KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

3.1.–10.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, käsittelisittekö tarkemmin tätä: "Jokainen pelko ja epäilys joka nousee yksilön elämässä, on neonmerkki, että sen alla on oppitunti. Mene etsimään näitä opasteita ja ala kysyä, miltä kukin niistä sinusta tuntuu ja mikä saa sinut tuntemaan niin. Kun pääset näiden tunteiden alkuun, näet syitä, joiden ymmärtämiseksi voit tehdä työtä, ja sitten päästää irti niistä, jotteivät ne vaikuta enää koskaan sinuun." Lisäselkeyttä, kiitos. –Pauli, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Sielut tulevat fyysiseen kehoon maaplaneetalle, joka on ainoa paikka, jossa negatiivisuutta on, voidakseen käyttää valinnanvapauttaan ymmärtääkseen, mistä elämänoppitunneissa on kyse. Kaikki tulevat kaksinaisuuteen oppimaan, pystyvätkö he tunnistamaan keskeiset kykynsä ja vahvuutensa.

Tämä tehdään kohtaamalla ne asiat, joita he ovat valinneet – kuten viha, pettäminen, syyllisyys, itseironia jne. – ja sitten tekemällä päätös, etteivät he tarvitse näitä asioita elämässään, jotta he voivat päästää irti tuosta energiasta ja siirtyä rakkauteen. Sitten kun oppitunti on tunnustettu ja ymmärretty, se häviää elämästä.

Ensin sielu on täysin pimennossa siinä, että sillä on vaihtoehtoja elämäänsä liittyen. He luulevat olevansa jumissa "omaan osaansa elämässä" eivätkä voi tehdä mitään sille. Nämä tehtävät joita he laittavat eteensä pyrkien oppimaan niistä, tiedostetaan, koska niiden läsnäolo aiheuttaa pelkoa tai epäilyä.

Nopeuttamaan sen ymmärtämistä, miksi tulit maan päälle, seuraa pelkojesi ja epäilyjesi lähdettä ja se vie siihen syyhyn, miksi tietty oppitunti on ilmestynyt elämääsi. Keskity tuohon pelkoon ja kysy sisäiseltä itseltäsi, miksi sitä on. Tiedostamaton puoli tuo tietoiseen mieleesi tuon pelon syyn.

Yleensä se liittyy kokemuksiin, joita sinulla on ollut tuossa elämässä, jossa ymmärtänyt, miksi asioita tapahtui, ja syytit itseäsi onnettomista olosuhteista. Joskus kyse on jonkun toisen antamisesta vakuuttaa sinulle, ettet ollut omien päätöstesi tekemisen arvoinen.

Hyväksymällä, että kaikki sielut ovat samanlaisia – kenenkään olematta yhtään parempi tai informoidumpi kuin toinen – ja että sinun täytyy ottaa vastuu omista päätöksistäsi, jos tarkoituksesi on valaistua, opit oppitunnin ja voit siirtyä eteenpäin, eikä se vaikuta sinuun enää. Olet näin vapautunut siitä negatiivisesta otteesta, joka tuolla teolla oli sinuun.

Kysymys:

Mestarit, olen koko elämäni pelännyt salaa … Vaikea selittää, mutta tunnen, että ymmärrätte omalla näkemyksellänne … Onko tämä jotain, minkä toin mukanani, vai aiheuttiko sen välikohtaus ollessani 13-vuotias … Pystynkö voittamaan sen tässä inkarnaatiossa … –Charles, Kanada

Vastaus:

Katso edellistä vastausta saadaksesi idean, miten sielu asettaa itselleen oppitunteja. Pelko, pelkääminen, on yksi opaste siitä, että tuijotat valitsemaasi elämänoppituntia. Tämä antaa sinulle tilaisuuden tarttua taustalla olevaan tehtävään, oppia, miksi valitsit sen, ja päästää irti pelosta, jota se heijastaa.

Laitoit riviin sarjan haasteita, jotka halusit kokea ollessasi täällä. Jotkut niistä ohjelmoit valitsemallasi ympäristöllä ja ominaisuuksilla – kuten sukupuoli, asuinpaikka, perhe, perheen piirteet ja ihmiset, joilla olisi vaikutusta elämääsi (opettajat, saarnamiehet ja yhteiskunta yleensä).

Lisäksi teit myös sopimuksia toisten sielujen kanssa, että ne ovat tekemisissä kanssasi luomaan ilmapiirin, joka esittäisi yksittäisiä tilanteita analysoitavaksesi ja ymmärrettäväksesi, ja voisit oppia niistä. Välikohtaus ollessasi 13-vuotias on yksi tällainen sopimus.

Kaiken mitä tapahtuu sielulle, jolla on ihmiskokemus, tarkoituksena on opettaa, kuka se on sieluna ja mitä voimat ja kyvyt Lähteen osana sallivat sen ilmentää. Sitten kun hyväksyt, että näin on, pystyt käyttämään tätä tietoa ymmärtääksesi, että kaikki elämässäsi tapahtuu pelkästään koulutustarkoituksesta.

Elämänoppitunnit tulevat ihmiselle aina negatiivisena asetelmana, joka aiheuttaa pelkoa, jotta sielun on tehtävä työtä ymmärtääkseen, miten voitetaan negatiivisuus ja käännetään tilanne positiiviseksi. Se on elämänoppitunnin oppimisen määritelmä. Oppitunnin ymmärtämisen tuloksena on vapautuminen siitä pelosta, joka liittyy johonkin tapahtumaan, henkilökohtaiseen piirteeseen tai tunnehäiriöön.

Kysymys:

Mestarit, olen kamppaillut erään asian kanssa koko ajan suhteessa kumppanini kanssa enkä tiedä, mitä uskoa. Hän herättää epävarmuuteni ja pelkoni. Haluaisin tietää, ovatko nuo pelot yhtään totta vai onko se väärä havainto? Arvostan kaikenlaista selkeyttä tai apua tähän tilanteeseen, ja mitä minä tai me voimme tehdä parantuaksemme viimeinkin? –Holly, USA

Vastaus:

Sinun täytyy ymmärtää, että kaikki ajatuksesi ovat tulosta oppitunneista, joita halusit työstää tässä elämässä. Ensinnäkin halusit kokea, että toinen kontrolloi sinua psyykkisellä ja tunnepuolen kaltoinkohtelulla. Halusit nähdä, miten pitkään sinulta veisi kunnioittaa itseäsi tunnistamalla, a) mitä sallit tapahtua ja b) että olet saamanarvoinen kuin kumppanisi ja sinulla on sananvaltaa omassa elämässäsi.

Oppitunteihisi sisältyy itseluottamuksen puute, itsearvostuksen puute ja syyllisyys kaikesta, mitä sinulle tapahtuu, koska hyväksyt syyn kaikesta, siitäkin mitä et aloittanut. Tämän suhteen alusta saakka olet taipunut hänen tahtoonsa kaikessa, koska halusit hänen rakastavan sinua ja ajattelit, että hän oli paljon vahvempi ja osaisi ohjata ja suojella sinua.

Pelkosi on todellinen, koska kaikki nämä oppitunnit tuijottavat sinua puolisosi verukkeella. Kun ajattelet, että hänen toteamuksensa ovat oikeita, vaikket ole samaa mieltä hänen arviostaan, annat hänelle vallan saada sinut tuntemaan, mitä tunnet. Tuon vallan antaminen hänelle aiheuttaa epävarmuutta mielessäsi siitä, mikä on oikein sinulle.

Hän ei tee tätä ollakseen ilkeä. Hän ajattelee, että koska et haasta hänen tekojaan, olet samaa mieltä hänen arvioidensa kanssa. Mikään ei ole oikein tai väärin henkisellä matkalla. Kaikki matkat ovat oppimistarkoitusta varten, joten voit antaa asioiden jäädä entiselleen tai arvioida jokaista vuorovaikutustilannetta välillänne ja katsoa, tuntuuko se hyvältä sinusta. Jos se ei resonoi sisälläsi, niin kysy itseltäsi, mikä on pielessä ja miten voit muuttaa tuon energian.

Sinulla on valinnanvapaus ja päätökset riippuvat sinusta. Astu etäämmälle ja tarkastele tilannettasi intohimottomasti – ilman tunteita asiat ovat paljon selkeämpiä. Tee sitten suunnitelma epävarmuuksien, tunteiden ja pelkojen poistamiseksi elämästäsi.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää tehokkaimman tavan meditoida. Aloitin meditoinnin vuosi sitten, ja jonkin ajan kuluttua pystyin huomaamaan muutoksia elämässäni, fyysisiä ja tunnepuolen muutoksia. Olen itkenyt paljon alettuani meditoida, olen ollut hämmentynyt enkä ole halunnut olla kenenkään lähellä. Luulen, etten ole varma, onko muutos ollut parempaan päin, ja tässä kohtaa avioliittoni on melkein loppu. Olenko kriisissä? Tiedän, että se voi viedä pitkään, mutta minulla on vieläkin ongelmia hiljentää mieleni ja usein minusta tuntuu, että torkun meditoidessani, mutten tiedosta sitä. Auttaisitteko ystävällisesti, jotta pystyn olemaan rauhallisempi? –Rachel, Kanada

Vastaus:

Meditoinnin todellinen tarkoitus on kyetä kommunikoimaan korkeamman itsesi tai tiedostamattoman osasi kanssa, saada yhteys henkioppaisiin ja tarkastella elämääsi ilman tietoisen mielen esteitä, mikä auttaa ylläpitämään rauhallisen kolmannen ulottuvuuden elämän.

Voidakseen meditoida täytyy kyetä hiljentämään ajatteleva ja päättelevä mieli, joka aina kertoo, mitä tehdä ja ajatella. Jotkut viittaavat tähän häkissä olevana gerbiilinä, joka juoksee jatkuvasti juoksupyörässään, tai hölöttävinä apinoina, jotka eivät pidä suutaan kiinni. Sen hiljentäminen on helpommin sanottu kuin tehty, koska olet koko elämäsi ollut riippuvainen tuon melun ohjauksesta.

On monentyyppisiä meditointitekniikkoja, mutta joistain tulee niin rajoittavia, että koko aika menee vain menetelmän kehittämisessä mielen selkeyttämisen sijasta. Näitä ovat monet hengitystekniikat, mundrat tai sormiliikkeet, mantralaulu ja visualisointi.

Ajatteluprosessi voidaan saada keskeytettyä itsehypnoosilla tai jollain toistuvalla keholiikkeellä, joka vie mielen huomion, muttei sen tarvitse osallistua tietoiseen ajatteluun. Tätä voi nähdä kävelymeditaatiossa tai mahdollisesti labyrintin tekemisessä, astioiden tiskaamisessa tai kutomisessa.

Kun olet päässyt meditatiiviseen tilaan, voit päästä käsiksi elämänoppitunteihin, joita työstät. Tämä voi johtaa niistä asioista irtipäästämiseen, joissa olet roikkunut, mutta joita et enää tarvitse. Usein tämä irtipäästäminen tuo esiin tunnereaktioita, kuten itkua, naurua, surua tai iloa. On tavallista tuntea olonsa kevyemmäksi tällaisten jaksojen jälkeen.

Käsitellessäsi hyvin tunnelatautuneita muistoja, myös tiedostamaton osa kytkeytyy irti, jottet koe uudestaan traumaa. Tätä ilmenee, kun nukahdat. Kuten olet nähnyt, sisäisen itsen koskettaminen tuo oivalluksia, joita et olisi voinut saada millään muulla tavalla. Pärjäät hyvin – jatka sitä.

Kysymys:

Mestarit, lapsuudesta saakka olen saanut unissa näkyjä vaaroista, jotka lähestyvät minua. Olen nähnyt maanjäristyksiä tai liikenneonnettomuuksia tai tappeluja, ennen kuin ne ovat tapahtuneet. Joskus tunnen myös ihmiset ympärilläni – heidän tunteensa heijastuneena omiin tunteisiin joskus niin voimakkaasti, etten ole varma, olenko matkinut heidän tunteitaan. Tunnen ystävien kaukana olevan vaikeuksissa ja avun tarpeessa ja saan myöhemmin selville, että he todella ovat. Mitä tapahtuu ja miten voin poistaa sen, koska se on alkanut pilata elämäni. En usko sattumiin, koska sitä on aivan liikaa. Näiden asioiden alettua lapsena, äitini kertoi minulle, että joku oli isäni unessa kuiskannut nimeni, ennen kuin hän oli ollut edes raskaana. Isä oli niin peloissaan tuosta unesta, ettei hän valinnut tuota nimeä. Mitä tapahtuu? –Matthew, Iso-Britannia

Vastaus:

Olet äärimmäisen herkkä niiden toisten sielujen tunnevärähtelyille, jotka ovat yhteisellä fyysisellä matkalla kanssasi tänä aikana maaplaneetalla. Kun joku projisoi ajatuksia siitä, mitä heille tapahtuu, nappaat ne ja otat siinä melkein osallistujan paikan. Kyvylläsi muuttaa aikaa – siis mennä taaksepäin ja eteenpäin ajassa – näet muita ihmisiä tilanteissa, joita he vetävät luokseen, tai asioita joita planeetta käy läpi.

Sinulla on kyky jatkaa näiden projektioiden "näkemistä" tai lopettaa ne tukkimalla yhteyden. Ole selvillä siitä, että olit hyvin tietoinen tästä kyvystä ennen tulemistasi, ja päätit, että se sallisi sinun auttaa ihmiskuntaa, jos niin valitsisit. Olet jo tehnyt tätä kertomalla ihmisille "unistasi" – mikä on kannustanut heitä muuttamaan suunnitelmiaan ja näin estämään jonkin ongelman.

Vaikka tämä huolestuttaa sinua nyt kovasti, se on taito, jota kehitit tarkasti entisessä elämässä. Ajattelit, että se voisi olla kiva lisä ammattiin tässä elämässä. Voisit käyttää sitä tullaksesi toimittajaksi, kirjailijaksi, pelastajaksi, terapeutiksi tai historioitsijaksi. Se on myös kuin hyödyllinen työkalu suojelemaan itseäsi, koska tiedät mahdolliset vaarat, joihin saattaisit joutua.

Ääni jonka isäsi kuuli, oli itse asiassa sinun. Olit päättänyt, että olisi todella siistiä valita oma nimensä, ennen kuin tulit kehoon, jossa nyt asut. Odotit, kunnes hän lepäsi, ja ilmestyit sitten hänelle ja julistit nimen, jota halusit käytettävän. Et osannut odottaa sitä pelkoa, jonka saisit aikaan nimen myötä.

Kysymys:

Mestarit, tapasin muutama päivä sitten upean miehen – rakastavan ja rehellisen. Pystyimme olemaan yhdessä vain kaksi päivää. Tunsin välillämme läheisyyttä, hiljaisuutta ja rakkautta, jota en ole kokenut muualla kuin keskinäisessä vetovoimassamme. Tässä äärimmäisen lyhyessä ajassa kohtasimme hyvin vaikeita valintoja ja tunteita, kun hän tunsi sitoutuneensa muualle. Mikä oli tämän tapaamisen tarkoitus? Oliko se, mitä tunsimme, pelkästään seksuaalista vetovoimaa? Ovatko nämä tunteet yhteisiä? Olemmeko tunteneet toisemme aiemmin? –Bodhi, Intia

Vastaus:

Tunsit erittäin voimakasta seksuaalista vetovoimaa tähän mieheen. Olet romanttinen sydämeltäsi ja näit sen vastauksena rukouksiisi rakastavasta ja tyydyttävästä suhteesta. Aloit välittömästi uneksia yhteisestä elämästä, koska tämä yhteys sai olosi tuntumaan erittäin hyvältä. Mikään ei ollut koskaan ennen ollut näin kiihkeää, joten vakuutit itsellesi sen olevan jotain, mitä olit suunnitellut tähän elämään.

Myös miehelle se oli reaktio seksuaaliseen viehtymykseensä eikä oikeasti mitään muuta. Tämä mies on sitoutunut suhteeseen, eikä hänellä ole halua lähteä siitä. Kun hän havaitsi sinun olevan hyvin aulis seuraamaan omaan vetovoimaasi toiseen, hän käytti sen täysin hyväkseen, vaikka tiesikin, ettei hän halunnut sen sotkevan nykyistä kumppanuuttaan.

Tunteesi ja tyttöiän unelmasi satuliitosta vetivät sinut tähän suhteeseen. Häntä innosti seksuaalisen turhautumisen puuska, joka hänen täytyi tyydyttää. Hän ajatteli oman paineensa purkamista ja hauskan pitämistä hyvin auliin ja viehättävän henkilön kanssa.

Hän ei rakasta sinua niin, kuin sinä olet vakuuttunut rakastavasi häntä, mutta hänelle ei olisi mikään ongelma jatkaa kanssasi aina, kun löydätte itsenne samasta tilanteesta. Se ei johtaisi koskaan pysyvään ja sitoutuneeseen suhteeseen.

Tämä oli sinulle oppitunti kyvystä erottaa vastavuoroinen todellinen rakkaus hullaantumisesta ja seksuaalisesta vetovoimasta – analysoida ja erottaa todellinen tapahtuma epätodellisesta toiveesta. Henkisessä mielessä tämä oli sen tunnustamista, että ihmiskeholla on tiettyjä tarpeita, jotka on parasta tyydyttää, eikä jäädä aina turhautuneeksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.