KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

29.1.–5.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, on mennyt monta vuotta ja olen edelleen jumissa. Ihmettelin, miksi ihmiset voivat elää normaalilla elämäntavalla. Löytää miehen, jonka kanssa mennä naimisiin ja perustaa perheen? En pysty kuvittelemaan enkä hyväksymään sitä elämäntapaa. Vaikka haluaisin elää erilaista elämää heittämällä pyyhkeen kehään ja menemään jonnekin yksin, käsitän, ettei minulla ole rohkeutta. Jos näin on, minun pitäisi seurata laumaa elämäntavassa. Mitä hyötyä minusta on? –Happy, Singapore

Vastaus:

Mikä on normaalia? Koska jokainen sielu valitsee oman polkunsa, miten voi olla jokin normaali? Tuomitseva yhteiskunta käyttää tätä termiä arvioidakseen ja arvottaakseen kansalaisia ja kannustaakseen heitä toimimaan sen mukaisesti, miten yhteiskunta ajattelee, että asioiden pitäisi olla. Henkisellä matkalla ei ole oikeaa tai väärää eikä normaalia.

Sielu ehkä haluaa kokea elämän, jossa se on huolissaan vain sen oppimisesta, kuka se on ja mitä voimia ja kykyjä sillä on Lähteen osana. Tämä ei vaadi sitä edes tunnustamaan, että kukaan muu jakaa sen kanssa planeetan, eikä sen ehkä tarvitse koskaan olla tekemisissä toisten kanssa.

Perheet ovat yhteiskunnan tapa kasvaa. Ihmisille opetetaan, että lisääntyminen on normaalia, koska yhteiskunta lakkaisi olemasta, jos kenelläkään ei olisi lapsia. Mutta jos kaikki osallistuisivat tuohon malliin, niin kukaan sielu ei voisi oppia homoseksuaalisuudesta, transsukupuolisesta rakkaudesta tai hylkäämisestä ja yksinäisyydestä. Nämä ovat kaikki päteviä elämänoppitunteja ja sen ulkopuolella, mitä yhteiskunta sanoisi normaaliksi.

Laumaa seuratessa sanoo, että se tietää sinua enemmän siitä, miksi tulit Maahan. Miten se on mahdollista? Suunnittelivatko he sielusi matkan puolestasi? En usko. Tee sellaista, mistä tunnut voivan oppia. Tutki mahdollisuuksia. Voit tehdä mitä tahansa, jos uskot voivasi.

Lakkaa olemasta niin negatiivinen. Päätä, mitä haluaisit todella saada aikaan. Selvitä jonkin aikaa tapaa sen tekemiseen, ja ota sitten askel kerrallaan tuota tavoitetta kohti. Kaikki on valinta, joten jos ajattelet, ettet voi tehdä jotain, et koskaan pysty tekemään sitä. Salli itsesi rakastaa itseäsi riittävästi toteuttaaksesi omat unelmasi.

Kysymys:

Mestarit, haluan tietää, miksi minusta eläminen tässä maailmassa on erittäin vaikeaa. En löydä positiivisia ihmisiä – jokainen perheessä ja perheen ulkopuolella torjuu minut ja useimmat heistä kiusaavat minua, ja minusta on vaikea elää. Miksi tämä tapahtuu minulle, vaikken ole tehnyt mitään väärää heille? –Humaira, Iso-Britannia

Vastaus:

Toinen ihminen ei voi loukata sinua, ellet salli hänen tehdä sitä. Se mitä ihmiset sanovat sinulle, ei voi vaikuttaa sinuun, ellet usko heidän sanojaan. Jotta sillä on vaikutusta, sinun täytyy hyväksyä, että he tietävät, mistä puhuvat. Ollaksesi kiusattu sinun täytyy uskoa, että toiset ovat parempia, tietävämpiä tai vahvempia kuin sinä. Kaikki sielut tulevat samasta Lähteestä ja on tehty samasta materiaalista – jotkut ovat vain päättäneet testata tätä tosiasiaa eri tavoin.

Negatiivisuus vetää puoleensa negatiivisuutta, joten tutki omia tunteitasi. Menestyt negatiivisessa ympäristössä, koska sen uskot ansaitsevasi. Et näe itseäsi rakastettavana etkä vastaa toisten rakkauteen. Se luo negatiivisen ilmapiirin, joka vetää lisää negatiivisuutta. Tällä hetkellä et hyväksy, että missään lähelläsi on positiivisia ja rakastavia ihmisiä.

Ala meditoida ja asetu turvalliseen paikkaan, johon kukaan muu ei voi tulla ilman lupaasi. Kutsu tuossa tilassa oppaitasi ja pyydä auttamaan sinua suojautumaan siltä negatiiviselta energialta, jota sinuun ohjataan. Pane heidät auttamaan sinua universumin ehdottomasti rakastavan energian tuntemisessa. Sitten täytä ja ympäröi tuo alue sillä ja anna positiivisen rakkausenergian vetää lisää positiivisuutta sinulle.

Ala kuvitella, että samaa ehdotonta rakkautta ohjataan niihin ihmisiin, joiden kanssa tulet kontaktiin. Toimita heille aikomus, että hekin ehkä haluaisivat elää positiivisessa rakkaudessa.

Älä osallistu väittelyihin toisten kanssa, koska sillä tavalla ihmiset vetävät positiivisuutesi pois ja korvaavat sen negatiivisella vihalla. Kaikki luovat oman todellisuutensa. Mitä sinä haluat? Ala muotoilla positiivista maailmaa.

Kysymys:

Mestarit, olen yrittänyt parhaani mukaan oppia joka päivä hyvää ja olla hyvä. Olen tehnyt virheitä. Vanhemmillani on ollut oma matkansa ja paljon negatiivisuutta. Harvoin puhutaan ja keskustellaan ilman vihaa. Eikä jonkin pyytäminen ole ollut heille lainkaan ok. Aloin puolustautua, mutta se teki asiat vain pahemmiksi. Äskettäin en puolustautunut ja hyväksyin vain hiljaa, mitä sanottiin. Kokeilin tätä, koska eräs ihminen sanoi varmistavansa, ettei tilanne riistäydy käsistä, jos pysyisin hiljaa ja kuuntelisin. Hän ei oikeasti välittänyt tai pystynyt siihen, ja minusta tuntuu kamalalta ja loukatulta. En ole järkyttynyt ainoastaan vanhemmistani, vaan myös erittäin pettynyt siihen henkilöön, johon luotin, mutta joka vain hyväksyi ne kamalat asiat, joita minulle sanottiin. Miten muutun tai mitä teen löytääkseni rauhan? –Lr, Intia

Vastaus:

Löytääksesi rauhan sinun täytyy työstää niitä elämänoppitunteja, jotka aiheuttavat kaiken tämän: itseluottamuksen ja itserakkauden löytäminen, syyllisyydestä vapautuminen ja luottamus itseesi ja päätöksiisi. Vanhempasi pelkäävät sinun huomaavan, että he ovat eksyksissä eivätkä elämänsä hallinnassa. Heidän täytyy tuntea olevansa voimakkaita, ja he tekevät sen manipuloimalla sinua ja panemalla sinut matalaksi, jotta he voivat tuntea olevansa parempia.

"Pelastajasi" pelkää myös elämää ja halusi liehakoida vanhempiasi uhraamalla sinut, ajatellen, että kaikki oppisivat tuosta kokemuksesta. Hän uskoi oikeasti kommunikointiin tapana selvittää vaikeudet, mutta hänellä ei ollut aavistustakaan, miten todella kamalaksi tilanteesi oli tullut.

Seuraava askeleesi on analysoida, miksi sinulle sanotuilla asioilla on niin suuri vaikutus. Uskotko, että sanottu pitää paikkansa? Tiedät sydämessäsi, ettei pidä, joten miksi se vaikutti sinuun niin voimakkaasti? Se liittyi siihen uskoosi, että aiheutat osan ongelmista aiemmilla teoillasi, ettet ole ollut "hyvä".

Tämä on naurettavaa. Uskot, että vanhempiesi vaatimukset tekevät hyvän lapsen. Roskaa. Paljon siitä mitä he haluavat, ei liity mitenkään velvollisuutesi täyttämiseen hyvänä lapsena. Tiedät usein täsmälleen, mikä on järkevää tietyssä tilanteessa, mutta kun vanhempasi sanovat "ei", alistut heidän ajattelutapaansa. On aika alkaa luottaa omiin tunteisiisi.

Tiedä, mikä resonoi sielusi kanssa. Kehitä enemmän rakkautta itseäsi kohtaan kaikesta siitä kovasta työstä, jota olet tehnyt tässä elämässä. Onnittele itseäsi vaikeiden oppituntien valitsemisesta ja niiden läpikäymisestä. Älä anna kenenkään kertoa, mitä sinun pitäisi ajatella tai tehdä. Luota siihen, miten asioita pitäisi sinun mielestäsi käsitellä, ja toteuta ne sitten.

Kysymys:

Mestarit, teen entisen elämän regressioita ja löydän usein kiinnikkeitä ja jopa demoneja asiakkaideni energiakentästä, ja työskentelen oppaiden ja enkeleiden kanssa niiden vapauttamiseksi. Mietin, miksi asiakkaan omat henkioppaat ja suojelusenkelit eivät alun alkaen estä näitä kiinnikkeitä? Eivätkö ne sekaannu asiakkaan elämänsuunnitelmiin, joiden toteuttamisessa oppaiden pitäisi auttaa? Voiko kiinnikkeestä olla jotain hyötyä? –Irina, USA

Vastaus:

Kiinnikkeet ja demonit ovat negatiivista energiaa. Kaikki elämänoppitunnit sisältävät negatiivista energiaa, joten jokainen kontakti näiden olentojen kanssa antaa oppitunteja tuolle ihmiselle. Henkioppaiden tehtävä ei ole sekaantua sielun altistumiseen negatiivisuudelle. Ne voivat ainoastaan auttaa sen poistamisessa silloin, kun sielu pyytää tekemään sen. Ne eivät tee mitään itsenäisiä suunnitelmia ihmiselle eivätkä tee mitään pyytämättä.

Useimmiten negatiivinen vuorovaikutus on osa sielun halua oppia ihmiskehossa. Kun asiakas tulee luoksesi, hän tietää, että jotain täytyy tehdä, joten hän myöntyy tuohon prosessiin. Jos hän suostuu tulokseen, hän voi jatkaa eteenpäin. Jos hän ei ymmärrä, mitä on tapahtunut, hän kutsuu tahattomasti tuon negatiivisuuden palaamaan ja jatkamaan vaikutusta itseensä.

Demonit jotka vaanivat entisen elämän energiassa, toistavat asiakkaan nykyelämään sen, mitä hän on käsitellyt entisessä elämässä, mutta mitä hän ei ole kyennyt hyväksymään, ymmärtämään ja oppimaan. Jos hän nyt hyväksyy, että hän ei ole vastuussa siitä eikä halua säilyttää sitä, hän voi jatkaa eteenpäin ilman demonia. Esimerkkinä voisi olla ymmärrys, ettei hänen tarvitse tuntea syyllisyyttä selviydyttyään onnettomuudesta, josta muut eivät selviytyneet.

Kiinnikkeet ovat usein negatiivinen aspekti, johon tuo henkilö on ilmaissut kiinnostusta ja jonka kanssa hän on puuhastellut. Negatiivisuus pysyy maisemissa, kunnes sielu päästää irti siitä, tai se vapautetaan oppaiden ja enkeleiden avustuksella, kuten sinun terapiassasi. Jos viehätys tuota negatiivisuutta kohtaan on tyydytetty, sitä ei näy koskaan enää. Mutta sielu voi kutsua sen takaisin lisäkokemuksia varten.

Kysymys:

Mestarit, onko Maasta eri versioita korkeammissa ja matalammissa taajuuksissa? Eli kolmas, neljäs, viides jne.? –David, Iso-Britannia

Vastaus:

Kaikki on energiaa, ja energia on kaikki, ja jokainen sielu luo oman todellisuusilluusionsa. Ei ole myöskään mitään ehdottomuuksia, jotka ovat kaikille yhteisiä – kaikki on niin, kuin hyväksytte omilla ihmisuskomusjärjestelmillänne. Taajuuksia on ihmisulottuvuudessa erottamassa erilaisia tiedostamissyvyyksiä.

Muista, että Maa on fyysinen asia, joka ei ole altistunut ainoastaan ei-fyysisyyden energeettisille ominaisuuksille. Puhumme siitä, mikä havaitaan ihmiskeholla ja sen eri vuorovaikutuskeinoilla – kehoaistimet, maku, tunne, haju, kognitiivinen tajunta – ei vain siitä, mikä on mahdollista luoda manipuloimalla.

Yksi "ulottuvuus" joka on sielun käytössä ihmiskokemuksessa, on kyky muistaa eri entisiä elämiä, joissa se on ollut Maassa. Jos sielun tietoisuus on elämässä 2019 ja sitten siirtyy elämään 1875 ja lisäksi aikaan, joka muistetaan vuodesta 2121, vaikuttaa siltä, että Maasta on eri versioita, mutta todellisuudessa ne ovat havaintoja samasta planeetasta eri lineaarisissa ajankohdissa, joita se on käynyt läpi.

Opetuksissamme viittamme eri ulottuvuuksiin, kuten kolmas, neljäs ja viides, mutta käytämme noita termejä pelkästään puhuaksemme sielun tiloista. Kolmas on täysin fyysinen energiaympäristö, joka koostuu negatiivisesta ja positiivisesta energiasta (kaksinaisuus); neljännessä sielu voi vaihdella fyysisten ja ei-fyysisten asetelmien sekä negatiivisten ja täysin positiivisten ympäristöjen välillä; ja viides on ei-fyysinen, täysin ehdottomasti rakastavan positiivisen energian paikka.

Kysymys:

Mestarit, teen shiatsua, kukkaterapiaa ja muita. Ennen jokaista palvelua pyydän aina niiden valo-olentojen apua, jotka voivat auttaa niitä, jotka etsivät minut. On erittäin monimutkaista käsitellä jonkin olennon energioita. Voidaanko häntä auttaa keventymään tiheistä energioista? Olen tehnyt monia Bachin kukkauutteita seuraten intuitiotani. Teenkö niitä oikein? Toimivatko ne praanakehossa, tasapainottaen olennon tunne-epätasapainoa kukan värähtelyllä? –Rosa, Brasilia

Vastaus:

On paljon parantavia henkiä, jotka auttavat maan päällä niitä terapeutteja, jotka työskentelevät ihmiskehojen kanssa. Jotkut erikoistuvat tiettyyn terapiaan, kuten kukkauutteet, ja toiset keskittyvät parantavien energioiden ohjaamiseen tarvittaviin kohtiin ihmisasiakkaan kehossa.

Havainto tiheydestä asiakkaassa on tunteesi siitä negatiivisuudesta, jota hänellä on fyysisessä kehossaan ja ympäristössään. Negatiivisuus voidaan aina korvata positiivisella energialla, joka tuntuu hyvin kevyeltä ja ilmavalta, koska se on täynnä tasapaino- ja rakkausaikomusta.

Parantuminen vaatii kahta ihmistä. Se vaatii parantavan terapeutin aikomusta, yksin ja/tai oppaiden avulla, kanavoida universaalia elämänvoimaenergiaa. Mutta mahdollisesti vielä tärkeämpi on parannusta etsivän aikomus. Jos asiakkaasi ei usko siihen, mitä sinä teet, tai jos hänellä on uhrimentaliteetti, jossa hän nauttii huonosta terveydestä, hän palaa melkein heti alkutilanteeseensa.

Kuten olet päätellyt, sinulla on intuitiivisia parannuskykyjä. Näissä avustavat parantavat oppaat, kun pyydät apua. Puhdista mielestäsi ennakkokäsitykset ja anna informaation tarvittavista aineista virrata lävitsesi.

Henkinen parannus toimii ihmiskokemuksessa olevan sielun kaikissa aspektissa. Sen energiakehoon, fyysiseen kehoon, esoteeriseen kehoon ja tunnekehoon vaikutetaan. Sinne vaikutetaan, missä on tarvetta. Energia menee aina sinne, missä sitä tarvitaan, eikä se voi aiheuttaa vahinkoa. Kukkauutteisiin pätee sama kohtuudella käytettynä. Ainoa mahdollinen reaktio tulee kehosta, joka on yliherkkä luonnon aineille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.