KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

28.3.–4.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, minulla oli äskettäin paranormaali kohtaaminen. Veisasin pyhää fraasia nimeltään daimoku, "nam myoho renge kyo". Veisasin ja edessäni oli henkilö, jolla oli keltainen pikkutakki. Periaatteessa näin tämän henkilön kasvojen muuttuvan dramaattisesti pari kertaa. Ne muuttuivat kaukasuslaiseksi mieheksi, jolla oli suora musta parta, ja sitten mustaksi mieheksi. Minkä ja kenet kohtasin? Mitä se merkitsee? –Shean, USA

Vastaus:

Veisauksesi aikaansaamassa syvässä meditatiivisessa tilassa menit ulottuvuuksien väliselle alueelle. Tämä on mahdollista koska tahansa, kun lakkaat keskittämästä tietoisuutesi kolmannen ulottuvuuden fyysisyyteen ja avaudut täysin universaalille energialle ympärilläsi.

Tässä paikassa kykenet näkemään lähelläsi olevien sieluenergiaa. Tämä sallii sinun yhdistyä heidän akaasisiin tiedostoihinsa ja nähdä joitain heidän elämiään. Tämä voi olla hyvin hyödyllistä jokapäiväisessä elämässä, jos haluat nähdä sen ihmisen voimakkaimmat energiat, jonka kanssa puhut.

"Voimakkaimmilla energioilla" tarkoitamme niitä luonteenpiirteitä, joita hän on tuonut työstettäväksi entisistä elämistä. Nämä piirteet voivat näyttää, ettei hän ole rehellinen siinä, mitä sanoo, tai hänellä on pyhimysmäinen totuus ja tinkimättömyys.

Se mitä havaitsit, kulkee monilla nimillä, mutta "kirkastaminen, muodonmuutos tai toisen sielun näkeminen" ovat luultavasti yleisimmin käytettyjä termejä. Tämä tapahtuma tuli elämääsi, jotta tiedostaisit, miten pitkälle henkiulottuvuuteen fyysinen näkö pystyy tunkeutumaan.

Kun jaat tilan toisen ihmisen kanssa, kysy hänen sielultaan: "Kuka oikeasti olet?" ja näet hänen sielunsa paljastavan toisia aspektejaan. Voit tehdä tämän tarkoituksella tuijottamalla toista silmiin hämärässä valaistuksessa, ollen räpyttämättä silmiäsi mahdollisimman kauan. Tämä opettaa silmiäsi menemään hänen normaalitilastaan toissijaisiin ulottuvuuksiin.

Voit saada myös lisää tietoista informaatiota omista entisistä elämistäsi tuijottamalla peilissä omiin silmiisi hämärässä valossa. Kumpikin harjoitus – parin kanssa tai yksin – voi näyttää sinulle kokonaisen kuvaelman vaatteita, taustoja ja tapahtumia. Mitä enemmän pääset tuohon meditatiiviseen tilaan, joka antoi sinulle tämän ensimmäisen vilauksen, sitä helpompaa se on.

Kysymys:

Mestarit, hylkäsin tyttäreni ulkonäön vuoksi sinä päivänä, kun hän syntyi. En tuntenut häntä kohtaan mitään ensimmäisinä viikkoina, ja ihmettelin aina, miksi pidin sisarenpojastani enemmän kuin omasta tyttärestäni. Hän on nyt melkein 2 kk ja joka päivä rakastan häntä enemmän – hän on minun ilonyyttini ja arvostan sitä, että hän valitsi minut äidiksensä. Ongelmana on se tunteeni, ettei hän rakasta minua yhtä paljon, kuin minä rakastan häntä, ja minusta tuntuu, ettei hän ole onnellinen kanssani. Olen pahoillani, jos hän tunsi oman äitinsä hylkäävän. Tuntevatko vauvat energian ympärillään? Tunsiko hän hylkäämisen syntyessään? Tietääkö hän, että rakastan häntä nyt ja olen pahoillani siitä, mitä tapahtui aiemmin?! –Miamite, Ranska

Vastaus:

Sinun täytyy päästä ulos omasta päästäsi ja lakata luomasta tilanteita, jotka aiheuttavat pelkoja ja ahdistusta sinulle. Eivät kaikki tunne välittömästi yhteyttä omaan lapseensa, erityisesti silloin kun heillä on ennakkonäkemys, miltä tuo lapsi näyttää. Vähän vanhempi sisarenpoikasi oli kehittänyt jo "vauvasöpöytensä" ja odotit tyttäresi olevan vielä kauniimpi ja söpömpi tullessaan maailmaan, koska hän oli sinun. Hänellä oli vaikea syntymä eivätkä hänen piirteensä saaneet "söpöyttä" moneen viikkoon.

Sinulle ulkonäkö on pakkomielle etkä avaudu energiatuntemuksille, joita liittyy kaikkiin ihmisiin, kuten rakkaus. Hänestä huolehtiminen mikä on uuvuttanut sinut toisinaan, on sallinut sinun lakata ajattelemasta pettymyksiäsi ja vain tuntea hänen rakkautensa. Hän rakastaa sinua ja tietää, että aiempi reaktiosi oli osa elämänoppituntia tuomitsemisesta, joka sinun täytyy selvittää.

Hän rakastaa sinua valtavasti, mutta olet tuntenut hänen turhautumisensa siitä, ettet salli tunteidesi kumota niitä johtopäätöksiä, joita luot mielessäsi. Sinua kontrolloi täysin kolmannen ulottuvuuden egotuomitseminen. Yrität katsoa, mitä luulet toisten sanovan jostain tilanteesta sen sijaan, että arvioit sitä itse.

Tyttäresi on kehittynyt sielu, joka on ollut maan päällä monta kertaa ja tunnistaa, mitä käyttäytymisesi on, vaikket itse tunnista. Hän on tullut auttamaan sinua asioiden hyväksymisessä sellaisena, kuin ne ovat, yrittämättä tehdä niistä jotain muuta. Hän taistelee jatkuvasti kohtuuttomia odotuksiasi vastaan ja työntää sinua tutkimaan niitä, koska ne ovat kaikki osa elämänoppitunteja.

Elämäsi on äärimmäisen tasaista, jos hankkiudut eroon tuomitsemisesta, avaudut rakkaustunteelle ja lakkaat yrittämästä ohjata yksityiskohtaisesti elämän joka aspektia. Laita ajattelusi tauolle ja aktivoi tunneaistisi. Anna tiedostamattoman viisautesi tulla läpi ja auttaa sinua nauttimaan tästä kokemuksesta.

Kysymys:

Mestarit, olen 15-vuotias poika, joka on aina ollut hyvin yhdistynyt henkimaailmaan, mestareihin ja ulottuvuuksiin. Minulle on aina ollut pelottava, mutta hyvä kokemus, kun olen voinut yhdistyä toisiin ulottuvuuksiin ja nähdä muita olentoja, jotka eivät ole täältä. Vaikka pidän kaikista kokemuksistani, haluan tietää enemmän. Haluaisin tietää, miten voin aktivoida ajna-chakran (kolmas silmä). Haluaisin oppia lisää henkisistä ja ulottuvuusmatkoista ja kokea niitä kontrolloiden kaikkea, mitä teen. –Arthur, Brasilia

Vastaus:

Etsit kehon ulkopuolisten kokemusten, kaukokatselun ja astraaliprojektion yhdistelmää. Näitä aiheita mystikot ovat tutkineet vuosisatoja. Nykypäivän informaatio liittyy enimmäkseen Robert Monroen, William Buhlmanin ja Joseph McMoneaglen materiaaleihin. Monroe perusti myös koulun tuollaisten kokemusten oppimista ja harjoittelemista varten. Se on The Monroe Institute Virginiassa USA:ssa. McMoneagle ja Buhlman pitävät tunteja siellä.

Kolmannen silmän avaaminen näkökykynsä laajentamisessa eri värähtelyalueille ei ole tarpeellista yllä mainituissa tekniikoissa. Jos harjoitat jotain niistä, huomaat, että kun saavutat kontrollin siihen, minne menet ja mitä teet, kolmas silmäsi osallistuu luonnostaan.

Vaikeutena elämän kontrolloinnissa on erottaa toisistaan egotuomitseminen ja haluamansa tuloksen ilmentäminen tuomitsematta, mitä on saavuttanut. Kaikki nämä tekniikat vaativat harjoittelua ja kehittyvät hitaasti, kun rentoudut niihin. Lannistumattomuus on erittäin tärkeää. Tärkeää on myös, ettei ole liian tiukkoja odotuksia siitä, mitä pystyt tekemään alussa.

Valitse jokin menetelmä ja opettele siitä kaikki, mitä voit. Ala tehdä harjoituksia niin, että sinulla on mukavaa ja saat vähän kontrollia määränpäästäsi. Jatka ja laajenna universumiasi pidemmälle ja pidemmälle mukavuusalueesi yli. Kun uskaltaudut pidemmälle ja pidemmälle, tapaat matkan varrella henkioppaasi ja ne sielut, jotka pysyvät ehdottomassa rakkaudessa. Pystyt puhumaan heidän kanssaan ja jakamaan heidän kokemuksensa.

Kysymys:

Mestarit, olen ihaillut sivujanne jonkin aikaa ja lukenut opastustanne eri ihmisille. Olen huomannut, että puhutte harvoin entisistä elämistä ja kerrotte monille ihmisille, etteivät heidän entiset elämänsä ole tärkeitä. Sanoitte minulle samaa. Olen entisten elämien regressioterapeutti ja nähnyt monia entisiä elämiä terapiasessioissa ja vaihdoissa toisten terapeuttien kanssa … Mietin, että jos entiset elämäni eivät vaikuta nykyelämääni, miksi minulle on näytetty kaikki nämä entiset elämät hypnoosissa. Miksi kiinnostuin entisistä elämistä ja olen uskonut reinkarnaatioon lapsesta saakka? Mitä ihminen voi saada entisen elämän regressiosta, jos "entisillä elämillä ei ole merkitystä"? –Irina, USA

Vastaus:

Sielut ovat kuolemattomia. Ne eivät koskaan kuole ja niillä on monia kokemuksia, joissa ne tulevat kehoon voidakseen oppia Maan kaksinaisuudessa. Viisaus jonka ne keräävät jostain elämästä, on "pakattuna pois", kunnes niillä on jokin syy tuoda se takaisin tietoisuuteen kehossa ollessaan. Useimmilla elämillä ei ole mitään yhteyttä toisiinsa, vaan ne ovat ihmisenä olemisen eri aspektien tutkimista varten.

Joskus kun sielu ei ole oppinut kaikkea, mitä se halusi edellisessä elämässä, se tuo samanlaisia tilanteita johonkin seuraavaan elämään, ja silloin entisen elämän käsitteleminen on oleellista nykyelämässä. Esimerkkinä olisivat sielut, jotka työstäisivät itsearvostuksen kaikkia puolia, eivätkä ole ymmärtäneet edellisessä elämässä, miten arvostetaan itseään, ja tuntevat samaa arvottomuutta tässä elämässä.

Sen tutkiminen, mikä ne kokivat aiemmassa elämässä, auttaa niitä ymmärtämään nykyelämän ongelmia ja työskentelemään niiden kanssa. Kun pystyy kokemaan uudestaan jonkin vaikean tilanteen ja katselee ulkopuolelta, mitä teki, jolloin ei voi ohittaa asioita, jotka eivät olleet tajunnassa ensimmäisellä kerralla, se voi antaa suuntaa ja parannusta. Tämä on yksi iso syy entisen elämän regressioon.

Toinen aiemmin saadun tiedon käyttötarkoitus on, että jos on jonkin fyysisen ominaisuuden mestari, voisi nyt käyttää tuota informaatiota eteenpäin siirtymiseen. Tuon informaation voi helposti tuoda "takaisin" entisen elämän regressiohypnoosissa tai hyvin syvässä meditaatiossa. Meneminen taaksepäin elämien läpi voi olla hyvin stimuloivaa ja kannustavaa, mikä sallii ihmisen saada eniten irti elämästä.

Pääsyä aiempiin elämiin ei yleensä koskaan oteta harkintaan, kun sielu suunnittelee uutta inkarnaatiota. On liikaa muuttujia, jotka voivat saada aikaan, ettei ihminen saa tietoa entisen elämän regressiosta. Perheympäristöstä riippuen jotkut tekijät voivat estää pääsyn entisen elämän regressioterapiaan, erityisesti jonkin estäessä uskomisen reinkarnaatioon.

Kysymys:

Mestarit, olen nähnyt samaa unta melkein kaksi vuotta. Olen sinkku enkä ole suhteessa, mutta olen nähnyt paljon unta äitiydestä, raskaudesta, vauvoista ja kaksosista. Viime unessani tammikuussa näin itseni raskaana vauvavatsan kanssa, ja sen jälkeen näin hetken, jolloin synnytin kaksoset ja näin heidän söpöt kasvonsa. Olen nähnyt myös unta samasta kaverista, joka on aina lasteni isä. Olen nähnyt monia symboleja, kuten toistuvia tunteja ja numeroita, jotka liittyvät tämän miehen syntymäpäivään. Mitä se tarkoittaa? Onko minulla vain romanttinen fantasia tästä miehestä vai onko meillä yhteys entisistä elämistä, kuten sielukumppanuus? Minulla on usein hyvin romanttisia unia hänestä ja olen onnellinen hänen kanssaan. –Priscila, Brasilia

Vastaus:

Elät fantasiaelämää, joka on hyvin turvallinen ja johon voit mennä silloin, kun haluat, mutta se ei tunkeudu jokapäiväiseen elämääsi. Olet muokannut osallistujat juuri sellaisiksi, kuin haluaisit heidän olevan. Mielikuvituskumppanillasi on vain parhaita ominaisuuksia, joita voit kuvitella, ja olet vapaa tekemään, mitä haluat, tarvitsematta käsitellä elämän maallisia asioita, kuten ruoka, liikunta ja aviolliset erimielisyydet.

Kirjoitat kohtauksen, joka ei ole haastava tai uhkaava. Sinulla on uskomaton tarve tuntea olevasi rakastettu, joten mielessäsi olet ehdottoman rakkauden maailmassa. Olet aina ajatellut, että suurinta rakkautta on äidin ja lapsen välillä, ja siksi lapsia on hyvin huomattavasti tarinoissasi. Mutta unissasi ei ole tuskallisia synnytyksiä, unettomia öitä, likaisia vaippoja tai itkeviä lapsia – on vain rakkautta.

Olet keskittynyt tähän mieheen hänen fyysisten ominaisuuksiensa vuoksi, tietämättä mitään, kuka häin oikeasti on – poikkeuksena luomasi persoonallisuus. Olette yhteensopivia, koska luot sen. On mielenkiintoista, että sanot tämän miehen olevan lastesi isä, muttet koskaan puhu suhteesta teidän kahden välillä.

On aika tehdä päätöksiä. Haluatko jotain fyysistä vai ainoastaan jotain sellaista, mitä sinulla oli lapsena nukkien ja nukkekotien kanssa? Voisit tuoda kumppanin todellisuuteesi, mutta et pelätessäsi, ettei hän ole unelmiesi kaltainen. On välttämätöntä, että teet töitä liiton eteen, jossa teette päätökset yhdessä ja jaatte elämän valinnoissa.

Jos haluat oikean perheen, sinun täytyy tuoda unelmasi fyysisyyteen. Aloita etsintäsi määrittelemällä, minkä näet tyydyttävänä suhteena. Päätä, mitä haluat aviomiehestä. Ala puhua toisten kanssa siitä, mitkä olisivat ihanteelliset olosuhteet perheelle. Sitten on aika alkaa etsiä täydellistä kumppania.

Kysymys:

Mestarit, veljeni Charlie katosi 20 vuotta sitten jättämättä jälkeäkään. Mitä hänelle tapahtui? Onko Charlie palannut Kotiin? Jos on, niin milloin? Olen aina miettinyt, menikö hän "todistajan suojeluohjelmaan" ja elää edelleen jossain päin maailmaa. Onko tämä totta, ja hänellä on kaikki hyvin? Tiedän, että on tiettyjä oikeudellisia sääntöjä kaikkien suojelemiseksi tuollaisissa tilanteissa, ja haluan täysin kunnioittaa veljeni yksityisyyttä, mutta voinko mitenkään saada hänelle vain yksinkertaisen rakkausviestin? Onko hän avoin vastaanottamaan energeettisesti suuren rakkauden ajatusta minulta? Viime yönä Charlie tuli käymään luonani puolitietoisessa unitilassa. Oliko tämä toiveajatteluani? Rakastan ja kaipaan Charlie-veljeäni kovasti. –Mary Anne, Australia

Vastaus:

Emme voi kertoa liikaa siitä, mitä Charlielle tapahtui fyysisessä maailmassanne, koska hankaluudet jatkuvat edelleen. Hänen sielunsa on aina ollut tietoinen huolestasi häntä kohtaan ja on kiitollinen siitä. Hän tietää, että hänen elämänsä veljenäsi jätti paljon toivomisen varaa. Tähän hän voi sanoa vain, että olitte kumpikin tietoisia mahdollisuuksista ennen Maahan tuloanne.

Charlien sielu kävi luonasi tuona yönä. Hän on kehittänyt astraaliprojektiokyvyn ja matkustaa haluamiinsa paikkoihin tahdonalaisesti. Hän haluaisi nähdä sinut henkilökohtaisesti, muttei se ole mahdollista. Vuosien saatossa hän on tuntenut rakkautesi, ja se on kannatellut häntä vaikeiden aikojen läpi.

Hän pyytää sinua matkustamaan kanssaan joku kerta. Rentoudu, kun nukahdat, ja ilmaise aikomus, että jos hän ilmestyy, menet hänen mukaansa. Suurin osa hänen ajastaan vietetään nyt hyvin lähellä ehdotonta rakkautta, joten hän tuntee sinin rakkautesi ja lähettää omaansa sinulle. Hän ei aina tiedosta välittömästi ajatuksiasi, mutta hänen korkeampi itsensä tietää, mitä ajattelet ja lähetät hänen suuntaansa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.