KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

27.9.–4.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, tapasin viime vuonna internetissä erään kaverin ja meillä näyttää olevan suuri henkinen yhteys. Alkukuukausina tunsimme paljon kemiaa, mutta sitten hän alkoi työntää minua pois vähän. Ymmärrän, että hän haluaa olla vapaa, mutta tunnen rakkautta sydämessäni ja tulemme toimeen niin hyvin, että kenties hän on se oikea. Minusta tuntuu, että opin paljon. En tiedä, annanko enemmän arvoa, kuin minun pitäisi. Joskus minusta tuntuu, että minua käytetään hyväksi, koska autan häntä opinnoissa ja työssä. Kun olen surullinen ja pysyttelen poissa, hän näyttää pelkäävän, että katkaisen yhteyden häneen, ja yrittää tehdä kaiken taas hyväksi. En voi olla vihainen kauan. Yritän vain jatkaa tätä nähdäkseni, mitä tapahtuu. –M., Brasilia

VASTAUS:

Haluat epätoivoisesti löytää romanttisen kiinnostuksenkohteen ja olet fiksoitunut internet-kamuusi. Hän johti sinua harhaan alussa, koska hän tunsi tarpeesi viestien kautta. Kemia mitä luulit tuntevasi, oli joku, joka kertoi sinulle juuri sen, mitä halusit kuulla. Hän pohjusti sinua tulemaan riippuvaiseksi hänen sanoistaan, jotta alkaisit tehdä työtä hänen hyväkseen.

Halu pysyä vapaana johtuu siitä, että hän on jo sitoutunut toiseen lihassa eikä halua rakkaudenkipeää koiranpentua häiritsemään sitä millään muotoa. Olet seurannut hänen ohjeitaan kirjaimellisesti ja hän nauttii kontrollista, joka hänellä on sinuun. Jos tämä riittää tyydyttämään rakkaustarpeesi, jatka tätä yksipuolista suhdetta.

Itsetuntosi on niin huono, että pelkäät henkilökohtaisia kontakteja. Tunnet, että ihmiset puhuvat sinusta ja paheksuvat sitä, mitä teet, sanot tai pidät päälläsi. On helpompaa puhua ihmisille etäältä. Yrität jatkaa tätä, koska se on kaikki, mitä sinulla on tällä hetkellä. Hän pelkää sitä, kun et puhu vähään aikaan, koska hän käyttää sinua tekemään asioita puolestaan eikä hän halua menettää sinua resurssina.

Tee itsellesi palvelus ja mene ulos ystävien kanssa, jollekin klubille tai jonkinlaiseen tilaisuuteen. Tiedä, kuka olet yksilönä, ja sitten et enää pelkää, mitä toiset ehkä ajattelevat sinusta. Jos sinusta ei tunnu mukavalta nykyisten ystävien kanssa, mene jonkinlaiselle kurssille – jooga, taide, musiikki – ja esittele itsellesi todellinen maailma kybermaailman sijasta.

KYSYMYS:

Mestarit, olen keski-ikäinen nainen. Lapsuudesta saakka olen osannut ennustaa asioita, nähnyt unia, jotka toteutuvat myöhemmin, ja estänyt tiettyjä asioita tapahtumasta. Olen aina ollut sairas ja huonovointinen, ja vauvasta noin 12-vuotiaaksi minulla oli raju epilepsia, joka kulutti elämääni, ja sitten se vain loppui. Minulta on poistettu kohtu ja leikattu selkä. Opiskelin sairaanhoitajaksi, mutta en nyt voi tehdä mitään fyysistä. Kuolema on aina ympäröinyt minua – suurin osa sukulaisista ja entisistä kumppaneistani on kuollut. Tunnen ihmisten energiat ja ihmiset etsivät AINA apua minulta, myös vieraat. Minulla on ollut tämä voimakas kiinnostus ja yhteys metafyysiseen, asioiden henkiseen puoleen. Niinpä kysymykseni on, voisiko minusta tulla parantaja? Mikä tehtäväni voisi olla täällä maan päällä? –Heli, Suomi

VASTAUS:

Kaikilla sieluilla on sama tehtävä fyysisessä muodossa ollessaan: oppia oppitunnit, jotka ne valitsivat ennen tuloaan, ja tutustua siihen, millaisen olemuksen sielu sisältää. Sinun oppitunteihisi sisältyvät fyysiset vaivat ja sen ymmärtäminen, etteivät ne määrittele, kuka olet. Jotkut ihmiset joilla on vaikeuksia, antavat sairautensa määritellä, keitä he ovat ja miten he ovat vuorovaikutuksessa ympärillä olevien kanssa. Sinä näit jokaisen tilasi jonain voitettavana, samalla kun elit elämääsi.

Työhön jonka kuvittelit elämällesi, sisältyy energia ja ulottuvuuksien välinen kommunikointi. Fyysinen keho parannetaan harmonisoimalla eri kehotoiminnot, niiden palauttamiseksi siihen malliin, josta ne aloittivat. Olet tiedostamatta tehnyt tätä itsellesi, ja välität energiaa toisille auttamaan heitä. Toisin sanoen, olet tehnyt parannusta jo aika kauan. Tämä kyky välittää energiaa toisille on se syy, miksi vieraat tuntevat vetoa luoksesi – he tuntevat, että olet parantava paikka.

Ei ole täydellistä tapaa tasapainottaa keho, yhtä ainoaa energiaparannusmuotoa. Niihin kaikkiin liittyy universaalin elämänvoimaenergian käyttäminen epäharmonisten osien uudelleenjäsentämiseen. Mitään erityiskoulutusta ei tarvita tähän kykyyn. Energian aktivoivan ihmisen aikomus sekä vastaanottajan aikomus määräävät tapahtuvan muutos- tai parantumismäärän.

Ne joiden kanssa olit läheinen ja jotka ovat tehneet siirtymän, ovat käytettävissä avuksi, jotta tunnet tuon energiavirran. Lue vähän olemassa olevaa materiaalia eri menetelmistä, jotka ovat toimineet toisilla, ja kehitä oma yhteytesi tuohon virtaan. Harjoittele, ja tuo taito on sinun.

KYSYMYS:

Mestarit, päässäni on ääni, joka kertoo minulle jatkuvasti, että tietty mies rakastaa minua. Olin rakastunut häneen useita vuosia, mutta hän päätti olla aloittamatta suhdetta kanssani. Tiedän nyt, ettemme mene koskaan yhteen, ja olen yli hänestä ja haluan siirtyä eteenpäin mieheen, joka on oikea minulle – sellaiseen joka on valmis ja kykenevä olemaan kanssani. En ymmärrä, miksi saan edelleen viestejä, että hän rakastaa minua, kun en ole rakastunut häneen enää ja tiedän, ettei hän halua olla kanssani. Miksi tämä tapahtuu? Mitä voin tehdä lopettaakseni sen, koska turhaudun tämän tilanteen järjettömyyteen? –Genny, Australia

VASTAUS:

Olet edelleen hullaantunut tähän mieheen menneisyydestäsi. Piilotajuntasi tietää, että uhrasit paljon aikaa ja energiaa yrittäessäsi saada tämän miehen huomaamaan sinut ja päättämään, oliko hän kiinnostunut sinusta vai ei. Rakensit mielikuvituselämän hänen ympärilleen – talon joka teillä olisi, lapset ja vanhenemisen yhdessä. Kun näet toisen miehen, vertaat mahdollista elämää hänen kanssaan siihen elämään, jonka kuvittelit voivasi saada ensirakkautesi kanssa.

Itse asiassa estät toisia miehiä näkemästä sinua ja kiinnostumasta, koska tämä vertailu kulkee taustalla. Et pysty vetämään puoleesi ja pitämään toista, ennen kuin lakkaat kaipaamasta tätä miestä. Ääni on unelmatilasi, joka edelleen näkee tapoja, joilla voitte olla yhdessä. Vaikka luulet, ettet ole enää rakastunut häneen – enimmäkseen siksi, että tiedät, ettei hän halua sinua – vietät edelleen aivan liikaa aikaa muistoissa.

Ensimmäiseksi sinun täytyy olla enemmän läsnä hetkessä. Aina kun alat ajatella menneisyyttä, vaikkei sillä olisi mitään tekemistä tämän miehen kanssa, katso, mitä näet suoraan edessäsi. Tämä tuo sinut takaisin tähän ja nyt. Tarkkaile puita, säätä, kuka ohittaa talosi, kaikkea mitä tapahtuu nykyhetkessä.

Sielut ovat hyvin voimakkaita kyvyssään ilmentää sen, mitä haluavat. Normaalisti se tehdään tietoisesti, mutta silloin kun historialevy soi taustalla, se voi hukuttaa toiveesi. Ala laitaa kuva haluamastasi miehestä mieleesi – ikä, persoonallisuus, luonteenpiirteet, millaisen elämän haluaisitte rakentaa yhdessä. Projisoi tämä universumiin, ja anna sen myös ujuttautua muistisi kaikkiin puoliin ja peittää asiat, joita et enää tarvitse.

Asiat joita haluat tai sinun tarvitsee kokea, vedetään luoksesi sillä, mitä projisoit nykyunelmanasi. Muotoile, mitä haluat, ja karkota menneisyys.

KYSYMYS:

Mestarit, olen jatko-opiskelija ja tunnen, että tämä kampus on dystopia ja elän helvetissä huonojen ihmisten kanssa. Olen ollut jumissa, täysin yksin ja suunnaton. Joka vuosi elämästä tulee pahempaa. Olenko tehnyt virheen valitessani tämän polun? Mitä voin tehdä merkityksellisen elämän saamiseksi? En näe mitään ideaa elämisessä. Mitä olin aikonut tehdä maan päällä tämän elämän aikana? Auttakaa minua, olen täysin eksyksissä ja oloni on kroonisen kurja! –A., Intia

VASTAUS:

Sinulla on ollut monia elämiä maan päällä ja halusit jotain, joka haastaisi sinut tässä elämässä. Sieluna sinulla on täysi kontrolli siihen, mitä tuot elämääsi. Vedät luoksesi sitä, mitä sinun tarvitsee kokea, voidaksesi toteuttaa omat halusi. Ihmisenä olet langennut yhteiskunnan tuomitsevaan polkuun ja haluat, että sinua johdetaan tai ainakin löydät helpon tavan elää tätä elämää.

Sielun tarkoituksena tulla ihmiselämän negatiivisuuteen on selvittää, miten nähdään jokapäiväisen elämän positiiviset aspektit, jotka on helppoa sivuuttaa, kun säälit itseäsi. Olet hyväksynyt, että tämä on kamala paikka, koska jonkin muun näkeminen merkitsisi, että sinulla on paljon työtä edetäksesi merkitykselliseen elämään, jota etsit.

Jokainen tulkitsee jokapäiväisen elämän kokemustensa ja uskomustensa perusteella. Jos kokemuksesi tuomitaan – ja omassa tapauksessa näet ne kaikki pahoina – niin tulevaisuus näyttää ankealta. Uskomuksesi peilaavat sitä päätöstä, että mikään ei ole mitään muuta, paitsi katastrofaalista ja maailma on sinua vastaan. Ellet muuta tapaasi nähdä maailman, elämäsi pysyy entisellään.

Jokainen ihminen luo oman todellisuutensa. Kun katsot aluetta ympärilläsi ja näet dystopian, katsot yli kaiken sen, mikä on positiivista ja osoittaa tietä toiseen suuntaan. Tule pois mielestäsi, joka sanoo, ettei elämässäsi ole mitään, mistä pidät.

Kuvittele, mitä haluaisit maailmaasi. Katso ympärille ja löydä asioita, jotka tuntuvat sinusta mukavilta, vaikka näyttäisivät siitä asiayhteydestä irrotetulta, mitä olet nähnyt aiemmin. Aina kun tunnet vain negatiivisuutta, tiedä, että ennakkoluulosi kätkevät positiiviset vaihtoehdot. Etsi onnellisuutta ja iloa – se on aivan siinä, mutta sinun täytyy tuoda se valoon.

KYSYMYS:

Mestarit, elän miehen kanssa, joka on ärsyyntynyt ja tappelee aina kanssani. Meillä on melkein 8-vuotias lapsi, joka ei enää kestä elää hänen kanssaan. Energiani on matala hänen läsnäollessaan ja hän tekee minusta masentuneen. Olen kadottanut turhamaisuuden ja arvokkuuden, mutten voi lopettaa suhdetta, koska pelkään häntä. Hän on aggressiivinen ja hullu ihminen, joka teeskentelee olevansa henkinen ja herkkä. Itse asiassa hän lukee monia kirjoja ja tietää asioita teoriassa, mutta hän ei sovella tuota rakkautta kotonamme. Miksi valitsin tämän elämänoppitunnin? Onko jotain rukousta tai visualisointia, jotta asiat tapahtuisivat helpommin? Täytyykö minun elää tämän kanssa ikuisuuden? –Thaiz, Brasilia

VASTAUS:

Valitsit tämän elämänoppitunnin, jotta voisit tutkia niitä ongelmia ja esittää niitä kysymyksiä, joiden kanssa kamppailet tällä hetkellä. Näet, että on useampi tapa katsoa jokaista tilannetta ja että sinulla on vapaus valita, mitä siedät. Yrität tunnistaa, mitä vahvuuksia sinulla on sisälläsi ja onko sinulla itseluottamusta tehdä päätös, joka muuttaa elämäsi ja lapsesi elämän.

Halusit kokea jonkun kontrolloitavana olemisen ja nähdä, tajuaisitko, että jääminen tähän tilanteeseen tai siitä lähteminen on täysin hallinnassasi. Pelkäät häntä, mutta on järjestöjä, jotka auttavat sinua eroamaan hänestä ja suojelemaan lastasi, jonka persoonallisuus alkaa muuttua stressin alla.

Luulet, että olet yksin tässä pulmatilanteessa, mutta sitä tapahtuu aivan liian usein. Sinun täytyy vain päättää puhua suoraan ja tehdä jotain – sekin on osa oppituntia. Olet Lähteen osa ja sinulla on kaikki voimat ja kyvyt, jotka syntyvät tuosta alkuperästä. Käyttääksesi luontaisia kykyjäsi, sinun täytyy vain hyväksyä, että niitä on ja että voit käyttää niitä tulevaisuutesi määrittämiseen.

Joku joka luulee olevansa henkinen, mutta käyttäytyy kuin energiavampyyri ja elää negatiivista elämää, on kaikkea muuta kuin henkinen. Älä kuuntele tarinoita, joita sinulle syötetään. Luota sisäisiin tuntemuksiisi siinä suunnassa, jota sinun täytyy seurata.

Voit visualisoida ja ilmentää erilaisen elämän itsellesi, jos tuot ulos rohkeuden, joka on sisälläsi. Luota itseesi ja siihen, minkä näet seuraavana askeleenasi. Voit muuttua, mutta vain jos olet valmis tekemään tuon päätöksen itse.

KYSYMYS:

Mestarit, soitin intuitiiviselle valmentajalle kuukausi sitten, koska halusin neuvoja esteiden voittamiseen rahan vetämisessä puoleeni ja sen pitämisessä. Se on ollut ISO kamppailun aihe minulle niin kauan, kuin voin muistaa. Hän mainitsi, että suurin osa rahakamppailustani tulee tunteesta ja uskosta, etten ansaitse sitä. Joka aamu kun herään, meditoin nähdäkseni, mitä tulee esiin, ja sitten tuhoan uskomuksia tältä alueelta, joka ei palvele minua. Se tuntuu loputtomalta. Puhelun lopussa tuo valmentaja sanoi, että olen tuhonnut tähän mennessä noin 35% uskomuksista, jotka liittyvät rahassa ansaitsevuuteen. Mitä voin tehdä lopettaakseni tämän oppitunnin ja poistaakseni kaiken, mitä on jäljellä? –Maria, USA

VASTAUS:

Aamurutiinisi antaa sinun nähdä vain ne asiat, jotka jokapäiväinen elämäsi on laukaissut tähän mennessä. Tämä on vain nykytilanteen käsittelyä. Et ole kaivautunut niihin syihin, miksi uskot, ettet ansaitse. Tämä ei keskity ainoastaan raha-asioihin, vaan leviää elämäsi kaikkiin osiin.

Yhdessä tämä ongelma, se usko, että et ole tarpeeksi hyvä etkä pysty rakastamaan itseäsi ja huono itsetunto sabotoivat projektiotasi maailmaan. Energia tai identiteetti jota projisoit, palaa sinulle kaikilta olennoilta, jotka tuntevat, miten näet itsesi. Tämä kaikki tapahtuu nyt tiedostamattomalla tasolla, mutta se on hyvin voimakasta.

Tehdäksesi lopun tästä, sinun täytyy käydä niissä elämäsi ajoissa, jolloin hyväksyit nämä luonteen puutteet kontrolloiviksi. Tämä voidaan saavuttaa hypnoosissa terapeutin kanssa tai itseksesi, syvässä meditaatiossa ja/tai keskusteluilla oppaidesi ja korkeamman itsesi kanssa. Voisit aloittaa prosessin myös pyytämällä, että elät unessa uudestaan ne ajat, jolloin määrittelit ne uskomukset, joita sinulla on tänä päivänä.

Kun tulet tietoiseksi syistä tai juurista samaistumisessasi "puutekäyttäytymiseen", voit analysoida, mitä tunnet noista tapahtumista nyt, ja alkaa vapauttaa sitä valtaa, joka niillä on sinuun. Joka kerta kun tunnet pelon tai epäilyksen jostain asiasta elämässäsi, tämä on ulkoinen merkki pinnan alla olevista uskomuksista. Älä anna niiden jäädä, vaan seuraa niitä "kotiin", kitke ne ja sitten päätä, palvelevatko ne sinua vai kontrolloivat tiedostamattomia ajatuksia. Jos ne eivät palvele haluamaasi kehitystä, kiitä niitä siitä, että ne ovat olleet osa menneisyyttäsi, mutta lähetä ne matkoihinsa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.