KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

27.8.–3.9.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen kuullut eräästä lähteestä, että puolet ihmisistä maan päällä on ilman sielua ja he kuuluvat "ryhmäsieluun", kuten eläimet. Luulen olevani yksi heistä, ja kun olen tekemisissä toisten kanssa, oletettavasti varastan sieluenergiaa toisilta. Pitääkö kaikki tämä paikkansa? –Orion, USA

Vastaus:

Sielut tulevat Maahan saadakseen kokemuksia negatiivis-positiivisessa kaksinaisuusenergiassa, jossa ne voivat oppia kyvyistään. Tämän mahdollistava kulkuneuvo on ihmiskeho. Ihmiskeho ei voi elävöityä ja olla elossa ilman sieluvoimalähdettä. Jokaisella planeetan ihmisellä on oma sielunsa, ja kun sielu päättää palata Kotiin, keho lakkaa toimimasta.

Ajatus "ryhmäsielusta" romuttaisi inkarnaation tarkoituksen. Jos sielulla ei ole kykyä käyttää valinnanvapautta, se ei ole teoistaan oppimisen puitteissa. Sielu tulee kehoon ainoastaan, jotta se voisi oppia oppitunneista, jotka se valitsi ennen tulemistaan.

Kaikkien sielujen henkinen matka on yksilöllinen tutkimusmatka. Kukaan ei voi tehdä päätöksiä sielun puolesta. Sielusi päätti saada elämän maan päällä. Se valitsi ne muuttujat, jotka tekevät sinusta sen, kuka olet, jotta sille voitaisiin esitellä ne oppitunnit, joita sen oli tarkoitus tutkia.

Sielut vaihtavat energiaa kaikkien sielujen kanssa, joita ne kohtaavat ollessaan ihmismuodossa. Se on yksi pääasiallisista keinoista, joilla ne oppivat. Kun tullaan omien valinnanvapauspäätöstesi tekemiseen, teet sen tutkimalla erilaisia positiivisia ja negatiivisia energiamääriä, joita on läsnä, ja sitten valitset sen, mikä resonoi kanssasi.

Sielut voivat myös luopua valinnanvapaudestaan noudattamalla toisten vaatimuksia ja ajatuksia, käyttämättä lainkaan omaa järkeään. Tämän sinä olet tehnyt. Koska jokainen sielu luo oman todellisuutensa, olet omaksunut toisen uskomukset ja pidät niitä todellisuutenasi.

Tässä ei ole mitään väärää, koska se on osa itsetietoisuus- ja itseluottamusoppituntiasi. Voit jatkaa tällä polulla, kunnes se ei enää palvele sinua, tai voit ottaa etäisyyttä ja tutkia energioita, joita sinulle heitetään. Lakkaa ajattelemasta niitä uskomuksia, jotka on annettu sinulle, ja ala tuntea omaa perusolemustasi.

Jokainen sielu on Lähde-energian osa, joka on murrettu saamaan yksilöllisiä kokemuksia. Siksi sinulla on Lähteen voimat ja kyvyt, mutta sinun täytyy ensin hyväksyä tämä totuudeksi, tuoda se elämääsi ja antaa sen auttaa sinua ymmärtämään tätä matkaa, joka sinulla on. Voit sitten alkaa elää omaa elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, ovatko kemikaali(suihku)vanat totta? Siis, ovatko ne muutakin kuin vain lentokoneen normaaleja päästöjä? –Am, Australia

Vastaus:

Määritelmät ovat tässä tärkeitä. Kemikaalivanan ajatteleminen suuren ihmisryhmän salaliittona, jossa he myrkyttävät ihmisiä ja heidän lapsiaan jostain rikollisesta syystä, on yksi asia. Mutta se on myös tieteellinen korjausmenetelmä, jossa käytetään kemiallista ainetta säätilan muuttamiseen kaikkien hyödyksi tai parantamaan viljelijöiden satoja. Kahta viimeistä on myös sadepilvien kylväminen ja myrkytykset.

Tiivistymisvanat ovat vain sitä: jonkin muuttumista kaasumaisesta kiinteään muotoon. Kun lentokone nousee, polttoaine jota se polttaa moottorissaan, tuottaa sivutuotteita palaessaan. Korkealla missä lämpötila on matalampi, nämä kuumat aineet yhdistyvät vesihöyryyn ja jäätyvät pikkuruisiksi kiteiksi, jotka muodostavat pilviä tai vanoja.

Niiden olemassaolon kestoon vaikuttaa lämpötila, kosteus ja tuuli. Ne saattavat kestää huomattavan ajan, yhdistyä olemassaoleviin pilviin tai hävitä lähes välittömästi. Niiden uudempien suihkukonepolttoaineiden myötä joissa on pienempi määrä (palamatonta) polttoainejäämää, tiivistymisvanojen määrä ja koko pienenee.

Aineet joita käytetään viljan tuholaistorjuntaan ja kasvun lisäämiseen, ovat lentokoneiden levittämiä kemikaaleja. Nämä koneet ovat kuitenkin lähempänä maata, ja niiden tuottamat vanat laskeutuvat maahan. Yksi kemikaalien käyttötapa on sadepilvien kylväminen paikkoihin, joissa ilmasto-olosuhteet ovat aiheuttaneet kuivuutta. Tiettyjen kemikaalien laittaminen ilmaan voi muodostaa "pilvipohjan", joka kerää kosteutta, ja tuloksena on sadetta siellä, missä sitä kipeästi tarvitaan.

Ilmakehäänne ei suihkuteta tietoisesti kemikaaleja. Tilastot joita salaliittoteoreetikot käyttävät paasatessaan, ovat faktojen vääristelyä, keksittyä informaatiota tai vääriä tulkintoja siitä, mitä nähdään. Olkaa huoletta – kukaan ei yritä myrkyttää teitä taivaalta käsin.

Kysymys:

Mestarit, olen aina ollut vähän ulkopuolinen perheessä, ainakin siltä minusta aina tuntuu. Mutta herättyäni etäännyin lisää. Haluan juosta maailmaan, elää uusia asioita ja elää yksin, mutta aina on se ajatus, että olen itsekäs enkä välitä paljon perheestä (isoäidit, sedät). Joskus minusta tuntuu, että he (perheeni) ovat itsekkäitä siinä mielessä, että he ajattelevat, että kaikkien täytyy olla ympärillä koko ajan ja osana toisten elämää. Se on vaivannut minua paljon viime aikoina. Tiedän, että voin päästä eroon siitä ja luoda haluamani elämän, mutta haluan neuvon teiltä, mestarini ja oppaani. Mitä teillä on kerrottavana minulle siitä? –Ju, Brasilia

Vastaus:

Ihmiselämän kaksinaisuudessa on erilaisia tapoja tarkastella tavallisia toimia oman perspektiivinsä perusteella. Jos osallistuu negatiivisten ja positiivisten valintojen taisteluun, minkä vapaa valinta sallii, käyttää yhteiskunnan perustyökaluja, joka on ego. Tuomitseminen antaa egolle energiaa, ja kaikki on oikein tai väärin.

Henkinen lähestymistapa elämään siirtyy pois tuomitsemisesta ja arvioi, onko se mitä tarkkaillaan, hyödyllistä omalle kasvulle vai ei. Ei ole tuomitsemista eikä egoa.

Jokainen sielu toteuttaa elämänmatkan yksilönä. Ei voi oppia olemalla riippuvainen jostain toisesta. Kaikkien valintojen täytyy olla omia, ja niitä täytyy tehdä ymmärtääkseen, miksi on tullut Maahan. Et ole mitään velkaa kenellekään, paitsi itsellesi.

Kun olet siirtynyt pois tuomitsemisesta heräämisesi aikana, et enää hyväksy tuomitsevan yhteiskunnan tuputtamista sinulle, kuten vastuu niitä kohtaan, joille olet sukua. Tämän tiedostaminen tekee olosi epämukavaksi, koska sukulaiset muistuttavat jatkuvasti sinulle siitä, koska he hyötyvät saadessaan sinut mielistelemään heitä.

Osa kasvuasi on luottamus omiin tunteisiisi. Sinun ei pitäisi koskaan tehdä mitään vain siksi, että joku muu vaatii sitä. Sinun pitäisi aina kunnioittaa itseäsi tekemällä omat valintasi. Ihmiset haluavat kovasti sitä vahvaa energiaa, jota säteilet nyt valaistuneessa tilassasi, ja yrittävät innokkaammin saada sinut tottelemaan itseään. Valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, haluan tietää, miten voimme selvittää, tuleeko asiakkaan ongelma entisestä elämästä tai sukulinjasta? Mitä eroa on entisen elämän ongelman ja esi-isän entisen elämän parantamisen välillä? Mikä on paras tapa parantaa sukupuukaavoja? –Irina, USA

Vastaus:

Sielu elää joukon elämiä, ja se valitsee kussakin elämässä ihmisperheen, johon se tulee. Harvoin, jos koskaan, se tulee samaan fyysiseen ihmissukulinjaan peräkkäisissä elämissä.

Oppitunneista joita se työstää kussakin elämässä, saattaa olla jotain jäämää seuraavaan elämään, jos se ei saanut loppuun tiettyä haluttua oppituntia ja jos se haluaa palata siihen nykyelämässä. Jos se ei päättänyt tarttua siihen nyt, tuo ongelma on horroksessa, kunnes se tekee tuon valinnan. Sen yksilölliset muistot liittyvät henkilökohtaisiin tilanteisiin, joihin se osallistui, mutta joita ei sisälly ihmisen historialliseen sukulinjaan.

Toisaalta, jokainen henkilö luo oman todellisuutensa niiden uskomusten perusteella, jotka se päättää tuoda elämäänsä. Hän saattaa tuntea fyysistä vetoa kehonsa fyysiseen alttiuteen tai fyysisiin taipumuksiin, jotka on rakennettu perheen geneettiseen perustaan. Esimerkiksi, sielu on saattanut valita tietyn perheen, koska he kaikki kärsivät jostain sairaudesta tai ovat alttiita riippuvuuksille, jotka sielu päätti kokea.

Työskennellessäsi asiakkaan kanssa näihin ongelmiin liittyen, pidä mielessä, että tuo hänen kohtaamansa ongelma saattaa olla kaksitahoinen. Häneen saattaa vaikuttaa jokin entisen elämän tapahtuma, tai kyse saattaa olla fyysisestä taipumuksesta, jonka henkilö on päättänyt vaikuttavan itseensä. Kummassakin tapauksessa parantuminen tulee sen ymmärtämisestä, mitä osaa sielu on päättänyt esittää niissä.

Vain yksilö voi muuttaa sitä laukaisuvaikutusta, joka entisellä tapahtumalla voi olla hänen ihmiskehoonsa. Sen parantaminen minkä fyysisen sukulinjan esi-isä aiheutti, ei vaikuta sieluun, joka ei osallistunut siihen. Kuitenkin yksi varoitus tähän on se, että jos henkilö on omaksunut sen uskomuksen, että häneen vaikuttavat fyysisten esi-isien ongelmat, ne voivat vaikuttaa häneen. Muista, että kaikki luovat oman todellisuutensa.

Kysymys:

Mestarit, mikä merkitys on ilman ongelmilla, erityisesti homeella? Onko mahdollista tottua homeeseen, jos haluaa, vai ovatko homeoireet erilaisia kuin allergiat, joille voidaan altistua? On sanottu, että home on myrkyllistä eikä siitä voi tästä syystä parantua, mutta miten tämä sopii yhteen sen kanssa, että luomme kaiken ja voimme luoda, mitä haluamme? Voiko ihminen parantua ja olla saamatta enää oireita ilmassa olevasta homeesta? –Ulrika, Suomi

Vastaus:

Sielulla on tosiaan kyky luoda oma todellisuutensa, myös se mikä vaikuttaa sen kehon terveyteen ja mikä tuo vaikutus on. Home on sieni, joka kasvaa haarautuen muodostelmiksi, jotka leviävät ulospäin itiöinä (kuin siemeniä), mikä kuljettaa yhdyskunnan uusiin paikkoihin.

Home (mould) on erilaisia sienityyppejä, jotka kasvavat melko pitkiksi ja tuottavat hajua. Niitä muodostuu tavallisesti suljetulle tai puolisuljetulle alueelle, jossa on suuri kosteus. Niitä pidetään myrkyllisimpinä silloin, kun itiöt lentävät. Home (mildew) kasvaa yleensä kostealla pinnalla ja vaikuttaa jauhemaiselta. Siinä on vähän tai ei mitään hajua.

Aivan kuten joihinkin ihmiskehoihin vaikuttavat kasvien itiöt ja siemenet, joita kulkee ilmassa (kausiallergiat), myös nämä sienet voivat vaikuttaa heihin. Homeen vaikutus vaihtelee yksilöittäin, mutta se aiheuttaa ihmisen fysiologiaan vakavan ja aggressiivisen reaktion.

Kontaktissa tai kehon sisällä homeitiöt voivat aiheuttaa pelkästään ärsytystä, tai ne saattavat yrittää levitä ja häiritä kehoa muuttamalla sen kemiallista koostumusta, mitä ne syövät. Ne toimivat hyvin samalla tavalla kuin virukset ja bakteerit.

Voiko sielu, jolla on ihmiskokemus, päättää pysyä immuunina homeen vaikutuksille? Kyllä, se on mahdollista, mutta sinun täytyy kysyä itseltäsi: "Miksi sielu ylipäätään toi noita aineita elämäänsä?"

Henkilö joka haluaa tutkia kontrollointiin liittyviä tilanteita, saattaa tuoda tuollaisen sitkeän kiusankappaleen elämäänsä ymmärtääkseen kontrollitasoja. Joku joka tutkii tiedostamista, saattaa katsoa, miten nopeasti hän virittyy sienien läsnäoloon ja poistamiseen. Myös syyttely (kuka salli sen tapahtua), pettäminen (he sallivat tilanteen kehittyä täyteen loistartuntaan) ja itseluottamus (se on pakahduttanut sinut etkä voi tehdä sille mitään) voivat liittyä mahdollisiin oppitunteihin.

Kysymys:

Mestarit, mietin, onko elämä fatalistista. Kardecin spiritismin mukaan – The Book of Spirits – hengen valittua sellaisen "todisteen", joka eletään, kaikki on valmista pienintä yksityiskohtaa myöten. Mitään valittua yksityiskohtaa ei voi enää muokata, ja mieli voi valita vain tapahtuman tulkinnan väistämättömän kohtalon edessä ja hyväksyä sen tietäen, että Jumala on luonut kaiken. –Beto, Brasilia

Vastaus:

Sielun matka joka etenee monien ihmiselämien läpi, ei ole fatalistinen. Sielu oppii asioita ja saa viisautta käyttämällä valinnanvapauttaan. Kenelläkään ei olisi mitään valinnanvaraa missään tilanteessa, jos kaikki olisi äärimmäisen määriteltyä.

Ihmisen todellisuus luodaan niiden uskomusten avulla, jotka hän omaksuu tai hyväksyy tietyssä elämässä. Jos elämänfilosofiaasi sisältyy uskomus, ettet voi ehdottomasti tehdä mitään muuttaaksesi elämääsi, niin siltä asiat vaikuttavat sinusta.

Mitä voit mitenkään oppia jostain tilanteesta tai miten voit vaikuttaa johonkin olosuhteeseen, jos kaikki on järjestetty sinua varten ja pelkästään livut mukana osallistumatta? Kun sielu valitsee oppitunnit, joita se haluaa, tämä tapahtuu ymmärtäen, että se päättää vain puitteet, jotta se voi kokeilla ja nähdä, mikä vetoaa siihen osallistuessaan toimintaan.

Sielut ovat Lähde-energian osia (tai Jumalan, jos niin haluat), ja siksi niillä on samat voimat ja kyvyt, jotka tuolla energialla on. Siis on totta, että kaiken on luonut se, mihin viittaat Jumalana, koska tässä tapauksessa se olet sinä. Se on myös syy, että kun teet valinnan jostain, et ole jumissa sen kanssa, vaan voit muuttaa mieltäsi tai muokata elementtejä.

Kun puhutaan jostain liikkeestä, kuten Kardecin omaksumasta, puhutaan uskomusjärjestelmästä, joka toimi hänellä ja hänen seuraajillaan. Voit hyväksyä sen, jos haluat, koska luot oman todellisuutesi, mutta saat myös kaikki sen rajoitukset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.