KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

27.2.–6.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, työskentelimme vaimoni kanssa selvännäkijöinä yli 20 vuotta, hänen kuolemaansa saakka 2014. Olen tuntenut Peggyn kuolemasta saakka, että henki on ohjannut elämääni, eikä aina kaikkein miellyttävimmillä tavoilla – missä asun, keitä tapaan, ja lukiessani kirjoja niitä lukuja ja kappaleita korostetaan, jotka minun pitäisi lukea, ja poikkeuksetta kirjat ovat juuri, mitä tarvitsen. Olen tiedostanut, että henki kehottaa minua hidastamaan ja olemaan ryhtymättä elämässä toimiin, jotka muuttaisivat tilannettani. Sanotaan, että olen oikeassa paikassa, ja se mitä minun täytyy tehdä, tulee minulle hyvään aikaan. Minulle on kerrottu, että minua opastetaan rakastavasti ja tiukasti. Kun aikaa on kulunut, mietin, annanko alitajuisen mieleni huijata itseäni. Mikä on teidän näkemyksenne tilanteestani? –Graham, Iso-Britannia

Vastaus:

Sinä aikana kun toimitte toisen puolen äänenä, he uskoivat, että halusitte kuulla heiltä apua, jota voisitte antaa asiakkaillenne. He olettivat, että kun jätit tuon toiminnan, olit valmis siirtymään johonkin muuhun. Mutta koska olitte työskennelleet hyvin läheisesti yhdessä, he jäivät osaksi tiimiäsi, joka käsittelee elämän ongelmia – nyt pelkästään omiasi.

Kukaan opas, mestari tai sieluhenki ei voi sanoa sinulle, mitä tehdä, tehdä päätöksiä puolestasi ja rangaista tai palkita teoistasi, ellet ole antanut sille lupaa. Tämän luvan myötäkin sinulla on valinnanvapaus ja voit sivuuttaa neuvot, sanoa vain "ei" tai väitellä/keskustella vaihtoehdoista aina, kun haluat.

Ensisijainen toiminta jonka he haluaisivat sinun näkevän hyödylliseksi, on hidastaa, koska olet uudella alueella ja voisit näin täysillä tunnustella käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Kaikki ne vuodet kun työskentelit vaimosi ja heidän kanssaan, olit hyväksyvällä automaattiohjauksella. Nyt on "rikastumisen" aika, ja valinnat ja suunta riippuvat sinusta.

Kaikkina aikoina sielu on juuri siellä, missä sen tarvitsee olla kokeakseen, mitä se on valinnut. Sinulla on mahdollisuus käyttää ja laajentaa yhteyttäsi henkeen, jos haluat, tai vähentää sen ehdotusten määrää ja jatkaa enemmän yksin tästä eteenpäin.

Alitajuntasi ei tee päätöksiä – tietoinen mielesi ohjaa sinua. Kommunikointisi hengen kanssa on aina tullut tietämisenä, joka vaikuttaa alitajunnaltasi, muttei ole se. Se tuntuu huijaukselta vain, jos päätökset eivät resonoi kanssasi. Kuten sanotaan, älä katso lahjahevosen suuhun, tee kärpäsestä härkästä tai tee asioista vaikeampia, kuin niiden täytyy olla.

Peggy on liittynyt tuohon tiimiin, joten osa selvästä "työntämisestä" tulee häneltä.

Kysymys:

Mestarit, monet terapeutit ovat sanoneet minulle, että minun täytyy unohtaa menneisyys ollakseni onnellinen rakkaudessa, mutta rehellisesti sanottuna en tiedä, mitä menneisyys puhuu. Olen tehnyt lukemattomia terapioita päästäkseni eroon tästä menneisyydestä, mutta onnistumatta. Ei ole mitään ja ketään, jota kaipaan, enkä näe, että minulla olisi keskeneräisiä rakkauksia. Teen aina itserakkausharjoituksia ja tunnen kehittyväni, koska tunnen rakastavani itseäni ja pidän kaikesta itsessäni. Haluaisin vain kohdata jonkun elämäntyyliini sopivan. Mikä on se menneisyys, joka minun täytyy vapauttaa? –Ella, Brasilia

Vastaus:

Se salainen menneisyys josta puhutaan, on luonut tulkinnan identiteetistäsi tässä elämässä. Se koostuu pääasiassa odotuksista, joissa roikut kiinni, koska olet päättänyt, että ne ovat perimmäisiä luonteenpiirteitä, jotka tunnet hyväksyväsi kumppanissa.

Ongelmiesi ratkaisemiseksi sinun täytyy tutkia tätä henkilöä, joka on saanut rakkautesi. Onko se sellainen, joka yrität olla? Vai onko se vain sen henkilön hyväksymistä, jossa sielusi asuu? Osa tuota persoonaa on nyt tuomitseva ja vaativa. Hän on tiukka uskossaan, että kaikki mitä hän uskoo, on ainoa hyväksyttävä asia eikä ole tilaa kompromisseille tai jakamiselle.

Nämä voimakkaat tunteet tulevat menneisyydestä – läheltä ja kaukaa. Ne ovat ihanteita, joita tukevat tämän elämän havainnot ja entisten elämien keskeneräiset oppitunnit. Ne eivät kaikki käsittele romanssia ja rakkautta, vaan kontrollointia, pettämistä ja toteutumattomia toiveita.

Ratkaisu tulevaisuuteesi on elää joka minuutti nykyisyydessä, ehdottomasti ilman mitään ennakkomielipiteitä miehistä, joita tulee maailmaasi. Et voi tietää, mikä kenkäpari sopii, ennen kuin kokeilet niitä, joten älä määrittele yhteensopivuutta, ennen kuin vietät aikaa hänen kanssaan. Ja sitten ole avoin, äläkä rajaa hänen yhteyttään tuomitsemalla sen mukaan, mitä luulet hänen sanovan tai tekevän. Anna jokaiselle puhdas pöytä täytettäväksi itse.

Kysymys:

Mestarit, olen vuosia lukenut arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden jne. kanavointeja, jotka lupaavat meille kultaista aikaa. Tähän mennessä on luvattu paljon, mutta toteutunut erittäin vähän. Se on porkkana kepin nokassa. Ja mitä enemmän luen, sitä enemmän ristiriitaisuuksia viesteissä näyttää olevan. Toiset ei-kaksinaiset viestit väittävät, ettei ole koskaan kultaista aikaa tai taivasta maan päällä, koska kollektiivitietoisuus on jatkuvassa konfliktitilassa. Minulla on se vaikutelma, että meitä manipuloidaan ja huijataan. –Mario, Kanada

Vastaus:

Kuka tahansa voi sanoa, mitä haluaa. Kuka tahansa voi väittää toimittavansa viestejä mistä tahansa valitsemastaan lähteestä. Joillakin kanavoijilla on agenda ja he pyrkivät tulemaan auktoriteetiksi ja/tai guruksi toisille, totuuden asiantuntijaksi kaikesta. He ehdottavat, että "koska heillä on yhteys", sinun täytyy uskoa juuri se, mitä he sanovat, eikä mitään muuta. Toisin sanoen, älä anna minkään epäilystesi viedä sinua pois heidän ohjelmastaan. Äläkä ehdottomasti seuraa omia tunteitasi.

Ihmiskehossa ollessaan sielun täytyy päättää, minkä se hyväksyy todellisuudeksi itselleen. Tämä tehdään hyväksymällä eri uskomuksia, joiden mukaan hän arvostelee, miten hänen elämänsä edistyy ja miten hän haluaa sen jatkuvan. Tämä uskomusjärjestelmä on ainutlaatuinen kullakin yksilöllä ja saattaa muuttua koska tahansa, kun henkilö menettää uskon johonkin hyväksyttyyn faktaan ja korvaa sen jollain muulla, koska se resonoi paremmin hänen tunteidensa kanssa tuolla hetkellä.

Sielu jolla on ihmiskokemus, elää kaksinaisessa maailmassa. Se on tullut Maahan kokeakseen tämän ilmiön ja selvittääkseen sen avulla, kuka se on sieluna – eli Lähde-energian osa jolla on uskomattomat voimat ja kyvyt – tekemällä päätöksiä ympärillään olevasta negatiivisuudesta.

Jos yksilö keskittyy elämänsä fyysisiin puoliin – eli elää kaksinaisuudessa, jossa tuomitseminen määrittelee kaiken eikä tunteisiin luoteta – hän elää egosta ja arvostelee, arvottaa ja tuomitsee kaiken. Jos hän valitsee henkisen polun ja pyrkii yhdistymään ydinolemukseensa, ehdottomaan rakkauteen, hän pelkästään tarkkailee maailmaa ja siinä olevia, ei tuomitse, ja tuo todellisuuteensa vain sen, mikä resonoi hänen kanssaan.

Maa on kaksinaisuus, jossa on yhtä paljon positiivista ja negatiivista. Siitä syystä ei voi olla täydellistä pahuutta (helvetti) tai täydellistä ehdotonta rakkautta (taivas). Maa ei muutu tämän ominaisuuden osalta, ja siksi ei ole kultaista aikaa. Koska jokaisella sielulla on valinnanvapaus, kukaan ei voi luvata mitään, mikä on tietyllä tavalla todellisuudessasi, koska sinun täytyy valita yksityiskohdat.

Myös siitä, mitä olemme sanoneet tänään, hyväksy totuudeksesi vain se, mikä tuntuu oikealta sinulle ja mikä resonoi olemuksesi kanssa. Käytä sitä mittatikkuna uskomustesi kehittämisessä ja valaistumisen lisääntymisessä.

Kysymys:

Mestarit, tarvitsen epätoivoisesti neuvoanne mieheeni liittyen. Johtajanuralle lähtemisen jälkeen mikään ei tunnu kestävän. Kaikki alkaa hyvin, sitten kaikki lähtee alamäkeen ja on ohi. Valitseeko hän väärän polun vai johtuuko se persoonallisuuspiirteestä, kuten epäilen. Hän on erittäin tiukka säännöissä ja ehdoton. Hänellä tuntuu olevan hyvin epärealistiset standardit ja hän voi ärsyttää ihmisiä. Hänellä on myös pakkoneuroosi. Hän tekee parhaansa muuttuakseen, mutta tiedän sen olevan vaikeaa hänelle. Hän osaa olla hyvin välittävä – hänellä ei ole kovin paljon empatiaa ihmisiä kohtaan, mutta hän on hyvin erilainen lemmikkikoiramme kanssa. Onko hänellä jokin persoonallisuuspiirre, joka voi selittää hänen käyttäytymisensä, koska hän tuntuu näkevän asiat hyvin eri perspektiivistä kuin muut ihmiset? –Jo, Englanti

Vastaus:

Johtoasemaan sisältyy työtekijöiden koordinointi yrityksen hyväksi. Johtajan täytyy kyetä lukemaan ihmisiään ja sovittaa heidät vahvuuksiensa mukaan. Ihminen joka ei pysty ymmärtämään alaistensa luonteenpiirteitä ja kykyjä, on vajavainen tuossa asemassa ja kyvytön tietämään syytä.

Alussa, ennen kuin hänen täytyy alkaa tehdä päätöksiä, kaikki näyttää oikealta hänen maailmassaan. Kun hänen tehtävänsä on ohjata työntekijöitään, pakkoneuroosi kontrolloi hänen oletusarvoista päättelyään, mikä ei ota huomioon yksilöjen kykyjä ja näkee vain eriasteista mustaa ja valkoista.

Hänen ei tarvitse kehittää empatiaa, vaan alkaa tuntea. Siihen saakka kunnes hän pystyy ymmärtämään toisten käyttäytymisen taustalla olevat perustelut, mikään ei koskaan tapahdu oikein hänen mielestään.

Hän tuli nähdäkseen, pystyisikö hän laittamaan itsensä toisen paikalle ja ymmärtämään, miten monia tapoja on ajatella asioita. Hän ei ole koskaan tehnyt sitä, vaan on kehittänyt pelkästään omaa tapaansa elää, ilman tunnevuorovaikutusta ja ollen täysin joustamaton pakkoneuroosinsa antamissa rajoissa.

Hän toimii hyvin eläinten kanssa, koska hän sallii itsensä samaistua niiden rakkaus- ja riippuvuustarpeisiin. Ne eivät uhkaa häntä, hänen vaikutelmaansa itsestä tai työpaikan varmuutta. Koska ihmiset osaavat puhua ja kritisoivat hänen suoritustaan, he pystyvät aina heikentämään hänen asemaansa.

Jos hän haluaa suorittaa tämän oppitunnin, hänen täytyy olla tietoisempi ihmisten välisistä suhteista käyttämällä tunteitaan. Muuten toisenlaisen tehtävän etsiminen on tarpeellista pitkäaikaista työtä varten.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin kysyä jotain hyvin henkilökohtaista, mikä aiheuttaa minulle myös häpeää, mutta rehellisesti sanottuna en löydä vastausta siihen. Olen homo ja minun on vaikea olla seksiyhteydessä kumppaneiden kanssa, erityisesti jos siihen ei liity tunnetta. Mutta minulla on fetissi, enkä ymmärrä, mistä se tulee ja miksi se on niin voimakas minulla. Tunnen viehätystä, kun näen miehiä nukkumassa. Tässä kategoriassa on myös pornosivuja ja uskon myös muiden homojen tuntevan tätä viehätystä, mutta minua ällöttää ajatella sitä. Kärsin, koska tunnen olevan väärin tuntea tällaista vetovoimaa, jossa mielikuvituksessani käyttäisin hyväksi miehiä, jotka ovat unessa. Onko tähän mitään syytä entisestä elämästä vai alkoiko se tässä elämässä? En ymmärrä tätä käyttäytymistä. –Luis, Brasilia

Vastaus:

Valitsit elämänoppitunteja, jotka suurimmasta osasta yhteiskuntaa ovat hyvin mielenkiintoisia. Valinnoissasi ei ole mitään väärää, ja tehtäväsi on päättää, minkä osalta voit olla rennosti tämän kierroksen loppuajan.

Pääongelmasi on itseluottamuksen ja itsearvostuksen puute ja se, ettet ymmärrä tietoisten ja tiedostamattomien halujesi kaikkia seuraamuksia. Voit uneksia kaikkea, mitä haluat, eikä siinä ole mitään väärää. On vain ongelmia yhteiskunnan kanssa, jos hyppäät sen rajan yli, joka määrittää rikoksen. Sen ajatteleminen, siitä puhuminen ja sen tekeminen toisten suostuvaisten aikuisten kanssa on täysin ok.

Jonkun näkeminen nukkumassa tai tajuttomana poistaa kaiken pelon siitä, ettei hän reagoi haluamallasi tavalla. Kuten olet havainnut tutkimuksistasi, et ole yksin tässä viehätyksessäsi. Monet haluavat turvallisen ympäristön seksuaalisuudelleen, ja reagoimaton ihminen antaa tämän. Ellet pakota itseäsi jollekin haluttomalle ihmiselle, siinä ei ole mitään hävettävää tai noloa.

Et ole koskaan ennen valinnut tämäntyyppistä oppituntia. Valitsit sen aistiaksesi siihen liittyviä tunteita ja selvittääksesi tavan hyväksyä ne ja elää niiden kanssa. Nauti niistä kehoreaktioista, joita unelmasi sallivat sinulle. Ennen kuin päätät toteuttaa fetissisi, etsi samanmielisiä ihmisiä, joiden kanssa teet sen.

Kysymys:

Mestarit, olen meditoinut melkein joka päivä muutaman vuoden. Tunnen muuttuneeni paljon ja viime aikoina tunteeni ovat olleet valloillaan – avioliittoni on hajoamassa ja näyttää siltä, ettemme tule mieheni kanssa enää toimeen. Mitä teen väärin? Ajattelin, että meditointi toisi rauhaa ja selkeyttä, mutta sitä ei ole tapahtunut. Aloin myös nähdä toistuvasti sellaisia numeroita kuin 3.33, 4.44 ja 5.55. Onko se sattumaa vai merkki, että oppaani yrittävät puhua minulle? Miten tulen paremmaksi, jotta pystyn kuulemaan niiden opastuksen? –Rachel, Kanada

Vastaus:

Puhutaanpa yhdestä aiheesta kerrallaan. Se, että rakastut johonkuhun ja näytätte sopivan yhteen täydellisesti, ei merkitse, että aina on niin. Kun ihmiset oppivat enemmän itsestään ja keitä he ovat, he saattavat havaita olevansa eri polulla kuin puolisonsa. Jos toinen saa "oppiarvon" henkisyydessä ja toisella ei ole aavistustakaan metafysiikasta tai kiinnostusta siihen, he huomaavat, ettei heillä ole enää paljon yhteistä. Heidän toiveensa ja unelmansa eroavat, kun heidän elämänsä tärkeät asiat eivät ole enää synkronissa.

Järjestäytyneet uskonnot uskovat avioliittoon, joka kestää koko elämän, mutta tämä ajatus kehitettiin silloin, kun mies teki kaikki päätökset eikä vaimon sallittu ajatella itse. Koulutus on muuttanut sitä, koska vaimo ei ole enää alamainen ja voi tehdä omat valintansa – aivan kuten jokaisella sielulla on aina valinnanvapaus.

Elämäsi harmonisoiminen hyödyttämään sitä ihmistä, joka olet nyt, sallii kasvusi jatkua. Et tee mitään väärin siksi, että kykenet huomaamaan, mikä resonoi kanssasi ja mikä estää sinua olemasta mukavasti. Käytä valinnanvapauttasi ja ratkaise valaistumisen esteet.

Meditoinnin todellinen tarkoitus on yhdistyä universaaliin, ehdottomasti rakastavaan energiaan. Huomaat vielä, että joskus tarvitaan häiriöitä syvimmän rauhasi löytämiseen. Saat selkeyttä, koska astuit etäämmälle ja analysoit elämääsi ja näit, ettei se toimi haluamallasi tavalla. Nyt on aika luoda todellisuus, jota haluat.

Huomiosi kiinnittäminen toistuviin numeroihin on merkki oppailtasi, että huomaat asioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään tätä elämää. Se on heidän vahvistava vastuksensa tai heidän "jee, tiimi – tämä on kuljettava suunta!"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.