KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

26.9.–3.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kiitos aiemmasta vastauksestanne kysymykseeni kaksinaisuudestamme. Näyttäisi olevan niin, että ihmiset ovat vierailleet muilla planeetoilla ja muissa älykkyyksissä. Kun he tekevät niin, ottavatko he kaksinaisuuden mukaansa? Vai lähtevätkö he väliaikaisesti siitä? Ja vastaavasti kun avaruusolennot vierailevat luonamme, vaikuttaako kaksinaisuutemme heihin ja he alkavat käyttäytyä enemmän kuin ihmiset? –Steven, Iso-Britannia

Vastaus:

Vaikeus ymmärtää sielun kokemusmahdollisuuksia syntyy siitä ajattelusta, että ihmisyys on se ydinolemus, kuka ja mitä olette. Homo sapiens -laji on univormu tai nimitys, jota sielut käyttävät vain tullessaan maan päälle työstämään valitsemiaan elämänoppitunteja. Tuon ajan ne ovat kaksinaisuudessa, joka vaatii valinnanvapauden käyttöä. Silloin kun sielu ei osallistu tällaisiin pyrkimyksiin, se on pelkästään ehdottomasti rakastava itsensä siinä muodossa, jossa se päättää asua.

Ette ole ihminen, vaan energeettinen sielu. Kun vierailette muussa paikassa kuin Maa, joka on ainoa kaksinaisuus, noudatatte (sieluna) tuon paikan energiatasoa. Esimerkiksi jos haluaisitte käydä planeetalla, joka on pelkkää vettä, asuisitte sellaisen elämänmuodon kehossa, joka menestyy siellä. Joissain paikoissa ette edes ottaisi kehopeitettä, koska kaikki tapahtuu energeettisesti.

Monet avaruusolennot joilla on tilaisuus vierailla Maassa, tekevät sen tarkkaillakseen, ei ollakseen vuorovaikutuksessa. He eivät ehkä edes kykene tuntemaan sitä negatiivista energiaa, jossa ihmiset toimivat, koska heillä ei ole egopohjaista tuomitsemista ydintasollaan. Sielujen elämä – silloin kun ne eivät ole inkarnoituneena ihmisiksi – ei ole taistelua elämänoppituntien läpi, vaan tiettyjen kokemusten saamista.

Jos oltuaan ihminen sielu valitsee toisen elämänmuodon, sillä ei ole tunnetta kaksinaisuudesta, kun se ei ole maan päällä. Jos maaihminen menee avaruuteen ja viettää aikaa toisella planeetalla, hän vie kaksinaisuuden mukanaan – ellei hän ole valaistunut ja karistanut kaikkea negatiivisuutta ja ole näin ehdottomassa rakkaudessa.

Sielu tekee päätöksensä tiedon saamisesta omien ymmärryshalujensa mukaan: "Etkö tiedä mitään siitä? Kokeillaan sitä sitten. Ai, mitä siihen sanot? Olen messissä."

Ihmisyys on hyvin rajoittavaa, koska kaksinaisuudella on kuristusote sisällä olevan sielun tietoisuudesta. Ajattele kaikkia niitä mahdollisuuksia, jotka kutkuttavat mielikuvitustasi, etkä ole alkuunkaan edes koskettanut potentiaalisen todellisuuden rajoja.

Kysymys:

Mestarit, ystävyyden ja tuen vuoksi kävin kerran erään ystävän kirkossa. "Ehtoollisen" aikana sain näyn, jossa menin ajassa taaksepäin ja olin Jeesuksen kanssa. Hän seisoi pienen kivellä lähellä merenrantaa ihmisten ympäröimänä ja kehotti heitä "liittymään oikeamielisiin". Tunsin niin suurta ehdotonta rakkautta, etteivät sanat oikein kuvaa sitä. Tuon näyn jälkeen kuulin suureksi yllätyksekseni hyvin selvästi miehen äänen, joka kertoi minulle hyvin rakastavasti omasta arvostani ja siitä, miten minun pitäisi olla vain niiden kanssa, jotka kohtelevat minua sen mukaisesti. Oliko tämä korkeampi itseni? Suojelusenkeli vai itse Jeesus? Mikä avasi tämän kommunikointikanavan niin varmana ja selvänä? –S., USA

Vastaus:

Energia ystäväsi kirkon tilaisuudessa salli sinun kuljettaa itsesi muistoihin entisistä elämistä, joista yksi oli ajassa, jolloin Jeesuksena tunnettu sielu asui planeetalla. Osa siitä mitä koit, oli historiasi puhdasta uudelleenluomista, ja pieneen osaan vaikutti ympärilläsi olevien ajattelu.

"Liittykää oikeamielisiin" -lause tuli jälkimmäisestä. Jeesus oli valaistunut sielu, joka ei toiminut negatiivisuuden ja positiivisuuden kaksinaisuudessa. Tuomitseva päätös "oikeamielisyydestä" ja "väärässä olemisesta" ei ollut hänen sanastoaan. Hän kunnioitti kaikkien oikeutta tehdä päätökset oman henkisen matkansa perusteella, tuomitsematta niitä mitenkään.

Ehdoton rakkaus jonka tunsit, on läsnä oleva energia Lähteen ja sielujen ulottuvuudessa ja myös ihmisuniversumissa, joka on poistettu negatiivisuudesta. Voit aina palata tähän syntypaikkaasi. Ihmiskokemuksessa se voidaan tehdä hypnoosissa, syvässä meditaatiossa tai elämäsi vaiheessa, kun olet hylännyt kaikki negatiiviset teot ja omistautunut ehdottomasti rakastavalle elämälle.

Se oli oppaasi ääni. Olit sivuttanut sen ja se yritti opettaa sinua ymmärtämään, että olet Lähde-energian osa, jolla on samat voimat ja kyvyt. Se selitti, että sinun pitäisi hyväksyä tuo tosiasia ja olla sallimatta toisten estää sinua nauttimasta tästä elämänkokemuksesta.

Olet epäilemättä kuullut lauseen "kun oppilas on valmis, opettaja ilmestyy"? Olet saavuttanut sen kohdan, että näet ja enimmäkseen ymmärrät tähän elämään valitsemasi oppitunnit, ja voit nyt jatkaa eteenpäin ja integroida viisauden tästä elämästä entisiin elämiisi.

Olet käännekohdassa elämässäsi. Voit jatkaa niin, kuin olet tehnyt tämän elämän alusta saakka, tai voit ilmentää sellaisia kokemuksia, joista voit paremmin ymmärtää koko tämän ihmisen elämänoppituntijutun. Tärkeä asia on, että otat vastuun elämästäsi ja tehdyistä päätöksistä.

Kysymys:

Mestarit, onko minulla hengenriivaussyndrooma? Kun tämä alkoi, kolme eri henkeä/opasta esittäytyi minulle. Sitten ne alkoivat puhua minulle, enkä pysty enää ajattelemaan. Tunnen niiden ottavan kehoni hallintaansa ja kontrolloivan, mitä teen. Hän tai he (en tiedä) tietää kaiken minusta ja siitä, mitä olen kokenut elämässä. Hän kertoo, että on uusi luku ja mitä silloin tapahtuu. Onko tässä mitään totta? Kuka minulle puhuu ja miten saan sen loppumaan? –Merete, Norja

Vastaus:

Tietoa ja ymmärrystä etsiessäsi olet päästänyt kolme inkarnoitumatonta henkeä asumaan kehossasi. Miten tahansa sitä halutaankin kutsua, ne yrittävät saada täydellisen kontrollin elämääsi. Ne eivät ole valo-olentoja, vaan täysin negatiivisia.

Kun jokin olento tulee fyysiseen kehosi, se pääsee käsiksi kaikkeen tietoisessa ja tiedostamattomassa mielessäsi – siksi nämä henget tietävät kaiken. Se on, kuin joku saisi pääsyn tietokoneeseesi – hän näkee kaikki sen ohjelmat ja kaiken, mitä olet kirjoittanut ja tutkinut. Hän pystyy sitten kirjoittamaan uudelleen tietokoneen materiaaleja ja tekemään, mitä haluaa, toiveistasi riippumatta.

Ellet halua tämän jatkuvan, sinun täytyy peruuttaa niiden lupa olla osa sinua. Henget eivät pysty tulemaan sisään ilman jonkinlaista lupaa. Päästit ne sisään, kun aloitit keskustelun niiden kanssa. Se ei näyttänyt sinusta kutsulta, mutta niille se oli ovi, joka oli täysin auki.

Seuraava luku jonka ne haluaisivat nähdä tapahtuvan, on kyky sanella kaikki tekosi niin, että ne melkein elävät omaa elämäänsä käyttämällä sinun kehoasi. Mutta keho on sinun. Riippuu sinusta, kuka sitä kontrolloi. Ensimmäiseksi sinun täytyy saada apua näiden henkien poistamiseen.

Etsi parantaja, jolla on kokemusta henkien poistamisesta. Puhdista sillä välin itsestäsi kaikki negatiivisuus. Kun alat ajatella negatiivisia ajatuksia, pysähdy ja tuo mieleen rakastavin kokemus, joka sinulla on koskaan ollut. Kylvetä kehoasi merisuolan, ruokasoodan ja (viini)etikan kera. Polta suitsukkeita ja kynttilöitä ja pidä aina mielessäsi aikomus, että nämä inkarnoitumattomat eivät ole enää tervetulleita ja niiden täytyy jatkaa eteenpäin.

Kysymys:

Mestarit, poikani on 9-vuotias ja hän on viime aikoina ollut hyvin kiinnostunut katselemaan rikosetsiväsarjoja netistä. Uskon, että siitä mihin keskitymme, tulee osa tietoisuuttamme. Kysymykseni on, pitäisikö minun antaa hänen jatkaa tällaisten sarjojen katselua vai ei. Kun kysyn häneltä: "Mitä ymmärrät?" hän vastaa ymmärtävänsä sen, miten ihmiset ottavat kiinni rikollisia strategisesti. –Rima, Intia

Vastaus:

Pojallasi on hyvin nopea ja tiedonhaluinen mieli. Hän pitää haasteista ja haluaa selvittää vastauksia ongelmiin. Älä huoli – hän ei opiskele, miten tullaan mestaririkolliseksi. Tämän tyyppisistä ohjelmista hän voi parhaiten nähdä positiivisen hyödyn syventymisestä asioiden selvittämiseen ja ongelmanratkaisuun.

Hänen tarpeensa ymmärtää perustelut jonkun tekojen takana sekä innostus vihjeiden seuraamisesta ja rikollisen kiinniottamisesta on hyvin motivoivaa hänelle. Hän on kiinnostunut näiden selvitysten (fyysiset ja mielen prosessit) sekä tieteellisistä että psykologisista aspekteista.

Hänen uteliaisuutensa tyydyttyisi myös, jos ohjaisit hänet toisen tyyppisiin strategisiin peleihin. Ongelmana on, että suurimpaan osaan tämän tyyppisistä peleistä liittyy sodankäyntiä. On kuitenkin muutamia, jotka keskittyvät arvoitusten ratkaisemiseen askel askeleelta, ja ne tyydyttäisivät häntä.

Hän on myös hyvä rakentamaan asioita käsillään. Etsi asioita, joista hän pitää, kuten laivat, lentokoneet, avaruusasemat, rakennukset tai dioraamat, ja saa hänet osallistumaan niiden selvittämiseen. Tämä on tyydyttävämpää kuin televisio, koska hänellä on silloin visuaalinen valmis projekti.

On tärkeää pitää poikasi stimuloituna, koska jos asiat ovat liian helppoja, hän pitkästyy. Anna hänen auttaa sinua ohjaamaan hänet kiinnostaviin asioihin. Älä ole huolissasi asioiden olemisesta "ikään sopivia", koska hän on äärimmäisen kypsä ikäisekseen. Hän seuraa monien keksijöiden, rikosetsivien ja tiedemiesten polkua – etsien aina vastauksia kysymyksiinsä. Etsi asioita, jotka näyttävät vähän liian vaikeilta hänelle – tällaista haastetta hän kaipaa.

Kysymys:

Mestarit, miten voidaan selittää Nostradamuksen profetiat, joissa hänen henkinen näkökykynsä ennakoi lukemattomia maailmantapahtumia. Tänä päivänä voimme ymmärtää hänen viestinsä vasta tapahtumien jälkeen. Miten voisi olla mahdollista hyödyntää tuon profeetan näkökykyä? –Duda, Brasilia

Vastaus:

On kultti, joka seuraa niiden kirjojen tulkintaa, joita pidetään Nostradamuksena tunnetun miehen tekeminä. Historia-arkistojen hoitajat ovat todistaneet, että on kirjaimellisesti satoja eri versioita niistä teoksista, jotka hän on oletettavasti kirjoittanut – jokainen eri ihmisen kääntämä. Hän käytti muinaisaikaista ranskaa sekä latinaa, kreikkaa ja monia muita kieliä ja kirjallisuustekniikoita. Suuri osa hänen kymmenestä profetiakirjastaan sisälsi materiaalia, joka löytyi tuon aikajakson muiden profeettojen kirjoituksista aiemmin. Tämän materiaalirykelmän vuoksi täytyy tehdä tulkintoja, jotta niitä voidaan ymmärtää nykyajan kielellä.

Kuten toteat, vasta jonkin tapahtuman jälkeen uskova voi olettavasti osoittaa oikeaksi jonkin profetian sillä tulkinnalla, jonka hän antaa valitun käännöksen proosalle. Omana aikanaan Nostradamus joka viittasi itseensä lääkärinä, vaikka hänet heitettiin ulos lääkärikoulutuksesta hänen käytettyään sairaanhoidon henkilökunnalta kiellettyjä menetelmiä, väitti hoitavansa ihmisiä astrologiaa ja muita tekniikkoja käyttäen. Eri alueiden monet asiantuntijat kritisoivat häntä jatkuvasti väärintulkinnoista.

Vaikka Nostradamus oli vilpitön työssään, hänellä ei ollut tarvittavaa koulutusta ollakseen asiantuntija. Hän otti materiaalia kirjoituksiinsa runoilijoilta, tiedemiehiltä ja muilta tuon ajan näkijöiltä. Hän ei ollut henkinen etsijä. Hänen taustansa oli juutalaisuus ja katolilaisuus. Hän ajatteli jatkuvasti, että häntä vainottiin ennusteidensa vuoksi.

Tämän päivän seuraajien jotka laskevat hänen ansiokseen ennusteita, täytyy hankkia eri käännöksiä kaikista hänen nelisäkeistään. Edes samalla sivulla ei voi soveltaa samaa kielirakennetta peräkkäisiin säkeisiin. Näiden kirjoitusten (minkä tahansa valitun version) käyttämiseksi tulevaisuuden ennustamiseen, pitäisi päätellä, että jotain tapahtuu jonkin maailmassa tapahtuvan perusteella. Silloin täytyisi muuttaa faktoja ajan kuluessa, mitä tapahtuu näiden kirjoitusten tämän päivän käytössä.

Kysymys:

Mestarit, miksi jotkut syntyvät alemmalle energia-asteikolle, mitä indikoi halu satuttaa toisia? Onko se puhtaasti psyykkistä vai onko kyse monien elämien malleista? Lisäksi, olen negatiivinen ja ilkeä toisinaan. Miten pystyn pääsemään irti noista kaavoista ja siirtymään korkeampaan tietoisuuteen, jotta voin lopulta päästää irti vihasta, surusta ja pelosta? Tarvitsenko näitä tunteita laajentumiseen vai pitäisikö niiden vain antaa mennä ja keskittyä sieluolemukseeni niiden tullessa? Olen nähnyt ne opettajana, mutta en halua jäädä jumiin oppituntiin. –Sheya, USA

Vastaus:

Sielut tulevat maan päälle, koska tämä on ainoa paikka, jossa on negatiivisuuta, ainoa paikka jossa tuntea vihaa ja riemuita toisen ihmisen vahingoittamisesta. Ennen tulemistaan tälle areenalle sielu on valinnut ne negatiivisuuteen keskittyvät tapahtumat, jotka se haluaa kokea. Tällä ei ole yleensä mitään tekemistä sen kanssa, mitä se on käynyt läpi entisissä elämissä, eikä se ole puhtaasti psykologinen harjoitus.

Jokainen sielu luo oman todellisuutena päättämällä ne asiat, joihin se haluaa osallistua. Valinnanvapautta käyttäen se voi sitten oppia mukana olevat oppitunnit poistumalla tuosta negatiivisuudesta ja päättämällä olla positiivinen ja rakastava.

Kun huomaat vihan ja surun valtaavan itsesi, voit antaa periksi sille tai päättää työntää sen sivuun ja ajatella vain onnellisuutta ja rakkautta. Aivan kuten silloin kun sataa, voit kirota sään tai riemuita siitä, miten ilma puhdistuu ja kukat voivat kasvaa – valinta on sinun.

Pelko on jotain muuta. Pelko ja epäilykset ovat tienviittoja, jotka liittyvät niihin oppitunteihin, jotka järjestit elämääsi. Ne kehottavat sinua katsomaan tarkemmin ja määrittämään, miksi noita tunteita on ja miten voit muuttaa tuollaisen reaktion ymmärrykseksi. Jos työnnät pelon vain pois, et käsittele oppituntia ja se palaa, kunnes annat sille huomiosi.

Avun pyytäminen tiedostamattomalta, korkeammalta itseltäsi pelkojen käsittelyyn paikantaa taustasyyn. Tämä syy on oppitunti. Et jää jumiin oppituntiin, jos kohtaat sen ja purat osiin, kunnes ymmärrät, miksi se on läsnä.

Jotkut sielut päättivät saada pääosin negatiivisen elämän, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa sinuun. Mikään ei voi vaikuttaa sinuun, ellet anna itsellesi lupaa osallistua siihen. Olet täällä omaa oppimistasi, et kenenkään muun oppimista varten. Anna toisten käsitellä negatiivisuutensa tuomitsematta ja työstä itsesi saattamista ehdottomaan rakkauteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.