KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

25.4.–2.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kertoisitteko meille lisää luojastamme? Tiedän, että luojamme on ehdotonta rakkautta … mutta asuuko hän todella tietyssä ulottuvuudessa? Kommunikoiko hän kanssamme teidän kaltaisenne kanavan kautta? Mistä tämä rakastava olento tuli? Miten monta luojaa universumissa on? –Rachel, Kanada

Vastaus:

Sana "luoja" aiheuttaa mahdollisesti ymmärtämisvaikeuksia. Lähde, Jumala, Luoja – mistä termistä pidättekin eniten – ei luonut, generoinut tai muotoillut sieluja jostain muusta universumin aineesta, vaan käytti omaa olemustaan ja mursi tai erotti osia itsestään, jotta ne voisivat saada oman tietoisuutensa ja kokemuksensa, jotka eroaisivat Lähteen omista kokemuksista.

Lähteen olemus on ehdoton rakkaus, ja se on paikassa, jossa on vain runsaasti positiivista energiaa. Se tietää, mitä se on, muttei ole koskaan ollut negatiivisuudessa eikä ymmärtänyt niitä voimia ja kykyjä, joita sillä oli silloin, kun tarvitsee tehdä valintoja positiivisuudessa pysymiseksi. Esimerkiksi sellaisella joka on elänyt vain leudossa ilmastossa, ei ole aavistustakaan, millaista on palella ja selviytyä myrskyävässä talvisäässä.

Ulottuvuudet eivät ole fyysisiä paikkoja. Lähteellä ja siitä erotetuilla sieluilla ei ole kehoa, elleivät he päätä tulla Maan kaltaiselle planeetalle. Ne ovat muodottomia, pilvimäisiä energiamassoja, jotka voivat olla yhdessä paikassa tai monissa paikoissa toiveistaan riippuen.

Kun puhumme ulottuvuuksista, viittaamme enimmäkseen "paikkoihin" tai vaiheisiin sielun matkalla ehdottomasta rakkaudesta, negatiivisuuden ja oppituntien läpi työskentelyn kautta, takaisin ehdottomaan rakkauteen. Käytämme tuota termiä myös erottamaan fyysisen olennon – fyysinen olento viettää hyvän aikaa ehdottomassa rakkaudessa ja sielu on yksinomaan ehdottoman rakkauden ei-fyysisessä tilassa.

Lähde on tietoinen kaikesta, mitä tapahtuu, missä tahansa se tapahtuukin. Toisinaan se haluaa kommunikoida sielujen kanssa, joilla on fyysisiä kokemuksia, ja se tekee tämän yleensä välittämällä ajatuksia tuolle henkilölle. Useimmiten se tarkkailee ja katselee, kun kunkin sielun henkilökohtaiset oppaat toimivat välittäjinä ja muodostavat kommunikointiyhteyden fyysisen ja ei-fyysisen välille.

Lähde vain ON – se on aina ollut ja tulee aina olemaan. Se on yksi ja ainoa energialähde kaikelle, mitä on universumissamme.

Kysymys:

Mestarit, avioliittoni on käytännössä ohi, mutta olen edelleen mieheni kanssa, koska meillä on yhteinen vauva ja pelkään, että hän kärsii, jos eroamme. Tavallaan odotan hänen olevan vähän vanhempi, jotta voin selittää hänelle tilanteen. Teenkö oikein hän kohtaan pysymällä tässä onnettomassa avioliitossa? Mieheni ei muutu paremmaksi, joten en näe mitään sovintoa. –Adriana, Brasilia

Vastaus:

Lapset ovat äärimmäisen herkkiä ympäröiville energioille. He tietävät, mitä heidän vanhempansa tuntevat toisistaan ja miten kumpikin reagoi toisen tekoihin. Myös vauvana hän ymmärtää, ettet ole onnellinen. Jos tilanteesta tulee myrskyisämpi, kun hän kasvaa, hän saattaa ajatella, että hänen läsnäolonsa aiheuttaa ongelmasi – mikä olisi vähän totta tässä tilanteessa, koska jäät negatiiviseen avioliittoon hänen vuokseen.

On totta, ettei miehesi näe, että hänen käyttäytymisensä aiheuttaa ahdistusta. Hän on erittäin egoistinen ja ajattelee, että sinun pitäisi muuttaa odotuksesi sopimaan hänen tekoihinsa. Kyse ei ole siitä, ettei hän pystysi muuttumaan – hän ei vain muutu, ellei hän muuta nykyistä näkemystään elämästä. Hän on mielellään isä, kunhan se ei sekoita sitä, mitä hän haluaa tehdä.

Kun sikiöt keskustelevat tulevaisuudestaan ennen tulemistaan Maahan, ne tietävät mahdollisuuden vaikeuksiin, joita ne voisivat kohdata. Tyttäresi tiesi, että tuleminen perheeseenne voisi johtaa eroon vähän hänen saapumisensa jälkeen. Tietysti hän on nyt menettänyt muistinsa tästä, mutta hän halusi nähdä, miten hän käsittelisi tämän tilanteen, jos se tapahtuisi.

Jokaisella sielulla on valinnanvapaus ohjata ihmiselämäänsä. Myös tyttäresi ollessa tässä sekoituksessa mukana, sinun täytyy päättää, mikä on paras lopputulos sinulle. Sinulle ei ole hyväksi tulla aina vain ahdistuneemmaksi ja onnettomammaksi kuvittelemalla, mikä vaikuttaa lapseesi, ja olemalla piittaamatta siitä, mikä tekee sinun olosi kurjaksi.

Kysymys:

Mestarit, kiitos vastauksistanne. Menin seitsemän vuotta sitten naimisiin henkilön kanssa, jota rakastin, vaikken halunnut mennä naimisiin tuolloin, mutta minut pakotettiin siihen tunnepuolen mustamaalauksella, ja minun oli hyväksyttävä. Olen yrittänyt lähteä pois hänen luotaan muutaman kerran, mutta se ei ole onnistunut, ja tiedän syynkin, kun olen ollut muutamassa hypnoosisessiossa ja näin menneisyyden. Saatuani tietää sen ajattelin, että hän on elämäni, ja yritin olla tyytyväinen. Nyt yllättävästi toinen henkilö on tullut elämääni, ja tunnen hänet kaksoisliekikseni, kun tunteet ovat hyvin voimakkaita. Hänkin on varattu. Haluaisin tietää seuraavan askeleeni. –Deepika, USA

Vastaus:

Elämänoppitunneissa on monta tasoa. Opiskelet monia asioita: romanttinen rakkaus, perherakkaus, seksuaalinen vetovoima, tunnerakkaus ja energeettinen rakkaus. Reaktioillasi kaikkiin näihin voi olla alku, keskivaihe ja loppu. Siitä mikä on fantastista vähän aikaa, tulee tylsää, tai toinen ihminen muuttuu ja huomaat, että on aika siirtyä johonkin muuhun.

Käsittelet myös kontrollointikysymyksiä – miten annat toisten sanella ja miten hyväksyt, että sinulla on valinnanvapaus siinä, mihin toimiin ryhdyt. Sen hyväksyminen, että voit tehdä valintoja, tuo tarpeen tuntea mukavaksi sen, että on vastuussa noiden päätösten tuloksista. Tämän olet juuri nyt oivaltamassa.

Tunnet vetoa aviomiestäsi kohtaan entisten elämien energian vuoksi. Kaikissa noissa tilanteissa hän kontrolloi sinua täysin, ja koska se toimi silloin, sinusta tuntuu, että sinun pitäisi tehdä niin myös nyt. Älä anna tämän sokeasti värittää nykypäätöksiäsi. Oppituntisi noissa elämissä liittyivät omien voimiesi oivaltamiseen ja päätöksentekosi ottamiseen takaisin toisilta. Et oppinut sitä silloin, ja ellet teet tuota liikettä tässä elämässä, näet saman kuvion tulevaisuudessa.

Tämä uusi ihminen ei ole kaksoisliekkisi, mutta hän välittää sinusta yrittämättä kontrolloida. Siksi hän tuntuu erilaiselta. Hän on maisemissa antaakseen sinulle tunteen rakkaudesta ilman kontrollointia. Hän käsittelee suhteessaan samanlaisia ongelmia kuin sinä. Teillä kummallakin on täydellinen valinnanvapaus, joten se mitä tulee seuraavaksi, riippuu teistä.

Tämä uusi tunne on rakkautta ilman vaatimuksia. On toisia, jotka saavat aikaan tämän saman tunteen sinussa, jos annat heille mahdollisuuden. On aika arvioida asemasi miehesi kanssa, ottaen huomioon, että hän kontrolloi maailmaasi. Mikään ei ole oikein tai väärin oppimisprosessissa, mutta sinun ei tarvitse jumittaa yhdellä raiteella – tulevaisuus riippuu sinusta.

Kysymys:

Mestarit, viime vuonna sain kuin tyhjästä neljä kohtausta kuukaudessa ja minulla diagnosoitiin lopulta harvinainen neurologinen sairaus. Kohtausten täsmällinen syy ei ole selvä, mutta laboratoriotulokset vihjaavat, että kyse on vasta-aineista, ja lääkärini on sitä mieltä, että minulla on lääkitys koko elämäni. Mutta minusta tuntuu, että tässä on jokin jäänyt huomaamatta. Mikä oli laukaiseva tekijä? Oliko sen tarkoitus tapahtua vain kerran? Mitä oppitunnit ovat ja päätinkö käsitellä tämän tässä elämässä? Kuten mainitsitte, vasta sitten kun tiedämme ongelman, voimme alkaa työstää ratkaisua. Onko mitään, mitä voin tehdä tai muuttaa varmistaakseni, etteivät nämä kohtaukset palaa? –Pieter, Singapore

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Kontrollointia, kontrollointia, kontrollointia. Epäilyä, epäilyä, epäilyä. Sinulla on uskomaton tarve tietää kaikki vastaukset ja syyt kaikkeen elämässäsi. Kaihdat sitä, että luotat universumin huolehtivan sinusta ja hyväksyt omat kykysi ja voimaksi Lähde-energian osana. Sinusta on tulossa omahyväinen henkisellä matkallasi etkä etsi lisäkasvua. Hei, herätys!

Olet vanhempi sielu, joka on tehnyt tämän matkan maan päälle satoja kertoja, ja joka kerta valitset vaikeampia ja vaikeampia oppitunteja itsellesi. Kysy henkisestä perspektiivistä: "Mistä tämä kokemus on sallinut minun tulla tietoiseksi? Olenko luovuttanut kaiken voimani lääketieteelle vai olenko työskennellyt sen rinnalla omilla kyvyilläni? Samaistunko vain sen diagnooseihin vai etsinkö elämänoppituntia sisältä?"

Mikään ei ole ehdotonta sielun matkalla ihmisyydessä. Lähde-energia, sinun ydinolemuksesi, on kaikkivoimainen, suurenmoinen ja kaiken luova – kaikki tottelee sinua. Kykyjensä hyväksyminen on aina ensimmäinen oppitunti ihmiselämässä, aivan samalla tasolla sen tietämisen kanssa, että on täydellinen valinnanvapaus.

Sinulla on kyky kontrolloida fyysistä olemustasi ilmentämisvoimallasi. Voit aktivoida ihmis-DNA:n korjaamaan, korvaamaan tai järjestämään uudelleen sisäiset järjestelmäsi. Siitä egotuomitsemisesta luopuminen, miten asioiden pitäisi olla yhteiskunnan konsensuksen mukaan, ja sen arvioiminen, miten haluat asioiden olevan oppimiskokemuksiasi varten, tuovat nykytilasi eri valoon.

Kysymys:
Mestarit, ajattelen ihmistä, jota rakastan syvästi ja jonka kanssa haluan jakaa elämäni. Minusta on tuntunut kauan, että saamme lapsen, mutta kun se tapahtui, tuo sielu ei tullut tänne jäädäkseen ja koko asia oli niin hämmentävä miehelle, että hän päätti lopettaa suhteemme. Olemmeko käyneet läpi kaiken, mitä meidän piti, ja pitäisikö minun oikeasti jatkaa eteenpäin yrittäen unohtaa kaiken? Ennen hänen tapaamistaan olin terapiassa, jossa kaikki karmasiteet katkaistiin, ja pelkään, että se myös vaikutti siihen, miten asiat menivät meidän välillämme. Olenko täysin eksyksissä ajatellessani, että meidän pitäisi olla yhdessä? Mitä hänelle tapahtui? –Helena, Suomi

Vastaus:

Kuljette kumpikin omaa polkuanne. Teillä oli asioita, joita halusitte kokea yhdessä, kuten romanttinen rakkaus ja lapsen syntymä, mutta myös suru, hämmennys ja uskon menettäminen itseenne. Hän ei ole valmis jakamaan henkistä matkaansa. Hän ei käsittele tuskaa hyvin – hän tekee kaiken voitavansa päästäkseen sitä pakoon ja piiloutuu nuolemaan haavojaan. Mikään mitä sanot tai teet tällä hetkellä, ei muuta sitä.

Olet erinomainen ilmentäjä ja olet ollut vastuussa siitä, että hän on edes kokeillut elämää kanssasi. Hänen tarvitsee arvioida, mitä teidän välillänne tapahtui, ja nähdä, onko hän valmis hyväksymään ne kovat oppitunnit, jotka hän valitsi. Kaikki mitä voit tehdä hänen hyväkseen tällä hetkellä, on lähettää ehdottomasti rakastavaa energiaa, jotta hän voisi löytää tiensä ymmärrykseen. Hän tarvitsee aikaa tunteidensa työstämiseen – älä työnnä häntä. Hän ei ehkä koskaan ole valmis siirtymään eteenpäin elämänoppituntiensa kanssa.

Sinun työlläsi hankkiutua eroon entisten elämien ongelmista (karmasta, kuten kutsut sitä) ja ymmärtää ne toivottavasti, ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, mitä teidän kahden välillä tapahtui. Yksi noista vanhoista ongelmista on hylkääminen ja tunne, ettet kontrolloi omaa elämääsi. Se toistuu tässä. Tunnet, että hän on hylännyt sinut etkä voi tehdä asialle mitään.

Silloin kun katkaiset yhteyden keskeneräisiin oppitunteihin tietämättä, miksi niitä on, ne siirretään vain sivuun ja ne palaavat toisessa muodossa toiseen aikaan. Niiden toisten kysymysten tutkiminen, jotka leikkaisit irti, saattaa kertoa sinulle, mitä muuta on tulossa tiellesi. Meditointi, hypnotisointi tai itsehypnoosi vie sinut takaisin oppituntiesi alkulähteelle ja sallii sinun nähdä, mistä niissä on kyse ja mitä et onnistunut oppimaan niistä.

Kyky nähdä ja tunnustaa avoimet oppituntisi on ensimmäinen askel niiden loppuunsaattamisessa ja siinä, ettei koskaan enää tarvitse käsitellä niitä. Kuten kaikessa ihmiselämässä, voit valitettavasti työstää vain omia ongelmiasi – et voi ratkaista niitä toisen puolesta. Anna hänelle aikaa nähdä, saattaako hän loppuun mitään muuta tässä elämässä.

Kysymys:

Mestarit, olen käynyt läpi kahden vuoden jakson, jossa on ollut monia muutoksia. Olen täyttänyt juuri 30 vuotta, ja tuntuu siltä, että synnyin juuri. Olen tyytyväinen heräämiseeni, mutta ammatillisesti polkuni ei ole vielä selvä. Olen ollut työttömänä muutaman kuukauden ja minulla on vaikeuksia samaistua johonkin, mitä haluan ja missä on tolkkua minusta. En enää samaistu koulutusalaani, ja näyttää siltä, että ovet sulkeutuvat minulta. Perheelläni on talousvaikeushistoria – vanhempani eivät koskaan kyenneet jatkamaan suunnitelmiaan, potentiaalistaan huolimatta. Olenko karmavaikeuksissa? Täytyykö minun rikkoa jokin kierre? Viime aikoina olen halunnut aloittaa oman yrityksen ja mietin, voiko se olla tieni. –Ana, Brasilia

Vastaus:

Olet tunnistanut täysin, että sinulla on valinnanvapaus kaikissa asioissa tässä elämässä. Käsittelet kaikkia niitä uskomuksia, joiden kanssa olet kasvanut. Vanhempiesi vaikeudet syntyvät siitä, että he eivät pysty keskittymään vain yhteen asiaan ja viemään sitä läpi. He ovat haaveilijoita eivätkä hyväksy sitä, että koska he ovat fyysisessä kehossa, heidän täytyy ajatella vähän myös fyysisen kehonsa tarpeita ja muokata elämäänsä kyetäkseen tyydyttämään nuo tarpeet.

Olet napannut tuon piirteen ja odotat, että voit seurata vain fantasiaasi hyvästä elämästä, ilman käytännön asioita itsesi elättämiseksi tavallisella yhteiskunnallisella tavalla. Siinä ei ole mitään väärää, että heität pois koko koulutuksesi ja siirryt toiselle alalle – siis, jos voit ansaita tarpeeksi rahaa itsesi elättämiseen jollain muulla.

Löydät suljettuja ovia tällä hetkellä, koska lähetät universumille sekavia signaaleja siitä, ettei sinulla ole aavistustakaan, mitä haluat tehdä. Miten voit luoda yhteyden johonkin, jota et ole vielä edes harkinnut? Kuvittelet oman yrityksen, mutta mikä se on? Onko sinulla tarpeeksi asiantuntemusta, että toiset tulevat luoksesi? Unelmat ovat kivoja, mutta ne eivät ruoki sinua.

Kärsivällisyys on suurin oppituntisi. Et anna itsellesi aikaa työskennellä jonkin idean kanssa, ennen kuin käännyt jo muualle. Yritä tyytyä johonkin tuottavaan työhön, myös vanhalta alaltasi, jotta voit huolehtia tarpeistasi, ja ala sitten kehittää jotain, mikä vetoaa sinuun enemmän. Jos päätät, että oikeasti pidät uudesta työstäsi, siirry siihen kokoaikaisesti.

Ollaksesi onnellinen ammatissasi sinun täytyy resonoida sen kanssa, mitä teet. Voit "koeajaa" jonkin uuden nähdäksesi, onko se sinua varten, tarvitsematta sitoutua täysin vaihtoon – pysy siellä, missä olet, kun tutkit kaikkia mahdollisuuksia eri tilanteessa. Lakkaa ajattelemasta, "missä on tolkkua sinusta", ja ala tuntea, mihin samaistut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.