KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

24.9.–1.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kerron teille onnellisena, että olen löytänyt hyvin monia vastauksia hyvin moniin kysymyksiin. Haluan tietää ihmisen luomisesta, tekikö sen lähde vai evoluutio? –Mohan, Intia

Vastaus:

Koska jokainen sielu luo oman todellisuutensa, ei ole yksinkertaista vastausta kysymykseesi. Se miten joku muovaa oman maailmansa, liittyy niihin uskomusjärjestelmiin, jotka hän hyväksyy olemassaoloonsa liittyen. Tämä vuorostaan liittyy siihen, missä kohtaa hän on heräämisprosessissaan.

Tuomitseeko hän edelleen yhteiskunnan mukaisesti kaiken, mitä hän näkee ja mihin hän reagoi? Vai onko hän edistynyt niin pitkälle, että hän siirtää negatiivisen energian sivuun ja pelkästään arvioi sen, mitä hän näkee, määrittääkseen, voiko hän oppia siitä?

Sielut ovat Lähde-energian osia – ne on "murrettu" siitä ja siksi niillä on samat voimat ja kyvyt kuin Lähteellä. Näin ollen jokainen planeetan sielu on Lähde. Tämän hyväksyminen johtaa yksinkertaiseen johtopäätökseen: kun ihminen luo todellisuutensa, Lähde-energia voimaannuttaa tuon illuusion.

Yksilö voi tehdä tämän suoraan, alkaen alusta ja luoden järjestyksen, tai päättämällä sallia nykyisten toimijoiden maan päällä kehittää planeettaa niin, kuin hän tarvitsee kehittyessään omaa kasvuaan ja oppimistaan varten. Kumpikin skenaario on ollut olemassa maan päällä.

Jos tutkit eri paikkoja planeetalla, näet, että elämisen erilaiset vaiheet liittyvät asukkaiden ajatteluun ja luomisvoimiin. Jotkut yhteiskunnat ovat teknologisesti hyvin kehittyneitä, ja toiset elävät ilman sähköä ja juoksevaa vettä. Kumpikin tilanne sallii sitä kokevien sielujen oppia juuri niitä oppitunteja, joita ne valitsivat ennen tulemistaan.

Kysymys:

Mestarit, olen huomannut muutosta parempaan ihmisten asenteissa toisiaan ja luontoa kohtaan. Silti olen huolissani rakkaasta Äiti Maastamme ja kaikesta, mitä tapahtuu kauniille luonnolle. Mitä meidän pitäisi tehdä? Miten voidaan kiirehtiä muutosta? Miten saadaan ihmiset rakastamaan Äitiämme? –Meri, Suomi

Vastaus:

Kaikki tapahtuu syystä. Sielut joilla on ihmiskokemuksia, luovat todellisuuden, jossa ne toimivat. Aivan kuten sitä sadetta josta sinä nautit, ei ehkä tule naapurialueelle, sitä energiaa johon sinä osallistut, ei ehkä jaeta ystävien ja naapurien kanssa.

Ensimmäinen selitys näistä eroavuuksista tulee esiin henkilön statukseen liittyen yhteiskunnassa. Onko hän egotuomitsevuutta vai henkistä kehitystä? Koska sielu voi oppia itsestään vain kaksinaisuudessa, negatiivisuudesta tulee hallitseva tai oletusominaisuus, ellei sielu päätä selvittää tuota ongelmaa ja siirtyä positiiviseen ratkaisuun.

Ihmiset tuovat itselleen sen, mitä heidän tarvitsee kokea, ja kun heidän tietoisuutensa kasvaa, kasvaa myös sen positiivisen energian osuus, josta he löytävät itsensä. Vedät puoleesi ja tunnet vetoa toisiin, joilla on sama valaistumisvaihe, joten maailma ympärilläsi heijastaa aikomuksianne ja halujanne, vaikka ne olisivatkin paikallisia.

Sinulla ei ole kykyä muuttaa toisten toimintaa, elleivät he päätä muuttua. Yksilönä voit vain valvoa ja kontrolloida omia ajatuksiasi ja omaa energiaasi. Lähetä rakkautta Maalle ja auta sitä tasapainottamaan negatiivisuus, jota on runsaasti. Se ei vapaudu koskaan negatiivisuudesta, koska silloin se ei voisi toimia opiskelupaikkana sieluille.

Muutos josta puhut, on herääminen omalla matkallasi. Tämä ymmärrys siitä, kuka olet ja miksi tulit Maahan, on ainoa tarkoituksesi olla täällä. Rakasta itseäsi niin paljon, kuin rakastat Äiti Maata, ja etenet nopeasti tavoitteitasi kohti.

Kysymys:

Mestarit, miksi valitsin vanhempani ja sisareni ja veljeni perheeksi? Minun on äärimmäisen vaikeaa tulla toimeen heidän kanssaan erilaisten arvojen vuoksi. He ovat luoneet hyvin toksisen ympäristön minulle. Ajattelen yhteydenpidon minimoimista vanhempieni kanssa, mutta minusta tuntuu, että sen tekeminen on hyvin epätytärmäistä minulta, koska vanhempani yrittävät parhaansa mukaan kasvattaa minua, huonojen neuvojen antamisesta huolimatta. Mutta jos en minimoi yhteydenpitoa, altistan lapseni myrkylliselle ympäristölle. –Kyllästynyt taistelemaan, Singapore

Vastaus:

Halusit nähdä, voitko tutkia käytössäsi olevia mahdollisuuksia ja päättää itse, miten halusit elää elämääsi. Ennen kuin tulit tietoiseksi valaistumisesta – siirtyen egotuomitsemisesta ehdottomasti rakastavaan energiaan – olit enemmän linjassa perheesi kanssa. Kun aloit hyväksyä ne tunteet, joita sinulle aiheutui siitä, miten ihmiset reagoivat sinuun ja esittivät vaatimuksia sinulle, oli aika tehdä valintoja.

Ennen kuin aloit oivaltaa, että sinulla oli vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, joiden olemassaolosta et edes tiennyt aiemmin, pystyit tekemään vain sen, mitä toiset käskivät sinun tehdä. Nyt on käytössä vaihtoehtoja, jotka joko noudattavat perheesi uskomuksia tai ovat täysin päinvastaisia.

Sinulla on vapaus valita jompikumpi, ei kumpaakaan tai täysin eri suunta. Yksi valitsemasi oppitunti oli katsoa, voitko kehittää itserakkautta ja itseluottamusta omaan polkuusi. Seuraamalla muita jostain syystä – perhe- tai yhteiskunnallisesta syystä – luovut voimastasi ja samaistut heihin. Sielun matka on soolojuttu. Et voi elää kenenkään muun elämää tai tehdä onnistuneita päätöksiä heidän puolestaan. Et kasva, ellet ota vastuuta teoistasi.

Edistyäksesi sinun täytyy tehdä jokainen päätös siksi, että se tuntuu oikealta sinusta, ei siksi että uskot jonkun muun toivovan sitä. Vanhempasi tekivät, minkä ajattelivat olevan oikein, koska he noudattivat ympäröivän yhteiskunnan uskomuksia. He tuntevat vahvasti, että kaikki täytyy arvostella, arvottaa ja tuomita, jotta sille muodostuu arvo maailmassa.

Henkisestä perspektiivistä katsottuna et ole mitään velkaa heille. Voit edelleen rakastaa sitä, että he ovat uskollisia omille uskomuksilleen, vaikka tunnet, etteivät ne ole oikeita periaatteita sinun noudattaa. Ole oma itsesi. Tee se, minkä tunnet oikeaksi tyttäresi tulevaisuudelle. Sinulla ei ole mitään velvollisuutta ketään muuta kohtaan.

Kysymys:

Mestarit, onko elämä meidän kontrollissamme ja voimmeko tehdä, mitä haluamme? Vai sitovatko meitä sopimukset, joita teimme muiden veljien kanssa ennen tulemistamme Maahan? Voivatko ajatukset muuttaa epämiellyttäviä ja vaikeita tilanteita elämässä, vai ovatko ne oppitunteja, joiden kanssa täytyy elää? –Ira, Brasilia

Vastaus:

Vastauksessamme on kaksi aspektia. 1) Sieluna voit suunnitella, mitä haluat kokea ja miten haluat sen tapahtuvan. 2) Maan päällä ollessasi voit luoda todellisuutesi valitsemallasi tavalla, mutta siihen vaikuttavat ne suunnitelmat, joita teit ennen Maahan tulemistasi.

Ennen inkarnoitumista tapahtuva suunnittelu ei ole niin yksityiskohtaista, että se tekee elämästäsi ennalta määrätyn ja mahdottoman muuttaa. Päätät erilaisia kokemuksia, joita haluat tutkia, ja asioita joita haluat oppia. Saatat haluta oppia kontrollointia, mutta et sano haluavasi olla presidentti – sanot vain, että haluat kontrolloida muita, kuten ensimerkiksi opettajana, poliisina tai poliitikkona. Sitten valinnanvapauttasi käyttämällä ryhdyt opettelemaan, miten kontrolloidaan toisia. Kokeilet ehkä useita eri tapoja saavuttaa tavoitteesi.

Vaikka olisit tehnyt sopimuksen toisen sielun kanssa, se ei merkitse, ettei sitä voi koskaan purkaa. Sanotaanpa, että halusit jonkun antavan sinun kokea, että olet huollettava, ajamalla päällesi autolla. Jos kuitenkin sait jo maistiaisen siitä, ennen kuin hänellä oli tilaisuus vahingoittaa sinua, on mahdollista sanoa: "Yksi kerta riitti minulle oppimiseen eikä minun tarvitse enää käydä sitä läpi, joten unohda, mitä pyysin sinulta."

Se miten ajattelet asioista, vaikuttaa ehdottomasti siihen, mitä elämässäsi tapahtuu. Jos ajattelet, että urheilijana oleminen on tylsää, rasittavaa ja yksitoikkoista – ei kerta kaikkiaan mitään hauskaa – sinusta ei tule koskaan tähteä, koska et ponnistele ollaksesi hyvä. Mutta jos riemuitset kehosi käyttämisestä maksimaalisesti, nautit ihmisjoukkoilta saamastasi ihailusta ja näet urheilun tapana kerätä roppakaupalla rahaa, niin voit saada sen tapahtumaan.

Kaikki mitä sielu tekee ihmiskehossa ollessaan, sisältää oppitunteja. Jotkut ovat hyvin selviä, ja jotkut ovat hienovaraisia esimerkkejä siitä, mitä voi tapahtua ainoastaan silloin, kun sielulla on toimiva ja aistimustietoinen muoto. Tiedosta, että luot tosiaan todellisuutesi omilla valinnoillasi, uskomuksillasi ja toimilla, joita vedät puoleesi haluamalla niiden ilmestyvän.

Kysymys:

Mestarit, saanko pyytää teitä armollisesti valaisemaan sitä, miksi itken niin paljon? Muistoni tuntuvat pyyhityn pois (melkein täysin?), mutta sen perusteella mitä muistan, en itkenyt paljon lapsena tai nuorena aikuisena. Mutta nyt en pysty lopettamaan itkemistä. –Stephanie, Kanada

Vastaus:

Sinulla oli traumaattinen tapahtuma ollessasi lapsi, ja sen jälkeen tukahdutit kaiken, mitä sinulle tapahtui. Kaikki nuo muistot on pakattu ja piilotettu hyvin tiukkaan astiaan, mikä estää niitä tulemasta pintaan. Se mitä tulee ulos, on loukkaantumista, syyllisyyttä ja helpotusta.

Kyyneleesi ovat yhdistelmä pelkoa, surua ja onnellisuutta. Tiedostamaton mielesi on täysin tietoinen näiden vesiputousten syystä, mutta et ole sallinut sen tulla tietoisuuteesi. On ok jättää asiat näin, jos haluat, mutta voit aina yrittää saada noista muistoista kiinni ja päästä niistä eroon nopeammin kuin tuo hidas vapautuminen, jota nyt tapahtuu.

Ikäregressio sallisi sinun käydä lapsuudessasi ja nuoruudessasi. Jos sinulla olisi aikomus saada tietoa ongelmistasi ja ymmärtää niitä, sinut voitaisiin ohjata suoraan niihin. Sen kuristusotteen irrottaminen jota olet pitänyt noihin muistoihin kaikki nämä vuodet, saisi olosi tuntumaan paremmalta ja lopettaisi tämän jatkuvan itkuvapautuksen.

Hypnoosi henkisen hypnoterapeutin luona olisi helpoin tapa saada tietoisuutta, mutta voit yrittää raapia pintaa myös syvämeditaatiolla, joka on tähdätty piilotettuun menneisyyteen. Pyydä myös nukahtaessasi illalla, että oppaasi auttavat sinua pääsemään takaisin ahdistuksesi syyhyn.

Pidä mielessä, että kaikki tämä energia liittyy elämänoppitunteihin, jotka päätit kokea. Sinun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä niiden ilmestymisestä tai niihin tarttumisen viivästymisestä. Astu tuon tuskan ulkopuolelle ja tarkkaile, mitä pyrit ymmärtämään elämästä. Päätä, mitä opittiin ja onko sen tarpeellista pysyä sisällä vai voitko kiittää sitä oppitunneista ja potkaista sen ulos elämästäsi.

Kysymys:

Mestarit, minua kiehtovat koiraihmishavainnot – samanlaisia kuin lumimieshavainnot, paitsi että nämä ovat kaksijalkaisia susiolentoja, jotka näyttävät ihmissusilta. Koiraihmistutkijat yrittävät selvittää, mitä ne ovat. Jotkut Amerikan alkuperäisheimot sanovat, että ne ovat henkiä, jotka voivat ottaa fyysisen muodon. Mitä koiraihmiset ovat ja mitä henkistä tarkoitusta niillä on, jos mitään? –Maarit, Suomi

Vastaus:

On kokonainen tutkimusala erilaisista eläintyypeistä, joita on havaittu ja kuviteltu maaplaneetalla. Sitä kutsutaan "kryptozoologiaksi". Eläimiä joita ei ole luokiteltu, osoitettu todeksi tai saatu kiinni tai joiden jäänteitä ei ole löydetty, kutsutaan "kryptoiksi" tai "kryptideiksi". Tällä hetkellä tutkittuja kryptoja ovat sinun koiraihmisesi, lumimies, isojalka, sasquatch, Loch Nessin hirviö ja monet paikalliset havainnot eläimistä ja eläin-ihmishybrideistä.

"Nessien" (Loch Nessin hirviö) on vasta äskettäin useat ryhmät tunnistaneet jättimäiseksi ankeriaaksi. Hybridikoiran joka tapettiin Michiganissa, nähtiin kävelevän takajaloillaan hyökätessään kanakoppiin ja se tunnistettiin koiraihmiseksi. Kunnes on tarpeeksi näyttöä, että jollain kryptidillä on samanlaisia piirteitä kuin aiemmilla havainnoilla eläimistä, sitä mitä löydetään tai havaitaan, pidetään vain hybridinä, epämuodostumana tai huijauksena.

Kaikki sielut on "murrettu" Lähteestä ja niillä on samat voimat ja kyvyt kuin sillä. Tämä merkitsee, että ne voivat luoda tai ilmentää sen, mitä tahansa niiden mieli tuottaa. Jotkut sielut vievät tämän siihen pisteeseen, että ne muuttavat ulkoisen päällyksensä toiseksi, mikä palvelee sitä tarkoitusta, johon ne pyrkivät sillä hetkellä. Toinen sielu jolla on myös ihmiskokemus, kykenee näkemään nämä luomukset vain, jos hän uskoo sen olevan mahdollista.

Kaikki nämä kryptidit – jos eivät ole jonkun sepittämiä toisen huijaamiseen – ovat sellaisten sielujen tuotoksia, jotka ovat matkallaan Maan kaksinaisuudessa. Se on niille tapa kokeilla ja saada tietoa ja ymmärrystä niistä mahdollisuuksista, joita sielulla on ihmismuodossa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.