KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

24.5. – 31.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen lukenut Helen Greavesin kirjan "Testimony of Light" toistuvista elämistä ja olen lukenut myös ikuisen paluun käsityksestä. Tapahtuuko tätä todellisuudessa koskaan? Voisiko sielu toistaa elämän, jos ajateltaisiin, että oppitunnit saatettaisiin oppia paremmin toisella kerralla? Tämä saattaisi selittää déjà vu –kokemukset? –Carolinen, Irlanti

Vastaus:

Sieluilla on vapaus valita, mihin ne osallistuvat ollessaan ihmiskehossa. Nämä päätökset tehdään ennen niiden ihmiskoetta ja sen aikana. Silloin kun ne eivät ole kehossa, ne ovat universumin ehdottomassa rakkaudessa, jossa ne saattavat valintansa mukaan säilyttää kontaktin niihin sieluihin, joilla on edelleen ihmismatkansa.

Helen Greavesin jatkuva keskustelu hyvän ystävänsä kanssa, joka tunnetaan tuossa elämässä sisar Mary Francesina, on hyvin yleistä niiden keskuudessa, jotka ovat avoimia sille, ettei elämä koskaan lopu, vaan muuttaa ainoastaan asetelmaa. Sielu ei lakkaa koskaan olemasta – se menee vain roolista toiseen kuin näyttelijä. Kutsumme tätä prosessia "reinkarnoitumiseksi" – inkarnoidutaan uudestaan tai palataan kehoon.

Sielun tarkoituksena tulla negatiivisten ja positiivisten energioiden kaksinaisuuteen maapallolle – ainoa paikka jossa niitä on – on oppia valituista oppitunneista, jotka sitä kiinnostavat. Tuollaiset oppitunnit jotka on löydettävä ihmiskunnan negatiivisuudessa, vaativat sielua näkemään ja ymmärtämään aiheen positiivinen aspektin sekä integroimaan sen olemukseensa. Monta kertaa se ei saavuta tätä ensimmäisellä yrityksellä.

Standarditapa ei-opitun oppitunnin loppuunsaattamiseen on lähestyä sitä vähän eri perspektiivistä sen näkemiseksi, voiko sielu ymmärtää sen noissa olosuhteissa. Harvoin, jos koskaan, sielu päättää toistaa tilanteen, jossa se ei onnistunut näkemään negatiivisuuteen kätkettyä oppituntia. Sielu tuo uusia muuttujia – vanhemmat, paikka ja lisäoppitunnit – nähdäkseen, sytyttääkö se ymmärryksen.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa sen perusteella, mitä se haluaa ja minkä se hyväksyy todeksi kussakin elämässä. Jonkin uskomusosan muuttaminen vaikuttaa toisiin sieluihin, joita elää sen todellisuudessa, joten asiat eivät tapahdu koskaan täsmälleen samalla tavalla toisella kierroksella.

Déjà vu tulee energiasta, jonka yksilö muistaa aiemmasta kerrasta. Se on voimakkaampi fyysisestä paikasta kuin toisesta henkilöstä tai sielusta, koska paikka pysyy samana.

Kysymys:

Mestarit, lopetin kaksi vuotta kestäneen suhteen moraalisten eroavuuksien vuoksi. Olen varma, että rakastan häntä, mutta haluan intiimiä suhdetta ja seksiä myös toisen naisen kanssa ja pitää myös useampaa kumppania kerralla. En halunnut koskaan hylätä häntä pysyvästi. Uskon, että se on tärkeä oppitunti. Hän ei rakasta minua ehdottomasti ollakseen kumppanini ja antaakseen minulle vapauden oppitunteihin, joita haluan? Vaadin liikaa kumppanilta? En ole varma, kohtaanko koskaan sielunkumppanini. –Pedro, Brasilia

Vastaus:

Seksisuhde jonkun kanssa ei vaadi sinua olemaan sielukumppanin kanssa. Useimmat kokemukset joka elämässä ovat ei-sielukumppaneiden kanssa. On miljardeja sieluja ja vain 144 niistä omaa sieluryhmääsi. Et ole tavannut rakkaussuhteessa ketään sieluryhmästäsi, eikä sitä tarvitakaan sen suorittamiseksi, mitä ajattelet haluavasi tässä elämässä.

Osa kysymystäsi liittyy fantasiaan, jota näet itsesi elävän. Se on vastoin melkein koko yhteiskuntaetiikkaa. Tämä ei merkitse, ettei sitä voi tapahtua, jos löydät suostuvaisia aikuisia. Henkisellä matkalla mitään ei pidetä oikeana tai vääränä – siihen ryhdytään vain kokemuksen vuoksi.

Ihmisten kasvatustavan vuoksi, jossa he saavat suurimman osan käyttäytymisuskomuksistaan vanhemmiltaan, opettajiltaan ja yhteiskunnalta, sinun on vaikea löytää sellaista, joka uskoo sinun laillasi. Kysy itseltäsi: jos huomaisit rakastavasi kovasti jotakuta, olisitko avoin sille, että hän ottaa muita kumppaneita?

Et voi ainoastaan olla olematta varma, rakastitko tuota naista, koska voit rakastaa toista vain siinä määrin, kuin rakastat itseäsi, vaan et myöskään tiedä, mitä rakkaus tai itserakkaus on. Luulet, että monet seksikumppanit – määritelmäsi rakkaudesta – antavat sinun tuntea enemmän rakkautta elämäsi kaikissa ulottuvuuksissa. Näin ei yksinkertaisesti ole. Se jättää sinut vain hämmentyneemmäksi ja kaipaavammaksi.

Sanot, että tässä kaikessa on kyse oppitunneista, samalla kun sivuutat ensisijaisesti valitsemasi oppitunnin – ymmärtää ihmisrakkautta ja henkistä ehdotonta rakkautta. Ota selvää, miksi olet niin tyytymätön elämääsi. Kun tunnet täydellistä rakkautta tätä matkaasi ja sen kaikkia osia kohtaan (mikä on täydellistä itsensä rakastamista), niin näet, etteivät toistuvat seksikokemukset liity mitenkään rakkauden ja rakastettuna olemisen tunteeseen.

Kysymys:

Mestarit, olen nauttinut, kun olen oppinut lisää energiatyöstä. Olen oppinut Reikiä ja Qi gongia. Tunnen enemmän ja enemmän energiaa käsilläni. Olen kokeillut energiaparannusta. Esimerkiksi, kun minulla on päänsärkyä, tunnen kuumuutta tuolla alueella. Laitan käteni siihen ja tunnen energian siirtyvän. Muutamassa minuutissa kipu on poissa ja energia häviää. Mutta kipu ei aina lähde pois. Turhautumisen sijasta haluaisin ymmärtää seuraavat askeleet, joita voisin ottaa edesauttamaan lisäparantumista. –AJ, USA

Vastaus:

Energiaparannukseen liittyy kaksi asiaa: on oltava aikomus tuoda parantavaa voimaa ja myös kyseenalaistamaton luottamus, että tulos on se, mitä potilasta tarvitsee. "Kokeilemisella" sen sijaan, että ajattelee jonkin olevan tehty, on vain 50/50-mahdollisuus onnistua. "Kokeileminen" kertoo, että tunnet, että se voi toimia, mutta sillä on mahdollisuus myös epäonnistua.

Kun työskentelet itsesi kanssa, sinulla ei saa olla epäilystä tarkoituksesi toteutumisesta. Jos sinulla on takaraivossasi pieni ääni, joka sanoo "tämä ei toimi" tai "ketä narraan" tai jokin muu epäily, energia on täysin tehotonta, koska universumi vastaa skeptisyyteesi sulkemalla virran, ja olet näin sabotoinut kaikki ponnistelusi tuossa menetelmässä.

Et myöskään pysty poistamaan kipua tai muuttamaan toisen fyysisen vaivan suuntaa, jos se liittyy oppituntiin, jota ei ole löydetty ja ymmärretty, eikä sen suorittamiseen ole otettu askelia. Tällaisessa tilanteessa mene meditatiiviseen tilaan ja kysy korkeammalta itseltäsi tai oppailtasi, mitä tapahtuu. Miksi tämä ei muutu aikomuksesi mukaisesti?

Koska energiaparannukseen liittyy henkinen interventio, sinun ei pitäisi määrätä lopputulosta. Sinun tehtäväsi ihmisenä joka käyttää egotuomitsemista, ei ole olettaa, mitä sielu on päättänyt haluavansa kokea.

Turhautumista tapahtuu, kun todellisuus eroaa odotuksista, joita olet sallinut itsesi luoda. Odotukset ovat tulosta egon tuomitsemisesta ja ne ovat vaarallisia ja rajoittavia. Ne sallivat vain yhden mahdollisen lopputuloksen. Jos jotain parempaa tai täydellisempää kuin kuvitelmasi on saatavilla, et koskaan saa sitä, koska olet rajoittunut vain siihen, mitä odotat näkeväsi.

Kysymys:

Mestarit, haluan saada seksuaalista tyydytystä elämässäni, mutta vaimoni on maailman suurin sievistelijä. Emme voi edes puhua seksistä tai flirttailla toistemme kanssa – hän on niin siveä. Olemme pysyneet yhdessä, koska meillä oli kummallakin pienet odotukset. Mutta nyt meillä on kaunis tytär, enkä halua hänen kasvavan ilman perhettä, koska tiedän, miten haitallista se voi olla. Mitä teen seksuaaliselle turhautumiselleni? Naimisissa oleminen sievistelijän kanssa tuntuu henkiseltä kuolemalta minulle. –JP, Kanada

Vastaus:

Päätit mennä naimisiin tämän naisen kanssa itsensä kunnioittamisen oppitunnin vuoksi. Pienet odotuksesi elämästä ja avioliitosta osoittavat itseluottamuksen ja itsearvostuksen puutetta. Jos ymmärrät ja käsittelet nämä oppitunnit, näet elämäsi muuttuvan täysin. Et voi saada haluamaasi seksuaalista tyydytystä, ennen kuin omakuvasi muutetaan.

Ei ole mitään tapaa, jolla voit muuttaa vaimosi lähestymistapaa elämään, ellei hän päätä muuttua. Olet jossain määrin yhtä siveä kuin hän, paitsi unelmissasi, koska olet osallistunut tähän seksityhjiöön monta vuotta. Väität näin olleen pienten odotusten vuoksi, mutta kyse oli oikeasti pelosta. Pelkäät, mitä muut kuin vaimosi ajattelevat sinusta ja miten he reagoivat seksiajatuksiisi.

Voititte taipumuksenne ainakin kerran, tai muuten teillä ei olisi kaunista tytärtänne. Pysyminen tässä jännittyneessä huushollissa haluten jakaa tyttärenne elämän, ei ehkä ole paras tapa kasvattaa häntä. Lapset ovat hyvin tietoisia jännitteestä vanhempiensa välillä ja reagoivat siihen monin tavoin, mm. näytteleminen, masennus ja vanhempiensa käyttäytymisen matkiminen. Näytätte hänelle, millainen on toimimaton perhe – ei onnellinen ja tyytyväinen perhe.

Jos päätät poistua tästä onnettomasta avioliitosta ja etsit seksuaalisesti jakavan suhteen, se sallii tyttäresi nähdä toimivan ja onnellisen parin ainakin sinun kanssasi viettämänään aikana. Lakkaa keksimästä tekosyitä riistää itseltäsi normaali toimiva elämäntyyli ja päätä elää.

Visualisoi, minkä tyyppinen ihminen tiedät voivasi olla, ja tuo sitten seksikumppani elämääsi. Jos vakuutat itsellesi, ettei sinulla ole muuta vaihtoehtoa kuin jäädä vaimosi luo, niin sinulla ei ole mahdollisuutta luoda erilaista energiaa ympärillesi, ja tähän sisältyy sen seksityhjiön jatkuminen, jonka tunnet nyt erittäin hyvin. Valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, on feminiininen olento nimeltään Kali tai Kali Ma. Se näyttää asuvan Maan lähiulottuvuuksissa. Sitä kunnioitetaan hindujumalattarena. Kertokaa minulle siitä. En näytä pääsevän eroon siitä. Tässä kohtaa se on kuin hullu vieras, joka ei lähde. Se teeskentelee vaihtoehtoisesti olevansa oppaani, henki, äitini, hurja jättiläispaholainen, huijari tai lapsi. Onko se sielu, joka on, on ollut tai voi olla ihminen? Miksi se jahtaa minua herpaantumatta? Miten pääsen eroon siitä? Kun pohdin asiaa, oivallan, että se on ollut lähellä koko elämäni. Miksi? –Christina, USA

Vastaus:

Inkarnoitumaton kiusaa sinua – sielu joka on jättänyt fyysisen kehonsa, mutta päättänyt olla menemättä universumin ehdottomaan rakkauteen. Se on jahdannut sinua lapsuudesta saakka, koska yhteen aikaan ollessasi yksinäinen, ilmaisit toiveen saada jonkun, jonka kanssa jutella ja leikkiä, minkä se otti kutsuna kiinnittyä sinuun.

Se ei ole oppaasi, henki, äitisi, jättiläispaholainen tai lapsi. Se on huijari, joka on viettänyt riittävästi aikaa kanssasi ymmärtääkseen kaikki puutteesi, unelmasi ja toiveesi. Se haluaa saada Kali Man energiaa – hindujumalattaren joka oli hurja soturi ja monien muiden jumalien voittaja. Se haluaa vallan kaikkiin asioihin. Kali merkitsee pimeyttä, ja tämä inkarnoitumaton on ehdottomasti negatiivista energiaa, ei positiivista valoa.

Se haluaa ennen kaikkea, että annat sille pääsyn fyysiseen kehoosi, jotta se voisi taas kontrolloida ihmiskehoa ja olla tekemisissä toisten kanssa. Jos tämän sallitaan koskaan tapahtua, huomaisit sen ottavan valtaansa ajattelusi, mikä saisi sinut tekemään asioita, joita et olisi koskaan harkinnutkaan.

Voit aloittaa sen lähettämisen pois olemalla hyvin selkeä siinä, ettet halua olla enää tekemissä sen kanssa. Käske sitä lopettamaan, luopumaan kaikesta yhteydestä sinuun ja lähtemään energiastasi. Ehdota, että se olisi onnellisempi, jos se menisi valoon, jossa sen perhe ja ystävät odottavat sitä. Se ei luultavasti halua tehdä tätä ilman tilaisuutta saada toinen ihmiskokemus.

Polta salviaa ja suitsukkeita, koska ne ärsyttävät vaeltelevia henkiä. Sinun täytyy käskeä sitä lähtemään ainakin kolme kertaa peräkkäin – merkitsemään, että olet tosissasi siinä, että haluat se siirtyvän eteenpäin. Erittele, että kumoat kaikki kutsut, joita se luulee sinun antaneen, ja totea selvästi, ettei minkään ollut tarkoitus sallia sen sisäänpääsyä.

Kysymys:

Mestarit, olen lapsuudesta saakka ollut hyvin ujo. Nyt olen 27-vuotias nainen ja pelkään ihmisiä, pelkään lähteä kotoa, olen jännittynyt ihmisen lähellä ja kaikkialla kodin ulkopuolella, en osaa ystävystyä ja pelkään puhua ihmisille. Tämä satuttaa minua kovasti ja oivallan, ettei minulla ole koskaan ollut kiinnostusta elää – olen eksyksissä. Mitä minun pitäisi tehdä? Ja olen naimisissa. Seurustelun alusta saakka on ollut pelkää tappelua, olemme hyvin erilaisia. Onko minulla tulevaisuutta mieheni kanssa? –Samira, Brasilia

Vastaus:

Olet jumissa tässä rakkaudettomassa ja kontrolloivassa avioliitossa, kunnes annat itsellesi luvan lähteä. Sinulla ei ole itseluottamusta, itsearvostusta tai itserakkautta. Olet aina ollut kaikkien hiekkasäkki turhautumisen ja höyryn päästämistä varten. Piiloudut maailmalta, koska sinulla ei ole ollut koskaan yhteyttä rakastavaan ihmiseen. Olet lapsesta saakka tehnyt, mitä toiset käskivät (määräsivät), etkä ole koskaan tehnyt päätöksiä itse.

Tulevaisuutesi muuttamiseksi sinun täytyy selvittää, kuka olet ja mitä haluat. Perustasolla olet sielu, jolla on ihmiskokemus. Päätit tulla kaikkien yllämainittujen "puutteiden" kanssa ja muistamatta luontaisia voimiasi ja kykyjäsi. Voidaksesi mennä ulos maailmaan, sinun on voitettava pelko.

Pelkosi syntyvät kaiken sen uskomisesta, mitä muut ovat kertoneet sinulle menneisyydessä: olet arvoton, olet kyvytön tekemään mitään, kukaan ei pidä sinusta etkä koskaan merkitse mitään. Jos todella uskot näiden asioiden määrittelevän sinut, olet eksyksissä. Jos päätät, ettei yksinkään noista asioista ole sitä, kuka olet, voit aloittaa elämäsi muuttamisen polulla.

Sieluna sinulla on sen Lähteen kaikki voima, josta ole peräisin. Lähde on kaikkivoimainen, suurenmoinen ja kaikkiluova. Jos voit tuntea sisällä sielusi, Lähteen ehdottoman rakkauden, voit käyttää näitä voimia itse. Luota, että näin on. Tee ensimmäinen päätöksesi muuttaa jonkin asia elämässäsi, muuta se, äläkä koskaan katso taaksepäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.