KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

24.10.–31.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, minulla on valtava ymmärryksenpuute. Jos olemme sieluina jo täydellisiä, miksi tarvitsemme vielä fyysisiä elämiä Maan päällä oppiaksemme jotain? Ihmisellä ego/persoona näyttää tekevän valinnat elämässä – nuo valinnat eivät ole vapaita, mikäli persoona tekee niitä. Mitä varten sielusuunnitelmia tehdään? Voisitteko selittää kaikkea tätä meille? –Jaana, Suomi

Vastaus:

"Täydellinen" ei merkitse, että tietää, mistä epätäydellisyys koostuu. Jos olet aina asunut lauhkeassa ilmastossa, et tiedä, mitä on joutua jäätävään myrskyyn. Lähde loi sielut, jotta ne voisivat tulla Maahan ja kokea täydellisyyden vastakohdan, ja se voisi ymmärtää paremmin omaa suurenmoisuuttaan.

Vain sielun ydinolemus, se osa joka asuu Lähteen ehdottomassa rakkaudessa, on täydellinen. Tullessasi Maan kaksinaisuuteen valitsemiesi elämänoppituntien kanssa, löydät itsesi yhtä suuresta määrästä negatiivisuutta ja positiivisuutta eikä täydellisyys ole näkyvää.

Sinun ei tarvitse tulla – on oma valintasi, lähdetkö Kotoa kokeilemaan viisauden saamista maan päällä. Olet oikeassa, astuttuasi kaksinaisuuteen huomaat, että ego on kuningas. Negatiivisuus on tuomitsevan ympäristön valepuvussa. Näiden valintojen tai tuomitsemisten kautta sielu voi oppia oppituntinsa ja lisätä Lähteen ja universumin tietoa.

Sieluilla on täydellinen valinnanvapaus, jos he tunnistavat sen. Et oivalla valinnanvapauttasi, jos noudatat kaikkia yhteiskunnan määräyksiä etkä koskaan kysy itseltäsi, mitä tunnet jostain teosta, ja teet pelkästään, mitä kaikki muutkin. Siihen saakka kunnes pystyt luopumaan kaiken tuomitsemisesta, mikä on ihmiskunnan tapa, et voi oppia mitään.

Sen hyväksyminen, ettei sinun tarvitse tuomita kaikkea, on maaperspektiivistä ensimmäinen suuri oivallus, mitä täydellisyys voi olla. Tämä voi ilmentyä haluna vain olla vertailematta, arvostelematta tai arvottamatta itseäsi mitään muuta vasten.

Henkinen matka on sooloasia, jossa kukin sielu tekee omat arvionsa siitä, mitä ne tekevät ja mitä ne ymmärtävät nyt sellaista, mitä eivät ymmärtäneet aiemmin. Niinpä yhteiskunnan mallien ja toimien "ostaminen" riistää yksilöltä sen oppimisen, mitä varten se tuli. Kaikki valinnat joita kukin sielu tekee kaksinaisuudessa, sallii toisten, mukaan luettuna Lähde, nähdä, onko se jotain, minkä he arvioivat täydelliseksi, vai ei.

Kysymys:

Mestarit, mikä Bermudan kolmio oikeasti on? Missä ovat kaikki nuo kadonneet laivat ja lentokoneet? Elävätkö nuo ihmiset toisessa ulottuvuudessa (kuten sarjassa Lost)? Ja oliko heidän päätöksensä lähteä maapallolta tuolla tavalla? Ovatko hurrikaanit, maanjäristykset, massa-ampumiset jotain, minkä suunnittelin elää läpi tässä elämässä edistämään myötätuntoa? Vai mitä? –Tina, USA

Vastaus:

Bermudan kolmio on urbaanilegenda. Ei ole edes yhteisymmärrystä sen oletetusta sijainnista, paitsi että se on läntisessä Atlantin valtameressä, suurin piirtein Bermudan, Miamin ja Puerto Ricon San Juanin välisellä alueella. Arviot sen koosta vaihtelevat 500.000 neliömailista 1.500.000 neliömailiin. Tämä eroavuus mutkistaa lisää katoavien alusten rekisteröintiä, koska ensin täytyy määritellä, onko katoaminen tapahtunut "kolmiossa".

Tämä on planeetan vilkkaimmin liikennöity vesialue. Se on Mekka sadoille risteilyaluksille ympäri vuoden, kauppalaivoille jotka menevät Pohjois-Amerikasta Etelä-Amerikkaan, sekä kaikkien Karibian saarien jakelualuksille. Se sisältää yhden aktiivisimman hurrikaanikäytävän Atlantilla. Siellä on myös geologisia tapahtumia, kuten metaanikeskittymiä jotka voivat räjähtää kaasun, kovien tuulten ja myös tulen kera, häiritsemään merenpintaa.

Kuitenkin tutkittaessa tämän alueen hallintoelinten virallisia tilastoja, tällä meren alueella ei ole suhteetonta määrää tapauksia tai katoamisia verrattuna mihinkään muualle maailmassa. Itse asiassa ottaen huomioon massiivisen liikennemäärän, se on erittäin turvallinen matkustusreitti.

Maan päällä on aina tapahtunut mainitsemiasi luonnonkatastrofeja. Teillä on tänä aikana enemmän tietoa niistä kuin koskaan ennen, koska on helppoa matkustaa, on sääsatelliittivalvontaa ja nopeaa raportointia internetin vuoksi. Vaikka yksittäiset massa-ampumiset ovat lisääntyneet, se on vain korvannut aseellisten konfliktien murhamäärän.

Päätit olla tällä planeetalla tänä aikana useista syistä. Se miten reagoit mainitsemiisi asioihin, riippuu täysin sinusta. "Myötätunto" on tuomitsemista eikä osa valaistumisprosessia. Se on jotain, minkä voit kokea nähdäksesi, salliiko se sinun oppia mitään uutta itsestäsi, mutta tuomitsemisessa vertaat toisten tekoja omiisi. Parempi etsiä itserakkautta niiden hankkeiden vuoksi, joihin osallistut.

Kysymys:

Mestarit, tyttäreni kuoli viime vuonna. Meedio kertoi minulle, että menetin lapsen myös aiemmassa elämässä. Miksi päätin tulla takaisin tähän elämään vain menettämään taas lapsen? Eikö kerta riittänyt? Enkö oppinut ensimmäisellä kertaa surusta, menetyksestä ja tuskasta? Oliko tämä sopimus, jonka teimme tyttäreni kanssa ennen syntymää? Jos oli, mistä tarkoituksesta? –Luci, Australia

Vastaus:

Kun valitset jonkin elämänoppitunnin, siihen liittyy monia aspekteja. Kun menetit lapsen aiemmassa elämässäsi, sulkeuduit täysin etkä työskennellyt surun, hylkäämisen, syyllisyyden ja itsesäälin kanssa. Pian tuon tapahtuman jälkeen päätit liittyä hänen seuraansa Kotona tekemällä itsemurhan. Siellä oivalsit, että sinulta oli mennyt ohi tilaisuus oppia noista ominaisuuksista, joita olit halunnut, ja päätit yrittää tehdä sen uudestaan – näin ollen nykyinen elämäsi.

Sinä ja tyttäresi sovitte tosiaan, että hän olisi se sielu, joka auttaa sinua toisessa yrityksessä ymmärtää näitä kamalia tunteita. Hän oli halunnut tulla lyhempään elämään ja tämä sopi täydellisesti hänen suunnitelmiinsa. Sielusopimukset keskittyvät yleensä näyttämön luomiseen, jolla voidaan kohdata se, mitä halutaan kokea.

Esimerkki siitä, ettei kerta riitä, voidaan nähdä naisissa, jotka menevät naimisiin hyväksikäyttäjän kanssa. Nainen oivaltaa lopulta, ettei hänen tarvitse sietää hyväksikäyttöä, ja hän eroaa. Hän tuntee vain tuollaisen suhteen, koska hän ei katso mitään muuta, ja hän päätyy naimisiin toistamiseen hyväksikäyttäjän kanssa. Hän saattaa toistaa tämän vielä kolmannen tai neljännen kerran, koska on vakuuttunut, että vain tästä avioliitossa on kyse.

Kun sielu työstää oppitunteja, joita on valittu tiettyyn elämään, niin jos se ei anna itselleen aikaa kaivautua noihin tosiasioihin ja yrittää ymmärtää vaihtoehtojaan, se laittaa itsensä takaisin samoihin tosiasioihin, jotta voisi saada loppuun valitun oppimisprosessin.

Analysoi tunteita, joita on herännyt elämässäsi. Ymmärrä, että te kumpikin olette ikuisia sieluja ja tapaatte aina henkitasolla. Salli itsesi tuntea suru, hylkäämisentunne ja syyllisyys. Yhdistä se toisiin tekijöihin tässä ja entisissä elämissä, jotta voit täysin ymmärtää, miten voit muokata kokemusta saadaksesi viisautta tästä ihmiselämästä.

Äläkä unohda puhua tyttärellesi, joko suoraan tai oppaidesi kautta. Hän odottaa sinua, kun olet saanut valmiiksi tämän elämän.

Kysymys:

Mestarit, voitteko selittää lisää Maan ja Lähteen välistä suhdetta? Luotiinko Maa tarkoituksella "negatiivinen vs. positiivinen" -kokemusta varten ja kontrolloiko Lähde evoluutiota? Voisiko Lähde kontrolloida maan päällä sellaisia tekijöitä, kuin säätila ja ilmasto, ja puuttua asiaan, jos ihmiset olisivat hävittämässä kaikki elämänmuodot, itsensä mukaan lukien? Vai onko Lähteen tarkoitus tarkkailla ja auttaa vain pyydettäessä? –Jane, Iso-Britannia

Vastaus:

Lähde on ja on aina ollut. Se oli olemassa ehdottomasti rakastavassa yksinäisyydessä ja suurenmoisuudessa. Itsensä tiedostamisen ja arvioimisen aikana se alkoi miettiä, mikä oli sen oman olemuksen vastakohta. Niinpä Lähde "mursi" osia itsestään tutkimaan, mitä se ei ollut: mitä oli täydellisyyden vastakohta?

Tutkiakseen ja oppiakseen kaiken luonteestaan, sen täytyi luoda paikka, joka jättäisi pois positiivisen ehdottoman rakkausenergian ja jossa olisi sama määrä negatiivista vihaenergiaa. Näin ollen Maa luotiin tuoksi paikaksi, jossa oli tasamäärä positiivisuutta ja negatiivisuutta. Mitään sellaista paikkaa ei ollut koskaan luotu. Lähde perääntyi tuossa kohtaa ja antoi sielujensa käyttää valinnanvapauttaan ja olla vuorovaikutuksessa sekä positiivisen että negatiivisen kanssa.

Ajattele Maata yhteiskuntatieteellisenä kokeiluna. Jos Lähde puuttuisi asioihin jollain tavalla laitettuaan sen liikkeelle, tulokset tärveltäisiin ja näin data olisi mitätöntä. Kyllä, Lähde voisi sanella evoluution, sään ja luonnonkatastrofit, mutta silloin sielut eivät oppisi olemalla vastuussa teoistaan.

Lähde ei puutu pyydettäessäkään. Tämä ei tarkoita, ettei ihmisillä ole apua Kotoa, mutta se tulee neuvoina oppailta, jotka eivät koskaan kerro henkilölle tarkkaan, mitä tehdä, koska se mitätöisi hänen valinnanvapautensa.

Lähde on oppinut paljon täydellisyyden luonteesta tarkkailemalla sellaista, mikä ei ole täydellistä, rakkaudesta tarkkailemalla ei-rakkautta ja päätöksen tekemisestä niiltä, jotka ovat kieltäytyneet siitä ja etsivät jatkuvasti neuvoja toisilta, sallien näiden tehdä valinnat heidän puolestaan.

Sitä useimmat sielut eivät onnistu hyväksymään tai mahdollisesti edes tietämään, että he ovat Lähteen osia, jolla on samat voimat ja kyvyt. Tämä merkitsee, että he voivat luoda, ilmentää ja ohjata luonnonvoimia ja vaikuttaa ihmiskuntaan, jos he käyttävät sisällään olevaa kontrollia.

Aikomus laukaisee yksilön kykyjen käyttämisen. Usko on ajava voima. Ja rakkaus auttaa löytämään tasapainon, jotta kaikki voivat saada niitä kokemuksia, jotka toivat heidät tälle planeetalle. Ja muista, että sielu tulee maan päälle käsittelemään epätäydellisyyttä.

Kysymys:

Mestarit, voitteko selittää, miten itsetietoisuutemme/egomme on ohjelmoinut muistitiedostojamme? Ymmärrän, että kehossamme on oma tietoisuutensa ja se reagoi automaattisesti inputiimme ja tallentaa ja toistaa tunneladatut ajatusmallit. Siis itseohjelmoimmeko kirjaimellisesti oman mielemme? Kysymykseksi tulee silloin. miten poistamme ohjelmoinnin muistitiedostoistamme ja miten vuorovaikutus sielun, egon ja kehotietoisuuden välillä toimii. –David. Australia

Vastaus:

Ensin muutama määritelmä. Tiedostamattomassa mielessä on kaksi aspektia. Ensimmäinen on se osa ihmismieltä, joka on tallentanut tietoisen mielen käyttäytymistavat, mallit ja halut sekä kaiken toiminnan, joka syntyy nykyelämästä. Toinen on osa sitä henkistä tietoa ja viisautta, jota pidetään osana akaasista tiedostoa tai muistia kaikesta, mihin sielu on koskaan osallistunut kaikkien elämien aikana, joissa se on päättänyt kerätä kokemusta.

Itsetietoisuus on termi, jota käytetään tavallisesti viittamaan, missä määrin ihminen on valpastunut kyvyistä ja voimista, jotka ovat sen käytössä sieluolemuksensa kautta. Ego on tietoinen ihmismieli, joka toimii yhteiskunnan tuomitsevalla tavalla kaksinaisuudessa, jossa kaikkea ei vain tarkkailla, vaan kaikki arvotetaan, arvostellaan ja tuomitaan.

Kun sanot "itseohjelmointi", viittaat pelkästään ihmisen – totta puhuen sielun – kykyyn muistaa tietoisesti tai tiedostamatta kaikki, mitä se on nähnyt tai tehnyt tässä elämässä ja aiemmin. Siitä ollaan ymmällään tässä, että sielun jolla on ihmiskokemus, täytyy valita, mihin se haluaa osallistua. Se voi leikata täysin pois entiset tapahtumat saadakseen uuden pelikentän.

Et tavallisesti istu kuin näppäimistön ääreen ja päätä, miten ohjelmoit muistosi – ne vain ovat olemassa teoistasi. Sielulla on ääretön voima, joten jos se haluaa poistaa jonkin yhteydestä ihmistietoisuuteen, sen täytyy vain ilmaista tuo aikomus.

Sielu on ei-fyysinen ja ikuinen. Ego on yhteydessä fyysiseen kehoon, johon sielu on tullut, ja kontrolloi sitä. Henkisessä tietoisuudessa on kaikki muistot, mutta se voi tukkia niistä valtaosan, jotteivät ne vaikuta nykyelämään. Kehon tietoisuus tai muisti on niin hyvä, kuin muisti jonka henkilö on päättänyt kehittää.

Jos sielu ihmismuodossa haluaa poistaa jonkin käyttäytymisohjelman, kuten tupakointi, juominen tai ylisyönti, sen täytyy ponnistella ja luoda uudet mallit. Tämä ei liity mitenkään sen henkiseen puoleen, ellei se käsittele oppituntia, jota työstettiin toisessa elämässä, muttei saatu valmiiksi, ja se on nyt päättänyt käydä siinä uudestaan.

Kysymys:

Mestarit, en tiedä, mitä minulle on tapahtunut. Olin ennen onnellinen ja optimistinen ihminen, jolla oli valtava elämänenergia. Nyt olen useimmiten epätoivoinen, masentunut ja väsynyt nuori nainen. Tunnen, että olen jo kokenut kaiken mahdollisen elämässä ja olen ollut niin siunattu kokiessani puhdasta taivaallista onnellisuutta, että nyt on minun vuoroni kärsiä. Useimmiten minusta tuntuu, että haluaisin lopettaa elämäni, koska siinä ei ole tolkkua minulle enkä halua tulla vanhaksi. On hyvin uuvuttavaa, että yhtenä päivänä näen vähän toivoa elämässä, kun taas toisina päivinä haluaisin vain antaa periksi ja palata takaisin Kotiin. –Reetta, Suomi

Vastaus:

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa. Sinun luomuksesi oli tähän saakka onnellinen, optimistinen ja kaunis elämä. Sitten päätit, että oli liian vaikeaa työntää sivuun negatiivisuus, joka hallitsee yhteiskuntaa, ja sallit itsesi masentua ja tulla epätoivoiseksi, jotta joku tai jokin tulisi pelastamaan sinut omaksuessasi "täällä ei ole minulle mitään" -asenteen.

Tulit maan päälle mukanasi kokonainen lista asioita, joita halusit tehdä, etkä olet tehnyt puoliakaan valinnoistasi. Miten voit sanoa, että olet kokenut kaiken mahdollisen elämässä? Oletko käynyt kaikkialla, mikä kiinnostaa sinua? Oletko katsellut auringonlaskua keskellä valtamerta? Oletko viettänyt aikaa jokaisen eläinlajin kanssa, joka asuu planeetalla? Oletko pitänyt jotakuta kädestä hänen kuollessaan? Oletko löytänyt intohimon, joka tekee jokaisesta päivästä suurenmoisen ja vetää sinua elämän läpi?

On tapahtunut niin, että asiat olivat hyvin helppoja hyvin pitkään ja nyt kun sinun täytyy vähän ponnistella saavuttaaksesi jotain uutta, olet päättänyt haluta lopettaa. On sinun valintasi, mitä tulee seuraavaksi, koska jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus. Et koskaan kuvitellut itseäsi luovuttajaksi, mutta tämä ei tietenkään merkitse, ettei sinusta voi tulla sellainen.

Olet lakannut myös rakastamasta itseäsi. Kaikki se aika joka meni niin, kuin halusit, salli sinun rakastaa elämääsi, hyväksyä se ja siirtyä eteenpäin siinä. Nyt kun energia on muuttunut ja elämä näyttää olevan liikaa vaivaa, vihaat itseäsi, siinä missä ennen rakastit kaikkea, mitä olit valinnut tähän elämään.

Ei ole mitään "vuoroa kärsiä" – tai totta puhuen olla palkittu. Sama tilanne näyttää erilaiselta sellaiselle, joka ei ole osallistunut siihen, ja jokainen henkilö päättää oman näkökulmansa. Onko sade jotain valitettavaa vai jotain riemuittavaa? Aika arvioida perspektiivisi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.