KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

23.5.–30.5.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, ajattelen erota miehestäni – uskon, että tehtävämme on ohi. Meillä on hyvä rinnakkaiselo ja hän sanoo rakastavansa minua, mutten usko siihen kovin paljon. Rakkautta on, muttei miehenä ja vaimona. Meillä on kaksoset, joiden uskon olevan korkealle kehittyneitä henkiä eivätkä he kärsi tästä erosta, sillä he ovat hyvin kiintyneitä minuun. Tunnen suurta rakkautta erääseen toiseen – minusta tuntuu, että tunnemme toisemme toisesta elämästä. Ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien tunsin jotain häntä kohtaan. Hän on erittäin henkinen ihminen, mutta vähän eksyksissä. Tunnen paljon halua auttaa häntä, mutten sekaantua liikaa. Mietin, tunteeko hän samalla tavalla minua kohtaan. Onko tämä tunne totta – onko meillä yhteinen tehtävä täällä vai onko kyse vain fyysisestä vetovoimasta? –Elis, Brasilia

Vastaus:

Olet hyvin yksityiskohtainen analyysissäsi, mistä tunnet rakkaudessa olevan kyse. Miehesi rakastaa sinua sieluna, joka jakaa elämän hänen kanssaan. Hän arvostaa polkuasi, vaikka romanttinen puoli on hävinnyt suhteestanne. Sinä ajattelet vain romanttista fyysistä rakkautta, jota olet kovasti kaivannut ja nyt tuntenut toista kohtaan. Tästä syystä olet vakuuttanut itsellesi, että tehtävä miehesi kanssa on ohi.

Rationalisointisi on ulottunut siihen ajatteluun, ettei sillä ole merkitystä lasten kannalta, jos he lähtevät isänsä luota, koska he ovat kiintyneempiä sinuun. Kyllä, he ovat korkealle kehittyneitä ja aistivat, että valo on lähtenyt pois heidän vanhempiensa väliltä, mutta he rakastavat edelleen isäänsä ja kärsivät siitä tuskasta, jota aiheutuu hänelle teidän lähtiessänne.

Osa vetoa tätä uutta miestä kohtaan on se, että hän tarvitsee apua. Miehesi ei ole riippuvainen sinusta tunnetarpeissaan, koska hän on tasapainossa, mutta uusi kiinnostuksesi kohde ei ole. Sinulla täytyy olla joku, joka tarvitsee sinua. Sekä kaksosesi että heidän isänsä selviytyvät yksin, mutta tämä uusi mies ei.

Sinulla ei ole mitään tehtävää tai aiempaa sopimusta tämän uuden henkilön kanssa. Fyysinen vetovoimasi häntä kohtaan on ainoa motivaatiotekijäsi. Hän on hyväksikäyttäjä ja peluri. Hän sanoo sinulle, mitä haluat kuulla, jotta hän voi käyttää hyväkseen hyvää luontoasi. Hän ei rakasta sinua niin, kuin sinä luulet rakastavasi häntä.

Olet oikeassa siinä, että sinun saattaa olla aika siirtyä eteenpäin nykytilanteesta voidaksesi oppia enemmän elämästä ja itsestäsi, mutta jos teet sen, ole varma, miksi teet sen. Älä oikeuta fyysisiä reaktioitasi toiseen käyttämällä henkisiä suunnitelmia ja merkityksiä. Tutki sisäisiä tuntemuksiasi ja sitä, mitä yritä saada tästä kohtaamisesta. Huomaat, ettei pelkkä seksi riitä sinulle pitkään.

Kysymys:

Mestarit, miten Venäjä voi olla yksi "selkärankamaa", jonka tavoitteena on rauha, taloudellinen vakaus ja ympäristönsuojelu, jos he ovat tietämättömiä henkisistä ohjeista? –Virve, Suomi

Vastaus:

Useimmat yhteiskunnat ovat maita ja kansoja, jotka luottavat egotuomitsemiseen voidakseen toimia ja ajatella itseään superlatiivina toisille maille. Henkisyyden käsitteissä ei ole mitään tuomitsemista. Se on täydellistä ehdotonta rakkautta, jossa kaikki on tasaveroista eikä mitään koskaan arvostella, laiteta järjestykseen tai tuomita mihinkään muuhun verrattuna. Ajatus "selkärankana" olemisesta on tuomitsemista eikä sitä ole henkisessä asetelmassa.

Fyysisessä maailmassa, kuten maaplaneetalla, sielut voivat oppia oppitunteja, joita ne tulivat tänne kokemaan, vain tuomitsemista käyttämällä, kuten oppimalla hankkiutumaan eroon negatiivisista suuntauksista ja tavoittelemalla positiivista, rakkaudellista tilaa. Päätös tavoitella henkistä polkua on henkilökohtainen asia eikä sitä voi pakottaa toisille.

Maat luokittelevat itsensä niin, millaisena ne haluavat tulla nähdyksi, saadakseen toiset hyväksymään itsensä. Ne toimivat myös sillä periaatteella, että jos jokin sanotaan tarpeeksi usein, aletaan ainakin itse uskoa sen olevan totta, jos ei maailma usko. Se on vähän sama asia kuin henkilö, jolla ei ole työpaikkaan tarvittavaa kokemusta, sanoo sitä olevan siihen saakka, kunnes hän on ollut työssä tarpeeksi kauan saadakseen tarvittavan tiedon – vanha kunnon "teeskentele, kunnes osaat".

Myös kysymyksesi on henkisen ympäristön ulkopuolella, koska pyydät meiltä tuomitsemista vaativaa ratkaisua. Nähdessäsi määritelmiä ja pullistelua, kuten tämä tapaus, tule tarkkailijaksi ja arvioi, auttaako maailmaa mikään siitä, mitä tehdään, vai tarvitseeko sinun katsoa muualta.

Kenelläkään sielulla ei ole kontrollia toisen käyttäytymiseen, ellei tämä salli sitä. Kun maa julistaa olevansa jotain, se on puhujan uskomus eikä välttämättä edusta väestön enemmistön tuntemusta. Mailla ei ole henkisiä ohjeita, koska ne eivät ole sieluyksilöitä, joilla on ihmiskokemus voidakseen oppia ydinolemuksestaan Lähteen osana. Ne ovat kokoelma fyysisiä olentoja, jotka yrittävät todistaa itsensä itselleen ja muille fyysisessä maailmassa.

Kysymys:

Mestarit, minulla alkoi olla kaksi vuotta sitten melkein joka päivä päänsärkyä. Se alkoi aina suurin piirtein samaan aikaan, kun aloin tehdä buddhalaisia aamuharjoituksia. Useimmiten pään sivuilla, kuin hieromista, ja joskus voimakkaampaa ja häiritsevää. Jonkin ajan jälkeen huomasin, että minulla oli korkea verenpaine. En tiedä, onko se geneettistä vai tuliko se jostain muusta. Päänsärkyä kesti melkein puolitoista vuotta, sitten se loppui yhtäkkiä. Sitten se alkoi taas huhtikuussa, kun osallistuin meditaatioretriittiin Thaimaassa. Nyt minulla on sitä meditoidessa. Toinen juttu on kova naputus korvissa, kun menen nukkumaan, vaikka sitä on ollut vähemmän matkustellessani viime kuukauden Aasiassa. Haluaisin tietää, mikä on syynä päänsärkyyn, korkeaan verenpaineeseen ja naputukseen korvissa. Mitä voisin tehdä niiden välttämiseksi? Onko tämä oppitunti? –Merit, Viro

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä vaivoja tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja niissä on kyse elämänoppitunneista. Lukijat haluaisivat ehkä tarkastella yksityiskohtia Mestarien kirjasesta/e-kirjasta, joka koskeen parantumista.]

Vastaus:

Moni fyysinen keho on yliherkkä henkiselle ja ei-fyysiselle energialle. Se voi olla peräisin sielun elintärkeän kundalinin liikkumisesta, avautumisesta universumiin mikä yhdistää elämänvoimaenergiaan, tai ehdottoman Lähderakkauden kirkkaudesta. Jotkut kehot ovat tiukkoja eivätkä sopeudu helposti lisäenergiaan kehorakenteessa.

Kun energiavärähtelyn uusia lähteitä esitellään jossain paikassa, kuten pää, ne kilpailevat tilasta. Kun henkilö meditoi ryhmässä, kaikki energia lisätään henkilön omaan energiaan, koska yhteismäärä moninkertaistaa sen vaikutuksen kehoon.

Meditoinnin ja buddhalaisten harjoitusten tarkoitus on kohottaa kehon värähtely selkeämpään ja voimakkaampaan yhteyteen ei-fyysisten olentojen kanssa. Kehosi vastustaa irtipäästämistä kontrollistaan, joka sillä on fyysiseen kuoreesi. Tämä on johtanut taisteluun päänsärkynä ja voimina, joita käytetään sisäisesti. Korkea verenpaine on yksi merkki. Soiminen/naputus tulee painemuutoksesta, jollaista monet ihmiset kokevat noustessaan korkealle tai ollessaan lentokoneessa.

Ensimmäinen päänsärkyjakso kesti siihen saakka, kunnes kehosi tottui tapahtuviin muutoksiin. Ne palasivat, koska koit vähän erilaisen meditointimuodon ja hyödyit taas yhdistymisestä toisiin, jotka myös osallistuivat retriittiin.

Näiden vaikutusten vähentämiseksi, päästä irti kaikista odotuksista, peloista ja analyysistä liittyen siihen, mitä tapahtuu. Rentouta koko fyysinen kehosi ja laajenna tunne-, henki- ja mentaalikehoasi ulospäin, mikä antaa lisää tilaa värähtelyjen laajentumiselle. Aloita hengittämällä syvään muutaman kerran, mikä vapauttaa stressiä. Ajattele, että kehosi kykenee yhdistymään ei-fyysiseen maailmaan ilman vaikutusta fyysiseen ulottuvuuteen.

Kysymys:

Mestarit, erosin ex-miehestäni kaksi vuotta sitten. Selvänäkijä kertoi minulle, että hän jättäisi minut, mutta hän kertoi myös, että olimme sielukumppaneita ja hän tulisi takaisin. Olen nyt sellaisen kanssa, jota rakastan kovasti ja jonka kanssa tunnen henkistä yhteyttä, meillä on kaunis tyttövauva enkä aio jättää miestä koskaan. Ex-mieheni ei jätä minua rauhaan ja tekstailee aina silloin tällöin pyytäen päästä takaisin. Olen välinpitämätön hänen suhteensa ja täysin rakastunut aviomieheeni. Miten usko/luottamus toimii? Mitä jos selvänäkijä on oikeassa? Rakastan miestäni ja tunnen olevani yhdistyneempi häneen, kuin olin koskaan ex-mieheeni. Mitä roolia he esittävät elämässäni? –Miamite, Ranska

Vastaus:

"Sielukumppani" on termi, jota käytetään sieluista, jotka "murrettiin" Lähteestä samaan tai melkein samaan aikaan kuin sinä. Sieluryhmässäsi on noin 72 välittömästi ennen sinua ja noin 72 heti jälkeesi. Kuten voit olettaa kokonaismäärästä 144, pelkkä sielukumppanuus ei määritä heidän merkitystään tietyssä elämässä. Kyllä, tunnistat näiden yksilöjen energiamallin ja olet ehkä suunnitellut viettää elämäsi heidän kanssaan – tai kenties vain tavata heidät ja sitten siirtyä eteenpäin.

Usein sielukumppani on suostunut auttamaan sinua oppitunnissa, jonka halusit oppia, kuten romanttinen rakkaus hänen kanssaan. Erottelukyvyn oppiminen omien tunteidesi suhteen ja jonkun yritys kontrolloida sinua voivat olla myös tekijöitä.

Tästä sielukumppanista olet ymmärtänyt, ettet halua jakaa tässä elämässä hänen polkuaan. Miehesi on opettanut sinulle, miten oikeasti kommunikoiva ja jakava suhde kirkastaa ja parantaa tätä fyysistä elämää.

Sinulla ei ole mitään velvollisuutta ex-miestäsi kohtaan. Hän ei ymmärrä yhteensopimattomuuttanne. Hän tuntee vain onnellisuutesi tällä hetkellä ja haluaa tulla osaksi sitä. Estä hänen puhelintaan ottamasta yhteyttä omaasi.

Selvänäkijä joka on täysin yhdistynyt henkeen, voi kertoa vain sen, mitä kunkin ihmisen suunnitelmat ovat tulkintahetkellä. Saadessasi tulkinnan aloit arvostaa ja kunnioittaa itseäsi ja tiesit, että sinun täytyi paeta avioliitosta, joten selvänäkijä näki sinun lähtevän. Hän tulkitsi ex-miehesi luonnetta ja näki, että hän oli manipuloiva ja itsekäs ja haluaisi sinut takaisin, jos sinusta tulisi tasapainoinen ilman häntä.

Usko/luottamus on, mitä sinulla on itseesi silloin, kun luotat intuitioosi ja tunteisiisi. Tiedät, mikä on oikein sinulle, koska energia resonoi sisälläsi. Selvänäkijä oli oikeassa, mutta hän sanoi vain, että ex-miehesi tulisi takaisin, muttei että hän onnistuisi halussaan. Päästä irti ahdistuksestasi ja nauti upeasta perheestäsi.

Kysymys:

Mestarit, olen aikuinen nainen, jolla on lapsia. Minulla on kuitenkin äiti, joka on erittäin roikkuva ja vaativa ja haluaa minun koko ajan käyvän luonaan ja jäävän luokseen. Jos en käy ainakin kerran viikossa, hän on hyvin murjottava, vihainen ja järkyttynyt. Olen selittänyt hänelle jatkuvasti, etten lasten, työn ja opiskelun vuoksi voi aina olla häntä varten, mutta hän on itsekäs eikä välitä. Mieheni haluaa muuttaa toiseen osavaltioon, mutta äiti raivostuu ja suuttuu, kun mainitsenkin tästä mahdollisuudesta. Hän on 92-vuotias ja erittäin terve, joten tunnen syyllisyyttä ja painetta olla täällä häntä varten. Ymmärrän, että hän on itsekäs, mutten voi sille mitään, että tunnen syyllisyyttä – vaikka yritän todella olla toimimatta hänen ehdoillaan. Onko tämä entisen elämän karmasuhde? Ja miten voin parhaiten käsitellä sen? –Lola, Australia

Vastaus:

Sallit manipuloida, kontrolloida, kiusata ja pelotella itseäsi. Et ole mitään velkaa tälle naiselle, jota vain satutaan kutsumaan äidiksesi. Ajattele taaksepäin elämässäsi kaikkia niitä olosuhteita, jolloin hän olisi voinut olla hyödyksi sinulle ja päätti olla auttamatta, koska se olisi ollut epämukavaa hänelle. Kun katsot elämääsi, miksi tunnet syyllisyyttä? Et ole koskaan tehnyt mitään noiden tunteiden aikaansaamiseksi.

Ikä ei anna etuoikeutta sanella toisille. Varmasti hän on yksinäinen tällä hetkellä, mutta enimmäkseen se on hänen omaa aikaansaannostaan. Hän ei ole pyrkinyt toisten suosioon, joiden kanssa hän voisi jakaa aikaansa. Hän olettaa, että toteutat hänen pienimmänkin toiveensa, joten miksi hänen pitäisi etsiä ketään muuta?

Älä anna hänen kontrolloida elämääsi. Tarkoituksesi elämässä on elättää perheesi ja kasvattaa heistä välittäviä ja rakastavia ihmisiä. Heille ei anna kovin hyvää esimerkkiä nähdä, että tyydytät kiittämättömän äidin tarpeet.

Miehesi muuttohalu perustuu perheen tulevaisuuteen. Vaikka hän ymmärtää äitisi halun olla sinun universumisi keskus, tämän ei pitäisi olla, ja häntä turhauttaa, että annat periksi niin helposti. Tämä on sinulle oppitunti elämäsi jokaisen osan merkityksen ymmärtämisessä. Et kunnioita tai rakasta itseäsi. Sinulla on valinnanvapaus. Älä anna toisten tehdä valintoja puolestasi.

Tämä ei ole karmallista sillä tavalla, kuin kutsut sitä, koska se antaisi ymmärtää, että se on rangaistus. Tämä on oppitunti itsearvostuksessa ja sellaisten luonnekysymysten ymmärtämisessä, kuin syyllisyys, velvollisuus, toisten salliminen kontrolloida ja uskollisuus omalle polulle elämässä.

Kysymys:

Mestarit, olen 48-vuotias ja olen saanut oman osuuteni koettelemuksista ja kamppailuista. Valaistuminen oli perimmäinen vastaus elämän vaikeuksiin. Olen saanut jo kokemuksen Itsestä ja pyrin epätoivoisesti saamaan sen uudestaan. Menin jopa Intiaan tapaamaan satgurua, mutta palasin takaisin tuntien enemmän riittämättömyyttä ja masennusta kuin koskaan. Nyt tiedän, ettei valaistumiseen ole oikopolkua, ei "suoraa polkua" Itsen oivaltamiseen. Se on ohjelmoitu. Pahinta tässä henkisessä etsinnässä on, ettei minulla ole enää mitään kiinnostusta elämään, eikä motivaatiota ja intohimoa. Minulla on vaikeuksia olla kiitollinen kaikista eduista, joita minulla on, ja näen olemassaolon petoksena, taakkana. Ei mikään yllätys, että kärsin nyt fibromyalgiasta. Miten voi odottaa auttavansa ja inspiroivansa toisia tätä taustaa vasten? –Mabel, Kanada

Vastaus:

Itsen oivaltaminen, valaistuminen, herääminen tai miksi sitä halutaankin kutsua, ei ole ohjelmoitu sieluun, joka on valinnut ihmiskokemuksen. Sielusi päätti tulla tähän negatiiviseen ympäristöön kohtaamaan ongelmat, joita on edessäsi, ja selvittämään ne ymmärtämällä, mitä ne edustavat.

Vaikeutesi on joustamattomuus niissä uskomuksissa, jotka ovat juurtuneet sinuun. Kokemuksesi eivät ole tyydyttäneet niitä odotuksia, joiden olet vakuuttunut olevan ainoa tapa mennä läpi tästä elämästä.

Mitä valaistuminen merkitsee sinulle? Koska seurasit satgurua, sen täytyy merkitä jotain sellaista, minkä tämä henkilö itämaisen filosofian perusteella määritteli ainoaksi tieksi rauhaan. Se on yliyksinkertaistamista, joka sinun haluttaisiin uskovan, jotta olet uskollinen heidän uskomuksilleen. Ei ole ainoastaan yhtä tapaa minkään tekemiseen. Fyysisessä maailmassa ei ole mitään absoluuttista.

Jokaisen täytyy selvittää oma suuntansa elämässä. Toisen seuraaminen näyttää vain, miten asiat ovat toimineet hänellä – se ei ehkä sovi yhdellekään toiselle. Oppitunteihisi sisältyy itseluottamus ja itsearvostus.

Tutki niitä asioita, jotka tuovat pelkoa ja epäilyä elämääsi. Etsi, miksi ne ovat ilmestyneet. Valaistuminen on sinulle niiden ymmärtämistä ja hankkiutumista eroon niistä. Tämä on todellista itsensä oivaltamista. Se on itse asiassa yhdistymistä sieluusi. Itse tekeminen on ainoa asia, jota varten tulit maapallolle. Sinulla ei ole velvollisuutta inspiroida tai auttaa muita, ellet ole onnistunut itse ja sinulla on sitten aikaa näyttää heille, miten teit sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.