KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

22.11.–29.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, suhde loppui äskettäin ja minulla on edelleen ristiriitaa siitä, mitä tapahtui, vaikka tiedän, ettei pitäisi olla, koska sain aikaan sen loppumisen varhaisessa vaiheessa. Miten voin keskittyä taas itseeni hänen sijastaan? Hän hylkäsi minut jatkuvasti tunteellisesti ja henkisesti, lopulta myös taloudellisesti, ja koko ajan kertoi rakastavansa minua, mutta oli myös väkivaltainen. Luulen, että hän todella uskoi rakastavansa minua ja teki parhaansa hyväkseni, mutta kuitenkin syyttää minua kaikesta. Minulla oli omat epävarmuuteni ja pelkoni, jotka ajoivat väkivaltaiseen käyttäytymiseen minun osaltani, mitä minun on vaikea tarkastella. Olen vihainen hänelle, mutta tiedän, ettei kyse ole hänestä. –Emilia, Kanada

Vastaus:

Kaikki mistä puhut, koskee elämänoppitunteja, joita järjestit itsellesi, alkaen sen selvittämisestä, kuka olet tässä elämässä, käsittelemällä tulkintaasi omasta itsestäsi. Toit tämän suhteen itsellesi, jotta sinulla olisi materiaalia yrittää ymmärtää joitain oppitunteja.

Kysy: kuka olen? Miksi käyttäydyn tällä tavalla? Miksi tunsin niin poikaystävästäni? Miksi sallin hänen kohdella minua niin? Näihin kysymyksiin vastaaminen antaa sinulle paljon informaatiota siitä, miten näet itsesi.

Olet hyvin yksinäinen ja sinulla on syvä halu olla tarvittu ja rakastettu. Teet mitä tahansa saadaksesi huomiota, jota haluat, ja annat toisten jopa pahoinpidellä ja pettää sinua. Suhteen aloittamiseksi teet, mitä tahansa toinen ihminen haluaa, koska sinulla ei ole riittävästi itseluottamusta, että olet tämän ihmisen kanssa olemisen arvoinen. Sallit hänen "tehdä" sinusta unelmahenkilönsä. Kun sinua on työnnetty riittävästi ja epämukavasti johonkin, et voi sietää sitä, kapinoit ja isket takaisin.

Näissä oppitunneissa ei ollut koskaan kyse hänestä – niissä oli kyse siitä, että sallit itsesi nähdä sinut. Jokainen pelko ja epäily joka nousee yksilön elämässä, on neonkyltti, että alla on jokin oppitunti. Mene etsimään näitä opasteita. Aloita kysymällä, mitä tunnet kustakin ja mikä saa sinut tuntemaan niin. Kun pääset näiden tunteiden alkuun, näet syitä, joita voit työstää ymmärtääksesi, ja sitten päästää niistä irti, etteivät ne vaikuta enää koskaan sinuun.

Kysymys:

Mestarit, luulen heränneeni henkisesti noin kaksi vuotta sitten ja sen jälkeen olen ihmetellyt, mitä ihmettä täällä tapahtuu. On vaikea löytää tarkoitustani täällä maan päällä. Tunnen itseni ulkopuoliseksi, kuin en kuuluisi tänne. Minulla ei ole ollut yhtään fyysistä opasta maan päällä (vanhemmat, ystävät tai opettajat), jotka todella välittäisivät ja kertoisivat, miten asioita tehdään. Kaikki ovat lähteneet liian pian. Olen ollut monissa suhteissa, ja ne ovat kaikki olleet hyvin vaikeita – miksi? Minusta tuntuu vaikealta sopia mihinkään. Miten löydän tarkoitukseni täällä. Olen valmis tekemään mitä vain selvittääkseni sen. –Arttu, Suomi

Vastaus:

Kaikki sielut ovat ulkopuolisia maan päällä. Olemme henkiolentoja, jotka ovat päättäneet tulla tälle planeetalle oppimaan itsestämme ihmisyyden kaksinaisuudessa. Jokaisen sielun tulemisen tarkoitus on katsoa, voivatko ne ymmärtää, kuka ne ovat sieluna – ei ihmisenä – ja käyttää luontaisia voimiaan ja kykyjään taivaan tekemiseksi maan päälle.

Jokainen sielu on soolomatkalla, ja oppaiden tarkoituksena on vain neuvoa. Kukaan ei henkiperspektiivistä koskaan kerro sinulle, mitä tehdä. Ne eivät ole näyttämässä tietä tai ottamassa sinua kädestä ja johtamassa sinua. Monia "oppaita" on ollut polullasi, mutta ne olivat vain antamassa sinulle mahdollisuuksia ja näyttämässä asioita, jotka olivat toimineet niillä, mutta eivät ehkä olisi sopivia sinulle. He eivät pysyneet maisemissa liian pitkään, koska sinulla on taipumusta tulla helposti riippuvaiseksi.

Osa ihmismatkaa on käyttää valinnanvapautta ja ottaa vastuu seuraamuksista. Pidit suhteitasi vaikeina, koska et jakanut kumppaneidesi kanssa, vaan halusit heidän tekevän kaikki päätökset. Eikä valitsemisesi oppituntien oppimisen ollut tarkoitus olla helppo tehtävä. Vain kohdatessasi jonkin negatiivisen tilanteen voit analysoida sitä ja päättää jatkaa sitä tai muuttaa se positiiviseksi (eli oppia oppituntisi).

Etsi sisältäpäin suuntaasi, älä ulkoapäin, että joku muu kertoo sinulle, mitä tehdä. Sinulla on sieluna kaikki vastaukset sisälläsi, jos otat aikaa kaivaaksesi ne esiin. Lakkaa säälimästä itseäsi ja sitoudu tekemään tarpeellinen työ.

Kysymys:

Mestarit, olen yrittänyt löytää oppitunteja suhteista. Näyttää siltä, että olen juuttunut malliin kumppaneiden kanssa ja keskityn heidän tarpeisiinsa, minkä luulin olevan positiivinen asia. Kamppailen fyysisen suhteen puutteen kanssa. Mietin, onko mahdollista saada todellinen ja kestävä romanttinen suhde ilman fyysistä puolta. Pitäisikö seksin olla lainkaan tärkeää elämässämme tässä ihmiskokemuksessa? Onko kiinnittyminen seksiin riippuvuus vai pelkkä halu? –Erica, USA

Vastaus:

Yhteiskunta on vakuuttanut sinulle, että tehtäväsi on keskittyä toisten tarpeisiin omiesi sijasta. Sielut tulevat Maahan selvittääkseen, kuka ovat sieluna, ja ymmärtääkseen voimansa ja kykynsä Lähteen osana. Se on yksilömatka, eikä se vaadi kumppania. Yhteiskunta on aivopessyt kaikki ihmiset ajattelemaan, että he tarvitsevat kumppania tyydyttämään itsensä ihmiselämän aikana.

Omassa tapauksessasi tarvitset romanttista suhdetta auttamaan sen selvittämisessä, kuka olet. Sinua täytyy kunnioittaa ja kohdella jumalaisena feminiinienergiana, josta olet muodostunut, ei toisten halujen palvelijana. Sinun ja kumppanisi täytyy päättää, sisältyykö siihen fyysinen seksi.

Seksi ei ole välttämätön osa romanttista suhdetta. Se on kuitenkin jotain, minkä voi kokea vain maan päällä, kun sieluilla on fyysinen keho. Taaskin yhteiskunta on antanut ymmärtää, että ainoa tarkoitus kahden ihmisten olemiseen yhdessä on seksuaalinen kanssakäyminen ja tuoda jälkeläisiä maailmaan. Se ei ole henkinen käsitys tai pakko.

Seksi on hyödyllistä ihmiskehon fyysiselle terveydelle. Se vapauttaa hormoneita, jotka saavat kehon "laulamaan", se vapauttaa henkisiä ja fyysisiä stressitekijöitä ja saa aikaan läheisyyttä, jota vain tämä akti voi antaa. Se voi olla halu tai joskus riippuvuus. Enimmäkseen se on intiimiä jakamista, joka yhdistää kaksi ihmistä. Onko seksi ehdottomasti välttämätöntä? Henkisessä mielessä ei ole mitään ehdotonta eikä mikään ole oikein tai väärin. Fyysisessä mielessä se on palkkio fyysisyyden kestämisestä.

Kysymys:

Mestarit, olen 42-vuotias mies ja kysymykseni koskee tytärpuoltani. Olen tuntenut hänet 2-vuotiaasta saakka. Kun hän oli lapsi, tunsin tiettyä vastenmielisyyttä häntä kohtaan ilman selvää syytä. Kun hänestä tuli aikuinen, aloin tuntea voimakasta vetoa häntä kohtaan, ja nyt olen rakastunut häneen. Luulen, ettei hän tunne mitään minua kohtaan. Toisilla kerroilla hän mielestäni kätkee tunteensa minua kohtaan. Tiedän, ettemme voi olla yhdessä. Rakastelimme kerran. Hän pyysi minua estämään hänen virheensä ja siitä lähtien olen yrittänyt unohtaa hänet. Millainen oppitunti tämän kaiken takana olisi? Minusta tuntuu hämmentyneeltä ja eksyneeltä. Toivon saavani jotain opastusta auttamaan minut pois tästä ongelmasta. –João, Brasilia

Vastaus:

Taistelet omatuntosi kanssa, mikä on tulosta yhteiskunnan luomista uskomusjärjestelmistä. Tämä koko oppitunti koskee arvostelukyvyn ymmärtämistä. Arvostelukyky on oppimista tuomitsemisesta, mausta, hienotunteisuudesta ja herkkyydestä. Olet hyvin herkkä energialle ja reagoit siihen.

Alussa tunne joka sinulla oli tytärpuoltasi kohtaan, oli tulosta negatiivisesta energiajäämästä, joka hänellä oli. Kun hän vanheni ja alkoi tehdä omia päätöksiään, hän karisti tuon energian ja tuli pääasiassa positiiviseksi. Hän on kaunis sielu, jonka kanssa olet jakanut monia elämiä. Tämä tuttuus vetää sinua häntä kohti. On helppoa ja mukavaa.

Koko elämääsi kontrolloivat tällä hetkellä seksuaaliset halusi. Olet fiksoitunut tytärpuoleesi etkä ole tehnyt mitään ohjataksesi energiasi toiseen suuntaan. Henkisestä perspektiivistä mikään ei ole oikein tai väärin, mutta elät kolmannen ulottuvuuden egopohjaisessa ja tuomitsevassa yhteiskunnassa, joka ohjaa sinua noudattamaan sen ajatusta säädyllisyydestä.

On mahdotonta kontrolloida muita, elleivät he suostu olemaan kontrolloituja. Tytärpuolesi tuntee yhteiskunnan sanelun paineen ja haluaa, että jätät hänet rauhaan, jottei hänen tarvitse tehdä päätöstä olla piittaamatta tunteistaan. Kunnioita hänen elämänpolkuaan. Anna hänen löytää oma tiensä tässä elämässä.

Tutki tunteitasi hänen äitiään ja muita sopivia mahdollisuuksia kohtaan. Ymmärrä, että luot mahdottoman tilanteen tytärpuolellesi, jos jatkat tunteitasi häntä kohtaan. Päätös on täysin sinun, mutta vaikutus voi olla musertava hänelle.

Kysymys:

Mestarit, noin kahdeksan kuukautta sitten tapasin eroni jälkeen miehen ja rakastuimme syvästi toisiimme ja olemme asuneet yhdessä siitä lähtien. Nyt olen 12. viikolla raskaana ja minusta tulee äiti ensimmäistä kertaa, ja odotamme innolla sitä. Isä on rakastava perheihminen, mutta hänellä on synkkä menneisyys ja psyykkisiä ja tunneongelmia käsiteltävänä, ja hän on hyvin ailahtelevainen. Hän juo melkein joka viikonloppu ja kun hän juo, minusta tuntuu pahalta ja joskus näyttää siltä, että häntä riivaa jokin paha. Hän on tehnyt kompromisseja, mutta hänen on vaikea pitää niitä. Mestarit, muuttaako tämä lapsi elämämme paremmaksi ja isänsä paremmaksi mieheksi, joka hän voi olla? Mitä voin tehdä auttamaan häntä transformaatiossa? –Luciana, Suomi

Vastaus:

Jokainen sielu tekee omat päätöksensä universaalin valinnanvapautensa avulla. Lapsesi sielu on tietoinen tilanteesta vanhempiensa välillä ja päätti tulla voidakseen nähdä ne oppitunnit, joita teillä on yhdessä työstettävänä, ja oppiakseen niistä.

Sielun matkan aikana ei ole mitään absoluutteja, vaan sarja yhteenpunoutuneita päätöksiä, jotka vievät suuntaan tai toiseen. Miehelläsi on riippuvuus, jolle hän on omistanut suuren osan elämästään. Lapsen tulo ei automaattisesti muuta hänen tapaansa lähestyä haasteitaan. Hänen on tehtävä valintoja, jotka voivat muuttaa hänen käyttäytymistään.

Hän juo paetakseen pelkojaan ja ahdistustaan. Kun hän juo, hän avautuu negatiivisille energioille, jotka ympäröivät häntä – se on melkein kuin riivaamista, mutta hän ei ole vielä kutsunut niitä tulemaan kehoonsa. Hänellä on suuri sisäinen vahvuus, jota hän ei näe. Hän näkee vain tuskan ja pelon. Hänen täytyy haluta todella muuttua ja kohdata sisäinen pimeytensä.

Nuo psyykkiset ja tunnevammat menneisyydestä jäävät, kunnes hän penkoo ne esille. Niin kauan kun hän jatkaa pakenemista juomalla, hän ei ole koskaan kokonainen. On toivottavaa, että se rakkaus jota hän tuntee lastaan kohtaan, kannustaa häntä ottamaan tarvittavia askelia ollakseen täydellinen isä lapselle ja puoliso sinulle.

Ole läsnä häntä varten ja auta käymällä läpi hänen painajaisiaan. Kommunikoinnin puute johti hänen väärinkäsityksiinsä aiemmin. Älä anna hänen vältellä totuuksiaan. Hänellä on voima muuttua.

Kysymys:

Mestarit, minulla on voimakas henkiyhteys kaikkeen elämään, superherkkä luonne ja paljon rakkautta jaettavana. On ollut myös paljon traumoja 74-vuotisessa elämässäni. Viime aikoina näytän tulleen vielä herkemmäksi kehottomille olennoille kuin ennen – ainakin olen tietoisempi, että toisten negatiivisilla energioilla on vaikutusta minuun. Asun paikassa, jossa on paljon alkoholisteja ja huumeriippuvaisia, ja se on yleistä myös omassa perheessäni, mm. neljä- ja viisikymppinen poikani. Poikani särkevät sydämeni ja minulla on hyvin todellinen hylkäämisen tunne. Mikä on entisten elämien yhteys, ja mitä voin tehdä puhdistaakseni negatiivisuutta ympäriltäni ja suojautuakseni siltä? –Annie, USA

Vastaus:

Valitsit monia oppitunteja, joista olet tullut täysin tietoiseksi – pääasiassa riippuvuudet, hylkääminen, kontrollin puute, energian voimistuminen (empatia) ja itserakkausongelmat. Et ole työskennellyt erityisesti minkään näiden oppituntien kanssa menneisyydessä, poikkeuksena itserakkaus.

Päätit tulla alalle, jossa voisit nähdä omakohtaisesti riippuvuutta, ja sitten päättää, olisiko se sinulle keino muuttaa elämääsi vai olisitko vain tarkkailija, joka katselisi ja yrittäisi auttaa rakkaitaan, joilla ei ollut sinun vahvuuttasi vastustaa.

Olet "kellunut" tässä traumojen, neuvojen antamisen, sympatian ja avun tarjoamisen meressä, kun mahdollista. Olet napannut jokaiselta ihmiseltä heidän pelkojaan ja riippuvuuksiaan ja yrittänyt lievittää niitä. Tämä on opettanut sinulle, ettei yhdelläkään sielulla ole kykyä kontrolloida toisen päätöksiä, ellei tuo henkilö osallistu valintojen tekemiseen. Olet tuplannut oman sydänsurusi näkemällä ja tuntemalla sen masennuksen, johon nämä ihmiset ovat sallineet itsensä antautua.

Herkkyydelläsi pystyt tuntemaan, että sinut on hylätty polullasi henkiseen tiedostamiseen ja että näillä sieluilla ei ole halua ottaa neuvojasi tai ne eivät ole seuranasi tällä fantastisella matkalla. Tämä saa sinut tuntemaan, että olet epäonnistunut, mutta niin ei ole. Olet pysynyt uskollisena itsellesi ja rakkaudelle, jota sinulla on tekemääsi työtä kohtaan.

On aika oivaltaa, että toisten tekemät päätökset eivät muutu lähitulevaisuudessa, jos koskaan. Elämäsi rikastamiseksi tässä kohtaa, sinun täytyy erottautua heidän negatiivisuudestaan. Tämä ei merkitse, että sinun täytyy hylätä heidät, vaan suojella vain itseäsi heidän negatiivisuudeltaan ympäröimällä itsesi oman Lähde-energiasi ehdottomalla rakkaudella.

Onnittele itseäsi siitä, että olet suorittanut ne oppitunnit, jotka tulit oppimaan, ja katsele muuta toimintaa rakkauskotelon sisältä. Heijasta sitä niille, joita olet yrittänyt auttaa, jotta he voisivat löytää vastauksia omaan itserakkauteensa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.