KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

21.6.–28.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, onko totta, että unen aikana sielu voi tavata sielutukitiiminsä ja keskustella, lopettaako se elämänsä maan päällä (jos se on tehnyt ja oppinut suurimman osan siitä, mitä se tuli tänne tekemään)? Oliko tilanne tämä tyttärelläni? Oliko hän saanut valmiiksi työnsä täällä maan päällä? Toiseksi, onko niiden korkeampi itse jotka rakastavat ja tukevat tuota sielua täällä maan päällä (sekä oppaat ja enkelit), myös mukana päätöksenteossa astraalissa, jotta nekin antavat oman perspektiivinsä lähtemis- tai jäämisvalintaan? Oliko minun korkeampi itseni mukana keskusteluissa, jotka koskivat tyttäreni päätöstä lopettaa elämänsä? Vastustiko korkeampi itseni näissä keskusteluissa hänen haluaan lopettaa elämänsä vai oliko se samaa mieltä? Onko totta, että jos sielu ei ole saanut loppuun työtään täällä maan päällä, se lähetetään takaisin? –Luci, Australia

Vastaus:

Sielu voi tavata oppaansa koska tahansa. Se tehdään helposti kehon nukkuessa, koska fyysinen keho tarvitsee lepoa, mutta sielu ei. Näille tapaamisille ei ole mitään rajoituksia, sääntöjä, määräyksiä tai määrättyä tarkoitusta, paitsi se, että sielu etsii neuvoja ystäviltään. Missä tahansa kohtaa voidaan keskustella siitä, palataanko Kotiin vai ei, riippumatta siitä, onko sielu saanut loppuun halutun määrän asioita, jotka se tuli maan päälle tekemään.

Jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus päätöksissä, jotka koskevat sen ihmiselämää. Se voi saada mielipiteitä toisilta sieluilta, mutta päätös on täysin yksittäisen sielun. Se konsultoi harvoin sen nykyisen inkarnaatioperheen korkeampaa itseä, koska jokaisen sielun matka on soolotehtävä. Henkisissä tilanteissa ei ole oikeaa tai väärää eikä tuomitsemista. Sielu yksin määrittelee, mitä se pyrkii kokemaan. Kenelläkään sielun lisäksi ei ole mitään panosta päätöksentekoprosessissa.

Sinun korkeampaa itseäsi ei konsultoitu mistään mahdollisesta vaihtoehdosta, joka oli tyttäresi sielun käytettävissä, sinä aikana kun hän oli inkarnoituneena maan päällä tyttärenäsi. Keskustaluja käytiin ja suunnitelmia tehtiin ennen inkarnoitumista siitä, mitä tyttäresi sielu etsi tässä elämässä. Siihen sisältyi myös harkintaa siitä, mitä ne muut sielut halusivat kokea, jotka olisivat maisemissa hänen elinaikanaan. Osallistuit siihen.

Sielu on ainoa, joka päättää, palaako se kehoon ja milloin – kukaan ei päätä tai määrää, että se "lähetetään takaisin", kuten sanot.

Kysymys:

Mestarit, sielussa on valopiste, joka säteilee kaikille. Kun tätä valoa vahvistetaan tietoisella rukouksella, mitä se vaikuttaa ihmiskunnan henkiseen kasvuun? –Samuel, Iso-Britannia

Vastaus:

Jokainen sielu on Lähteen osa, joka on ehdotonta rakkautta. Sielu valitsee, miten paljon tästä rakkaudesta tai valosta se haluaa imeä fyysisyyteen ja miten paljon se näkyy tai heijastuu muille. Tätä energiaa säteilee niistä, jotka ovat hankkiutuneet eroon negatiivisuudesta ja hyväksyneet positiivisen, tuomitsemattoman ja egottoman elämän. Jokainen jäljelle oleva negatiivisten ajatusten ja toimien hitunen himmentää valoa ja sen on taisteltava näkyäkseen ja/tai tuntuakseen.

Yhteiskunnassa jossa negatiivisuus on oletusasetus sieluilla, joilla on fyysinen kokemus, koska näin elämänoppitunnit esitellään niille, on työstettävä todellisen valoytimensä tunnistamista, ennen kuin se voidaan tehdä näkyväksi kenellekään muulle. Sen pelkkä tunnustaminen, että olet valoa ja rakkautta, on arvotonta, ennen kuin puhdistat tien sen tulemiselle esiin.

Kun keskityt täksi valoksi tulemiseen aikomuksellasi, se voi räjähtää pimeyden läpi ja materialisoitua niille, jotka hyväksyvät sen olemassaolon eivätkä ole itse täysin negatiivisen pimeyden peitossa. Sielu joka nousee kolmannen ulottuvuuden roskasta, tuntee valon, ennen kuin se on näkyvä sille. Se tuntuu rakkautena, jota heijastetaan sen elämään. Sillä on kyky imeä positiivista energiaa ja käyttää sitä puhdistamaan negatiivisuuttaan, jotta se voi tunnistaa mahdollisuuden oman ydinolemuksensa vahvistamiseen.

Jokaisen sielun on tehtävä omat päätöksensä ja valintansa henkisestä kasvustaan. Vaikka massiivisen ehdottoman rakkausmäärän lähettäminen yhteiskuntaan saattaa auttaa pientä ihmisvähemmistöä hyväksymään, että heidän päätöksensä ohjaavat heidän matkaansa, sillä on vähän vaikutusta massoihin. Kukaan ei voi saada toisia tekemään mitään, mitä hän ei halua tehdä. Rakkauden tarjoaminen ei pakota ihmisiä luopumaan egotuomitsemisestaan, elleivät he ole valmiita siihen.

Kysymys:

Mestarit, olen kiitollinen kysymykseeni vastaamisesta – annoitte minulle erittäin hyödyllisen oivalluksen hyväksyä tilanteen ja siirtyä eteenpäin. Mainitsitte, että olen yksinäinen, koska en ole koskaan yrittänyt korvata lapsuusystäviäni aikuisystävillä. Tunnen, että olen tehnyt tätä viimeiset kaksi vuotta. Käyn paikoissa, tapaan ihmisiä ja kutsun heitä kotiini haluten aidosti ystävystyä. Monta kertaa ostan myös lahjoja miellyttääkseni heitä. Yritän pitää yhteyttä, mutta heillä ei näytä koskaan olevan aikaa kahvitella tai jutella kanssani. He eivät ole käytettävissäni ja lopulta yhteys katkeaa. Miksi nämä suhteet eivät onnistu? Onko jokin pielessä tavassani lähestyä niitä? Joskus minusta tuntuu, että ensin he pitävät minusta, mutta eivät halua jatkaa. Onko tämä elämänoppitunti minulle? –Melissa, Brasilia

Vastaus:

Kohtelet näitä ihmisiä, kuin he olisivat nukkeja tai sätkynukkeja, joita käytät elämäsi täyttämiseen haluamallasi tavalla. Lahjasi heille ovat lahjuksia, jotta saisit heidät rakastamaan sinua, koska et usko sinun yksinään olevan riittävän hyvä, jotta he pitäisivät sinusta. Tyrkytät äärimmäisen voimakkaasti, melkein pakotat itseäsi heille, mikä pelästyttää heidät pois – päinvastoin mitä aiot.

Sinun täytyy ensin tutkia, mitä tunnet itsestäsi. Miksi ajattelet, ettet ole riittävän hyvä, jotta toiset haluaisivat viettää aikaa kanssasi? Miksi yrität niin kovasti saada toiset pitämään itsestäsi? Jos olet uskollinen itsellesi etkä ainoastaan yritä voittaa puolellesi vierasta ihmistä, he näkevät sinut ja hyväksyvät, mitä projisoit. Jos he pitävät siitä, he tekevät aloitteen pysyä yhteydessä kanssasi.

Sinulla ei ole yhteisiä kiinnostuksia näiden ihmisten kanssa, etkä olet tehnyt mitään löytääksesi jotain. Sinun täytyy löytää jokin syy, että ihmiset haluavat olla kanssasi, saada jotain puhuttavaa ja jakaa ajatuksia. Tämä voi olla kirjat, taidot (kutominen, maalaaminen, laulaminen), jokin järjestö (uskonnollinen, yhteiskunnallinen, filantrooppinen) tai jokin kurssiaihe, joka kiinnostaa kumpaakin teistä. Ihmiset tarvitsevat syyn olla kanssasi sen lisäksi, että itse haluat heidän olevan.

Kysymys:

Mestarit, ihmettelen, missä sieluryhmäni 144 sielua ovat. Luulen, että äitini ja aviomieheni voivat olla kaksi heistä, mutta haluaisin todella tavata enemmän heitä. Ovatko he jossain toisessa maassa? Joskus minusta tuntuu, että ovat. Minulla on ollut pienestä tytöstä saakka syvä ja voimakas halu muuttaa Brasiliasta tiettyyn toiseen maahan. Liittyykö tämä halu elämänoppitunteihin, jotka valitsin, vai onko se vain egomieleni unelma jostain epärealistisesta? –Melinda, Brasilia

Vastaus:

Ihmisen sielukumppanit muodostuvat tosiaan 144 sielun ryhmästä. Ne ovat 72 sielua, jotka yksilöllistyivät välittömästi ennen sinua, ja 72 jotka tulivat välittömästi jälkeesi. Sielu ei ole koskaan fyysisessä kehossa samaan aikaan kuin kaikki muut 143 sielua. Kaikkien elämiesi aikana maan päällä jaat tämän tason ainoastaan noin kahden tusinan sielukumppanisi kanssa, ettekä silloinkaan ole aina samassa paikassa.

Sielukumppanit jotka jakavat elämän kanssasi, ovat kuin sisaruksia: joillakin on samoja suunnitelmia kuin sinulla ja toiset eivät halua olla missään tekemisissä kanssasi, koska ne ovat omalla matkallaan. Sielun fyysisyyteen tulemisen tarkoitus ei ole "loma" ystävien kanssa, vaan työstää valitsemiensa oppituntien ymmärtämistä ja sen oivaltamista, kuka se on sieluna.

Vaikka on totta, että vaikeisiin elämänoppitunteihin usein sisältyy sopimuksia yhden sielukumppanin kanssa, jotta varmistetaan niiden toteutuminen, olet saattanut valita myös sielun, joka vain sattui suunnittelemaan olemista samassa paikassa oikeaan aikaan oppituntisi luomiseksi.

Äitisi on sielukumppani, mutta aviomiehesi ei. Sielukumppanien tapaaminen ei auta sinua elämäsi haasteissa, joten älä anna tuon ajatuksen kalvaa niin suurta aikaa.

Sielut löytävät joskus itsensä paikasta, joka ei resonoi täysin niiden fyysisen kehon kanssa, ja ne tuntevat vetoa eri energiaan. Sinun tapauksessasi näin on, koska olet viettänyt monia elämiä tuossa toisessa maassa. Tuon kaipauksen seuraaminen on osa elämänoppituntiasi tutkia, mitä muutto merkitsee elämässäsi. Sinulla on vapaus valita kokemuksesi ja miten ne tapahtuvat.

Kysymys:

Mestarit, olen 50+ sinkkunainen ja kadotin seksihalut vaihdevuosien myötä. Mietin, saanko koskaan enää romanttista suhdetta. Minulla on platoninen "kaveri", joka on muodollisesti naimisissa eikä koskaan eroa, ja mietin, estääkö tämä ystävyys minua tapaamasta sielukumppanini ja edesauttaa intohimottomuuttani? Mietin myös suhteemme karmallisuutta ja entisiä elämiämme yhdessä. –Irina, USA

Vastaus:

Romanttisessa rakkaudessa on fyysinen keho kaikenkattavasti mukana. Ainoastaan ihmiskehon hermosto ei reagoi aktiin, vaan myös tunteet (mentaalisesti ja psyykkisesti), egon ajattelukyky ja henkis-energeettinen kerros reagoivat kaikki liittoihin. Keho, mieli ja henki arvostelevat jatkuvasti yhdistymissuoritusta. Jos ihminen ei ole täysin vapaa keskittymään haluttuun lopputulokseen, ilotulitusta ei synny.

Kun keho on priimakunnossa, tunteita hallitsee jokseenkin hormonien erittyminen kehossa, enimmäkseen tiedostamattomalla tavalla. Vaihdevuodet sulkevat umpieritejärjestelmän ja fyysisen kehon täytyy tehdä kovemmin työtä sen stimulaation tuottamiseksi, joka tapahtui aiemmin automaattisesti.

Se ei ole toivoton loppu, vaan jotain, mikä on luotava uudestaan fyysisesti. Sitten kun keho "muistaa", mitä se ennen koki, on mahdollista saada takaisin tuo euforia. Se on kuin pyörällä ajaminen – kun sen kerran oppii, se on aina mahdollista. Se mitä ajattelet itse toiminnasta ja miten suoritat sen, on täysin toinen asia.

Platoninen seuralaisesi ei estä sinua löytämästä uutta suhdetta, ellet salli tuon toveruuden olla kaikki, minkä uskot ansaitsevasi. Sinun täytyy käyttää luovuuttasi rakastajan ilmentämiseen. Usko ansaitsevasi sellainen, visualisoi, miten hän ilmestyy, ja ole sitten käytettävissä hänen tapaamiseensa.

Ei ole vain yhtä ihmistä, joka voi tyydyttää fyysiset tarpeesi. Useimmat rakastajat eivät ole sielukumppaneita, vaan sieluja joilla on samat halut ja tarpeet kuin sinulla. Ei ole sellaista asiaa kuin karma, joka vihjaa tuomitsemiseen tai rankaisemiseen. Jokainen sielu luo oman todellisuutensa ja sillä on täysin vapaa valinta siinä, mitä se tuo elämäänsä. Entiset elämät eivät ole huomioonotettava seikka nykyelämässäsi.

Kysymys:

Mestarit, suhteeni tämän miehen kanssa on kestänyt 1.5 vuotta. On HYVIN vaikeaa tehdä siitä soljuvaa, vakaata ja harmonista. Olemme erilaisia sanan kaikissa merkityksissä. Haluamme erilaisia asioita. Hän haluaa minun muuttavan asumaan toiseen kaupunkiin hänen ja hänen teiniensä kanssa. Haluan pitää elämäni hiljaisessa ja pienessä kodissani, mutta haluan kuitenkin olla hänen ainoa naisensa. Terveyteni ei ole kovin hyvä, joten minun täytyy ottaa rauhallisesti – hän haluaa toimintaa … Mutta välillämme on silti niin paljon rakkautta ja vetovoimaa/intohimoa, että on hyvin vaikea erota. Mestarit, miksemme saa tätä toimimaan? Tai MITEN voimme saada? Minä minun (tai meidän) pitäisi oppia tästä jatkuvasta kamppailusta? –Wen, Norja

Vastaus:

Jotta romanttinen suhde tyydyttää täysin kummankin osapuolen tarpeet, täytyy jakaa jatkuvasti elämän kaikki puolet. Kummankin osapuolen täytyy tuntea, että toinen kuuntelee ja pitää arvossa häntä. Täytyy määritellä yhteisymmärryksessä jonkinlaiset tulevaisuuden tarpeet ja toiveet.

Sinun vaikutelmasi tulevaisuudesta on, ettet halua tehdä mitään myönnytyksiä siihen rauhalliseen elämään, jonka olet luonut ja jota vietät suurimman osan ajasta. Sinun täytyy kysyä itseltäsi: haluanko luopua suurimmasta osasta elämäntyyliäni sen rakkauden ja intohimon vuoksi, jota saan tältä mieheltä? Riittääkö se pelkästään loppuelämäkseni?

Hän haluaa naisen, joka käyttäytyy kuin vaimo. Hän haluaa perheasetelman, jossa hänen naisensa ja lapsensa ovat jatkuvasti läsnä täyttämässä hänen halunsa ja kuvansa perheestä. Se intohimo jota hän on osoittanut, on hänen mielestään alkusoittoa kunnon liitolle. Olet hänen ainoansa nyt, mutta jos et halua saavuttaa hänen unelmiaan, hän siirtyy sellaiseen, joka voi tehdä sen.

On hyvin selvää, ettei teillä kahdella ole yhteisymmärrystä siitä, miten näette tulevaisuuden. Ota seksi ja intohimo pois yhtälöstä ja mitä sinulla on jäljellä – jos mitään? Se kohtalo sinulla on edessäsi. Jos et kunnioita omia tarpeitasi ja toiveitasi, et ole koskaan oikeasti onnellinen. Valinta on sinun. On vaihtoehtoja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.