KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

21.11.–28.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen saavuttanut henkisellä matkallani kohdan, joka on hyvin rauhallinen ja iloinen. Vietän päiväni hyvin samalla tavalla ja rakastan yksinkertaista elämääni. Ajattelen harvoin menneisyyttäni, ja pääfokukseni on nyt-hetki ja joskus tulevaisuus. Tunnen olevani mentaalisesti ja tunteellisesti hyvin etäällä maailmasta yleisesti ottaen, vaikka elän suuren kaupungin keskustassa. Kysymykseni on: estääkö fokukseni sisäiseen rauhaan kokemuksia, joita sieluni valitsi? Pelkään olevani liikaa mukavuusalueellani. Minulla ei ole suuria unelmia tai haluja, paitsi olla ja tuntea kaikki se rakkaus, jota kosminen perheemme lähettää meille. Riittääkö rauhallisuus ja iloisuus? –Gisela, Brasilia

Vastaus:

Sielu tulee ihmiskehoon löytämään, kuka se on Lähteen osana. Lähde on ehdotonta rakkautta, itserakkauden ruumiillistuma ja se on täydellisyydessä. Tämän tietäminen saavutetaan selvittämällä ne vaikeudet, jotka tulit kokemaan ja joista oppimaan.

Silloin kun ihmiset ovat käsitelleet kaikki oppituntinsa, heillä on valinnanvaraa. Näihin mahdollisuuksiin sisältyy sen viisauden käyttäminen, jota he ovat keränneet oppituntiensa kautta, ottamalla täysi hyöty kyvyistä ja voimista, joita heillä on, kuten luovuus, ilmentäminen ja eläminen rakkaudessa Maan negatiivisuuden keskellä. Tai heistä voi tulla tiennäyttäjiä, jotka opettavat muille valaistumisen polkua, tai he voivat palata Kotiin suunnittelemaan uutta elämää, jossa on lisää oppitunteja.

Se mitä sielusi on päättänyt haluta kokea, vedetään jokapäiväiseen elämääsi puuttumalla itse siihen tai ilman sitä. Keskeneräiset oppitunnit? Olosuhteet jotka auttavat, tulevat suoraan eteesi. Aikasi viettäminen nyt-hetkessä laittaa sinut paikkaan, jossa voit alkaa välittömästi selvittää asioita, jotka haluat ymmärtää.

Tämä matka jolle sielu lähtee, on soolojuttu. Valitut oppitunnit kuuluvat yksinomaan tuolle sielulle. Mikään ei sano, että sinun täytyy yhdistyä johonkin toiseen tai olla vuorovaikutuksessa jonkun toisen kanssa, joka jakaa planeetan kanssasi tänä aikana. Myöskään eläessään positiivis-negatiivisen kahtiajaon keskellä ei tarvitse osallistua siihen.

Yksilö astuu tietyille mukavuusalueille, ettei hänen tarvitse käsitellä valitsemiaan opetuksia. Sinun mukavuusalueesi on oppitunniton keidas, johon olet tuonut sen ehdottoman rakkauden, jonka vedit luoksesi torjumalla negatiivisuuden, täysin positiivisen elämän hyväksi. Rentoudu ja nauti. Sinulta ei mene ohi mikään, mitä päätit tehdä tässä elämässä.

Kysymys:

Mestarit, auttakaa minua ymmärtämään, miksi tämä tilanne toistuu aina elämässäni ja saa minut kärsimään hyvin paljon. Aina ilmestyy joku, joka tuntuu pitävän minusta, mutta yhtäkkiä tiedän, että tällä miehellä on toinen nainen, tai hän päättää jäädä toisen luo ja minä jään yksin ja tunnen itseni aina hyvin torjutuksi! Miksi tämä tapahtuu? Onko se elämänoppitunti? Onko se karmaa? Mitä minun pitäisi oppia tästä ja miten minun pitäisi käsitellä tämä tuskallinen tilanne? –Mariana, Portugal

Vastaus:

Joitain oppituntejasi ovat hylkääminen, torjuminen, itsesyytös ja itseinho. Et ajattele olevasi tarpeeksi arvokas jakavaan ja rakastavaan suhteeseen, joten vedät puoleesi vain miehiä, jotka ymmärtävät sinulla olevan niin pienet odotukset, että he voivat vain tulla maistamaan jotain uutta, ennen kuin siirtyvät eteenpäin.

Kun käyt läpi näitä syklejä, et opi mitään tai muuta mielipidettä itsestäsi, joten viesti jonka lähetät energiallasi seuraavalle miehelle, on sama: "Tule käyttämään minua, ansaitsen sen."

Ala työstää ymmärrystä siitä, kuka olet sieluna. Olet Lähde-energian osa – suurenmoinen, kaikkitietävä, kaikkivoimainen – ja kykenet ilmentämään toiveesi. Et pysty muuttamaan kuvaa itsestäsi, ennen kuin hyväksyt tämän ydinolemukseksesi.

Älä yritä oppia kaikkea kerralla. Katso jokaista tunneominaisuutta – miksi tunnet sen kuvaavan sinua? Kun ymmärrät, mitä uskomuksesi ovat, voit muuttaa ne hyväksymällä sisäisen voimasi. Kun olet karistanut negatiivisen tulkintasi elämästä, visualisoi, millainen elämä tyydyttää sinua. Usko, että pystyt vetämään tuon elämän itsellesi ja mikä tärkeintä, että olet oikeutettu tuohon määrään onnellisuutta ja rakkautta.

Ole uskollinen itsellesi. Älä koskaan tee mitään tai käyttäydy tavalla, mitä uskot jonkun muun haluavan sinulta, ellei se tunnu täsmälleen siltä, mitä sinä tekisit, jos valinta olisi sinun – koska se on. Mitään ei ole ennalta määrätty. Kaikki luovat oman todellisuutensa. Aloita suunnittelemalla haluamasi elämä ja elämällä sitä.

Kysymys:

Mestarit, olen viime aikoina tutkinut meditointia. Äskettäin tein entisen elämän meditaation ja menin elämään papittarena ja kasviparantajana Delfoin temppelissä, ja elin ja työskentelin siinä Plutarkhoksen rinnalla. Oliko se totta? Jos oli, onko sen löytämisellä nyt mitään merkitystä? –J., Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Vanhemmat sielut ovat kokeneet satoja elämiä. Kaikilla entisillä elämilläsi ei olisi vaikutusta seuraaviin elämiin. Tämä elämä näytettiin sinulle nyt, koska aliarvioit törkeästi omia kykyjäsi. Ottamalla huomioon henkisen asiantuntemuksesi auttaa toisia ei-fyysisissä asioissa sekä lääkinnällisen parantamisen työskennellessäsi yrttien kanssa fyysisessä maailmassa, saat tunteen voimista, joita sinulla oli – ja se on edelleen osa ydinolemustasi.

Tietoisuus potentiaalistasi tuotiin esiin, jotta näkisit, että sinun pitäisi aina luottaa kykyysi oppia ja tehdä mitä tahansa, jos käytät mieltäsi. Olet itsesi pahin kriitikko ja arvostelija. Tule omaksi huutosakiksesi ja kannusta menestykseen aiemmin vältellyillä alueilla.

Papitar joka olit, oli astunut täysin pois negatiivisuudesta ja egosta ja heijasti rakkautta ja ymmärrystä. Yhteys Maahan yrttitietojesi kautta salli sinun löytää tasapainottavia elementtejä niille, joilla oli vaikeuksia fyysisten vaivojen kanssa. Pystyit harmonisoimaan oman energiasi asiakkaidesi taajuuden kanssa, tasapainon saavuttamiseksi.

Riippuu sinusta, mitä teet tällä informaatiolla. Suosittelemamme minimi on tuntea tuota energia ja katsoa, mikä resonoi nykykehosi kanssa. Jos tunnet, että sinusta olisi hyötyä toisille henkisenä neuvonantajana, kasviparantajana tai luonnonparantajana ja se kiinnostaa sinua, niin tutki, ole opissa tai katsele toisia noissa asioissa – tai sitten ei. Olet elämäsi kuskin paikalla, ei kukaan muu.

Kysymys:

Mestarit, nuorimmalla pojallani ja hänen pikkusiskollaan on ollut kamalan negatiivinen tapahtuma. En ole varma, mitä tapahtui, mutta on sanottu, että poikani tyttöystävä sanoi ilkeitä asioita tyttärestäni tämän häissä. Olen puhunut tyttöystävän kanssa, ja hän sanoi, että poikani täytyy vain päästä yli siitä. Tämä tuli esiin keskustelussa poikani kanssa, ja tyttöystävä sanoo minua valehtelijaksi ja poikani uskoo häntä. Nyt hänkin kutsuu minua valehtelijaksi, mitä en ehdottomasti ole. Tilanne on toivoton, ja minusta tuntuu, että tuo tyttöystävä on maksanut minulle poikani. Mikä neuvonne on tähän? –Robi, USA

Vastaus:

Jokainen ihminen luo oman todellisuutensa ja sen, mitä hän hyväksyy totuutena maailmassaan. Poikasi tyttöystävä on häirikkö, joka on kateellinen perheenne jäsenille. Häntä ilahduttaa väittelyn aiheuttaminen ja kontrollin saaminen toisista. Tällä kertaa hän manipuloi poikaasi ja haluaa erottaa hänet muusta perheestä. Tämä on yksi poikasi oppitunneista: kyetä tuntemaan, mikä resonoi hänen kanssaan ja mihin hän haluaa uskoa – oppitunti erottelukyvystä.

Et voi saada ketään muuttamaan mieleltään siitä, mitä hän uskoo tästä tilanteesta, ellei hän päätä tehdä niin. Tyttöystävälle ilkeiden huomautustensa myöntäminen olisi kertoa omat katalat suunnitelmansa laittaa kiilaa perheenjäsenten välille. Poikasi täytyisi valita puolensa naista vastaan, jota hän luulee yhdeksi ja ainoaksi rakkaakseen.

Nimittäin ainoa, joka tässä ei puhu totta, on tyttöystävä. Vaikka se sattuu, ettei poikasi usko, mitä sanot, sinun täytyy nähdä se hänen perspektiivistään. Tukeeko hän rakastaan vai ottaa perheensä puolen, josta tyttöystävä väittää, ettei se pidä hänestä ja että se yrittää saada heidät eroamaan? Anna pojallesi aikaa, erossa jatkuvasta taistelusta, päätellä, mitä tapahtuu.

Kun joku häiriintyy kovasti toisen sanoista, yleensä se johtuu siitä, että hän luulee niissä olevan hiven totta. Luota edelleen siihen, mitä tiedät, ja sivuuta se, mitä tyttöystävä sanoo.

Lähetä lapsille ehdotonta rakkautta, jotta he voisivat tulla järkiinsä ja hyväksyä asiat sellaisina, kuin ne tapahtuivat – ei sellaisina, kuin he olisivat halunneet niiden tapahtuvan. Älä kanna kaunaa tai tuomitse, koska se vie sinut negatiivisuuteen ja pois rakkaudesta. Ole yhtälön henkisesti rakastava ihminen, jolla on rakkautta kaikkia heitä kohtaan, kunnes he päättävät liittyä seuraasi.

Kysymys:

Mestarit, kävin gonginääni-sessiossa ja minusta otettiin aurakuva ennen ja jälkeen. Gonginäänen pitäisi rauhoittaa, harmonisoida ja parantaa, mutta session jälkeen aurani ole huonompi. Mikä selitys tälle on? –Lina, Liettua

Vastaus:

Auraa voidaan tulkita monilla tavoilla. Ihmisen aura voi vaihdella tunnetilan sekä hänen ympärillään pyörivien energioiden mukaan. Voit vaihtaa auraasi hetkestä toiseen muuttamalla hallitsevia ajatuksia, joita on päässäsi. Katsele jotain ihmistä ja pyydä häntä ajattelemaan rakastavia ja onnellisia ajatuksia. Käske häntä sitten ajattelemaan pelottavinta ja onnettominta aikaa elämässään. Voit huomata hänen auransa muuttavan sekunneissa väriään.

Gongin värähtelyt voivat rauhoittaa, harmonisoida ja parantaa sielua, mutta se voi myös alkaa puhdistaa negatiivisia muistoja ja energioita, joita kehossa on ja jotka täytyi käsitellä parantumisen aikaansaamiseksi. Joillain taajuuksilla on se vaikutus, että ne vapauttavat kätkettyjä tai haudattuja tapahtumia, joita täytyy työstää, jotteivät ne enää vaikuta elämässä.

Myös mielentilasi ja odotuksesi tästä sessiosta vaikuttavat lopputulokseen. Jos keskityt meditatiivisen tilan saavuttamiseen, voit estää kaikkea muuta tapahtumasta. Jos näet session kehon harmonisoimis- ja puhdistamiskeinona, mitä tahansa saattaa tapahtua.

Harmonisoiminen tässä mielessä voi merkitä sisäisen värähtelysi yhteensovittamista musiikin värähtelyyn, tai se voi merkitä kehosi tasapainottamista yhteen sointiin, kuten jonkin chakrasi sointi. Jos tuo ääni saa aikaan jonkinlaisen tasapainottumisen fyysisessä kehossa, se saattaa häiritä henkikehon tasapainoa hetkeksi.

Älä ole huolissasi aurasi väristä koskaan, ellei se pysy jatkuvasti mustana, jolloin siihen liittyy negatiivisia olentoja lähistöltä. Lämmitä auraasi ehdottomalla rakkaudella säännöllisesti, jotta siitä tulee oletusasetuksesi.

Kysymys:

Mestarit, heräämisestä saakka minusta on tuntunut, että haluan olla puhuja tai henkinen opettaja. Haluan auttaa ihmisiä tietämään sielustaan, elämänoppitunneistaan, energioista joita he ovat vetäneet sekä siitä, miten yhdistyä sieluunsa, omiin voimiinsa ja kykyihinsä. Olen myös tuntenut, että yksi pääoppituntini oli usko ja luottamus kykyihini ja hankkiutuminen eroon egosta. Nyt haluan seurata tätä polkua. Miksi tunnen tämän niin voimakkaasti sydämessäni? En pysty tällä hetkellä hylkäämään varsinaista työpaikkaani, koska olen toisessa maassa ja tarvitsen rahaa. Samaan aikaan minulla on paljon vapaa-aikaa. Omasta perspektiivistäni katsottuna, haluan käyttää kykyjäni ja voimiani ja elää kokoaikaisesti henkisenä puhujana auttaakseni toisia. Voisitteko neuvoa minulle, miten voin aloittaa? –San, Kanada

Vastaus:

Olet astunut valistuneelle polulle, mikä tarkoittaa ennen kaikkea pääsemistä eroon kolmannen ulottuvuuden tuomitsemisesta ja elämistä Lähde-energian ehdottomassa rakkaudessa. Olet lisäksi tunnistanut kaksi oppituntiasi: itseluottamus ja usko itseesi ja kykyihisi. Toisten auttaminen tämän saman tilan saavuttamiseen oli jotain, minkä tekemisestä ehkä nauttisit päästessäsi tähän kohtaan, ja korkeampi itsesi muistuttaa sinua tästä ja on vähän itsepintainen siinä, että alat työskennellä siihen suuntaan.

On monia tapoja, jolla sinusta voi tulla henkinen opettaja. Sen ei tarvitse alussa olla kokoaikainen työ, eikä sen tarvitse koskea suurta ihmismäärää. Voit jakaa tietosi ja viisautesi toisten kanssa heidän polustaan epävirallisesti ja pienryhmätilanteissa, kuten juhlat, vapaaehtoistyö tai harrastus- tai kirkkoryhmät. Voit myös tehdä pieniä pamfletteja, joissa selität henkisiä periaatteita.

Sitten kun olet menestynyt pienimuotoisesti, on mahdollisuus siirtyä suurempiin ryhmiin ja kokoaikaiseksi. Ole kärsivällinen ja harjoittele opetustekniikkoja kaikkiin saatavilla oleviin. Älä seuraa mitään suunnitelmaa, jonka olet nähnyt toimivan toisilla – keksi omasi. Anna maailman nähdä, miten henkisyys on rikastanut elämääsi, ja se haluaa sopia yhteen rakkautesi kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.