KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

20.6.–27.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kiitos jatkuvista ponnisteluistanne tukea ihmiskuntaa. Haluan ymmärtää paremmin sen positiivis-negatiivisen kaksinaisuuden luonnetta, jota ihmiset kokevat maan päällä – erityisesti verrattaessa muun universumin toimintaan. On sanottu, että tämä kaksinaisuus on ainutlaatuista maan päällä. Ymmärrän, että on paljon monia muita olentoja – jotkut aggressiivisia, jotkut rauhallisia. Onko meille vieraita olentoja, jotka tuntevat surua, kun joku niiden läheisistä kuolee? Tuntevatko he raivoa, niin kuin me? Pystyvätkö he ystävällisiin tekoihin ja siihen iloon, jota se kenties tuo? Ovatko he sekä murhaajia että pelastajia? Onko näillä käsitteillä mitään merkitystä heille? Jos tämä mitä olen kysynyt, on totta, miten se eroaa meidän tavastamme kokea niitä kaksinaisuudessa? –Steven, Iso-Britannia

Vastaus:

Kaksinaisuutenne on ainoa paikka, jossa on negatiivista energiaa. Kaikki muut paikat muodostuvat ehdottomasti rakastavasta energiasta. Jokainen muu todellisuus jossa sielu saattaa valita jonkin kokemuksen, on erilainen kuin kaksinaisuutenne. Monissa näistä paikoista sielulla ei ole edes kuorta tai peitettä – se pysyy energiamuodossaan. Ei ole mitään Star Trek -planeettoja.

Yksilö voi päättää vierailla paikoissa, joissa hän voi kuluttaa koko aikansa filosofiseen retoriikkaan, työstää fyysistä kyvykkyyttä, nauttia värähtelymanipuloinnista, kuten musiikki, tai viettää vain aikaa sielujen kanssa, jotka ovat hänen ryhmästään tai joiden kanssa hän on elänyt muita elämiä.

Useimmissa paikoissa ei ole olentoja, jotka täytyy luoda lisääntymisen kautta, koska monissa paikoissa väestö on vain ns. yhtä sukupuolta. Sielut päättävät käydä näissä paikoissa ja melkein aina "putkahtavat esiin" aikuismuodossa. Ne eivät vietä aikaa riippuvaisena muista, jotka kasvattavat ne itsenäiseen vaiheeseen, jotta ne voivat olla vuorovaikutuksessa näissä ainutlaatuisissa ympäristöissä.

Negatiivisia tunteita tai tekoja ei ole, joten kysymilläsi tunteilla ei ole mitään merkitystä. Päinvastainen informaatio jota olet saanut, on sieluilta, jotka ovat ruumiittomia ja edelleen yhteydessä Maahan ja sen kaksinaisuuden negatiivisuuteen. Tämä on yleistä ajattelua myös monien salaliittoteoreetikkojen keskuudessa, jotka nojaavat egotuomitsemiseensa sellaisen paikan kuvauksessa, jossa he eivät ole koskaan olleet.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa, joten jos kenestäkään tuntuu hyvältä saada sellaisia paikkoja ympäristöönsä, he saavat lisää valtaa. Voit visualisoida sen, mihin sinulla on ollut kontakti tai sinulla on aiempaa tietoa. Ja joillekin on hauskaa pelata "mitä jos" -peliä. Luo sitä, mikä on mukavaa sinulle.

Kysymys:

Mestarit, miten erotan intuition, pelon ja omien varjojeni projisoinnin? –Madalena, Brasilia

Vastaus:

Perusmuodossa intuitio tulee ei-fyysiseltä korkeammalta itseltäsi, joka käyttää monien elämien aikana oppimiaan asioita. Pelko on tunne, joka voidaan kokea vain maatason fyysisessä kaksinaisuudessa, negatiivisen ja positiivisen energian yhdistelmässä. Se on tapa hälyttää sinut oppituntiin, jonka olet päättänyt kokea. Projektiot voivat tulla mistä paikasta tahansa, jonka kanssa luova mielesi on vuorovaikutuksessa.

Intuitio ilmestyy monin eri tavoin ihmisille. Se voi olla heikko tunne, tai ajattelua, että heidän pitäisi tehdä jotain tai että jokin on oikein tai väärin heille. Tämä saattaa ilmestyä, koska he ovat kokeneet jonkin muunnelman samasta tilanteesta, joka on heidän edessään nyt, tai se voi tulla tyhjästä, kuin déjà vu -tuntemuksena. On melkein mahdotonta saada selvää sen alkuperästä, mutta suunta tuntuu hyvin voimakkaalta. Kun kysyt lähdettä ja ylianalysoit, mistä se tuli, sinulta menee tilaisuus hyödyntää tämä mahtava tieto. Jos tunnet sitä ja se tuntuu hyvältä, seuraa sitä.

Pelko on opaste, että elämänoppitunti on edessäsi. Tämä antaa sinulle tilaisuuden tutkia, miksi se on siinä ja mitä voit oppia penkomalla sen syytä. Käännä se negatiivisuus, jossa se ilmestyy, vastakkaista positiivista ratkaisua kohti. Kun kysyt korkeammalta itseltäsi pelosta, se voi näyttää, mistä se tuli.

Tajuntaasi voidaan projisoida mitä tahansa, minkä sielu on kokenut jossain muodossa. Se voi tulla tilanteista entisissä elämissä tai nykyelämässäsi, jostain mitä olet tarkkaillut, jostain mitä olet lukenut tai elokuvasta, jonka näit elokuvateatterissa. Näihin tapahtumiin liittyy kolmannen ulottuvuuden egopohjaista tuomitsemista.

Ota kaikki nämä eri toimet tavoiksi ymmärtää elämänmatkaasi. Käytä niitä tietoisuutesi lisäämiseen fyysisestä ja henkisestä kasvustasi.

Kysymys:

Mestarit, minulla on aina ollut vaikeuksia suhteissani muihin ihmisiin. Minua kiusattiin ja hyljeksittiin nuoruudessa, minulla oli huono tai ujo luonteenlaatu. Nyt vähän yli 20-vuotiaana olen levoton toisten lähellä ja etsin edelleen hyväksyntää. Torjuminen on tuskallista ja puolustaudun sisäisesti helposti tai päiväuneksin, että teen vaikutuksen ihmisiin, jotka ovat suosittuja tai joista pidän. Fantasioin tai olen pakkomielteinen myös vastakkaisen sukupuolen edustajista, jotka ovat ulottumattomissani. Suutun helposti ihmisille, jotka eivät kunnioita minua. Tiedän, että tämä tulee varhaistraumasta, mutta miksi en voi päästää siitä irti? En ole se – tiedän, että kykenen ehdottomaan rakkauteen, mutta egoni tuntuu suurelta ja se jumittaa normaalien sosiaalisten kanssakäymisten poistyöntämisessä. Minulla on hyviä ystäviä ja kumppani, mutta suuri osa pelostani keskittyy torjumiseen myös näissä suhteissa. –Catherine, Kanada

Vastaus:

Olemme varmoja, ettei tule yllätyksenä, että pääoppituntisi liittyy torjumisen kaikkiin aspekteihin. Olet jatkuvasti suuressa hälytystilassa torjumistunteen vuoksi, sekä suoraan että omissa odotuksissasi. Kaikkien sielujen täytyy oppia rakastamaan itseään voidakseen kasvaa. Niin kauan kun jatkat itsesi ja elämäsi torjumista, et koskaan saavuta ymmärrystä ja itserakkautta.

Hyväksynnän etsiminen kertoo maailmalle, että se tietää sinusta enemmän kuin sinä. Annat sille vallan tehdä päätöksiä puolestasi siinä, miten sinun pitäisi tuntea ja reagoida – kuitenkin suutut, kun se noudattaa toiveitasi. On vaikea kunnioittaa sellaista, jolla on niin huono käsitys itsestään. Kerrot sille, että odotat sitä, joten se toimii sen mukaan.

Haaveilu on juoksemista karkuun sen näkemistä, miten voit käsitellä näitä oppitunteja. Ego pitää sinut tiukasti tuomitsemisessa, jossa vaadit – kuten kaikki egot – että asioita arvostellaan, arvotetaan, torjutaan ja tuomitaan jatkuvasti. Tämän kierteesi katkaisemiseksi, siirry pois tuomitsemisesta ja ala arvioida, haluatko oikeasti yhteyden ympärilläsi oleviin.

Et usko olevasi suositussa ryhmässä olemisen arvoinen, joten pidät itsesi poissa siitä. Kuvittele itsesi osaksi ryhmää, jossa haluat olla. Se sallii sinun ottaa takaisin voimasi päättää, keitä ystäväsi ovat, ilman torjumisaspektia. Päästä irti tarpeesta olla torjuttu. Tiedämme, että tämä kuulostaa kummalliselta, mutta kun odotat torjuntaa joka kulman takaa, ilmennät sitä elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, miten minun pitäisi hahmottaa sielun rooli maainkarnaatiossa ihmismielen ja -aivojen normaalitoimintaan liittyen? Ihmismieli toimii pääasiassa aivojen, aistien ja kehon syötteellä. Miten sielu vaikuttaa mieleen saavuttaakseen tarkoituksensa maan päällä? Miten hahmottaa sielun rooli jokapäiväisessä toiminnassa maan päällä? Kuuluuko vapaa tahto mielelle vai sielulle? –Oinam, Intia

Vastaus:

Et ole ihminen, joka vain sattuu sisältämään sielun. Olet sielu, joka on valinnut ihmiskokemuksen. Sielu on sen henkilön ydinolemus, jonka näet peilissä joka päivä. Se mistä puhut, on valinnanvapaus. Fyysinen keho joka sisältää aivot muistisoluineen (tai kovalevyn) ja mielen, on aistitietoisuus, joka sinulla on tässä elämässä – sielumatkasi ihmisaspekti.

Kun sielu on alkuperäisessä muodossaan, joka on epämääräinen energiapilvi, joka tietää kaiken, tuntee kaiken ja voi olla monessa paikassa samaan aikaan, eikä se ole rajoittunut yhteen tietoisuuspisteeseen, kuten keho mielensä kanssa. Sielu valitsee ne oppitunnit, jotka se haluaa käsitellä kehossa ollessaan, ja aiheuttaa tuolle mielelle/aivoille muistinmenetyksen tarkoituksestaan.

Kun ihminen käy läpi elämänkiertoaan, se kerää informaatiota, joka tallennetaan aivoihin mielen käytettäväksi valinnoissa. Koska sielulla on valinnanvapaus, mielellä on myös vapaus valita, mitä se haluaa ymmärtää. Koska aivot ovat hyvin pedanttiset, ne eivät usein näe valinnanvapauttaan, koska ne eivät tunnista ulottuvilla olevia vaihtoehtoja.

Valinnanvapauden todellinen hyödyntäminen vaatii joskus oivallusta Maan rakenteesta kaksinaisten negatiivis-positiivisten energioidensa kera. Tämä sallii nähdä eron negatiivisen egotuomitsemisen ja positiivisen rakastavan energian välillä.

Yrität erottaa fyysiset aivot/mielen ei-fyysisestä sielusta, eikä sitä voi tehdä. Ilman sielua mitään muuta ei voisi olla tai olisi. Sielu ei vaikuta kehoon, paitsi antamalla viisautta, jota se on kerännyt entisistä elämistä, kun ihmisaspekti etsii yhteyttä siihen. Niin kauan kun keho pysyy juurtuneena egotuomitsemiseen, sielu työnnetään sivuun ja aivot/mieli ovat omillaan oppimassa ja tekemässä valintoja, jos ne voivat nähdä vaihtoehtoja.

Kysymys:

Mestarit, noin viisi vuotta sitten olin suhteessa fyysisesti väkivaltainen kuukausien eskaloituneen sanallisen loukkaamisen jälkeen. Se oli molemmin puoleista – nainen ärsytti minua ja tein myös oman osuuteni, mutta yhtenä iltana alkoholin vaikutuksen alaisena minulta meni hermo ja laitoin makuuhuoneen palasiksi ja lähdin menemään. Heräsin seuraavana päivänä kauhuissani ja ryntäsin takaisin yrittäen korjata asioita niin paljon, kuin pystyin. Suostuttelin häntä olemaan kertomatta poliisille eikä hän kertonut, mutta suhde katkesi ja erosimme. Olin vuosia ahdistunut siitä, mitä olin tehnyt. Olen kärsinyt valtavasta masennuksesta ja ahdistuksesta tapahtuman jälkeen, ja voin ajatella vain, että sen aiheutti stressi. Olen sittemmin oivaltanut, että meidän kummankin sielulla on täytynyt olla sopimus tämän oppitunnin saamisesta yhdessä. Ovatko henkiset terveysongelmani kuitenkin pysyviä ja edelleen oppitunti? –Jon, Iso-Britannia

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Valitsit monia oppitunteja tähän elämään ja niihin sisältyi riippuvuus juomiseen, viha, kontrollointi ja itsensä rankaiseminen. Sinun täytyy tutkia kykyä päästää irti itseinhosta ja sallia anteeksiannon levitä itserakkauden palaamiseksi. Aiheutat valitsemalla kaikki ne rajoitukset, jotka näet mielenterveysongelmina.

Sinulla on kontrolli tapahtumiin reagoimiseen tällä hetkellä, mutta jatkat itsesi rankaisemista yhdestä tapahtumasta, joka korosti kaikkia oppimisprosessejasi. Yksi teko ei tuomitse ihmistä jatkuvien mullistusten elämään, kunhan hän muistuttaa jatkuvasti itselleen, mitä hän uskoo tietoisesti valinneensa.

Teidän kummankin tarvitsi olla tietoisempi siitä vaikutuksesta, mikä sanoillanne ja teoillanne on toisiin – se oli oppitunti teille kummallekin. Kun palat takaisin siihen, mitä tapahtui, näetkö, ettei se ollut tahallinen teko? Stressi, eskaloituminen, juominen ja tyytymättömyys jota et sallinut itsesi oivaltaa – kaikki nämä johtivat räjähdykseen, jota käytit paetaksesi vääjäämätöntä fyysisen vahingon aiheuttamista hänelle.

Mitään pysyvää ei tapahtunut, paitsi taipumattoman mielesi laittaminen itsesi tuomitsemisen kurssiin. Sinulla on voima aloittaa alusta. Se oli vain oppitunti, ei lähtemätön tatuointi, joka leimaa sinut varalliseksi ja kontrolloimattomaksi kiusankappaleeksi. Anna syyllisyyden mennä!

Osa masennusta on, että päästit irti huolesta ja rakkaudesta, jota sinulla oli kumppaniasi kohtaan, ja täytit tuon tilan itsesi inhoamisella. Häädä epätoivo ja täytä tyhjä tila ehdottomalla rakkaudella itseäsi ja tätä vaikeaa elämää kohtaan, jonka valitsit. Vaati paljon rohkeutta kohdata menneisyytesi. Kirjoita tulevaisuutesi uudelleen ymmärtäen, että olet rakkaus. Tunne tuo kauneus ja hyväksy, että se kuuluu sinulle – mutta sinun on päästettävä se sisään!

Kysymys:
Mestarit, synnyin köyhänä, mutta onnellisena. En ole koskaan ollut varakas ja minulla on ollut niukkaa lapsuudesta saakka. Olen pyrkinyt aina opiskelemaan ja tekemään työtä mukavan elämän eteen. En ole onnistunut. Ei ole koskaan puuttunut ruokaa tai asuntoa, mutta saavutukseni ovat siinä. Päätökseni ovat johtaneet minut aina niukkuuteen. Asiat ovat pahentuneet toisen avioliittoni jälkeen, jossa minä ja neljä muuta ihmistä elää samoilla tuloilla. Vaikeimmalla hetkellä loin niukkuuskierteen. Olen kamppaillut sisäisessä muutoksessani ja yrittänyt avautua vauraudelle käyttämällä vetovoimanlakia. Muutamista edistysaskelista huolimatta tulokset ovat edelleen heikot. Joten mikä elämänoppitunti on piilotettuna tähän? Pitäisikö minun lakata yrittämästä vetää puoleeni vaurautta ja keskittyä henkiseen kasvuun, jonka tämä oppitunti antaa minulle? –José, Brasilia

Vastaus:

Elämänoppitunti jota toteutat, on vastuun ottaminen tekemistäsi valinnoista. Päätöksesi ottaa taloudellinen vastuu lisäihmisistä on käyttänyt kaikki mahdolliset ylimääräiset rahasi, joita työsi on tuonut sinulle. Aloitit perheesi köyhyysajattelutavasta etkä ole oppinut kaikkia mahdollisia oppitunteja siitä.

Voit yrittää tuoda rahaa vetovoimanlain avulla, mutta se ei auta, ennen kuin analysoit koko elämäntilanteesi, mukaan luettuna kulut mahdollisia tulojasi vasten. Ole rehellinen perheesi kulutuksesta. Kyllä, haluaisit antaa heille enemmän, kuin kykenet tällä hetkellä, mutta se on mahdotonta.

Vauraus ei ole vain rahallista. Vauraus on kyky, että elämässäsi on runsaasti onnellisuutta, terveyttä, jakamista ja rakkautta. Arvosta kaikkea, mikä on mahdollista sinulle – se on oppituntisi. Joskus tulevaisuudessa kun riemuitset fyysisestä vauraudestasi, saatat olla valmis saamaan jossain määrin myös rahallista vaurautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.