KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

2.8.–9.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kun olen herännyt henkiselle elämän kokemiselle, olen huomannut, että joka askeleella jonka olen ottanut henkisesti, henkioppaani ovat opastaneet minua aina positiivisesti. Tämä on ensimmäinen kerta, kun tunnen niiden opastuksen johtavan minua hyvin negatiiviseen kokemukseen. Tunsin, että sain merkin toisensa jälkeen lähteä edellisestä työstäni, koska se oli muuttunut hyvin epäterveeksi työpaikaksi. Tunsin, että voisin tuoda uuden terveen työn itselleni. Aloitin uuden työn ja se on vielä epäterveempi! Miksi minulle annettiin monia merkkejä ja tönäisyjä jättää yksi epäterve paikka siirtyäkseni toiseen? –Anne, USA

Vastaus:

Sielu tuo aina itselleen sitä, mikä sen täytyy kokea. Osa oppituntiasi oli kyetä lukemaan ihmisiä ja tilanteita pintavaikutelmaa syvemmältä. Olit niin nopea muutoksesi tekemisessä, ettet tutkinut riittävästi, mitä uusi työ sisältää. Tunsit aluksi vetoa tuohon uuteen työpaikkaan, koska energia muistutti niin paljon sitä, minkä olit jättämässä, että se tuntui mukavalta kaikessa epämukavuudessaan. Valitettavasti tuo "mukavuus" syntyi siitä, että kaikki epäterveet tuntemukset olivat tuttuja sinulle.

Tönäisyt oli tarkoitettu saamaan sinut avaamaan silmäsi ja näkemään, mikä aiheutti ahdistustunteesi. Taistelit urheasti sitä vastaan, että epäterveyden tuntu ei työntänyt sinua pinnan alle, mutta uit vain pois sen sijaan, että olisit ymmärtänyt, mikä tilanteessa oli niin pakahduttavaa.

Oppitunteihisi sisältyy itsensä tiedostaminen ja itseluottamus. Sinulla on ongelma itsesi kunnioittamisen ja itsesi puolustamisen kanssa. Tässä tapauksessa sinä vain karkasit. Mutta silmäsi olivat suljettuna syille, joten kompuroit takaisin samantyyppiseen suohon, koska et ollut vielä oppinut siitä.

Olet erinomainen työntekijä, opit nopeasti ja sitoudut työnantajaan. Nämä ovat kuitenkin samoja ominaisuuksia, jotka sallivat jonkun käyttää sinua hyödykseen. Sinun on melkein mahdotonta sanoa "ei" mihinkään pyyntöön, silloinkin kun se on pöyristyttävä. Tämä laittaa sinut työholistin oravanpyörään ja se pyörii nopeammin ja nopeammin, ja pidät kiinni henkesi edestä.

Elä hetkessä ja tarkkaile ympärilläsi kaikkia asioita, jotka laukaisevat reaktion. Kysy sitten itseltäsi, miksi nämä asiat vaikuttavat sinuun. Jos menet syvälle tiedostamattomaan puoleesi, näet, mitä tapahtuu, ja pystyt tutkimaan, miten voit korjata reaktiotasi ärsykkeeseen. Älä taistele ainoastaan tilannetta vastaan – selvitä, mikä se on ja miten käsittelet sen.

Kysymys:

Mestarit, minulle on kerrottu, että tyttäreni tuli maan päälle vain lyhyeksi aikaa voidakseen parantua joistain traumaattisista edellisistä elämistä ja hän valitsi minut äidikseen, koska tiesi, että auttaisin häntä ratkaisemaan noita entisen elämän ongelmia. Onko näin? Autoinko häntä parantamaan noita entisten elämien traumoja? Tiesikö hänen ennen syntymää, että hänen elämänsä 1700-luvulla (Ranskassa) ja 1800-luvulla (Saksassa) olisivat hyvin traagisia vai olivatko nuo tragediat suunnittelemattomia? Jos olivat suunniteltuja, mikä niiden tarkoitus oli? Miksi päätämme sieluina kärsiä elämässämme? Miksi emme päätä oppia positiivisista oppitunneista? –Luciana, Australia

Vastaus:

Sielut tulivat alun perin ehdottomasti rakastavaan täydellisyyteen. On mahdotonta oppia negatiivisuudesta pysymällä tuossa energiassa. Vain kohtaamalla negatiivisuuden, tunnistamalla sen ja selvittämällä, miten valitaan positiivinen vaihtoehto, saadaan henkistä viisautta. Positiiviset oppitunnit ovat osa täydellisyyttä.

Tyttäresi sielulla on ollut monia elämiä ja monia oppitunteja, sekä opittuja että keskeneräisiä. Hän todella tuli viimeistelemään joitain oppitunteja, joita se piti liian vaikeina entisissä elämissä. Olet hänen sieluryhmänsä jäsen ja olet jakanut monet hänen aiemmat elämänsä. Autatte vuorotellen toisianne valitsemissanne tehtävissä.

Pidit hänet "ruodussa" oppituntien työstämisessä – sekä niissä jotka jatkuivat aiemmilta kerroilta että uusissa, jotka oli valittu vain tähän elämään. Vain hän pystyi tekemään tarvittavan parantumisen, mutta sinä annoit rakkautta ja motivointia, mikä mahdollisti hänen siirtymisensä eteenpäin.

Sielu tietää, mitä se haluaa tutkia kussakin elämässä. Se ei aina valitse tuon oppitunnin tapaa, kuten sellaista, mitä kutsut hänen tragedioikseen. Ollessaan vanhempi ja kokeneempi sielu, hän ei koskaan päätä tehdä mitään lempeällä tai helpolla tavalla. Valitse, mitä teet, jollain käytettävissä olevalla tavalla, ja sitten tee se.

Kysymys:

Mestarit, sain äskettäin selville, että olen raskaana. Viittaan vauvaani "hänenä" (nainen), koska rakastaisin, että se olisi tyttö. Haluan kysyä, mitä voin tehdä muodostaakseni yhteyden vauvaani, koska minusta tuntuu, ettemme ole lainkaan yhteydessä. Lisäksi, en ole rakastunut isään. En tunne yhteyttä myöskään häneen ja aloitan perheen ikään kuin vieraan ihmisen kanssa. Mitä voin tehdä saadakseni henkisen yhteyden näihin kauniisiin sieluihin? –Miamite, Englanti

Vastaus:

Sielu valitsee vanhempansa niiden olosuhteiden perusteella, jotka ovat hedelmöityksen aikana. Se ettet ole rakastunut isään, oli osa yhtälöä, minkä lapsesi sielu tiesi. Se halusi nähdä, mitä tapahtuisi syntymän aikana ja sen jälkeen. Se näki mahdolliset päätöksenne – pysyä yhdessä, ottaa toiset puolisot ja kasvattaa lapsi yhdessä, mikä tekisi lapsesta pallon, joka sinkoilee huushollista toiseen, tai jompikumpi teistä häviää ehkä kokonaan sen elämästä. Kukin tilanne antaa oppimiskokemuksia.

Naiselta menee jonkin aikaa yhdistyä sikiöön sisällään. Ensin se on kuin vieraan kehon tunkeutumista, mikä aiheuttaa kaikenlaisia epämukavia asioita, kuten aamupahoinvointia, ruokahimoja ja kipuja ja särkyjä. Olet siinä vaiheessa, että olet hyväksynyt, että ainutlaatuinen sielu on mukana.

Sinulla on jo henkinen yhteys näihin upeisiin ihmisiin, koska kaikki sielut ovat tasavertaisia ja yhteydessä toisiinsa, kaikki synnyttäneen Lähteen ehdottoman rakkauden kautta. Pyrit muodostamaan fyysisen, psyykkisen ja tunneyhteyden heidän kanssaan.

Vauva on tietoinen sinusta koko ajan, joten puhu sille. Sitten kun tunnet sen fyysisesti, hiero ja lohduta sitä, ja varo sallimasta sen olla tilanteessa, jossa suutut tai järkytyt liikaa. Se tuntee kaiken, mitä teet, ja se tuntee negatiiviset ja positiiviset energiavärähtelyt ympärilläsi.

Kommunikointi on paras tapa säilyttää yhteys isään. Puhu lasta koskevista tulevaisuuden suunnitelmista, jos hän on kiinnostunut. On tärkeää, ettet yritä pakottaa häntä minkäänlaiseen tilanteeseen, koska on mahdotonta saada toista ihmistä tekemään mitään, mitä hän ei itse valitse.

Aikomuksenne merkitykselliseen liittoon on ensimmäinen ja tärkein askel. Tämä on stressaavaa aikaa teille kummallekin, joten puhukaa erimielisyyksistä ja peloista, äläkä pelkää olla vain oma itsesi täysin rehellisesti ja vilpittömästi. Jos hän päättää, ettei ole osa vauvan elämää, etsi tapa käsitellä myös se. Hän ei ole tällä hetkellä täysin varma ajatuksistaan.

Kysymys:

Mestarit, ymmärrän, että meidän pitäisi oppia ehdotonta rakkautta maan päällä, mutta minusta on vaikeaa rakastaa terroristeja, pedofiilejä, eläinten rääkkääjiä jne. jne. Voitteko antaa minulle vinkin, miten meidän pitäisi rakastaa kaikkia ja tuntea, että olemme kaikki yhtä. –Irina, USA

Vastaus:

Ehdottomaan fyysiseen rakkauteen pyrkiminen on henkisyyden ihanne ja malliesimerkki, sielun ollessa fyysisessä ihmiskokemuksessa. On erittäin vaikea saavuttaa tuota ylevää tilaa ja harvat ihmiset koskaan onnistuvat siinä täysin. Sinun täytyy erottautua täysin kaikesta tuomitsemisesta voidaksesi hyväksyä kaiken, mitä toinen valitsee elämässään.

Sieluna tulet ehdottoman rakkauden tilasta kehoon saadaksesi kokemuksia epätäydellisistä negatiivisista tilanteista. Tietoisessa fyysisessä elämässäsi otat esimerkkiä ja suuntaa ympärilläsi olevilta. Fyysistä kolmatta ulottuvuutta kontrolloi ego, joka käyttää vain tuomitsemista kontrollointikeinonaan – se jättää avautumatta tunteilleen ja tuntemuksilleen.

Aina kun tuomitset jonkin, määrität sen arvon sinulle – oikea tai väärä, hyvä tai paha. Henkisyyden harjoittamisessa ei ole tuomitsemista. Mikään ei ole oikein tai väärin – se on vain harjoitus sielun haluamista valinnoista. Yksi sielu on vain todistaja kaikkien muiden sielujen oppitunneille, jotka jakavat planeetan kanssanne. Et voi koskaan ymmärtää, mitä niiden etsimät oppitunnit ovat, tarkkailemalla niitä oman elämänsä keskellä. Vasta keskustelemalla niiden kanssa ollessanne Kotona ehdottomassa rakkaudessa, voit alkaa arvostaa sitä, miksi ne tekivät, mitä tekivät maan päällä ollessaan.

Kaikki sielut ovat lähtöisin samasta Lähde-energiasta. Kaikki ovat täsmälleen samanlaisia ydinolemukseltaan. Kaikki ovat jumalaisen Lähteen osia ja täydellisiä kaikin puolin. Kaikilla on Lähteen voimat ja kyvyt. Kaikki jotka valitsevat ihmisinkarnaation, tekevät sen kokeakseen negatiivisen epätäydellisyyden ja nähdäkseen, miten hyvin ne pystyvät ymmärtämään sen ja oppimaan siitä.

Murhaaja, terroristi ja hyväksikäyttäjä testaavat omia reaktioitaan siihen, mitä toiset ihmiset pitävät epäinhimillisyytenä ihmistä kohtaan. Sinun ei odoteta saavuttavan kohtaa, jossa rakastat ihmisnäyttelijää, joka on keskittynyt fyysiseen tunteettomuuteen. Halutaan, että näet sielun sisällä, ja rakastat tuota sielua ehdottomasti sen valitsemista fyysisistä haasteista riippumatta.

Kysymys:

Mestarit, olin suunnitellut, miten saavutan tavoitteeni. Mutta mikään ei mennyt suunnitelman mukaan ja olen päätynyt opiskelemaan paikassa, jossa en halunnut olla. Voitteko opastaa minua, miten teen uuden suunnitelman tästä eteenpäin? Näyttäkää minulle tie pois tästä sotkusta. En löydä mitään tietä. Universumi tietää jo, mitä haluan elämältä, ja ponnistelen kaiken voitavani, mutten saa tilaisuutta päästä pois sotkusta, johon sain itseni. –S., Intia

Vastaus:

Silloin kun henkilöllä on tiettyjä odotuksia tulevaisuutensa kaikista puolista, hän pyytää turhautumista ja pettymyksiä. Nämä ylevät tavoitteet tehdään tietoisesti tietämättä tai harkitsematta niitä tiedostamattomia valintoja, joita sielusi teki ennen tulemistaan maan päälle.

On ok vaatia, että asiat tapahtuvat tietyllä tavalla, koska olet tietoisesti päättänyt, että niiden pitäisi olla niin. Elämä ei kuitenkaan toimi näin. Jos päätit sieluna, että halusit kokea köyhää elämää, kunnes opit aloitekyvyn, kovan työn ja asioiden todellisen arvon, toivomisesi ihmisenä ei salli sinun rikastua, ennen kuin nuo oppitunnit ovat valmiina.

Valaistumisen saaminen sielun matkasta riippuu siitä, että olet täysin tietoinen haasteista ja tilaisuuksista ympärilläsi. Vedät tiedostamatta puoleesi ne asiat, joita olit sanonut haluavasi kokea – kuten tietyt olosuhteet tai paikka. Se missä ajattelusi vakuutti sinun haluavan tai tarvitsevan olla, ei ehkä olisi antanut niitä tilanteita, joita tarvitsit toteuttaaksesi oman polkusi.

"Sotkusi" sisältää kaikki oppitunnit, jotka valitsit. Lakkaa taistelemasta ympäristöäsi vastaan pelkästään sen vuoksi, ettet kuvitellut itseäsi sinne, ja etsi, mistä siellä voi saada tietoa. Elä läsnä olevassa hetkessä, älä unelmatulevaisuudessa, jonka loit. Kun avaat silmäsi, näet "sotkusi" sisällä ovia, joiden kautta voit poistua sen tiedon kera, mitä se antaa.

Vaikka on täysin totta, että sinulla on kyky luoda ja ilmentää, mitä haluat, se voi tapahtua vasta sen jälkeen, kun olet ymmärtänyt oppituntisi ja vapauttanut sitten itsesi valitsemaan jotain erilaista. Olet kuin hemmoteltu kakara, joka polkee jalkaansa ja sanoo: "Haluan kaiken omalla tavallani nyt". Ikuinen sielusi on paljon voimakkaampi kuin se onneton lapsi, jota esität, ja se määräsi tämän elämän suunnan.

Kysymys:

Mestarit, isäni kuoli 22.9.1984 ollessani 10-vuotias. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin ainoa sisarukseni kuoli 24.9.2014. Kaipaan veljeäni joka päivä ja tunnen suurta surua. Tunnen syyllisyyttä siitä, etten ollut paikalla auttamassa veljeäni. Hänellä oli huono avioliitto ja uskon, että hänen vaimonsa oli vastuussa hänen kuolemastaan. Nainen oli hänen perintönsä perässä, ja kun hän sai rahaa, hän lähti jo ennen kuoleman ensimmäistä vuosipäivää. Vaikka minulla on rakastava aviomies ja äiti kanssani, tunnen yksinäisyyttä, surua ja menetystä. Olen kokeillut keinohedelmöitystä useita kertoja saadakseni lapsen enkä ole vielä onnistunut. Auttakaa minua saamaan tolkkua siitä, mitä tapahtuu. Olenko koskaan enää onnellinen? Löydänkö koskaan veljeni sielun? Onko perheeni koskaan enää yhdessä tässä elämässä tai seuraavassa? –Rajni, Australia

Vastaus:

Olet hyvin hämmentynyt elämäsi suhteen. Tämä on sinun elämäsi, ei kenenkään perheenjäsenesi. Veljesi teki omat päätöksensä, ja suurempi läsnäolosi hänen elämässään ei olisi muuttanut lopputulosta tai vaikuttanut siihen. Kyse ei ole niinkään siitä, että kaipaat häntä, vaan et salli itsesi unohtaa, että mielestäsi sinun olisi pitänyt olla aktiivisempi hänen elämässään. Unohda se. Anna anteeksi itsellesi se, mitä ajattelet, että sinun olisi pitänyt tehdä. Et voinut tehdä mitään.

Hyväksy, että elämäsi on se, mitä elät nyt, ei kaipaamasi menneisyys. Sinulla on hyvin rakastava aviomies ja äiti etkä kunnioita heitä viettäessäsi niin paljon aikaa ajatellen, että lähteneet sukulaisesi antaisivat enemmän kuin ne elävät, jotka jakavat kanssasi nyt.

Tunnet yksinäisyyttä ja surua, koska valitset sen. Et usko, että olet perheeltä saamasi rakkauden arvoinen. Kulutat nyt paljon energiaasi vakuuttuneena siitä, että jos sinulla on lapsi, löydät kaipaamasi rakkauden. Yksi syy keinohedelmöityksen epäonnistumiseen on, että uskot kovasti lapseen pelastajanasi. Kaikki näyttäisi erilaiselta mielestäsi, jos voisit oppia rakastamaan itseäsi. Yritä löytää ehdoton rakkaus sielustasi ja ota se vastaan.

Kaikki sielut yhdistyvät, kun olette Kotona. Teidän täytyy päättää yksilöinä, haluaako kukin sielu jakaa uuden elämän toisten kanssa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.