KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

2.1.–9.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen saanut vähän ymmärrystä aikomuksen merkityksestä todellisuuden luomisessa, sen etsimisestä mikä resonoi, itsensä ja toisten rakastamisesta ja pelkästään "elämänsä elämisestä". Tähän liittyy monia pieniä ja suuria haasteita ja poikkeavuuksia yksilön maallisessa elämässä ja polulla. Voitteko kertoa perspektiivinne tasapainosta suhteessa Maan kaksinaisuuteen, sielukehitykseen ja siihen tapaan, miten tämä tapahtuu monissa energiaulottuvuuksissa? –Ecca, Australia

Vastaus:

Sielu tulee ehdottoman rakkauden tilasta (sen ydinolemus) Maahan ja sen positiivis-negatiiviseen kaksinaisuuteen, jotta se voi testata itseään ja oppia oppitunteja sekä olemuksensa sieluna. Tasapaino josta puhut, on tarpeellinen vain kaksinaisuudessa. Kotona ei ole muuta kuin positiivista, ehdotonta rakkautta.

Haasteet joihin viittaat, ovat oppitunteja, joita sielu on päättänyt aiemmin käsitellä. Jotkut ovat pienempiä vaikeuksia, joissa ihmisen on helppoa valita mieltymyksensä – positiivinen vai negatiivinen – ja toiset ovat merkittäviä ominaisuuksia, joiden kanssa hänen täytyy kamppailla saavuttaakseen jonkin asteen ymmärryksen.

Ei ole mitään vakiotasapainoa elämänoppituntien käsittelemisessä, koska jokainen ihminen toimii omalla tahdillaan siinä, että hän ensin tunnistaa jonkin oppitunniksi, sitten työstää sen ymmärtämistä ja lopulta saa sen viisauden. Koska kaikki sielut tulevat aikomuksenaan tiedostaa ydinolemuksensa Lähteen osana, kaikkien sen sisältämien voimien ja kykyjen kera, voitaisiin sanoa, että ne yrittävät saavuttaa viidennen ulottuvuuden energioiden (kaikki positiivista, ei yhtään negatiivista) ja kolmannen ulottuvuuden energioiden (sekoitus negatiivista ja positiivista) tasapainon ollessaan kolmannen ulottuvuuden maailmassa.

Kuten voit nähdä, monet "egotuomitsevassa" kolmannessa ulottuvuudessa yleisesti käytetyt sanat eivät ole yhteneviä korkeampien ulottuvuuksien käsitteiden kanssa. "Tasapaino" on yksi niistä. Tasapainon luomiseksi on oltava vastakkaiset elementit, kuten jonkin positiiviset ja negatiiviset aspektit. Toisaalta silloin kun on vain positiivista energiaa ilman vastakkaista voimaa, sen voi "tasapainottaa" ainoastaan itseään vasten.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut naimisissa 26 vuotta ja reilun viiden vuoden aikana mieheni on menettänyt suurimman osan kuulostaan, hänen polvensa täytyy uusia ja hänellä on kaksi tyrää, pidätyskyvyttömyyden kera. Hän kieltäytyy korjaamasta kehoaan, joten enää ei ole mitään intiimiä. Lisäksi olen niin turhautunut siihen, ettei hän kuuntele tai kuule minua, etten pysty enää tuntemaan yhtään ehdotonta rakkautta. Minusta tuntuu, että olen elänyt aiempia elämiä hänen kanssaan, mutten halua koskaan enää tehdä tätä. Minusta tuntuu, että odotan aina, että hän "tajuaa". Mitä neuvoja teillä on minulle? Minusta tuntuu, että jään leskeksi joku päivä. –Cathy, USA

Vastaus:

Miehesi on muuttunut mukavuudenhaluiseksi ja itsekkääksi ihmiseksi. Hän välittää vain itsestään ja siitä, miten paljon hän voi saada toiset tekemään hyväkseen. Hän on äärimmäisen onneton ja vetää sinut mukanaan alas, eikä hän välitä.

Jokainen sielu tulee Maahan omien agendojensa kanssa. Niillä ei ole mitään velvollisuutta ottaa vastuuta toisista, elleivät päätä tehdä sitä. Olet ollut hyvä ja uskollinen vaimo ja ensin sinut palkittiin jakavalla suhteella. Se mitä koet nyt, on ainoastaan yritystä kunnioittaa paperia, joka sitoo yhteiskunnallisesti sinut tähän mieheen.

Se mitä teet tästä eteenpäin, riippuu sinusta. Voit pitää tämän onnettoman elämäsi tai siirtyä eteenpäin. Hänellä ei ole aikomusta muuttaa nykyistä käyttäytymismalliaan, joten sinun täytyy päättää, miten haluat elämäsi ratkeavan. Et ole kiintynyt häneen fyysisesti, mutta tunteissasi roikut kiinni muistoissa "hyvistä ajoista", joita teillä on ollut. Ne ovat menneet eivätkä enää palaa.

Jokainen luo oman todellisuutensa tekemillään valinnoilla. Ei ole henkistä lakia, joka sanoo, että sinun täytyy sallia tämän miehen luoda todellisuutesi omilla vaatimuksillaan ja sillä tilalla, missä hän päättää olla. Tunnista, että oman mielenterveytesi vuoksi sinun täytyy tehdä muutoksia elämässäsi ja vuorovaikutuksessa, jota sinulla on toisten kanssa. Vähintäänkin löydä kodin ulkopuolelta jotain tekemistä. Ja jos edelleen on liian musertavaa, ääritapauksessa lähde hetkeksi käymään jonkun luo. Miehesi näkee silloin kaiken, mitä teet hänen hyväkseen, ja saattaa päättää olla ennakoivampi omassa elämässään.

Et ole jumissa tässä tilanteessa, ellet anna itsesi olla. Sinulla on vapaus valita mitä tahansa, pienemmistä muutoksista muuttamiseen saakka.

Kysymys:

Mestarit, kaksi viikkoa sitten pyöräilijä ajoi ylitseni ja kaaduin kyljelleni, mutten onneksi loukkaantunut. Mutta sitten kausiallergiani tulivat pahemmaksi ja yhtenä yönä heräsin pelkoon ja minulla oli pientä pistävää kipua rinnassani … en voinut oikein hengittää. Tarkistin nämä oireet, ja se näytti paniikkikohtaukselta, jota minulla ei ole koskaan ennen ollut. Menin lääkäriin ja hän kertoi, että keuhkoputkeni oli vähän litistynyt. Minulla oli myös vaikeuksia nukkua ja yöhikoilua. Olen ottanut luonnonmukaisia lääkkeitä (inkivääriä, eukalyptusta jne.) hyvin tuloksin. Mutta eilen minulla oli kummallinen yleinen ahdistuskohtaus kehossani, joka alkoi keskeltä rintaa ja se jatkui vaihtelevasti kaksi tuntia, olin ikään kuin panikin partaalla. Toivon, ettei se toistu. Mitä kommenttinne tai ehdotuksenne ovat? –Rosario, Peru

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Kärsit sen shokin jälkivaikutuksista elimistöllesi, joka tapahtui törmätessäsi pyöräilijään. Se laukaisi mahdollisuuksia, jotka tiedostamaton itsesi on ottanut hyvin vakavasti ja aiheuttanut tämän "mitä olisi voinut tapahtua" –paniikin, joka vaikuttaa kehosi järjestelmiin.

Kausiallergioidesi voimakkuus johtui siitä, että kehoa ravisteltiin eikä hyökkääjiä kontrolloitu yhtä hyvin kuin tavallisesti. Mielesi pyörii jatkuvasti taustalla, etkä edes tiedosta sitä. Silloin kun jännittyneisyyttä muodostuu tiedostamatta, lopulta tilanne ratkaistaan kehon reagoinnilla. Tunnet tämän rinnan alueella, jossa hengitykseen ja sydämenlyöntiin vaikutetaan, kun keho pingottuu. Tämä aiheuttaa ns. paniikkikohtaussyndrooman.

Tämän tapahtuminen jatkuu, kunnes tietoisesti tutkit syitä. Helppo tapa tämän käsittelemiseen olisi työskennellä hypnoterapeutin kanssa, joka voisi viedä sinut takaisin tuohon laukaisevaan tapahtumaan ja antaa sinun tutkia, miten mielesi reagoi mahdollisiin seuraamuksiin. Voisit sitten työskennellä sen tosiasian kanssa, että kun mitään noista seuraamuksista ei oikeasti tapahtunut, pidät itseäsi jatkuvassa odotustilassa. Jos säilytät tämän odotuksen tarpeeksi kauan, se aiheuttaa negatiivisten asioiden tapahtumista sinulle.

Voisit myös alkaa tutkia tätä energiaa syvän meditoinnin aikana tai valmentaa tietoisesti itseäsi tuomaan sen esiin unitilassa. Kun alat nukahtaa tai kun menet meditointitilaan, pyydä itseäsi näyttämään, miksi sinulla on näitä fyysisiä oireita ja mitä voit tehdä niiden vähentämiseksi. Ennen kaikkea, silloin kun alat tuntea jännitystä, hengitä hetki syvään ja kehota itseäsi rentoutumaan.

Kysymys:

Mestarit, olkaa kilttejä ja neuvokaa minua. Voiko sielu inkarnoitua elämään kaukaisessa menneisyydessä tai kaukaisessa tulevaisuudessa? Ymmärtääkseni aika on relevantti ainoastaan täällä maan päällä, mutten ymmärrä, miksi sielun tarvitsisi inkarnoitua menneisyyteen tai tulevaisuuteen? –David, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Sieluperspektiivistä ei ole menneisyyttä tai tulevaisuutta, kaikki on olemassa samaan aikaan. Sielulla on täydellinen vapaus valita, mitä se haluaa kokea, ja tuo kokemusvalinta määrittää sen valitseman maa-ajan.

Merkittävä tavoite jollekin saattaisi olla kokea jokin yhteisprojekti toisten kanssa, kuten luonnonkatastrofi tai yhteiskunnallinen mullistus. Henkilö saattaa seurata oppituntisarjaa, joka keskittyy kokonaan yhdelle alueelle, kuten hyväksikäyttö. Hän saattaa olla hyväksikäyttäjä tai hyväksikäytetty eri tilanteissa. Tällä tavalla saadaan tunne tuon toiminnan kaikista puolista, jotta voidaan tulla asian mestariksi. Se saattaa sisältää ainoastaan hänet itsensä ja ihmiset, joita hän kohtaa planeetalla, tai se saattaa olla sopimus toisen sielun kanssa tai halu syntyä perheeseen, jossa tuota toimintaa tapahtuu.

Planeetta-aika vaihtelee sen evoluution myötä, jota Maa on nähnyt lineaarisella matkallaan. Jos sielu haluaa kokea jotain, mitä tapahtui ainoastaan tiettyyn aikaan maan päällä, se tulisi kehoon tuona aikana. Esimerkiksi monet ihmiset ovat halunneet olla maan päällä Jeesuksen eläessä, jotta he voivat kokea hänen voimakkaan energiansa ja nähdä sen voiman ja ne kyvyt, joita kaikilla on sieluina. Toiset saattavat päättää – erityisesti jos he ovat kiinnostuneita armeijakokemuksista – hypätä konfliktista konfliktiin oppiakseen erilaisista aseista ja taktiikoista.

Sielulla ei ole mitään tarvetta tehdä mitään – ainoastaan oma halu sanelee sen liikkeet, eikä siinä ole rajoituksia, mitä ne voivat olla.

Kysymys:

Mestarit, olen jo kysynyt tyttärestäni Monicasta, joka on 2-vuotias eikä puhu. Toiset kanavoijat ovat jo kertoneet, että hänen ongelmansa on täysin energeettinen, ei fyysinen. Nyt lääkärit ovat pyytäneet meiltä, että saavat käyttää häneen parantavaa instrumenttia, ja he haluavat laittaa "kuulohermoimplantin" seuraavien kuukausien ajaksi. Jos ongelma ei ole fyysinen, ymmärtääkseni tätä implanttia ei pitäisi tarvita. Olen hyvin hämilläni nyt. Haluan auttaa häntä kaikin tavoin, joihin pystyn, mutta en tiedä, mitä tehdä, ja mieheni haluaa tehdä implanttileikkauksen kiireesti. Mitä minun pitäisi tehdä auttaakseni häntä puhumaan? Milloin hän alkaa puhua ja kuulla? –Vanessa, Brasilia

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Aina kun sielulla on fyysinen ihmiskokemus, ongelmat joita se on päättänyt työstää, tulevat ilmi hänelle ja toisille, koska ne vaikuttavat ihmiskehoon. Kun sielu suunnittelee ennalta inkarnaatiota, kaikki piirustukset laaditaan energeettisessä henkiulottuvuudessa.

Niinpä kaikki mitä henkilö haluaa oppia, on leimattuna ensin tiedostamattomalle energiatasolle. Jos hän haluaa saada jonkin fyysisen vajavuuden, siitä on energeettinen piirustus, mutta vaikutus näkyy vain fyysisyydessä. Tyttäresi haluamaa kuulemisongelmaa edustaa toimimaton kuulohermo.

Tässä tapauksessa ongelma on sekä energeettinen että fyysinen. Fyysisten seuraamusten sivuuttaminen ei korjaa ongelmaa. Fyysisen osan käsitteleminen ei vaaranna energeettistä oppituntia. Kumpaankin täytyy tarttua.

Siinä ajattelussa on vähän perää, että jos jokin on energeettistä, fyysistä korjausta ei tarvittaisi, mutta se pätee vain silloin, jos kohde pystyy yhdistymään luontaisiin voimiinsa sieluna. Tyttäresi on tällä hetkellä kyvytön ilmentämään toimivaa "kuulolaitetta", joten synteettistä laitetta tarvitaan, jos haluat hänen kuulevan nyt.

Hän on erittäin vahva sielu, joten hän kykenee käyttämään uutta implanttia äänimaailman avaamiseen itselleen. Ajankohta riippuu siitä, miten nopeasti hän sopeutuu täysin kuulemaan ja puhumaan, mutta ei siihen pitäisi mennä kovin kauan.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ollut/on "olio" energioissani, joka aiemmin teeskenteli olevansa rakastettuni. Mikä se oli/on? Olen kuullut monia "ratkaisuja" siihen, myös että se on osa rakastettuani. Totta? Miten siitä pääsee eroon? Osittain koska tämän "olion" vuoksi meillä on ollut kamalia vastoinkäymisiä, ja se saattaa edelleen leikkiä minulla/meillä. Rakastettuni on naimisissa, mutta minusta jaamme syvän rakkauden. Miksi tapaisimme ja miksi olemme nyt, missä olemme? Elämänoppitunteja? Aiempia eläimiä? Sielusukulaisia? –Valo, Suomi

Vastaus:

Sinulla on negatiivinen energiakiinnike, joka haluaa kontrolloida elämäsi kaikkia puolia. Se on yhteydessä rakastettuusi, koska hän haluaa kontrolloida sinua ja kiintymystäsi häneen. Hän kerää negatiivisuutta itseensä, koska hänestä tuntuu, että tämä antaa hänelle vahvuutta ja voimaa. Tämän energian intensiivisyyden sanelee se kiinnostusmäärä, jonka hän panostaa tuolla hetkellä.

Rakastettusi on vain kaikkien tilanteiden manipuloija/kontrolloija. Hän on vakuuttanut sinut siitä, että hän rakastaa sinua yhtä paljon, kuin sinä häntä. Hän käyttää sinua huvituksena omasta avioliitostaan ja leikkikaluna, jota voi kontrolloida täysin. Tämä energeettinen henki tulee aina, kun näytät siirtyvän kauemmas hänestä.

Jotkut valitsemasi oppitunnit liittyvät uskollisuuteen itsellesi ja sen oivaltamiseen, milloin olet jakavassa suhteessa ja milloin sinua käytetään. Olet luonut fantasian yhteydestäsi tähän mieheen, ja kun epäilyksiä herää, työnnät ne pois. Negatiivisuuden tunnistaminen on toinen oppitunti. Negatiivisuus voidaan voittaa positiivisella, rakastavalla energialla, joka ohjataan suoraan siihen.

Alussa et kyseenalaistanut hänen aikeitaan sinua kohtaan, mutta sitten hän ei puhunut totta henkilökohtaisesta elämästään. Kun faktoja on tullut esiin, et ole antanut itsesi arvioida, mitä ne merkitsevät mahdollisesti pysyvälle suhteelle. Haluat tämän suhteen, koska se on sinulle helppo nyt, kun hän kertoo tarkkaan, miten käyttäytyä ja että hän haluaa sinun olevan aina häntä varten.

Negatiivinen energia voidaan ajaa pois käyttämällä sitä ehdottomaan rakkauteen perustuvaa aikomusta, että se jättää sinut rauhaan. Hanki suitsukkeita ja polta salviaa alueella, koska negatiivisuus ei voi sietää sellaisia asioita, kuin salvian tai sorsimon savua. Kynttilöiden polttaminen ajaa sen myös pois, koska se ei pidä valosta.

Nämä ovat kaikki nykyelämän ongelmia. Ne eivät tule entisistä elämistä tai yhteisestä perheryhmästä. Voit päättää, miten haluat käsitellä tämän. Muista, että itsesi ja matkasi kunnioittaminen on syy siihen, että tämä on ilmestynyt. Valitse, miten haluat tehdä sen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.