KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

19.12.–26.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen hiljattain kuullut, että olen kuuden lapsen äiti enkä vain niiden viiden, jotka olen synnyttänyt. Tämä lisäelämä kesti vain viikkoja, enkä ollut tietoinen tuolloin siitä. Mutta tämä sielu on lähelläni nyt, mikä on kaunista. Päätinkö saada näin monta lasta ennen saapumistani tällä kertaa? Lisäksi, kun nainen on raskaana, oletettavasti kaksi tai useampi sielu asuu samassa fyysisessä kehossa? –Jane, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Päätit olla opettaja suurelle lapsimäärälle ja olisit voinut toteuttaa sen hankkimalla suuren perheen ja/tai olemalla myös toisten lasten opettaja. Kun aloit saada omia lapsia, se resonoi kanssasi ja sait suurta mielihyvää ja tyydytystä jälkikasvusi polkujen ohjaamisesta.

Sielu joka päätti, merkattuaan sinut äidikseen, olla tulematta Maahan tuolloin, oleskelee lähelläsi samasta syystä, josta hän valitsi alun perin sinut äidikseen. Se rakastaa energiaasi ja sitä tapaa, jolla olet vuorovaikutuksessa kaikkien kanssa. Se oppii toisten lastesi kautta epäsuoraan, millaista elämä olisi voinut olla. Tarkkailu on yksi tapa päättää, haluaako kokeilla tilannetta itse.

Olet oikeassa, että äidin keho on turvasatama kahdelle sielulle (tai useammalle monisynnytyksissä), kun hän on raskaana. Ne eivät kuitenkaan ole osa äitiä – hän antaa niille vain suojan sikiön kehittyessä. Se on vastaavaa kuin koko perheen oleminen samassa talossa, mikä ei merkitse yhteistä kehoa, vaan ulkoista suojaa.

Kun sielu päättää tulla Maahan (inkarnoitua), se valitsee biologiset vanhemmat ja muut ympäristöominaisuudet, jotka tuo pari voi antaa sille niitä kokemuksia varten, jotka se on valinnut tuohon elämään. Kun siittiö yhdistyy munasoluun, sielu kiinnittää langan kehittyvään sikiöön. Se tulee tavallisesti kehoon vasta raskauden viime vaiheissa tai synnytyksen aikana.

Yhdeksän kuukauden kasvun aikana vauva viettää aikaa Kotona ja sanoo näkemiin ystäville ja tutuille, katselee, mitä uusi perhe tekee, ja sopeutuu ihmiskehoon. Sielu ei tule koskaan kokonaisuudessaan fyysiseen ulottuvuuteen. Jotkut aspektit pysyvät aina Kotona Lähteen ehdottomassa rakkaudessa. Tämä on yksi syy, miksi ihmisillä ei ole täyttä tietoisuutta kaikista entisten elämien kokemuksistaan.

Kysymys:

Mestarit, kysymykseni koskee eetterilankoja ja kiinnikkeitä. Eräs opettaja/parantaja kertoi minulle, että keskittyminen niihin oppiaksemme niistä alentaa värähtelyä, ja kehotti olemaan tekemättä sitä, vaikka hän puhdistaa niitä toisiaan. Jos tiedämme eteerisistä langoista, miten alamme puhdistaa niitä alentamatta värähtelyämme? –Catherine, Australia

Vastaus:

Puhut oikeasti kahdesta täysin erilaisesta ei-fyysisen asian piirteestä. "Eteerinen lanka" viittaa tavallisesti ehdottoman rakkauden ulottuvuudesta tulevaan sieluaspektiin – sielu on sieltä peräisin erottuaan Lähde-energiasta.

Sielu käyttää sitä elävöittämään ihmiskehon tai tekemään soluista toimintakykyisiä. Lanka saattaa sisältää pelkän yhteyden sieluun, joka vaatii itselleen tuon sikiön ennen syntymää, tai se voi olla sielun yhteys ydinolemukseensa syntymän jälkeen. Lanka on kokonaan Lähteen ehdotonta rakkausvärähtelyä. Sielun kokonaisolemus on kuva akaasisesta tiedostosta, jossa on kaikki, mitä se on koskaan tehnyt monissa inkarnaatioissaan.

Toisaalta kiinnikkeet ovat peräisin toisesta lähteestä. Se saattaa olla sielu, joka ei ole enää ihmiskehossa, mutta joka on päättänyt olla palaamatta ehdottomaan rakkauteen syystä tai toisesta. Nämä sielut jäävät positiivisen ja negatiivisen energian kaksinaisuuteen ja ovat tavallisesti täynnä negatiivisuutta, koska ne ovat päättäneet jäädä yrittämään kostaa jonkin tai saada jonkun keho hallintaansa, jotta niillä olisi taas kontrolli fyysisessä maailmassa – tämä kaikki on negatiivista energiaa.

Toinen kiinniketyyppi saattaa perustua negatiivisten voimien generoimaan energiajäämään. Otetaan esimerkiksi ihminen, joka tulee aina vain vihaisemmaksi toisen ihmisen toimista, joten hän voi ajatella vain tuon ihmisen tuhoamista. Hänen lisäsuuttumisensa kutsuu kaikkea satunnaista energiaa mukaan juhlaan ja vahvistamaan hänen tunteidensa voimaa.

Kiinnikkeet jotka koostuvat negatiivisuudesta, voivat vetää henkilön negatiivisuuteen tai alempiin värähtelyihin, jos hän kuluttaa aikaa niiden ajattelemiseen, liittyy niiden seuraan ja käyttää niitä. Tämä alentaa sielun värähtelyä, koska se pitää sielun fyysisessä, kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuudessa, eikä salli sen nousta valitsemaansa positiiviseen, ehdottomasti rakastavaan Lähde-energiavärähtelyyn tai pysyä siinä.

On mahdollista auttaa itseään tai toisia pääsemään eroon kiinnikkeistä alentamatta värähtelyään, kun on suojannut itsensä valkoisella valolla, affirmaatioilla ja oppailta saamallaan avulla. Negatiivisen kiinnikkeen tutkiminen ilman suojausta, saa tuon energian olettamaan, että on kiinnostunut sen luonteesta ja haluaa osallistua. Negatiivisuuden ottaminen itselleen alentaa välittömästi värähtelyä.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut naimisissa monta vuotta, mutta tunnen piilovihaa mieheltäni. Hän sanoo rakastavansa minua, mutta olosuhteiden vuoksi hän ei pysty olemaan onnellinen. Meillä kummallakin on ollut paljon stressiä ja huonoa tuuria talousasioissa alusta saakka, mutta meillä on ihania yhteisiä lapsia. Minulle on nyt kerrottu, että olen masentunut ja olen kuin kone, joka kulkee elämän läpi. Olin lyhyen aikaa yhteydessä toiseen ihmiseen, joka teki minut onnelliseksi, mutta tuo tilanne oli niin monimutkainen, että se oli lopetettava tai laitettava tauolle. Miten tiedän, pitäisikö minun jäädä avioliittoon vai onko tuo toinen ihminen oikea vai pitäisikö minun siirtyä eteenpäin ja löytää onnellisuus yksin? –L., Aasia

Vastaus:

Sinä ja miehesi olette siirtyneet erilleen toisistanne ihanteissa ja uskomuksissa, vaikka sovitte hyvin yhteen mennessänne naimisiin. Hän on katkera sinulle tällä hetkellä ja ajattelee, että sinä ja lapset aiheutatte hänen epämukavuutensa töissä ja elämässä. Hän kuitenkin rakastaa edelleen sitä ajatusta, että hän on naimisissa ja siittänyt upean perheen.

Hän kuluttaa paljon aikaa minä-raukka -mielentilassa, jossa hän nauttii epäonnestaan ja syyttää siitä kaikkea muuta, kuin omia tekojaan. Koska hän katsoo aina asioiden huonoa tai negatiivista puolta, hän on kyvytön löytämään onnellisuutta, joka asuu positiivisessa ja rakastavassa energiassa. Tapa katsoa elämää on henkilökohtainen valinta, ja voi päättää olla onnellinen.

Suhteesi toiseen mieheen oli näyttämässä sinulle mahdollisuuksia. Sinulla ei ollut oikea aika tehdä muutosta, joten olosuhteet estivät sen. Nykyinen mielentilasi on tulosta sen hyväksymisestä, etteivät asiat voi tulla paremmaksi. Sanelet oman todellisuutesi, joten valitse maailma, jonka haluat.

Jokainen sielu on äärimmäisen voimakas ja voi tuoda itselleen, mitä haluaa. Mutta ensin sinun on uskottava, että voit. Sinun täytyy päättää täsmälleen, mitä haluat, visualisoida se ja sitten tuoda itsellesi. Henkisellä matkalla ei ole oikeaa tai väärää, on vain valintoja. Katso, mikä resonoi kanssasi, ja lähde siihen suuntaan.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin oppia enemmän Reikistä alusta saakka. Mikä ero on universaalilla elämänvoimaenergialla ja elämänvoimaenergialla. Ovatko nuo symbolit oikeasti tehokkaita vai ainoastaan siksi, että uskomme niiden olevan? Miksi Reiki täytyy välittää mestareilta oppilaille vihkimyksillä? Käyttikö mestari Jeesus Reiki-energiaa ihmisten parantamiseen? –Rachel, Kanada

Vastaus:

Fyysisessä ulottuvuudessa on vain kahdenlaista energiaa – positiivista ja negatiivista. Ei-fyysinen koostuu vain yhdestä energiasta: Lähteen ehdottomasti rakastavasta, positiivisesta energiasta. Metafyysisen yhteisön terminologia aiheuttaa enemmän ongelmia, kuin ratkaisee tai selittää.

Jos joissain piireissä puhutaan Lähteen ei-fyysisestä energiasta, siihen viitataan "universaalina elämänvoimaenergiana", ja jos viitataan energiaan, joka vaikuttaa fyysiseen ihmiskehoon, sitä kutsutaan "elämänvoimaenergiaksi". Mutta kaikki energia on peräisin Lähteestä. Mitä Reikiin ja muihin energiapohjaisiin käytäntöihin tulee, ne käyttävät kaikki samaa universaalia elämänvoimaa tai Lähde-energiaa.

Reikiin liittyvät symbolit ovat fokusoitumiskohteita ja siksi ainoastaan niin tehokkaita, kuin käyttäjä uskoo. Energia on aikomusvetoista, ja siksi oma ajatusprosessi ohjaa energian käyttöä ja tehokkuutta. Virtaus voidaan käynnistää turvautumalla symboleihin tai pelkästään aikomuksella.

Vihkimykset sallivat oppilaan joka ei ole koskaan ennen tuntenut energiavirtaa, nähdä, miltä se tuntuu. Jos et ole koskaan ennen yrittänyt hiihtää, suksille nouseminen antaa sinun totuttaa ajattelutapasi, tasapainosi ja innostuksesi eteenpäin liikkumiseen. Vihkimys tekee saman asian. Kun sen on kerran tuntenut, universaalin elämänvoimaenergian voimakkuutta ja suuntaa on mahdollista kontrolloida.

Jokainen sielu joka on tehnyt toiselle energiatasapainotuksen – eli parannuksen – on käyttänyt universaalia elämänvoimaenergiaa tai ehdotonta rakkautta. Parantajilla on monia käytäntöjä, joihin he voivat erikoistua – Reiki, parantava kosketus, terapeuttinen kosketus ja kvanttiparannus, vain muutamia mainitaksemme. Lisäksi on aikomukseen perustuvaa parantamista, jossa monet käytännöt kumpuavat uskontoon perustuvasta uskolla parantamisesta. Jokainen näistä saa kiittää Lähde-energiaa kaikesta onnistumisestaan.

Parantava, tasapainottava ja korjaava terapia ovat kaikki riippuvaisia kahdesta asiasta: käyttäjän aikomus ja potilaan usko ja luottamus. Mitään ei tapahdu, jos kumpikin osapuoli ei osallistu aikomuksella tuon tasapainon saamiseen. Tämän energian käyttäminen ei ehdottomasti aiheuta asiakkaan tilan pahenemista. Reiki ei voi vahingoittaa – eikä voi mikään muukaan prosessi, joka käyttää elämänvoimaenergiaa.

Kysymys:

Mestarit, olen syntyjäni taloudellisesti kamppailevasta perheestä. Sain kuitenkin hyvän koulutuksen ja menestyin – lähdin ulkomaille, minulla oli hyviä työpaikkoja ja suhteellisen hyvinvoiva elämä taloudellisesti ja ammatillisesti. Vuosia sitten huomasimme tyttöystäväni kanssa, että olimme saamassa vauvan. Palasin Brasiliaan, menin naimisiin hänen kanssaan ja meillä on onnellinen perhe-elämä, mutta ammatillinen elämäni meni alaspäin ja alaspäin enkä ole onnistunut pääsemään aiempaan menestykseen täällä. Mitä tässä tapahtuu? Mitä minun täytyy oppia tästä ja milloin tämä loppuu? Voinko saada onnen kaikilla elämänalueilla samanaikaisesti vai onko meille aina haasteita jollain alueella? Minulla oli ennen vakaa taloudellinen ja ammatillinen elämä, mutta epävakaa perhe-elämä – nyt tilanne on toisin päin. Emmekö voi saada sitä kaikkea? –João, Brasilia

Vastaus:

Jokainen sielu määrittelee, mitä oppitunteja se haluaa oppia kussakin elämässä. Sinä päätit kokea erottelukyvyn käyttämisen, luottaa itseesi, ottaa vastuun valinnoistasi ja olla pelkäämättä muuttaa suuntaa, kun se on tarpeellista sen saavuttamiseksi, mitä haluat.

Aina kun teet jonkin merkittävän suuntamuutoksen, aloitat kaiken taas alusta. Palatessasi Brasiliaan huolehtimaan vastuistasi perhettä kohtaan päätit aloittaa alusta ammatillisessa elämässäsi, koska mentyäsi naimisiin et palannut sinne, mistä olit löytänyt taloudellisen menestyksen.

Tämä kaikki tapahtui, jotta tutkisit vaihtoehtojasi ja näkisit, olisiko jokin tapa sen uskomusjärjestelmän ulkopuolella, jossa kasvoit ja joka hyödyttäisi sinua paremmin. Olit oppinut, miten murtaudutaan ulos perheesi taloudellisen kamppailun mallista, kun olit poistunut sen vaikutuspiiristä. Brasiliassa jatkoit taas siitä, missä olit nuoruudessasi.

Sinun ei ole pakko lähteä Brasiliasta, mutta sinun täytyy päästä eroon uskomuksista, jotka ovat saaneet sinut takaisin siihen tilanteeseen, mistä lähdit. Luot oman todellisuutesi, joten tee elämä, jossa olet menestynyt. Ei ole mitään henkistä rajoitusta, joka sanoo, että menestystäsi yhdessä elämässä rajoitetaan.

Joka kerta kun teet päätöksen, kysy, miksi teet sen. Jos se ei tunnu resonoivan kanssasi, niin valitset silloin vanhojen mallien ja uskomusten perusteella, et siksi, että se saa aikaan, mitä haluat. Kysy aina: "Miksi teen tätä? Miksi jään tähän työpaikkaan? Miksi asumme siellä, missä asumme? Mitä mahdollisia vaihtoehtoja minulla on, jotka lisäävät varojani?" Voit saada sen kaiken, jos se resonoi elämäsi kanssa.

Kysymys:

Mestarit, medioin enemmän saadakseni elämäni tasapainoon, koska joskus minusta tuntuu, että minun täytyy poistua tästä todellisuudesta tyynnyttääkseni ja selkeyttääkseni päätä. Mutta minulla on hyvä kysymys teille. Kun rentoudun, pystyn saamaan itseni kananlihalle kontrolloimalla hengitystä. Tehdessäni näin tunnen myös, että kehon alaosasta nousee selkärankaa pitkin väristys päätä kohti (joskus mukavaa ja rentouttavaa ja joskus myös kutisevaa). Saavutkinko jotain, mitä en tiennyt? Neuvonne auttaa paljon, pääasiassa päätösten tekemisessä urastani ja etenemisestäni, joten haluaisin kiittää teitä siitä etukäteen. –Matty, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Itsensä poistaminen kolmannen ulottuvuuden todellisuudesta ja kaikesta se negatiivisuudesta, on välttämätöntä voidaksesi yhdistyä sielusi ydinolemukseen, joka on ehdotonta rakkautta. Olet aloittanut harjoituksen, joka vapauttaa sinut kaikesta negatiivisuudesta ja antaa sinulle täydellisen kontrollin energiaan, joka ympäröi fyysistä kehoasi.

Kehossa on energiaa nimeltään "kundalini", joka on puhdasta ydinolemusta tai rakkautta. Useimmat sielut joilla on fyysinen kokemus, eivät koskaan opi aktivoimaan tätä virtaa, joka on kerällä lähellä juurichakraa ja voi nousta kruunuchakraan ja herkistää koko fyysisen kehon ehdottomalle rakkaudelle. Tässä tilassa ei ole negatiivisuutta eikä mikään sekaannu Lähde-energiassa olemiseen.

Tämä Lähde-energia sallii sinun käyttää kaikkia voimia ja kykyjä, joita Lähteen osana oleminen antaa sinulle. Olet nähnyt sen tuloksia kykenemällä tuntemaan, mitä tarvitset, ja tuottamalla menestystä enemmän, kuin koskaan ennen on ollut mahdollista. Jatka tätä meditointia ja kuvittele, mihin muuhun haluat elämäsi kehittyvän. Luot sen todellisuuden, jossa elät nyt. Jatka eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.