KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

19.11.–26.11.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, itseluottamusongelmat lannistavat minut aina. Maailmani on hyvin pieni, enkä uskalla ajatella suuria, minkä vuoksi en ole päässyt yhtään pidemmälle elämässäni vielä tässä iässä. En pysty kuvittelemaan itseäni tekemässä isoja asioita, edes ajavani autoa. Mitä minun pitäisi tehdä? –Hap, Singapore

Vastaus:

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa. Jos määräät rajoituksia maailmaasi, olet rajoittunut siinä, mitä voit ymmärtää ja oppia. Sinä asetat nuo uskomukset mahdollisuuksista. Tiedät jo, että yksi valitsemistasi elämänoppitunneista on tuo itseluottamuksen puute. Mutta tähän ongelmaan tarttumisen ja sen selvittämisen sijasta, miksi se on ja mitä halusit oppia siitä, olet hyväksynyt sen täysin ja antanut sen määritellä itsesi.

Olet kaihtanut täysin sen hyväksymistä, että olet Lähde-energian osa, jolla on suurenmoiset voimat ja kyvyt. Piiloudut nurkkaan ja katselet toisten tekevän sellaista, mihin sinullakin on kyky, jos vain uskoisit. Nykypaikkaasi jäämisessä ei ole mitään väärää, mutta henkinen viisautesi ei kasva pysymällä paikoillaan.

Valinnanvapauden myötä saat määritellä, kuka ja mitä olet. Oletko arka pikku hiiri vai voimakas elefantti, joka ryntää elämän läpi kerätäkseen tietoa? Tietyt tekijät nuoruudessasi saivat sinut ajattelemaan, että olit kyvytön käsittelemään elämää. Annatko niiden voittaa, vai tutkitko kaikkia noita virheellisiä uskomuksia ja uudistat ne onnellisemmaksi ja vähemmän traumaattiseksi elämäksi?

Sinä olet ajajan paikalla. Koska et ole opetellut ajamaan, on loogista, että pelkäät ottaa vastuuta teoista elämässäsi. Sinulla ei ole vaihtoehtoja, jos et ajattele, että sinulla on. Silloin olet riippuvainen siitä, että toiset kertovat sinulle, mitä ajatella ja tehdä. Haluatko muuttaa sen?

Uuden dynamiikan luomiseksi sinun täytyy hyväksyä, että ydinolemuksesi on voimakas. Sinun täytyy haluta muuttua, olemuksesi syvimmässä kerroksessa. Sinun täytyy selvittää, mikä aiheuttaa tuon vastuunpelon. Sinun täytyy alkaa luottaa itseesi, että teet oikeita päätöksiä itsesi kannalta. Sitten sinun täytyy ottaa tuo ensimmäinen askel luomasi mukavuusalueen ulkopuolelle.

Universumi on valtava, ja olet kulkenut siinä laajasti muissa elämissä. Sinulta menee ohi hyvin paljon rajoittamalla elämäsi pieneen maailmaasi. Jatka sitä, jos haluat, mutta muu yhteiskunta odottaa debyyttiäsi.

Kysymys:

Mestarit, voitteko selittää transsimeediona olemista? Minulla on ollut muutamia kokemuksia vuosien saatossa, oikein rentoutuneissa istunnoissa henkisten työpajojen aikana, jolloin henki on liittynyt mukaan ja ylivalaissut minut. Otan silloin itselleni erilaiset maneerit ja puhun sanoja, jotka eivät ole minun. Haluan kehittää tätä lisää, mutta en tunne, että pääsen koskaan riittävän syvälle. Voitteko selittää parhaan tavan minulle kehittää syvempi ja voimakkaampi yhteys noihin henkiin, jotka haluavat kommunikoida kauttani. Miten voin auttaa niitä? –Michelle, Iso-Britannia

Vastaus:

Wikipediassa transsi selitetään "poikkeavaksi valvetilaksi, jossa ihminen ei ole tietoinen itsestään ja on joko täysin reagoimaton ulkoisiin ärsykkeisiin (mutta silti kykenevä oivaltamaan jonkin pyrkimyksen ja tavoittelemaan sitä) tai reagoi selektiivisesti sen henkilön (jos on ketään) ohjeisiin, joka on saanut aikaan tuon transsin. Transsitila saattaa tapahtua tahattomasti ja pyytämättä."

Ensimmäinen välttämätön asia on päättää tarkkaan, mihin pyrit. Transsimeediona olemisessa on useita eri tiloja ja vaiheita. Ensimmäisessä vaiheessa annat kehosi käyttöön ei-fyysiselle sielulle, joka haluaa käyttää äänihuuliasi viestien välittämiseen ja kontaktiin muiden kanssa maan päällä, etkä sinä vaadi mitään erityisiä rajoituksia.

Muut muodot voivat löytää tiedostamattoman osasi eikä sinulla ole mitään muistikuvaa tapahtumista – tajuntasi on täysin poissa tuosta menettelystä. Saatat olla tiedostamaton, mutta palauttaa muistikuvan tapahtumasta. Saatat olla puolitietoinen ja kuulla, mitä sanotaan, tai puolitietoinen ja pökerryksissä, havaitsematta tuota tapahtumaa.

Sitten on meediona olemista, jossa sallit käyttää äänihuuliasi ja kehoasi, mutta tietoisuutesi on vielä talossa teknisesti, et ole transsissa. Sinulla saattaa olla muistikuva keskustelusta tai sitten ei. Kummassakin tapauksessa, transsissa tai ei, voit sanella, mitä sallit toisen sielun tehdä kauttasi ja mitä tai miten paljon muistat.

Kaikkien näiden olosuhteiden saavuttaminen alkaa siitä, että sallit sen tapahtua. Sinun täytyy tulla niin rauhalliseksi, kuin pystyt, ja työntää ahdistus pois. On myös tärkeää selvittää mielesi omista ajatuksistasi, jotta ne eivät sekaannu prosessiin.

Harjoittelu, harjoittelu ja harjoittelu tulee seuraavaksi. Voit myös valita yhden tai useamman sielun kehosi yhteishaltijaksi ja määrätä ajankohdan, jolloin he ilmestyvät. Kunnioita itseäsi tekemällä päätöksiä sielusi temppelistä. Ja lopuksi, pidä hauskaa sen kanssa.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin teidän valaisevan minua niistä sieluista, jotka lähtivät Maasta, mutteivät palanneet ehdottomaan rakkauteen. Sanoitte, ettei ole mitään itsemurhalaaksoa, kuten Kardec sanoo, mutta keitä sitten ovat ne sielut, jotka ilmestyvät spiritismipöytiin? Monet kärsivät ja ovat eksyneitä ja toiset roikkuvat kiinni pahuudessa. Ovatko nämä sielut tietämättömiä siitä tilasta, jossa ne ovat? Vai eivätkö ne halua palata ehdottomaan rakkauteen tietoisesta vapaasta valinnastaan? –Marcelo, USA

Vastaus:

Sielulla on täysi valinnanvapaus siinä, mitä se haluaa tehdä. Kun sielu on inkarnoitunut ihmiskehoon ja sitten tuo keho lakkaa toimimasta jostain syystä, sielulla on vaihtoehtoja. Se voi jäädä siihen ympäristöön, jossa se juuri asui ihmisenä. Jos näin on, se viimeistelee tavallisesti joitain tehtäviä, jotka se aloitti ennen kuolemaa. Jotkut sielut ovat myös tietämättömiä, että ne eivät ole enää ruumiillisia (eivät omista kehoa) ja ne pyyhältävät ympäriinsä, kuin olisivat edelleen elossa, ja yrittävät tehdä työn valmiiksi.

On myös sieluja, joilla on negatiivisia ajatuksia kostosta tai tilien tasaamisesta jonkun kanssa, joka aiheutti niiden kuoleman, tai muiden joiden ne uskovat loukanneen itseään elämässä. Yksi syy jäädä välitilaan on pelko, että ne eivät mene paikkaan, jonka ne uskovat taivaaksi, vaan ne karkotetaan helvettiin. Ne voivat siirtyä ehdottomaan rakkauteen, koska tahansa haluavat, pelkästään aikomusta käyttäen.

Sielut jotka osallistuvat meediotapahtumiin, eivät kaikki ole "jumissa" välitilassa. Sieluilla jotka ovat palaneet Lähteeseen ja ehdottomaan rakkauteen, on kyky puhua niille, jotka jäävät, käyttämällä meediota muodostamaan fyysisen olemuksen. Sielu kykenee Kotona menemään, minne haluaa, milloin haluaa.

Nuo piinatut sielut jotka ilmestyvät spiritistiseen pöytään, ovat hämmentyneitä sieluja, jotka eivät halua käyttää omaa valinnanvapauttaan, vaan haluavat jonkun muun kertovan, mitä niiden pitää tehdä. Jos niillä ei ollut mitään spiritualistista ymmärrystä kehossa ollessaan, niillä ei ole aavistustakaan, miten voimakkaita ne ovat tulevaisuutensa määrittelyssä. Ne eivät tiedä aikomuksen käyttämisestä tilan muuttamiseen. Ne eivät ymmärrä termiä "valinnanvapaus" ja ne luulevat, ettei niillä ole sellaista. Kerro ystävällisesti niille, että niiden täytyy vain ilmaista aikomus olla Kotona, ja sitten ne ovat siellä.

Kysymys:

Mestarit, onko mahdollista, että voi jäädä liian pitkäksi aikaa maaulottuvuuteen ja elää sielusopimuksensa yli? –Sue, USA

Vastaus:

Yksinkertainen vastaus on "ei". Lisäksi kaikilla sieluilla ei ole sopimusta, kun ne inkarnoituvat. Monet vain päättävät, mitä oppitunteja ne haluavat tutkia, ja järjestävät ympäristön, joka sallii niiden saada nuo kokemukset. Sielu on aina juuri siinä, missä sen tarvitsee olla saadakseen haluamaansa oppimista.

Vaikka sielu olisi tehnyt sopimuksia muiden sielujen kanssa, ne eivät ole pysyviä ja yksiselitteisiä. Jompikumpi osapuoli voi päättää muuttaa olosuhteita ja mennä toiseen suuntaan. Ihmiselämässä ei ole ennalta määrättyjä ehdottomuuksia. Ja sielu voi lopettaa maakokemuksensa, koska tahansa haluaa, riippumatta siitä, onko se oppinut kaiken, mitä halusi, vai ei.

Nämä tekijät ovat totta, koska jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus päättää ihmisinkarnaationsa jokainen vaihe. Toisaalta, jos olit tehnyt sopimuksen jonkun kanssa, hän voi päättää, ettei hän halua enää täyttää lupaustaan. Sitä ei tapahdu kovin usein, mutta sielua ei voi koskaan panna tekemään mitään, mitä se ei itse päätä tehdä.

Sielu vaivautuu sopimuksiin vain silloin, kun se on päättänyt saada tietyn kokemuksen. Se tekee normaalisti sellaisen vain sielun kanssa, jonka kanssa sillä on ollut aiempia elämiä, jotta se on melko varma, että nuo olosuhteet saadaan tehtyä.

Ellei sielu ole päättänyt, että se haluaa lyhyen elämän, tai ole suostunut lähtemään tiettyyn aikaan tai tietyissä olosuhteissa, tarkkaa aikaa jolloin sielu palaa Kotiin, ei ole päätetty ennen elämän alkamista. Sielu tekee tuon päätöksen, kun se tuntee, ettei sille ole enää hyödyllistä jäädä, tai se haluaa lähteä tuottamattomasta elämästä ja aloittaa uuden.

Kysymys:

Mestarit, ihmettelen, miksi tunnen olevani niin eksyksissä. En tiedä, luovunko avioliitostani vai yritänkö vielä kerran – on aikoja, jolloin haluan sitä, mutta toisia, jolloin en. En tiedä, jatkanko elämääni maassa, joka ei ole omani, vai pitäisikö minun palata omaan maahani. Olen aina päättämätön. Mitä parhaat vaihtoehtoni olisivat? –Anita, Irlanti

Vastaus:

Tunnet olevasi eksyksissä, koska et halua tehdä päätöksiä itse. Et halua ottaa vastuuta päätöksestä, josta et ehkä pitäisi myöhemmin. Mukaudut aina siihen, mitä muut sanovat ja käskevät sinun tehdä, ja sitten voit syyttää heitä, jos et ole onnellinen. On aika pukea päällesi ison tytön sukkahousut ja alkaa ottaa vastuu elämästäsi ja valinnoistasi.

Et koskaan pysähdy kysymään itseltäsi, miltä jokin toiminta sinusta tuntuu – kyse on aina siitä, mitä ajattelet. Se merkitsee kaikkien muiden ihmisten mielipiteiden tarkastelua, jotka olet tallentanut aivoihisi. Omiin tunteisiisi ei koskaan sitouduta tai niitä ei edes harkita.

Et usko, että kykenet näkemään, mitä tarvitaan. Tähän elämänoppituntiin sisältyy tosiaankin itseluottamuksen ja itse-epäilyn kanssa työskentely, mutta sivuutat niihin tarttumisen luottamalla toisiin sen sijaan, että harkitset vaihtoehtoja itse. Sanot ympärilläsi oleville, että he tietävät sinua paremmin, mikä olisi hyvä sinulle. He eivät ole sinun kehossasi, joten se on naurettava väite. On aika kunnioittaa itseäsi ja tehdä nuo valinnat itse.

Mitään ei ole tarkoitettu pysyväksi maan päällä – se on vain yksi suuri luokkahuone oppimista varten. Mielesi tai suuntasi muuttamisessa ei ole mitään väärää, kun et tunne oloasi mukavaksi siinä, missä olet. Resonoiko avioliittosi sinun kanssasi? Jos ei, on aika kokeilla jotain muuta. Etkö tunne oloasi mukavaksi nykyisessä asuinpaikassasi? Siirry johonkin muualle.

Tiedä aina, että sinulla on aikaa tehdä nämä päätökset. Mitään ei pitäisi kiirehtiä. Katso, miltä kukin vaihtoehto tuntuu sinusta. Älä tunne, että sinulla on jokin velvollisuus tiettyyn polkuun tai tiettyä ihmistä kohtaan – koska sinulla ei ole. Et osta kallista asua sovittamatta sitä ensin, joten muista se tehdessäsi päätöksiä.

Älä yritä tehdä kaikkea kerralla. Tarkastele elämäsi joka puolta ja katso, miten se sopii. Jos se on edelleen hyvä sinulle, pysy siinä. Jos se saa olosi tuntumaan epämukavalta, kokeile muita vaihtoehtoja.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin kysyä teiltä hoivaavasta itsen rakastamisesta ja arvostamisesta. Miten voin tehdä sen? Työstän itseäni ja pyrin paljastamaan ja parantamaan juurtuneet syyllisyyteen ja häpeään liittyvät uskomusmallit. Usein heti kun puhdistan jonkin kokemuksen, minusta tuntuu tyhjältä ja kaipaan jotain tuttua, ja minusta tuntuu, että sabotoin sitten itseäni aloittamalla vanhat negatiiviset kaavat uudestaan. Mestarit, voitteko antaa minulle suuntaviittoja pois vanhoista kaavoista? –Cath, Australia

Vastaus:

Olet tehnyt hyvää työtä käydessäsi läpi joitain oppituntejasi, mutta hankkiuduttuasi eroon tuottamattomista oppitunneista, sinulle jää tyhjä paikka niiden tilalle. Se saa tuntemaan, että niiden pitäisi tulla takaisin – ja usein ne tulevat. Sinun täytyy alkaa täyttää noita tyhjiöitä ehdottomalla rakkaudella kaikkea sitä työtä kohtaan, jota sinun täytyi tehdä karkottaaksesi kaavoja, jotka vaivaavat sinua.

Vetämällä sisään universumin ehdotonta rakkautta voit rakastaa itseäsi siitä kaikesta työstä, mitä olet tehnyt. Taputat itseäsi selkään siitä, että olet päässyt eroon tarpeettomista oppitunneista. Se on helppoa tehdä. Sanotaan, että olet juuri karkottanut syyllisyydentunteen jostain aiemmin tehdystä päätöksestä. Näet, ettei se enää palvele sinua ja … puh! … se on poissa. Mutta sitten on sen käyttämä tila. Meditoi hiljaa positiivista, rakastavaa energiaa ja onnittele itseäsi hyvästä työstä – rakkautta virtaa sisään ja ottaa tuon tilan.

Tutki jokaista uskomusta, joka kontrolloi käyttäytymistäsi. Kaikkeen mikä aiheuttaa epäilyä tai pelkoa, pitäisi tarttua, ja tutkia sitä saadaksesi selville, miksi se on. Voit korvata nuo negatiiviset uskomukset itsen rakkaudella, ja tämä avaa sinut yhdistymään korkeampaan itseesi ja kukoistamaan.

Valitset, miltä todellisuutesi näyttää, niillä uskomuksilla, joiden sallit jäädä ja kontrolloida tekojasi. Muuta niistä jokainen, joka on niiden asioiden vastainen, jotka resonoivat kanssasi. Älä pelkää jatkuvaa uskomuskiertoa, jotta voit oppia kaiken, mitä varten olet täällä. Muista, että sinä olet ohjaksissa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.