KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

18.7.–25.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen osa-aikainen regressioterapeutti ja toimin myös sosiaalityöntekijänä lasten mielenterveysasioissa – rakastan kumpaakin! Etsin opastusta siihen, miten kasvatan regressioterapiaani, mutta tunnen vetoa myös saada siihen liittyvää henkistä viestiä enemmän ulos. Onko mitään opastusta, mihin ohjata energiani? Sitä arvostetaan kovasti! –Jenean, Australia

Vastaus:

Ajattelet, että elämässäsi pitäisi olla enemmän, kuin koet. Kumpikin työsi on valtavan suotuisaa niille, joita palvelet. Emme voi sanoa sinulle, mikä on oikein tai väärin, koska se puuttuu valinnanvapauteesi, mutta kannustaisimme sinua löytämään tavan jatkaa kumpaakin näistä upeasti tyydyttävistä lahjoista.

Regressiosta on tulossa suositumpaa, kun media tunnistaa reinkarnaatiokäsityksen pätevyyden. Suusta suuhun on nopein ja paras tapa tulla tunnetuksi. Lyhyet havaintoesitykset hypnoositapahtumissa, henkisillä messuilla, kirjastoissa ja yhteisökeskuksissa auttavat suuresti tietoisuuden, kiinnostuksen ja kysynnän levittämisessä.

Mielenterveystyössäsi on tapoja tuoda hypnoosi vähentämään muuten jäljittämättömiä ongelmia, jotka vaivaavat asiakkaitasi. Keskustelut ja työpajat kollegoillesi esittelevät heille kaikkia käytettävissä olevia hyötyjä. Jos otat muutamia näistä askelista, huomaat luoneesi kysyntää asiantuntemuksellesi.

Ymmärrä myös, että saattaa olla ihmisiä, jotka etsivät palvelujasi ja vastustavat ponnistelujasi riippumatta siitä, mitä he sanovat sinulle. Se on yksin heidän ongelmansa, etkä voi tehdä sille mitään. Älä ole kiinni työsi lopputuloksessa. Intuitio auttaa sinua löytämään asiakkaidesi edistymiseen tarvittavan suunnan.

Universumi, oppaasi ja "perspektiivisten" asiakkaiden oppaat mahdollistavat sen, että ihmiset kuulevat palveluistasi. Kun olet valmis, laita universumiin virtuaaliopaste, että "toimisto on auki ja valmiina", ja puhelimesi alkaa soida.

Kysymys:

Mestarit, kysymykseni on, että huoman tavallisesti, että yritän yhdistyä ihmisiin, vaikka en ole vakaa päätöksissäni, muutan mieltäni koko ajan ja olen melko älykäs. Yritän aina etsiä vastauksia eikä asioissa tällä planeetalla ole tolkkua, ellei niitä vie henkiselle tasolle. Miten annan sieluni opastaa minua tällä matkalla? –Maria, USA

Vastaus:

Älykkyys ei liity mitenkään päättämiseen – se osoittautuu joskus haitaksi. Kun sinulla on epätavallinen määrä inputia (monista lähteistä kerättyä informaatiota), sinun täytyy kahlata läpi koko materiaali tullaksesi johonkin johtopäätökseen, jos käytät vain ajatteluprosessiasi. Sinut ohjataan yhteen suuntaan ja sitten löydät vastakkaisesta suunnasta jotain, mikä kiinnostaa sinua enemmän. Jos sen sijaan luotat tunteisiisi vastauksessa, pääset käsiksi omaan kokemukseesi käymättä läpi niiden kaikkien mielipiteitä, jotka ovat joskus antaneet sinulle neuvon.

Asioissa ei näytä olevan tolkkua, koska vertaat kaikkien myötävaikuttajien ristiriitaisia näkemyksiä. Kun muutat ajattelusi henkiseen ennakointiin, suodatat pois negatiivisuuden ja egotuomitsemisen ja jäljelle jää ehdottomasti rakastava arviointi.

Sielu on sisälläsi. Sielusi puhuu sinulle intuition ja tunteiden kautta. Luovu tarpeesta tuomita ja kaikesta muusta negatiivisuudesta ja pyri ympäröimään elämäsi vain rakkaudella ja ymmärryksellä. Kysy aina: "Mitä tunnen tästä", älä "Mitä ajattelen tästä". Tee asioita vain, jos ne resonoivat kanssasi.

Pyydä neuvoa oppailtasi ja seuraa sitä, jos se tuntuu hyvältä. Sinulla on valinnanvapaus – kenenkään ei pitäisi sanoa sinulle, mitä tehdä, ja henki joka on valoa, ei koskaan sano, mitä tehdä. Kunnioita itseäsi.

Kysymys:

Mestarit, on sanonta: "pyydä ja saat sen". Minulla on elämässäni kaikkea, mitä muut ihmiset haluavat, mutta minusta tuntuu, ettei näillä asioilla ole merkitystä. En ole koskaan toivonut niitä asioita, joita elämässäni on, vaikka olen hyvin kiitollinen niistä. Menen vain virran mukana, mutta näen edelleen ihmisten tekevän kovasti töitä saavuttaakseen asioita, jotka eivät koskaan anna heille sisäistä tyydytystä. Voitteko kommentoida. –Rima, Intia

Vastaus:

Ensimmäinen kommenttimme on: miksi olet huolissasi niin paljon muista ihmisistä, kun et ole saanut valmiiksi kaikkia elämänoppituntejasi? Kaikki mitä sanot, käsittelee ihmisegon tuomitsemista yhteiskunnassa ja negatiivisen ja positiivisen potentiaalin tasapainottamista. Henkinen ihminen laittaa nämä asiat sivuun ollakseen ehdottomasti rakastavassa energiassa – kunnioittaen samalla sitä matkaa, jonka toiset ihmiset ovat valinneet, käyttämättä aikaa sen tuomitsemiseen.

Miten tiedät, mistä kenenkään muun oppitunneissa on kyse? Miten voit sanoa, että hän ei saavuta koskaan sisäistä tyytyväisyyttä työstään? Mitä se edes merkitsee jollekin toiselle? Et voi olla hänen sisällään ja arvioida hänen tyytyväisyyttään omiin ponnisteluihinsa.

Sinulla on oma polkusi, ja sinun pitäisi keskittyä ainoastaan siihen. Entä nuo pikkuruiset pelot ja epäilyt, joita on arkielämässä? Ne ovat merkkejä, että siinä on jokin elämänoppitunti ja sinun täytyy käsitellä se. Tuomitsemisen jatkaminen merkitsee, että annat liikaa energiaa egollesi – siihen sinun täytyy keskittyä. Pyri poistamaan kaikki negatiivisuus ja tee elämästäsi täysin positiivista.

Fraasi jonka sanoit alussa, on merkki, että yksilö on yhdistynyt todelliseen ydinolemukseensa ja tunnistaa ne voimat ja kyvyt, jotka hänellä on Lähde-energian osana. Pyri tutkimaan noita kykyjä ja tuo ne etualalle. Opettele käyttämään noita voimia ymmärtääksesi, miksi tulit tähän inkarnaatioon, ja suorittaaksesi loppuun oppituntisi.

Kun olet astunut täysin positiivisuuteen, vain omalla matkallasi on sinulle merkitystä – minkä vuoksi olet täällä. Fyysiset tarpeet ja halut on menneisyyden asia ja ehdoton rakkaus tulevaisuutesi.

Kysymys:

Mestarit, kun psyykkiset kykyni ovat avautuneet, minusta tuntuu, että vedän puoleeni maasidonnaisia henkiä. Estetäänkö niitä jostain syystä siirtymästä eteenpäin? Voivatko ne siirtyä, kun ovat valmiita, vai tarvitsevatko ne apua? Miten voin auttaa niitä? –Jenny, USA

Vastaus:

Sielut päättävät pelosta pysyä lähellä Maata ja olla palaamatta ehdottomaan rakkauteen. Järjestäytyneet uskonnot ja yhteiskunta ovat iskostaneet niille, että ne tuomitaan helmiporteilla, ja jos ne ajattelevat olleensa pahoja, ne uskovat itsensä lähetettävän ikuiseen kadotukseen helvetintulissa, joten ne päättävät olla menemättä "sinne". Lisäksi jotkut jäävät, koska ne tuntevat olevan keskeneräisiä asioita, joko päästäkseen tasoihin jonkun kanssa tai suojellakseen jäljelle jääneitä ja saattaakseen loppuun jotain heidän kanssaan.

Sielu voi siirtyä eteenpäin, koska haluaa. Se ei tarvitse saattajaa, kutsua tai tietyn ajan kulumista – sen täytyy käyttää vain omaa aikomustaan siirtyä ulottuvuudesta toiseen. Niitä jotka ovat "jähmettyneet" pelkotilaan, voivat auttaa kaikenlaiset sielut kummallakin puolella. Aivan kuten sielulle ei voi missään elämänvaiheessa sanoa, mitä tehdä, koska tämä puuttuu sen valinnanvapauteen, kommunikoinnin täytyy alkaa tuosta sielusta. Sen ei tarvitse olla vain kysymys Kotiin menemisestä, se voi olla ajatus kyllästymisestä olemaan kiinni Maassa. Opas tuosta elämästä tai sukulaissielu vastaa pyyntöön ja antaa ehdotuksia planeetasta irrottautumiseen ja eteenpäin siirtymiseen.

Sinulla on kyky auttaa kurittomia sieluja, jotka ovat hämmentyneitä, aikovat siirtyä eteenpäin ja yhdistyä taas ydinolemukseensa. Jos ne muodostavat yhteyden sinuun, voit kysyä, aikovatko ne palata ehdottomaan rakkauteen. Informoi niille, ettei "siellä" ole muuta kuin rakkautta ja ettei helvettiä ole, elleivät he luo sitä itselleen.

Kysy, haluavatko ne liittyä jonkun seuraan. Kehota niitä sitten kutsumaan tuota henkilöä henkimaailmasta auttamaan. Tuon henkilön on tietysti tarvinnut jättää kehonsa ennen sitä. Elävä henkilö voi auttaa sitä vain ehdotuksilla. Henki voi tulla ottamaan sitä kädestä ja ohjata Kotiin.

Kannustus, rauhallinen ajattelu ja taikauskosta luopuminen auttavat jumiutuneita sieluja siirtymään paikkaansa Kotona.

Kysymys:

Mestarit, sanotaan, että sielu voi olla useammassa paikassa kerralla … Onko siis mahdollista, että sielu on inkarnoitunut kahteen kehoon samanaikaisesti? Lisäksi, aika ei "kotona" ole lineaarista, kuten maan päällä, joten onko mahdollista, että sielu matkustaa ajassa taaksepäin elämään ihmiselämää menneisyydessä? –Jane, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Sielulla on energiaolemuksessaan kyky olla useammassa paikassa kerralla. Kehoa käytetään oppituntien oppimiseen maaplaneetalla, ja tuon tehtävän toteuttaminen vaatii suurimman osan sielua ja melkein koko tietoisuuden. Osallistuessaan opettamis-oppimisprosessiin, sielu voi olla vain yhdessä kehossa kerrallaan. On mahdotonta olla täysin tietoinen ja inkarnoitua useampaan kehoon samanaikaisesti.

Ne jotka ovat kokeneet entisen elämän regression, jossa he projisoivat itsensä takaisin aiempaan inkarnaatioon, saavat ajatuksen, että he elävät kumpaakin elämää samanaikaisesti, mutta varsinainen oppimisprosessi tapahtuu vain yksi kerrallaan. Vierailu on sen opiskelun uudelleenluomista, joka tapahtuu toisessa ajassa ja paikassa.

Mitä tulee siihen valintaan, jonka sielu tekee inkarnaatiotyyppisistä kokemuksista, se voi tehdä sen missä tahansa valitsemassaan Maan aikavaiheessa. Historiafriikkejä voi 2000-luvulla kiehtoa elämä 1800-luvulla ja he päättävät, että seuraavan elämän pitäisi olla siellä – siis, jos he muistavat tämän ja se tuntuu edelleen tärkeältä silloin, kun he tekevät valintoja uudesta elämästä. Sielu voi valita myös tilanteen sen tulevassa ajassa, missä se tällä hetkellä on.

Sielut ovat kaikkivoimaisia valinnoissa ja järjestelyissä. Jokaisella on 12 muun sielun neuvosto, joka auttaa sitä järjestämään tulevan oppimistilanteen parametrit. Taas kerran, kukaan ei tee valintoja sielun puolesta, mutta on paljon neuvoja tarjolla kysyttäessä.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää, miten voin avata taas chakrani, kun ne suljettiin ollessani pieni, koska ne olivat valtavan auki (elin henkisessä ja fyysisessä ulottuvuudessa samanaikaisesti tietämättä eroa). Kaipaan tuota yhteyttä ja enkeleitä, joita näin, ja minusta tuntuu, että sitten kun saan ne taas täysin auki, minulla on enemmän tapoja yhdistyä universumiin. Tunnen yhteyden jo, mutta luulen, että on enemmän tutkittavaa enkä oikein tiedä, miten sen voi tehdä. –Brenda, Brasilia

Vastaus:

Chakrojasi ei ole suljettu, tai muuten et pystyisi tuntemaan lainkaan muita ulottuvuuksia tai kommunikoimaan niiden kanssa. Olet turruttanut ihmistunteesi, jotteivät ne eivät fokusoidu muihin ulottuvuuksiin. Kun vaihtelit fyysisestä ei-fyysiseen tietoisuuteen, keskityit siihen, minkä kanssa halusit eniten kontaktia, ja sivuutit muun inputin.

Tämän herkkyyden takaisinsaamiseen vaaditaan vain aikomus tehdä se ja harjoittelua. Sinun täytyy uskoa, että se on mahdollista, ja tietää, että sinulla on tuo kyky. Keskity sitten maailmasi ei-fyysisiin aspekteihin ja terävöitä niitä, jotta voit tunnistaa ne olennot, joiden kanssa etsit yhteyttä.

Keskityt uskomukseen, että tarvitset fyysisen kehon voidaksesi muodostaa tämän yhteyden. Sinulle olisi helpompaa sallia sielusi lähteä kehostasi meditoinnin, unen tai tietoisen astraaliprojektion aikana. Tätä teit ollessasi pieni. Mahdollisuudet ovat rajattomat, joten älä anna ajattelutapasi rajoittaa potentiaaliasi.

Varmista, että joka kerta kun pyrit muodostamaan yhteyden, olet suojannut itsesi negatiivisilta voimilta, jotka ovat valmiita, halukkaita ja kykeneviä sekaantumaan sinuun, jos et ole asettanut rajoja. Pyydä vain oppaitasi tai arkkienkeleitä peittämään sinut ehdottomaan rakkauteen (valkoinen valo) ja estämään kaikkia negatiivisia olentoja astumasta tilaasi ja puuttumasta matkoihisi.

Jos haluat tutkia pidemmälle, tutki kehon ulkopuolisia kokemuksia – mene kehottomien sielujen kokoontumispaikkoihin ja vieraile muilla planeetoilla, joissa sieluilla on elämiä maaelämän lisäksi. On monia ryhmiä, jotka tutkivat tällä tavalla. Monroe-instituutti on tehnyt vuosikymmeniä kokeita näistä menetelmistä ja heillä on myös cd-ohjelmia, jotka auttavat saamaan kohonneita tietoisuustiloja.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.