KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

18.6.–25.6.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen päättänyt olla kasvissyöjä, koska kun minusta oli tullut tietoinen kaikista elämänmuodoista, erityisesti eläimistä, en voi olla enää osa järjestelmää, joka tappaa hyvin julmasti ja ilman armoa, kun meillä on nyt hyvin monia tapoja välttää sitä. Kyllä, minun täytyy kunnioittaa kaikkia valintoja, mutta sydämeni tuntee sitä pelkoa ja epätoivoa kuoleman odottamisesta, jota oletan niiden tuntevan tappamisaikaan. Nyt eläminen tässä maailmassa on minulle tuskallista, ja minusta tuntuu joskus niin avuttomalta, että olen surullinen ja häpeissäni ihmisrodun käyttäytymisestä. Siinä on tuomitsemista … Auttakaa minua käsittelemään tämä. –Paula, Portugali

Vastaus:

Jokainen sielu valitsee, mitä se haluaa kokea tullessaan maaplaneetan kaksinaisuuteen. Jotkut haluavat vain oppitunteja, joissa ne yrittävät selvittää vaihtoehdot, jotka vievät ne negatiivisesta energiasta positiiviseen. Jotkut haluavat kokea vain negatiivisuutta, jotta ne voivat saada syvemmän tunteen Kodin horjumattoman, ehdottoman rakkauden vastakohdasta.

Samalla kun jollain sieluilla on empatiaa kaikkia eläimiä kohtaan, jotkut tuntevat vain ihmiset ja jotkut tuntevat vain oman kehonsa. Eläimillä on harvoin sielua, ja elämänkipinä elävöittää ne. Ne eivät ole planeetalla oppiakseen oppitunteja, vaan esittääkseen jotain osaa niiden sielujen kokemuksissa, jotka ovat valinneet ihmiselämän.

Yksi oppituntisi on egotuomitseminen ja ajattelet, että sinulla täytyisi olla vaikutusvaltaa niihin valintoihin, joita muut sielut tekevät, koska tiedät paremmin kuin ne. Kuka sinä olet sanomaan, mitä toisen pitäisi oppia ja miten hänen pitäisi käyttäytyä? Jos teet päätöksiä toisen puolesta, sekaannut hänen valinnanvapauteensa ja siihen syyhyn, miksi hän on inkarnoituneena.

Annat eläimille, joilla ei ole sielua, ihmisajattelun ja -tunteen, vaikka ne ovat enemmän kasvien kaltaisia kuin ihmisten. Niillä ei ole pelkoa kuolemastaan, koska ne ovat tietämättömiä siitä, mitä siirtyminen elämisestä ja hengittämisestä ruuaksi sisältää. Olet inhimillistänyt ne omissa mielikuvissasi.

Inhosi maailmaa ja sen tekoja kohtaan nousee siitä ajatuksesta, että kaikkien ihmisten olisi pitänyt saavuttaa se kohta, että he pyrkivät vain positiivisiin tekoihin tällä elämännäyttämöllä. Niin ei voi olla, koska puolet energiasta maan päällä on kaikkina aikoina negatiivista.

Elä omaa elämääsi itseäsi varten, älä ympärilläsi olevia varten. Jatka uskomista niin, kuin uskot, ja käsittele jäljellä olevat oppitunnit, mutta älä projisoi uskomuksiasi muihin.

Kysymys:

Mestarit, mikä sopimus minun ja aviomieheni sielun välillä on ja miten voin lopettaa sen? Hän on tunteellisesti näännyttävä. Hän tyhjentää kaikki ympärillään ja täyttää heidät negatiivisella fiiliksellään, ja syyttää sitten meitä hänen täyttämisestään negatiivisella fiiliksellä. Hän on erittäin onneton sielu, ja olen yrittänyt parhaani ja vienyt hänet jopa meditointikurssille. Hän oli ok muutaman kuukauden, sitten hänen negatiivinen puolensa otti vallan ja hän jätti kurssin kesken ja syytti minua aikansa haaskaamisesta ja menetetyistä bisneksistä. Oliko hän kumppanini myös entisissä elämissä? Olen kyllästynyt hänen negatiiviseen ja näännyttävään puoleensa. Kaikki ympärillä pelkäävät häntä. Minä, lapsemme, hänen sisarensa, sisarenpoikansa ja sisarentyttärensä – kaikki jotka kiintyvät häneen – uupuvat tunteellisesti. Miten voin auttaa tuota tilannetta? –Noni, Kanada

Vastaus:

Teillä ei ole mitään erityissopimusta. Elät valitsemiesi oppituntien vs. miehesi valitsemien oppituntien kanssa. Voit käsitellä ne oppimalla perustelut omien oppituntiesi taustalla, ja sitten tämä vapauttaa miehesi vaikutusvallasta. Pidät tiukasti kiinni monista uskomuksista, jotka ohjaavat tapaasi nähdä tämä tilanne.

Miehesi on negatiivisen energian magneetti. Tämä johtuu osittain siitä, että häneen on kiinnittynyt inkarnoitumaton olento, joka kukoistaa negatiivisessa energiassa, ja osittain siitä, että hän halusi käsitellä negatiivisuutta tässä elämässä. Sinut vedettiin tälle alueelle, koska halusit nähdä, pystyisitkö tunnistamaan negatiivisten ihmisten ja toimintojen vaikutuksen ja poistaa sen itseltäsi.

Ainoa asia joka kukistaa negatiivisen taakan, on taistelu sitä vastaan ehdottomasti rakastavalla energialla. Jos sinulla ja kaikilla muilla joihin hän vaikuttaa, on se aikomus, että häntä pommitetaan ehdottomalla rakkaudella, niin sitten on, ja hänen negatiivisuutensa ylitetään. Älä osallistu missään olosuhteissa väittelyyn hänen kanssaan, koska hän lisää negatiivista energiaa luullessaan, että saa sinut kyyristymään pelosta.

Peitä itsesi valkoisella rakkaus-valolla ja opeta myös kaikkia muita tekemään samoin. Pyydä oppaitasi suojelemaan sinua hänen energialtaan ja auttamaan häntä luopumaan riippuvuudesta negatiivisuuteen ja kiinnikkeeseensä. Ennakoi ja tiedosta, miltä sinusta tuntuu ennen pakahtumista.

Et ole jakanut yhtään muuta elämää tämän sielun kanssa. Sinä määräät, millainen elämäsi on tästä eteenpäin. Tee valintoja, jotka lisäävät positiivisuuttasi ja suojaudu hänen negatiivisuudeltaan – luot oman todellisuutesi. Aina kun tunnet nääntyväsi, vedä tietoisesti universaalia elämänvoimaa Lähde-energiasta, jota on kaikkialla ympärilläsi ja käytettävänä pelkästään sillä aikomuksellasi, että se täyttää tyhjiöt sisälläsi.

Kysymys:

Mestarit, maailma tulee huonommaksi, ja erityisesti minun maassani on enemmän ja enemmän uskonnollisia fundamentalisteja, jotka kohtelevat naisia kuin roskaa. Pelkään syntyä uudestaan, jos kohtaan heidät taas tai pahempaa, minusta tulee yksi heistä. Mitä teen välttääkseni uudestisyntymän? Minusta tuntuu, että olisin mieluummin helvetissä, kuin syntyisin näiden ihmisten keskuuteen. –Kou, Indonesia

Vastaus:

Jokainen sielu määrää, milloin se inkarnoituu ihmiselämään ja milloin jää Kotiin. Sinäkin olet ainoa, joka päättää, mihin ja milloin aiot inkarnoitua, mitä haluat kokea tuossa elämässä, keitä perheenjäsenesi ovat ja mitä haluat tapahtuvan tuon elämän aikana.

Sillä mitä ajattelet tällä hetkellä, on erittäin vähän tai ei yhtään vaikutusta tulevaisuuteesi, koska voit nähdä vain sen, mitä kohtaat tällä hetkellä. Henkimuodossa sinulla on kyky nähdä Maan menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ja päättää, haluaisitko osallistua johonkin tiettyyn tapahtumaan tai aikajaksoon. Voit tulla joskus Maan menneeseen historiaan tai tulevaan aikaan, joka on täysin erilainen kuin nykyelämäsi. Voit valita myös aikaa planeetalla, joka ei ole kaksinaisuudessa ja jossa ei ole negatiivisuutta.

Kun pääset takaisin Kotiin, voit tutkia, mitä varten inkarnoiduit ja saitko etsimiäsi kokemuksia. Sinulla on 12 muun sielun neuvosto, joka neuvoo sinua lisäkoulutuksessa ja siinä, minkä tyyppisistä jatkoelämistä voisit hyötyä. Mutta valinta jää täysin sinulle.

Kysymys:

Mestarit, käsitän, että supersankarielokuvat menestyvät hyvin näinä päivinä. Ne tuovat ajatuksen pelastajista. Näissä elokuvissa on myös paljon invaasioita Maan ulkopuolelta. Voiko tämä liittyä "sininen säde" -projektiin? Voisiko tämä salainen hallitus valmistella mahdollista sotaa tai invaasioita hologrammin kautta aiheuttamaan pelkoa ja paniikkia, jotta se voi tarjota ratkaisun kontrolloimalla meitä vielä enemmän? Onko tämä salaliittoteoria, vai onko se maanläheinen? Nimittäin olen tutkinut ja havainnut, että historiamme, periaatteessa kristinuskon raamatussa kertomalla tavalla, on ehkä ollut suuri hologrammi, kopio mytologisista tarinoista jotka koskevat muinaisia jumalia. Voisitteko puhua siitä? –Sergio, Brasilia

Vastaus:

Elokuvia luodaan viihteeksi, jotta saadaan ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi jostain ja he voivat visualisoida itsensä elokuvan sankariksi. Planeetan välittömän ja jatkuvan kommunikoinnin vuoksi on vaarallista mustamaalta todellinen maa tai kansa, joten media on lisännyt muukalaisten käyttöä vihollisena.

"Sininen säde" -projekti oli kahden sellaisen yksilön rikkaan mielikuvituksen keksintöä, jotka käyttivät salaliittoteorioita tyynnyttääkseen omaa vainoharhaisuuttaan ja tehdäkseen rahaa kirjalla ja muulla myynnillä, joka perustui yhden väestönosan pelkoon. Sitä ei ole olemassa kiinteänä asiana, mutta se pysyy aktiivisena niiden todellisuudessa, jotka haluavat uskoa siihen.

Sielut muodostuvat energiasta, ja energia on kaikki. Mikään ei vakiinnu, ellei joku hyväksy sitä tuossa tilassa maaelämän kaksinaisuudessa. Maaplaneetan toimintatavan ulkopuolella ei ole negatiivisuutta eikä siksi pahuutta ja juonittelevia olentoja.

On mahdollista luoda, mitä tahansa haluaa, jos oma uskomus on niin voimakas. Jotkut ihmiset uskovat Harry Potterin velhomaailmaan sekä kaikkeen sen taikaan ja ei-ihmisolentoihin riippumatta siitä, ovatko he nähneet sen omin silmin tai eivät. He väittävät, että jästit eivät vain tajua sitä, koska he eivät ole kokeneet mitään taianomaista.

Organisoitujen uskontojen opinkappaleet ja uskomukset voivat perustua mielikuvitukseen sekä dokumentoituihin faktoihin. Joka päivä kirjoitetaan romaaneja olemattomista faktoista, kyvyistä ja maailmoista, perustuvat ne sitten todellisiin tai keksittyihin tapauksiin – koska niin voi olla.

Maan päällä on ryhmä yksilöitä, jotka ovat lyöttäytyneet yhteen kontrolloidakseen koko maailmaa käyttämällä hologrammia tai joitain muita keinoja. Globaalilla tasolla ei ole salaliittoja. Mutta jos haluat jostain syystä seurata näitä salaliittoteorioita ja hyväksyä ne, sinulla on valinnanvapaus tehdä juuri niin ja pitää kiinni kaikista niiden aiheuttamista peloista.

Kysymys:

Mestarit, minut kasvatettiin kultissa, joka opetti, että Harmageddon tulisi minun elinaikanani ja sitä seuraisi paratiisi. Lähdin tuosta kultista, mutta tunnen vetoa "Muutokseen" ja "Tapahtumaan". Kysymykseni on: valitsinko tuon kultin valmistelemaan minua "Tapahtumaan" vai paketoinko uudelleen käsityksen, joka on minulle tuttu? –Dawn, USA

Vastaus:

Jokainen sielu jolla on fyysinen ihmiskokemus, löytää tiensä elämän läpi ja valitsemansa oppitunnit käyttämällä niitä uskomusjärjestelmiä, jotka se hyväksyy perustaksi jokapäiväiselle illuusiolleen. Kun joku on hyväksynyt jonkun toisen uskomusjärjestelmän, se pysyy hänen kanssaan, kunnes hän päättää korvata sen jollain muulla.

Useimmiten ette ole edes tietoinen siitä, että noudatatte edelleen toisten uskomuksia, ennen kuin ne yhtenä päivänä törmäävät teihin, kun reagoitte jononkin tilanteeseen, johon teillä ei ole syytä reagoida. Sinun tapauksessasi, samalta vaikuttavat uskomukset – Harmageddon ja Tapahtuma, paratiisi ja Muutos – ovat tuoneet sinut takaisin aiempaan elämääsi ja siihen, mitä sinut opetettiin uskomaan. Sinä paketoit käsitteitä uudelleen.

"Tapahtumalla" on monia erilaisia määritelmiä modernissa maailmassa, eikä sillä ole mitään tekemistä sielun henkisen matkan kanssa. "Muutosta" käytetään yleisesti viittaamaan itsensä poistamiseen kolmannen ulottuvuuden negatiivisuudesta ja siirtymiseen Lähteen autuaaseen ja ehdottomasti rakastavaan energiaan Kotona – ei-fyysinen tila.

Muutos on soolotila, joka syntyy, kun sielu pääsee eroon tarpeestaan egotuomitsemiseen ja tulee olennoksi, joka ei koskaan tuomitse, vaan pelkästään arvioi tarkkailemiaan asioita. Se on henkinen prosessi matkalla valitsemiensa elämänoppituntien suorittamiseen. Työkaluna on oman valinnanvapautensa käyttäminen negatiivisuuden torjumiseen.

Kaikki mitä olet kokenut, on osa tätä matkaa, jolla olet. Ilman monia kokemuksia ei voi tehdä informoituja päätöksiä etenemisestä polullaan.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ystävä, joka oli hyvin läheinen minulle monta vuotta ja pidin häntä kuin sisarenani. Jokin muuttui, emmekä enää puhu toisillemme tai tapaa toisiamme. Emme ole koskaan tapelleet, tai meillä ei ole ollut huonoja fiiliksiä toisiamme kohtaan, joten en ymmärrä, mitä tapahtui? Meneekö minulta jokin ohi? Nyt tunnen suurta etäisyyttä häneen ja surua ystävyyssuhteen menettämisestä, mutta jokin sisälläni kehottaa päästämään irti. Ehkä jokin ei ole oikein hänessä? Ajattelenko tätä liikaa, vai onko suhteissa tarkoitus tapahtua tällä tavalla? –Angie, Kanada

Vastaus:

Jokainen sielu on omalla polullaan ihmiselämänsä läpi. Joskus se kulkee rinnakkain toisen yksilön kanssa, mutta useimmiten polut yhtyvät vain lyhyitä yhteisten kokemusten jaksoja varten. Kun kahdella ihmisellä on samat aikomukset elämälleen, heistä tulee hyvin läheisiä, koska he jakavat tavoitteet ja mahdolliset tavat saavuttaa ne.

Sinulla ja ystävälläsi oli samoja ajatuksia elämästä läheisyytenne aikana. Sitten kun teillä alkoi olla erilaisia kiinnostuksia ja määränpäitä, matkat erkaantuivat. Suurin osa vanhasta kaveruudestanne pyöri yleisesti jaettujen tarkoitusten ja niiden selvittämisen ympärillä. Jos teillä olisi edelleen asioita, joista voisitte puhua, te puhuisitte. Mikään ei aiheuttanut tätä eroa, vaan kumpikin teistä elää erilaista elämää. Tämä on aika siirtyä eteenpäin jonkun toisen luo, joka jakaa sen, missä olet tänä päivänä.

Jos asut jonkun naapurissa tai osallistut kurssille toisen kanssa, teitä vetää yhteen se toiminta, mitä nuo asiat sisältävät. Kun toinen muuttaa, teillä ei ole enää tuon asuinalueen toimintaa keskustelunaiheena. Kun lopetatte kurssin, kumpikin jatkaa jononkin muuhun, joka ei kiinnosta toista. Tämä on elämää.

Ajattelet liikaa tätä tilannetta. Haluaisit, että nuo onnelliset ajat olisivat aina. Mutta aivan kuten ensimmäisen polkupyöräsi osalta, jossa oli apupyörät, olet kasvanut siitä yli ja sinun täytyy löytää mukavampi kulkupeli.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.