KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

17.12.–24.12.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, haluan tietää opetuksenne itsemurhasta. Olen terveydenhoitoalan ammattilainen ja taustamme tukee elämän puolustamista. Niinpä yritämme estää tilanteita, joissa ajatellaan ja yritetään itsemurhaa ja toteutetaan se, mitä pidetään yleisenä terveysongelmana. Mitkä opetukset voivat selkeyttää vapaata tahtoa ja puuttumista tilanteeseen? –Duba, Brasilia

Vastaus:

Jokaisella sielulla on valinnanvapaus päättää, mitä hän haluaa oppia inkarnoituessaan maan päälle. Yksi pätevä oppitunti on itsemurha. Se on voinut sopia muiden sielujen kanssa tekevänsä sen, jotta kaikki muut voivat kokea tuon trauman. Tai se saattaa olla pakahtunut yrittäessään tehdä enemmän, mihin kykenee yhdessä elämässä, ja se haluaa poistua elämästä ja palata myöhemmin harvempien haasteiden kera.

Jotkut sielut valitsevat sen myös oppituntina käsitellä yhteiskunnallisia tunteita itsemurhasta – samoja asioita joita sinä käsittelet työssäsi. Yhteiskunta ei halua menettää yhtään potentiaalista kansalaistaan, joten se pyrkii terapeuttien avulla rajoittamaan itsemurhia neuvomalla niitä, jotka harkitsevat sitä vaihtoehtona jäämiselleen.

Autat niitä sieluja ymmärtämään asian, jotka ovat päättäneet työskennellä itsemurhan kanssa elämänoppituntina. Terapioistanne huolimatta heillä on edelleen vapaus kuunnella ja ymmärtää kantasi tai kieltäytyä muuttamasta mielipiteitään ja tulevia toimiaan.

Oppiakseen todella jonkin oppitunnin, sielun täytyy tutkia kaikkia sen aspekteja ja siihen liittyvien eri valintojen seuraamuksia. Annat heille listan vaihtoehtoja käsitellä oppituntiaan – vaihtoehtoja joita he eivät ole koskaan ajatelleet. Ei oikeasti ole valintatilannetta, jos ei tiedä, mitä vaihtoehdot ovat.

Näitä asioita ei tietenkään käsitellä ammattiin valmistamassa koulussa, ellei sillä ole henkistä pohjaa. Jatka työsi tekemistä niin, kuin sinulle on opetettu, ja ymmärrä, että on jokaisen sielun asia tehdä omat valintansa sitten, kun he tietävät, mitä ne ovat, ja se mitä sinä teet, ei voi vaikuttaa heihin, elleivät he salli sitä.

Kysymys:
Mestarit, yli 10 vuotta sitten minulla diagnosoitiin rintasyöpä ja kaksi lastani ilmoitti: "Isä sanoi meille, ettei meidän tarvitse huolehtia vanhemmasta." Pääsin yli järkytyksestäni ja loukkaantumisestani, kunnioitin heidän valintaoikeuttaan ja siirryin eteenpäin. Hyväksyin opetuksenne sieluni oppituntisuunnitelmasta, ja teen sitä, mikä tekee minut onnelliseksi. Toivuttuani täysin menin uudestaan naimisiin ihanan miehen kanssa, ja matkustamme nyt ympäri maailmaa. Olen keskittynyt olemaan ystävällinen ja myötätuntoinen ja rakastamaan sitä, mitä teen. Lapseni jotka ovat nyt 27- ja 30-vuotiaita, lähettivät hiljattain sähköpostilla uhkavaatimuksen, että minun täytyy palata "kotiin" ja käyttäytyä kuin "normaali äiti", tai en ole enää tervetullut heidän äitinään. Olen kukoistava, terve ja elän elämääni täysillä ilman heitä. Onko kaikkien kontaktien katkaiseminen lapsiini nyt korkein ja suurin hyvä kaikkien osallisten kannalta? –Mary Anne, Australia

Vastaus:

Lapsesi ovat hyvin itsekkäitä ja manipuloivia ja haluavat saada sinut auttamaan itseään omassa elämässään silloin, kun se on heistä tarpeellista. Ole piittaamatta heistä, niin kuin he olivat piittaamatta sinun tarpeistasi monta vuotta sitten. Aivan kuten silloin, ainoa tärkeä asia sinulle pitäisi olla oma matkasi ja se, mitä olet oppinut matkan varrella. Olet tehnyt upeaa työtä tuon oppitunnin oppimisessa – jokaisella sielulla on vastuu oppia vain itsestään.

Vastauksesi heille pitäisi olla, ettei sinun tarvitse huolehtia aikuisista lapsista. Heille normaali äiti on sellainen, joka täyttää lasten toiveita ja juoksee asioilla, on lapsenvahtina ja auttaa saamaan asiat valmiiksi heidän viihtyäkseen. Et tarvitse heidän titteliään ja määritelmäänsä äidistä omaan sanastoosi.

He ovat vähän mustasukkaisia siitä elämästä, jonka olette miehesi kanssa tehneet kaiken sen jälkeen, mitä kävit läpi. Myös ex-miehesi on ilmaissut heille huolestuneisuutensa, että sinun elämäsi on paljon parempaa kuin hänen. Heillä on paljon syyllisyyttä sen vuoksi, miten he kohtelivat sinua, ja he ajattelevat, että se kaikki annetaan anteeksi, jos "liityt" heidän elämäänsä nyt. Sinulla on edelleen valinnanvapaus.

Jos he haluavat tehdä vaatimuksia sinusta "heidän äitinään", heidän täytyy ymmärtää, että se on kaksisuuntainen tie: sinä et tarvitse heitä nyt ja he päättivät pysyä poissa, kun sinulla oli tarvetta. Jos he haluavat luoda kuilun välillenne, ellet täytä heidän vaatimuksiaan, sitten niin on.

Napanuora katkaistiin kauan sitten, mutta kommunikointilinjan katkaiseminen riippuu sinusta. Se mikä on korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväksesi, on se, mikä tuntuu oikealta sinusta. Halullasi olla ystävällinen, myötätuntoinen ja rakastava voi olla valtava hintalappu: itsesi kadottaminen toisen edun vuoksi. Muista oppituntisi.

Kysymys:

Mestarit, olen auran tulkitsijaterapeutti, ja eräs ongelma estää minua tulkitsemasta useammin. Minulle kerrottiin, että tulkintojen tekemiseksi minun täytyisi tehdä meditointia ja itseni puhdistamista 45 minuuttia, ollakseni suojattu ja puhdas. Ja olen taistellut tämän ongelman kanssa pitkän aikaa, koska minä en tunne niin. Mikä on teidän mielipiteenne? Onko totta, että minun pitäisi tehdä tuo tietty meditaatio tai jokin yksinkertainen? Mitä minun pitäisi tehdä? Mikä on paras ratkaisu? –Tania, Portugali

Vastaus:

Henkimaailmassa ei ole mitään ehdottomuuksia. Se mikä toimii jollain terapeutilla, ei toimi toisella tai sitä ei tarvitse edes harkita. Opettajasi kertoi sinulle sen, mitä hän pitää tarpeellisena itselleen pysyäkseen puhtaana ja suojattuna työskennellessään. Hänessä roikkuu suurempi määrä negatiivista energiaa, kuin sinulla on koskaan ollut.

On tärkeää suojautua negatiivisilta energioilta, joita on runsaasti. Niitä tulee aina valotyöntekijöiden luo yrittämään imeä sitä positiivista energiaa, jota käytetään ihmisten auttamiseen henkienergian avulla. Jonkun auran tulkitseminen avaa kaiken hänen negatiivisuutensa sekä ehdottoman rakkausenergiansa. On elintärkeää estää tätä negatiivisuutta siirtymästä sinuun.

Oman energiasi maadoittaminen ennen työskentelemistä toisten kanssa tekee helpommaksi estää tuo tartunta asiakkaaltasi. Tämä ei vaadi 45 minuuttia, jos teet sen säännöllisesti. Lisäksi jos pyydät oppaitasi ja universaaleja parannusoppaita olemaan läsnä ja auttamaan ruumiittomien sielujen pitämisessä poissa, sinun ei tarvitse olla niin paljon huolissasi hyökkäyksestä.

Olet erittäin herkkä energialle. Ole vain avoin omille tuntemuksillesi aina työskennellessäsi, ja sinusta tulee fantastinen. Sinun ei pitäisi pidättäytyä tekemästä työtäsi jonkun toisen pelkojen ja virheellisten käsitysten vuoksi. Tee sitä, mikä tuntuu oikealta sinulle – vain sinä tiedät, miten voimakkaat suojauksesi ovat.

Kysymys:

Mestarit, keitä te olette? –Naiara, Brasilia. Ja mistä opitte antamaan vastauksia? –Ivan, Brasilia

Vastaus:

Olemme ryhmä sieluja, samanlaisia kuin te, jotka on myös "murrettu" Lähde-energiasta, aivan kuten teidät. Erona on, että meistä on tullut asiantuntijoita yhdessä tai useammassa ihmisominaisuudessa, mikä sallii meidän antaa informaatiota niille, jotka pyytävät. Meitä kutsutaan "ylösnousseiksi", koska omaksumme tämän mestariaseman teihin nähden vain silloin, kun olemme Kotona energeettisessä ydinmuodossamme.

Jos tulisimme Maahan oppimaan jotain uutta, meillä olisi samanlainen muistinmenetys, joka estää teitä yhdistymästä tähän informaatioon – jonka te kaikki tiedätte, mutta ette muista. Ollakseen mestari, sielun täytyy oppia kaikki mahdolliset aspektit tietystä asiasta, kuten hyväksikäyttö, pettäminen tai rakkaus. Tämä saavutetaan inkarnoitumalla monta kertaa keskittyen pelkästään haluttuun mestaruusaiheeseen, joka kerta eri kulmasta kuin edellisillä yrityksillä. Kun kaikkia aspekteja on tutkittu, on tuon aiheen mestari.

Sielulla on sitten kaksi vaihtoehtoa: joko jäädä Kotiin auttamaan niitä, jotka opiskelevat heidän mestaruusaihettaan, tai palata Maahan opiskelemaan uutta aluetta. Niiden aiheiden lukumäärä jotka yksi sielu voi hallita, riippuu vain siitä aikamäärästä, jonka se haluaa käyttää mestaruutta kohti työskentelyyn.

Miten tiedämme vastaukset? Pystymme näkemään, mitä teille tapahtuu silloin, kun esitätte kysymyksiänne. Voimme miettiä sitä, mitä te olette tehneet, ennen kuin kysyitte, mutta emme voi kertoa, mitä teette seuraavaksi, koska teillä on vapaus tehdä valintanne juuri ennen niiden mukaan toimimista.

Tämän sivuston kanavalle kerrotaan, mistä kysymyksistä haluamme antaa informaatiota, koska nuo vastaukset ovat parhaimpia useimpien ihmisten kannalta. Sitten hän puhdistaa mielestään omat ajatuksensa ja mielipiteensä ja istuu tietokoneen eteen, jolloin sanelemme vastauksemme.

Kysymys:

Mestarit, mitä ajattelette mielisairaudesta ja miten lähestymme sitä henkisestä näkökulmasta? –Ryan, Singapore

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Mielisairauden – kuten mikä tahansa psyykkisen tilan jota sielu kokee ihmiselämässään – tarkoituksena on oppia jotain ihmisenä olemisesta ja siitä, miten käsitellään valinnanvapautta ja mitä voima ja kykyjä on käytettävissä. Yksi yleinen tekijä joka voidaan huomata mielisairaudesta kärsivässä ihmisessä, on, että hän on avoimempi kyvylle yhdistyä ei-fyysisiin olentoihin ollessaan psykoottisessa tai tilapäisessä muistinmenetystilassa. Nämä ovat "ääniä" hänen päässään.

Yhteenvetona tästä kaikesta meidän näkökulmastamme, kaikki mielisairaudet ovat vain elämänoppitunteja, joita yksilöt ovat valinneet. Joillakin tuo kokemus on oppia, miten käsitellään tuo tila, ja toisille se on löytää, miten tasapainotetaan psyyke tai parannutaan.

Mielisairaudessa on negatiivinen sigma maan päällä, koska yhteiskunta on egopohjainen. Silloin kun ihmisen ajatteluprosessi ei pysty tekemään niitä valintoja, joita yhteiskunta pitää oikeina, hän ei sovi joukkoon ja häntä pelätään arvaamattomuutensa vuoksi. Siihen kaikkeen liittyy yleistä tuntemattoman pelkoa. Ihmiset haluavat elää jokapäiväistä elämäänsä tarvitsematta ajatella liikaa, joten odotetaan ennustettavuutta.

Ei ole mahdollista parantaa kaikkia niitä, jolla on henkisiä ongelmia, koska heidän valitsemansa oppitunti saattaa olla elää elämää, jossa on mielisairauden aiheuttamia vaikeuksia. Auttamaan näitä sieluja, voidaan selväjärkisinä hetkinä puhua heidän tunteistaan. Jos voit nähdä, mikä laukaisee kohtaukset, voit tutustuttaa heidät johonkin rutiiniin, jossa ei ole tätä ärsykettä. Tämä luo elämän, joka ei ole häiritsevä ympärillä oleville.

Kuten missä tahansa oppitunnissa, syyhyn meneminen sallii työskennellä sen kanssa ja poistaa sen vaikutuksen – tai ainakin vähentää sitä. Syyn olemassaolon kieltäminen estää käsittelemästä tuota tilaa positiivisella tavalla.

Kysymys:

Mestarit, olette todenneet, että vanhemmat sielut valitsevat vaikeampia elämiä. Vaikka tunnen olevani vanha sielu, voin vain ajatella, että elämäni ei vaikuta tarpeeksi minuun. Silloin kun minulla on huonompi kohta elämässäni ja käsittelen voimakkaita tunteita, pääsen läpi siitä nopeasti. Elämäntilanteeni eivät ole olleet loistokkaita, ja minut on viety sijaiskotiin vaikean perhetaustani vuoksi. Sosiaalityöntekijät ovat ottaneet pois myös neljä viidestä sisaruksestani. Perheessä on paljon mielisairautta, mutta tuntuu siltä, että minä vain tarkkailen kaikkea ja opastan muita. Minun täytyy kuitenkin myöntää, että ympäröivän elämän tarkkaileminen on opettanut minua tehokkaasti ja antanut samalla monia oivalluksia. Rakastan elämää ja arvostan jokaista hetkeä. Mitä "vaikea" tarkkaan ottaen on? –J., Suomi

Vastaus:

Älä ole huolissasi siitä, että olet valinnut kerrankin rasitteettoman ja vähemmän vaikean elämän. Olet vanhempi sielu, joka on inkarnoitunut satoja kertoja, ja joskus päätit työstää hyvin vaikeita asioita, joita et kyennyt ymmärtämään aiemmassa elämässä, tai valitsit jotain, mitä et ollut kokeillut aiemmin. Vain harvoin päätit monien vaikeiden elämien jälkeen tulla jakamaan viisauttasi ja lepäämään ja rentoutumaan vähän siinä ainoassa paikassa, jossa voit nauttia ihmiskehon fyysisistä herkkyyksistä.

Opit ja laajennat ymmärrystäsi ja viisauttasi niin – kuten olen huomannut – että kun kohtaat uudelleen aiemman oppitunnin, muistat, miten käsittelit sen, ja lähetät sen matkoihinsa vaikeuksitta. Ympäristösi olisi järkyttävä monille, mutta koska käytät keskeisiä voimiasi ja kykyjäsi, se tuntuu lähes kesyltä sinusta.

Tarkkailu sallii sielun oppia monia asioita eri näkökulmista samanaikaisesti. Ja toisten opastaminen tiedollasi on pyhä tehtävä, jonka olet valinnut monissa elämissä.

Kun kerromme toisille, että vanhemmat sielut valitsevat vaikeampia oppitunteja, tarkoitamme, että he haluavat usein saattaa loppuun jonkin, minkä he aloittivat, mutteivät pystyneet viimeistelemään jossain toisessa inkarnaatiossa. Sinä otat aikaa astua etäämmälle henkilökohtaisista tehtävistä ja tarkkailla muita mahdollisuuksia, joita et ole ehkä ajatellut, ja välität tarvitseville sen, mitä olet oppinut.

Elämä on niin täynnä rakkautta, koska sallit sen. Jatka tätä autuasta elämää – ei koskaan tiedä, mitä valitset, jos päätät tulla takaisin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.