KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

16.7.–23.7.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen lukenut useita kertoja, että Maa on universumin ainoa planeetta, jolla on kaksinaisuutta. Olen lukenut sen myös täällä antamistanne vastauksista. Mutta eikö se olisi tilan ja mahdollisuuksien haaskaamista? Universumissa jossa on hyvin monia galakseja ja planeettoja, Maa olisi ainoa, joka sallii kokea kaksinaisuuden? Vai olisiko se ainoa planeetta tässä galaksissa? –Sergio, Brasilia

Vastaus:

Kysy ensin itseltäsi: "Mikä syy ylipäätään kaksinaisuudella on?" Ainoa tarkoitus on, että sielu käsittelee elämänoppitunteja, joita se on päättänyt kokea. Se antaa eräänlaisen koulun tai kokeiluympäristön sellaisille, jotka jatkuvasti oppivat itsestään. Sitten kun on saanut kaiken viisauden, mitä koulutus antaa, on valmis menemään eteenpäin ja käyttämään tuota informaatiota jonkin muun tekemisessä, kuten ymmärryksensä kehittämisessä.

Jos on mennyt yli positiivisten ja negatiivisten valintojen tekemisestä, ei enää tarvitse olla niihin perustuvan yhteiskunnan negatiivisuuden ja tuomitsemisen kohteena. Sitten voi mennä alueelle, jossa kaikki mitä tekee, on tietonsa testaamista nauttiakseen niistä voimista ja kyvyistä, joita Lähde-energian osana oleminen antaa.

Kaikki on energiaa, ja energia on kaikki. Mikään ei ole fyysistä, ennen kuin sielu jolla on fyysinen elämä, toteuttaa sen. Planeetat ja galaksit – kuten uskomusjärjestelmäsi on sallinut omaan todellisuuteesi – ovat olemassa vain sinulla ja niillä, jotka jakavat samat uskomukset. Sinä uskot niiden olemassaoloon, koska olet sallinut itsesi nähdä ne.

On muita paikkoja kuin Maa, joille sielut menevät sellaisia kokemuksia varten, jotka ovat verrattavissa elämiin teidän planeetallanne, mutta ne eivät ole negatiivisuuden kohteena eikä niiden tarvitse tehdä valintoja voidakseen olla siellä. Missä nämä paikat ovat fyysisesti? Ne ovat siellä, missä osallistujat haluavat niiden olevan. Nekin ovat energeettisiä ja tulevat kiinteiksi vain, kun joukko ihmisiä luo ne uskomusjärjestelmissään, ja sitten niistä tulee noiden ryhmien todellisuutta.

Kysymys:

Mestarit, mikä on mielipiteenne videopeleistä ja miten ne vaikuttavat sieluihin? Mikä on hyvää niissä eikä liikaa? Onko teillä videopelejä Kotona? Jos ei, niin mitä teette sen sijaan? Miksi jotkut videopelit ovat verisiä ja väkivaltaisia ja jotkut sielut nauttivat niiden pelaamisesta? Ja lopuksi, mitä ajatuksenne ovat pelisuunnittelualasta? –Natalie, Tanska

Vastaus:

Videopelit ovat fyysisen maailman keksintö tai viihdetyökalu. Ne ovat vuorovaikutteisia laitteita, jotka sallivat osallistujien tehdä jotain muuta, kuin katsella elokuvaa tai lukea kirjaa. Ne vaativat pelaajaa tekemään välittömiä päätöksiä, aivan kuten hän tekee kulkiessaan yhteiskunnassa, mutta ne ovat kuviteltu ympäristö eivätkä vaaranna tuota ihmistä fyysisesti.

Sieluille ne ovat vain yhdenlainen kokemus oppia jotain ihmisenä olemisesta. Sielu muistaa ne, kuten kaiken mihin se osallistuu ollessaan Maassa, muttei niillä ole enemmän tai vähemmän merkitystä. Samaa voi sanoa kaikista elokuvista, televisio-ohjelmista, kirjoista ja todellisista tapahtumista, joille henkilö altistuu.

Meillä ei ole mitään videopelejä vastaavaa Kotona, koska meillä ei ole fyysistä kehoa, ja lisäksi muistamme kaiken, mihin olemme osallistuneet kaikissa elämissämme. Pystymme projisoimaan tietoisuutemme mihin tahansa haluamaamme tilanteeseen, olipa se sitten itse toteuttamamme tai toisten osallistumisen tarkkailemista.

Kun ottaa huomioon videopelien genret, niihin sisältyy ihmistoiminnan koko kirjo. Ne alkavat nuorten opetuspeleistä ja ulottuvat matematiikkaan ja muille oppimisalueille, strategiseen suunnitteluun, fyysiseen koordinaatioon ja pelkkään viihteeseen.

Täydelliseen roolipelaamiseen liittyvät pelit matkivat parhaiten todellisia oppimiskokemuksia. Erilaiset pelityypit vetoavat yksilöihin sen jännityksen perusteella, mitä niistä voi saada. Arat ihmiset haluavat joskus nähdä, pysyvätkö he osallistumaan verisiin taisteluihin, kontrollointiongelmia työstävät voivat pelata hallintapelejä, ja ne jotka noudattavat kaikkia yhteiskunnan sääntöjä ja määräyksiä, haluavat ehkä nähdä, miltä tuntuu rikkoa lakia. Ihminen voi saada näitä samoja vapautumisia ja kokemuksia katselemalla erityyppisiä elokuvia tai lukemalla trillereitä tai psykologista kauhua, mutta he eivät saa samaa tyydytystä, kuin "testaamalla" itsensä tuossa tilanteessa.

Pelisuunnittelija on kirjailija tai ohjaaja, joka antaa palvelua, jota yhteiskunnan tietty osa "tarvitsee". Se on vain yksi työ. Se vaatii ihmistä, joka pystyy projisoimaan koko skenaarion, kuin suosittu kirjailija. Sielu jolla on ihmiskokemus, voi valita tuon tai minkä tahansa työn tavaksi oppia itsestään ja kyvyistään.

Kysymys:

Mestarit, teen niin paljon työtä, kuin voin, ja yritän olla hyvä. Aviomies myös, mutta tuurimme ei näytä auttavan talousasioissa. Mitä muutamme itsessämme? Olen hyvin kyllästynyt, että elämä näyttää vain merkityksettömältä harjoitukselta. Jos päätimme syntyä ymmärtääksemme ehdotonta rakkautta ja saavuttaaksemme sen, miksi tekisimme niin, kun olimme jo ehdottomassa rakkaudessa? Meitä on nöyryytetty ilkeän ja julman perheen edessä myös talousasioista. Mitä tästä oppii? Opin vain sulkeutumaan ja hyväksymään iskut, kun yrittäminen ja kova työnteko eivät ole auttaneet. –L., Intia

Vastaus:

Inkarnoitumista ei valita tarkoituksena löytää ehdoton rakkaus, kuten olet sanonut. Se tehdään, koska sielu haluaa ymmärtää, mitä voimia ja kykyjä sillä on Lähde-energian osana. Tämä voidaan saavuttaa vain testaamalla itseään ja tekemällä päätöksiä, jotka koskevat negatiivisia ja positiivisia vaihtoehtoja – toisin sanoen, käymällä läpi sarjan elämänoppitunteja.

Kuten olet kuvitellut, yksi oppitunti jonka sinä ja aviomiehesi valitsitte, liittyy hyvinvointiin. Sinun täytyy oppia myös itsearvostusta ja itserakkautta sekä hyväksyä, kuka olet ja miksi kukaan ei ole tärkeämpi kuin sinä eikä kukaan tiedä enempää matkastasi kuin sinä.

Olet perheesi tuomitsemisen kohteena, ja se voidaan käsitellä monilla eri tavoilla. He luulevat tietävänsä, mikä on parasta sinulle tai mitä sinun pitäisi heidän mielestään tehdä tässä elämässä. Heidän mielipiteensä voivat vaikuttaa sinuun vain, jos sallit sen. Jos uskot, ette vain he tietävät, mikä on oikein sinulle, niin elämäsi jatkuu entisellään. Mutta jos tutkit elämääsi ja näet, että teet päätöksiä, koska ne tuntuvat oikeilta sinulle, työstät oppituntejasi ja voit saada ne päätökseen ja siirtyä eteenpäin ymmärtämiseen.

Sinulla ei ole mitään henkisiä velvollisuuksia ketään toista sielua kohtaan, joka jakaa tämän aikajakson kanssasi. Et ole mitään velkaa sukulaisillesi. Työstä pelkoja ja epäilyksiä, joita putkahtelee maailmaasi, ja löydät sen paikan, jossa voit lisätä hyvinvointiasi.

Suurin osa yhteiskunnan hyvinvoinnista määritellään pelkästään taloudellisella asemalla. Se on paljon enemmän. Se on myös tunne asioiden oppimisesta, saavutuksista ja esitettyjen ohjeiden ymmärtämisestä. Ole tyytyväinen itseesi ja jaa tämä aviomiehesi kanssa, kun kurkotat luomaan sen, mitä haluat. Työnnä kaikki negatiivinen ajattelu syrjään, koska se pelkästään pidättelee edistymistäsi.

Kysymys:

Mestarit, olen aina uskonut, että eläimiä kasvatettiin vain ihmisten ruuaksi. Kun luin erästä Saint Germainin kanavointia, näin, että olin erehtynyt, ja lakkasin syömästä eläinten lihaa. Mutta jää kysymys: mikä on väärin siinä tekstissä, jossa Jeesus "monisti" kaloja seuraajiensa ruokkimiseksi? Ja siinä, kun hän auttoi kalastajia saamaan elantonsa? Ja isässä, joka tappoi lihotetun vasikan juhliakseen tuhlaajapojan paluuta? En ole vegaani, koska pidän kananmunista ja juustosta – se on vain jäljellä kaikesta, mistä pidin eniten. Olenko väärässä? –Luiz, Brasilia

Vastaus:

Henkisessä mielessä ei ole oikeaa tai väärää, koska ei ole kaksinaisuutta. Valitseminen negatiivisen ja positiivisen välillä jossain tilanteessa, on osa oppimisprosessia kolmannessa ulottuvuudessa. Se on tapa, jolla ihmiskokemuksessa oleva sielu suorittaa elämänoppituntinsa.

Kukaan ei voi kertoa, mikä on sinulle paras tapa oppia tai toteuttaa elämänmatkasi. Se mikä on täydellistä jollekin yksilölle, on katastrofaalista toiselle. Vertailet yhden oletetun kirjoittajan tekstejä toisten oletettuihin opetuksiin. Tallennuksia mistään tapahtumasta ei voi pitää 100-prosenttisesti pätevinä, koska ne tulevat toisten mielen kautta eikä alkuunpanijalta.

Kanavoinnit voivat tulla kirjaimellisesti puhujan suusta, tai kanavoija voi tulkita ne heijastamaan omia mielipiteitään tai ennakkoasenteitaan. Tarina jota välitetään vuosisadasta toiseen ihmismuistin mukaisena, saattaa olla paikkansapitävä tai perustua vertauskuvaan tai uskomusjärjestelmään.

Ihmisten täytyy päättää, mitkä he haluavat hyväksyä omiksi uskomuksikseen, käyttämällä omaa intuitiotaan ja tuntemuksiaan sekä sitä, mitä heille on kerrottu ja mitä he ovat lukeneet toisten uskomuksista. Sinulle on esitetty eroavia mielipiteitä tuotantoeläinten tarkoituksesta. Voit päättää uskoa kumpaa tahansa. Ne ovat oikeita vain jokaisen ihmisen hyväksymänä. Eläimiä kasvatetaan syötäväksi. Joistakin se on epäinhimillistä ja väärin, kun taas toisille se on tarpeellista heidän fyysisen kehonsa ravitsemiseen. Valinta on sinun – kumpikaan ei ole täysin oikein tai väärin.

Raamatun tarinat koottiin opetustarkoituksia varten eikä tietyn tapahtuman juhlimiseksi. Arvoa on tarinan takana olevalla tarkoituksella. Jakaminen, hyväntekeväisyys, anteeksianto, kiitollisuus ja elämän eläminen ovat noiden vertauskuvien perusta.

Oppiaksesi, mitä tulit oppimaan – tarkoituksesi ollessa ymmärtää, että olet sielu ja Lähde-energian osana sinulla on tiettyjä voimia ja kykyjä, joita voit käyttää – ala luottaa itseesi. Kun herää jokin kysymys, kysy: "Mitä tunnen tästä? Mitä haluan todellisuudessa tehdä?" Ala tuntea, älä ajattele – tämä kääntää sinut toisten päätöksistä omalle matkallesi.

Kysymys:

Mestarit, ovatko väkivaltaiset teot, kuten murha, pahoinpitely, raiskaus jne., osa oppitunteja ja valittu ennen inkarnoitumista, vai ovatko ne merkki, että ihminen joka tekee niitä, on ollut piittaamatta oppitunneistaan, tukahduttanut positiivisen energiansa ja kääntänyt sen vihaksi, kiukuksi ja väkivallaksi? –M., Intia

Vastaus:

Kaikki mitä tapahtuu kaksinaisuudessa, on elämänoppitunti. Negatiivisuutta on vain maan päällä, joten se on ainoa paikka, jossa voi kokea mainitsemiasi kammottavia tapahtumia.

Sielu valitsee eri kokemuskategorioita, joita se haluaa. Yleensä ei ole määritelty täsmälleen, mitä tapahtuu – vain se, että halutaan olla kontrollissa tilanteissa, joihin liittyy muita. Jos yksilön matkaan sisältyy seksuaalisten toimien kaikki aspektit, se saattaa johtaa hänet raiskaamiseen tai seksuaaliseen orjuuttamiseen. Jos hän tutkii kontrollin menettämistä, se sisältäisi raivotekoja ja johtaisi mahdollisesti murhaan.

Nämä seikat ovat heidän oppituntejaan – he eivät lankea niihin, koska jotain lempeämpää oppituntia ei ole suoritettu. Kaikkiin oppitunteihin ryhdytään negatiivisuudessa, minkä vuoksi niitä voi olla vain Maan kaksinaisuudessa. Valinnanvapauden käyttäminen siirtymiseksi negatiivisesta oppitunnista positiiviseen rakkausvaiheeseen osoittaa, että sielu ymmärtää matkansa.

Inkarnoitumiskokemus on ottaa tuo viha, väkivalta ja kiukku ja tunnistaa, että on toinen tapa elää ja olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Tämä on matka oppituntien läpi. Kaikkiin negatiivisiin mahdollisuuksiin liittyy ihmismielen egotuomitseminen. Se päättää, että se on parempi, huonompi, ainoa joka voi tehdä päätökset kaikkien puolesta.

Tieto valitun oppitunnin loppuunsaattamisesta saadaan, kun ego laitetaan sivuun ja sielu tulee esiin ja alkaa arvioida asioida rakastavasti. Tämä voi tapahtua kenelle tahansa, joka todella tekee työtä itsensä ymmärtämistä kohti. Voit auttaa tässä siirtymässä lähettämällä ehdotonta rakkautta kaikille, jotka kamppailevat työnsä kanssa, sen aikomuksen kera, että he näkevät, mitä tekevät, ja päättävät hyväksyä positiivisen.

Kysymys:

Mestarit, polariteetti on numeerisen matematiikan perusta, numerot ovat tulos binäärisuhteista, yksi asia seuraa toista, ja tämä saa aikaan äärettömän määrän vaihtoehtoja, mutta kaikki vaihtoehdot ovat holistisia siinä mielessä, että niiden täytyy noudattaa numeerisia suhteita, jotka valitaan. Olen päättänyt menneisyydessä voittaa lotossa ja voittanut tietoisesti määriä, joilla on ollut vähän vaikutusta elämääni, vaikkeivät ne ole olleet pieniä. Tähän mennessä en ole onnistunut voittamaan elämää muuttavaa määrää. Kysymykseni on, mitä avainsuhteita valitsen elämän muuttavan rahasumman voittamisessa ja miksi. Tiedän, ettei kyse ole todennäköisyydestä. Tiedän, että todennäköisyys on valinta. Se on tasapainon ja vakauden mitta elämässä, jota voidaan noudattaa tai josta voidaan olla piittaamatta. Miksi olen valinnut vakauden tässä tapauksessa? –George, Iso-Britannia

Vastaus:

Matka on intohimosi. Iloitset elämänoppituntiesi selvittämisestä ja luontaisten voimiesi käyttämisestä, joista yksi on ilmentäminen. Koska olet hyvin älyllinen, kolmannen ulottuvuuden perustelujen tietäminen ja ymmärtäminen kykyjesi taustalla on käytännössä sama kuin tyydytys. Totaalisesti elämän muuttavat tapahtumat suuntaisivat matkasi toisaalle ja aikasi kuluisi yrityksessä käyttää kaikkia voittamiasi varoja, seuraavan haasteen löytämisen ja tutkimisen sijasta. Leikit elämällä.

Olet saanut valmiiksi kaikki ensisijaiset elämänoppituntisi, ja olet nyt ryhtynyt tarkastelemaan oikkuja, joita näet toisten elämissä. Kuten olet sanonut, tasapaino ja vakaus ovat välttämättömiä ollakseen läsnä nyt-hetkessä. Et voi seurata kiinnostuksia, jos olet myöntynyt muihin velvollisuuksiin, jotka haluat täyttää.

Kyvykkyytesi numeroiden kanssa ja voittojen aikaansaamisessa on kuin säästöt pankissa. Annat rahojen olla siellä, kunnes tarvitset niitä ja sitten teet noston. Ei ole tarvetta pitää niitä kädessä, ennen kuin aiot kuluttaa ne.

Vakautesi antaa kontrollin elämässäsi. Sinulla ei ole tarvetta olla huolissasi ylimääräisestä rahasta, koska et luo sitä tai salli sen olla olemassa. Elämästä on tullut strategioiden, älytoiminnan ja onnistumisen peliä.

Kuten olet selittänyt, kaikki on valintaa. Et valitse äärimmäisyyksiä, koska ne mutkistavat polkuasi. Kokeilet makuja noutopöydästä, etkä lataa lautastasi täyteen ensimmäisellä näkemälläsi herkulla. Riippuu sinusta, mitä tästä eteenpäin tapahtuu – voit muuttaa suuntaa koska tahansa tuon valinnanvapauden vuoksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.