KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)
16.2. – 23.2.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Mestarit, yritän ymmärtää, että jos olemme kaikki osa täydellistä Lähdettä, mistä pahat ajatuksemme ja tekomme ovat peräisin. Jos joku murhaa 10 ihmistä, täytyykö hänen elää 10 elämää tullakseen vastavuoroisesti murhatuksi? –Anne, Wales

Vastaus:
Lähde on täydellistä energiaa, joka koostuu pelkästään ehdottomasta rakkaudesta, eikä siinä ole negatiivisuutta. Ennen yksilöllisten osien luomista ja "murtamista" Lähteestä (sielut), Lähde tiesi vain täydellisyyden. Kun ei ole mitään mihin verrata, ei ole mitään kokemusta mahdollisuuksista. Lähde tiesi, mitä se oli, muttei sillä ollut mitään käsitystä, mitä se ei ollut.

Nämä osat, sielut, sallivat Lähteen olla monissa paikoissa kerralla ja osallistua lukuisiin tapahtumiin. Lähde loi erään paikan, maaplaneetan, joka muodostui yhtä suuresta positiivisesta ja negatiivisesta energiasta. Sieluille annettiin täysi valinnanvapaus päättää, halusivatko ne elää negatiivisuudessa vai positiivisuudessa. Kun pystyy vertaamaan positiivista rakkautta negatiiviseen vihaan, se antaa määritelmän rakkauden käsitteelle ja tunteelle, mikä sallii Lähteen arvostaa sitä, mitä se on ja mitä ei.

Elämänoppituntien oppimisessa ei ole "potut pottuina" tai "silmä silmästä" –mentaliteettia. Se että olette tehneet jotain yhdessä elämässä, ei merkitse, että teidän täytyy tehdä sen vastakohta seuraavassa tai myöhemmässä elämässä. Murhaajasi ei ehkä koskaan päätä tulla kokemaan uhrina olemista, jos hänen alkuperäiseen oppituntiinsa liittyi kontrollointikysymyksiä.

Kun oppitunti on valittu, sielu tulee Maan kaksinaisuuteen. Tilanteen negatiivinen puoli esitellään sielulle, jotta se voi päättää jatkaa negatiivisuudessa tai valita positiivisuuden. Kaksinaisuus on tuomitsemisen paikka, jota kontrolloi ego, ja ego tuomitsee kaiken kaikkea muuta vasten.

Oppiakseen sielun täytyy astua pois egotuomitsemisesta ja arvioida, mitä se haluaa kasvaakseen. Sen täytyy karttaa negatiivisuutta ja katsoa kohti ehdotonta rakkautta voidakseen yhdistyä omaan ydinolemukseensa ja Lähde-energiaan.

Oletetaan, että mainitsemasi kaltainen murhaaja haluaa saada äärimmäisen kontrollin toisiin ihmisiin. Hän havainnollistaa sen lopettamalla toisten elämän. Henkisesti katsottuna hänellä on tilaisuus joko paistatella tuossa vallassa, mikä hänellä on kuolleisiin, tai oivaltaa, että kontrolli on harhaa, koska nuo ihmiset eivät ole enää hänen kontrolloitavanaan. Jos hän näkee tekojensa turhuuden, hän on oppinut oppitunnin ja voi siirtyä eteenpäin.

Kysymys:
Mestarit, olen melko varma, että aviomieheni on kaksoisliekkini – rakastan häntä kovasti. Minun on kuitenkin vaikea olla tekemisissä hänen vanhempiensa ja sisariensa kanssa. He ovat hyvin pinnallisia ja materialistisia ihmisiä, me näytämme olevan heidän pakkomielteensä ja he yrittävät aina kontrolloida elämäämme. Yritän asettaa rajat, mutta en halua loukata mieheni tunteita. Olen tavallisesti uupunut ja loppuunkulunut joka kerta, kun minun täytyy olla heidän kanssaan, ja sen vuoksi en halua tavata heitä kovin usein. Miksi heidän kanssaan on niin vaikea olla? Mitä voin tehdä asialle? Pitäisikö mieheni asettaa rajat? Pitäisikö minun pyytää häntä tekemään niin? –Matilda, Brasilia

Vastaus:
Suhteiden säilyttämisen ja hillitsemisen taika on kommunikointi. Tuon täydellisen ja jakavan suhteen saamiseksi miehesi on pakko tietää kaikista tunteistasi, sekä teidän välillänne että sinun ja hänen perheenjäsentensä välillä. Kerro hänelle, miten he tunkeutuvat sinun elämääsi ja että olleessaan lähellä he ottavat energiaasi niin, että uuvut.

Miehesi ei ole kaksoisliekkisi. Jos hän olisi, näkisitte tässä maailmassa vain toisenne. Ette tuntisi tarvetta olla tekemisissä kenenkään muun kanssa. Hän keskittyisi vain sinuun eikä hänellä olisi mitään kontaktia perheeseensä.

Hänen perheensä on kateellinen teidän välisestänne yhteydestä. Olet tyytyväinen, onnellinen ja positiivinen suurimman osan aikaa, mikä kiehtoo heitä, koska he ovat usein negatiivisia, onnettomia ja vihaisia. Miehesi on kasvanut heidän energiansa lähellä ja hän on luonut esteen sen vaikutukselle. Ellet selitä hänelle heidän tekojensa vaikutusta sinuun, hän ei tunnista tuota ongelmaa.

Sinun täytyy hyväksyä, että hän on omalla matkallaan ja perheen kanssa tekemisissä oleminen on osa sitä. Se ei merkitse, että sinulla on velvollisuus viettää yhtään enempää aikaa heidän kanssaan, kuin on mukavaa sinulle. Toinen mahdollisuutesi on ympäröidä itsesi positiivisella energialla joka kerta, kun olet kontaktissa heidän kanssaan, jotta he eivät pysty varastamaan energiaasi. Aina kun he yrittävät kontrolloida elämääsi, kiitä heitä kiinnostuksesta ja sano, että olet harkinnut heidän ehdotustaan eikä se tunnu sopivilta sinulle.

Kysymys:
Mestarit, suunnittelinko jättäväni nyt ex-mieheni uuden elämän vuoksi ja jos suunnittelin, mitä olivat siihen liittyvät oppituntini, koska tunnen edelleen syyllisyyttä. Olinko vain kyllästynyt vai oliko minun aika oppia uusia oppitunteja, koska tunnen nyt, ettei elämäni ole yhtä harmonista kuin hänen kanssaan. Onko tämä kumppanuus oikea minulle? Tunnen erittäin vahvan siteen ainoaan poikaani. Onko meillä aiempaa elämää yhdessä? Minusta tuntuu, että edistyn henkisesti. Olenko oikeassa ajatellessani, että autan ihmisiä omalla tavallani? –Joanne, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:
Teit suunnitelaman saada erilaisia kokemuksia suhteissa. Oppitunteihisi sisältyi selkeä ymmärrys siitä, milloin olit saavuttanut paikan, jossa kumppanuudesta oli tullut toimimaton ja melkein tuhoisa. Tämä oli merkkisi siitä, että olit oppinut tuossa liitossa niin paljon kuin voit, ja jos halusit jatkaa oppimista, sinun täytyi siirtyä eteenpäin.

Syyllisyydentunne tulee joidenkin ympärilläsi olevien vaikutuksesta ja yhteiskunnasta yleisesti, kun ne sanovat, ettet yrittänyt tarpeeksi ja avioliitto on ikuinen. Kyllästymisellä ei ole mitään tekemistä sen oivalluksesi kanssa, että oli aika mennä jonnekin muualle, koska kokemuksesi olivat juuttuneet paikoilleen.

Tunne, että elämäsi on vähemmän harmonista, tulee lähtemisestä mukavuusalueeltasi, jossa tiesit, mitä tulee seuraavaksi. On kiusallisempaa kohdata tuntematon ja ihmetellä, miten se toteutuu. Kuten sanomme aina, olet juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla silloin, kun olet siinä.

Kun menet uuteen kumppanuuteen, sillä on kehityskäyrä ja se on töyssyistä ja epämukavaa tietä, kunnes asetut uuteen maisemaan. Anna sille aikaa. Sinulla ja pojallasi on yhteisiä elämiä menneisyydessä ja olette olleet aina läheisiä. Tämä on kaikki osa henkistä polkuasi. Kysymyksesi havainnollistavat, että olet henkisesti tiedostava ja kuljet haluamaasi polkua pitkin.

Autat tosiaan ihmisiä, mutta sinun pitäisi olla enemmän huolissasi itsestäsi huolehtimisesta. Sinun täytyy yhdistyä enemmän Lähteeseen ja tuntea tuo ehdoton rakkaus sisälläsi. Kun olet saavuttanut täyden itserakkauden, saatat sitten päättää olla huolestunut muista.

Kysymys:
Mestarit, onko sielu läsnä hedelmöityksessä? Vai missä kohtaa se tulee ihmiskehoon tai sikiöön? –Holly, USA

Vastaus:
Kun sielu on valmis ihmiskokemukseen, se valitsee vanhemmat, jotka ovat järjestäneet tilanteen, jota se etsii haluamisiinsa elämänoppitunteihin. Se laittaa merkin, pikkuruisen kiinnikkeen sikiöön, joka alkaa kasvaa. Harvoin, jos koskaan, sielu on täysin sikiössä koko raskausajan. Uusi sielu jolla ei ole ollut kovin monia inkarnoitumiskokemuksia, viettää yleensä enemmän aikaa sikiössä kuin vanhempi sielu, joka on tehnyt sen monta kertaa. Useimpien mielestä on tylsää vain olla siellä ja tarkkailla äidin toimia.

Kehon kehittymisen aikana sielu jättää kiireisenä hyvästejä tutuille, suunnittelee muita seikkailuja ja käy muissa paikoissa. Se tulee ja menee sikiössä, jotta se voi osallistua joihinkin raskaustapahtumiin, jäämättä samalla täysin ilman lähtövierailuja vanhojen tuttujen luona. Osa pysyy aina sisällä.

Sielun täytyy olla sikiössä, kun se tulee ulos äidistä, jotta keho on toimintakykyinen. Jos sielu jättää sikiön täysin – poistaa yhteyden – sikiö kuolee tai syntyy kuolleena. Sielun on siihen hetkeen mennessä, kun sikiö tulee äidistä, päätettävä, haluaako se syntyä vai ei. Se voi päättää myös syntymän jälkeen, että se on ottanut itselleen enemmän kuin haluaa (tai kenties tehnyt vanhempien kanssa sopimuksen, että he kokevat lapsen menetyksen), ja sitten se lähtee ja siitä syytetään kätkytkuolemaa.

Sielu ei ole koskaan täysin ihmiskehossa. Osa sieluolemusta pysyy Lähde-energian ehdottomassa rakkaudessa Kotona. Unen, meditoinnin ja hypnoosin aikana sielu saattaa lähettää enemmän itsestään toisiin paikkoihin.

Kysymys:
Mestarit, miten voin erottaa egopohjaiset tunteet (rakastuminen) ja korkeamman itsen todelliset tunteet (rakkaus)? Tapasin uuden ihmisen: tunnen yllättävän voimakkaasti häntä kohtaan, vaikka tuskin tunnen häntä. Onko kyse egoni rakastumisesta vai onko hän sellainen, jonka kanssa tein sopimuksia ennen tätä elämää? –Ulrika, Suomi

Vastaus:
Egolla ei oikeasti ole tunteita – se pelkästään tuomitsee. Egossa asiat ovat hyviä tai huonoja, oikeita tai vääriä, parempia tai huonompia. Tunteet ovat aistimuksia, joita saat, kun samaistut johonkin tunteeseen tai energia-aistimukseen ja joko resonoit sen kanssa tai torjut sen.

Ego perustuu ajatuksiin ja sellaisiin asioihin, jotka on tallennettu päähän/mieleen siitä, mitä olet kuullut, lukenut tai nähnyt. Periaatteessa nuo ajatukset ovat peräisin yhteiskunnan yleisajattelusta. Se ei liity mitenkään panokseen sinulta itseltäsi.

Jos joku on erittäin mukava sinulle ja sanoo rakastavansa sinua, niin oletat hänen olevan vakavissaan, koska siltä yhteiskunta kertoo rakkauden näyttävän. Jos toinen ei koskaan mainitse sanaa "rakkaus", mutta tunnet kehosi aistimuksellisessa osassa, että hän rakastaa, haluaa ja kunnioittaa sinua, niin tunnet olevasi rakastettu. Ensimmäinen on tuomitsemista, joka perustuu egoon, kun taas toinen on sielusi, joka käyttää omaa arviointiasi siitä, miltä asiat tuntuvat – olet luetteloinut niitä tässä elämässä ja muissa.

Ihmistä ympäröivä energia antaa sinulle myös merkin hänen todellisesta aikomuksestaan. Jos hänellä on vain vähän negatiivisuutta ja hän huokuu positiivista rakkausenergiaa, tiedät, että hän on rakkautta ja tarkoittaa sitä, mitä sanoo tai antaa ymmärtää. Sinä ja uusi poikaystäväsi ette tehneet erityissuunnitelmia tähän elämään, paitsi että tapaisitte jossain kohtaa nähdäksenne, missä olitte omilla matkoillanne ja haluaisitteko tutkia toisianne tässä elämässä.

Kysymys:
Mestarit, kysymykseni koskee karmaa. Mitä se on ja miten tiedän oman karmani? Jos olen velkaa jollekin, onko hän myös velkaa minulle? Miten nämä kaksi tilannetta ratkaistaan? –Andreia, Brasilia

Vastaus:
On paljon väärinkäsitystä sanasta "karma". Itämaisissa uskonnoissa ja käytännöissä se antaa ymmärtää, että sitä joka toimii tietyllä, negatiivisena pidetyllä tavalla, pidetään vastuullisena tuon energian tasapainottamisesta ja hän suorittaa yhtä voimakaan positiivisen teon eräänlaisena rangaistuksena.

Henkisessä käytännössä missä negatiivisuutta on vain maaplaneetalla, mikään ei ole oikein tai väärin eikä kukaan kanna rangaistuksia elämästä toiseen tai teosta toiseen. Ainoa rangaistus tulee yhteiskunnalta, joka toteuttaa sen sille, jonka teot ovat vastoin lakeja, jotka on laadittu suojelemaan ihmisenemmistöä, ja tämä tapahtuu samassa elämässä.

Sielut tulevat kehoon (inkarnoituvat) kyetäkseen käyttämään valinnanvapauttaan oppituntien oppimiseen. Tämä tehdään negatiivisissa tilanteissa, koska oppitunnit esitellään negatiivisudessa, ja ihmisten täytyy nähdä, että he voivat oppia valitsemalla tämän negatiivisen testin vastakohdan. Jos tuo valinta saa heidät tekemään vastoin lakia, kuten murhaamaan toisen nähdäkseen, miltä perimmäinen kontrolli tuntuu, heidän täytyy maksaa "maaoikeuden" seuraamukset menemällä vankilaan. Mutta se ei ole karmaa. He tiesivät etukäteen, mitä yhteiskunta ajatteli heidän teoistaan ja mikä maksu vaadittaisiin.

Kaikki sielut lähtevät Maahan soolomatkana – ne eivät ole yhteydessä toisten tekoihin eikä kukaan ole riippuvainen niistä. Toisin sanoen, et ole velkaa kenellekään eikä kukaan ole velkaa sinulle. Ole totuudenmukainen ja rehellinen itsellesi oppitunneissa, joita selvität.

Ymmärrä ne vaikeat tehtävät, jotka päätit tulla maapallolle suorittamaan, ja muodosta suuri määrä itserakkautta niiden vuoksi. Tunnista, että saatat ottaa toisia osallistumaan tiellesi, mutta itse henkinen matka on sinun vastuusi.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.