KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

16.1.–23.1.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, miksi se mestari joka minulla oli, kehotti minua olemaan koskaan uskomatta henkisiin olentoihin tai kanavoimatta niitä? (Miksi hän on niin vaikutusvaltainen?) Te kerroitte minulle myös, että voin kuulla korkeamman itseni ja oppaani luontaisena kykynä, jonka valitsin ennen tulemista. Joskus minusta tuntuu, että haluan jakaa viestejä oppailtani ja korkeammalta itseltäni YouTubessa, mutta tuo opettajani mielipide estää sen edelleen. Kunnioitan hänen opetuksiaan, koska hän auttoi minua saavuttamaan "minä olen" -olemukseni. Estän itseäni etenemästä polullani. Onko sielupolkuni oikeasti jakaa kanavointejani vai pitäisikö minun olla tarkkana sen kanssa, kuten hän kehotti? Miksi joskus tunnen vatsa-alueeni lämpimäksi? Miten voin estää tämän? –Santa, Kanada

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Opettajia tulee, kun oppilas on valmis oppimaan ja siirtymään eteenpäin. Kun aloitat uuden opettajan kanssa, opit nopeammin, kun annat hänelle jakamattoman huomiosi ja luotat ja uskot täysin kaikkeen, mitä hän sanoo. Näit tämän henkilön kaiken sen mestarina, mitä et tiennyt tai ymmärtänyt, joten ihannoit häntä. Hänellä on niin suuri vaikutusvalta sinuun, koska olet sallinut sen tapahtua. Hänen vaikutuksensa muuttamiseksi sinun täytyy pelkästään ottaa takaisin se valta, jonka annoit hänelle itsesi suhteen.

Monissa oppimistilanteissa tulee kohta, jolloin oppilaasta tulee yhtä tietäväinen kuin opettaja ja joskus vielä tietäväisempi. Tämä henkilö ei halua oppilaiden tunnistavan tätä, joten hän on iskostanut tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä, jotka eivät antaisi oppilaan kehittyä hänen ohitseen.

Oman yhteytesi saaminen oppaisiin, joilla on Lähde-energian älykkyys, on uhka opettajallesi, koska hänellä ei ole samoja kontakteja. Kuten olet määritellyt, informaatio jota he kanavoivat sinulle, on hyvin näkemyksellistä ja se olisi hyödyllistä monille ihmisille. Sinusta tulisi vuorostaan opettaja, ja sinun opettajasi estää tätä tapahtumasta.

Opetukset jotka annettiin sinulle, sallivat sinun saavuttaa sen tietoisuustason, jolla olet nyt. Jos seuraat kaikkia hänen rajoituksiaan viestien saamisessa toisista lähteistä kuin häneltä, lakkaat kehittymästä ja saatat jopa taantua.

Henkisellä matkalla tärkeintä on ymmärtää, että sinä olet ainoa, joka tietää, mikä sinun suuntasi on. Luota niihin asioihin, jotka resonoivat kanssasi. Kuuntele intuitiotasi korkeamman itsesi ja henkilökohtaisten oppaidesi kanssa kommunikoinnissa.

Opettajasi on vain ihminen ja kolmannen ulottuvuuden egotuomitsemisen kohde. Henget jotka ovat lähestyneet sinua, ovat ehdottoman rakkauden ulottuvuudesta, jossa ei ole "parempaa kuin" tai "huonompaa kuin". Tee, mikä tuntuu oikealta sinulle.

Se jännite jota aiheuttaa yritys pysyä "uskollisena" ja samaan aikaan seurata omia vaistojasi, aiheuttaa vatsavaivaa. Kunnioita intuitiotasi ja ota askelia sen tekemiseksi, mitä haluat, ja kaikki palaa tasapainoon.

Kysymys:

Mestarit, olen tehnyt samalle työnantajalle töitä 23 vuotta – eri rooleissa. Minulla oli burn out vuosi sitten, ja olen edelleen vähän masentunut. Minulla on voimakas tunne, että on aika siirtyä eteenpäin, irtisanoutua työstäni ja aloittaa uusi elämä luoden ura itsenäisenä yrittäjänä. Minulla on sellainen idea, että minun pitäisi auttaa rakasta 70-vuotiasta äitiäni, joka on valotyöntekijä, näkijä ja taiteilija, tuomaan esiin ja julkaisemaan hänen henkistä materiaaliaan suurempaan tietoisuuteen nettikursseina, äänikirjoina, e-kirjoina, videoina, seminaareina jne. Haluan myös kasvaa mentaalisesti ja henkisesti. Pelkään irtisanoutua työstäni ja hypätä tuntemattomaan … Olenko oikeilla raiteilla? Miltä tulevaisuuteni näyttää? Pärjäämmekö perheeni kanssa taloudellisesti, jos valitsen uuden polun? Onko tämän tarkoitus tapahtua? Mitä minun tarvitsee tehdä? –Tytti, Suomi

Vastaus:

Henkisellä matkalla ei ole absoluutteja, toisin sanoen asioita ei ole ennalta määrätty etkä suunnitellut ainoastaan yhtä tapaa edetä elämän läpi. Jokaisella sielulla on valinnanvapaus siinä, miten ihmiselämä toteutetaan. Olet oikeassa siinä, että olet saanut valmiiksi kaiken mahdollisen nykyisessä työympäristössäsi.

Silloin kun ihminen vaihtaa elämäntehtävästä toiseen, se voidaan tehdä lopettamalla vanha ja aloittamalla uusi tai se voi olla vähittäinen muutos. Koska et ole ennen osallistunut julkaisualustan luomiseen äidillesi, sinun pitäisi harkita sen tekemistä askel kerrallaan, jotta näet, sopiiko se työkykyihisi ja tarvitseeko äitisi sitä. Voisit hahmotella ohjelmia saadaksesi tunteen, miten asiat esitellään, jotta ihmisiä houkutellaan parhaiten. Kaikenlainen kehittely voisi alkaa vähitellen.

Päivittäinen osallistuminen tähän työhön auttaa sinua kasvamaan mentaalisesti ja henkisesti. Sitten kun olet löytänyt tavan esitellä materiaaleja, pystyt näkemään, miltä markkinointi näyttäsi. On tärkeää saada innokas yleisö, jotta voidaan saada taloudellinen perusta tälle liiketoiminnalle. Tämäntyyppiselle opetukselle on tarvetta, mutta esillepano on elintärkeä menestymiselle. Alun työstäminen osa-aikaisesti tuo sinulle edelleen palkkaa, samalla kun luot omaa aluettasi. Pian huomaat, että pystyt vaihtamaan alaa ja myymään ohjelmia kokoaikaisesti.

Kysymys:

Mestarit, asuttuani monta vuotta ulkomailla olen käymässä kotikaupungissani. Tänään, toista kertaa 10 päivän sisällä, joku yritti muuttaa faktoja asiassa, jossa olin mukana. Tiedän, että joka tarinassa on kaksi puolta, mutta haluaisin ymmärtää, miten ihmiset voivat olla niin erillään siitä, mitä todellisuudessa tapahtui (tässä tapauksessa todisteena oli video). Miten ihmisillä voi olla niin erilaisia havaintoja samoista faktoista? Miksi tämä esittäytyy minulle? Olen loukkaantunut ja pettynyt harhaan johtamisesta ja väärästä tulkinnasta. –Juliana, Sveitsi

Vastaus:

Tämän kerran elämänoppitunteja varten päätit tutkia eri tapoja hyväksyä itsesi, kunnioittaa päätöksiäsi, kehittää luottamusta itseesi ja olla huolestumatta siitä, mitä toiset ihmiset ajattelevat sinusta. Tämä ajankohtainen tilanne esittelee sinulle olosuhteita, jotka auttavat sinua tässä opiskelussa. Ihmiselämä tapahtuu Maan kaksinaisuudessa, jossa ego hallitsee ja tuomitseminen on yhteiskunnan tapa määritellä arvo ja menestys.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa käyttäen uskomuksia, jotka se hyväksyy totuudekseen. Jonkun ihmisen totuus joka perustuu niihin uskomuksiin, jolla hän kontrolloi elämäänsä, saattaa olla täysin vieras kaikille muille. Jos osa jonkun uskomusjärjestelmää on, että jokin on voinut tai ei ole voinut tapahtua, tuo määritelmä sitoo häntä kirjaimellisesti, kunnes hän päättää muuttaa kiinteitä uskomuksiaan.

Ympärilläsi olevia ihmisiä jotka muistavat asiat eri tavalla, jolla ne tapahtuivat, kontrolloivat heidän omat uskomuksensa, ja he ovat omaksuneet myös ne uskomukset, jotka yhteiskunta on hyväksynyt totuudeksi. Kun ihmiset haluavat olla osa jotain, he luopuvat omista ihanteistaan ja sulautuvat ryhmään, jotta heidät lasketaan osaksi sitä.

Yksi yllä mainituista oppitunneistasi on olla antamatta toisten ihmisten mielipiteiden vaikuttaa sinuun silloin, kun uskot, että sinä olet oikeassa ja he ovat väärässä. Pitäytyminen omassa tiedossasi ja oleminen huolestumatta toisista on henkisen matkasi kunnioittamista. Toinen voi loukata sinua vain, jos sallit sen. Älä haaskaa aikaasi pettymykseen siitä, etteivät ihmiset täytä odotuksiasi. Mene vain universumin virran mukana ja elä omaa elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, pitäisikö minun jatkuvasti kertoa ihmisille, mitä ajattelen ja tunnen. Mitä teen parannussessioissani ja henkilökohtaisessa elämässäni? En halua sekaantua toisten vapaaseen tahtoon tai kehitysprosessiin. Tai edes omaani. Voisitteko valaista minua rajoistani? –Lisa. Portugali

Vastaus:

Kuten viittasit, jokaisella sielulla on valinnanvapaus. Tuohon vapauteen sisältyy, noudattavatko he toisten sielujen neuvoja ja ohjeita, jotka jakavat planeetan heidän kanssaan. On mahdotonta saada joku tekemään jotain, ellei hän ole samaa mieltä tuon ajatuksen kanssa. Siksi on periaatteessa mahdotonta saada joku muuttamaan vapaa tahtonsa oman näkemyksensä mukaiseksi.

Evoluutio- tai heräämis- tai valaistumisprosessin määrittelevät ne uskomusjärjestelmät, jotka kukin yksilö omaksuu, sekä hallintomääräykset joiden mukaan hän elää ja päättää, miten hän suorittaa päivittäisiä askareitaan. On hänen oma päätöksensä, jos hän ajattelee, että hänen pitäisi tehdä täsmälleen niin, kuin joku muu on käskenyt – mutta tämä tekee siitä hänen päätöksensä ja uskomuksensa, että niin on oikein hänelle.

Mitä sinuun tulee, niin vain tekemällä päätöksiä, jotka resonoivat kanssasi, näet, mitä haluat käyttää uskomuksinasi. Tämä on juuri sitä löytämisprosessia, kuka olet ja mikä potentiaalisi on. Yksi tapa löytää, mikä tuntuu mukavalta elämäntyylisi sanelevissa menettelytavoissa, on "väittää" tai ilmaista ne toiselle. Tätä sanotaan sen kertomiseksi toisille, mitä ajattelet ja tunnet.

Sinun vastuusi ei ole ottaa kunniaa tai syytä siitä, mitä toiset tekevät informaatiolla, jota annat heille. Jokaisessa parannussessiossa tulokset määrittelee energia, jota tuot negatiivisten oireiden tasapainottamiseen asiakkaan kehossa, sekä se, mitä hän ajattelee parantumismahdollisuudesta ja hyväksyykö hän sen.

Voi tapahtua niin, että tuot voimakkainta ja sopivinta energiaa "parantamaan" asiakkaan, mutta koska hänellä ei ole uskoa parantumiseen, mikään ei muutu. Tai toisilla kerroilla asiakas uskoo menettelytapaan hoidon aikana, mutta päästessään kotiin hän tekee niitä samoja asioita, jotka aiheuttivat alun alkaen hänelle vaivoja, ja näin napsahtaa oitis takaisin siihen, mistä hän aloitti, ennen kuin autoit häntä.

Itsenäsi oleminen ja luottamus intuitioosi, tunteisiisi ja löydöksiisi on itsesi rakastamista tämän elämän vuoksi, jonka olet valinnut.

Kysymys:

Mestarit, olen tuntenut aina, ettei äitini rakasta minua. Isäni jätettyä meidät melkein 20 vuotta sitten, tuin häntä ja rakennutin meitä kumpaakin varten talon, jota hän vihasi. Kolme vuotta sitten hän muutti sisarensa taloon kaupungissa, joka on kaukana omastani. Kaksi kuukautta sitten minä (44) jouduin sairaalaan. Pyysin häntä (77) tulemaan auttamaan minua, mutta hän kieltäytyi, ja katkaisin suhteeni häneen puhelimessa. Kolme viikkoa myöhemmin tätini törmäsi häneen vahingossa autolla. Kärsittyään uskomattomasti 28 päivää sairaalan teho-osastolla, äitini kuoli 27.12. En pystynyt menemään hänen hautajaisiinsa. Miksi hänellä oli niin paljon kärsimystä? Rakastiko hän minua koskaan? Onko hän nyt hyvässä paikassa? Mikä meidän oppituntimme oli? Taidan tulla hulluksi, ja minua hoidetaan nyt paniikkihäiriön vuoksi. –Daniela, Brasilia

Vastaus:

Lakkaa olemasta niin ankara itsellesi ja ottamasta vastuuta äitisi tekemistä valinnoista. Isäsi lähti, koska hän ei pystynyt käsittelemään enää äitisi vaatimuksia. Äitisi halusi, että hänestä huolehditaan, mutta hän kieltäytyi olemasta kiitollinen tai edes harkitsemasta, että pitää mistään sellaisesta, mikä ei ollut täysin hänen oma ideansa alusta saakka.

Hän päätti olla onneton, manipuloiva ja negatiivinen ihminen tässä elämässä. Hän halusi nähdä, miten pitkälle hän pystyisi puskemaan toisia halujensa tyydyttämisessä. Hän oli kykenemätön rakkauteen, koska hän ei tiennyt, mitä se oli. Hän ei tuntenut velvollisuutta ketään muuta kuin itseään kohtaan.

Salaa hän piti siitä talosta, jonka olit rakennuttanut, mutta hän ei voinut koskaan kertoa sitä sinulle, koska se olisi merkinnyt, että hänen olisi tarvinnut myöntää sinun tehneen jotain oikein – ajatus jota hän ei voinut sietää. Sinusta oli tulossa liian itsenäinen hänelle, et enää pelännyt häntä ja tyydyttänyt hänen jokaista oikkuaan, joten hän lähti.

Alussa isäsi lähtemisen jälkeen tunsit tuleesi hylätyksi ja halusit pitää kiinni siitä turvallisuudesta, jota jossain määrin merkitsi jäljelle jäänyt vanhempasi. Pelkäsit koko ajan, ettet pystyisi miellyttämään häntä – liitit sen omaan käyttäytymiseesi ja syytit osittain itseäsi isäsi lähdöstä. Kun aikaa kului ja sinusta tuli itsevarmempi siinä, ettei sillä ollut mitään tekemistä sinun kanssasi, äitisi tunsi vaikutusvaltansa hävinneen.

Heti kun hän lähti talostasi, sinua ei ollut olemassa hänelle, koska et enää huolehtinut hänestä. Niinpä soittaessasi olit kuin vieras ihminen kadulta, joka pyysi apua ja jonka antamiseen hän ei nähnyt mitään syytä. Sinulle siteiden katkaiseminen oli itsesi kunnioittamista ja olemista enää sietämättä hänen itsekkyyttään.

Hänen kärsimyksensä elämän aikana perustui valintoihin, joita hän oli tehnyt. Hän päätti elää täysin negatiivisessa energiassa ilman rakkautta tai yhteyttä. Hän ei koskaan nähnyt sinua rakkauden arvoisena – edes siinä määrin, kuin hän ymmärsi sitä. Hän on palannut Lähteen ehdottomaan rakkausenergiaan, muttei ole vielä sallinut itsensä integroitua takaisin siihen. Hänen oppaansa auttavat siinä.

Sinun täytyy oivaltaa, että kaikki perustuu valintoihin oppituntien vuoksi. Yksi oppitunneistasi oli lopultakin nähdä, ettet voinut tehdä enää mitään sen naisen hyväksi, joka oli äitisi, ja rakastaa itseäsi riittävästä lähteäksesi pois. Päästä nyt irti kaikesta jossittelusta, joka kiusaa sinua ja aiheuttaa paniikkia. Rakasta itseäsi ja rakasta sitä sielua, joka oli äitisi sisällä niitä kamalia oppitunteja varten, joille se altisti itsensä tässä elämässä. Etsi rakkautta sielustasi ja maailmasta – ole rauhassa.

Kysymys:

Mestarit, kuka on Amitabha Buddha ja mikä on hänen länsimainen autuas Puhdas maansa? Miksi sielut haluaisivat mennä sinne? Miksi sielut tulisivat sieltä auttamaan niitä, jotka ovat täällä – myös menemään sinne? Miksi tähän Puhtaaseen maahan on vaikea mennä siunauksiin ja karmaan liittyen? Mikä yhteys on uudestisyntymällä tai tähän Puhtaaseen maahan menemisellä, reinkarnaatiopyörällä ja valaistumisella maan päällä, Puhtaassa maassa ja universumissa? Miten se liittyy ylösnousemukseen ja uuteen sykliin? Miten tärkeää ihmisten on mennä tähän Puhtaaseen maahan? Miten tärkeitä hänen opetuksensa ovat nykyajassa? –Vicky. USA

Vastaus:

Amitabha Buddha oli itse annettu nimi sielulle, joka saavutti fyysisen elämänsä aikana oman valaistumistavoitteensa. Hän muodosti toisten seurattavaksi eräänlaisen buddhalaisuuden, jossa hän lupasi, että jos he seuraisivat hänen polkuaan, he liittyisivät hänen seuraansa puhtaan autuuden maassa. Se on peräisin monien vuosisatojen takaa ja erityisen suosittua Kiinassa ja Japanissa, mutta sitä on kritisoitu Tiibetissä ja Nepalissa sen monien harjoitusten ja lupausten vuoksi.

Tämä on järjestäytynyt uskonto, kuten katolilaisuus tai evankelisluterilaisuus. Kun seuraa jotain järjestöä, hyväksyy sen lupaukset perimmäiseksi palkkioksi opinkappaleiden tiukasta noudattamisesta. Tämä on täysin hyväksyttävä menetelmä oppia, mistä haet täyttymystä, mutta sen ei pitäisi koskaan korvata vapaata valintasi tehdä sitä, mikä resonoi kanssasi.

Reinkarnaatio on prosessi, jossa sielu päättää ryhtyä fyysiseen elämään, jonka aikana voi oppia oppitunteja. Tämä sallii sen palata jatkuvasti kokeilemaan jotain uutta tai kehittämään ymmärrystään tietystä aiheesta. Ihmiskehossa ollessaan sielun täytyy päättää, mitä uskomuksia se seuraa päämääränsä saavuttamiseksi. Se voi valita jokaisen niistä henkilökohtaisesti tai mennä mukaan uskontoon, joka kertoo, mitä tehdä riippumatta siitä, mitä se itse tuntee noista ohjeista. Toisten vaatimusten täytyy vaikuttaa moniin ihmisiin, jotta he voivat nähdä, että he eivät ole samaa mieltä näistä uskomuksista ja heidän täytyy päättää itse asioistaan.

Nämä opetukset ovat tärkeitä sinulle, jos tunnet, että tämä on hyvä suunta itsellesi. Niitä valintoja joita esitetään luvattujen palkkioiden saamiseksi, voi tehdä kolmannessa ulottuvuudessa, joka sisältää negatiivisuuden ja positiivisuuden kaksinaisuuden, mutta niitä ei ole Kotona, pelkän positiivisuuden ehdottomasti rakastavassa energiassa.

Amitabha Buddhan kuvitteleman Puhtaan maan etsiminen on mahdollista vain, jos noudatat hänen uskonnollisia harjoituksiaan. Luovu 2000-luvun tiedostasi ja etsi, mikä tyydytti niitä, jotka elivät satoja vuosia sitten – kun ihmisillä ei ollut muodollista koulutusta ja he uskoivat siihen, mitä toiset kertoivat, kysymättä, oliko heillä muuta vaihtoehtoa.

Kysymyksesi osoittaa, että olet tutkinut laajasti tapaa selvittää, kuka olet ja mitä kykyjä sinulla on. Jatka etsintääsi ja seuraa sitten tuntemuksiasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.