KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

15.8.–22.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kuten sanoitte toisessa viestissä, sielu voi asua vain yhdessä kehossa kerralla. Miten selitetään kaksoispaikantumistapaukset, kun Sai Baban näki ryhmä ihmisiä Intiassa ja toinen ryhmä täysin eri paikassa? Sama tapahtui katolisella pyhimyksellä Padre Piolla, joka asui pienessä kaupungissa Italiassa, mutta hänet nähtiin myös Unkarissa, Tsekkoslovakiassa ja myös Italian eri osissa. –Jorge, Brasilia

Vastaus:

Siinä on eroa, käyttääkö sielu kykyään rajoittamattomana Lähde-energiana tullakseen nähdyksi useammassa paikassa vai elääkö se kahta täysin eri elämää kahdessa eri kehossa samanaikaisesti. Sielun ensisijainen tarkoitus tulla kehoon tai inkarnoitua on oppia lisää itsestään ja niistä kummallisista ominaisuuksista, joita ilmenee vain negatiivisessa ympäristössä.

Sielu saavuttaa valaistumisen käyttämällä valinnanvapauttaan ja luopumalla egotuomitsemisesta ja määrittelemällä itsensä uudelleen ehdottoman rakkauden arvioinnissa. Ensin tulee tieto valinnoista ja niiden seuraamuksista ja sitten viisaus kyvystä soveltaa näitä käytäntöjä samanlaisiin olosuhteisiin.

Sitten kuin sielu on saanut loppuun kaikki tai useimmat oppituntinsa, se on päästänyt irti kaikista yhteyksistään negatiiviseen energiaan ja sitä kylvetetään positiivisessa rakkausenergiaolemuksessaan. Kun kaikki negatiivisuus on poissa, se voi tehdä kehollaan kaiken, mitä sielun on mahdollista tehdä omassa energiassaan, ja tätä täydentävät sen tarkoitukselliset halut.

Kuten kaikkien henkimaailman voimien osalta, sielu voi toteuttaa halunsa pelkästään aikomalla. Esimerkiksi on mahdollista projisoida kuvansa tai myös kehonsa toiseen paikkaan tahdonalaisesti, mikä on tapahtunut mainitsemillasi sieluilla ja monilla muilla. Mutta ymmärrä, että tämä on sama keho, jossa he oppivat kaikki haluamansa oppitunnit, ei uusi joka on valittu tuota matkaa varten. Heillä on pelkästään aikomus näkyä useammassa paikassa samanaikaisesti. Se on samanlaista kuin ilmestyä internetin välityksellä ihmisten eteen ympäri maailmaa samanaikaisesti.

Kysymys:

Mestarit, mitä tapahtuu ihmiselle, joka päättää olla ottamatta kontrollia omasta elämästään? Mitä tapahtuu niille, jotka pakenevat elämää? –Indre, Liettua

Vastaus:

Jokainen sielu tulee maan päälle omista syistään, joita kutsumme elämänoppitunneiksi. Kellään kahdella ihmisellä, edes biologisilla identtisillä kaksosilla, ei ole samaa suunnitelmaa elämäänsä varten. Oppitunteja on yhtä vaihtelevasti kuin ihmisiä. Jotkut ihmiset tutkivat, millaista on olla toisten kontrolloitavana ja hoksaavako he, että heillä on kyky kontrolloida elämäänsä itse. Tämän tyyppisessä haasteessa ei ole kerrassaan mitään vikaa.

Joskus pelosta tai tarpeesta käsitellä jokin vielä tärkeämpi valittu oppitunti, sielut sallivat itseään kontrolloitavan, jotta ne voivat jatkaa haluamiaan asioita tarvitsematta olla huolissaan päivittäisistä perusedellytyksistä. Ihmiset vetävät itselleen tilanteita, jotka sallivat haluttujen tehtävien suorittamisen ihmismuodossa.

Joskus sielu on liian innokas yhden elämän oppituntivalinnoissaan ja se saattaa pakahtua niin, että se haluaa palata Kotiin ja aloittaa alusta. Tämä voidaan nähdä elämän pakenemisena, mutta se on kuitenkin sen valinta.

Pakeneminen tai itsemurha on hyväksytty teko henkisyydessä, koska mitään ei nähdä oikeana tai vääränä. Kaikkiin asioihin ryhdytään, jotta voidaan oppia niistä ja arvioida, tarvitseeko ne toistaa vai sivuuttaa täysin, jos tuota informaatiota ei nähdä enää haluttuna.

Kunnioita toisten sielujen valintoja, äläkä tuomitse heidän päätöksiään. Se mitä sinä teet, saattaa näyttää yhtä käsittämättömältä heistä, kuin heidän valintansa sinusta. Kysy itseltäsi, miksi nämä kysymykset kiinnostavat sinua. Se merkitsee, että jossain kohtaa tietoisuudessasi on halu ymmärtää, arvioida ja oppia näistä teoista.

Kysymys:

Mestarit, ihmettelen, miksi elämäni kulkee uskomattoman tasaisesti, kun toisilla (myös henkisimmillä ystävilläni) on monia draamoja ja vaikeita haasteita? Tunnen olevani todella siunattu ja kiitollinen ja mietin, miksi olen niin onnekas. Onko tämä vain oma havaintoni vai onko elämäni oikeasti helpompaa kuin kenenkään tuntemani?! –Angela, Australia

Vastaus:

Kun sielu tutkii ihmisinkarnaatioon ryhtymistä, se ei yleensä tee sitä kevytmielisesti. Se päättää jatkaa jotain, minkä se aloitti aiemmassa elämässä, tai se saattaa päättää alkaa tutkia jotain ihmisyyden muita piirteitä, joita se ei ole kokeillut. Koska kaikki oppitunnit toteutetaan vain negatiivisessa ympäristössä, suuri määrä pelkoa, epäilyä, jännitettä ja draamaa liittyy sen elämän puitteisiin.

Yksi tämän ihmiselämän piirre on, että jokaisella henkilöllä on kyky valita, miten hän käsittelee ympäröivät energiat. Aivan kuten määrität, miten haluat reagoida arkeesi vaikuttaviin asioihin, teet saman kaikessa, mitä eteesi tulee.

Kun menet ulos ja sataa, määrität, miten katsot tuota tapahtumaa. Murahdatko ja tulet huonolle tuulelle, koska kastut? Käännätkö kasvosi sadetta kohti ja riemuitset, kun nappaat raikasta vettä suuhusi, ja hymyilet? Ajatteletko, miten tämä salli uuden kasvun ympäristössäsi? Kuten voit nähdä, valinta on todellakin yksin sinun.

Se, että sinulla on ajatuksia, jotka herättävät kysymyksesi, indikoi, että jotkut omat elämänoppituntisi vaativat sinua antamaan huomiota niille. Ensinnäkin tuomitset, miltä vaikutat verrattaessa toisiin, etkä pelkästään tarkkaile kommentoimatta omaa tilaasi suhteessa heihin. Kyseenalaistat oman arviosi elämästäsi hivenen syyllisenä erilaisuudesta. Aina kun tämän tyyppisiä tunteita tulee esiin elämässäsi, se on merkki tutkia niitä ja nähdä, miksi niitä on.

Epäily ja pelko ovat opasteita siitä, että saattaa olla oppimisen paikka. Halusit nähdä, pystyisitkö pääsemään eroon egotuomitsemisesta ja tulemaan toisten tarkkailijaksi ja silminnäkijäksi. Silminnäkijä on henkilö, jolla ei ole kontaktia toisten elämään, vaan hän on esimerkki vaihtoehdosta heidän kokemalleen elämälle – vähän kuin standardi, jota vasten he voivat punnita mahdollisuuksia.

Sinun ei tarvitse tuomita elämääsi toisia vasten – elä sitä vain täysillä, tutkien kaikkea ja oppien kaikesta, mitä vedät puoleesi.

Kysymys:

Mestarit, olen miettinyt, että jos kaikki tulevat "kotoa" ja palaamme kaikki sinne takaisin joku päivä, mitä tapahtuu kaikelle negatiiviselle energialle. –Tuuli. Suomi

Vastaus:

Kaikki mitä on olemassa missään, on peräisin Lähteestä, Luojasta, Jumalasta tai miten siihen halutaankin viitata. Kun sielut on "murrettu" irti, jotta Lähde voi kokeilla ja löytää täydellisyyden ja sen vastakohdan, mitä se on, silloin sen suora vaikutus jokaisen yksilön tulevaisuuteen lakkaa.

Koti on ehdottoman rakkauden maailma, jossa negatiivisuutta ei voi olla lainkaan. Maa luotiin ympäristöksi, joka koostuu samansuuruisesta määrästä negatiivisuutta ja positiivisuutta. Se on ainutlaatuinen noiden ominaisuuksiensa osalta. Negatiivisuus selviytyy vain tuolla tasolla, joten sielun päätettyä palata Kotiin, se voi odottaa nauttivansa vain positiivisesta, ehdottomasta rakkaudesta.

Positiivisuuden ja negatiivisuuden tasapaino pysyy samana maan päällä – jos osa siitä vuotaisi pois jokaisen lähdön myötä, koskaan ei olisi tasapainoa. Kaiken negatiivisuuden ei tarvitse olla inkarnoituneissa kehoissa. Ne jotka ovat jättäneet kehonsa (kuolleet), mutta eivät vielä halua mennä Kotiin, pysyvät yleensä maisemissa säilyttääkseen kontaktin negatiivisuuteen. Siksi osa negatiivisesta osuudesta on ei-fyysisessä – mutta maasidonnaisessa – maailmassa hengissä, joita kutsutaan "kehottomiksi".

Kehottomia kutsutaan joskus pimeiksi hengiksi ja ne yrittävät vaikuttaa niihin, jotka ovat vielä kehossa, kostaakseen jollekin edelleen fyysisessä muodossa olevalle. Usein ne eivät tiedä, että ovat kuolleet, joten ne nauttivat negatiivisuutensa säilyttämisestä. Nämä voivat muuttua haamuiksi tai räyhähengiksi, jotka kummittelevat eläville sieluille saavuttaakseen sen, mitä eivät pystyneet tekemään ennen kuolemaansa.

Kun haamu, kehoton tai kuriton sielu päättää palata Kotiin, se ei voi tehdä sitä, ennen kuin päästää irti kaikesta sisältämästään negatiivisuudesta. Tuo negatiivinen energia imetään sitten sieluun, joka etsii sitä. Tämä palauttaa negatiivisen energian fyysiseen muotoon ja säilyttää myös 50-50-tasapainon.

Kysymys:

Mestarit, todistin Marian patsaan liikkuvan Irlannissa. Siellä tuhannet rukoilivat tunnustaen, mitä näkivät. Tunsin kaikkien rukoukseen keskittyneiden kollektiivienenergian. Se tuntui hyvin voimakkaalta, kuin voisimme yhdessä siirtää vuoren. Voisitteko puhua tästä kollektiivienergian tuntemisesta? Ja patsaan liikkumisen tarkoituksesta. Se näytti enemmältä kuin pelkkä omistautuminen. –Anne, USA

Vastaus:

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa. Jokaisen ihmisen todellisuus on ainutlaatuinen, ellei hän liity kollektiiviseen ajatteluun ja aikomukseen ja näin luo yhteistä harhakuvaa. Tämä kaikki on osa ihmisten kykyä ilmentää se, mitä he tarvitsevat elämänoppituntiensa suorittamiseksi.

Sieluilla on samat voimat kuin Lähteellä, kun ne hyväksyvät sen ja sitten uskovat ja tietävät voivansa käyttää niitä. Jos sinulla on jokin kyky, muttet koskaan kehitä sitä, et tiedä sitä mahdolliseksi. Kun ihmisryhmä on yhdessä jotain varten – meditointi, parannuspiiriin osallistuminen tai uskonnolliseen harjoitukseen liittyminen – heidän voimansa lisääntyy eksponentiaalisesti. Jos kaikkien aikomus keskittyy samaan tulokseen, on mahdollista saada aikaan ns. ihme.

Sinun ja kaikkien osallistuneiden uskomus oli, että näkisitte liikkuvan patsaan, joten loitte sen. Kaikki tässä universumissa koostuu energiasta. Sillä ei ole fyysistä ainetta, ennen kuin uskotte olevan. Jos et pidä jotain mahdollisena, niin et pysty näkemään, mitä toiset näkevät, vaikka se olisi suoraan edessäsi.

Ihmiset ovat niin voimakkaita, että sieluryhmiä on kerääntynyt yhteen toisinaan suojelemaan alueita metsäpaloilta, vuorovesiaalloilta ja tornadoilta. Useimmat sanoisivat, ettei tämä ole mahdollista, mutta usko omaan kykyyn ja keskittynyt aikomus ilman epäilyksiä voi siirtää tuota kuuluisaa vuorta.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää, miten voin jatkaa … Elämäni (aviomieheni ja minä) oli todella huono. Kaksi vuotta sitten erosimme 20 avioliittovuoden jälkeen, ja meillä on 10-vuotias poika. Aloin työskennellä hierojana ja rakastan sitä! Ex-mieheni on rakastunut toiseen naiseen ja se sattuu minuun … Tunnen tulleeni petetyksi, olen mustasukkainen enkä pysty lopettamaan itkemistä! Näen suhteemme hyvin eri tavalla nyt … Annoin hänelle anteeksi ja pyysin häntä palaamaan, mutta hän ei halua (hän syyttää minua, koska hänellä oli ongelmia isäni kanssa!). Pitäisikö minun näyttää hänelle, että voisimme elää taas yhdessä? Vai päästää vain hänestä irti? Tarvitsen jonkun, jolle puhua … olen hyvin yksinäinen! Minun täytyy jakaa kaikki se rakkaus, jota minulla on sydämessäni ... En kestä tätä enää. Rakastaako hän oikeasti minua? Löydänkö jonkun, joka rakastaa oikeasti minua? Itsetuntoni on todella huono! –LaviNia, Brasilia

Vastaus:

Odota, odota, odota … kuunteletko edes itseäsi, kun kirjoitat tätä? Erosit tästä miehestä, koska sinulle oli selvää, että sinä ja ex-miehesi ette sopineet yhteen ja teillä oli kurjaa yhdessä – ja nyt teet olosi kurjaksi taas, koska hän on siirtynyt eteenpäin? Päästä hänestä irti! Mikään mitä teet, ei saa häntä haluamaan palata luoksesi. Olette eronneet!

Olet ehkä antanut hänelle anteeksi, mutta hän ei ajattele, että hänelle on mitään anteeksiannettavaa, koska hänen mielestään kaikki ongelmanne olivat peräisin sinusta ja isästäsi. Hän ei koskaan näe sinun puoltasi kuvasta. Hän ei rakasta sinua, eikä ole koskaan rakastanut siinä määrin, kuin sinä rakastit häntä. Alusta saakka sinä vain hyväksyit hänen järjettömän/kohtuuttoman käyttäytymisensä, koska luulit, että niin vaimo teki. Kun aloit käsittää, miten järjetön hän oli, silloin hait avioeroa.

Yksi elämänoppituntisi on rakkauden tutkiminen. Ajattelet tietäväsi, miten toista rakastetaan, mutta voit rakastaa häntä vain siinä määrin, kuin rakastat itseäsi, eikä sinulla ole aavistustakaan, miten rakastaa itseäsi. Kun koko elämäsi on ulkopuolellasi etkä koskaan ajattele, miltä sinusta tuntuu sisälläsi se, mitä teet, olet irrallaan elämästä.

Aloita päättämällä, mitä ajattelet itsestäsi. Sanot olevasi yksinäinen – no, kun et ole yhteydessä itseesi, miten voit yhdistyä kehenkään toiseen? On muita miehiä, jotka pitäisivät arvossa kaltaistasi naista ja haluaisivat yhteisen rakastavan perheen. Älä aliarvioi itseäsi. Tiedä, että olet kaunis ja haluttava – esittäydy sillä tavalla maailmalle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.