KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

15.3. – 22.3.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, luin yhtenä päivänä "reinkarnaation tutkimista" ja mieleeni juolahti kysymys. Ymmärrän, että ihmiset syntyvät muistinsa menettäneenä kokeakseen elämänoppitunteja, mutta ihmettelen niitä ihmisiä (erityisesti lapsia), jotka muistavat entisiä elämiä traumaattisen kuoleman vuoksi, - heillä on yöllisiä kauhuja ja he ovat tavallisesti irti nykyelämästään ja roikkuvat entisessä elämässä. Saan sen tunteen, että tuolla sielulla on vielä parannettavaa? –Matt, Englanti

Vastaus:

Olet oikeassa ja väärässä johtopäätöksissäsi, koska otoksesi on niin pieni. On muutamia sieluja, jotka täyttävät toteamuksesi kriteerit, mutta on monia enemmän, jotka eivät, ja silti heillä on entisen elämän muistoja.

Koska sielu inkarnoituu oppiakseen oppitunteja ja kerätäkseen viisautta itsestään, se tulee menettäen muistinsa niistä valinnoista, joita se on tehnyt tuohon elämään. Useimmilla ihmisillä entisten elämien muistot koskevat asioita, joita he eivät ole valinneet käsittelyyn tässä elämässä, mutta ne sisältävät energiaa, joka on hyvin tärkeää yleisesti heidän matkalleen ihmisyydessä.

Puhutaanpa hetki lapsista, joilla on muistoja. Kun sielu tulee Maahan ja muisti on menetetty nykyisistä oppitunneista, ne voivat säilyttää jatkuvan dialogin aiempien tapahtumien kanssa. Vaikka sieluista joiden muistot liittyvät traumaattisiin tapahtumiin, kerrotaan useimmiten niiden intensiivisyyden vuoksi, ne ovat vähemmistössä.

Useimmat lapset muistavat edelleen rakkaan perheenjäsenen, tietyn rakkaan paikan tai harrastuksen tai ammatin, joka oli heidän intohimonsa. Jos kukaan ei sano heille, että he kuvittelevat asioita, he saattavat säilyttää sen koko elämänsä ja integroida sen uuteen elämään. Jos heille toistuvasti kerrotaan, että se on unta, he siirtävät sen sivuun ja kadottavat kaikki muistot.

Traumaattinen muisto toisesta elämästä voi olla myös niin pakahduttava, että henkilön on otettava vaari tuosta energiasta. Siinä on kyse aina oppitunnista, jota hän ei ole oppinut, ja hänen sielunsa halu, että hän saattaa sen loppuun, ymmärtää sen ja lähettää sen tiedoksi, voittaa sen, mitä on suoraan hänen edessään.

Siihen saakka kunnes hän tarttuu siihen pelkoon, vihaan, pettämisen tunteeseen, syyllisyyteen tai muuhun tunteeseen, joka antaa voimaa tuolle tapahtumalle, se hallitsee hänen elämäänsä. Kyse ei ole parantumisesta, vaan loppuunsaattamisesta ymmärtämällä, miksi hän valitsi alun alkaen tuon oppitunnin. Hypnoosi on helppo tapa lähestyä ratkaisua.

Kysymys:

Mestarit, mieheni ja minä olemme löytäneet hiljattain henkisyytemme ja se tuntuu upealta! Suhdettamme on koeteltu ajan kuluessa. Olemme eri rotua, olemme olleet yhdessä 7 vuotta ja hänen perheensä ei hyväksy meitä, koska en ole heidän yhteiskuntaluokkaansa. Erilaisuutemme ei ole koskaan ollut ongelma meille, ja olemme paljon parempia ihmisiä yhdessä kuin erikseen. Karkasimme naimisiin vuosi sitten. Hänen perheensä ei vieläkään tiedä sitä eikä pidä minusta rotuni vuoksi. Voiko sieluni kasvaa tästä? Tällä hetkellä minun on vaikea olla olematta vihainen heille. Miten voin oppia päästämään irti ja antamaan anteeksi? Toisaalta mieheni on hyvin anteeksiantava ja ystävällinen sielu. Hän on todella parempi puoliskoni. –Holly, USA

Vastaus:

Onneksi olkoon, että elätte omaa elämäänne ja olette kuuntelematta toisten ennakkoluuloja. Sinä ja miehesi valitsitte erilaisuutenne esteeksi elämänoppitunneillenne. Sovitte ennen Maahan tulemistanne, että teette näin ja olette toistenne tukena.

Henkisyydessä on ensisijaisesti kyse alkamisesta ymmärtää, kuka olet sieluna, ja astumisesta pois yhteiskuntanormeista, joita ego hallitsee. Ego käyttää tuomitsemista kaikkien päätöstensä tekemiseen. Ihmiset valitsevat tietyn puolen kaikessa: se on hyvä tai huono, parempi tai huonompi, oikein tai väärin. Tämä muodostaa heidän persoonallisuutensa perustan ja sen tavan, jolla he ovat vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

Henkisyys siirtyy pois tuomitsemisesta ja käyttää sen sijaan arviointia. Ainoa kysymys on: onko tuo sellainen paikka, jossa luulen oppivani jotain, vai onko se jotain, josta haluan pysyä poissa? Mikään ei ole oikein tai väärin henkisessä mielessä – se on pelkästään oppitunti, jonka joku on päättänyt oppia. Sinusta tulee silminnäkijä niille valinnoille, joita he ovat tehneet mielipiteistään, tuomitsematta niitä, jos ne eroavat omistasi.

Matkasi on sen määrittelemistä, kuka haluat olla, ja sen hyväksymistä, kuka olet. Päästät irti siitä, millaista elämäsi toisten mielestä pitäisi olla – se on heidän ongelmansa, ei sinun. Älä ole huolissasi appivanhempiesi tunteettomuudesta. Ole itsesi, ole onnellinen ja elä elämääsi.

Sielusi kasvaa jokaisesta viisausrippeestä, jonka se saa. Se tosiasia että voit elää vain omaa elämäsi etkä voi koskaan vaikuttaa toisen elämään, jos hän ei salli sitä, on fantastinen oivallus. Päästä irti yrityksestä kontrolloida tai käännyttää miehesi perhettä – heidän on tehtävä omat päätöksensä ja opittava elämään niiden kanssa. Päätä, ettei sinuun vaikuta heidän putkinäkönsä. He eivät näe sitä rakkautta, jonka jaatte ihanan puolisosi kanssa, koska tiukka kasvatus on sokaissut heidät. Älä anna tämän tahrata teidän elämäänne ja rakkauttanne.

Kysymys:

Mestarit, olen todella turhautunut ja kyllästynyt tähän valtavaan pelkoon ja ahdistukseen, mitä toiset ihmiset aiheuttavat. Onko minulla edelleen niin paljon negatiivisuutta ja ratkaisemattomia asioita vai onko enemmän kyse siitä, että herkkyyteni ei siedä ihmisten yleisiä energioita? Toivon teidän ymmärtävän, mitä tarkoitan. Voitteko sanoa, mitä askeleita minun parasta ottaa tietoisesti? –A., Suomi

Vastaus:

Olet maan päällä käymässä läpi niitä oppitunteja, jotka valitsit ennen tulemistasi. Tämä matka on yksin sinun. Sinulla ei tarvitse olla mitään vuorovaikutusta toisten kanssa, ellet valitse niin. Ensimmäinen askel on saada selville, kuka olet (sielu jolla on satumaiset kyvyt), ja sitten ryhtyä määrittelemään ja hyväksymään se viisaus, jonka oppituntisi antavat.

Oppitunteissasi on opasteita kertomaan sinulle, missä niitä on – ne ovat pelkoja ja epäilyjä. Reaktiosi toisiin valpastaa sinut sille, että halusit käsitellä sitä tapaa, miltä toisten teot saavat olosi tuntumaan.

Sinun on kysyttävä itseltäsi, mitä pelkäät. Onko se, mitä nämä ihmiset sanovat ja ajattelevat sinusta? Jos se liittyy johonkin toiseen, miksi annat osan elämääsi sille? Et voi koskaan saada ihmisiä muuttamaan mieltään jostain, elleivät he päätä tehdä niin, joten miksi vaivautua?

Ja miten tiedät, mitä he ajattelevat tai sanovat, elleivät he kerro sinulle? Jos arvailet, teet itsellesi karhunpalveluksen ajattelemalla vain negatiivisia ajatuksia. Jos he oikeasti sanovat negatiivisia asioita sinulle ja sinusta, ole vain piittaamatta heistä. Sanat eivät voi satuttaa, ellet anna niiden satuttaa uskomalla johonkin negatiiviseen, minkä ehkä havaitset. Lakkaa kuuntelemasta ja tulkitsemasta, mitä luulet heidän tarkoittavan.

Ahdistuksesi on se odotus, että se mitä ajattelet, tapahtuu tai on totta. Mitä sitten? Hankkiudu eroon odotuksista – ne ovat myrkyllisiä ja rajoittavia. Elä hetkessä. Kykenet luomaan maailmasi elämäsi näkyvällä alueella. Täytä ajatuksesi ja tunteesi ehdottomalla rakkaudella, joka on sieluolemuksesi.

Maailmassa on paljon negatiivisuutta. Pidä se pois itsestäsi hukuttamalla positiiviseen energiaan joka kerta, kun sitä ilmestyy. Pysähdy, kun tunnet hyökkäyksen, ja tuo sisään universumin rakkautta. Et enää voi tuntea negatiivisuutta.

Kysymys:

Mestarit, luettuani monia kirjoja, puhuttuani monien henkisten ihmisten kanssa, osallistuttuani monille kursseille eri henkisissä aiheissa ja yritettyäni kovasti meditoida (missä en koskaan onnistu), olen edelleen sama ihminen täynnä vihaa ja negatiivisuutta ja ilman tarkoituksen tunnetta elämässäni. Yritin myös ottaa entisen elämän regressiosession, mutta luulen epäonnistuneeni, koska en pystynyt palaamaan mihinkään entiseen elämään. Onko kiinnostukseni henkisyyteen mitenkään yhteydessä entisiin elämiini vai enkö ole vielä kelvollinen tavoittelemaan henkistä polkua? –PMS, Intia

Vastaus:

Kaikki se lukeminen ja opiskelu, josta mainitsit, sallii sinun vain nähdä sen, mikä on toiminut toisilla ihmisillä. Ei ole mitään takuuta, että se auttaa sinua tai sopii sinulle. Vastustat sitä, että annat mennä – sinun täytyy tuntea olevasi kontrollissa koko ajan. Tämä estää sinua pääsemästä meditatiiviseen, "mielettömään" tilaan ja sallimasta tiedostamattoman osasi ottaa hallinta hypnoosin aikana, ja se estää näin yhteyden entisiin elämiisi.

Henkinen polku on irtipäästämistä egon tuomitsemisesta, joka kontrolloi yhteiskuntaa, ja on pelkästään sen arvioimista, mitä ympärilläsi tapahtuu. Viha merkitsee, että olet eri mieltä jostain, mitä joku on sanonut, uskot, etteivät toiset ole kohdelleet sinua reilusti, tai olet vihainen itsellesi saavutusten puutteesta. Kaikki nämä asiat liittyvät elämänoppitunteihin.

Maahan tulemisesi tarkoitus on selvittää, kuka olet (sielu), ja oppia ne voimat ja kyvyt, jotka tuo tieto tuo mukanaan. Tämä on henkinen polku, joten jos tutkit tätä, tavoittelet henkisyyttä.

Ensimmäinen askel tiedostamisessa on oppia, mikä on negatiivista ja mikä positiivista. Negatiivisuus on sidottu egoon, ja positiivisuudesta voi löytää ehdotonta henkirakkautta. Sen tutkiminen, mitä tunnet ja miten reagoit tapahtumiin, kertoo, miten pärjäät henkiseksi olennoksi tulemisessa. Jos olet vihainen etkä tee mitään sille, et ole lainkaan henkinen. Jos silloin kun tunnet vihaa, menet tuohon tunteeseen ja selvität, mihin se liittyy, ja sitten käsittelet tuon syyn, kuljet henkistä polkua pitkin.

Aina kun huomaat tuomitsevasi, korvaa tuo mielipide arvioinnilla siitä, tarvitaanko tuota toimintaa elämässäsi. Rakasta itseäsi siitä, että kykenet siirtymään vihasta rakkauteen. Sitten kun alat tietoisesti tehdä positiivisia valintoja, kykenet menemään mielettömään tilaan tuomitsematta, mitä useimmat kutsuvat meditoinniksi.

Kysymys:

Mestarit, olen kamppaillut vähän ns. henkisten lahjojen ja uskonnon kanssa. Minusta tuntuu, että ne jotka ovat paneutuneet organisoituun uskontoon, katkaisevat väkisin kontaktin kanssani, ja toisinaan he syyttävät minua siitä, etten ole tiukasti uskonnollinen. Mutta he ovat kiinnostuneita kuulemaan asioita pienestä psyykkisestä kyvystäni. Tämä on vähän ristiriitaista toisinaan. Miten voin käyttää tätä tulevaisuudessa toisten auttamiseen? Pitäisikö minun jatkaa yritystä tukkia tämä kyky? Se voi olla vähän pelottava toisinaan. –Erika, USA

Vastaus:

Uskomusjärjestelmät joita ihminen omaksuu saadakseen kontrollin elämäänsä, syntyvät usein uskonnollisista yhteyksistä. Organisoidut uskonnot on perustettu saamaan uskovaiset hyväksymään kaikki, mitä heille kerrotaan, ja myös yrittämään käännyttää toisia noihin uskomuksiin. Kun ajattelet itse ja uskot vain sen, mikä resonoi kanssasi, monet leimaavat sinut kerettiläiseksi, vaaralliseksi ja pahaksi. Heidän hierarkiansa kehottaa välttämään sinua, koska uskot asioihin ja puhut asioista, jotka uhkaavat heidän järjestönsä perustaa.

Koska et tottele heidän uskomusjärjestelmäänsä, kirkon jäseniä kehotetaan pysymään kaukana sinusta, melkein kuin levittäisit jotain tartuntaa. Jossain määrin levität, koska saatat saada heidät kyseenalaistamaan omat uskomuksensa ja höllentämään sitä otetta, joka heidän ryhmällään on heistä.

Se mitä teet kyvylläsi, riippuu sinusta. Olet hyvin intuitiivinen ja voit aistia energiaa. Ei ole todellisuudessa mitään pelättävää, jos olet avoin ja sallit sen vain tapahtua. Tiedät asioita, jotka eivät ole selviä toisille, koska olet yhdistynyt universaaliin energiavirtaan.

Uskonnoille nämä tuntemukset ja vastaukset tulevat "tuolta jostain" ja niitä pidetään pahoina. Tuntuvatko ne pahalta sinusta? Pyydä oppaitasi varmistamaan, että kommunikoit vain valo-olentojen kanssa, jotka tulevat korkeimmasta ja suurimmasta hyvästä.

Samalla kun tuttusi tuntevat turvaa noudattaessaan uskontonsa oppeja, he ovat uteliaita hengestä tulevasta tiedosta. Viime aikoina on ollut niin monia televisio-ohjelmia ja elokuvia psyykkisistä asioista, entisten elämien regressiosta ja reinkarnaatiosta, että heidän uteliaisuutensa voittaa uskonnon varoitukset. Paljasta se, mikä tuntuu mukavalta sinusta.

Kokemustesi jakaminen sallii kaikkien skeptikkojen ja uskonnon aivopesemien ihmisten kokeilla korviketta ja antaa heille vaihtoehdon siihen, missä he ovat tällä hetkellä. Uskomustesi jakaminen vahvistaa niitä myös sisälläsi, joten ne tuntuvat enemmän osalta sitä, kuka olet.

Kysymys:

Mestarit, jotkut asiat voidaan todistaa vain vastakkaisella, omaksumalla negatiivinen ja toteuttamalla sitä, kunnes oivaltaa ristiriidan ja torjuu negatiivisen positiivisen hyväksi. Toiset asiat voidaan todistaa rakentavasti rakentamalla positiivista positiiviselle. Mutta missä määrin todisteet ovat tarpeellisia? Minulle näyttää mahdottomalta saada tyttöystävä? Yritän aina todistaa joko, miksi en saa tyttöystävää, jotta voin tehdä vastakkaisen, tai miksi tytön pitäisi haluta lähteä ulos kanssani, jotta voin rakentaa rakentavasti. Kumpikaan lähestymistapa ei näytä koskaan toimivan. Kaikki on mahdollista ja kaiken voi todistaa, jos vain uskoo, mutta se on Jumalana elämistä ja olen pelkkä kuolevainen. Voitteko ilmentää tyttöystävän minulle? –George, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Ylianalysoit niin paljon, että sabotoit kaikki ponnistelusi luoda sitä energia, joka vetää naisen luoksesi. Kun todistat, miksi et voi saada tyttöystävää, lähetät tuota informaatiota universumiin. Tuloksena on, että kosmos uskoo, että juuri sellaista haluat elämäsi olevan – ilman kumppania. Se käyttää omia sanojasi ja tekojasi mallina elämäsi luomiseen.

Silloin kun "päätät", miksi joku haluaisi olla kanssasi, projisoit kuvaa luomuksesta, joka ei ole oikeasti sinä – se on teoriaa. Luot sen, mitä luulet hänen haluavan, vaikka se menisi vastoin omaa elämäntapaasi ja sitä, kuka olet.

Miksi sinun täytyy todistaa jokin tai sen poissaoleminen? Peräännyt todellisuudesta ja sanot, että tieteellinen kokeilu saa tyttöystäväsi tekemään jotain pelkästään siksi, että olette todistanut, että sen voi tehdä. Etkö ole kokenut, että kukaan ei saa toisia tekemään mitään, elleivät he päätä itse haluavansa tehdä sen?

Johtopäätöstäsi mukaillen, kaikki on mahdollista, jos uskot itseesi ja siihen, että pystyt toteuttamaan sen. Kuka sanoo, ettei sinulla ole jumalankaltaisia voimia? Olet sielu, joka tuli olemaan, kun se oli murrettu Lähteestä, joten sinulla on samat voimat ja kyvyt kuin sillä. Ydinolemuksesi on suurenmoinen, kaikkivoimainen, kaiken luova ja ehdottomasti rakastava. Sinun täytyy vain hyväksyä se, kuka todellisuudessa olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.