KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

14.3.–21.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kasvatin sisartani 80-luvulla, koska vanhempani olivat tunneväkivaltaisia ja välinpitämättömiä. Olin 12-vuotias, kun hän syntyi. Olimme HYVIN läheisiä – opin ehdotonta rakkautta häneltä ja häntä kohtaan. Suhteemme on nyt vahingoittunut, kun lähdin collegeen 17-vuotiaana ja hemmottelin häntä syyllisyydestä jälkeenpäin. Hän kärsi tunteellisesti ja fyysisesti lähtöni jälkeen. Hän on ok nyt ja hänellä on hyvä elämä paljon terapian jälkeen. Terapeuttini ja ystäväni sanoivat, että minun täytyi elää omaa elämääni ja antaa vanhempieni tehdä oman työnsä. TIESIN, etteivät he tekisi, mutta olin liian heikko vastustamaan painetta mennä collegeen ja jäämään tuohon takapajuiseen pikkukaupunkiin suojelemaan siskoani. Tunnen kovasti syyllisyyttä jätettyäni avuttoman pikkusiskoni heille. En tiedä, aiheuttiko valintani hänelle tuskaa ja minulle karmavelkaa vai auttoiko se kumpaakin meistä kasvamaan. –Christina, USA

Vastaus:

Jokainen sielu valitsee omat vanhempansa, olosuhteet, joihin se syntyy, ja sen, mitä se voi oppia kotiympäristöstään. Sekä sinä että sisaresi tiesitte vanhempienne kyvyttömyyden olla normaaleja vanhempia, ja halusitte nähdä, miten pystyisitte käsittelemään sen.

Moniin elämänoppitunteihisi sisältyi tilanteita sen kontrolloinnista, mitä tapahtuu. Kontrolli on oikeasti harhakuva, koska siihen aina liittyy useampi ihminen ja kaikkien sielujen täytyy toimia samaa tavoitetta kohti sen onnistumiseksi. Mielestäsi kaikki se mitä teit, oli parhaaksi, silloinkin kun se esti, ettei sisaresi tarvinnut kohdata ja käsitellä niitä ongelmia, joita vanhempanne aiheuttivat.

Viivytit vain sitä aikaa, jolloin hänen tarvitsi käsitellä ne. Annoit kuitenkin erinomaisia esimerkkejä hänelle, kun hän katseli niitä tapoja, joilla voi selviytyä heidän teoistaan. Hän havaitsi, miten hän tarvitsi samanlaista itseluottamusta, mitä sinulla oli päätöksissäsi. Et koskaan alistunut heidän epämukavaan ja haitalliseen vuorovaikutukseensa.

Useimmilla tytöillä on nukkeja, joiden kanssa he harjoittelevat ja kuvittelevat, miten pidetään huolta lapsista – sinulla oli siskosi. Tuona aikana löysit myös, että tässä matkassa jolla olet, oli kyse vain sinusta, ja siirtyäksesi eteenpäin sinun täytyi valmistautua. Ensimmäinen askel oli koulutuksen saaminen. Valinta pysyä lähellä sisartasi oli tarkoituksesi tukea häntä.

Älä tunne syyllisyyttä – hän valitsi vanhempansa, aivan kuten sinä. Hän ei olisi se vahva ja itsevarma nuori nainen, joka hän on tänä päivänä, jos hän ei olisi käynyt läpi kaikkia noita kokemuksia. Jokainen sielu vetää maailmaansa ne asiat, jotka se haluaa kokea. Veditte kumpikin itsellenne oppitunteja, joita halusitte ja jotka suorititte. Onneksi olkoon.

Kysymys:

Mestarit, äitini on hankala ihminen. Hän luulee olevansa parempi ja itse Jeesus Kristus. Hän haukkuu kaikkia tyhmiksi ja alemmalla tasolla oleviksi. Kaikki juoksevat häntä karkuun. Asun hänen talossaan, joten hän on vastuullani. Minulla ei ole ketään, keneltä pyytää apua. Hän on väkivaltainen ja hän loukkaa minua sanoin ja elein. Mitä minun täytyy oppia häneltä? Miten pääsen pois tästä tilanteesta? Onko hän mieleltään hullu? Milloin saan oman kodin? Olen epätoivoinen, en kestä enää tätä tilannetta. En pysty olemaan positiivinen ja luomaan hyvinvointia elämääni. –Luh, Brasilia

Vastaus:

Ensinnäkään kukaan ei ole kenenkään toisen vastuulla. Olet vastuussa vain itsestäsi. Oppituntisi tässä on ymmärtää, että sanat ja eleet voivat vahingoittaa sinua vain, jos sallit sen. Ole piittaamatta siitä, mikä ei resonoi ja tunnu soveltuvan sinuun. Äitisi on äärimmäisen onneton ihminen ja pelkää kaikkea. Hänen ajatuksensa on, että jos hän saa tehtyä muut ympärillään surkeiksi, hänestä tuntuu paremmalta siihen verrattuna – vanha kunnon "kurjuus rakastaa seuraa".

Et voi tehdä mitään hänen käyttäytymisensä muuttamiseksi, ennen kuin hän päättää, että hän haluaa muuttua ja on valmis siihen. Hän ei ole tällä hetkellä todistettavasti hullu, mutta hänellä on persoonallisuuspuutteita, jotka tekevät hänestä sopimattoman selviytymään normaalissa yhteiskunnassa ilman apua. Etsi sosiaaliviranomaisia auttamaan hänen käsittelemisessään.

Kaikki tämä tulee sinulle, koska sinun on aika tehdä päätöksiä tulevaisuudestasi. Sielu luo oman todellisuutensa ja tuo itselleen sen, mitä sen tarvitsee kokea ja mikä näyttää, milloin on aika siirtyä eteenpäin. Olet tyytynyt kykyysi elää äitisi kanssa etkä ole löytänyt muita tapoja elää. On aika arvioida, mitä taitoja sinulla on, jotka sallivat sinun saada oman paikkasi ja pitää huolta kaikista omista tarpeistasi – koska olet vastuussa itsestäsi.

Olet psyykkisesti hyväksikäyttävässä suhteessa, ja se vain pahenee. Voit jäädä, jos haluat, mutta et opi mitään uutta itsestäsi tai kasva ymmärryksessäsi tästä elämästä. Etsi kaltoinkohdelluille lapsille tarkoitettuja ryhmiä, ja ne näyttävät sinulle hyödyllisiä suuntia. Et ole yksin tässä tilanteessa. Se on aivan liian yleistä, mutta kaikki tuntevat olevansa ainoa, joka kärsii kohtuuttomien vanhempien taakasta.

Kysymys:

Mestarit, on eräs vanha ja hyvin rakas sielu aiemmista elämistäni, jonka tapasin taas ja johon rakastuin. Aloitimme hyvin nopeasti ison ja voimakkaan, universaalin ja romanttisen rakkaussuhteen ja suunnittelimme yhdistyä koko elämän ajaksi ja synnyttää lapsemme (joka meillä kummallakin on ollut kunnia tavata astraalitasolla ja kuulimme hänen valinneen meidät vanhemmikseen), mutta nyt aivan yhtäkkiä tämä mies on täysin sulkeutunut minulta, hänestä tuli täysin eri ihminen ja hän sanoi, ettei meillä ole enää hyvä yhdessä. Mikä tämä äkillinen muutos on? Ja miksi sisälläni on voimakas ääni, joka ei anna minun antaa periksi, vaikka hän alkoi olla täysin piittaamatta minusta ja aiemmista yhteisistä arvoistamme? Hän lupaa jatkuvasti, että hän katkaisee suhteen, mutta huomaan silti toivovani ja rakastavani häntä sydämeni pohjasta. –Outi, Suomi

Vastaus:

Tämä on sielukumppanisi, ja tunteenne ovat olleet ikuisesti. Hänelle on tapahtunut niin, että hän on tahtomattaan kutsunut kehoonsa negatiivisen inkarnoitumattoman olennon, joka ei halua mennä kotiin ehdottomaan rakkauteen, ja tämä vaikuttaa hänen käyttäytymiseensä ja ajatteluunsa. Tämä henki tietää, että sinä asut melkein yksinomaan positiivisessa energiassa, ja tämä hiertää sen negatiivisuutta, joten se yrittää saada kumppanisi eromaan sinusta. Näet tällä hetkellä tämän hengen, et rakastasi.

Rakkaasi huijattiin sallimaan tämän olennon tuleminen häneen, ja hänen on tietoisesti käskettävä sitä lähtemään. Ongelmana on ystävällesi puhuminen aikana, jolloin tämä olento ei jatkuvasti anna ohjeita. Ennen kuin kohtaat hänet, lähetä hänelle ehdotonta rakkautta niin paljon, kuin kykenet. Pyydä ystäviä tekemään sama sillä aikomuksella, että hän ymmärtää, että hänellä on vierailija sisällään, ja hän päättää heittää sen ulos.

Kutsu rakkaasi paikkaan, jossa palaa suitsuke ja pari kynttilää. Negatiivisuus ei siedä kumpaakaan näistä asioista. Jos sinulla on henkisiä ystäviä, katso, onko kenelläkään kokemusta inkarnoitumattomien henkien saamisesta siirtymään eteenpäin. Selitä rakkaallesi, että tunnet hänessä negatiivisen olennon ja haluat auttaa häntä vapautumaan tästä taakasta.

Jos onnistut tavoittamaan hänet aikana, jolloin olento on järkyttynyt positiivisista kynttilöistä ja suitsukkeesta, laita hänet pyytämään kolme kertaa, että se lähtee. Jos sinulla on salviaa, kylvetä hänen kehoaan sen savussa, koko ajan vaatien olentoa siirtymään eteenpäin. Muistuta rakkaallesi kaikista suunnitelmista, joita teillä oli tyttärenne kanssa, ja keskinäisistä lupauksistanne. Positiivisuutesi ylläpitäminen tämän prosessin aikana on elintärkeää.

Kysymys:

Mestarit, katselin elokuvan Forrest Gump. Siinä näytetään, miten herra Gump virtaa jumalaisen elämänvirran mukana tuomitsematta, kun taas ihmiset hänen ympärillään pitävät häntä tyhmänä ja hulluna. Näinkö ihmisten on tarkoitus elää/virrata? Voitteko opastaa minulle, miten meidän pitäisi nähdä elämä jumalaisilla tavoilla? –Rai, Intia

Vastaus:

Olet poiminut Forrest Gumpin henkisen viestin, joka suurimmalta osalta maailmasta on mennyt ohi. Forrest elää egottomassa ja tuomitsemattomassa maailmassa. Tämä on ehdottoman rakkauden tila, jossa kaikkea ja kaikkia kunnioitetaan niiden valintojen vuoksi, joita he ovat tehneet, eikä kritisoida tai arvostella heidän päätöksiään. Hän kunnioittaa omia valintojaan eikä kukaan muu vaikuta häneen. Kuitenkin juoni saa valitettavasti näyttämään siltä, että vain älyllisesti rajoittuneet voivat olla tässä fantastisessa tilanteessa.

Yksi teoria on, että kirjoittajat halusivat ihmisten näkevän tuollaisen elämäntyylin autuuden, mutta uskoivat, ettei yhteiskunta todennäköisesti hyväksyisi sitä, ellei ihminen ollut heikkomielinen. Toiset sanovat viestin olevan, että eläminen päivästä toiseen hetkessä avaa kaikille niille mahdollisuuksille, jotka menevät normaalisti ohi, kun on liian kiinni itsessään. Toiset ajattelevat, että se on elokuva heikkoälyisten mahdollisuuksista, kun taas vielä toiset uskovat sitä vain rakkaustarinaksi.

Valaistumispolulla oleville se näyttää, miten voi elää neljännessä ulottuvuudessa ja torjua kaiken negatiivisuuden, valiten aina positiivisia ajatuksia ja tekoja. Tämä on elämäntyyli eikä merkki, ettei se ole mahdollinen kenelle tahansa, joka päättää elää tällä tavalla. Mene ehdottoman rakkausvirran mukana karkottamalla kaikki negatiivisuus ja tuomitseminen elämästäsi. Nauti autuaan rakkauden ympäristöstä, jossa on vain positiivista energiaa.

Koti, Lähde, alkuperäsi on ehdotonta rakkautta. On vaikea saavuttaa tuo energia maan päällä, jossa ihmisten oletustunne ja -toiminta on negatiivisuus. Se on tehtävissä, se vaatii vain vähän työtä.

Kysymys:

Mestarit, onko mahdollista tehdä henkioppaan kanssa sopimus, ettei se opasta elämässä, paitsi hätätilanteissa? Minulla on kummallinen suhde oppaani kanssa. Hän oli maisemissa, kun olin pieni. Tiedän, miltä hän näyttää ja kuulostaa. Hän oli unissani paljon, kun olin lapsi, mutta murrosiän jälkeen hän ilmestyy vain elämää uhkaavissa tai ääritilanteissa. Olin "elämien välinen elämä" -hypnoosissa ja näin, miten tapasimme edellisen elämäni jälkeen ja kehotin häntä jättämään minut rauhaan, ja hän jätti. Mietin, onko meillä sopimus, että hän antaa minun elää tämän elämän minimiopastuksella. Voin meditoida, olla rentoutunut, saada kauniita näkyjä kukista ja maisemista, mutta en opastusta – ellen ole vaarassa. Silloin KUULEN hänen äänensä ollessani täysin hereillä. Voitteko antaa minulle vähän näkemystä tästä? –Irina, USA

Vastaus:

Oppaasi eivät ole johtamassa tietä elämässäsi – he ovat pelkästään neuvonantajia, kuten koulussa ne ihmiset, jotka kertovat kaikista mahdollisuuksistasi, mutteivät tee päätöstä puolestasi. Kukaan henki jonka kanssa kommunikoit, ei puutu elämääsi, ellet pyydä, jos se on valosta – toisin sanoen on Kodin ehdottomassa rakkaudessa.

Kun ihminen alussa tunnistaa oppaansa, ne ajattelevat, että se on avoin kutsua sanoa sanottavansa ja antaa mielipiteensä kaikissa olosuhteissa. Kun sinä vanhenit, ilmaisit turhautumisesi siihen, mitä pidit jatkuvana sekaantumisena päätöksentekoosi. Tuolloin käskit oppaitasi "lähteä lätkimään" ja lakkaamaan puuttumasta, jos et ollut tilanteessa, jossa tarvitsit välitöntä apua, ja käsittänyt tuon hetken vaaraa. He toimivat sen mukaisesti.

Tämä on normaalia vuorovaikutusta Kodin ehdottomassa rakkaudessa olevien henkioppaiden ja ihmiskokemusta elävien sielujen välillä. Näin ei ole henkien osalta, jotka yrittävät vaikuttaa päätöksiisi ja jotka eivät ole valoa, vaan sieluja, jotka ovat jättäneet kehonsa ja päättäneet jostain syystä olla palaamatta ehdottomaan rakkauteen.

Kehon jättäneillä hengillä ei ole sääntöjä, mitä tulee yritykseen vaikuttaa sinuun. Jos ihminen tahattomasti kutsuu sellaisen vuorovaikutukseen kanssaan, se ottaa täyden hyödyn ja yrittää "kaapata" kehon omaan käyttöönsä.

Tässä tilanteessa ihmisen on pakko ryhtyä toimeen peruakseen luvan, joka on annettu. Se yleensä tepsii, kun muodostetaan positiivisen ehdottoman rakkausenergian varasto ja sanotaan, että inkarnoitumaton henki ei ole enää tervetullut ja sitä pyydetään lähtemään, mikä toistetaan kolme kertaa. Salviasuitsukkeen polttaminen, mitä inkarnoitumattomat eivät voi sietää, auttaa myös. Ne eivät pidä myöskään palavista kynttilöistä. Omat oppaasi ja arkkienkelit, kuten Mikael, voivat myös auttaa poistamisessa.

Kysymys:

Mestarit, äidilläni on aina tunneongelmia. Hän sanoo usein asioita tekemään ihmisten olon epämukavaksi, syyttää aina kaikkia ja sanoo olevansa joka tilanteen uhri. Hänellä on ongelmia perheen kaikkien jäsenten kanssa, ja nyt kun hän vanhenee, minusta ja sisarestani ei tunnu mukavalta huolehtia hänestä. En tunne edes rakkautta häntä kohtaan. En vihaa häntä, mutten halua hänen tekevän elämästäni myllerrystä psyykkisten purkaustensa vuoksi. Hän vaikuttaa minuun, koska uskon, että minulla on ollut hänen energiaidentiteettinsä lapsuudesta saakka, joten tämän kanssa minun on tultava toimeen loppuelämäni. Auttakaa minua ymmärtämään tämä tilanne. –Cr, Brasilia

Vastaus:

Äitisi on hyvin pelokas ja onneton ihminen, joka on aina halunnut olla huomion keskipiste. Hän ei ota mitään vastuuta siitä, mitä hän sanoo tai tekee, ja hän yrittää saada ihmiset riitaan keskenään. Äitisi on ollut manipuloiva koko elämäsi ajan ja luonut sinuun uskon, ettet voi tehdä muuta, kuin toimia hänen oikkujensa mukaisesti tavalla, jonka hän on opettanut sinulle.

Hänen vaikutuksensa sinuun ei liity mitenkään sinun energiaidentiteettiisi, vaan siihen, että hän on ohjelmoinut sinut toiminaan omalla tavallaan. Et näe vaihtoehtoja, joten menet mukana kuin säyseä lemmikki ja reagoit hänen uhkauksiinsa ja tekoihinsa hänen määräämällään tavalla. Sinulla on kuitenkin valinnanvapaus, mutta se ei aktivoidu ennen, kuin oivallat, mitä vaihtoehtosi ovat.

Kukaan ei voi vaikuttaa toisen ihmisen elämään, ellei tämä anna hänen häiritä. Jos siedät äitisi paasausta osallistumatta kahinaan, hän kyllästyy, kun kukaan ei reagoi tai leiki mukana. Hyväksy, että hän on ollut aina tuollainen ja vanheneminen raivostuttaa häntä, koska hän tuntee menettäneensä kontrollin. Kun tiedostat hänen temppunsa, et vapise pelosta ja kunnioituksesta enää, ja hän yrittää saada sinut reagoimaan.

Naura hänelle, kuten nauraisit jokaiselle harhaanjohdetulle ja huonosti käyttäytyvälle lapselle. Kerro hänelle, ettet aio osallistua hänen syyllisyyteensä, koska se ei liity sinuun. Kerro hänelle, ettet enää siedä hänen purkauksiaan eikä hän ole tervetullut seuraasi, jos hän jatkaa niitä. Puhu hänen kanssaan muista paikoista, joissa hänen täytyisi ehkä asua, jos hän jatkaa vastuuttomuuttaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.