KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

14.2.–21.2.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, oltuani 12 vuotta tunneväkivaltaisessa avioliitossa, aiempi opastuksenne vihjasi, että mieheni oli hämmentynyt omassa elämässään ja minun pitäisi juosta pois, ei vain kävellä, jos hän ei pystynyt sitoutumaan ja kunnioittamaan minua. Pelättyäni lähteä huonon itsetunnon ja lasten vuoksi, jatkoin epäterveen suhteen kestämistä – haluten lähteä, mutta löytäen aina jonkin tekosyyn. Hän päätti lähteä ennen joulua ja minä osuin pohjaan. Olenko epäonnistunut oppitunnissa saada rohkeutta ja vahvuutta ja rakastaa itseäni riittävästi jättääkseni hänet, kun tiesin, että minun olisi pitänyt lähteä? –Debbie, Iso-Britannia

Vastaus:

Tämä on esimerkki siitä, mitä olemme sanoneet monta kertaa: universumi tuo teille, mitä teidän täytyy kokea. Pelon vuoksi et poistunut kestämättömästä tilanteesta, mikä olisi auttanut sinua kasvamaan nopeammin, joten miehesi jättäessä sinut tuo teko otettiin pois käsistäsi. Pohjaan osumistasi kutsutaan "sielun pimeäksi yöksi", jolloin kaikki mihin olet uskonut, riuhtaistiin pois, ja sinun täytyy aloittaa alusta.

Saatat nähdä tämän epäonnistumisena, mutta se on oikeasti vain vaihtoehtoinen tapa saada aikaan se, mitä täytyi tehdä. Kun päätit käsitellä itsearvostus- ja itseluottamusoppituntejasi, itserakkausoppitunnin sijasta, ne pitivät sinut tiukasti paikoillaan avioliitossa. Korkeampi itsesi ja universumi näkivät, että tarvitsit työnnön päästäksesi liikkeelle ja hyväksyäksesi sen tosiasian, että miehesi pettää, joten ne "kannustivat" häntä siirtymään eteenpäin.

Kun olet pohjalla, voit lähteä vain ylöspäin. Voit luoda sellaisen maailman, jonka haluat. Äläkä ajattele, että sen täytyy tapahtua yksin, koska niin ei tarvitse olla. Sinun täytyy kuitenkin päättää, tarvitsetko lisäaikaa käsitellä miehesi tunneväkivaltaa vai ymmärrätkö, ettei sinulla ole enää opittavaa siitä ja on aika siirtyä eteenpäin.

Ei ole oikeita tai vääriä vastauksia siinä, miten sielu oppii oppituntinsa. Niiden toiminta tai olosuhteet voivat heittää ne kaaokseen, josta niiden täytyy selviytyä. Älä anna mielesi, jota johdattelee yhteiskunnan näkemys, vakuuttaa sinulle, että sinun täytyy hypätä välittömästi uuteen suhteeseen. Tee tästä lähtien vain sitä, mikä tuntuu oikealta sinusta.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää enemmän kaksosista yleisesti ja suhteestani omaan kaksoseeni nyt. Minulla on pieni aavistus, miksi olen päättänyt olla kaksonen tässä elämässä, mutta haluaisin vahvistusta tähän. Olemmeko yksi sielu kahdessa kehossa ja näin perimmäinen peili toisillemme? –Anna, Suomi

Vastaus:

Kun sielut päättävät tulla maan päälle, ne ajattelevat kaikkia olosuhteita, joista ne haluavat oppia. Ne valitsevat sukupuolensa, rotunsa, vanhempansa, ympäristön ja toisinaan kaksoissielun antamaan välitöntä lisäpalautetta. Kaksi erillistä sielua tekee sopimuksen, että ne jakavat saman kohdun ja käyttävät osallistumista monisynnytykseen elämänsä parantamiseen.

Kaksosilla saattaa olla identtiset aikomukset elämässä, tai he ovat saattaneet sopia vastakkaisista kokemuksista. Tällä tavalla he elävät tapahtuman toisella puolella, mutta pystyvät tarkkailemaan myös vastapuolta, jota heidän kaksosensa esittää – ja he saavat kaksi oppia yhdestä tilanteesta. Toinen kaksonen voi olla hallitseva tai he jakavat päätöksenteon.

Kaksosuus on perimmäinen kokemus jakamisesta – ei ole koskaan yksin, edes silloin kun sitä haluaa, aina on tukea ja/tai kritiikkiä käsillä ja alusta yksilöllisyyden etsimiseen sen määrittelemiseksi, kuka todella on yhtenä persoonana. Vaikka ymmärtää toista erittäin hyvin jatkuvan yhteyden vuoksi, saa tilaisuuden nähdä kysymyksen kummankin puolen.

Sinä ja kaksosesi olette kumpikin inkarnoituneet monta kertaa, mutta tämä on ensimmäinen kerta kaksosena. Halusitte kokea itseluottamus-, itserakkaus- ja itsearvotuskysymykset eläessänne "akvaariossa" yhteensopivan, mutta vastakkaisen kuvan kanssa itsestänne. Se että teitä pidetään aina parina, ei yksilöinä, painaa siinä, miltä kukin näistä ominaisuuksista näyttää teistä.

Vaikka oletkin osa jotain, olet henkisellä matkallasi yksin. Sinulla on valinnanvapaus, ajatteletko asioita niin, miten ne liittyvät vain sinuun vai miten ne vaikuttavat teihin kahteen. Kaksosuus on aina mielenkiintoinen valinta ihmiselämässä.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää, miten herättää sieluni, kosminen tietoisuuteni, koska tunnen suuren muurin todellisen henkisen todellisuuteni, todellisen vapauteni ja nykyelämäni välillä kaikkine vastuineen ja sitoumuksineen. Joskus olen hämmentynyt, jakautunut ja tunnen, ettei ole mitään ratkaisevaa tapaa, joka voi muuttaa täysin elämäni omasta näkökulmastani kaikkeen, myös aisteihini ja havaintooni henkisestä maailmasta. Suhteeni ihmisiin on tavallisesti hyvä, vaikka tyttöystävän kanssa on vaikeaa – hänen tapansa olla puhumatta, kätkeä aina tunteensa ja tapella aina halutessaan. Kaiken sen myötä, mitä olen paljastanut, onko niin oikein tehdä? Mitä tietä seurata kätkien nuo tosiasiat? –Contasant, Brasilia

Vastaus:

Olet henkisielu, tuomitsematon ja ehdottomasti rakastava ydinolemus, joka päätti tulla kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuuteen, jossa kaikki arvostellaan, arvotetaan ja tuomitaan ja jota kontrolloi täysin egomieli. Yhdistyäksesi henkiseen itseesi sinun täytyy luopua egosta ja hyväksyä rakkaus. Pidättäydy tuomitsemisesta, pakene negatiivisia energioita ja tule silminnäkijäksi toisten oppitunneille.

Tyttöystäväsi on esimerkki sellaisesta, joka on täysin egossaan. Hän tappelee jatkuvasti kaikkien negatiivisten energioiden kanssa ympärillään. Hän muokkaa käyttäytymisensä ympäröivän yhteiskunnan mukaan, joka hyväksyy tuomitsevan negatiivisuuden. Hänen värähtelynsä (valaistuminen) ei ole edes alkanut, ja hänen seurassaan tunnet vetoa negatiivisen fyysisen maailman myllerrykseen.

Saattaa olla vaikeaa karistaa koko ego, kun on ihmismaailmassa, mutta se valinta voidaan tehdä. Koska yhteyttä henki-itsen kanssa ei koskaan saavuteta negatiivisuuden keskellä, jossa ego kukoistaa, on pakko tunnistaa kaikki negatiiviset energiat ympärilläsi ja etsiä positiivista ja rakkaudellista vaihtoehtoa.

Muuri jonka tunnet, on negatiivista energiaa, joka estää sinulta positiivisuuden. Itsesi vapauttaminen kolmannen ulottuvuuden negatiivisuudesta sallii sinun leijua positiiviseen kosmiseen tietoisuuteen ja yhdistyä ehdottomaan rakkauteen. Tämä on etsimäsi polku. Valinta on sinun. Se vaatii työtä, koska sinun täytyy ensin tunnistaa uskomukset, joiden mukaan olet elänyt ja jotka hyväksyvät negatiiviset ihanteet, ja sitten kääntyä vain positiivisia ajatuksia ja tekoja kohti.

Kysymys:

Mestarit, miksi Trump voitti USA:n vaalit? Mitä meidän täytyy oppia hänen presidenttiydestään? Miten liberaalien ihmisten pitäisi toimia tänä aikana? Onko ok lähteä USA:sta vai pysymmekö maisemissa ja osallistumme vastarintaan? Tuntuu siltä, että Natsi-Saksa on taas kaikkialla … –Irina, USA

Vastaus:

Täysin kolmannen ulottuvuuden egon tuomitsemiseen perustuvasta perspektiivistä katsottuna, Trump voitti, koska hän sai vaadittavan määrän valitsijamiesääniä ja päihitti Clintonin. Monet asiat tukivat tätä: uneliaisuus niiden keskuudessa, jotka eivät äänestäneet – ja nyt he toivovat, että olisivat äänestäneet – uusi tapa johtaa vaaleja Twitterillä, julkkis joka sanoi niin pöyristyttäviä asioita, että hänelle annettiin päivittäin ilmaista uutistilaa, ja ne kuulostivat tietämättömistä hyvältä ja hänen suosionsa nousi, kyberhyökkäysten ja WikiLeaksin apu sekä demokraattien istuminen kädet ristissä, koska he luulivat voittavansa vaalit.

Kaikkien miljoonien ihmisten osallistuessa asiaan, tämä oli yhteinen elämänoppitunti valtaosalle. On kolmannen ulottuvuuden ihmisille paljonpuhuva aika selvittää, miten tehdä asioista sellaisia, miten he haluavat niiden olevan. Ihmiset olivat liian omahyväisiä ja he halusivat ravisteltavan uusilla ideoilla. He olivat kyllästyneitä "vanhojen poikien" poliittiseen verkostoon ja tunsivat vetoa Trumpin toteamukseen, että hän "kuivaisi suon" (eli hankkiutuisi eroon varakkaista, vain omaa etua tavoittelevista poliitikoista ja korvaisi heidät niillä, jotka olivat kiinnostuneita tekemään Amerikasta taas suuren).

Ongelmana on, että hallitusta täytyy edelleen pyörittää eikä kukaan näytä tietävän, miten se tehdään. Amerikkalaiset ovat heräämässä ympäröivästä painajaisesta ja näyttävät mielipiteensä teoillaan. Siitä he ovat täysin tietämättömiä, ettei voi saada ketään muuttumaan tai edes vaikuttaa kehenkään, ellei hän ole halukas kuuntelemaan ja reagoimaan.

Jokaisen täytyy päättää itse, mitä hän haluaa tehdä tänä aikana. Henkinen lähestymistapa on olla näiden aikojen silminnäkijä. Todellinen spiritualisti luopuu tuomitsemisesta, arvioi, mitä tapahtuu, ja katsoo, onko hänellä jotain opittavaa, ja sitten päättää osallistua tai olla osallistumatta – muttei tunne suuria omantunnontuskia.

Sinulla on täydellinen valinnanvapaus. Älä anna toisten tekojen horjuttaa itseäsi. Kysy: "Mitä voin oppia tapahtumista? Mitä tunnen vaihtoehdoista, joita minulla on? Miten pystyn elämään tämän läpi sotkeutumatta kaaokseen? Miten voin istua mukavasti ja tarkkailla, joutumatta raahatuksi tähän suohon?" Sano itsellesi: "Anna minun katsella ja olla hullunmyllyn vaikuttamatta, kun olen astunut uuteen kokemusakvaarioon."

Kysymys:

Mestarit, voisitteko selittää minulle vähän lisää herkkyyttäni? Kun keskityn toisten auttamiseen, minun on helppoa nähdä ja tietää polkuja, joilla voin auttaa toisia. Olenko tiennäyttäjä? Kun kysyn jotain, ovatko nämä äänet päässä mentoreitani? Suostuinko tulemaan näiden kykyjen kanssa auttaakseni toisia maan päällä? Voinko käyttää tätä työnä? –Fran, Kanada

Vastaus:

Kaikki sielut ovat Lähde-energian osia ja niillä on samat voimat ja kyvyt. Useimmat joko eivät hyväksy, että heillä on nämä voimat, tai eivät tiedä sitä, tai he ajattelevat, että on liikaa vaivaa kehittää niitä nykyelämässään. Ennen kunkin inkarnaation suunnittelua, sielu päättää, miten paljon luontaisista kyvyistään se haluaa käyttää tulevassa elämässä. Olet käyttänyt monessa elämässä näitä samoja voimia ja muita, jotka tunnistat tällä hetkellä.

Tiennäyttäjät ovat sieluja, jotka havainnollistavat tiettyjä käyttäytymismalleja tai uskomuksia, jotta toiset voivat nähdä ja kokeilla niitä. Tämä ei kuvaa sinua. Käytät vain voimiasi yrittämättä opettaa muille, miten käytetään samoja taitoja.

Yhdistyt energioihin itsesi ja toisten ympärillä ja tunnistat ominaisuuksia, ja näin pystyt auttamaan toisia ymmärtämään, mitä he voivat tehdä tuolla potentiaalilla. Autat joitain oppimaan ja toisia ymmärtämään, mitä energiamalleja he ovat vetäneet puoleensa.

Valitsit tämän niiden muiden oppituntien laajentumaksi, joita olet työstänyt tässä elämässä. Kuulet korkeamman itsesi, sielusi osan joka asuu mielesi tiedostamattomassa osassa. Myös oppaasi antavat hyödyllistä informaatiota, jolla ohjataan vuorovaikutustasi toisten kanssa.

Se mitä teet tällä jatkuvasti kehittyvällä kyvyllä, josta tulee selvempi ja selvempi, riippuu täysin sinusta. On mahdollista auttaa toisia käyttämällä pelkästään tätä kykyä, tai voit tehdä toisentyyppistä konsultointia ja yhdistää näitä tekijöitä. Ne toimivat myös erittäin hyvin lisänä kaikenlaisessa vaihtoehtoisessa parantamisessa, kehotyössä tai henkisessä opetuksessa. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja niin yltäkylläiset, kuin haluat tutkia.

Kysymys:

Mestarit, tapasin muutama vuosi sitten miehen, jonka myöhemmin tunnistin syvällä sydämessäni hyvin tärkeäksi sielukumppaniksi. Menin kotiin ja itkin ilosta, vaikka olin naimisissa toisen miehen kanssa enkä oikeasti edes tuntenut tätä uutta miestä. Elämissämme on paljon samankaltaisuuksia, mutta myös jotain hyvin vastakkaista. Tunnen edelleen yhteyden häneen, mutta tämä mies on kertonut, ettei ole kiinnostunut minusta. Kun sydämessäni on rakkautta ja rauhaa, tunnen syvästi, että hän on kaksoisliekkini. En ole koskaan aiemmin kärsinyt samanlaista henkistä tuskaa kuin ollessani ilman häntä. En pysty lopettamaan hänen ajattelemistaan enkä näin voi unohtaa häntä ja siirtyä eteenpäin. En tiedä, mitä tehdä. Kuka tämä mies on ja mitä hän opettaa minulle? –Tuskassa, Suomi

Vastaus:

Oletko koskaan nähnyt näyttelijää tunteita liikuttavassa tilanteessa ja kiinnostunut fyysisesti hänen olemassaolostaan? Löydät itsesi samasta vuoristoradasta tämän miehen kanssa. Oletko koskaan reagoinut tunnetasolla lukemaasi eroottiseen kirjaan tai katsomaasi elokuvaan? Tämä on samanlainen reaktio.

Olet syövyttänyt mieleesi, mitä haluat koko sydämestäsi, sen perusteella, miten tämä kontakti on stimuloinut kehoasi. Se ei ole todellinen reaktio tämän yksilön toimintaan, vaan halu tyydyttää se himo, joka sinulla oli hetkellisesti tämän henkilön kanssa, joka inspiroi mielikuvitustasi.

Tämä tapahtui aikana, jolloin halusit paljon enemmän avioliitoltasi etkä saanut tyydytystä. Astuit "täydelliseen" mielikuvaan ja nyt kidut sen kourissa. Tästä miehestä tuli sinulle symboli sitä, mitä sinun täytyi saada. Ei hän tietenkään ole kiinnostunut siitä, mikä on vain sinun unelmissasi.

Kaksoisliekillä olisi sama reaktio sinuun, kuin sinulla on häneen. Koska hän pitää sinua vähän stalkkerina, voit olla varma, ettei hän ole kaksosesi. Hän tuli elämääsi, jotta tutkisit, mitä unelmasi vaativat suhteelta.

Astu etäämmälle ja näe, mitä hänessä on sellaista, mitä haluat kumppanista. Ota tämä mies pois yhtälöstä ja luo onnellisuusvaatimustesi kera se, mitä haluat tuoda elämääsi. Katso vain ominaisuuksia, älä yritä määritellä ihmistä niiden takana – siinä kohtaa fiksaatiosi ottaa hallinnan ja estää sinua katsomasta eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.