KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

13.2.–20.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, luin muutama päivä sitten vaihdokasilmiöstä, joka tapahtuu, kun henkilö elää kuoleman lähikokemuksen ja persoonallisuus muuttuu dramaattisesti sen jälkeen. Sana "vaihdokas" merkitsee sielun vaihtumista samassa kehossa. Tulin tänne kysymään, olenko minä vaihdokas – minusta tuntuu siltä. Kun synnytin ensimmäisen lapseni, minulla oli synnytyksenjälkeinen verenvuoto. Se oli hyvin intensiivinen hetki, josta selvisin hengissä. Heti sen jälkeen huomasin, että olin vastasyntynyt henkilö ja persoonallisuuteni muuttui dramaattisesti välittömästi. Tämä tapahtui melkein kuusi vuotta sitten, mutta kaikki nämä vuodet ovat olleet hyvin hämmentävää aikaa, ja vasta nyt luulen ymmärtäväni, mitä minulle oikeasti tapahtui … Mitä voisitte selittää minulla auttamaan tämän ymmärtämisessä? –Clara, Brasilia

Vastaus:

Olet toinen sielu, joka asuu tuossa ihmiskehossa. Ensimmäisen sielun oli määrä kuolla verenvuodon aikana, ja sinä olit halunnut tulla tähän aikajaksoon tarvitsematta käydä läpi koko raskausaikaa ja olla vauva, pikkulapsi, teini jne. Halusit olla perheessä, joten vauvan saaminen oli iso plussa. Edellinen asukas ei välittänyt, että tulit vaihdokkaana kehoon, josta se oli lähdössä, koska se ajatteli olevan hyvä asia muille sieluille, joiden kanssa se jakoi tämän elämän, että hän näyttäisi olevan edelleen maisemissa.

Vaihdokkuus on äärimmäisen harvinainen tapahtuma. Tulit niiden yhteisten muistojen kera, joita oli kehon solumuistissa, mutta sinulla ei ollut kaikkia yksityiskohtia noiden aiempien vuosien elämisestä. Olit katsellut tätä kehoa jonkin aikaa, joten pystyit sopeutumaan erittäin hyvin, ja ihmiset antoivat terveydentilasi vuoksi anteeksi kaikki epämukavat hetket sopeutumisvaiheesi alussa.

Koko tämä tilanne ei eroa siitä, että henkilö saa päävamman, jossa tapahtuu osittainen muistinmenetys. Voit ajatella sitä tavallaan kuin siirtymisenä osastolta toiselle yrityksessä. Sinulla on halu olla uskollinen yritykselle, sopia joukkoon ja oppia uudessa paikassa kaiken, mitä voit.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa, joten riippuu sinusta, minne menet tästä ja mitä päätät tehdä. Yleisesti ottaen vaihdokkaat pysyvät hankkimassaan kehossa sen elämän loppuun saakka. Kenenkään muun ei tarvitse tietää, mitä on tapahtunut. Useimmat ihmiset eivät ymmärtäisi ja sekoaisivat ajatuksesta, että heidän rakkaansa on korvattu vieraalla.

Kysymys:

Mestarit, olen hyvin vihainen kaikille henkioppaille. En tiedä, miksi koen sitä elämää, joka minulla on, mutta mikä tuo syy onkin, en halua tätä oppituntia tai elämää enää. Haluan oikeasti löytää romanttisen suhteen, mutta sitä ei ole koskaan tapahtunut minulle. Olen aseksuaali, homo, minulla on hyvin erikoinen persoonallisuus, kamppailen mielenterveysongelmien kanssa enkä sovi yhteiskunnan näkemyksiin kauneudesta, joten olen tietoinen tämän vaikeudesta. Mutta myös löytäessäni yhteensopivia ihmisiä, kukaan ei koskaan valitse minua. Monta vuotta ylläpidin toivoa, mutta nyt vihaan olla tässä tilanteessa ja anon joka päivä löytäväni JOTAIN. Mikä tahansa henkilö käy, vaikka hyväksikäyttäjä. En kestä enää tätä elämänpolkua. Miksi kukaan ei kuuntele? Miksei minun anneta muuttaa tätä?? (Olen yrittänyt kaikin fyysisin, henkisin ja energeettisin tavoin.) –Gabbie, USA

Vastaus:

Joko olet lopettanut pienen kiukkupuuskasi? Ei ole tarvetta syyttää ketään muuta kuin itseäsi siitä elämästä, jota elät, koska suunnittelit sen ennen tuloasi tuohon kehoon. Kukaan muu ei tee päätöksiä sielun matkasta, kuin tuo sielu. Maan päällä ollessaan jokainen sielu luo omaa todellisuuttaan nyt ihmisenä.

Todellisuutta kontrolloivat ne uskomukset, joita valitset säätelemään ja kontrolloimaan elämääsi. Alussa ne tulevat vanhemmilta, opettajilta ja yhteiskunnalta. Sinun täytyy oppia, että ne voidaan vaihtaa joksikin, mitä haluat. Todellisuuden luominen tapahtuu hyväksymällä, että sinulla on kyky ilmentää asioita, joita tarvitaan valitsemiesi oppituntien suorittamiseen.

Ensimmäinen tehtäväsi on hyväksyä, että olet Lähde-energian osa, kaunis ja ansaitset rakkautta. Ongelmana on, että voit rakastaa toista vain siinä määrin, kuin rakastat itseäsi, ja nykyisessä itsevihatilassasi kukaan ei halua olla lähelläkään energiaasi.

Vellot itsesäälissä ja väität, että joku muu on aiheuttanut kaiken tämän ja hänen täytyy muuttaa asiat välittömästi. Toisten ei tarvitse kuunnella – sinun tehtäväsi on vain uskoa ja ryhtyä toimeen. Asenteesi on, kuin sanoisit, ettet halua katsella, mitä televisiossa on, mutta odotat jonkun toisen tulevan vaihtamaan kanavaa, etkä nouse itse tekemään sitä.

"Hyviä" muutoksia ei voi tapahtua negatiivisuudessa. Tästä syystä sinun täytyy oppia luopumaan negatiivisesta ajattelusta ja toiminnasta ja tuoda sisään positiivista ja rakastavaa energiaa. Ydinolemuksesi ja muu ei-fyysinen universumi koostuu ehdottomasta rakkaudesta. Joka kerta kun alat masentua, järkyttyä tai tuomita oman tilasi, pysähdy ja rentoudu ehdottomaan rakkauteen, koska sitä on kaikkialla ympärilläsi. Tutki tuossa tilassa, mitä tapahtuu. Lähetä pois negatiiviset tunteet ja korvaa ne rakastavalla energialla. Tämä muuttaa – ja sinä voit muuttaa – ympäristösi.

Kysymys:

Mestarit, muistan aiemman elämän, jossa minulla oli täydellinen suhde, mutta koska en hyväksynyt homoseksuaalisuutta ja halusin "perinteisen" suhteen, niin katkaisin sen ja tuo nainen teki itsemurhan. Minulla on ollut näitä muistoja (tunteita) lapsuudesta saakka, mutta näin sen regressiossa muutama vuosi sitten. Oivalsin, että koko elämäni (persoonallisuus, toiveet, tilanteet) oli rakennettu yritykselle oikaista tämä tilanne. Mutta tunnen, ettei hänen sielunsa ole vieläkään avoin minulle eikä anna anteeksi. Halusin oikeasti herättää suhteemme ja kenties yrittää olla taas yhdessä. Jos sielut ovat valaistuneita olentoja, miksi hänen sielunsa ei välitä kaikesta, mitä olen tehnyt pyytääkseni anteeksi? Ja miksi minun sieluni on niin kiinnittynyt tähän kokemukseen eikä pysty päästämään irti? Hän ei halua olla kanssani, ja tuskani on kiduttavaa. –Lara, Ranska

Vastaus:

Olet uneksija ja käytät todellisuudesta pakenemiseen. Pääoppituntisi tässä elämässä on käsitellä hylkääminen. Hylkäsit hänet aiemmassa elämässä, ja tunnet hänen hylkäävän sinut nyt.

Sielut tulevat ihmiskehoon, jotta ne voivat käsitellä kaksinaisuutta ja oppia ymmärtämään, mitä niiden valitsemat oppitunnit tarkoittavat niiden valaistumiselle. Fyysisen muotosi yhdistyminen tämän toisen sielun nykyiseen, ei-fyysiseen muotoon on mahdotonta, kun olette kahdella eri tasolla.

Kaikki nämä tunteet tulevat muistuttamaan sinulle, ettet saattanut loppuun erottelukykyoppituntiasi – et selvittänyt, miksi olit tuossa elämässä. Kun sielu lähtee kaksinaisuudesta ja palaa ehdottomaan rakkauteen, sillä ei ole enää negatiivisia tunteita, joten se on harhaa luulla, ettei hän ole antanut anteeksi. Totuus on, että sinä et ole antanut anteeksi itsellesi.

Tapa ratkaista nykypulmaksi on mennä tuohon elämään taas meditaatiossa ja/tai hypnoosissa ja puhua sielun korkeammalle itselle, joka ymmärtää kaikki oppitunnit, joihin se on osallistunut kaikissa inkarnaatioissaan. Näe, ettei tuo sielu ole ainoa ratkaisu sinulle – olet vakuuttanut itsellesi, että se on ainoa ratkaisu, ja olet fiksoitunut siihen.

Tämä on sinun elämänmatkasi. Se on soolojuttu, jossa opit sekä tähän elämään valitsemiasi oppitunteja että jäämiä edellisistä elämistä. Romanttisesti voi olla erinomaista, jos tuot itsesi tähän elämään yksin etkä yritä ulottaa menneisyyttä nykyisyyteen.

Poista varjotunteesi, tuo ehdotonta rakkautta Lähteestä ja ilmennä sitten rakkaus, millaista haluat, täyttämään loppuaikasi täällä.

Kysymys:

Mestarit, voitteko selkeyttää kaksinaisuutta. Jos jotain hyvää ja positiivista tapahtuu maailman jossain osassa, niin jotain negatiivista ja pahaa täytyy tapahtua jossain muualla tasapainon säilyttämiseksi! Voiko kaksinaisuuden yläpuolelle siirtyä meditoimalla? Miten maailmassa voi tehdä hyvää tietäen, että jotain pahaa tapahtuu muualla? Saanko myös kysyä, miksi niin monia sieluja inkarnoituu tänä aikana, lähes seitsemän miljardia? Ovatko ne enimmäkseen nuoria sieluja? Mikä on tuo suuri viehätys niille – lähestyykö maailma jotain kriittistä kohtaa ja ihmiset siirtyvät tavallaan uuteen, korkeampaan ulottuvuuteen ja pois kaksinaisuudesta? Lähteen on täytynyt saada jo riittävästi kokemusta kaksinaisuudesta ja se etsii muutosta? –David, Iso-Britannia

Vastaus:

Maa muodostettiin, jotta sielut voisivat kokea vastakohdan täydellisyydelle (ehdottoman rakkauden näyttämänä), joka on se ydinolemus. Planeetta on jaettu samaan määrän positiivista ja negatiivista energiaa. Jos yksi sielu siirtyy ehdotonta rakkautta kohti luopumalla negatiivisista ajatuksista ja teoista, se siirtää negatiivisen jätteen jollekin sielulle, joka pyrkii käyttämään tuota energiaa oppitunteihinsa. Joku ei saa siirtyvää negatiivisuutta oletusarvoisesti – se on oleellinen osa sen elämänkokemusta ja sitä tarvitaan sen toiveiden täyttämiseen.

Siitä negatiivisuusmäärästä jonka toit itsellesi, voidaan päästä meditoimalla tai tietoisella negatiivisuuden välttämisellä. Täytyy poistua yhteiskunnan egotuomitsemisesta ja lähestyä universumin ehdotonta rakkautta. Yksilönä tämä on mahdollista meditoimalla tai tietoisella aikomuksella.

Kysymyksesi "hyvän tekemisestä" merkitsee, että tuomitset ja päätät, mikä sinun määritelmäsi mukaan on parempi jollekin toiselle, riippumatta hänen valinnoistaan. Hän saattaa viettää aikaa negatiivisuudessa voidakseen oppia hyväksikäytöstä, kontrolloinnista, vihasta, kiukusta tai myriadeja muita oppitunteja. Jonkun sielun tehtävä ei ole tehdä päätöksiä toisen puolesta. "Hyvä" ja "paha" ovat tuomitsemista. Sielu tulee alas oman oppimisprosessinsa vuoksi, ei miettimään, mitä toisen sielun tarvitsee tehdä. Pidä huoli vain omasta kasvustasi.

Maan päällä olevien sielujen määrä on se, mihin oppimisolosuhteet voivat mukautua. Muutamat ovat uusia, mutta valtaosa on vanhempia sieluja, jotka parantelevat tietojaan tietyssä oppitunnissa tullakseen sen mestariksi. Planeetan tietoisuus muuttuu sen viisauden perusteella, jota sillä asuvat sielut ovat keränneet. Se pysyy aina kaksinaisuutena sielujen kokeiluja varten.

Lähteellä on useampia rautoja tulessa kuin vain Maan kaksinaisuus. Se tarkkailee sielujen elämää muilla planeetoilla ja osallistuu muuhun toimintaan. Maa on kuitenkin ainoa paikka, jossa sielun ymmärrys voi kasvaa sen voimista ja mahdollisuuksista Lähde-energian osana. Jos sinulla olisi vielä yksi asia, jonka haluaisit todella ymmärtää, pitäisitkö siitä, että matkalla inkarnaatioon edessäsi oleva henkilö julistettaisiin viimeiseksi etkä sinä pystyisi seuraamaan toiveitasi?

Alexandra Romaniasta kysyy: "Miten aktivoin merkabani?" Tätä kysyttiin viisi vuotta sitten ja vastauksemme on hyvin kattava, joten toistamme sen.

Kysymys:

Mestarit, voimmeko henkisellä oppimis- ja kokemismatkallamme päästä valokehoomme tai merkabaamme menemättä kurssille? Voimmeko muistaa itsemme? Jos pyydämme mestareilta, voivatko he auttaa meitä tuntemaan ja aistimaan valokehomme ja kommunikoimaan sen kanssa? -Sian, Iso-Britannia

Vastaus:

Merkaba tai valokeho on ollut osa historiaanne tallennetun ajan alusta saakka. Uskonnot näkevät sen vaunuina, jotka vievät ihmisen taivaaseen. Mystiikka julistaa sen olevan kulkuneuvo, jolla ylösnoustaan fyysisestä kolmannesta ulottuvuudesta korkeampiin maailmoihin. Me liitämme nämä termit siihen ydinolemukseen, joka olette sieluna - Lähde-energianne.

Kysymyksestäsi tulee sitten jotain tällaista: onko minun mahdollista tunnistaa, kuka todella olen, seuraamatta kenenkään toisen polkua eli käymättä kurssia jonkun toisen menetelmästä muistaa, kuka hän on? Vastaus on kyllä! Mielenkiintoisesti sielun tarkoitus ihmiselämässä on yrittää muistaa, kuka hän on ja mitä kykyjä hänellä on ydinolemustilassaan.

On monia menetelmiä aktivoida valokeho tai merkaba auttamaan kehon valaistumisessa. Se voidaan tehdä täysin fyysisellä tasolla. Energia joka luo tuon kulkuneuvon, on muodoltaan tähtitetraedri. Se näyttää kuin kahdelta kolmiolta, joista toinen osoittaa ylöspäin ja toinen alaspäin. Litteää esitystä useimmat kutsuvat Daavidin tähdeksi.

Fyysisyydessä ihmiskehon ympärillä on kolme tähtitetraedriä. Kun yksi pyörii vastapäivään ja toinen myötäpäivään, ulospäin säteilee sähkömagneettienergiaa, mikä näyttää avaruusalukselta. Sisimmästä tetraedristä tulee kulkuneuvo, mikä sallii ihmiskehon kulkea minne haluaa. Aikomus on ajava voima - menet sinne, minne aiot mennä.

Meditaatiossa, hypnoosissa tai itsehypnoosissa on mahdollista päästä energiaasi tai valokehoosi ilman tarvetta olla tekemissä fyysisen "sinun" kanssa. Sieluolemuksesi voi matkustaa kehon haittaamatta ja nousta helposti käymään muissa ulottuvuuksissa. Kaikissa tapauksissa, joissa muistat, kuka ja mitä olet, ja yhdistyt taas tuohon tietoon, aikomuksesi on ajava voima. Mottomme on: "Ajattele sitä ja niin on."

Harjoitteleminen on tärkeää, kun kehitetään helppo tapa siirtyä muodosta toiseen. Oppaasi ja kaikki täällä tukevat sinua enemmän kuin mielellään, mutta sinun on päätettävä, mikä on paras ja mukavin tapa sinulle. Kuten kaikissa asioissa, maan päällä ei ole yhtä ainoaa tapaa tehdä asioita. Mitä enemmän voit päästää irti sen tuomitsemisesta, mitä yrität saavuttaa, sitä helpompaa siitä tulee.

Kysymys:

Mestarit, olen hämmentynyt siitä, että sielu valitsee inkarnoitumisajan maan päällä. Sanoitte, että sielut voivat päättää kokea jonkin ajan historiassa. Mutta luulin, että vain yksi sielu voi olla ihmisessä kerrallaan. Ja eikö sielujen vapaa tahto ja päätökset muuttaisi tulevaisuutta? –Michael, Australia

Vastaus:

Muutamin poikkeuksin – yleisimmän tilanteen ollessa, että sielu joka on lähtenyt kehostaan eikä halua palata Kotiin, kiinnittyy toisen sielun kehoon – vain yksi sielu voi asua samassa kehossa kerrallaan. Jos ajatellaan vain lineaarisesti paluuta takaisin ennalta päätettyyn elämään, se näyttäisi kahden sielun olemiselta samassa kehossa. Mutta viittamme kykyyn käydä läpi samat kokemukset hieman erilaisessa tai rinnakkaisessa elämässä sen kanssa, joka halutaan luoda uudelleen.

Se on hyvin samanlaista, kuin kuuluisa näytelmä, jossa pääosaa esittää eri ihminen eri kaupungissa, mutta yleisölle se näyttää samalta. Toisen näyttelijän suoritus ei muuta mitenkään ensimmäisen näyttelijän suoritusta. Aika ei ole lineaarista, kun mennään sielusta toiseen.

Yksittäisellä sielulla on muistoja siitä, mitä se on tehnyt toisessa elämässä. Tästä syystä entisen elämän muistot keskeneräisistä elämänoppitunneista voivat vaikuttaa myöhempiin elämiin. Tuo energian siirtyminen vaikuttaa vain tuohon yksilöön, ei kehenkään joka jakaa joko aiemman tai myöhemmän elämän, joten jonkun toiminta ryhmässäsi ei muuta sinun toimiasi, ellet valitse niiden vaikuttavan sinuun.

Kaikilla sieluilla on edelleen valinnanvapaus riippumatta siitä, onko valittu elämä aiemmin elettyjen elämien "kuvastosta" vai onko se uusi, jonka se on itse uneksinut. Sanotaan, että haluat olla ensimmäinen kuuhun astunut ihminen. Sen suorittaminen vaihtoehtoisessa ulottuvuudessa ei muuta sitä, että Neil Armstrong oli ensimmäinen nykyisellä aikajanalla.

Sinuun vaikuttaa vain se aikajanaulottuvuus, johon päätit astua. On mahdollista toistaa jokin tapahtuma useita kertoa ja tutkia vaihtoehtoisia lopputuloksia, mikä ei vaikuta muihin, paitsi siihen jonka läpi parhaillaan kuljet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.