KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

 

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

12.9.–19.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Kysymys:

Kiitos Mestareille, Tonille ja Peterille viisauden ja tiedon antamisesta meille.

Mestarit, poistetaanko Maa lopulta tai lakkaako se olemasta? Koska sen olemassaolon tarkoitus Lähteelle on oppia, mitä se ei ole, niin löytääkö se lopulta vastauksen eikä enää tarvitse Maan negatiivisuutta? Ja jos tuo aika tulee, mitä tapahtuu kaikelle negatiiviselle energialle, jonka maataso sisältää? Jos Lähde on puhdasta positiivista rakkautta, mihin negatiivinen energia menee? Lisäksi, jos kaikki on Lähteestä ja Lähde on pelkkää positiivista energiaa, mistä Maan negatiivinen energia alun alkaen tuli? –Christina, USA

 

Vastaus:

Kaikki miljardit sielut joita on, kykenevät tutkimaan ihmisenä olemisen kaikkia piirteitä ja jokaista mahdollista elämänoppituntia. Koska jokainen ihminen on erilainen ja hänellä on ollut ainutlaatuisia kokemuksia matkan varrella, ei ole kahta samanlaista ja jokainen Lähteelle esitetty ilmaisu on vähän erilainen. On melkein ääretön määrä asioita Lähteen opittavaksi sieluosistaan.

 

Maa luotiin ainoaksi paikaksi, jossa ei ole ehdotonta rakkautta, ja tämä saatiin aikaan luomalla sen vastakohtaenergia – kaikkien negatiivisten asioiden energia. Negatiivisuutta ei ole maatason yläpuolella, joten jos se koskaan lakkaa olemasta, se käärii kaiken negatiivisuuden itsensä hajotessaan.

 

Lähde on kaikkivoimainen, kaikkitietävä ja kaikkiluova. Sen täytyi vain kuvitella jokin sellainen kuin negatiivisuus ja tämä tuli fyysiseen olemassaoloon fyysiselle planeetalle, joka luotiin vain sen läsnäoloa varten. Negatiivisutta ei ole eikä voi olla missään, mikä on täysin ei-fyysistä. Kontakti ehdottoman rakkauden kanssa saa negatiivisuuden räjähtämään ja häviämään.

 

Kysymys:

Mestarit, äitini oli hyvin kriittinen minua kohtaan, kun olin kasvuiässä, mutta olen päässyt yli siitä ja päästänyt irti hänen negatiivisuudestaan. Aloin kuitenkin hiljattain auttaa häntä englannin opiskelussa ja olen huomannut, että hän on äärimmäisen kriittinen myös itseään kohtaan. Vaikka hänen kielitaitonsa on erittäin hyvä, hän sanoo jatkuvasti, että hän on luuseri ja liian tyhmä oppiakseen mitään, vaikka yrittäisi. Annan hänelle esimerkkejä hänen onnistumisestaan ja yritän kertoa, ettei tuo negatiivisuus auta häntä, mutta hän on jatkuvasti hyvin ankara itselleen. Pitäisikö minun antaa hänen jatkaa vai yrittää muuttaa hänen asennettaan? Tiedän, että tuo valinta on perimmiltään hänen, ja tiedän, että haluaisin auttaa häntä, mutta kenties en huomaa jotain suurempaa oppituntia, jota hän opettelee, eikä minun pitäisi häiritä häntä projektioillani hänen tarpeistaan? –Greta, Liettua

 

Vastaus:

Sinä ja äitisi käsittelette – ja sinä olet käsitellyt – melkein identtisiä elämän oppitunteja. Erona tässä on, että olet työstänyt omia epäilyjäsi ja pelkojasi ja integroinut tuon tiedon elämääsi. Äitisi sallii vielä omiensa kummitella itselleen ja tehdä olonsa kurjaksi. Hän ei pysty muuttumaan, ellei hän salli uskomustensa muuttuvan. Hän kasvatti sinut tällä tavalla, koska hän uskoi, että niin asiat olivat sekä sinulla että hänellä.

 

Yksilön elämää kontrolloi se, minkä sääntöjen ja määräysten hän uskoo soveltuvan omaan elämäänsä ja käyttäytymiseensä. Hyvin pienestä saakka sekä sinulle että äidillesi on kerrottu, että olitte tyhmä, laiska ja arvoton eikä teistä tulisi koskaan mitään. Hyväksyit tämän ensin, mutta sitten arvoit sitä sen mukaan, miten olit elänyt elämääsi, ja tiesit, ettei se ollut totta, mitä sinulle oli kerrottu. Tuhosit sitten nuo tappiomielialauskomukset ja korvasit ne positiivisilla ja menestyvillä kyvyillä, joita käytät tänä päivänä.

 

Äidilläsi on vaikeuksia hyväksyä, mitä sanot, koska hänen mielessään sinä olet tuo vaurioitunut ja arvoton ihminen, jonka hän näkee itsensä olevan. Se mitä teet näyttämällä hänelle esimerkkejä, jotka uhmaavat hänen uskomuksiaan, on hänelle yksi ainoista tavoista hyväksyä, että hänellä on virheellisiä tunteita itsestään.

 

Hänen toinen muutostoivonsa on lähteä henkiseen etsintään ja tutkia uskomuksiaan itsestä ja elämästä. Tällä hetkellä hänen elämäänsä ympäröi pelko, että hän tekee jotain väärin, minkä hän olettaa ja jopa odottaa tapahtuvan. Hänelle ei ole olemassa valinnanvapautta, vaan kaikki on ennalta määrättyä ja hän tietää "osansa elämässä", koska muut ovat kertoneet sitä riittävän usein.

 

Henkinen seikkailu sallisi hänen uskoa, jos hän voi hyväksyä sen, että hän on yhtä hyvä kuin kaikki muut ja määrittää omat sääntönsä ja määräyksensä elämälle. Hypnoosisessio jossa hänelle esitellään hänen oppaansa ja joitain henkiopettajia, pehmentää sitä iskua, miten kauan hän on pitänyt itsensä lukittuna jonkun toisen uskomuksiin. Hänellä on toivoa hyväksyä, mutta tuo valinta on kuitenkin hänen.

 

Kysymys:

Mestarit, olen 60-vuotias ja ole toiminut pitkään ryhmävastaavana planeetan parannusseremonioissa Valkoisen veljeskunnan kanssa. Olen myös omistautunut terveysalan holistisiin koulutuskursseihin (akupunktio, kukkaterapia jne.). Tarkoitukseni on työskennellä näiden energioiden kanssa. Olenko oikealla polulla täyttääkseni palveluvelvollisuuteni tässä elämässä? Miksei edes työskentely hengen kanssa itsessäni ja planeetalla ole vielä kyennyt vapauttamaan minua pelon, epävarmuuden, turvattomuuden ja menetyksen tunteesta? Olen tehnyt jo monia hoitoja, mutta tuloksetta. Onko teillä mitään selitystä entisistä elämistäni näille tämän päivän peloille? –Helena. Brasilia

 

Vastaus:

Kenelläkään sielulla joka sitoutuu ihmiselämään maaplaneetalla, ei ole mitään velvollisuuksia ketään muita kuin itseään kohtaan. Palvelu on ajatus, jonka ovat keksineet yhteiskunta, organisaatiot ja järjestyneet uskonnot, jotta osallistujat tekevät osittain niitä asioita, joista niiden mielestä pitäisi huolehtia heidän jäsentensä puolesta. 

 

Tarkoituksesi, polkusi, on löytää, kuka olet sieluna ja mitä kykyjä sinulla on toteuttaa elämänoppituntisi ja nauttia tästä inkarnaatiosta – ei mikään muu. Tämä ei merkitse, ettet voi liittää toisten palvelua matkaan mukaan. Siitä tehdään kuitenkin vaikeampaa, jos et ole saanut loppuun oppitunteja, jotka valittiin ennen tulemista.

 

Nuo pelot, epäilyt ja epävarmuudet joita jatkuvasti tunnet, ovat merkki, että et ole saattanut loppuun haluttuja elämänoppitunteja. Ota aikaa tutkia kutakin pelkoa, kun se tulee pintaan, ja kysy: "Miksi se on täällä? Mistä se on peräisin? Miksi tunnen näin?" Jos esität kysymyksen, vastaus löytyy sielusi tai korkeamman itsesi tiedostamattomasta aspektista?

 

Kun olet tunnistanut nämä tehtävät, voit alkaa työstää niiden ymmärtämistä ja sen otteen irtipäästämistä, joka niillä on sinuun. Et voi parantaa näitä harmeja, ellet poista syytä. Kärsivällisyyttä tarvitaan syiden paljastamiseen. Kun tunnistat ongelman, kiitä sitä palvelemisestasi ja lähetä se matkoihinsa, kun täytät sen tyhjiön ehdottomalla rakkaudella.

 

Jotkut näistä asioista ovat jatkuneet entisistä elämistä, mutta monet ovat uusia oppitunteja, jotka pyrit ymmärtämään ihmisperspektiivistä, joka on käytettävissä ollessasi maan päällä. Sitten kun olet käsitellyt enemmän näitä ongelmia, osallistu mihin tahansa palveluun, joka viehättää sinua. Olet silloin valmis saamaan aikaan kaiken, mitä haluat.

 

Kysymys:

Mestarit, henkisen prosessini aikana olen alkanut tuntea energiaa eri tavoin. Tunnen, mitä muut ihmiset ajattelevat, millaista energiaa he lähettävät, mitä he tuntevat sekä heidän tunnetukoksensa. En tiedä, miten käsittelen tämän informaation. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että heidän ajatuksensa ovat energiaa ja joku pystyy lukemaan sitä. Jotkut ihmiset ovat hyvin negatiivisia ja lähettävät negatiivista energiaa toisille. Miten pystyn käsittelemään tämän? En voi kantaa joka ongelmaa. Miten voin yhdistyä ehdottomaan rakkauteen ja samaan aikaan tuntea ihmisten kärsivän? Voisitteko auttaa minua tilanteessani? –Niina, Suomi

 

Vastaus:

Olet sellainen, joka tunnetaan "herkkänä ja empaattisena yksilönä". Hiot tätä elämäsi aikana riippuen siitä aikamäärästä, jonka laitat energiassa työskentelyyn. Tämä on käyttäytymismalli, jota olet kehittänyt useiden inkarnaatioiden aikana, ensisijaisesti kyetäksesi auttamaan muita ymmärtämään, kuka ja mitä he ovat, ja selvittämään elämänoppituntinsa.

 

Se tietäminen, mitä energia on ja että toinen voi "lukea" heidän energiaansa, on useimpien ihmisten ymmärryksen ulkopuolella, elleivät he ole tehneet henkistä työtä sieluolemuksessaan. Mutta heidän ei tarvitse ymmärtää periaatteita voidakseen saada apua sellaiselta, joka osaa käyttää energiaa.

 

Olet kaksinaisuudessa, joten se on syynä, että ympärilläsi on sekä negatiivista että positiivista, rakastavaa energiaa. Herkkyydessäsi on mahdollista estää negatiivisuutta vaikuttamasta sinuun mitenkään käyttämällä aikomustasi tehdä se.

 

Kukaan ei voi auttaa toista, ellei hän oli valmis autettavaksi, joten älä tunne, että sinun täytyy olla kiinni työsi tuloksessa. Tee parhaasi ja anna asiakkaan päättää, mihin hän haluaa tulosten johtavan.

 

Osa henkistä polkua on poistua egotuomitsemisesta niin, että voit astua etäämmälle ja antamatta toisten ihmisten kärsimyksen vaikuttaa. Katsot heidän valitsemiaan oppitunteja. Lähetä heille rakkautta, että he löytävät suunnan, jota tarvitsevat edetäkseen valitsemansa työn läpi. Pysy ehdottomassa rakkaudessasi ja jaa tuo tunne heidän kanssaan, jotta he haluavat työskennellä tuota lopputulosta kohti.

 

Kysymys:

Mestarit, neuvoisitteko minulle, miten parhaiten autan nuorinta tytärtäni. Hänellä on ollut ykköstyypin diabetes 7-vuotiaasta alkaen ja hän kamppailee ahdistuneisuuden ja paniikkikohtausten kanssa. Ilmeisesti ykköstyypit ovat alttiimpia mielenterveysongelmille. Hän on aina ollut hermostunut lapsi ja hänen syntymänsä tähän elämään oli hyvin traumaattinen. En halua, että hän täytyy aina kamppailla, vaan että hän saisi olla mahdollisimman pitkälle "normaali" teini. –Caroline, Irlanti

 

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

 

Vastaus:

Niin vaikeaa kuin se saattaakin olla hyväksyä, tyttäresi valitsi ne oppitunnit, joita hän elää. Trauma ja vaivat korostavat hänen tunteitaan. Näit tämän siinä tavassa, jolla hän kamppaili myös syntymänsä läpi. Hän on herkkä, mutta myös erittäin vahva halutessaan.

 

On tärkeää olla ylireagoimatta hänen vaikeuksiinsa, koska hän tuntee ympärillään olevien ahdistuneisuuden ja uskoo, että hänen täytyy lisätä heidän pelkonsa omiensa päälle. Ei ole sellaista asiaa kuin "normaali". Luot oman todellisuutesi, ja jos ajattelet, että jonkin pitäisi tapahtua tietyllä tavalla, kaikkea muuta pidetään epänormaalina.

 

Kaikki ovat erilaisia ja jokainen lähestyy elämää ainutlaatuisella tavallaan. Tyttäresi näkee sen pelon, jota ympärillä olevat ilmaisevat, ja siitä syystä hän tuntee, että hänen pitäisi reagoida samoin. Hänen kannustamisensa löytämään asioita, joissa hän voi loistaa, muuttaa tuota "rikki"-kylttiä, jonka hän on kiinnittänyt itseensä.

 

Hän havaitsee musiikin hyvin rauhoittavaksi. Itsensä ilmaiseminen jollain taidemuodolla tuo hänet valtavirtakoulutusjärjestelmään. Luontaisen lahjansa avulla hän kerää ympärilleen ryhmän, jolla on samanlaisia kiinnostuksia. Hänen ei tarvitse olla cheerleader tai urheilija menestyäkseen elämässä.

 

Tällä hetkellä hän on itsensä pahin arvostelija, koska hän yrittää verrata itseään luokkatovereihin. Anna hänen ymmärtää, että hän on erityislaatuinen eikä hänen tarvitse sitä tylsää polkua, jonka kaikki muut ovat valinneet.

 

Kysymys:

Mestarit, olen tapaillut tyttöystävääni pari vuotta ja vaikka rakastan häntä parhaana ystävänä, olen alkanut käsittää, ettei hän välttämättä ole se, jonka kanssa haluaisin mennä naimisiin. Olen kadottanut intohimon, ja tämä kuvio on tapahtunut aiemminkin. Mietin, pitäisikö minun etsiä kenties jotain lapsuuden haavoja, jotka tarvitsee parantaa, ja tuo parantaminen auttaisi minua varmistumaan nykyisestä tyttöystävästäni. Vai pitäisikö minun vain siirtyä eteenpäin ja lähestyä seuraavaa suhdetta enemmän tarkoituksella ja varmuudella siitä, mitä itse asiassa haluan suhteelta ja puolisolta? Tämä on todella vaikeaa minulle, koska on paljon sisäistä ristiriitaa. Arvostaisin kovasti pohdintojanne. –Chris, USA

 

Vastaus:

Kun jokainen sielu käy läpi kokemuksiaan ihmiskehossa, sen ymmärrys ja tietoisuus kehittyvät jatkuvasti, kun se selvittää valitsemiaan oppitunteja. Yksi oma oppituntisi on kokea ja oppia käsittelemään suhteiden ja romanttisen rakkauden eri aspekteja. Eivät kaikki suhteet, edes miehen ja naisen välillä, kehity romanttiseksi rakkaudeksi. Kuten sanot, tätä tyttöystävää kunnioitetaan parhaana ystävänä eikä mahdollisena puolisona.

 

Hän ei ole varma, mikä tämän suhteen pitäisi olla, mutta hän uskoo romanttiseen fantasiaan "elämänsä loppuun saakka". On tärkeää kommunikoida ja korostaa, ettet panosta tähän pariin pysyvänä – että olet alkanut nähdä sen mukavana paras-ystävä-yhteensopivuutena.

 

Intohimosi kadottaminen tässä suhteessa kumpuaa siitä, että te kumpikaan ette olleet täysin rehellisiä toisillenne haluistanne ja aikomuksistanne alkaessanne tapailla. Ajan myötä olet havainnut, että jotkut alkuvaikutelmista olivat kaukana siitä, mitä todellisuudessa on. Yrititte kumpikin saada liiton sopimaan niihin odotuksiin, joiden kanssa tulitte siihen.

 

Kokemuksesi eivät ole tulosta lapsuustraumoista, vaan pelkästään oppitunteja, jotka valitsit. Sinun täytyy kuitenkin määritellä täsmälleen, mitä kuvittelet täydellisestä suhteesta, ennen kuin pystyt saavuttamaan sellaisen. Sinulla on valinnanvapaus arvioida uudelleen nykytilanne tai siirtyä johonkin muuhun, jonka kehittämiseen voit käyttää enemmän aikaa ja totuudenmukaisuutta.

 

Sisäinen ristiriitasi on tulosta odotuksistasi, jotka ovat ristiriidassa tilanteesi faktojen kanssa. Luot todellisuuden, jossa elät. Ota vähän aikaa ja manipuloi sitä standardiesi ja toiveidesi mukaiseksi. Mene kaikkeen uuteen täysin avoimena ja totuudenmukaisena. Älä oleta, mitä luulet kumppanisi haluavan kuulla.

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.