KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

12.4. – 19.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen edelleen ymmälläni siitä, miksi sielut – ollessaan ehdottomassa rakkaudessa ja harmoniassa – päättäisivät kokea joitain maaelämän kamalimpia puolia. Tapahtuuko se näkemyksen saamiseksi negatiivisuudesta jonkin oppitunnin kautta, joka vaatii negatiivisuuden kokemista? Luodaanko uusia sieluja edelleen tämän oppimiseksi, mikä vie ne pelkästään takaisin alkupisteeseen. Se näyttää eriskummalliselta. Jos monilla sieluilla on aiempaa tietoa (aiempien elämien kautta), miksi ei jaeta kokemuksia? Eikö se ollut Lähde, joka halusi kokea luotujen sielujen kautta vastakohdan sille, mitä se on? Miten monien sielujen täytyy saada näitä usein kamalia koettelemuksia tuon tarkoituksen täyttämiseksi? –Jane, Kreikka

Vastaus:

Useisiin teidän vuosituhansiinne ei ole luotu uusia sieluja. Vaikka vain pieni osa olemassa olevista sieluista koskaan on maan päällä yhtä aikaa, se on aina niiden valinta. Vaikka on totta, että kaikkea mitä voi kokea, on kokeillut ainakin jo yksi sielu, on monia, jotka haluavat saada noita kokemuksia itse.

Sadattuhannet ihmiset ovat juosseet maratonin. Tämä ei estä toisia haluamasta osallistua tuohon tapahtumaan. Yksilölle voidaan kertoa, miten harjoitellaan, mitä ponnistuksia tarvitaan, siitä seinästä joka tulee tietyssä kilpailuvaiheessa ja jossa tuntee kyyttömyyttä jatkaa, ja siitä euforiasta ja täydellisestä uupumuksesta, jonka koko matkan juokseminen tuo voittajille. Mutta pelkkä faktojen tietäminen ei anna yksilölle niitä fyysisiä aistimuksia, joita itse kilpailun juokseminen voi tuoda. Se on tehtävä itse saadakseen viisautta, jonka vain osallistuminen voi antaa.

Yhden tieto on kaikkien tietoa, mutta kokemuksesta ammennettu viisaus on vain niiden omaisuutta, joilla on ollut tuo kokemus. Henkistä viisautta on kyky oppia tapahtumasta ja käyttää sitä samantyyppisiin tapahtumiin. Pelkän tiedon turvin et ehkä näe sen soveltuvuutta johonkin muuhun. Kun sielu haluaa elää oppitunnin, se voidaan tehdä vain fyysisessä kehossa kohtaamalla fyysiset haasteet.

Sielut jotka pyrkivät hallitsemaan tietyn ominaisuuden, tulevat takaisin kerta toisensa jälkeen vaihdellen tilanteita, jotta ne ymmärtävät ja oppivat sen kaikista kulmista. Esimerkiksi jos joku opiskelee rakkautta, jonka vastakohta on viha, hänellä on elämiä, joissa häntä vihataan monista syistä. Sitten hän palaa harjoittelemaan romanttista rakkautta, itserakkautta tai ehdotonta rakkautta. Useimmat ihmiset ajattelevat vain romanttista rakkautta, mutta se on rakkausasteikon erittäin pieni osa.

Kysymys:

Mestarit, olen todella nauttinut kirjoista, joita kanavoitte Toni Ann Winnigerin kautta. Poikani Scott kuoli viime vuonna riistämällä hengen itseltään, mikä oli tietysti valtava järkytys miehelleni ja minulle. Kirjoissanne sanotte, että teemme sopimuksen ennen tulemistamme. Luuletteko, että hänen sopimuksensa oli tappaa itsensä 39-vuotiaana? Olen aina luullut, että on jumalan lakien vastaista tehdä itsemurha. Minua auttaisi oppimaan elämään tämän asian kanssa, jos tietäisin, että tilanne oli tämä, että se oli osa hänen sopimustaan. Olkaa kilttejä ja jatkakaa kaiken upean tietonne kanavoimista – se auttaa todella surevaa vanhempaa. –Marsha, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Selvitetäänpä ensin sitä yhteiskunnallista ja uskonnollista syyllisyyttä, joka liittyy itsemurhaan. Useimmat yhteiskunnat ovat aina tuominneet tai tehneet laittomaksi itsemurhan, koska se vähentää työvoimaa, jota tarvitaan niiden pyörittämiseen. Niitä mihin viitattaan "jumalan lakeina", ei ole henkisessä universumissa, koska jokaisella sielulla on täysi valinnanvapaus siinä, mitä se tekee ja milloin. Eikä mikään oli oikein tai väärin – siihen ryhdytään vain sen antaman oppitunnin vuoksi.

Uskonnolliset järjestöt ovat esittäneet seuraajilleen lakeja, joita ne pitävät jumalansa tai ylimmän olennon tekeminä. Nämä säännöt ja määräykset ovat opinkappaleita, joiden mukaan ne kontrolloivat jäseniään. Näihin vaatimuksiin ja käyttäytymisen yleiseen tuomitsemiseen liitetään rangaistuksia ja palkkioita. Näitä tekoja voi olla vain Maan kaksinaisuudessa, kun käytetään egoa mittatikkuna. Kehon rajojen ulkopuolella sielu on ehdottomassa rakkaudessa.

Sielu tekee itsemurhan kahdesta syystä. Jotkut ovat valinneet liikaa koettavaa yhteen elämään ja pakahtuvat täysin. Ne palaavat Kotiin, jotta ne voivat arvioida, mitä ne eivät ole pystyneet saattamaan loppuun ja mitä ne haluavat kokea seuraavaksi. Toiset ovat saaneet tehtyä kaiken, mitä ne tulivat maan päälle tekemään, ja ovat kommunikoineet toisten sielujen kanssa, jotka jakavat ajan ja paikan, ja suostuneet auttamaan joissain niiden oppitunneissa. Tämä olisi sopimusten tekemistä.

Monia oli mukana poikasi sopimuksissa, jotkut suoraan ja jotkut kautta rantain. Hänen sielunsa tiesi, milloin se lähtisi kehosta, ja se tiedusteli, miten olisi parasta suorittaa se voidakseen antaa sarjan oppitunteja teille ja muille, jotka jäitte taakse. Oppitunnit keskittyivät syyllisyyteen, hylkäämisen tunteeseen, pettämiseen ja elämän jatkuvuuden tiedostamiseen.

Tällaisena aikana jotkut sukulaiset tutkivat ensimmäistä kertaa tunteitaan fyysisestä kuolemasta, kuoleman jälkeisestä elämästä ja reinkarnaatiosta. He etsivät tuntumaa siihen, mitä on kullekin sielulle sen lyhyen ajan lisäksi, jonka se viettää maan päällä. Tämä on teille tutkiaksenne, kuka olette, miksi olette täällä ja miksi poikanne tuli olemaan kanssanne.

Kysymys:

Mestarit, olen hämmentynyt valinnoistani viimeisten 58 vuoden aikana. Parikymppisenä pyrin vakavissani näyttelijän/laulajan uralle ja rakastin sitä. Sitten tein narsistisen sosiopaatin äidille kuolinvuoteella lupauksen, menin naimisiin hänen poikansa kanssa, jätin urani ja sallin itseäni kontrolloitavan ja hyväksikäytettävän, kunnes lopulta lähdin tuosta avioliitosta. En halunnut koskaan lapsia – kuitenkin minulla on ollut keskenmeno, kuolleena syntynyt lapsi ja kaksi lasta. Avioeron jälkeen aloitin yrityksen ja sitten viisi syöpää ja kaksi onnettomuutta muuttivat taas suuntaani. Menin äskettäin uudestaan naimisiin, muutin Uuteen Seelantiin ja minulla on täydellinen vapaus. Olivatko nämä uskomattoman erilaiset polut alkuperäinen suunnitelmani tähän elämään? Teinkö valintoja, jotka eivät ehdottomasti tuntuneet oikeilta, ja sitten elin tärkeiden oppituntieni vaikeat seuraamukset? Mietin usein, olisinko oppinut tärkeimmät sieluoppituntini näyttelijänä. Mitä minun on tärkeä oppia nyt kulkiessani eteenpäin? –Mary Ann, Uusi Seelanti

Vastaus:

Kuten olet ehkä arvannut kaikesta siitä, minkä läpi olet itsesi laittanut, olet hyvin vanha sielu, joka halusi erilaisen ja vaikean elämän. Jos katsot taaksepäin jokaista asiaa, joka sinulle on tapahtunut, nyt on mahdollista nähdä, miten olet oppinut jokaisesta askeleesta ja kyennyt siirtymään siihen kohtaan, jossa olet tällä hetkellä. Tiedät, kuka olet, ja olet tunnistanut kaikki vahvuudet, joita sielu voi ilmaista ihmiskehossa.

Käsittelit ensin tunnetta velvollisuudesta toisia kohtaan ja sitä, että he olivat tärkeämpiä kuin sinä – siinä määrin, että luovuit unelmistasi ja tulevaisuudestasi lepyttääksesi toisen. Keräämällä itseluottamusta ja itsearvostusta siirryit eteenpäin ja otit vastuun itsestäsi ja elämästäsi oivaltaen, että jokainen sielu on soolomatkalla ihmiselämän läpi.

Sinulla on erittäin voimakas intuitio, mutta kuten sanot, et ole aina kuunnellut sitä. Voit palata taaksepäin ja nähdä, missä se olisi johtanut erilaisiin tuloksiin. Yrityksesi oli kohta, jossa aloit luottaa siihen, että pystyt ilmentämään haluamiasi asioita – kun sinulla on aikaa tehdä se, eikä sen tekemiseen puututa. Fyysiset tientukkeet antoivat sinulle aikaa analysoida, miten voimakas olit, miten paljon halusit olla ohjaksissa ja miten ainoa tärkeä asia todellisuudessa oli hetki ja se, mitä teit sillä.

Et koskaan oikeasti luopunut näyttelemisestä. Kaikkien koettelemusten ja vaikeuksien kautta olet osoittanut ympärilläsi oleville, miten eletään arvokkaasti ja jakaen sydämestä silloin, kun ei näyttänyt olevan mitään, minkä vuoksi jatkaa.

Elä tulevaisuudessasi jokainen päivä täysillä ja valitse sellaista, mikä tekee sinut onnelliseksi. Jaa fantastinen henkesi perheen ja ystävien kanssa ja näytä kaikille, miten vanhemmat sielut eivät anna koskaan ihmisyytensä mennä henkisen viisausmatkansa tielle.

Kysymys:

Mestarit, ensinnäkin haluan sanoa "hei" ja että alan ymmärtää ylösnousseen mestarin ja hänen energiansa roolin. Mikä on hengen ja sielun välinen ero? Olen aina ymmärtänyt, että sielu on yksilön suunnitelma ja henki on länsimainen sana sielulle. Idässä ihmiset mieltävät ihmisen sieluna, kun hän siirtyy pois fyysisestä maailmasta. –Kris, Kanada

Vastaus:

Terminologia menee jatkuvasti ymmärryksen tielle. Ole joustava ja vain katso, miltä asiat tuntuvat sinusta. Sana "sielu" on annettu niille Lähteen osille, jotka irrotettiin ja joille annettiin itsenäinen tilaisuus tulla maapallolle oppimaan Lähteen täydellisyyden vastakohdasta. Lähteen tapaan sielut ovat ikuisia, eivätkä ne lakkaa koskaan olemasta. Sielu on ydinolemus, joka elävöittää ihmiskehon saadakseen fyysisiä kokemuksia.

Useimmille henkisille ihmisille "henki" on alkanut merkitä sielua silloin, kun sillä ei ole fyysistä kokemusta, vaan se on Kotona universumin ehdottomassa rakkausenergiassa. Koska sielu ei koskaan asu kokonaan ihmiskehossa – osa siitä jää Kotiin tai matkustaa ympäriinsä miettien, mitä tehdä seuraavaksi – jotkut kutsuvat myös sitä osaa sieluksi, joka ei ole kiinni kehossa. Ei ole mitään ehdotonta, oikeaa tai väärää tapaa käyttää näitä termejä.

Ylösnousseet mestarit ovat sieluja, jotka ovat jättäneet fyysisen tason elettyään sarjan elämiä, joissa ne oppivat tietystä ihmispiirteestä kaiken mahdollisen. Ylösnousseet sielut ovat ehkä mestareita hyväksikäyttötilanteissa sekä hyväksikäyttäjänä että hyväksikäytettynä, riippuvuuksissa – henkisissä, tunnepuolen tai fyysisissä, kuten riippuvuus kemiallisista aineista – kontrollikysymyksissä sekä kontrolloijana että kontrolloituna tai ne oppineet kaiken rakkaudesta – romanttisesta, itse- ja ehdottomasta rakkaudesta.

Mestarien energia on ehdottomasti rakastavaa, ilman hiukkaakaan egoa tai tuomitsemista. Heidän havaintonsa ovat puhtaasti arvioivia, auttamaan toisia saamaan samaa viisautta, kuin heillä on. Heitä ei pidetä yhtään parempana tai huonompana kuin kuka tahansa sielu – he ovat saavuttaneet vain viisautta, joka sallii heidän nähdä oppitunnin kaikki puolet.

Kysymys:

Mestarit, tyttäreni on kuollut. Kun yhdistymme taas henkimaailmassa, voimmeko päättää, ettemme koskaan enää eroa? Vai päättävätkö oppaat nämä asiat? Olen kehottanut häntä odottamaan minua, jotta voimme olla yhdessä. Miksi hän kuoli? Oliko se ennalta määrätty? Edistikö epäonnistumiseni äitinä sitä, että hän lopetti elämänsä? Mitä oppitunteja meidän kummankin on opittava tästä kokemuksesta? Jos itsemurha ei ole ennalta määrätty, miksei tapahdu jotain estämään sen? Tyttäreni kuoli, kun tein ruokaa keittiössä ja hänen ystävänsä nukkui alle metrin päässä hänestä. Jos se ei ollut ennalta määrätty, eikö jotain muuta olisi tapahtunut – eli olisin voinut mennä huoneeseen, hänen ystävänsä olisi voinut herätä tai puhelin olisi voinut soida? Miksi kukaan suostuisi niin paljoon kärsimykseen elämässä? –Luci, Australia

Vastaus:

Jokainen sielu tekee omat päätöksensä siitä, kenen kanssa se viettää aikaa ja milloin inkarnoidutaan yhdessä. Kukaan muu – opas, neuvonantaja tai toinen sielu – ei tee noita valintoja sen puolesta. Sitten kun olette taas yhdessä, puhutte ja päätätte, mikä on parasta teille kummallekin olemassaolonne jatkamisessa, joka – muista – on ikuinen.

Tyttäresi valitsi ne oppitunnit, jotka hän tuli maan päälle oppimaan. Joihinkin oppitunteihin sisältyi sopimus sinun ja muiden kanssa, joiden oli määrä olla tällä planeetalla samaan aikaan. Hän oli päättänyt palata varhain pääasiassa sen tilaisuuden vuoksi, jonka se antoi taakse jääneille tutkia tunteitaan ja ymmärtää, miksi joitain valintoja tehdään ja mitä niistä voidaan oppia.

Sinun oppitunteihisi sisältyi syyllisyys, hylkääminen ja pettämisen tunne. Hänen ystävänsä kyseenalaistaa koko tapahtuman – mitä hänen olisi pitänyt nähdä, tietää ja tehdä estääkseen sen. Toiset perheenjäsenet ja ystävät ovat tehneet "mitä jos" –ajatusleikkiä yrittäen ymmärtää, mitä tyttäresi teki. Mutta tässä ei ole kyse niinkään tyttärestäsi kuin niiden kehittymisestä, jotka jäivät taakse, ja heidän ymmärryksestään sielun matkasta elämästä toiseen.

Sielu saa vain negatiivisuudessa ja kärsimyksessä kokemuksia, jotka herättävät sen valitun oppitunnin viisauteen ja siihen, miten siitä opitaan ja miten tuota tietoa käytetään kaikkiin samanlaisiin tapahtumiin elämässä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.