KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

11.4.–18.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, voitteko opastaa minua? Kun ihminen kärsii tai tuntee surua jostain tapahtumasta, pitäisikö hänen nostaa itsensä matalasta värähtelystä korkeampaan olotilaan välittömästi kääntämällä mielensä toiseen suuntaan, vai pitäisikö hänen uppoutua tuohon surun tunteeseen täysin viikoksi tai pariksi ja sitten siirtyä eteenpäin? Kumpi on korkeampi tapa käsitellä asioita henkisesti? –Sweety, Intia

Vastaus:

Oireet joita kuvaat, ovat merkkejä siitä, että kohtaat tai olet juuri käynyt läpi jonkin elämänoppitunnin, jonka päätit käsitellä elämäsi aikana. Epäilykset ja pelot ovat myös merkkejä oppitunneista.

Jokaisen kokemuksen osalta jonka vedät puoleesi, sinulla on täydellinen valinnanvapaus siinä, mitä teet. Jos sivuutat sen ja käännät huomiosi johonkin muuhun, et ole käsitellyt sitä ja oppinut, mitä halusit. Sama tilanne joko pysyy tai tulee takaisin suuremmalla voimalla tulevaisuudessa, kunnes kiinnität huomiota siihen. Mutta henkisesti mikään ei ole oikein tai väärin.

"Uppoutuminen", kuten olet sanonut, on yksi tapa tutkia ja ymmärtää, mikä aiheutti tämän tunteen alun alkaen – eli haluamasi oppitunti. Mutta jos vain vellot siinä etkä yritä löytää vaihtoehtojasi, sen aikasi haaskaamista. Ymmärtäminen voi tapahtua välittömästi tai ei koskaan. Älä aseta aikarajoja tuloksille.

Oppituntiesi käsittelymahdollisuuksien oivaltaminen voi tehdä valppaammaksi näissä tärkeissä elämäsi tapahtumissa. Sinulla on taipumusta yliajatella toimiasi, etkä vain tunne, mikä vastaus ongelmiisi on ja miten ratkaiset ne.

Astu etäämmälle kärsimyksestä ja surusta ja kysy itseltäsi, miksi se on minulla. Mihin se liittyy? Miten se alkoi? Näihin kysymyksiin vastaaminen auttaa ratkaisemaan, mitä oppituntia nämä fyysiset ominaisuudet edustavat. Kun tiedät ongelman, voit alkaa kehittää ratkaisua. Ymmärrettyäsi näet, että tuska ja kärsimys häviävät.

Kysymys:

Mestarit, minulla on indigo-oireita, kuten allergia, ADHD, erityisherkkyys ja luovuus, mutten ole kehittänyt psyykkisiä kykyjä, kuten selvänäköisyys tai entisten elämien muistot. Koska en ole varma, olenko oikeasti valaistunut indigo, en voi täyttää elämäntehtävääni. Numerologia sanoo, että minun pitäisi valita pyyteetön tai ihmisystävällinen polku, joka liittyy terveydenhoitoon tai lääketieteeseen ja toimintaan, joka auttaa ihmisiä, mutta en ole vielä riittävän itsevarma, että pystyisin käsittelemään sellaista vastuuta. –Jorge, Brasilia

Vastaus:

Kenelläkään kahdella sielulla ei ole identtisiä ominaisuuksia kehomuodossa ollessaan. Ns. oireet jotka indikoivat jotain tilaa, ovat vain jotain sellaista, minkä joukko muita ihmisiä on ilmentänyt jostain tilasta ja mihin se on samaistunut. Vastaavasti jokin sairaus ei välttämättä tuota samoja fyysisiä oireita kaikissa, joilla se on diagnosoitu, koska nämä ovat vain suuntaviivoja.

Näinä päivinä ja tässä ajassa suurimmalla osalla ihmisistä on joitain tai kaikki samat oireet kuin sinulla. Sieluilla jotka eivät ole tulleet Maahan indigoina, voi olla psyykkisiä kykyjä tai sitten ei. Jokainen joka tutkii entisiä elämiään hypnoosin tai oppaidensa avustuksella, ei välttämättä ole indigo. Itsesi leimaaminen joksikin ei tee sinusta sellaista, eikä se estä sinua olemasta jotain, mitä et pidä itseesi soveltuvana.

Sanomme sitä, että ihmisnimikkeet eivät merkitse mitään. Nimikkeet eivät anna kykyjä tai ota niitä pois. Tärkein asia on, minkä uskot olevan totta. Elä elämääsi, kuin olisit, kuka haluat olla. Ymmärrä, että elämä on asteittainen oppimisprosessi. Et tullut äitisi kohdusta kykenevänä kävelemään ja juoksemaan, etkä oppinut matematiikkaa ja luonnontieteitä ennen koulunkäyntiä. "Valaistuneisuus" ei auta tai estä edistymistäsi. Aikomuksesi tehdä jotain on ratkaiseva.

Jonkun numerologian – tai astrologian tai minkä tahansa muun "logian" – harjoittajan ajatukset toimivat sinulla vain, kun hyväksyt niiden sanelevan sen tavan, jolla sinun pitäisi käyttäytyä. Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus. "Logia" voi antaa sinulle merkkejä siitä, mikä saattaisi sopia helpommin luontaiseen energiaasi, mutta se ei kerro, mitä sinä haluat tehdä.

Mene tunteisiisi ja katso, mikä resonoi kanssasi. Hyväksy, että olet Lähde-energian osa ja voit tehdä samoja asioita kuin Lähde. Et pysty tekemään jotain, ennen kuin olet sitä mieltä, että pystyt, eikä ennen kannata edes yrittää. Yrittämisen lopettaminen on elämisen lopettamista.

Kysymys:

Mestarit, onko mahdollista, että eläimet voivat olla sielukumppaneitamme tai sieluryhmäämme? Tunnen syvää sieluyhteyttä poikaystäväni perheen koiraan. Tunnen niin syvää rakkautta sitä kohtaan, että tunnen syvempää rakkautta kaikkia eläimiä kohtaan. Onko mahdollista, että se on yksi sielukumppanini? –Skyler. USA

Vastaus:

Vain hyvin pieni määrä sieluja päättää asua eläinkehossa, noin 2% kaikista elävistä ihmisistä. Sielut jotka valitsevat eläinkokemuksen, tekevät yleensä niin saadakseen tilaisuuden ymmärtää niitä tiettyjä ominaisuuksia, jotka määrittelevät tuon eläimen.

Esimerkkinä sielu, joka päättää olla kotka. Se saa tilaisuuden tuntea vapauden lentämisestä korkealla maanpinnan yläpuolella. Sen näkö on uskomaton. Se kokee saalistajana olemisen, ja se tarkkailee ja ottaa kiinni pieniä eläimiä ja elää niillä. Elämässä gepardina on kyse sopeutumisesta selviytymisen vuoksi – kyky juosta matkoja valtavan nopeasti, takaa-ajon jännitys ja tappamisen hetki.

Kotieläimet, kuten koira, kissa, hevonen jne., ovat valinneet intiimin yhteyden sieluihin, joilla on ihmiskokemus. Usein eläinsielu on tehnyt jonkinlaisen sopimuksen ihmissielun kanssa, että se on paikalla antamassa tämän tuntea ehdotonta rakkautta niin, kuin eläin vain voi tehdä. Joskus lemmikki on opas valepuvussa ollakseen aina läsnä antamassa kannustusta ihmiselle.

Eläimet voivat myös haluta nähdä, pystyvätkö ne huolehtimaan itsestään ihmismaailmassa, saadakseen erilaisen perspektiivin siihen, miltä vastuu omista teoista näyttää. Elämänsä aikana joka on huomattavasti lyhyempi kuin ihmisellä, lemmikki käy läpi vaiheita: oppiminen, kontrolloituna oleminen, manipuloinnin kokeminen ja oleminen täydellisessä paikassa todistamassa omistajansa elämänoppitunteja.

Poikaystäväsi koiralla on tosiaan sielu sisällään. Et ole samasta sieluryhmästä, mutta jaoit tämän sielun kanssa elämän, jossa olitte parhaita ystäviä ja turvasitte aina toistenne selustan. Puhuitte tapaamisesta tällä kertaa, jotta sinut vedettäisiin eläinten ainutlaatuiseen energiaan ja oppisit tulkitsemaan niiden persoonallisuuksia ja tarpeita. Luet sekä tavallisia elämiä, jotka elävöittää pelkästään ehdottoman rakkausenergian kipinä, että niitä muutamia, jotka ovat sieluja.

Kysymys:

Mestarit, olen tutustunut iättömän viisauden ja esoteerisen filosofian opetuksiin sekä astrologiaan. Voitteko antaa näkemyksen näistä opetuksista ja astrologiaymmärryksestä tämän päivän maailmassa? –Karen, USA

Vastaus:

Olet sielu, joka on päättänyt inkarnoitua fyysiselle tasolle. Fyysiseen kehoosi joka koostuu enimmäkseen vedestä, vaikuttavat planeettojen liikkeet aurinkokunnassa. Samalla tavalla kuin puupala meressä, voit antaa itsesi olla täysin sen liikkeen armoilla tai voit uida tai kahlata pois sieltä, minne se työntää sinua.

Planeettojen vaikutus syntymähetkellä on kaksiosainen. Ensin on se, minkä useimmat ihmiset kartoittavat, eli se täsmällinen aika ja paikka, jossa keho tuli maailmaan äidin sisältä. Mutta toinen aika – myös tärkeä – on se, jolloin siittiö ja munasolu yhdistyvät ja alkavat jakautua. Taas kerran, planeettavaikutukset ovat ehdotuksia, joita voidaan seurata, tai ne voidaan täysin sivuuttaa ja päättää mennä eri polkua.

Jotkut ominaisuudet jotka näyttävät hallitsevan jotain astrologiasta merkkiä, voivat olla osa sielun valitsemia oppitunteja sen näkemiseksi, ymmärtääkö se tilanteen ja oppii siitä. Taipumus intohimoiseen hallintaan voi olla oppitunti kontrolloinnista, suuri herkkyys voi olla intuitiivisten kykyjen kokeilua ja materiaalisten hyötyjen käsitteleminen piirteenä antaa näyttämön sille, pystyykö päästämään irti egosta ja kääntymään rakkauteen.

Mikään ei kumoa sielun valinnanvapautta. Tulet Maahan oppimaan ja monet asiat auttavat sinua. Iätön viisaus ja esoteerinen filosofia käsittelevät enemmän ihmiskokemusta, joka sielulla on, kuin sitä henkistä matkaa jolle sielu lähtee. Kaikki raportit ovat elävän ihmisen perspektiivistä ja siitä, miten ihminen voi tulkita eri vaiheet, kuten syntymä, kuolema ja reinkarnaatio.

Sielun henkinen puoli on energeettinen, ikuinen ja ehdottomasti rakastava. Ihmiskokemus on negatiivisuuden käsittelemistä ja tapojen löytämistä muuttaa negatiivinen tapahtuma positiiviseksi, rakkaudelliseksi. Sekä iätön viisaus että esoteerinen filosofia ovat edistäneet järjestäytyneiden uskontojen muodostamista, jottei ihmisen tarvinnut ottaa vastuuta teoistaan, vaan pelkästään seurata johtajaa.

Tämäntyyppinen toiminta estää ihmisiä erottamasta itseään tuosta ajatteludoktriinista, käyttämästä valinnanvapauttaan, menemästä tiedostamattomaan yhteyteensä sielun kanssa ja "tuntemasta" tietään vastauksiin. Jokainen luo oman todellisuutensa, mikään ei ole oikein tai väärin. Käytä sitä, mikä resonoi kanssasi, oman totuutesi löytämiseen, mutta älä pelkää muuttaa sitä, jos se ei enää tunnu oikealta.

Kysymys:

Mestarit, mitä tapahtuu, kun kaksi ihmistä päättää tehdä itsemurhan yhdessä? Siirtyykö kumpikin omaan ulottuvuuteensa, johon yksilön taajuus sopii? Kokevatko sielut siirtymänsä yhdessä, koska taustasyy olisi jäädä yhteen kuoleman jälkeisessä elämässä? Tältä alueelta on rajoitetusti kirjallisuutta. –Nimetön, Uusi Seelanti

Vastaus:

On rajoitetusti kirjallisuutta, koska harvat ovat koskaan puhuneet sieluille sen jälkeen, kun he ovat käyneet läpi tuollaisen siirtymän. Kun sielut päättävät irrota ihmiskuorestaan ja mennä takaisin energiamuotoonsa, ne palaavat alkuperäpaikkaansa eli Lähde-energian ehdottomaan rakkauteen, vaikka hypättyään ulos kehosta niillä on vaihtoehtona jäädä planeetan kaksinaisuuteen, kunnes ne sallivat itsensä palata Kotiin.

Kaikki sielut ovat samasta Lähteestä, värähtelystä, ulottuvuudesta – miten sitä halutaankin kutsua. Kaksi sielua Maasta voisi päättää mennä välittömästi Lähteeseen tai jäädä jonnekin välitilaan yrittäen suorittaa sen, mihin he eivät kyenneet ihmiselämässään. He saattavat säilyttää muiston siitä, miksi he ovat siellä, tai sitten ei. Ilman kehoa heillä ei olisi tunteita, aistimuksia tai kykyä koskettaa mitään fyysistä.

Sitten kun he ovat ulkona ihmisastiastaan, maan päällä eletty elämä ei merkitse mitään niille, ainoastaan koetut ja mahdollisesti opitut oppitunnit. Rakastajia, perhettä, ystäviä ja vihollisia katsotaan kaikkia samalla tavalla – vain toisina sieluina, jotka ovat myös katsoneet, voivatko ne oppia voimistaan ja kyvyistään ihmismuodossa ollessaan. Maan päällä tehty sopimus on fyysinen asia eikä se sido sielua.

Jos sielut päättäisivät lähteä tehdäkseen uudelleen sen, mitä ne eivät tunteneet kykenevänsä tekemään tuossa elämässä, ne palaisivat luultavasti ja aloittaisivat kaiken alusta. Olisi kuitenkin harvinaista, että ne tekisivät sen yhdessä, koska juuri tuo liitto on ehkä saanut ne epäonnistumaan oppitunneissaan.

Maalliset epäilyt ja pelot osoittavat niihin oppitunteihin, jotka halusit oppia. Jos pidät niitä ylivoimaisina, on aika käydä sen kimppuun ja selvittää, mikä on tuon ongelman pohjalla. Jokainen sielu on yksilömatkalla, jonka vain tuo sielu, ilman mitään yhteyttä toisiin, voi avata.

Mutta henkisessä mielessä ei ole oikeaa tai väärää tapaa käsitellä ihmiselämää. Ennen kuin teet mitään muuta, tule pois päästäsi, sivuuta toisten ajatukset ja katso, miltä aiotut teot tuntuvat sinusta.

Kysymys:

Mestarit, miten voi päästä yli siitä, mitä minulle on tapahtunut muutaman kuluneen vuoden aikana? Miten voin selvitä itsemurhayrityksestäni ja henkisestä pakkomielteestäni aloittaa alusta ja jatkaa valoani? Kaikki on hyvin hämmentävää … jumalainen tarkoitukseni, meediona oleminen, parantava laulu ja reiki, laulamiseni, yhteyteni luontoon, kristallit, valkoinen veljeskunta ja violetti tuli. Olenko valotyöntekijä? Vai ainoastaan itsekäs, laiska ja manipuloiva huijari? Miten eliminoidaan toistuvat negatiiviset mallit elämästäni? Miten voin ehdottomasti olla antamatta itseni olla enää niin herkkä toisten tai kollektiivitietoisuuden henkisille negatiivisille energioille? Tunnen, että kaikki on aina jumalaisessa järjestyksessä, myös kärsimättömyyteni ja ylimielisyyteni … kaikki oppimista. Tiedän, että olen vastuussa todellisuudestani, ja vain minä voin muuttaa sen, mutta tarvitsen apua. Voitteko antaa minulla mahdollisimman näkemyksellistä opastusta? –Cris, Brasilia

Vastaus:

Lähde pois "minä raukka" -alustaltasi ja arvioi, missä olet. Sinulla on monia lahjoja ja kykyjä, mutta haluat aina jonkun kertovan, miten hyvä olet, etkä vain tee jotain siksi, että se tuntuu hyvältä sinulle. Etsit muilta opastusta ja suuntaa, jotta voit sanoa sen olleen heidän ideansa, kun asiat eivät mene haluamallasi tavalla. On aika ottaa vastuu teoistasi.

Valitset trendejä, joita muut seuraavat, koska haluat olla hyväksytty. On helppoa juuttua kiinni toisten negatiivisuuteen, koska roikut niin tiiviisti heissä, ettet voi välttää sitä negatiivisuutta, kun he vellovat kurjuudessa. Tämä ei ole herkkyyttä siksi, että pyrit oppimaan – tämä on jäämistä tulilinjalle, koska et halua jäädä paitsi mistään.

Voisit olla valotyöntekijä, jos tekisit omat valintasi etkä roikkuisi toisissa kiinni. Sinun täytyy työstää egoriippuvuuttasi saada toisten ylistystä – mitä kutsut ylimielisyydeksesi. Muita oppituntejasi on kärsivällisyys, luottaminen omaan intuitioosi, oleminen vähemmän laiska ja manipuloiva ja vastuun hyväksyminen käyttämällä valinnanvapauttasi.

Tiedät, että luot oman todellisuutesi, mutta et työstä sitä. Aloita affirmaatioilla, jotka koskevat tulemista riippumattomaksi toisten neuvoista. Visualisoi, miten haluat käyttäytyä todellisuudessasi ja mitä pyrit saavuttamaan. Elä vain siinä hetkessä, jonka havaitset omilla silmilläsi. Ole oma sielusi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.