KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

11.10.–18.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää sielunimeni – sen nimen jolla minut tunnetaan, kun en ole inkarnoituneena maan päälle. Miksi minulla ei ole tätä informaatiota? Yritän alkaa ymmärtää olemassaoloni, aiemmat elämäni ja niiden vaikutuksen tähän elämään. Minulle on kerrottu kiehtovaa informaatiota aiemmista inkarnaatioista. Yritän myös kovasti olla tuomitsematta toisten tekoja ja nähdä asiat heidän elämänoppitunteinaan, erityisesti suhteessa mieheni kanssa. Miten pääsen pidemmälle? –Jane, Kreikka

Vastaus:

Silloin kun olet sieluolemusmuodossa, sinulla ei ole minkäänlaista kehoa. Sinulla ei ole korvia, silmiä ja äänihuulia. Kommunikointi tapahtuu telepatian ja värähtelymanipuloinnin avulla. Jotkut värähtelyt ovat asteikolla, jonka tunnette väreinä, jotkut ääntä ja jotkut sähköä. Jos välittäisimme nimesi näillä keinoilla, mikä on tapamme kommunikoida, ihmiskehosi ja –mielesi eivät näkisi, kuulisi tai tuntisi sitä. Se olisi samanlaista, kuin joku afrikkalainen puhuisi sinulla swahilia – saattaisit tietää asioita, muttei sinulla olisi aavistustakaan, mitä ne tarkoittavat. Nimi joka tälle keholle annettiin, on ainoastaan identiteetti joillekin, lempinimi, johon vastaat ja jolla useimmat tuntevat sinut – se on vain tämän inkarnaation identiteetti.

On mahdollista yhdistyä ydinolemukseesi, kun olet ihmismuodossa, ilman esoteerista kommunikointia kanssasielujen kanssa. Syvä meditaatio, hypnoosi, déjà vu –tapahtumat ja unet kertovat tälle ajattelevalle mielelle monista entisistä elämistä ja niiden mahdollisesta yhteydestä tähän elämään. Jotta sillä on vaikutusta tähän elämään, sinun täytyy kyetä ymmärtämään jokainen mukana oleva energia-aspekti. Ainoa todella tärkeä asia on käsitellä ne oppitunnit, jotka päätit oppia tässä elämässä.

Yksi elämänoppituntisi on oppia hylkäämään kolmannen ulottuvuuden egotuomitseminen. Henkiolennot eivät tuomitse – ne vain arvioivat sitä, mitä ne havaitsevat, ja päättävät, haluavatko ne kokea sen asian, jonka ne näkevät toisissa. Kaikki mitä maan päällä tapahtuu, sattuu antamaan tilaisuuden tehdä päätöksiä siitä, pysyykö negatiivisessa energiassa ja taistelee tapahtumia vastaan, vai hyväksyykö sen oppitunniksi ja löytää positiivisia puolia siitä.

Sinulla on täydellinen valinnanvapaus pysyä draamoissa, joihin osallistut, tai poistua niistä ja löytää toinen tie. Asiat joita toiset sanovat tai tekevät, voivat vaikuttaa sinuun vain, jos sallit sen. Jos hyväksyt itsesi ja tiedät, kuka olet sieluna, vain sinun mielipiteesi on tärkeä. Valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, olen elänyt elämäni monien rakkaiden eläinten kanssa – kissojen, koirien ja muiden eläinten, joita olen rakastanut. Onko eläimillä sielu? Jatkaako niiden tietoisuus kuoleman jälkeen? Reinkarnoituvatko ne ihmisten tapaan? Ovatko ne kanssani, kun palaan Kotiin tämän elämän ollessa valmis? –Renee, USA

Vastaus:

Jotkut eläimet ovat sieluja, jotka ovat päättäneet kokea eläimenä olemisen, joten kyllä, niillä on sielu. Prosenttiosuus on hyvin pieni. Vain 1-2 % sieluista päättää elää eläimenä. Kaikkia muita eläimiä elävöittää Luojan elämänkipinä.

Eläinten tarkoitus ihmiselämässä on antaa ihmisen kokea tunteita, vuorovaikutussuhteita ja ihmisrakkautta. Energia ei koskaan kuole, joten elävöittävä energia jatkaa sen eläimen ilmaisuna, josta se on juuri lähtenyt, kunnes päättää elävöittää toisen kohteen. Se mitä on tapahtunut, jää universaaliin tapahtumarekisteriin (akaasiset tiedostot) koko ajaksi.

Jos sielu joka on päättänyt olla eläin, kuolee eläinmuodossaan, sillä on valinnanvapaus asua toisessa eläimessä, palata ihmisen elämänkiertoon tai tutkia joitain maan ulkopuolisia elämänmuotoja. Onhan se sielu, ja sieluilla on aina täydellinen valinnanvapaus.

Eläimet jotka sisälsivät sielun, ovat aina ulottuvillasi, kun palaat Kotiin. Energiakipinät voivat tulla tutuksi sinulle luomalla tahdonalaisesti uudestaan sen elämän, jossa olitte yhdessä. Tämän voi tehdä myös kokemalla entisiä elämiä tai nykyelämäsi tiettyjä osia meditaatiossa, unissa tai hypnoosissa.

Kysymys:

Mestarit, minulla on todella rankkaa elämässäni tällä hetkellä. En ole vieläkään rakastanut syntymättömän vauvani isään ja luulen, että yritän liikaa saada tunneyhteyden tähän mieheen. Haluan olla hänen kanssaan vauvan takia, ja hän sanoo haluavansa samaa, mutta taidamme tuntea toisiamme kohtaan vain himoa. Hän tapailee useita naisia tällä hetkellä, eikä minua voisi vähempää kiinnostaa, kunhan kasvatamme tämän lapsen yhdessä. Onko hän rehellinen sanoessaan, että haluaa minut vaimokseen? Haluan vain vauvani lähelle isäänsä ensimmäisestä päivästä lähtien ja vihaan ajatusta, että lapsellani on isäpuoli. Mitkä hänen todelliset aikeensa ovat? Miksi tämä tapahtuu minulle? Olen hyvin stressaantunut. –Miamite, Englanti

Vastaus:

Lapsesi isä käy tällä hetkellä läpi villiä vaihetta eikä hänellä ole aikomustakaan asettua – näin ollen kaikki hänen eri tyttöystävänsä. Hän suunnittelee ehdottomasti panostaa lapsensa elämään, mutta olisi mieluummin tarpeeksi kaukana, ettei tarvitse vaihtaa vaippoja ja viettää unettomia öitä. Et koskaan kykene vakuuttamaan hänelle, että teidän täytyy tehdä tämä yhdessä – yhtenä taloutena.

Kun lapsi valitsee ihmiset, jotka se haluaa vanhemmikseen, hän tietää suhteesta, joka jatkuu. Lapsesi tietää, että te ette ole yhdessä ja niin paljon kuin sinä yritäkin, niin isä ei halua mennä naimisiin. Hän saattaa haluta joskus tulevaisuudessa, jos hän ei pidä enemmän jostain nykyisestä tyttöystävästään ja päätä mennä naimisiin hänen kanssaan. Tällä hetkellä on liikaa muuttujia, jotta voisi sanoa, että "tämä" on selviö.

Tämä tapahtuu nyt, jotta voit nähdä, mitä toimesi saivat aikaan. Harrastit himokasta seksiä ilman riittävää ehkäisyä ja tuloksena oli vauva. Nyt sinun täytyy ottaa vastuu teoistasi. Et voi palata taaksepäin ja sanella suhdetta sinun ja isän välillä, koska seksiä – ja tätä tulosta – ei harkittu lainkaan.

Lapsesi tiedostaa ne tunteet ja energiat, jotka täyttävät taloutesi. Mies joka on pakotettu olemaan talossa, lähettää lapsellesi väärää viestiä rakkaudesta ja vanhemmuudesta. Sanot, ettet halua isäpuolta lapsen elämään, mutta jos tuo mies rakastaa oikeasti teitä kumpaakin, sillä voi olla hyvin vakauttava vaikutus.

Tämä tapahtuu sinulle, jotta ratkaiset nämä oppitunnit ja olet tietoisempi seuraamuksista, kun teet asioita vain tunnesyistä. Olet nyt aikuinen ja vastuussa kaikista tekojesi tuloksista – tässä tapauksessa siihen liittyy myös kolmas persoona huolimattomuutesi vuoksi.

Seksi ilman rakkautta on joskus ihmisen kehollinen tarve. Mutta jos antaudut siihen, sinun täytyy olla valmis raskauteen ilman vakaata suhdetta isään. Sitten on yksin sinun tehtäväsi päättää tulevaisuudesta, koska vauva on sinun sisälläsi, ei isän.

Kysymys:

Mestarit, olen nähnyt viime aikoina enneunia! Mitä se tarkkaan ottaen merkitsee? Teemmekö oikeasti valintamme vai luulemmeko tekevämme? Jos näkee unta jostain, jota ei ole tapahtunut fyysisyydessä, mutta se on jo rekisteröity johonkin universumissa, voin tehdä sen johtopäätöksen, että valinnoistani huolimatta se mitä tapahtuu, on jo määritelty. Kuka sen on tehnyt? –Luci, Brasilia

Vastaus:

Sielut joilla on ihmiskokemus, ovat hyvin voimakkaita. Niiden manipulointikyvyt voivat hämmästyttää. Sinulla on ajatus asioista, joita suunnittelit tekeväsi ennen tulemistasi kehoon, ja kaikki tuo informaatio on alitajunnassasi, joka on hyvin aktiivinen kehon unijakson aikana. Tajuttomana esität asioita, joiden haluat tulevan tietoisuuteesi.

Lisäksi se voima jonka sielu laittaa visualisointeihinsa, joskus unien aikana, leviää universumiin ja kutsuu tuota tiettyä energiaa luokseen. Toisin sanoen, näet, mitä haluat tapahtuvan, ja luot sen energiallasi. Joskus kokeilet jotain kokemusta unitilassa nähdäksesi, haluatko sen oikeasti tapahtuvan.

Sielulla on edelleen täydellinen valinnanvapaus. Tulevaisuudestasi päättäminen riippuu kummastakin teistä. On mahdollista, että kokeiltuaan jotain tilannetta sielusi päättää, ettei sen oikeastaan tarvitse kokea sitä, ja se muuttaa koko tapahtuman tai ne osat, joista et ole enää kiinnostunut. Mitään niitä tilanteita ei määrätä ennalta, joita tuot itsellesi saadaksesi tietoa ja viisautta.

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa. Jotkut päättävät tehdä sen "ylivuodolla" piilotajunnasta tietoisuuteen, ja toisilla on sellainen halu tietää, mitä tapahtuu, että he haluavat kontrolloida elämänsä jokaista askelta.

Niiden jotka yhdistyvät korkeamman itsen tiedostamattomaan energiaan, on mahdollista päästä kiinni siihen prosessointiin, jota toiset heidän ympärillään tekevät. Sitten sinusta tulee tietoinen suunnitelmista, joita ystävät ja naapurit tekevät. Tämä vaikuttaa siltä, että saat ennakkoesityksen tulevista asioista maailmassa, mutta se tulee aina lähelläsi elävien yksilöjen elämästä.

Kysymys:

Mestarit, voitteko kuvailla henkimaailmaa yksityiskohtaisesti? Ja miten se vaikuttaa luonnolliseen? Miten henkimaailmaan voi yhdistyä? Onko mahdollista matkustaa ajassa tulevaisuuteen ja menneisyyteen? –Elmar, Etelä-Amerikka

Vastaus:

Yritys kuvata henkimaailmaa yksityiskohtaisesti on kuin yrittäisi tutkia niiden miljardien ihmisten ajatuksia, jotka jakavat Maan kanssasi.

Sillä on kaksi selvää piirrettä, jota kutsumme henkimaailmaksi. Ensinnäkin, Kotona on niitä sieluja, jotka ovat Lähde-energiassa, jossa ei ole muuta kuin ehdottoman positiivista rakkausenergiaa. Tätä kutsumme viidenneksi ulottuvuudeksi. Siellä ei ole minkäänlaista negatiivisuutta.

Sitten on sieluja, jotka eivät ole ihmiskehossa, vaan ovat Maan positiivis-negatiivisen kaksinaisuuden ja Kodin ehdottoman rakkauden välissä. Kutsumme sitä neljänneksi ulottuvuudeksi. Sielut jotka ovat siellä, voivat valita, ympäröikö niitä positiivinen vai negatiivinen energia. Ne jotka ovat positiivisia, ovat usein oppaitanne, jotka tarjoavat teille apua elämänoppituntien käsittelemisessä. Niihin jotka kutsuvat negatiivisuutta itseensä, viitataan "kehosta luopuneina/inkarnoitumattomina" tai "negatiivisina olentoina", jotka yrittävät vaikuttaa negatiivisesti kaikkiin ihmisiin, jotka elävät maan päällä.

Täysin fyysiset ihmissielut joka elävät kehossa positiivis-negatiivisessa kaksinaisuudessa, ovat kolmannessa ulottuvuudessa. Sinne sielut menevät oppimaan, keitä ne ovat sieluna ja mitä kykyjä ja voimia niillä on. Ne aloittavat yhteiskunnan kasvattamana hyväksytyissä uskomusjärjestelmissä, joissa ego on ohjaksissa. Egon kontrolloiva voima on tuomitseminen. Kaikki mitä tapahtuu, tuomitaan, arvostellaan ja arvotetaan kolmannessa ulottuvuudessa, kunnes sielu tunnistaa, että tämä on ihmispiirre eikä osa sen henkistä matkaa. Sitten opitaan valitsemalla negatiivinen tai positiivinen.

Yksilö yhdistyy ei-fyysiseen maailmaan avautumalla sen olemassaololle ja pyrkimällä kommunikoimaan. On huolehdittava kontaktin rajaamisesta positiivisiin sieluihin tai omista elämänoppitunneistasi tulee vaikeampia oppia. Kokeile esittää niille jokin kysymys, kun nukahdat tai kun menet hiljaiseen meditaatioon. Pyydä ensin kontaktia oppaidesi kanssa ja ne auttavat sinua lisäyhteyksissä.

Tietoisuutesi voi matkustaa menneisyyteen ja tulevaisuuteen päästämällä irti siitä ajatuksesta, että olet vain se fyysinen olento, jonka näet peilissä. Anna itsesi lipua ydinolemukseesi ja keskity aikaan, missä voit saada informaatiota siitä, mistä nykyelämässäsi on kyse. Sinun täytyy harjoitella, harjoitella ja harjoitella, päästäen irti odotuksistasi ja antaen tapahtua sen, mitä tapahtuu.

Kysymys:

Mestarit, annoitte minulle vastauksen, että useimmat oppaat jotka työskentelevät kanssani, eivät ole sieluryhmästäni. Voitteko kertoa tarkemmin, keitä he ovat? Eli joitain nimiä tai ryhmänimiä, kiitos. Minulle kerrottiin myös hiljattain, että olen alun perin Orionin tähtijärjestelmästä ja tein tutkimusta ryhmästä nimeltään Mintakat, joka sijaitsee Orionin tähtijärjestelmässä. Olenko yhteydessä tähän Mintaka-ryhmään? –S., Uusi-Seelanti

Vastaus:

Kaikki sielut ovat Lähde-energian osia. Useimmilla ei ole identiteettiä, kuten ryhmänimeä, johon ne lukeutuvat. Silloin kun heillä ei ole omia maakokemuksia, monet päättävät auttaa niitä, jotka käsittelevät jonkin maaluokkahuoneen positiivis-negatiivisia energioita. Monista näistä tehtävistä sovittiin henkimuotojen ja ihmismuotojen väillä ennen inkarnoitumista vain, koska ne olivat kukin valinneet, missä olisivat tiettynä aikana.

Kaikkien sielujen alkuperä on Lähde-energia. Sielut valitsevat lukuisia kokemuksia muissa paikoissa kuin Maan kaksinaisuus, ja näistä elämistä tulee osa niiden historiaa tai akaasista tiedostoa. Koska tämä vaikuttaa tapahtuneen ajassa ennen nykytietoisuutta, jotkut ajattelevat näitä elämiä luodakseen alkuperän nykyelämälle. Henkinen tosiasia on, että kaikki elämät eivät ole lineaarisia, jollainen ymmärryksenne ihmisajasta on. Ihmismielen on melkein mahdotonta kyetä ajattelemaan sellaisia olosuhteita.

Useissa elämissäsi olit planeetoilla, jotka sisältyvät Orionin vyöhön, kuten sitä Maassa kutsutaan. Millään siitä tiedosta ja viisaudesta jota sait noilla jaksoilla, ei ole mitään tekemistä niiden oppituntien kanssa, jotka valitsit tähän elämään.

Kaikki kysymykset joita esität, käsittelevät ihmisen ajatteluprosessia, ei haluamaasi henkistä matkaa. On kiva saada toimivaa historiatietoa – jos se auttaa sinua selvittämään, miksi olet täällä ja minkä valitsit tarkoitukseksesi. Elämäsi tarkoitus tässä kaksinaisuudessa on tunnistaa, kuka olet sieluna ja mitkä voimat ja kyvyt sallivat sinun oppia niistä toiminnoista, joita vedät puoleesi täällä.

Toivomme, että se mitä olemme kertoneet sinulle, tyydyttää uteliaisuutesi historiallisesta perspektiivistä, ja että voit nyt kaivautua siihen työhön, mitä tulit tänne tekemään. Mutta mikään ei ole oikein tai väärin tällä henkisellä matkalla – sinulla on täydellinen valinnanvapaus seurata mitä tahansa polkua, joka miellyttää sinua. Onnellista matkaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.