KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

10.5. – 17.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, yritän tuoda terveemmän työtasapainon elämääni. Olen vaihtanut työpaikkaa auttamaan tätä. Mutta joka kerta työstä tulee paineisempaa ja siihen voi sisältyä paljon tunteja. Tunnistan itselläni epäterveitä uskomuksia työstä, ja luon uusia uskomuksia ja asetan terveet rajat. Tarkastelen myös sitä, merkitseekö työn tuleminen aina vaikeammaksi, että minun pitäisi harkita uutta alaa? Ilmaisen uuden aikomuksen, että löydän työn, joka on hauska, palkitseva ja tasapainoinen. Tarkastelenko tätä elämänoppituntia oikein? Onko muita harjoituksia, joita voin käyttää arvioidakseni ja tunteakseni parhaan ratkaisun itseni kannalta? –Anne, USA

Vastaus:

Olet työnarkomaani ja perfektionisti. Katsot aina yli sen, mitä työkuvauksesi pyytää, ja pusket seuraavalle tasolle, mikä tietysti ilahduttaa työnantajaasi. Kuka ei haluaisi työntekijää, joka tekee enemmän työtä, mihin hänet palkattiin ja mistä hänelle maksetaan?

Olet oikeassa, että se liittyy kovasti uskomusjärjestelmiisi. Sinut kasvatettiin uskomaan, että sinun pitäisi aina tehdä parhaasi, ja jos näet tavan parantaa jotain tilannetta, sinun pitäisi tehdä se. Työetiikkaasi kuuluu, että teet niin kovasti työtä, kuin pystyt.

Tämä asenne on antanut monen työnantajan käyttää sinua hyväkseen, koska olet saanut suurta mielihyvää heidän innostuksestaan työtäsi kohtaan. Tämä johtaa suurempaan työmäärään, joka sopii annettuun aikaan, ja näin on tuntemaasi painetta. Vaikeus jota tunnet, on vain normaali tunne kehittymisestä eri tehtävien kautta.

Vaihdat työpaikkaa tai et, kyse on valinnanvapaudesta. Mieti myös, riittäisikö rajojen asettaminen – eli ettet salli itseäsi käytettävän hyväksi – muuttamaan sitä tapaa, millä näet itsesi ja saat nautintoa työstä.

Kaikki nämä oppitunnit ovat tuoneet sinut normaaliin johtopäätökseen, että sinulla on valta muokata tulevaisuuttasi. Ilmaise nuo aikomukset varmistaa paikka, joka on hauska, palkitseva ja tasapainoinen. Se voi olla nykyisellä alallasi tai hyvin samanlaisella. Älä odota ennalta, mitä se on. Ilmaise aikomus, hyppää universumin energiavirtaan ja anna täydellisen paikan tulla sinulle. Henkisellä matkallasi tuot itsellesi sen, mitä sinun tarvitsee kokea ja mitä haluat kokea.

Kysymys:

Mestarit, minulla oli tunne- ja intiimi suhde tähän mieheen viisi kuukautta. Hän ja minä olimme hyvin samanlaisia, puhuimme samaa kieltä ja olimme hyvin yhteensopivia monin tavoin. Panostin rakkautta luodakseni sitoutuneen kumppanuuden. Mutta hän piti elämänsä liian salassa ja useiden tilanteiden jälkeen, joissa vaadin enemmän vilpittömyyttä ja avoimuutta, sain lopulta selville kaksi päivää sitten, että hänellä oli tyttöystävä ja hän käytti minua vain rakastajattarenaan. Olin järkyttynyt. Vaikka olen seurannut henkistä polkua kolme vuotta, jouduin tällaiseen tuskalliseen ja häpeälliseen kokemukseen. Kuka hän oli? Oliko se tämän elämän sopimuksessa? Missä menin vikaan? Olenko oppinut oppituntini? –Daniela, Brasilia

Vastaus:

Aina kun menet suhteeseen ja teet kaiken, mitä luulet toisen ihmisen haluavan sinun tekevän – toisin sanoen, rakastat häntä täysin ehdoitta, jotta hän rakastaa sinua niin, kuin haluat tulla rakastetuksi – narraat itsellesi, että tuosta liitosta koituu jotain positiivista. Tässä mielikuvituksesi yrittää luoda sellaista, mitä ei ole, ja jotenkin pakottaa toisen ihmisen tulemaan joksikin, mitä hän ei ole – joksikin minkä olet kuvitellut.

Jos haluat saada kauniin romanttisen yhteyden, älä koskaan kuluta aikaa kehenkään, joka ei ole avoin tai suora kaikissa keskusteluissanne. Monet ihmiset haluavat manipuloida sinua kertomalla, mitä haluat heidän kertovan, ja pidättelemällä sisäisiä halujaan ja sitä, että olet pelkästään uusi valloitus heille.

Tämä mies oli mestarimanipuloija, joka piti hauskaa pitäessään sinua mukanaan omaksi nautinnokseen. Hän oli täysin piittaamaton toiveistasi tai unelmistasi. Hän välitti vain siitä, että pystyi käyttämään sinua, ja sallit tämän, kun et jättänyt unelmaasi ja vaatinut vastauksia, koska haluat epätoivoisesti rakkautta.

Henkisen polun seuraaminen merkitsee vain, että elät oppitunteja, joita etsit, ja yrität ymmärtää, mitä ne merkitsevät ja miten välttää samoja tilanteita uudestaan. Oppituntisi pääosa tässä on olla aina hetkessä ja tiedostaa, mitä tapahtuu, olemalla unelmoimatta, miten haluat asioiden olevan, ja olemalla piittaamatta niistä tosiasioista, joita näet ja tunnet. Hetkessä olisit katkaissut kontaktin välittömästi, kun hän ei avautunut sinulle.

Kysymys:

Mestarit, minulla on työtoveri, jonka kanssa en tule toimeen. Meillä on erilainen tapa kommunikoida ja minusta hänen tyylinsä tuntuu vihamieliseltä ja ymmärrämme jatkuvasti toisemme väärin. Se on masentavaa, erityisesti kun hyvä kommunikointi on oleellista työssäni. Lisäksi on rasittavaa kuulla vihjauksia, etten ole riittävän hyvä työntekijä. Pomonikin tietää, ettemme ole hyvissä väleissä. Mitä minun pitäisi tehdä tälle kaikelle? Mikä on asian ydin? Miten meidän pitäisi käsitellä vaikeita työtovereita? –Anne, Suomi

Vastaus:

Haluat epätoivoisesti tämän henkilön pitävän sinusta, mutta sitä ei koskaan tapahdu, koska hän on kateellinen sinulle. Hän levittää huhuja siitä, ettet ole tarpeeksi hyvä työntekijä, koska hän tietää, että olet herkkä, kuulet asiasta ja järkytyt. Hän ymmärtää tarkoituksella väärin, mitä sanot, jotta hän voi syyttää kommunikointipuutettasi kaikesta, mikä menee pieleen. Hän haluaa sinun irtisanoutuvan, jotta hänellä ei ole kilpailua.

Tämä on sinulle oppitunti luottamisesta itseesi ja siitä, ettet kuuntele, mitä toiset sanovat sinusta. Se mitä sanotaan, voi loukata vain, jos sallit sen. Tiedät, että olet mahtava työntekijä eikä sinulla ole kommunikointivaikeuksia kenenkään muun kanssa, kuin tämän henkilön. Älä anna hänen vaikuttaa itseesi. Pomosi ajattelee, että kyse on vain persoonallisuusristiriidasta ja se loppuu.

Mitä enemmän ajattelet ja murehdit tätä henkilöä, sitä enemmän sillä on vaikutusta sinuun. Päätä olla piittaamatta hänestä. Ole täsmällinen kontaktissasi hänen kanssaan, ja jos hän tahallaan väittää sinun sanoneen jotain erilaista, mitä olet sanonut, anna sen mennä ohi. Älä osallistu minkäänlaiseen ristiriitaan hänen kanssaan. Jos hän näkee, ettei voi enää saada oloasi tuntumaan pahalta, hän lopettaa kaiken hölynpölynsä.

Naurettavien ihmisten käsittelemisessä on enimmäkseen kyse siitä, että on piittaamatta heistä eikä anna heidän vaikuttaa itseensä. Tiedät, kuka olet, joten älä anna hänen vihjailla, että olet jotain muuta. Päätä olla oma persoonasi.

Kysymys:

Mestarit, luominen? Kysyn, onko mahdollista, että luomissääntömme tulevat globaaliin tietoisuuteen kylvetystä hyväksynnästä tullakseen todeksi? Esimerkiksi useimmat ihmiset hyväksyvät, että lapsi voidaan tehdä vain tiettyyn aikaan kuukaudesta. Kuitenkin olen kuullut ihmisten kertovan minulle, että he joko tulivat raskaaksi kuukautisten aikana TAI hedelmöittyivät ja kuukautiset jatkuivat. Tämä on tietysti ristiriidassa sen kanssa, mitä on hyväksytty valtavirrassa. Kuitenkin kaikki asiat ovat mahdollisia, eikö? Ei ole mitään yhtä absoluuttista totuutta. Tunnen ihmisen, joka hedelmöittyi steriloituna, koska halusi lapsen! Aikomus on siis voimakas. Parasta olla rajoittamatta itseämme globaaleihin totuuksiin, koska voidaan avata ovia rajattomiin mahdollisuuksiin, erityisesti kun ilmentämisenergiaa on saatavilla nyt maan päällä?? –Jen, Kanada

Vastaus:

Meistä olet huolestuneempi ihmisen hedelmöittymisestä kuin luomisesta. Luominen on sielun alullepanemista Lähde-energiasta. Hedelmöittyminen on kahden ihmisten solujen yhteensulautuminen kolmannen ihmisen muodostamiseksi.

Sielu jolla on ihmiskokemus, hyväksyy erilaisia uskomuksia (henkilökohtainen uskomusjärjestelmä), mikä sitten sallii hänen ajatella omasta puolestaan. Näin globaalia tietoisuutta, kuten olet kutsunut sitä, voidaan käyttää luomaan yksilön uskomusjärjestelmä. Yksinkertaisemmin ilmaistuna, se mitä vanhemmat, opettajat ja uskonto ovat opettaneet ja mitä luetaan tieteellisistä tai yhteiskunnallisista lehdistä, muodostavat tavallisesti sen, minkä joku ihminen hyväksyy todellisuudeksi. Tässä uskomusten luomiskohdassa nämä ovat vain ajatusmuotoja, ei sellaista, mikä on opittu kokemuksen kautta.

Kaikki nämä materiaalit ovat pelkästään puhujien tai kirjoittajien mielipiteitä. Maan päällä ei ole absoluutteja, koska jokaisella sielulla on ilmentämisvoima ja vapaus valita haluamansa tapa elää. Se mitä joku kokee ja minkä hän siksi hyväksyy totuudekseen, ei ehkä sovellu kenellekään muulle.

Sielut ovat äärimmäisen voimakkaita, jos ne hyväksyvät sen ja päättävät käyttää voimaansa. Ne käyttävät potentiaaliaan aikomuksella. Jotkut kutsuisivat tätä "aineen hallinnaksi mielellä" tai oman todellisuutensa luomiseksi.

Olemme samaa mieltä, ettei pitäisi koskaan rajoittaa itseään globaaleihin totuuksiin, koska se sallii toisten päättää, minkä tunnet oikeaksi itsellesi ja omaksesi. Uskomusjärjestelmiä voidaan muuttaa siitä, mitä sinulle on kerrottu ja minkä olet hyväksynyt aiemmin, siihen mitä olet kokenut luottamalla tuntemuksiisi ajatustesi sijasta. Luo maailmasi niin, kuin haluat, älä jonkun toisen vaikutelmien mukaan.

Kysymys:

Mestarit, olen viisikymppinen ja haluaisin ymmärrystä elämänoppitunneistani. Kärsin hyväksikäytöstä lapsena ja minulla oli yksinäinen lapsuus. Minulla on ollut vaikeuksia muodostaa ja säilyttää läheisyyttä ja luottamusta suhteissani. Kumppanillani oli aivovamma ja hän oli kaksi kertaa hyvin lähellä kuolemaa. Koko avioliiton ajan tunsin, ettei kumppanini pystynyt antamaan rakkautta ja ymmärrystä ja hänellä oli vihaongelmia, ja avioliitto loppui. Sekä lapsillani ja minulla oli merkittävää masennusta ja olimme välillä psykiatrisissa sairaaloissa. Olen edelleen lääkityksellä ahdistukseni ja masennukseni vuoksi. Sitten minulla diagnosoitiin sydänvika, johon ei ole hoitoa. Sitten yksi lapsistani riisti henkensä. Hän kärsi isänsä torjunnasta. Mitä itua kaikessa tässä kärsimyksessä on? –Luci, Australia

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta. Ja lataa The Masters' Reincarnation Handbook: Journey of the Soul ymmärtääksesi enemmän ihmisenä elämisestä.]

Vastaus:

Olet hyvin vanha sielu, joka on tullut Maahan monta kertaa, ja nyt tulit kokemaan kehittyneempiä oppitunteja yhdistäen monia pikkuasioita, joita olit oppinut aiemmin. Sama pätee lapsiisi. Jokaisella teistä oli erilaisia asioita suunniteltuna tähän elämään mentaalisina, tunnepuolen ja henkisinä haasteina.

Jotkut oppitunneistanne olivat niin intensiivisiä, että yhden energialla oli vaikutusta teihin muihin. Tästä syystä monet asiat toistuivat, kuten sairaalaan joutuminen. Päätyösi oli löytää ja ymmärtää rakkaus ja kaikki sen puolet. Tämä elämä on ollut rakkauden ja sen ehdottoman rakkauden etsimistä, joka on sisälläsi ja luo ydinolemuksesi. Et ole saanut yhteyttä tähän itserakkauteen etkä hyväksynyt sitä syytä, miksi tulit ihmiseksi.

Silloin kun yksilöllä ei ole yhteyttä sieluun, hän hyökkää vihaisena tai vetäytyy masennukseen. Masennus on pelkästään sitä, ettei ole aavistustakaan (tai vaikutelmaa) siitä, kuka on. Sinulta puuttuu tunne tarkoituksesta ja suunnasta.

Periksi antaminen tai juokseminen karkuun itsemurhassa, jonkun sellaisen torjutuksi tuleminen jonka haluat epätoivoisesti rakastavan sinua ja sairauksien tuominen elämään luomaan riippuvuutta toisista, ovat kaikki merkittäviä elämänoppitunteja. Kaikki tämä ihmiskärsimys on siihen, että kerätään lisää viisautta niiden voimien ja kykyjen löytämisestä ja käsittelemisestä, joita sinulla on sieluna, kun sallit itsesi hyväksyä nuo mahdollisuudet.

Kysymys:

Mestarit, riippumatta siitä, missä työskentelen, minulla on aina sama kuvio: aloitan tärkeistä tehtävistä ja sitten minut alennetaan jämätehtäviin. Luulen tekeväni hyvää työtä ja teen parhaani kaikessa, kuitenkin näin tapahtuu aina. Onko roolini olla vain avustaja, ei luova työntekijä? Teenkö jotain väärin? Vihaan ajatusta, että jäisin tekemään vain jämätehtäviä, ilman tilaisuutta kehittyä urallani ja oppia uutta – urani mennessä taaksepäin. Olen järkyttynyt ajatellessani tätä. Tuntuu, etten tullut tänne tekemään sitä. –Maarit, Suomi

Vastaus:

Sinun täytyy astua etäämmälle ja todella nähdä, mitä tapahtuu. Olet äärimmäisen tunnollinen työntekijä ja hyvin näkemyksellinen siinä, mitä tarvitsee tehdä. Monilla on kyky tehdä vaikeaa tai tärkeää työtä alusta loppuun, koska he seuraavat vakiintunutta menettelytapaa. Harvoilla on kyky tarkastella osittain tehtyä työtä, jota joku ei ole onnistunut saattamaan loppuun, jatkaa siitä, mihin toinen jätti sen, ja nähdä, mitä tarvitsee tehdä sen viimeistelemiseksi tehokkaasti. Sinulla on tämä epätavallinen taito, ja työnantajasi arvostavat sitä.

Sinua ei "alenneta jämiin", vaan laitetaan pelastamaan projekteja, jotka jäisivät kesken ilman väliintuloasi. Lukuisissa tapauksissa pystyit viimeistelemään tehtävän vain, koska näit innovatiivisia menetelmiä, jotta päästään ohi siitä kohdasta, joka pysäytti muut.

Et tee mitään väärin, vaan kaiken oikein. Sinun täytyy vain nähdä, mitä oikeasti tapahtuu, ja hyväksyä tämä ainutlaatuinen tilanne. Joka tilanteessa olet ollut vakuuttunut, että sait töissä arvonalennuksen asemassasi. Näin ei ole. Ala tutkia näitä jäämiä ja luo ja dokumentoi tapa, jotta toiset voivat nähdä, minkä sinä näet lopettavan jumittamisen ja sallivan loppuunsaattamisen.

Lakkaa kuvittelemasta, että olet kyvytön siihen fantastiseen työhön, jota teet. Anna itsesi tutkia todellista tilannetta tässä ja riemuitse tulevista mahdollisuuksista laajentaa kaikkien menestymistasoa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.