KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

10.10.–17.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, lapsesta saakka olen ajatellut ja tuntenut, että äiti ei rakasta minua tai edes pidä minusta. Tämän negatiivisin puoli on, että olemme tapelleet toistemme kanssa koko elämän ajan. Toinen huono asia tästä on, että olen saanut negatiivisen tunteen, että en ole arvokas enkä ansaitse rakkautta, välittämistä ja uskollisuutta toiselta, ja olen vetänyt paljon kärsimystä elämääni. Tänä päivänä tunnen, että äiti vihaa minua, ja luovuin suhteestamme. Mitä todellisuudessa tapahtuu henkisellä tasolla? –Clara, Brasilia

Vastaus:

Kuvaat pääelämänoppitunteja, jotka päätit kokea tässä elämässä. Tutkit rakkauden ja vihan kaikkia aspekteja kahden ihmisen välillä. Teit sen vaikeammaksi itsellesi, koska päätit käsitellä myös itseinhon tunnetta sekä itsearvostuksen ja itsevarmuuden puutetta.

Voidaksesi selvittää rakkaus/vihakysymykset, sinun täytyy ensin ratkaista persoonallisuuspiirteesi. Hyväksyt toisten ajattelun, kun he ovat sanoneet sinulle, että olet arvoton eikä sinusta ole koskaan mihinkään. Olet Lähde-energian osa, etkä voi siirtyä sen yli, missä olet nyt, ennen kuin todella hyväksyt omat voimasi ja kykysi Lähteen osana.

Sieluolemuksesi on kaikkivoimainen, kaikkitietävä, suurenmoinen ja kaikenluova. Sisäisessä olemuksessasi ei ole puutetta mistään. Ansaitset kaiken, mikä sallii sinun kokea valitsemasi elämänoppitunnit – jos sallit itsesi hyväksyä sen tosiasiaksi.

Aina kun alat ajatella, ettet ole arvokas, pysähdy ja kysy itseltäsi, miksi ajattelet niin. Tiedostamaton mielesi tuo valoon tuollaisten ajatusten alkuperän. Pystyt sitten kohtaamaan ne ja näkemään, etteivät ne päde henkilöön, joka olet tänä päivänä. Jos uskot niiden pätevän sinuun, niin luot maailman, jossa et voi paeta niitä.

Kun olet päässyt siihen pisteeseen, että tiedät kykeneväsi käsittelemään kaiken, mitä tulee eteesi, pystyt ymmärtämään sen positiivis-negatiivisen energian, joka luo rakkaus-viha-ristiriidan. Sielulla on valinnanvapaus määritellä, miten se käsittelee oppituntinsa. Ihmiset kokevat asioita yhteiskunnassa ja käsittelevät niitä egotuomitsemista käyttäen.

Henkinen lähestymistapa on lähteä pois negatiivisesta energiasta, jota tarvitaan tekojen tuomitsemiseen, ja vain tarkkailla käyttämällä positiivista rakkausenergiasuodatinta. Pystyt näkemään, että äitisi vihaaminen on pelkästään reaktio hänen tekoihinsa sinua kohtaan. Voit joko peilata hänen tekojaan tai päättää rakastaa sitä tosiasiaa, että hän sielu, joka on valinnut negatiivisia oppitunteja, ja kunnioittaa hänen oikeuttaan tehdä niin, vaikket pidäkään hänen valinnoistaan.

Kysymys:

Mestarit, mietin, voisitteko selittää meille, kykenevätkö luonnonhenget inkarnoitumaan ihmisiksi. Keitä ne ovat? Haluaisin myös tietää kahdesta olennosta, jotka ottivat minuun yhteyttä jokin aika sitten … olivatko ne totta? Vai oliko se mielikuvitustani? Asun vähän kauempana kaupungista, kauniissa paikassa jossa on paljon puita, ja muutaman kerran minulla on ollut tunne, että minua katsellaan tehdessäni puutarhatöitä. Kertokaa minulle lisää näistä olennoista. –Rachel, Kanada

Vastaus:

Energianauhat tai henget ovat ehdottoman rakkauden osia, jotka elävöittävät asioita, joita on tai elää universumissanne, eikä niillä ole sielua – kuten kasvit, joet, useimmat eläimet jne. Koska näissä olennoissa ei ole sielua, niistä ei voi tulla ihmistä.

Sinulla on monia oppaita ympärilläsi, ja ne ovat yrittäneet useissa tilanteissa ottaa yhteyttä, jotta voisivat auttaa sinua. Lähesty näitä avuliaita sieluja, kun meditoit tai juuri ennen nukahtamista tai herätessäsi unesta.

Se minkä tiedostat ympäristössäsi, on yhdistelmä omia oppaitasi, energiahenkiä jotka säätelevät luonnon kasvua, ja ei-fyysisiä sieluja jotka vaeltelevat tarkkaillen, mitä maan päällä tapahtuu. Nämä ovat aktiivisempia – tai ainakin vaikuttavat olevan – sillä alueella, jolla asut, koska mikään ei puutu niiden kulkuun tuon paikan läpi.

Kuten kaikki asiat jotka eivät ole täysin fyysisiä ja joita keskivertoihminen ei voi siksi nähdä, ei-fyysiset olennot ovat näkymättömiä, ellet hyväksy niiden läsnäoloa. On yksinkertainen tosiasia, että jos ei usko johonkin, ei koskaan pysty näkemään sitä, vaikka se olisi suoraan edessä.

Jos haluat kommunikoida ja oppia näistä eri energioista, hyväksy niiden olemassaolon mahdollisuus, avaudu kontaktin muodostamiselle ja aloita sitten keskustelu.

Kysymys:

Mestarit, sisareni meni naimisiin häiriintyneen miehen kanssa ja heillä oli kolme lasta. Mies oli väkivaltainen ja hän jätti tämän vuosia sitten. Sisareni kasvatti kolme lastaan yksin, vanhempieni avustuksella. Hänellä on downin-syndroomainen tytär, jota hän kasvattaa nyt omin neuvoin yhdessä avomiehensä kanssa. Isäni kuoli ja äiti osti sisarelleni asuntoauton, jotta hän tietää tyttärellään olevan asuinpaikka. Ongelmana on, että sisareni joka on nyt noin 55-vuotias, ei edelleenkään saa elämäänsä järjestykseen. Hän ei käy töissä, ei myöskään hänen avomiehensä – he kumpikin elävät down-syndroomaisen tyttären sosiaaliturvalla. Asuntoautoparkin mukaan sisarellani on maksurästejä. Annamme hänelle jatkuvasti rahaa, jotta hän pääsisi eroon harmeista. Lakkaammeko antamasta hänelle rahaa ja annamme hänen vain jatkaa sellaisena kuin on, ja se tapahtuu, mikä tapahtuu? –Deborah, USA

Vastaus:

Sisaresi elää etuoikeutetun elämää. Kaikki ne jotka ovat vuosia pelastaneet hänet vaikeuksista ja sallineet hänen olla riippuvainen itsestään kaikessa, ovat edesauttaneet hänen tulemistaan sellaiseksi, joka hän on tänä päivänä. Hän ei näe, että hänen täytyy olla vastuussa mistään, koska asioita vain "ilmestyy", kun hän tarvitsee niitä.

Hän ja hänen laiska poikaystävänsä eivät koskaan tee mitään, ennen kuin heidät pakotetaan siihen. Hän on kertonut jopa parkkihenkilökunnalle, että hänen perheensä huolehtii vuokrasta, jotta he eivät vaivaa häntä. Jos kaikki sosiaaliturvarahat käytettäisiin välttämättömyyksiin, sisaresi pärjäisi – mutta hän ja poikaystävä käyttävät niitä huvituksiinsa.

Mikään ei ole oikein tai väärin siinä, miten käsittelette tämän tilanteen, mutta sisaresi ei muutu, ellei häntä pakoteta ottamaan vastuuta itsestään. Ainoa uhri tässä on hänen tyttärensä. Saattaa olla tarpeellista ottaa tuomioistuin mukaan sisarentyttäresi suojelemisessa. Jos hänet laitetaan ryhmäkotiin, sisaresi ei enää voi olla riippuvainen sosiaaliturvasta ja hän tiedostaa, että on aika löytää tapa elättää itsensä.

Ilman rahantuloa poikaystävä lähtee. Tämä saattaa tuntua dramaattiselta sinusta, koska olet aina ollut paikalla, mutta se on sallinut tämän kuvion jatkua. Koko perheenne täytyy olla samaa mieltä sisaresi pakottamisesta luottamaan itseensä. Valinta on teidän.

Kysymys:

Mestarit, mitä rakkaus on? Onko se jonkinlaista energiaa vai jotain, joka käyttäytyy samalla tavalla kuin energia? Voiko sitä luoda? Jos voi, miten sitä tehdään? Mitkä hiukkaset auttavat kehittämään kyvyn tehdä sitä? Miten lisätään sitä määrää, jolla sitä tehdään? Toisaalta, hävittääkö eroavuudet aiemmin erillisten asioiden liitto, niiden tuleminen yhdeksi – ei osina, vaan jakamattomana kokonaisuutena? –George, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Aluksi meidän täytyy selkeyttää, että se merkitsee eri asioita eri ihmisille, roduille, kansallisuuksille ja uskonnoille. Englannin kielessä käytetään tavallisesti yhtä sanaa "rakkaus", kun taas toisissa kielissä saattaa olla jopa kahdeksan sanaa, jotka voidaan yhdistää teidän rakkaus-terminne alle. Myöskään "energialla" ei ole sovittua merkitystä.

Ihmismuodossa keho hahmottaa rakkauden tunteellisesti ja/tai fyysisesti ja/tai mentaalisesti. Se saattaa sisältää henkilön koko psyykkisen järjestelmän, sekä romanttisen tai eroottisen vetovoiman. Perhe- tai ystävyyssuhteissa se on enemmän mentaalista ja etenee tunneyhteyteen. Silloin kun tullaan – sanotaan vaikka – ruuan tai omaisuuden rakastamiseen, siitä tulee fyysistä kiintymyksenä, viehätyksenä, nautintona tai tyydytyksenä. Se on reaktio jonkinlaiseen ärsykkeeseen.

Henkisessä tilassa rakkaus on heijastusta täydellisestä ja suurenmoisesta Lähde-energiasta ehdottomana ja jatkuvasti virtaavana "sikiönesteenä", jossa jokainen sielu kerää viisautta lähestyäkseen täydellistä valaistumista ja tullakseen yhdeksi Lähteen kanssa.

Universumissa ei ole mitään absoluuttista, joten tuo rakkaus ei käyttäydy millään tietyllä mallilla kaikilla ihmisillä, edes saman ärsykkeen kohdalla. Rakkaus kasvaa, kun yksilö panostaa enemmän magnetismiin.

Sieluvoimien ja -kykyjen myötä Lähteen osana, yksilö voi luoda rakkautta käyttämällä erilaisia tietoisia ja tiedostamattomia aikomuksia. Kaikkien esteiden poistaminen rakkausmuodossa olemiselta sallii sen kukoistaa. Ensimmäinen askel tietysti on poistaa kokonaan sen antiteesi – negatiivisuus.

Ensikosketus on sallia itserakkauden hallita ihmiskuntaanne. Hyväksyntä on kaiken sen arvostamisen alkuvaihe, mitä teet sieluna, jolla on matka. Vedät puoleesi sitä, mitä halusit kokea tarkoituksenasi oppia. Rakasta itseäsi kaiken sen ponnistelun vuoksi, jota kestät tyydyttääksesi valintasi.

Älä yritä olla liian täsmällinen määritelmässä tai kuvauksessa. Aivan kuten elämä vaihtelee teillä jokaisella, niin myös rakkausmääritelmänne.

Kysymys:

Mestarit, olen utelias kokemuksesta, jonka kohtasin hiljattain äitini kanssa. Matkustimme osavaltiosta toiseen ja pysähdyimme hotelliin yöksi. Vaihdoimme ensimmäisestä huoneesta toiseen, koska meillä oli outo tunne siitä. Myöhemmin näin hotellilla kolme ihmistä, joista sain hyvin voimakkaan tunteen, että olimme vaarassa tai jotain kamalaa tapahtuisi. Aistinko jotain vai olinko vainoharhainen? Miten voimme erottaa nämä kaksi? –Skyler, USA

Vastaus:

Tontti ja hotelli jossa vierailitte, on ollut useiden ihmiselämien loppumispaikka. Jotkut noista sieluista eivät ole tehneet siirtymää vielä, koska he eivät tiedä olevansa kuolleita. Energia joka näihin tekoihin liittyy, on äärimmäisen negatiivista ja vetää puoleensa eläviä ihmisiä, jotka haluavat yhdistyä tuohon negatiiviseen tunteeseen, ja tuntea myös turvaa, etteivät he erotu "normaaleista" ihmisistä tuon energian vuoksi.

Ensimmäinen huone oli yksi niistä, joissa tapahtui kuolema. Nuo kolme ihmistä jotka näit, olivat mukana rikollisessa toiminnassa, joka liittyi huumeisiin, ja he odottivat kilpailijajengin juonta. Mitään ei tapahtunut tuona iltana, mutta mahdollisuus oli olemassa. Nuo miehet olivat aseistettuja, ja jos olisit näyttänyt kiinnostuneelta tai sekaantunut heidän asioihinsa, olisitte olleet vaarassa.

Sekä sinä että äitisi olette hyvin herkkiä negatiivisuudelle, kun sitä on massiivisia määriä. Oppaanne ottivat myös yhteyden teihin tuona iltana saadakseen teidät tiedostamaan eron negatiivisuusmäärässä, joka oli läsnä. Tämä on oppi, jota voitte kantaa mukananne koko ajan.

Jos silmäilet tietoisesti aluetta ympärilläsi, negatiivisuusmäärä rekisteröityy kuin lämpömittariin. Ainoa mahdollinen vaara sinulle tuollaisessa tilanteessa olisi, jos sinut houkuteltaisiin keräämään tuota negatiivisuutta kehoosi korvaamaan tavanomaista positiivista ja ehdottomasti rakastavaa energiaasi.

Mitä kauemmas jätät egotuomitsemisen, sitä puhtaampi rakkausolemuksesi on ja sitä helpompaa on tuntea lähelläsi olevien tila. Silloin kun sielu ei tiedosta energiatasapainoa, negatiivisuudessa on erittäin voimakas vetovoima ja se yrittää vangita suuremman osa olemustasi. Pysy rakkaudessa, ja maailma on kaunis ja kirkas, ilman havaittavaa pelkoa.

Kysymys:

Mestarit, minulla on ystävä, joka lukee tarot-kortteja ammatikseen. Joka kerta kun meillä on sessio, hän kertoo minulle, että mieheni on liian heikko sopiakseen yhteen jumalaisen feminiinisyyteni kanssa. Rakastan miestäni kovasti, ja meillä on hyvä ja tukeva suhde. Mitä sellaista hän näkee, mitä minä en? Hän ei anna minulle paljon selitystä, ja olen hämmentynyt. Auttakaa minua ymmärtämään. –Lilia, Brasilia

Vastaus:

Ystävälläsi on ristiriitaa, kun kyse on aviomiehestäsi. Hän arvostaa sinua ja sitä valaistumisastetta, jonka olet saavuttanut, ja hänestä tuntuu, että miehesi pidättelee sinua siirtymästä nopeammin eteenpäin. Ongelmana on, että hän ei oikeasti tunne miestäsi kovin hyvin ja hän tuntee, että kuuntelisit miehesi neuvoja enemmän kuin hänen, eikä hän pidä siitä.

Ystäväsi ei ole koskaan yrittänyt keskustella henkisistä asioista miehesi kanssa, joten hän ei tiedä, miten tietoinen tämä on. Näiden kahden välillä on myös henkilökohtaista ristiriitaa ja sinä olet palkinto, jota he vetävät edestakaisin. Hän projisoi ennakkoluulojaan tulkintoihinsa.

Suhde joka sinulla on miehesi kanssa, on rehellinen, rakastava ja lahjomaton. Sinun pitäisi luottaa omiin tunteisiisi, kun kyse on avioliitostasi – ystäväsi ei vietä aikaa miehesi kanssa, vaan sinä.

Tarot-korteissa tai muissa ennustustyyppisissä tulkinnoissa on useita eri aspekteja. Ensin on informaatio, joka tulee toiselta puolelta, ja sitten on lukijan antama tulkinta. Data ei tule läpi yksiselitteisesti, yhden ainoan merkityksen kera. Se antaa mahdollisuuksia, ja lopullisen selityksen antaa tulkitsija kokemuksensa perusteella. Valitettavasti joihinkin selityksiin liittyy henkilökohtaisia ennakkoasenteita.

Ystäväsi ei edes tiedosta, että hän on kyvytön olemaan puolueeton, kun kyse on miehestäsi. Tästä syystä hän ei ole onnistunut antamaan sinulle oleellisia syitä niihin johtopäätöksiin, jotka hän yrittää myydä sinulle. Kun hän tekee sinulle tulkintaa jostain muusta, kuin avioelämästäsi, hän on äärimmäisen täsmällinen. Hän ei vain pysty siihen, kun kyse on miehestäsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.