KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

1.8.–8.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kaksi vuotta sitten mies jonka kanssa luulin minun olevan tarkoitus viettää elämäni, kuoli. Jatkoin uskomista rakkauteen ja tapasin uuden miehen ja olin hänen kanssaan puoli vuotta. Hän katkaisi suhteen ja sydämeni särkyi. Luulin, että hän oli se, tilaisuuteni rakastaa jälleen. Mutta hän ei tunne yhtä voimakkaasti, kuin minä tunnen häntä kohtaan. Luulin, että viettäisin hänen kanssaan elämäni. En ole varma, miten uskoa enää rakkauteen. Tunnen tunteideni tyhjentyneen. –Adela, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa, mutta se kattaa vain alueen, mistä se on kontrollissa. Kun loit odotuksia rakkaudesta sinun ja toisen välillä, se muokkasi kaikkia ajatuksiasi ja tekojasi, muttei sillä ollut mitään vaikutusta kihlattuusi. Jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus elämänsä joka osassa. Jos se päättää viettää aikaa jonkun kanssa, tämä on sen valinta, eikä sitä sanella, koska toinen vaatii niin.

Todella onnellinen suhde on vain silloin, kun kumpikin osapuoli suostuu jakamaan sisimmät ajatuksensa ja tunteensa toistensa kanssa. Kommunikointi on yhdistävä voima, joka luo lujan liiton. Olet aina tehnyt päätökset teidän kummankin puolesta olettaen, että koska sinä haluat jotain, hänenkin täytyy haluta sitä. Ette ole koskaan keskustelleet keskenään, mikä on päivittäin tarpeellista kestävässä suhteessa.

Kun olet aloittanut tuttavuuden, olet vain olettanut, että mies tietää, mitä haluat, vaikket kerro hänelle, mitä se on. Tämä aiheuttaa välittömästi jännitettä suhteeseen ja saa miehen uskomaan, ettei hän ole parin tasavertainen osapuoli. Voimakkaat johtopäätöksesi sitä, missä kohtaa te kaksi olette suhteessa, säikäyttää kumppanisi puolikuoliaaksi. Jos alussa puhuisit, että etsit ikuista liittoa, asiat eivät tulisi sellaisena järkytyksenä hänelle.

Olet tietämätön siitä, mitä romanttinen rakkaus oikeasti on. Sinulla on elokuvatulkinta "onnellisena elämänsä loppuun saakka", mutta ei ihmistulkintaa, jossa kumppanit jakavat hyvän ja huonon. Kysy itseltäsi, rakastatko oikeasti sitä, kuka olet. Ajatteletko, että on oikein valita mies ja sitten päättää ilman hänen panostaan, että hänestä tulee aviomiehesi? Pienennä odotuksiasi ja pyri muodostamaan jakava rakkaussuhde miehen kanssa, joka haluaa samaa. Vain puhumalla siitä voit nähdä, pyrittekö kumpikin samaan suuntaan.

Kysymys:

Mestarit, vuosia olen tuntenut olevani jumissa ja onneton elämässä ja kyvytön selvittämään, miten siirtyä eteenpäin edes yksinkertaisissa asioissa, kuten minkä tyyppistä työtä etsin. Olen menettänyt uskon itseeni, vaikka yritän olla positiivisempi. Kasvatukseni sai minut pelkäämään Jumalaa, joten minulla on vaikeuksia pyytää henkistä apua. Lapsuudessani oli tunnepuolen laiminlyöntiä/väkivaltaa, mikä vahingoitti sitä tunnetta, että ansaitsen saada tarpeeni ja haluni tyydytettyä. Voitteko ehdottaa joitain tapoja, joilla voin yhdistyä Lähteeseen, että se auttaisi minua löytämään tyydytystä tuottavan elämän sen sijaan, että palvelen perhettäni katkerana ilman kosketusta omiin tarpeisiini, haluihini lahjoihini? Haluan tyydyttävän työn lahjojani käyttäen, oppia olemaan tekemisissä toisten kanssa luottaen ja yhteistyötä tehden, ei peläten. Tunnen, etten voi enää elää tällä tavalla, ilman yhteyttä itseeni ja sieluuni. Olen ikään kuin jäänyt laivasta todellisen tarkoitukseni osalta. –Christina, USA

Vastaus:

Kaikkien itsearvostusta, itsevarmuutta, itserakkautta ja luottamusta koskevien oppituntiesi ollessa edelleen hyvin aktiivisia, muuttuaksesi radikaalisti sinun täytyy aloittaa alusta. Ensimmäinen askel on hyväksyä, että olet osa Lähde-energiaa, joka on vastuussa kaikesta, mitä on kaikkialla. Tuon hyväksymisen myötä tulee kyky kuvitella ne ominaisuudet, joita sinulla on haluamasi elämän luomiseen.

Tällä hetkellä sinua estävät uskomusjärjestelmät, jotka sinulle on antanut vanhempasi ja yhteiskunta. Lapsena hyväksyit nämä kyseenalaistamatta etkä koskaan edes kuvitellut, että sinulla oli kyky kumota ne ja muuttaa sitä, mitä ne saivat sinut uskomaan. Nämä ovat automaattireaktioita, joita kohtaat jokaisessa eteesi tulevassa tilanteessa.

Alkaaksesi purkaa näitä ja kirjoittaa omia elämissääntöjäsi, sinun täytyy alkaa kyseenalaistaa se tapa, jolla reagoit ärsykkeisiin. Sinun täytyy kysyä: "Tuntuuko tämä oikealta minulle? Haluanko oikeasti tehdä tätä?" Jos vastaus näihin kysymyksiin on "ei", niin on aika valita itse toimet, joihin ryhdyt. Alat silloin kirjoittaa uudelleen uskomuksia, jotka kontrolloivat elämääsi. Tee jotain, koska tunnet sen olevan oikea asia tai haluat tehdä sitä – ei siksi, mitä toiset ovat käskeneet sinun tehdä.

Jokainen sielu joka on tullut Maahan saamaan ihmiskokemuksen, tekee sen yksin eikä sillä ole mitään velvollisuuksia ketään toista kohtaan. Et ole mitään velkaa perheellesi henkisessä mielessä. Mutta olet velkaa itsellesi kunnioituksen, arvostuksen ja rakkauden siitä, että olet kestänyt kaikki nämä oppitunnit tässä tilanteessa ja toiminut siinä.

Pyydä meditoidessa oppaitasi ottamaan yhteyden sinuun, jotta ne voivat pitää sinua kädestä, kun käyt läpi transformaatiotasi. "Jumala" jolla sinua uhkailtiin nuoruudessa, on järjestäytyneen uskonnon luomus eikä sitä ole olemassa. Lähde, Luoja, jumalainen kipinä – miten haluatkin kutsua kaikkien asioiden alullepanijaa – on vain ehdotonta rakkautta.

Ala nähdä se suurenmoisuus, joka on ydinolemuksesi. Tunne se rakkaus, jota säteilee universumista auttamaan sinua kamppailuissasi. Tiedä, että sinusta voi tulla itsenäinen ihminen ja voit ilmentää, mitä tarvitset.

Kysymys:

Mestarit, synnyin herkkäluontoisena. Olen pyrkinyt olemaan lempeä ja kiltti kaikille, joita olen tavannut melkein 60 vuoden aikana. Olen kuitenkin harvoin ollut onnellinen, vaikka olen oppinut viisaista kirjoista ja raamatusta. Minua kiusaavat usein pahojen ihmisten aiheuttamat huolet. Olen rasittunut vanhan äitini huolehtimisesta ja olen itsetuhoinen. Miksi tämä on elämääni? Vetovoimanlaki ei auta minua, joten miten kestän tämän kurjuuden? –Patrick, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Se mikä sinua kiusaa, on tulosta negatiivisista energioista ympärilläsi. Monet näkevät lempeyden ja kiltteyden helppona maalitauluna tai helppona saaliina hyväksikäytölle. Näistä negatiivisuutta rakastavista ihmisistä on hauskaa suututtaa sinut.

Sinulla ei ole todellista tunnetta siitä, kuka olet. Onnellisuuden löytämiseksi sinun täytyy ensin tuoda itserakkaus elämääsi. Se ei ole tärkeää, mitä muut ihmiset sanovat tai ajattelevat – tärkeää on, mitä ajattelet itsestäsi. Tämä on itserakkauden muoto. Huolet, epäilykset ja pelot ovat merkkejä sitä, että jonkin elämänoppituntisi on läsnä. Taistellaksesi sitä vastaan, että ne puuttuvat elämääsi, katso niitä suoraan silmiin ja näe, miksi ne ovat siinä.

Luot omaa todellisuuttasi valinnoilla. Lakkaa antamasta etusija ajatuksille päässäsi. Ne ovat toisten ihmisten mielipiteitä, joita olet kuullut ja lukenut ja jotka olet hyväksynyt kysymättä, miltä ne saavat olosi tuntumaan. Älä tästä päivästä lähtien tee mitään pelkästään siksi, että sillä on paikka muistissasi. Tee jotain vain, jos se tuntuu hyvältä ja resonoi kanssasi.

Valitsit ne oppitunnit, joita kestät, nähdäksesi, pystyisitkö ymmärtämään ja löytämään rakkaudellisen tavan käsitellä ne. Älä anna toisten sanella itsellesi. Katso äitisi hoitamista siunauksena rakkaudessa, jonka jaat hänen kanssaan – mutta älä anna hänen pakottaa sinua tekemään mitään, mitä et halua.

Jokainen tilanne on valinta siinä, miten näet sen. Rikastaako se elämääsi? Tunnetko rakkautta jossain tapaamisessa? Valitse positiivinen selitys kaikkeen ja lähetä negatiivisuus matkoihinsa.

Kysymys:

Mestarit, minulla on elämässäni mies, jonka olen tuntenut noin 11 vuotta. Olemme kadottaneet yhteyden ja yhdistyneet jälleen monta kertaa. Tunnen olevani hyvin yhdistynyt häneen ja joskus tunnen hyvin paljon rakkautta tulevan hänestä, mutta sitten hän jättää minut toisen naisen vuoksi. Tätä on tapahtunut kolme kertaa. Se tuntuu musertavalta. Hän on usein julma muille naisille elämässään, mutta vähemmän minun kanssani. Hän yrittää kuin suojella minua. Rakastan häntä hyvin paljon, ja tunnen eksyneeni joka kerta, kun hän lähtee. En ole varma, onko hän hyvä ihminen, mutta tunnen suurta läheisyyttä häneen. Mitä ovat oppituntimme? –J.C., USA

Vastaus:

Olet helppo nakki tälle elostelevalle manipuloijalle. Hän vaikuttaa kohtelevan sinua paremmin kuin toisia, koska hän tietää, että hyväksyt hänet toistuvasti takaisin riippumatta siitä, mitä hän on tehnyt. Yhteytesi hänen on mukavuutta sen tietämisestä tarkkaan, mitä hän tekee, halua että hän pysyy kauemmin tällä kertaa, ja toivetta että hän ainakin palaa jälleen, mutta pikemmin kuin ennen.

Rakkaus jota luulet tulevan hänestä, on heijastusta omasta rakkaudestasi, jota lähetät hänelle. Hän on kyvytön tuntemaan tai ymmärtämään, mitä rakkaus on – hänelle se on vain seksiaktia ja egon vahvistamista, kun hänellä on täydellinen kontrolli tilanteesta. Kun hän palaa, kohtelet häntä kuin palaavaa sankaria ja palvot hänen jalkojensa juuressa.

Hänen julmuutensa on heijastusta siitä, mitä hän tuntee kaikista naisista. Tiedät, miten hän kohtelee toisia, vain hänen sanomistaan asioista, mikä on ainoastaan se tapa, jolla hän tarkkailee asioita egoistisesta näkökulmastaan. Hän voi olla hyvin myötätuntoinen saadakseen haluamansa, mutta maailmassa on kyse vain hänestä ja hänen tarpeistaan. Älä huijaa itseäsi – olet vain välikappale hänelle.

Olet hullaantunut tähän pahan pojan kuvaan. Hän ei ole ihminen, jota suurin osa yhteiskunnasta pitäisi hyvänä, vaikka jotkut miehet ihailevatkin häntä vapaudesta hyppiä sängystä toiseen.

Sieluilla on valinnanvapaus, joten voit jatkaa itsesi uhraamista tämän miehen "tyttö joka satamassa" -mentaliteetin alttarille tai tuoda elämääsi jakavan ja välittävän ihmisen, joka haluaa muodostaa vakaan ja rakastavan suhteen. Valinta riippuu sinusta – maailmassa on monia, monia muita kumppaneita.

Kysymys:

Mestarit, olen oivaltanut, että kaikki pelkoajatukset ovat egopohjaisia ja ihmiset kasvatetaan niin, että jos emme ota elämää vakavasti, jäämme taakse kilpailussa. Kysymykseni on: onko se henkinen lähestymistapa tilanteeseen, jos joka hetki sanomme/teemme, mitä haluamme, ja seuraamme vain ensimmäistä intuitiotamme epäilemättä, että se menee pieleen? –Sheen, Intia

Vastaus:

Yhteiskunnan toiminnassa oikeutetaan uskomusjärjestelmä, että egotuomitsemista tarvitaan ollakseen yhteiskunnan jäsen. Maaplaneetta on kaksinaisuus, joten sama määrä positiivista ja negatiivista energiaa leijailee ympäriinsä.

Yhteiskuntaa kontrolloi egomieli, joka arvostelee, arvottaa ja tuomitsee jokaisen ihmisteon jotain kuvitteellista standardia vasten. Jos tyydytät tuomarin tason, niin olet hyväksytty yhteiskunnan myötävaikuttavaksi jäseneksi – muuten olet itsekäs, oppimaton ja piittaamaton sen mielestä, koska et vastaa sen ajattelua.

Sielut tulevat kaksinaisuuteen, jotta ne voivat selvittää valitsemansa elämänoppitunnit. Nämä testit tulevat negatiivisena ongelmana, ja ratkaisuna on ymmärtää tuo negatiivisuus ja päättää valita positiivinen kurssi, joka vie pois negatiivisuudesta.

Toimiakseen yhteiskunnan egokontrollin halun mukaisesti, täytyy olla ennustettava ja noudattaa yhteistä linjaa kaikissa teoissa. Jos ihmiset ajattelevat itse, kuten seuraavat intuitiotaan, he eivät ole enää ennustettavia ja siksi he ovat uhka egokontrollille.

Tietoisuus olemuksestasi sieluna ja elämänoppituntiesi oppiminen tulee siirtymisestä sopulilaumasta, joka noudattaa toisten vaatimuksia, tekemään vain sitä, mikä tuntuu oikealta sinulle. Voidakseen astua ehdottomaan rakkauteen, henkiselle polulle, täytyy olla huolissaan vain siitä, mikä resonoi omassa kehossa. Et enää ole huolissasi siitä, mitä muut ajattelevat.

Yksilö pystyy käyttämään täysin intuitiotaan ja seuraamaan tunteitaan, kun hän on saanut loppuun kaikki oppituntinsa. Siihen saakka hän tarvitsee negatiivisuutta ja tuomitsemista voidakseen käydä läpi oppimisprosessinsa.

Kysymys:

Mestarit, olen ammatiltani hoitaja ja olen viime aikoina hoitanut paljon sieluja, jotka tekevät siirtymää henkimaailmaan sairauden tai iän vuoksi. Minulle on vaikeinta päästää irti ja tietää, ettei heillä ole enää kauan elinaikaa. Pysyn vahvana ja jatka hymyilemistä tehdäkseni heidän elämästään maan päällä niin onnellista, kuin pystyn. Kun muodostaa tämän luottamuksen ja siteen, se tekee vaikeammaksi päästää irti, mutta se on sen arvoista loppujen lopuksi. Rakastan työtäni ja huolehtia ihmisistä, mutta jokaiselle hoitajalle on henkisesti vaikeaa jatkaa eteenpäin, hymyillä ja olla antamatta periksi! Mestarit, haluaisin vain tietää, että kaikki ihmiset joita hoidin ja jotka siirtyivät henkimaailmaan, ovat ok. Ajattelen edelleen jokaista heistä. –Sylvia, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Etsit perhettä, ja asemasi sallii sinun päästä juuri mukavaan kohtaan, kun he siirtyvät eteenpäin. Teet fantastisen palveluksen näille lähteville sieluille, mutta kaipaat sen yhteyden säilyttämistä, jonka olet alkanut muodostaa.

On aika olla rehellinen itsellesi ja kysyä, mitä muuta etsit tästä vuorovaikutuksesta, kuin vain teet hahmoteltua työtä. Menet paljon yli sen, että vain huolehdit näiden upeiden sielujen tarpeista – fyysisesti, henkisesti ja tunteellisesti. Otat heidät sydämeesi ja haluat heidän pysyvän täällä. Ymmärrät, että he ovat siirtymässä, mutta et täysin hyväksy sitä, koska sinulla on toveruuden jatkumisen tarve.

Sinun täytyy ymmärtää, että kun sielut lähtevät Maan kaksinaisuudesta ja kaikesta sen negatiivisuudesta, ne astuvat ehdottomaan rakkauteen, jossa ne liittyvät taas kaikkiin muihin sieluihin, joiden kanssa ne ovat viettäneet aikaa nykyisessä ja entisissä elämissä. Ei ole negatiivisuutta, joten ei ole tuskaa, onnettomuutta, ahdistusta ja huolta siitä, mitä ne ovat kokeneet ennen saapumistaan Kotiin.

Sinun on mahdollista vierailla näiden sielujen luona Kotona syvässä meditaatiossa, hypnoosissa tai sielusi matkustaessa, kun nukut. Ilmaise aikomuksesi universumille, että teet niin, ja ohjeista piilotajuntasi antamaan kulkuneuvo. Mutta älä unohda pyytää sieluasi auttamaan, että muistat kontaktit herättyäsi.

On aika myös panostaa itsesi kunnioittamiseen siitä vaikeasta työstä, jota teet. Hemmottele kehoasi, hanki uusi harrastus, mene pitkälle kävelylle ja yhdisty luontoon. Ollessasi edelleen täällä, asiakkaitasi auttaa, jos sinulla on valoisa perspektiivi tuolla hetkellä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.