KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

1.3. – 8.3.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, olen ollut nykyisellä urapolullani 14 vuotta. Tunnen uupuneeni. Olen edennyt muuttamalla uskomuksiani tarkoituksella, mutta se on ollut hyvin hidasta. En ole kovin intohimoinen siitä, mitä teen nykyään. Alan kyseenalaistaa sen, olenko oikealla alalla – onko jotain, mitä minun olisi parempi tehdä. Vai onko kyse vain uskonpuutteesta itseeni ja haluan vain antaa periksi? Aloitin uskoen, että voin saavuttaa tulotavoitteeni täällä ja olla intohimoinen, mutta nyt minusta alkaa tuntua, ettei niin ehkä olekaan. Pitäisikö minun pysyä tässä kurssissa ja kaikki järjestyy – mutta miten? –Anjeles, USA

Vastaus:

Käyt läpi tylsyysjaksoa ja näet asiat vain yhteiskunnallisesta, kolmannen ulottuvuuden näkökulmasta. Tärkeimmän asian henkisellä matkallasi pitäisi olla se intohimo, jonka saavutat ja jota pystyt seuraamaan. Et pysty toivomaan tai pakottamaan intohimoa esiin. Se tulee hitaasti, kun tunnet vetoa johonkin toimintaan ja päätät omistaa elämäsi sen jatkamiseen, kunnes olet mestari tuossa taidossa.

Kun työskentelet tavallisessa kolmannen ulottuvuuden työpaikassa, sinun täytyy omaksua paljon muuta etsimäsi henkisen energian rinnalla. Koska saat rahallisen palkkion tekemästäsi työstä, sinun täytyy vastata pomosi odotuksia. Tätä ei pitäisi pitää osana matkaasi kohti mestaruutta, vaan pelkästään puitteina, joista voit löytää etsimäsi.

Olet asettanut tiettyjä odotuksia sille, missä tunnet sinun pitävän olla ja milloin sen pitäisi tapahtua. Tämä rajoittaa etenemistäsi, koska pysähdyt jatkuvasti tuomitsemaan, oletko siinä, missä sinun mielestäsi pitäisi olla.

Luota, että sisäinen viisautesi kutsuu sinulle tilaisuuden, jota tarvitset saavuttaaksesi oman tarkoituksesi. Lakkaa ajattelemasta ja analysoimasta asioita, koska tämä laittaa sinut paikkaan, jossa käytät egotuomitsemista itsesi vertaamisessa siihen, missä olet nähnyt tai kuulut toisten olevan. Tämä ei liity mitenkään kehittymiseesi.

Kun saavutat kunkin valintapisteen, älä ajattele vaihtoehtoja, vaan mene sisääsi kysymään itseltäsi, mitä tunnet ulottuvilla olevista vaihtoehdoista. Seuraa sitä suuntaa, joka tuntuu ikään kuin vetävän sinua. Älä epäröi muuttaa kurssiasi, kun ei tunnu siltä, että menet korkeimman ja suurimman hyväsi mukaan. Säilytä usko itseesi.

Kysymys:

Mestarit, minulla oli selkeä intuitiivinen tunne, että yhteys uuteen ihmiseen jatkuisi. Se tuntui selkeältä ja puhtaalta tietämiseltä, joka on aina ennen ollut oikeassa. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että tämä selkeä "tietäminen" oli väärässä, ja se on saanut minut hyvin ymmälleen. Mitä tapahtui? Eikö selkeä intuitiivinen tietämien ole aina oikeassa? –Craig, Australia

Vastaus:

Intuitiossasi ei ole mitään vikaa. Tunteet joita saat, ovat oikein siinä hetkessä, kun tunnet niitä, ja ne pysyvät muuttumattomina, jos mikään ei muutu. Kun on kyse jostain, johon liittyy muita ihmisiä, et voi koskaan olla varma, ettei ole mitään tilanteeseen puuttuvia tekoja.

Jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus muuttaa aiempia järjestelyjään johonkin samanlaiseen tai täysin erilaiseen. Tässä tapauksessa tapahtui niin. Tämän henkilön alkuperäiset suunnitelmat olivat sen mukaisia, mitä sait intuitiivisena skenaariona: muodostaa pysyvämpi suhde. Sitten dramaattiset muutokset elämässä veivät hänet eri suuntaan.

Intuitiosi toimintaan voi myös vaikuttaa egon varjostus. Sanotaan, että saat intuition, josta todella pidät, joten luot siihen perustuvan odotuksen. Sitten kun asiat muuttuvat, luotat ensimmäiseen intuitiiviseen ajatukseen sen sijaan, että arvioit nykytilanteen uudestaan.

Tämä voidaan estää tulevaisuudessa, jos elät jatkuvasti hetkessä. Pääset pisteeseen, jossa et ole koskaan riippuvainen entisistä tunteista, vaan silmäilet aktiivisesti energiaa ympärilläsi ja poimit "viimeisimmät uutiset". Tämä pitää sinut ajan tasalla siitä, miten osallistujat asettuvat tietyllä hetkellä.

Muista, että henkinen lähestymistapa on arvioida, mitä elämässäsi tapahtuu, ei tuomita, onko se sitä, mitä haluat sen olevan. Intuitiosi on edelleen selkeä ja täsmällinen siinä hetkessä, kun saat sen.

Kysymys:

Mestarit, päätin ottaa eron 5-vuotisesta avioliitostani tämän kuun alussa ja se tuntuu oikealta. Hyvin äskettäin tapasin erään henkilön, olemme tapailleet ja tunteeni häntä kohtaan kasvaa. Hän sanoo haluavansa olla taas vakavassa suhteessa ja rakastua. Samaan aikaan hän sanoo, että tunteiden avaaminen vie vielä aikaa – hänen viimeisimmästä vakavasta suhteestaan on kolme vuotta. Haluan hänet, mutta pelkään, ettei hän rakastu minuun. En tiedä, mitä tehdä ja miten käyttäytyä. Kun katson häntä silmiin, voisin sanoa rakastavani häntä, mutten tee sitä. Mestarit, miten osaan käsitellä tämän tunteen ja epävarmuuden? –Luciana, Suomi

Vastaus:

Ole oma itsesi. Älä tee asioita vain siksi, että ajattelet niiden miellyttävän häntä tai saavan hänet rakastumaan sinuun. Ole samaan aikaan rehellinen hänelle tunteistasi. Hän on jumissa viime suhteensa katastrofissa ja pelkää sitoutua uudestaan. Hän on "aikapoimussa", jossa hän haluaa niitä hyviä asioita, joita hänellä oli ennen, ja sitten hän elää uudestaan sitä tragediaa, jonka hän liittää tuohon toiseen naiseen.

Herättääksesi hänen halunsa olla taas toisen kanssa, sinun täytyy antaa hänelle syy tulla jälleen haavoittuvaksi toiselle. Todella jakava suhde vaatii olemaan toiselle avoin ja totuudenmukainen kaikissa tunteissaan. Kun hän oli avoin edelliselle kumppanilleen, tämä käytti hänen sisäisiä tunteitaan ja pelkojaan hänen manipuloimiseensa ja "kuohitsemiseensa". Hänen tarvitsee tuntea turvaa, ei kontrollointia.

Jos etsit nopeaa yhteyttä, hän ei ole sinua varten. Häneltä vie aikaa alkaa luottaa sinuun ja siihen, mitä sinulla on sanottavana. Tunnet tämän jo hänestä, ja tästä syystä sinulla on epävarmuutesi ja tunteesi.

On mahdollista kasvaa hyvin vahvaan suhteeseen hänen kanssaan, jos teette sen hitaasti ja kommunikoitte paljon. Kannusta häntä olemaan avoin ja totuudenmukainen tunteistaan ja peloistaan. Puhukaa siitä epäröinnistä, jota te kumpikin tunnette, ja selvittäkää yhdessä mukava ratkaisu.

Jos todella tunnet tätä miestä kohtaan, älä luovuta. Ole se kärsivällisyys, jota hän tarvitsee tunteakseen olonsa taas turvalliseksi ja onnelliseksi. Opitte ja kasvatte kumpikin tästä ponnistuksesta.

Kysymys:

Mestarit, olen 54-vuotias nainen. Mietin, miksi koko elämässäni on ollut teemana eräänlainen yksinäisyys. Olen naimisissa ja minulla on ystäviä, mutta tunnen silti itseni usein yksinäiseksi. Tunnen kaikki suhteeni jotenkin pinnalliseksi ilman syvempää yhteyttä. Olin perheeni ainoa lapsi ja lapsuudesta saakka minun on tarvinnut tehdä kaikki yksin ja itsenäisesti. Opettajana työskentelin melkein yksin ja nykyään henkisenä konsulttina työskentelen taas yksin! Silloin kun olen tarvinnut apua, ketään on harvoin ollut ojentamassa kättään. Mitä minun tarvitsee oppia? Miksi kaikki tämä? –Jaana, Suomi

Vastaus:

Olet kaivanut säälikuopan itsellesi ja hypännyt siihen. Elämäsi aikana sinulla on ollut kaikenlaisia odotuksia, millainen suuri ja rakastava perhe olisi, ja suret, ettei sitä ole koskaan ollut. Tämän perhemallin kanssa uit yksinäisyyden meressä.

Rauhoitit itseäsi tulemalla riippumattomaksi toisten avusta. Sinusta tuli niin itsenäinen, että toiset saivat sen tunteen, ettet halua saada ketään auttamaan – voit tehdä kaiken yksin. Tunsit, että avautuminen toisille tekisi sinusta liian haavoittuvan.

Erillisyytesi jatkuminen yhteisössä on tullut nyt malliksi, jonka huomaat vaikeaksi karistaa. Olet pitänyt perheen ja ystävät tietyllä etäisyydellä, koska et tunne olevasi heidän rakkautensa ja hyväksyntänsä arvoinen. Valitettavasti et odota, että kukaan haluaisi auttaa sinua.

Ensimmäisen askeleesi erilaiseen elämään täytyy olla sen tunnistaminen, että sinulta puuttuu itserakkautta. Riippuvuus itsestäsi estää sinua rakastamasta itseäsi, koska tunnet sen olevan rangaistus, jonka ansaitset, kun sinulla ei ole toisten tukea.

Olet fantastinen sielu, jolla on kaikki sen Lähteen voimat ja kyvyt, josta tulit elämääsi. Ydinolemuksesi on Lähde – pelkää ehdotonta rakkautta. Oppaasi ja kaikki muut sielut odottavat, että sallit itsesi tunnistaa, että he odottavat liittymistä seuraasi. Yhdisty universumin ja lähimmäistesi energiaan. Luo visio, joka hyväksyy sen, kuka todella olet. Liity ihmiselämän juhlaan, jossa mikä vaan on mahdollista.

Kysymys:

Mestarit, mietin, miksi juoksen aina pakoon työhön liittyviä asioita. Olen osa-aikainen hypnoterapeutti ja ihmiset tulevat entisten elämien terapiaan. Tarvitsen toisenkin tulomuodon, joten työskentelen myös valtavirtaterveydenhuollossa. Huomaan tapaavani asiakkaita ja henkilökuntaa, joilla on samoja uskomuksia kuin minulla, ja herää keskustelua sielunmatkasta, reinkarnoitumisesta ja entisistä elämistä. Tunnen, että tämä tukee toisten henkisiä uskomuksia. Minulla on sisäinen pelko, että jotkut johtajat pitävät tätä ammatillisten rajojen ulkopuolisena. Tunnen haluavani karata, mutta tämä on myös se, kuka olen. En halua piiloutua, mutta on sopeutumispainetta. Miksi tämä on toistuva teema? –Debbie, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Jokaisen sielun syy tulla Maahan on tunnistaa, keitä he ovat ja miksi he ovat täällä. Päätit auttaa tässä ottamalla oppitunteja, jotka käsittelevät itsensä epäilemistä, itseluottamusongelmia, hyväksynnän puutetta, kera yleisen tarpeen saada jatkuvaa vahvistusta. Toissijaisena etsit intohimoa elämääsi.

Olet hyvin energeettinen ja sielut tuntevat vahvuutesi ollessaan lähelläsi. Tämä vetää heitä luoksesi oppimaan, mitä viisautta olet jo kerännyt tästä maaelämästä. Tästä syystä niitä jotka etsivät henkisellä polulla, tulee luoksesi, missä tahansa oletkin.

On totta, että kaikki ihmiset eivät ole valmiita tutkimaan ei-fyysisiä ominaisuuksia. Olet huolissasi, että tämä vaarantaa työpaikkasi hyvin egopohjaisen ja fyysisen yhteisön ammattirajoissa. Kukaan ei kritisoi uskomuksiasi, kunhan ne eivät puutu työsi suorittamiseen.

Projisoit toisiin pelkosi, joita sinulla löytämisestä. Et ole täysin hyväksynyt kaikkea viisautta tietojesi takana. Vastauksesi tähän pulmaan on juosta pois ja olla jakamatta henkistä tietoisuuttasi. Tämä on oikeutesi, mutta se on vastoin tunnettasi opettajana ja oppaana.

Sinun täytyy päättää, mitä haluat hyväksyä itsestäsi. Ymmärryksesi on osuvaa ja tiedät vaistomaisesti, miten välittää sen toisille. Keskustelu työtoverin kanssa mikä ei keskeytä työtäsi, ei ole mitään työmenettelytapojen vastaista. Tutki, mitä annat niille, jotka tulevat luoksesi, ja näe antamasi hyödyt.

Haluatko määritellä itsesi tällä tavalla? Käytä tätä sitten saadaksesi vahvistusta siihen mahtavaan työhön, jota teet. Lakkaa pakenemasta, koska luulet sinua nuhdeltavan, ja hyväksy, että toteutat sitä halua, jonka kanssa tulit. Rakasta sitä, että olet löytänyt sen tyyppisen intohimon, joka palvelee hyvin monia.

Kysymys:

Mestarit, neuvokaa paras tapa tunteiden käsittelemiseen. Miten päästän irti? Tilanteet toistuvat mielessäni. En osaa lopettaa sitä, että minusta tuntuu pahalta. Miksi en osaa nauraa asioille uhritunteiden sijasta? –Alandra, Kanada

Vastaus:

Ihmisenä aistitoiminta on se, mitä varten elät, ja tulit kehoon kyetäksesi tuntemaan. Onnellisuus, suru, seksuaalinen laukeaminen, vatsan pohjasta nauraminen ja elämänoppituntien käsitteleminen viisauden saamiseksi, muodostavat ihmiselämän fyysisessä kehossa, erillään ydinolemuksestasi jossa olet ehdottomassa rakkaudessa ja täydellisyydessä – mikä kuulostaa hyvältä, mutta tulee nopeasti tylsäksi eikä opeta sinulle mitään.

Se mihin viittaat tunteina, ovat kehosi fysiologisia reaktioita stressitekijöihin kokemistasi asioista. Tietoisella tasolla on joskus mahdotonta kontrolloida kehon reaktiota voimakkaaseen ärsykkeeseen. Saatat olla surullinen tai masentunut, itkeä hallitsemattomasti, nauraa ilman syytä tai tulla turraksi sille, mitä ympärilläsi on.

Nämä ovat kaikki reaktioita sisäisiin tilanteisiin, jotka nousevat pintaan. Sisäisten asioidesi täytyy tulla ulos, kun jokin samanlainen ulkopuolella laukaisee niiden vapautumisen. Silloin kun syntyy voimakas reaktio, pysähdy, mene tuohon tunteeseen ja kysy itseltäsi, miksi se on olemassa. Jos olet avoin tuolle tapahtumalle, saat tunteet asioista, jotka liittyvät tuon tunteen syntymiseen. Tutki sen syytä ja päästä irti tarpeesta pitää sitä sisällä.

Kun päästät irti kaikista "kaapitetuista" tapahtumista, sinulla on enemmän vapautta olla tekemisissä asioiden kanssa, jotka aiheuttavat välitöntä mielihyvää. Näin voit itkeä, silloin kun tarvitsee, ja olla onnellinen, silloin kun valitset. Jokainen ihminen pystyy ilmentämään tunteensa, jos taustatunteet eivät ota hallintaa. Voit siirtää sivuun surun tai onnettomuuden tunteet ja päättää nähdä maailman onnellisena ja suurenmoisena.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.