KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

30.7.–6.8.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, haluaisin saada paremman ymmärryksen siitä, mikä ero on karmalla ja elämänoppitunneilla, joista aina puhutte? –Thais, Brasilia

Vastaus:

Elämänoppitunnit ovat syy, miksi sielut tulevat elämään ihmisenä kaksinaisuudessa, jossa ne voivat oppia tekemiensä valintojen avulla. Ei ole mahdollista täysin arvostaa niitä voimia ja kykyjä, joita Lähde on antanut sieluille (itsestään "murtamille" osilleen), sielujen ollessa Kodin ehdottomasti rakastavassa energiassa. Se voidaan tehdä vain, kun sieluille esitellään minkä tahansa ihmisominaisuuden positiiviset ja negatiiviset puolet.

Elämänoppitunnit valitaan, ennen kuin sielu tulee ihmiskehoon. Ne eivät ole yksityiskohtaisia – toisin sanoen eivät täsmällisesti määriteltyjä, kun tapahtuu testaaminen. Tämä on osittain henkilön valinta – miten hän viettää elämäänsä tänä opiskeluaikana. Se saadaanko oppitunti päätökseen, riippuu yksilöstä, kuten myös se, mitä tapahtuu sen jälkeen.

Jos oppituntia ei ymmärretä täysin, sielu voi yrittää sitä uudestaan tuossa samassa elämässä tai toisessa elämässä, tai siirtyä eteenpäin johonkin muuhun. Ei ole mitään velvollisuutta jatkaa keskeneräistä oppituntia samassa elämässä tai siirtää se toiseen. Vain muisto siitä, mitä valittiin, ja saavutetut tulokset vaikuttavat sieluun, koska negatiivisuutta ei ole Maan ulkopuolella.

Karma on uskomus, että henkilö pannaan maksamaan jostain, mitä hän on tehnyt. Tämä on yhteiskunnan egotuomitsemisen rankaisuaspekti. Koska tuomitseminen vaatii negatiivisuutta, sitä voi olla vain Maan kaksinaisuudessa. Se ei siirry Lähteeseen, eikä se pidä kiinni sielusta ja vaadi rangaistusta.

Karmaa syytetään usein huonoista tai negatiivisista valinnoista, joita ihmiset tekevät. Siitä on tullut myös tekosyy laiskoille ihmisille, jotka eivät tee kovasti työtä ymmärtääkseen valitsemansa tehtävät. Se ei ole varsinaista energiaa, ainoastaan uskomus joka perustuu toisten antamaan ajatukseen yhteiskunnassa. Henkisyydessä karmaa ei ole.

Kysymys:

Mestarit, ymmärrän, että voin luoda oman todellisuuteni. Esimerkiksi, jos luon sen tyyppisen rakkauskumppanin, jonka kanssa haluaisin olla, pakotanko sen ihmisen omaa tahtoa, joka tulee elämääni? –Mauro, Portugali

Vastaus:

On mahdotonta saada ihminen tekemään jotain, mitä hän ei halua tehdä, ellei hän suostu tuohon toimintaan. Voit manipuloida toista ja vaikutat saavan hänet tekemään oman halusi mukaan, mutta tosiasiassa hän seuraa sinua vapaasta tahdostaan.

Monet ihmiset eivät halua ottaa vastuuta päätösten tekemisestä, joten he mukautuvat toisiin. He uskovat, että sinä tiedät heitä paremmin, mitä he haluavat ja tarvitsevat. He antavat kaiken valtansa sinulle. Onko se väärin sinulle tai heille? Ei. Siinä on kyse oppitunneista, joita kumpikin päätti oppia.

Kun ilmennät ja luot oman todellisuutesi, siihen liittyy kaksi osapuolta. On teot, joita sinä teet, ja toisen puolen päätökset. On mahdollista, että olet vain lähettänyt universumiin energian sen tyyppisestä ihmisestä, jonka haluat vetää puoleesi, ja tuo ihminen joka etsii jotakuta sinun kaltaistasi, vastaa kutsuun.

Toinen mahdollisuus on, että kutsusi kuulee ihminen, joka ei oikeastaan tiedä, mitä hän haluaa, joten hän antaa sinun tehdä valinnat ja hänet vedetään mukaan haluusi. Tämä ei ole väärin, koska hänen valintansa on antaa jonkun muun tehdä päätökset. Tämä sitten auttaa teitä kumpaakin saamaan, mitä haluatte.

Kysymys:

Mestarit, haluan harvoin intiimiyttä, En usko, että tämä on normaalia, erityisesti kun olen ihmisen kanssa, jota rakastan. Mikä tähän on syynä, ja mitä voin tehdä muuttaakseni tämän? Onko se vain minun ongelmani vai myös kumppanini ongelma? –Marika, Iso-Britannia

Vastaus:

Ei ole mitään "normaalia", joka pätee kaikkiin sieluihin, joilla on ihmiskokemuksia. Olet jäänyt kiinni siihen, minkä luulet olevan välttämätöntä suhteissa ympäröivässä yhteiskunnassa näkemäsi esimerkin mukaisesti. Se riippuu täysin parista.

On tilanteita, joissa voimakkaita rakkaussuhteita on ilman seksuaalista intiimiyttä. Sellaisissa tapauksissa joissa olosuhteet estävät kontaktin – kuten halvaus, mahdollinen tartunta, tunnehauraus ja fyysinen etäisyys – pari voi antaa lohtua toisilleen pelkästään kommunikoimalla. Jotkut kieltäytyvät myös selibaattilupausten myötä, mutta pariutuvat kumppanuuteen.

Sinulla on syvä halu ja tarve rakkauteen, olemiseen toisen huolenpidon kohteena, mutta vaikka siedät kosketusta ja sylissäpitämistä, antautuminen toiselle saa sinut sekoamaan. Tämä kumpuaa varhaiselämäsi tapahtumista, joissa toinen käytti sinua vastoin tahtoasi, ja nyt sinulla on voimakas tarve olla kehosi kontrollissa, mitä et tunne mahdolliseksi seksin aikana.

Voit tutkia tunteitasi ja katsoa, onko mahdollista palauttaa luottamus toisen kontrolliin lyhyeksi ajaksi. Mene pelkomuiston aikana tuohon tapahtumaan ja yritä palata syyhyn. Kun olet päässyt perille, tarkastele tuota tapahtumaa aikuisen silmin ja näe, ettei se liity mitenkään nykytilanteeseesi. Pystyt silloin päästämään irti tukoksestasi. Tämä saattaa avata – tai olla avaamatta – sinut haluamaan intiimiyttä, mutta se antaa sinulle toisen perspektiivin toimiisi.

Joka kerta kun sinulla on suhde, sen tapahtumat ovat kummankin osapuolen valinta. Sinulla on omat estosi seksiin liittyen, ja kumppanisi täytyy päättää, onko se oleellinen osa sitä, miksi hän rakastaa sinua. Rakastuminen merkitsee kumppanisi ja kaiken sen hyväksymistä, mikä edustaa häntä. Intiimiys ei ole oleellinen osa rakkautta.

Kysymys:

Mestarit, sanoitte, että kaikki maan päällä tapahtuu, koska sielu haluaa kokea sen. Merkitseekö se myös niitä kysymyksiä ja ajatuksia mielessä, joita käyn läpi? Onko tämä sama kaikilla muilla, jotka pystyvät samaistumaan? –Sophia, USA

Vastaus:

Sielut tulevat planeetan kaksinaisuuteen voidakseen saada fyysisen kehon, joka auttaa niitä selvittämään, mitkä voimat ja kyvyt ovat olennaisia niiden ydinolemukselle osana Lähde-energiaa. Ne olivat päättäneet ennen Maahan tulemista, mitä tiettyjä oppitunteja ne halusivat työstää täällä ollessaan. Noita tehtäviä ei päätetty yksityiskohtaisesti, vaan ne olivat yleisiä.

Esimerkiksi jos joku haluaisi tutkia riippuvuutta, hän voi järjestää itsensä perheeseen, jossa vanhemmat olivat addikteja ja houkutus seurata heidän esimerkkiään oli huomattava. "Miten tämä on oppitunti?" kysyt ehkä. No, sielulla on täydellinen vapaus valita, mihin toimiin se ryhtyy elämässä. Seuraako se yhteiskuntaa ja käyttää egotuomitsemista määrittääkseen oman paikkansa? Vai kääntyykö se sisäänpäin ja käyttää energiaansa vaihtoehtojen arvioimiseen voidakseen päättää, mistä se ehkä oppii ja mikä on tuhoisaa?

Päätettyään, mitä oppitunteja se työstää, sielu on aina oikeassa paikassa voidakseen valita suunnan. Ajatukset ovat täysin inhimillisiä. Tässä tapauksessa ne tulevat siitä, minkä henkilö uskoo todeksi siitä syötteestä, mitä ympärillä olevilta tulee. Jos hän ei halua tehdä päätöksiä itse, hän seuraa yhteiskunnan ajattelumalleja – tässä tapauksessa muita addikteja eikä koskaan seuraa ei-addiktitietä eikä siksi opi oppituntiaan.

Ainoa tapa käsitellä oppitunnit on siirtää sivuun ryhmämentaliteetti ja etsiä sisäistä viisautta. Tunteminen – ei ajatteleminen – on ainoa tapa siirtyä eteenpäin henkisesti. Koska useimmat ihmiset käyvät päässä läpi tekojansa, on tärkeää, että he luottavat sisältä tuleviin tunteisiin eikä vain muiden mielipiteisiin. Ajatukset eivät ole ennalta määrättyjä. Tämä on laboratorioluokkahuone vastausten selvittämistä varten.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin teidän puhuvan vähän australialaisesta Jasmuheenista. Hän on kirjoittanut useita kirjoja ja sanoo, että on mahdollista elää "syömällä valoa" (praanaa). Hän matkustaa ympäri maailmaa pitämässä retriittejä ja kursseja, jotta useammat ihmiset voivat elää niin. Haluan tietää, onko tämä kaikki totta. Onko mahdollista ylläpitää biologinen keho syömättä eloperäistä ruokaa? –C., Brasilia

Vastaus:

Kaikki minkä sielu pystyy kuvittelemaan, on mahdollista, jos hän luo sen osaksi todellisuuttaan. Energia on kaikki, ja kaikki on energiaa. Siksi mikään ei ole fyysistä, ennen kuin jokin voima kuvittelee sen fyysisenä entiteettinä. Sitten kun tuo fyysinen entiteetti on läsnä, sen olemassaolon ylläpitäminen riippuu alullepanevasta voimasta.

Sielut inkarnoituvat kokeakseen kaksinaisuuden positiivisen ja negatiivisen energian. Ne käyttävät vastakkaisia voimia ymmärtääkseen, mitkä voimat ja kyvyt ovat niille mahdollisia vapaata valintaa käyttämällä luomassaan fyysisessä maailmassa. Tämä päätössarja transformoi niiden illuusion fyysiseksi todellisuudeksi, jota ne manipuloivat saadakseen viisautta.

Jos sielu noudattaa kaavaa, jonka se on muodostanut tavanomaista maamatkaa varten, siitä tulee ihminen käymällä läpi raskausajan ja olemalla aivan kuin vanhempansa – ihmisolentoja jotka ovat ravinnosta riippuvaisia koneita. Tämä on valinta, ja sitä kontrolloi sen valitsema uskomusjärjestelmä.

Jos henkilö uskoo, että hänen täytyy syödä lihaa elääkseen, niin sitten on. Jos hän uskoo, että on väärin syödä lihaa ja vain kasviravintoa tarvitaan, niin hän tekee. Jos hän karttaa kaikenlaisia eläintuotteita, hänestä tulee vegaani. Sitten on niitä, joiden uskomukset sanelevat raakaruokavalion tai täydellisen hedelmäruokavalion. Keho voi menestyä millä tahansa "elämisuskomusjärjestelmällä" – jos mieli täysin samaa mieltä tuosta uskomusjärjestelmästä. Jos mielellä on mitään epäilyjä, niin keho huomaa terveytensä olevan huono riippumatta siitä, mitä se syö.

Aivan kuten sielu jolla on fyysinen kokemus, voi käyttää energiaa parantamaan katastrofit, jotka ovat vaivanneet kehoa, se voi käyttää energiaa kehon ylläpitämiseen. Jos uskomuksesi on, että kehosi on pelkästään biologinen ja se vaatii eloperäistä ruokaa, niin siihen saakka voit edistyä kehosi ylläpitämisen kanssa.

Mutta jos uskot, että kehosi on illuusio, jonka loit työsi tekemiseksi maan päällä, voit muuttaa sen toiseen ylläpitomuotoon kuin eloperäinen ruoka. Praanalla joka on todellisuudessa universumin ehdottomasti rakastavaa energiaa – tai auringonvalolla – elämisestä tulee mahdollista. Tämän ovat osoittaneet vuosisatoja toteen Kaukoidän mystikot ja jo ennen sitä atlantislaiset ja lemurialaiset.

Kysymys:

Mestarit, rakastan kaikkia eläimiä. Sanotte, ettei useimmilla eläimillä ole sielua, ja kuitenkin on hyvin monia söpöjä tarinoita eläimistä, kuten esimerkiksi oravista, saukoista, hevosista, joilla on söpö persoonallisuus, ja jos katsotaan Facebookia, postaan sinne eläintarinoita päivittäin. Tunnen, että minulla on kyky yhdistyä eläimiin erityisellä tavalla. Niinpä vihaan aina sitä, kun vastaatte ihmisten kysymyksiin eläimistä, ettekä pidä niitä kovin korkeassa arvossa. Miksi? –Susie, Uusi-Seelanti

Vastaus:

Emme väheksy eläinten merkitystä monien sielujen elämässä, joilla on fyysinen kokemus. Pointti on se, että me käsittelemme sieluja ja niiden matkaa hankkia sitä tietoa, jonka ne voivat muuttaa viisaudeksi ymmärtääkseen täysin sielun voimat ja kyvyt. Harvat sielut uskovat, että ne voivat oppia oppitunteja mitenkään muuten kuin fyysisessä ihmiskehossa, joten ne eivät koskaan inkarnoidu eläimenä.

Eläimillä on rajoituksia kyvyssään käyttää valinnanvapautta, koska niillä ei oikeastaan ole sitä. Joko ne ovat villejä, niillä on vähän kontaktia ihmisiin ja ne käyttävät kaikki voimavaransa saadakseen vain ruokaa, tai niitä pidetään kotona ihmisten ruokalähteenä tai ihmisten kumppaneina (lemmikit).

Eläimet sallivat ihmisten saada viitekohdan ympäröivässä maailmassa tapahtuville asioille, koska ne eivät ole uhkaavia. Niitä toimia joita toinen ihminen tekee ja jotka voivat auttaa jotakuta ymmärtämään oma oppituntinsa, sielu ei ehkä huomaa, koska se ei halua käyttää mahdollisuutta olla vuorovaikutuksessa toiseen ihmiseen. Samantyyppisellä toiminnalla lemmikkiä tarkkaillaan ja analysoidaan ja sitä käytetään ohjaamaan henkilön tulevaa käyttäytymistä.

Kyllä, eläimet ovat tärkeä aspekti maailmassa, johon sielut menevät oppimaan. Mutta ne joilla ei ole sielua, eivät ole elintärkeitä sielun oppimiskokemukselle matkalla henkistä kokemusta kohti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.