KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

29.8.–5.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:

Mestarit, kertokaa, onko rinnakkaismaailmoja ja -universumeja olemassa. Onko Maan kaltaisia planeettoja ja onko niillä elämää? Onko totta, että elämme multiversumissa (useampia universumeja)? –Elmar, Etelä-Afrikka

Vastaus:

Kaikki aine, kaikki mikä voidaan nähdä tai kuvitella, koostuu energiasta. Ikuisen sielun ydinolemus on ei-fyysistä, muodotonta energiaa. On vain potentiaali muodostaa jotain, minkä toiset voivat ymmärtää, ja tämä on tärkeää vain silloin, kun sielulla on fyysinen kokemus maan päällä.

Kun sielu päättää tulla kehoon maaplaneetalle, se luo harhan, joka sallii sen suorittaa oppitunnit, jotka se valitsi. Todellisuus jonka se ilmentää, hahmotetaan kiinteäksi (fyysiseksi), koska se tarvitsee siteen toisten sielujen kanssa, joilla on samanaikainen ihmiskokemus ja joita tarvitaan sielun suunnittelemien asioiden toteuttamisessa.

Jos useampi ihminen uskoo johonkin, vaikka voidakseen keskustella siitä toisten kanssa, kaikkien osallistujien täytyy hyväksyä, että tuo asia on olemassa hänen omassa ulottuvuudessaan. Osa toimintaa fyysisessä kaksinaisuudessa on sen tuomitsemista, arvostelemista ja arvottamista, mihin uskot. Jos et hyväksy ja/tai usko jonkin olemassaoloon, katsot suoraan sen läpi, minkä muut voivat nähdä, koska et ole lisännyt sitä omaan todellisuuteesi.

Koko fyysinen universumi on harhaa. Jos jokin sopii sielun ihmismatkan dynamiikkaan, kuten usko rinnakkaisuniversumeihin tai multiversumiin, siitä tulee tärkeä asia sen tutkimusmatkalla. Joidenkin sielujen todellisuudessa tämä ilmiö on olemassa.

Kysymyksesi olettaa, että on vain yhdenlainen peite tai kuori, jolla sielu voi vaatettaa itsensä – homo sapiens persoona, jossa asut. Jos sielu haluaa kokea muuta kuin Maan kaksinaisuuden, se voi ilmentää millaisen ympäristön tahansa sekä hyödyllisen kehotyypin siihen – eläin, vihannes tai kivi.

Monta vuosisataa ihmiset hyväksyivät – jos ajattelivat asiaa lainkaan – että planeetta oli litteä pinta ja he voisivat pudota sen reunalta, jos uskaltautuisivat liian lähelle reunaa. Kun tuon ajan tiedemiehet halusivat luokitella planeetan, he tekivät mittauksia ja kiistämättömiä havaintoja, jotka osoittivat heille yksiselitteisesti, että maapallo oli pyöreä. Sen hyväksyminen vei jonkin aikaa, mutta nyt hyvin harvat enää kieltävät sen.

Sielu inkarnoituu oppimaan ydinolemuksestaan, saavuttamaan ymmärrystä ja käyttämään valinnanvapautta. Mikään ei ole oikein tai väärin. Se uskotko johonkin vai et, on irrelevanttia. Viisauden saaminen luontaisista voimistasi ja kyvyistäsi on se syy, miksi tulit tänne – muttei sinun tarvitse tehdä sitä, ellet halua.

Kysymys:

Mestarit, tarvitsen oikeasti opastustanne. Mieheni ja minä olemme kohdanneet paljon vaikeuksia avioliitossamme viime aikoina. Olemme käsitelleet riippuvuutta, entistä uskottomuutta ja appivanhempiongelmia. Suurin osa ongelmistamme kumpuaa appivanhempieni negatiivisuudesta, koska he eivät hyväksy rotujen välistä suhdettamme. Minusta tuntuu, että heidän negatiivisuutensa on kuin tumma pilvi yllämme. Se on jatkuva eikä mene pois. Haluamme taistella avioliittomme puolesta, mutta tunnemme olevamme jumissa ja estettyjä. Mitä voimme tehdä tämän negatiivisuuden puhdistamiseksi ympäriltämme? Mieheni on liian kiintynyt perheeseensä katkaistakseen välit, heidän loukkauksistaan ja negatiivisuudestaan huolimatta. –Holly, USA

Vastaus:

Suhde on niiden kahden ihmisen välillä, jotka ovat tekemisissä toistensa kanssa – on se sitten perhe-, bisnes- tai sosiaalinen suhde. Se viittaa myös käyttäytymistapoihin, joita yksilö on päättänyt ilmaista elämässään. Tätä kaikkea varjostaa sielun valinnanvapaus tarttua näihin ongelmiin haluamallaan tavalla. Kun annat jollekin toiselle vallan vaikuttaa elämääsi, sallit hänen kaapata valinnanvapautesi ja saada maailmasi pyörimään hänen haluamallaan tavalla.

Suhteet saavat monia muotoja, kuten aktiivinen, passiivinen, vastenmielinen ja välttelevä. Aktiivisessa suhteessa kumpikin osapuoli osallistuu toimintaenergiaan, ja sitä kutsutaan usein "jakavaksi suhteeksi", mutta se voi olla myös läheisriippuvuutta, jossa kumpikin osapuoli tarvitsee toista. Passiivinen yhteys muodostuu syntymän, avioliiton tai työn kautta, etkä ota aktiivista roolia sen ylläpitämisessä.

Silloin kun tunteet tulevat mukaan, kuten sinulla appivanhempiesi kanssa, reaktio voi johtaa yhteyden inhoamiseen tai välttämiseen täysin. Näihin sisältyy aina valtava määrä negatiivisuutta, mikä tuo lisänegatiivisuutta elämän toisiin aspekteihin. Suurin ongelmasi on tämän negatiivisuuden käsitteleminen.

Ratkaisut alkavat omasta reaktiostasi negatiivisuuteen. Annatko se pilata suhteutumisesi elämään? Vellotko siinä ja annat sen kalvaa ja lisääntyä? Ole tietoinen siitä, mitä tunnet itsestäsi. Päätä pysyä ehdottomassa rakkaudessa, negatiivisuudessa paistattelun sijasta. Jos annat appivanhempiesi nälvimisen saada otteen itsestäsi niin, että hyväksyt osittain tai kokonaan heidän vaahtoamisensa, he voittavat, koska annat valinnanvapautesi heille.

Sinun ja miehesi on tärkeää tehdä oma päätöksenne tästä avioliitosta. Jos tunnette, että se on oikein teille, niin sivuuttakaa se, mitä kaikilla muilla on sanottavana, ja tukekaa toisianne rakkaudessanne. Tunnustakaa, että näillä ihmisillä on oikeus mielipiteisiinsä, mutta se ei merkitse, että teidän täytyy alistua heidän johtopäätöksiinsä. Silloin teidän ei tarvitse enää juosta karkuun tekojen ja riippuvuuksien avulla ja välttää tilannetta. Olkaa vain tarkkailija, ei osallistuja.

Kysymys:

Mestarit, ajatuksia, vaikutelmia ja kuvia putkahtaa mieleeni, kun annan Reiki-hoitoa. Mihin yhdistyn tai minkä kanssa kommunikoin? –Catherine, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Terapeutit jotka sitoutuvat yhteyteen universaalin elämänvoimaenergian kanssa, tarkoituksenaan auttaa toisia saamaan elämänsä takaisin tasapainoon, liittyvät tuohon toimintaan omistautuneiden olentojen verkostoon. Kun kävit läpi avautumisprosessin Reiki-energiaan virittämisen myötä, sinusta tuli osa parantajaryhmää, joka on aina valmis, halukas ja kykenevä auttamaan toisia.

Kun aloitat hoitosi, yhdistyt ns. "yhteiseen puhelinlinjaan" ja hyödynnät Reiki-mestareiden ja muiden valotyöntekijöiden yhteisaikomusta pyrkimääsi tavoitteeseen. Se mitä kuulet ja näet, on heidän kommunikointiaan, joka auttaa synkronoimaan tapahtuvan parannuksen.

He lähettävät toisinaan sinulle ja muille viestin, että he ovat havainneet tukoksen tai sairauden, joka tarvitsee lisä- tai spesiaalihuomiota. Joskus kuulet tai näet myös heidän henkilökohtaisia ajatuksiaan, kun he toimivat parantavan energian kanavana.

Voit avata keskustelun, esittää kysymyksiä ja vastata niihin ja osallistua keskusteluun, joka leijuu ympärillä. Päästä vain irti omista ajatuksistasi keskittyessäsi energian virtaamiseen asiakkaaseen ja osallistu dialogiin ympärilläsi.

Kysymys;

Mestarit, sori, jos tähän kysymykseen on jo vastattu. Onko sielu inkarnoitunut vain ihmiskehoihin vai onko se Lähteestä murtamisen jälkeen inkarnoitunut ensin muualle, ennen kuin Maa oli olemassa? Oliko se myös dinosaurusten kanssa tiedon vuoksi? –Ray, Englanti

Vastaus:

Sana "inkarnaatio" viittaa prosessiin, jossa sielu uppoutuu homo sapiensin tai ihmisen lihaan. Sielut ovat valinneet muitakin kokemuksia, kuin maan päällä, ja näissä niiden muoto on muu kuin humanoidi. Ennen kuin koko kaksinaisuuden oppimiskokemus luotiin sellaisena, kuin se on tällä hetkellä, sielut vaeltelivat muilla tiedonkeruumatkoilla. Ja ne jatkavat tänäkin päivänä muiden paikkojen ja kykyjen tutkimista.

Yksi sielujen valitsema asia on asua ns. eläinkehossa. Nämä eläimet voivat olla niitä, jotka ovat meille tuttuja, jos ne ovat maan päällä, tai ne voivat olla jotain meille vieraita, jos eletään muualla.

On monia eläinlajeja, jotka eivät aluksi eläneet maaplaneetalla, vaan tulivat sinne planeetan evoluution aikana. Esimerkiksi, valaat ja delfiinit asuivat ensin paikoissa, joissa ne kummatkin oli tunnettuja historian keräämisestä. Ne olivat ns. universumin tietosanakirjoja ja älykköjä. Ne tulivat maan päälle jatkamaan tuota työtä ja tallentamaan tämän suuren kaksinaisuuskokeilun.

Dinosaurukset ja muut sukupuuttoon kuolleet matelijat, sammakkoeläimet ja linnut antoivat joskus suojan sielulle, jos se halusi tuollaista kokemusta, mutta ne elävöitti useimmiten elämänkipinä, kun katsottiin, miten planeetalla eläminen tapahtui, ja tutkittiin evoluutioprosessia.

Valtaosa sieluista on valinnut vain ihmiselämiä eivätkä ne ole koskaan menneet muille planeetoille tai olleet eläimen sisällä maan päällä. Ne ottavat vakavasti työskentelynsä kaksinaisuudessa, kun ne auttavat Lähdettä selvittämään ydinolemuksensa ja sen, mitä se ei ole – vaikka sielua ei vaadita tekemään mitään erityistä elämällään.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin kysyä unielämästäni, joka on ollut aina hyvin vilkasta ja vaihtelevaa. Unissani on paljon musiikkia, ja monta kertaa kuulen lauluja, joita ei ole edes tehty. Mistä ne tulevat? Lisäksi matkustan paljon unissani, mutten usko, että noita paikkoja on oikeasti täällä maan päällä. Missä olen oikeasti noina hetkinä? –Tiia, Suomi

Vastaus:

Vaikka fyysinen kehosi tarvitsee uudistumisjaksoja, jotka toteutetaan nukkuessa, sielusi ei tarvitse. Kun lepäät, sielusi vaeltelee. Sinulla on taipumusta käydä paikoissa, jotka ovat tuttuja sinulle aiemmista elämistä.

Monissa elämissä olit jonkinlainen muusikko. Soitit instrumentteja, lauloit, näyttelit ja ennen kaikkea sävelsit. Laulut joita kuulet, ovat alkuperäisiä sävellyksiä, joita olet tehnyt aiemmilla kerroilla. Jos kuuntelet tarpeeksi tarkkaan ja laitat ne nykymuistiisi, voit tuottaa nuo laulut uudelleen tässä elämässä.

Matkasi tapahtuvat paikkoihin, joissa olet viettänyt aikaa aiemmin. Joissain vietit koko elämän, ja toiset näit Kotoa ja päätit käydä niissä katsomassa, haluaisitko viettää siellä enemmän aikaa tulevaisuudessa.

Joka kerta kuin näet unta tai matkustat astraalissa, sieluenergiasi on kummassakin paikassa. Ylläpidät sängyssä nukkuvan ihmiskehosi elinkelpoisuuden, ja olet paikoissa, jotka kiinnostavat sinua. Tietoisuus tulee huomiosi keskittämisestä ja aikomuksesta olla läsnä jossain, mikä sallii sinun nähdä ja myöhemmin muistaa paikat, joissa vierailet.

Useimmat paikat joissa käyt, ovat maaplaneetalla, mutta eri kronologisessa ajassa kuin nykyhetki. Toisinaan olet viettänyt aikaa muilla planeetoilla ja muissa ulottuvuuksissa, kuten ajat jolloin palaat Kotiin voidaksesi muistaa menneisyydestä jotain, mitä tarvitset saattaaksesi loppuun oppitunnin, jota olet käynyt läpi.

Kysymys:

Mestarit, en halua olla myrkyllisten ihmisten lähellä. Kuitenkin kälyni on myrkyllinen ja narsistinen. Hän on perheen toimintojen keskipiste. Jos en mene mukaan, mieheni ja lapseni suuttuvat ja esittävät kaikenlaisia kysymyksiä siitä, miksen ole siellä. Pitäisikö minun mennä ja oppia sietämään hänen myrkyllisyyttään? Onko tämä osa matkaani? –Anne, USA

Vastaus:

Henkilö pystyy täysin kontrolloimaan sitä, miten hän reagoi ympäristöönsä. Kälysi on osa valitsemaasi oppituntia, joka vaatii kärsivällisyyttä, itsesi kunnioittamista, oman tilasi pitämistä negatiivisuuden keskellä ja valinnanvapauden käyttämistä.

Sinun täytyy kysyä itseltäsi, mikä aiheuttaa voimakkaan reaktiosi häneen. Hän ei aiheuta fyysistä haittaa sinulle, joten mikä laukaisee reaktiosi? Ihmisen toiminta voi vahingoittaa sinua tunteellisesti, sellainen kuin hänen toimintansa, vain jos sallit hänen vaikuttaa itseesi.

Sinussa on osa, joka kadehtii häneen keskittynyttä huomiota ja sitä, että muu perhe tyydyttää hänen tarpeensa. Miksi hän on parempi kuin sinä? No, hän ei ole, ellet liitä häneen tuota ominaisuutta. Myrkyllisyyden täytyy antaa tunkeutua ulkokuoresi läpi, jotta se aiheuttaa vahinkoa.

Hyväksy, että hän ei ole parempi kuin kukaan muu. Hyväksy, että muiden ihmisten mielipiteet liittyvät heidän työstämiinsä elämänoppitunteihin, ja kunnioita heidän valintojaan silloinkin, kun ne ovat päinvastaisia kuin omasi. Kun negatiivista energiaa on läsnä, älä reagoi siihen, koska tämä vain kutsuu lisää sitä tuohon hetkeen. Täytä sen sijaan elämäsi ehdottomalla rakkaudella ensin itseäsi kohtaan ja sitten kaikkia muita, jotta he ehkä ymmärtäisivät kälysi joutavat temput tai ne, jotka generoivat negatiivisuutta.

Älä tuomitse toisten tekemisiä – se pelaa vain ei-henkisen ihmisen egotoiminnan pussiin. Torju negatiivisuus ja tuo sisään positiivista rakkautta. Tule tarkkailijaksi ja katsele vain, miten kaikki tekevät päätöksiään. Tämä ei auta sinua ainoastaan oppimaan omia oppituntejasi, vaan myös näkemään, onko jokin muu oppitunti, jota haluaisit kokeilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.