KANAVOINTEJA VOI MYÖS KUUNNELLA - ILMAISEKSI!


Kanavoinnit kuunneltavassa – ja katsottavassa – muodossa löytyvät


Aurinkotien YouTube-kanavalta.


Kanavan tilaaminen, joka on sinulle ilmaista, mahdollistaa sen, että kanavointeja tulee löytymään kuunneltavassa muodossa myös tulevaisuudessa ja Pirjo Laine saa samalla tukea tärkeään suomentamistyöhönsä.


Tämä johtuu siitä, että jos kanavalla on tarpeeksi tilaajia, voimme kaupallistaa sen. Kanavan kaupallistaminen tarkoittaa katsojalle sitä, että videon alussa näkyy mainos, jonka yli voi hypätä. Pirjolle ja minulle tämä
taas tarkoittaa sitä, että pystymme taloudellisesti jatkamaan henkisen tiedon toimittamista suomenkielisille lukijoille ja kuuntelijoille. (YuoTube on muuttanut sääntöjään, eli enää eivät pelkät videoiden katsontakerrat riitä kanavan kaupallistamiseksi. Nyt määrävänä tekijänä ovat tilaajamäärät sekä videoiden yhteenlasketut katsotut tuntimäärät.)


KANAVAN TILAAMINEN


Tilataksesi kanavan sinun on kirjauduttava sisään YouTubeen. Menee YouTubeen ja klikkaa oikealta ylhäältä KIRJAUDU SISÄÄN. Sisäänkirjautuminen tapahtuu Google-tilin eli esim. Gmail-tilin kautta. (Tässä lisää tietoa Google-tilistä ja YouTubeen kirjautumisesta. Jos sinulla ei ole Gmail-tiliä, niin sen luominen on ilmaista ja nopeaa ja onnistuu suomen kielellä täällä.)

Kanavan tilaaminen onnistuu tämän jälkeen yhdellä klikkauksella isosta punaisesta TILAA-boksista.


ILMOITUKSET UUSISTA VIDEOISTA


Tilaamisen jälkeen voit valita sen, saatko tiedon uusien videoiden julkaisemisesta vai et: kun olet kirjautuneena YouTubeen, valitse vasemmasta palkista isoilla kirjaimilla kirjoitettu otsikko TILAUKSET. Aukeavassa tilattujen kanavien listassa näkyy oikealla kanavan kohdalla kellon kuva, sitä
klikkaamalla aukeaa valikko, josta voit tehdä valinnan ilmoituksista.


KYSYTTÄVÄÄ


Jos sinulla on jotain kysyttävää Aurinkotien YouTube-kanavan tilaamisesta, ota yhteyttä: info.aurinkotie@gmail.com


KIITOS!

Terkuin Marja