YHTEYDEN SAAMINEN – OSA YKSI

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

9.4.2016 Portland, Maine

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä ajattelet yhteydestä Henkeen? Kun näet tulkitsijoita, parantajia ja kanavoijia? Ovatko he kaikki "yhdistyneitä"? Voiko selvänäkijä olla selvänäkijä olematta "yhdistynyt"? Entä lusikan taivuttaja? Tämä on taas hyvin kiistanalaista puhetta Kryonilta aiheista, joita ei normaalisti löydä mistään muualta.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Portlandissa, Mainessa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Se mitä haluaisin esittää tänä iltana, voitaisiin ymmärtää väärin. Se on kehittynyttä informaatiota ja se voi aiheuttaa hämmennystä, joten pyydän kumppaniani etenemään hitaasti ja käyttämään esimerkkejä, joita annan hänelle.

Tässä tuolissa tapahtuu tällä hetkellä jotain kaunista, ja sitä kutsutaan yhteydeksi. Kanavointi on hyvin kiistanalaista tällä planeetalla, koska on monia, jotka pyörittelevät silmiään ja sanovat, että se ei ole mahdollista tai se on yliluonnollista tai vain liian kummallista. Lisäksi monet sanovat, ettei se ole sopivaa. Voitaisiin siis sanoa, että ihmiset ovat henkisesti ennakkoluuloisia sitä kohtaan.

Tosiasia on, että kumppanini on yhteydessä luovaan lähteeseen. On ok olla yhdistynyt rukouksen ja meditoinnin kautta, mutta hyvin usein kanavointi ylittää rajan. Silti tämä on totta, ja kumppanini astuu sivuun tätä viestiä varten. Hän sulauttaa tietoisuutensa omaani ja sallii minun käyttää tätä viestiä varten kaikkea, mitä hänessä on. Mutta hän ei ole täysin täällä.

Kauan sitten hän sanoi, ettei hän sallisi haltuunottoa kanavoinnin aikana, ja kerroin hänelle, ettei uudessa energiassa ole haltuunottoa. Kyse on kumppanuudesta, yhteensulautumisesta. Onko se haltuunottoa, kun teillä on upea intuitiivinen ajatus? Joudutteko kummalliseen transsiin, kun saatte hyvää henkistä ohjausta? Ei. Asiat ovat muuttuneet menneinä vuosikymmeninä ihmisen kyvyssä tuntea Hengen ohjaus.

Kolme-neljäkymmentä vuotta sitten transsikanavoijat itse asiassa ikääntyivät kanavoidessaan, koska heidät otettiin haltuun. Jotkut heistä paloivat loppuun, koska se mitä he tekivät, ei ollut yhteensulautumista – se oli työtä ylläpitäen tila, jossa kuljettiin kahden maailman välillä. Se oli haltuunotto, ja nyt ei ole.

Valotyöntekijät, parantajat ja tulkitsijat tietävät tämän. Kun he menevät paikkaan, jossa he saavat intuitiivisen virtauksen, joka kertoo, minne koskettaa ihmistä parantamaan häntä parhaiten tai mitä sanoa ihmiselle antaessaan hänelle tulkintaa, he eivät nytkähtele tai mene kummalliseen kehosta poistumisasentoon. He pysyvät keskuksessaan, rauhoittuvat ja yhdistyvät. Lääkinnällisesti intuitiivinen henkilö tietää, mitä sanoa, kun hän tunnustelee merkaban rakennetta, ja sitten on hetken hiljaisuus ja kenties hyvä pudistava hengenveto yhteyden saamiseksi.

Haluan puhua tästä yhteydestä, koska se voi olla erilainen kuin luulette. Asioista on tulossa hienostuneempia yhteydessänne Henkeen. Esoteeriset asiat tulevat kohtaan, jossa erottelukykyä tarvitaan joka vaiheessa tietääksenne, että yhteytenne on puhdas. Rakkaat ystävät, sisällänne, solurakenteenne joka osassa, on tämä pikkuruinen DNA-molekyyli, josta puhumme koko ajan. Kun kirjoitimme kirjan "Kaksitoista DNA-tasoa", puhuimme tästä. Sisällänne, tasolla jota ei voi kemiallisesti mitata, on osa kaiken luovaa lähdettä. Se on "Jumala sisällänne", joka on suurempi kuin luulette. Todiste tästä on entisissä kulttuureissa, sillä vaikka menisitte kuinka pitkälle, muinaisihmiset uskoivat, että jotenkin heissä jokaisessa oli jotain suurempaa kuin he itse. Monet lukivat sen Gaian ansioksi, ja he olivat osittain oikeassa.

He tunsivat, että jossain oli jonkinlainen luoja, ja oli kaikenlaista uskoa ja kaikenlaista tämän lähteen palvontaa. Kuitenkin heillä kaikilla oli yhteistä se, että he tiesivät intuitiivisesti olevansa osa jotain suurempaa.

Niinpä osoitan taas todeksi, että sisällänne DNA:ssa on "henkinen komponentti", kuten sitä kutsumme, ja tämä saa aikaan sen intuition, että on luova lähde. Tämä intuitiivinen ymmärrys on vastuussa kaikkien planeetan uskomusjärjestelmien luomisesta. Ajatelkaa sitä: ihmisillä ei ole mitään vaikeuksia uskoa Jumalaan. Ne jotka eivät usko Jumalaan, ovat pienpieni vähemmistö. Suurin osa planeetasta tietää yhdestä Jumalasta. Tämä on siis jotain luontaista ja intuitiivista ihmisille yleensä, ja se tapahtuu teidän jokaisen sisällä. Rakkaat ystävät, tämä intuitio alkaa kasvaa ja muuttua.

"Sisäinen Jumala" –ajatus alkaa tulla elegantimmaksi tietyllä tapaa ja väärinymmärretymmäksi toisella. Tarkoitan tällä, että tämä maapallonne ja ihmiskuntanne alkaa muuttua, eikä se vaikuta vain valotyöntekijöihin, ei vain vanhoihin sieluihin, vaan koko ihmiskuntaan. Tämän planeetan magneettiverkon muuttumisen ja sen tosiasian myötä, että aurinkokuntanne siirtyy kirjaimellisesti uuteen paikkaan galaksissa, uudelle alueelle, se on täynnä energioita, joita ette ole koskaan ennen nähneet. Se muuttaa kaiken. Se muuttaa aurinkonne heliosfääriä ja siksi se vaikuttaa magneettiverkkoonne. Jotkut katsovat tätä ja näkevät uutta säteilyä, jota he pelkäävät. Oletteko nähneet eroa aurinkonne käyttäytymisessä viime aikoina? Se ei ehkä pysy täsmälleen samoissa säteilymalleissa kuin ennen. Kaikki nämä asiat edustavat energiayhtymää, joka muuttaa ihmiskuntaa. Se vaikuttaa tapaanne ajatella ja tuntea. Se laajentaa ideoita ja havaintoja ja vaikuttaa myös niihin henkisiin ennakkoluuloihin, joita ihmisillä on ollut aioneita.

No niin, vanhat sielut joille kaikki on tuttu juttu elämien ajalta (kokeneet sielut), ymmärtävät, miksi tämä tapahtuu. Te olette tulevaisuuden opettajia, koska ympärillänne olevat tulevat luoksenne töissä ja leikissä tai perheessä ja kysyvät, miten voitte pysyä rauhallisena tai iloisena. Te olette niitä! Siksi kuuntelette tätä kanavointia. Se tehtävä ei ole vaikea, jos ette pelkää, mutta haluan teidän ymmärtävän yhteyden, koska on muutamia arvoituksia, kuten kutsumme niitä.

Rakkaat ystävät, DNA:nne on osittain moniulotteinen. Tämä ei oikeastaan ole kovin kiistanalaista. Kumppanini on kertonut faktoja joistain kvanttibiologeista, jotka tietävät tämän ja jatkavat sen tutkimista. Tosiaankin osa DNA:sta on enemmän kuin ajattelette. Kokeissa on näkynyt ja todistettu, että DNA ei ole vain kemiaa. Positiivinen todiste osoittaa, että DNA:n läsnäolo kontrolloidussa kokeessa muuttaa atomihiukkasten pyörimistä kvanttikentässä. Tämä kertoo tiedemiehille, että on kvanttista syy- ja seuraustoimintaa ja siksi DNA:n täytyy olla pieni kvanttilähde.

Viime kerralla kun olimme yhdessä, annoin teille kanavoinnissa informaatiota, jossa sanottiin: "Kvanttitoimintaa ei voi nähdä ilman kvanttilähdettä." Jos siis teillä on jokin kaunis, uusi kvanttikeksintö, se on täytynyt kehittää kvanttilähteestä. Ei voi saada 3D-lähdettä luomaan kvanttivaikutusta. Tämä kiteytyy tänään sellaiseksi yhteenvedoksi, että DNA:ssanne on kvanttiominaisuus, joten se on pätevä kvanttimuutosten lähteeksi. Tietoisuutenne on osa DNA:ta. Ihmistietoisuus alkaa kasvaa, ja alatte tehdä tietoisuudellanne asioita, jotka hätkähdyttävät toisia. Ensimmäinen on kyky nuortua ja parantaa sairaus, pääasiassa omassa kehossanne.

Viisauden lisääntyminen alkaa siis ensin teistä ja sitten se yleistyy muihin ajan kuluessa. Mutta rakkaat ystävät, se alkaa teistä. Kerron teille jotain aiemmin. Sanoin: "Tämä muutos koskee kaikkia." Mainitsen myös, että nämä muutokset ovat hitaita eivätkä välttämättä heti ilmeisiä. Mutta sitten kun teillä alkaa olla parempi intuitio ja alatte käyttää parempia ratkaisuja jokapäiväisiin ongelmiin, ihmiset tulevat luoksenne ja kysyvät, miten selvitit sen, eikä teillä ole vastausta. Se on uutta intuitiota, ja se alkaa enimmäkseen vanhoista sieluista.

Haluan käyttää esimerkkiä, ja se on vertauskuva. Tämä esimerkki on yhdestä suosikkinisäkkäästäni – valaasta. Valaat suunnistavat lisääntymispaikoilleen ja ruokapaikoilleen magnetismin avulla. Valaiden elimistössä on ns. magnetiittia*. Se on vuorovaikutuksessa niiden tietoisuuden ja aivojen kanssa niin, että niistä tulee intuitiivinen suunnan löytäjä. Valailla on sisäinen kompassi, mutta ne eivät tiedä sitä. Ne menevät vain intuitionsa mukaan.

Tämän todistamiseksi vien teidät 20 vuotta taaksepäin. Saatatte muistaa, että monia valaita rantautui säännöllisesti, jotkut niistä myös juuri tälle rannikolle [USA:n itärannikko], ja se huolestutti monia. Kummallista siinä oli, että ne vastustivat pelastamista. Valas rantautui ja sitten se vedettiin pyrstöstä takaisin avomerelle. Vapauttaminen sai aikaan hurrausta aluksissa, mutta valas rantautui vaan uudestaan! Mitä tapahtui, rakkaat ystävät? Kerroimme teille. Magneettiverkko oli muuttunut, kuten ennustimme silloin, joten "pohjoinen" oli nyt vähän toinen kuin aiemmin. Automaattinen "kompassisuunta" jota valaat olivat käyttäneet sukupolvien ajan, vei ne nyt suoraan tietyille rannoille, avomerimatkalle ohjaamisen sijasta. Ne seurasivat vain samoja magneettilinjoja, joita ne olivat seuranneet sukupolvien ajan. Valailta vei kokonaisen sukupolven tai enemmän ymmärtää, että tarvittiin uutta reittiä. Tänä päivänä ne eivät rantaudu niin kuin silloin. Miksi kerron teille tämän?

Leikitään hetki, että valaalla olisi vähän enemmän älyä kuin luulette ja voisitte haastatella, mitä valas ajattelee ja mitä sen mielessä liikkuu. Haastatellaanpa siis herra Valasta:

"Herra Valas, mikä sallii teidän suunnistaa näille ruoka- ja lisääntymispaikoille ympäri planeettaa? Näytätte tietävän, minne olette menossa?"

Ja valas saattaisi vastata: "Minulla ei ole aavistustakaan, pikkuinen. Teen vain niin."

Rakkaat ystävät, jos joku kysyisi, miten tiedätte, että on Jumala, mitä sanoisitte? "Minä vain tiedän", saattaisitte sanoa. Se on sama asia. Se on luontaista ja vaistonvaraista. On teidän tietoisuudessanne, että luoja on sisällänne. Voidaksenne ymmärtää tämän paremmin, minun täytyy kertoa teille, että sisällänne on kirjaimellisesti osa luojaa. Se ei ole muisto tai vertauskuvallinen hopealanka, joka yhdistää teidät. Ei, se on fyysinen ja kvanttisesti DNA:ssanne.

Siksi teistä tuntuu kovasti kodilta, kun yhdistytte. Rakkaat ystävät, kun tulette paikkaan, jossa tunnette olevanne yhdistynyt ja kolmikkotasapaino (sydän, käpylisäke ja aivot) toimii, heräätte tälle DNA-osallenne ja keskeytätte kaiken. Ette edes ikäänny! Tiedätte, että yhteys on todellinen, ja silloin saatatte istua itkemässä siitä ilosta, että teillä on sellainen yhteys kaiken kanssa. Se on kaikki, mitä olette. Olette osa luomakuntaa, ja tiedätte sen. Tiedätte ja erotatte sen, ja on monia, jotka osaavat mennä tähän pyhään paikkaan ja tuntea tätä iloa, erityisesti uudessa energiassa.

Mutta haluan kertoa teille tämän: tämän uuden energian vuoksi toiset tuntevat osan tästä yhteydestä ja alkavat käyttää sitä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä henkisen luovan lähteen kanssa. Hämmentävää? Esitän teille kysymyksen, retorisen kysymyksen, ja voitte vastata siihen mielessänne: "Onko ihminen, joka taivuttaa lusikoita, henkinen?" Ajatelkaa nyt hetki. Hänen on täytynyt mennä kvantti-DNA:n moniulotteiseen osaan ja vetää se tietoisuuteensa voidakseen käyttää sitä ja muuttaa fysiikkaa. Kuunnelkaa: he tekevät sitä ja se on totta. Heidän tietoisuutensa siis toimii hyvin korkealla tasolla voidakseen vaikuttaa metalliin lusikassa. He pystyvät tekemään tämän kerta toisensa jälkeen, ja ihmiset katsovat heitä, ja jotkut itse asiassa palvovat heitä, koska heillä on "jotain erityislaatuista".

Haluan kertoa teille tämän: voi tehdä kaikkea sitä olematta henkinen. Voi tehdä kaikkea sitä olemalla edes henkisesti yhdistynyt. Ollaanpa vähän henkilökohtaisempi. Sanotaan, että planeetalla on mestariparantaja, joka voi alkaa ilmentää asioita [luoda esineitä] ja joka voi parantaa monia ihmisiä. Tämä on vertauskuva. En puhu todellisesta henkilöstä. Annan teille vertauskuvan, ja haluan teidän pysähtyvän ja kysyvän itseltänne: "Onko tämä henkilö yhdistynyt?" Ja sanoisitte: "Kyllä! Hänen täytyy olla yhdistynyt! Katso, mitä hän tekee! Tämän täytyy tulla Jumalalta." Rakkaat ystävät, minäpä kerron teille, mistä se tulee. Se tulee uudesta ihmistietoisuudesta, joka alkaa tulla elegantimmaksi ja tehokkaammaksi. Se on tietoisuus, joka alkaa käyttää tuota moniulotteista kvanttiosaa sisällä, joka voi muuttaa fysiikkaa ja nähdä malleja ja auttaa ihmisiä, hän ei ehkä kuitenkaan ole yhdistynyt.

Tässä on enemmän kyse erottelukyvystä kuin koskaan ennen. Takaisin valastarinaan – yhtäkkiä tapahtuu muutos ja valaastamme alkaa tulla älykkäämpi. Valas sanoo: "Katso, sisälläni on jotain, joka on melkein kuin kompassi, mutta automaattisuuden ja piilossa olemisen sijasta, sitä voi nyt kontrolloida. Voin mennä itään tai länteen tai luoteeseen tai koilliseen joksikin aikaa vain katsomaan, mitä siellä on. Sisäinen kompassini sallii minun mennä minne tahansa tutkimaan ja sitten voin palata lisääntymiskurssiin."

Valaat eivät koskaan tee sitä. Ne ovat reitillä, joka liittyy niiden selviytymiseen. Sitä ne tekevät, ja siksi niitä voi aina löytää samoista paikoista. Niillä on automaattikompassi, mutta sanotaanpa, että jotkut niistä päättivät, että ne voisivat tehdä jotain muuta. Tekeekö se valaasta oikeastaan yhtään erilaista? Tekeekö sen uuden lahjan tutkiminen siitä valaistuneen, joka on synnynnäisesti sen sisällä?

Rakkaat ystävät, sisällänne on DNA:n moniulotteinen osa, jonka on tarkoitus olla yhteydessä keskuslähteeseen. Todellinen yhdistyminen merkitsee kolmikon tasapainoa. Tuomme tämän informaation teille taas: ehjä ihminen joka on täysin yhdistynyt, voi tehdä kaikkia asioita, joita olen maininnut yllä, mutta "suurin niistä on rakkaus". Tämä rakkaus ja myötätunto on loogisten aivojen, ihmissydämen ja käpylisäkkeen yhteensulautumista. Tasapainoisessa tavassa käpylisäke lähettää ja vastaanottaa pyhää energiaa ja saa apua kvantti-DNA:lta yhdistyä luovaan lähteeseen.

Kuunnelkaa: jos hävitätte käpylisäkkeen ettekä koskaan käytä sitä ja tukahdutatte sydämen, olette pelkät aivot. Mutta voitte silti käyttää sitä, mikä on moniulotteisessa DNA:ssa! Tässä uudessa energiassa on monia, jotka menevät eteenpäin ja vaikuttavat tekevän asioita, jotka ylittävät sen, mitä toiset osaavat tehdä. He tekevät sen henkisyyden valepuvussa, kuitenkaan he eivät ole yhdistyneitä. Tämä on osa niitä ongelmia ja arvoituksia, joita kerroimme alkavan olla uudessa ihmisenergiassa. Se ei ole väärinkäyttöä, rakkaat ystävät, sillä se ei ehkä ole tarkoituksena. Se on vain tietämättömyyttä – he eivät tiedä, että he eivät ole yhdistyneet.

Minäpä kerron teille jotain, vanha sielu: melkein kaikki tässä huoneessa ovat yhdistyneet jollain tavalla. Elämästä toiseen, kuten valailla, teillä on ollut kompassi ja nyt olette oppineet menemään haluamaanne suuntaan. Opitte käyttämään tuota yhteyttä elämänne parantamiseen. Voitte puhua soluillenne ja ilmentää erilaisen todellisuuden. Mutta jos ette ole yhdistynyt rakkauteen, teette asioista vain parempia itsellenne.

Parantajalla joka on todella yhdistynyt, tapahtuu eksponentiaalinen lisäys parantamisvoimassa entiseen verrattuna, se ei ole vain jotain tehokkaampaa. Joku joka tekee pelejä ja taivuttaa lusikoita, tekee vain pelejä ja taivuttaa lusikoita. Hän voi olla myös yhdistynyt, mutta miten sen tietää? "Mutta suurin niistä on rakkaus." Rakkaat ystävät, kuka tahansa yhdistynyt ihminen näyttää teille hyväntahtoisuutensa, ilonsa ja rakkautensa ja myötätuntonsa toisia kohtaan. Varokaa turhautunutta ja vihaista parantajaa. Varokaa turhautunutta ja vihaista lusikan taivuttajaa. Jos hän vihainen, tasapainoton, egon motivoima ja tolaltaan, hän ei ole yhdistynyt. Sitä ei ole kovin vaikea erottaa, rakkaat ystävät, mutta näette enemmän tätä.

Ne jotka sanovat kanavoivansa, mutta kuitenkin heidän ympärillään on draamaa, eivät ehkä kanavoi mitään muuta kuin itseään. Ne jotka sanovat kanavoivansa, mutta kuitenkin he ovat turhautuneita ja vihaisia, kanavoivat ehkä vain itseään. Voitte tuntea sen heidän äänestään tai siitä, mitä he kertovat teille. Ovatko he vaativia kanavoidessaan tai halventavatko he teitä? Käskevätkö he teidän tehdä asioita, joita ette halua tehdä, tai käyttävät "pelkotyökalua" teidän pelottelemiseen? Jos näin on, he eivät ole yhteydessä kauniiseen, myötätuntoiseen, luovaan lähteeseen.

Ei ole kovin vaikea erottaa, kuka on tasapainossa ja kuka ei, ja tämä on avain. Kuuntelevatko he teitä? Osoittavatko he rakkautta elämässään? Tulee lisää niitä, jotka teidän täytyy erottaa. Etsikää todellista hyväntahtoisuutta, "kulissien takaista" hyväntahtoisuutta, ei mitä he näyttävät teille julkisesti. Etsikää, elävätkö he rakkauteen ja ystävällisyyteen perustuvaa elämää. Sitä ei ole kovin vaikea nähdä, ja tämän kolmikko saa aikaan.

Vanhat sielut jotka olette tässä huoneessa tai kuuntelette tätä, kuunnelkaa. Teillä ei ole koskaan ollut parempaa aikaa yhdistyä. Jos teillä on pelkoa ja turhautumista tällä hetkellä, mietin, oletteko oikeasti tajunneet. Ajattelette liikaa, aivonne ovat raskaasti tässä prosessissa ja olemme sanoneet tämän aiemmin. Aivojen täytyy olla mukana kolmikossa. Aivonne ovat selviytymisinstrumentti ja niitä tarvitaan. Teidän täytyy ottaa tasavertaisesti myös sydän ja käpylisäke aivojen mukaan. Selviytyminen on juoksemista karkuun Bengalin tiikeriä. Selviytyminen on reagoimista pelkoon. Mutta tämä uusi energia reagoi rakkauteen.

Se on uutta selviytymistä, kun kuljette tällä planeetalla. Se antaa mestaruutenne kaikkien nähtäväksi. Kaikkialla missä kuljette, Gaia tietää, että mestari kulkee siinä. Sanotte ehkä: "En ole mestari, en oikeasti." Mistä saatte tämän informaation? Kuka kertoi teille sen? Toistatteko jotain, minkä opitte joltakulta toiselta? Kenties vanhempanne tai opettajanne kertoivat teille, että olette "vähemmän kuin"? Kenties ajattelette, että on teiltä leuhkaa tai egoistista kantaa Jumalan rakkautta? Ei ole! Haluan teidän seisovan suoremmassa tietäen, että ansaitsette yhteyden. Voitte lähteä tästä paikasta tietäen, että tietoisuutenne voi muuttaa kaikki asiat elämässänne, tuoda myös parantumisen jota haluatte. Olette kontrollissa enemmän kuin koskaan aiemmin.

Älkää antako tilanteiden määritellä itseänne enää. Antakaa Jumalan rakkauden määritellä teidät. Antakaa sen osan, joka on moniulotteinen ja yhteydessä kolmikkoon, määritellä teidät. Kun vanha energia esittäytyy, kuten usein tapahtuu, älkää antako sen määritellä itseänne. Voitte pirstoa vanhan energian rakkauden katseella – kuuletteko minua? Voitte pirstoa vanhan energian hyväntahtoisella ja puhtaalla sydämellä. Vanha energia juoksee teitä karkuun, eikä se halua teitä lähelleen.

Vanha energia ei voi pyöriä draamassa kanssanne – tiesittekö sen? Se ei voi. Ystävät tai muut joita tunnette ja jotka pyörivät vanhassa energiassa, kulkevat toiseen suuntaan, kun tulette lähelle, koska he tietävät, että te ette osallistu heidän pyörimiseensä. He tietävät sen! On enemmän kuin koskaan yhteentörmäystä uuden energian ihmisten ja vanhan energian välillä. Sitä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä. Ei voi olla raakalaismaista energiaa, kun valo alkaa syttyä. Olemme kertoneet teille aiemmin, että vanha energia on vaikeuksissa tällä planeetalla. Se juoksee toiseen suuntaan huutaen ja kirkuen. Vanha energia ei halua kuolla, kuitenkin sen kuolema on ehdoton kuluvan päiväntasausten prekession myötä. Kaikki uudet kalenterit ja muinaisprofetiat kuvaavat tätä muutosta.

Järjestelmät jotka eivät ole vilpittömiä, kaatuvat lopulta tämän vuoksi. Nämä vanhat järjestelmät aiheuttavat muutosongelmia, kunnes tulee aikaa, jolloin ne ovat asettuneet, ja vanhat sielut ovat paikalla kaikkea sitä varten. Rakkaat ystävät, olette sen kaiken eturintamassa ja teidän täytyy vain muistaa: "Suurin niistä on rakkaus."

Ei ole turhautumista, kun hyväksytte Jumalan rakkauden. Ei ole uhrautumista, kun hyväksytte Jumalan rakkauden. Kun kumppanini alkoi istua tuolissa, vei neljä vuotta vakuuttaa hänelle, että on ok kanavoida. Kaikki mitä hän tarjoisi vastalauseeksi, oli ennakkoasenteita, jotka hän oli oppinut niinä muutaman vuotena, jotka hän oli elänyt tällä planeetalla. Se oli, "mitä toiset olivat kertoneet hänelle", ei hänen oman arvostelukykynsä käyttämistä. Kun hän lopulta luopui noista vastalauseista ja päästi Jumalan sisään, kaikki muuttui. Hän kertoo teille, että kaikki muuttui.

Kutsun kaikkia teitä, jotka kuulette tämän äänen tai luette tätä, antamaan kaiken muuttua. Tunnistakaa ennakkoluulot ennakkoluuloiksi. Mitä toiset kertoivat teille – onko tämä totta vai ei? Onko se teidän todellisuutenne? Aiotteko todella uskoa jonkun muun sanat ja antaa sen sulkea oven Jumalalta elämäänne? Se ei ole edes loogista. Asiat muuttuvat. Kysykää vaikka valailta! Se ei ollut vertauskuva.

Ja niin se on.

Kryon

*http://articles.latimes.com/1990-05-21/local/me-108_1_magnetic-field/2

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.