VIISI KÄSITETTÄ UUDELLE IHMISELLE

 

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

7.2.2016 Red Deer, Alberta, Kanada

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

"Rakas Kryon, rakas Henki, rakas Jumala, mitä sellaista tämän planeetan vanhat sielut voivat tehdä tässä uudessa, muuttuvassa energiassa, mikä ei paranna ainoastaan tätä energiaa, vaan myös auttaa meitä itseämme? Mitä tapahtuu? Mitä voimme tehdä? Mitä meidän pitäisi tehdä?" Tätä kysymystä käsitellään tässä kanavoinnissa!

 

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

 

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Red Deerissä, Albertassa, Kanadassa.

 

*********

 

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

 

Taas kerran kerromme teille, että nimi "magneettipalvelu" on vertauskuva, sillä planeetan magneettiverkko sisältää sen, mitä kutsumme "tietoisuuden asenteeksi". Olemme kertoneet teille aiemmin, että te ette voisi elää tällä planeetalla ilman sitä. Aiemmin kerroimme, että Maan magneettiominaisuuksien oli muututtava tulevan tietoisuusmuutoksen vuoksi. Tämä oli siksi, että kaikki olisi valmista tulevaan. Tuota palvelua varten tulin alun perin, ja nyt kun verkkoryhmäni on saanut sen tehtyä, olen pelkästään viestintuoja.

 

Ihmiset ovat sanoneet: "No, mistä oikeasti tulet, Kryon?" Kerroin teille tänä aamuna, etten ole olento enkä ole yksi. Ihmisen ennakkoasenne ajattelee viestien tulevan vain yhdestä lähteestä. Sen sijaan olen luovasta lähteestä, aivan kuten te. Edustan puhdasta rakkaus- ja myötätuntotietoisuutta ja puhun sen ihmisen kautta, jonka näette istuvan tuolissa.

 

Onko tämä liian epätavallista teille? Kolmekymmentä vuotta hänen kuolemansa jälkeen, jota kutsutaan Jeesukseksi, tarsolainen Saulus oli vankilassa. Nyt hänen nimensä on kuitenkin Paavali ja hän kirjoittaa jotain, mistä jonain päivänä tulee pyhiä kirjoituksia. Hän istuu siinä itsekseen, ja tämä mies on täynnä iloa – kyyneliä virtaa hänen poskiaan pitkin, ja puolivalaistussa selissään hän piirtää sanoja, jotka monet miljoonat lukevat jonain päivänä. Niitä kutsutaan Jumalan sanaksi, mutta ne eivät ole. Ne ovat Paavalin sana, hänen ihanan Jumalansa vaikutuksen alaisena. Se on kanavointia. Hän vastaanottaa suoraa informaatiota Jumalan ihmeestä, mikä on tapahtunut maan päällä, ja rakkauden mestarista.

 

Mutta kun nykyajan mies istuu tuolissa ja antaa teille luovasta lähteestä päivitettyjä viestejä, jotka koskevat suurta muutosta, monet vastustavat ja sanovat: "Mahdotonta!" Tämä on teidän arvosteluanne, rakkaat ystävät, eikä uskoanne tuomita. Mutta pyydämme jatkuvasti teitä havaitsemaan – ainakin erottamaan tämän tilanteen ja tuntemaan sitä. Erottakaa sen energia, mitä kuulette tällä hetkellä. Aiotteko kuunnella näitä sanoja ja ymmärtää ja kuulla ne, vai aiotteko tuntea ne? Kehotamme teitä tuntemaan myötätunnon ja rakkauden teitä jokaista kohtaan, vai oletteko jo päättäneet, ettei sitä tapahdu?

 

Vanhan sielun kysymys

 

Tämä kanavointi on vastaus kysymykseen, jonka heräävät vanhat sielut usein esittävät:  "Rakas Kryon, rakas Henki, rakas Jumala, mitä sellaista tämän planeetan vanhat sielut voivat tehdä tässä uudessa, muuttuvassa energiassa, mikä ei paranna ainoastaan tätä energiaa, vaan myös auttaa meitä itseämme? Mitä tapahtuu? Mitä voimme tehdä? Mitä meidän pitäisi tehdä?"

 

Rakkaat ystävät, olen kertonut teille aiemmin, että joka kerta kun tähän kysymykseen vastataan, tuo vastaus kehittyy lineaarisen aikanne kuluessa. Mahdollisuudet muuttuvat ja siksi olette todellisuudessa, jota ette ole koskaan ennen kokeneet. Tämä on uutta. Tuntuu ehkä siltä, että on kuin eilinen tai toissapäivä, mutta mahdollisuudet ovat muuttuneet kaikkialla ympärillänne. Sellaista muutosta jota henkilökohtaisesti odotitte, ei ehkä tule lainkaan, mutta tuleekin jotain parempaa. Tilanteenne on aina dynaaminen [muuttuva]. Ei ole mitään tiettyä energiamäärää, joka toimitetaan teille tietyllä aikataululla, rakkaat ystävät. Tietoisuutenne muuttaa elämänne mahdollisuuksia koko ajan. Se on kaunista.

 

Voin antaa teille nämä asiat, jotka aion antaa, koska edellä ovat olleet muut omanne kaltaiset maailmat, ja jotkut teistä ovat jo käyneet sen läpi. Olitte siellä. Akaasianne sanoo: "Tässä tämä tilanne on taas, ja tiedän, mitä tehdä. Olen nähnyt tämän aiemmin." Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Olette merkittävän ihmismuutoksen partaalla tällä planeetalla. Mitä voitte tehdä sopiaksenne yhteen tämän energian kanssa?

 

Viisi käsitettä

 

Aion antaa teille viisi käsitettä tänään, eivätkä ne ole helppoja. Se ei ole luettelo suoritettavaksenne, rakkaat ystävät, koska emme anna luetteloita. Sen sijaan nämä ovat käsitteitä, ja sanon, että tämä ensimmäinen on ensisijainen – toisin sanoen, se on ensimmäisenä joka kerta, kun puhumme tästä aiheesta.

 

Ensimmäinen

 

Olette tulleet tietoiseksi tästä kokemuksesta. Tämä englanninkielinen sana merkitsee suurin piirtein uskomuksen vahvistamista. Uskotte gravitaatioon, koska olette nähneet sen syntymästänne saakka. Se on näkymätön, mutta uskotte siihen niin vahvasti, että te ette edes ajattele sitä. Se vain on. Olette tulleet tietoiseksi gravitaatiosta. Se ei ole jotain, mihin uskoisitte kuin esimerkiksi hammaskeijuun lapsena. Ei, vaan siitä on tultu tietoiseksi ja siitä tulee osanne viimeiseen hengenvetoonne saakka. Uskotte gravitaatioon.

 

Pyydämme teitä tulemaan tietoiseksi siitä uskomuksesta, että energia johon siirrytte, on hyvin erilaista kuin se energia, josta olette tulleet. Tämä on ensimmäinen ja ensisijainen. Teidän täytyy vakiinnuttaa tämä uskomusjärjestelmäänne niin vahvasti, että kaikki mitä teette tästä eteenpäin, tunnistaa uuden energian uudeksi normaaliksi. Se ei koskaan enää palaa entiselleen ja se on osa uutta suunnitelmaa. Ikään kuin kuolitte ja tulitte takaisin vähemmän gravitaation kera, ja voitte tehdä enemmän asioita. Se on ikuisesti, ja näin teidän täytyy tulla tietoiseksi siitä.

 

Rakkaat ystävät, tämän tarvitsee olla aina ensimmäinen näistä viidestä, koska ette pysty tekemään mitään, ellette usko, että tämä muutos on tapahtunut ja se on totta. Muutos on dynaaminen ja se jatkuu. Samalla tavalla kuin kääntäessänne sivun, luette uusia sanoja uudessa romaanissa, mutta sivu pysyy käännettynä. Ette saa mennä taaksepäin lukemaan, mitä tapahtui aiemmin. Olette nyt sivun kääntämisen ohi ja koette uutta energiaa. Tulette tietoiseksi siitä uskomalla, että se tapahtuu.

 

Toinen

 

Numero kaksi on "muutoksen salliminen". Voi, itsepäinen ihmisolento, totu muutokseen! Asiat muuttuvat, ja kenties ne eivät muutu suuntaan, jota olit suunnitellut? Miltä se sinusta tuntuu? Voi, "yksikköihminen", voitko ymmärtää, että muutoksen salliminen on kypsymistä? Voitko ajatella yhden ja ainoan laatikon ulkopuolella? Voitko istua siinä ja sanoa: "Tämä tai jotain parempaa. Sallin kasvun. Sallin itsessäni tietoisuusmuutoksen, joka saattaa muuttaa elämäni tavalla, jota en ole koskaan edes ajatellut"? Miten paljon pelkäät tätä? Pelossa on kyse muutoksesta. Siinä ei ole kyse siitä, minne muutos on menossa. Kyse on vain itse sanasta – muutos! Niinpä toinen kohta tässä viiden joukossa on sallia itsenne hyväksyä muutokset ilman pelkoa.

 

Katsokaa näiden asioiden numerologiaa. Numero yksi on aina uusi alku – se on helppo. Numero kaksi käsittelee usein kaksinaisuutta, ja kaksinaisuus on usein ensisijainen muutospelko. Ette halua todellisuutenne siirtyvän pois siitä keskipisteestä, johon olette tottuneet, eikö niin? Kyse on usein selviytymisestä valon ja pimeyden välissä. Kaksinaisuus johon olette tottuneet, tuo valon ja pimeyden välinen tasapaino, on mukava. Nyt yhtäkkiä henki haluaa työntää sitä vähän, jotta vangitsette vähän enemmän valoa ja pimeys alkaa vähentyä elämässänne. Se saa melkein kaiken muuttumaan! Sallitteko sen vai ette? Usko muutokseen ja sen salliminen ovat kaksi ensimmäistä.

 

Katselemme teitä verhon toiselta puolelta ja tiedämme, että kaikki mitä käytte läpi, on kuin vanhojen tapojen muuttamista. Mutta ne ovat vain tapoja, sitä ne vain ovat. Olette kuin sellainen, jolla on supervoimia: osaatte lentää, mutta teidän on vain liian mukava kävellä. Vertauskuva on selkeä – muutoksen salliminen.

 

Kolmas

 

Seuraavat kolme ovat käytännöllisempiä, mutta hyvin vaikeita. Kun teillä on luja usko ja sallitte asioiden muuttua, olette nyt valmis yhteen suurimmista askelista. Numero kolme on "myötätuntoinen toiminta". Kaikki mitä teette tästä eteenpäin, tapahtuu myötätunnon näkökulmasta.

 

Kuvitelkaa menevänne tietä pitkin, olette autossa ja joku estää kulkunne! Hän soittaa torvea teille, käyttäytyy kuin idiootti ja typerys ja huutaa teille jotain. Miltä teistä tuntuu? Onko mahdollista viedä tuo tilanne myötätuntoiselle tasolle? Oikeasti? Vastaus on "kyllä". Ensinnäkin, älkää antako sen vaikuttaa itseenne. Onko jokin universaali laki, joka sanoo, että teidän täytyy nyt olla vastavuoroisesti vihainen? Olette myötätuntoinen ihminen, joten antakaa viha- ja turhautumisnappuloiden olla kytkeytymättä siinä määrin, ettei tapahdu mitään reagointia. Sen sijaan voitte ajatella vain, että tuolla ihmisellä on huono päivä. Niinpä hidastatte ja annatte hänelle enemmän tilaa, jotta hänestä tuntuu paremmalta. Ei tarvitse kantaa kaunaa, ei tarvitse tiuskaista, ettekä te huuda hänelle takaisin. Toimitte myötätuntoisesti kaikessa, mitä teette.

 

Elämässänne saattaa tapahtua asioita, jotka liittyvät kommunikointiin toisten kanssa ja jotka normaalisti saattaisivat loukata tunteitanne. Elämänne on ainutlaatuinen, ja ihmisten sanomat asiat saattaisivat loukata sydäntänne. Tässä on kyse pettymyksistänne, jotka liittyvät ympärillänne oleviin ja siihen, miten he käyttäytyvät. Rakkaat ystävät, tämä on vain inhimillistä. Mutta mitä jos kaikki mitä teette näiden pettymysten tuloksena, tulee myötätuntoisesta sielusta, joka näkee kaiken eri tavalla? Myötätuntoisessa tavassa ei ole oikeasti ketään, joka voi koskaan loukata tunteitanne, koska tiedätte, kuka olette. He eivät voi määritellä teitä ja tehdä teistä jotain, mitä ette ole, koska he sanovat asioita. Todellinen ongelma on, että nämä yksilöt ovat luultavasti epätasapainossa tällä hetkellä ja heillä on vain huono päivä. Näettekö, mitä sanon?

 

Myötätuntoinen toiminta tulee myötätuntoisesta sydämestä, vaikka mikä olisi. Se on vahvuuden ja viisauden paikka. Joidenkin teistä jotka kuuntelette tätä, on kuultava tämä: ei ole heikkoutta olla myötätuntoinen. Mestarit jotka kulkivat tällä planeetalla, uhkuivat myötätuntoa! He lähettivät sitä! Ne samat joita saatatte palvoa, ovat pelkkää myötätuntoa. He eivät olleet heikkoja, rakkaat ystävät. Niinpä mitä tahansa teille onkin kerrottu ystävällisestä ja myötätuntoisesta ihmisestä, teidän täytyy järjestää havaintonne uudestaan. Tasapaino on vahvuutta. Myötätunto on vahvuutta. Tasapainoinen ihminen saa harvoin sairautta – tiesittekö tämän? Tasapainoisella ihmisellä on sitä, mitä kutsutaan synkronismiksi. Toiset kutsuvat sitä tuuriksi. Synkronismia on olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja saada täydelliset asiat tapahtumaan, koska ne ovat tulosta myötätuntoisesta toiminnasta. Myötätunto on itse asiassa energiaa, joka työntää sivuun koko ajatuksen tuurista tai sattumasta. Kontrolloitte omaa todellisuuttanne.

 

Se on kaunis paketti, eikö vain? Silloin kun aloitatte myötätuntoisen toiminnan polun, kaikki muuttuu. Tämä oli numero kolme. "Kolme" on katalyytti numerologiassa. "Katalyytti" on sana, jota käytetään kemiassa usein aineesta, joka muuttaa asioita ympärillään, ja samalla pysyy usein itse samana. Myötätuntoinen ihminen muuttaa ympärillään olevia sen sijaan, että nämä vaikuttavat häneen. Teihin ei kiinnity negatiivisuutta. Se on varsinainen voimapaikka, ja toiset haluavat usein olla kanssanne. Muutatte sitä maata, jolla kuljette!

 

Neljäs

 

Numero neljä – henkinen näkökyky. Haluan teidän alkavan nähdä suuremman kuvan. Haluan teidän näkevän Jumalan kaikessa. Haluan teidän katsovan ulos ja näkevän Jumalan puissa, maassa ja siinä valossa, jota tulee auringosta. Haluan teidän tuntevan Jumalan lämmön, jota säteilee teihin, silloinkin kun olette pimeässä.

 

Myötätunto on yksi asia, mutta henkisellä näkökyvyllä voitte nähdä luovan lähteen kaikissa asioissa ja toisissa ihmisissä. Sillä joka katkaisi tienne, on Jumala sisällä, aivan kuten teillä. Henkinen näkökyky, yhdistettynä myötätuntoiseen toimintaan, sanoo: "Siinä menee kaltaiseni olento, joka ei vielä tunne itseään – ei vielä."

 

Myötätuntoinen sielu joka oli numero kolme ja jolla on henkinen näkökyky, näkee Jumalan kaikissa. Eikö se auta teitä tulemaan myötätuntoiseksi, kun joku huutaa teille päin naamaa ja vihan sijasta näette Jumalan heidän kasvoissaan? Voitteko tehdä sen? Teidän täytyy ajatella eri tavalla. Teidän ehkä tarvitsee olla enemmän planeetan henkisten mestarien kaltainen, koska tätä he tekivät.

 

Rakkaat ystävät, nämä asiat joita annan teille, ovat totta ja edustavat täsmällisesti uutta ihmisolentoa. Ette onnistuisi täysin ja 100%:sti kaikissa näissä, ellette harjoittele niitä. Numero yksi oli tulla tietoiseksi siitä, mikä on muuttunut. Kun tulette tietoiseksi jostain, se ei tapahdu hetkessä. Teidän täytyy työstää sitä. Uskomuksen täytyy vähitellen vakiintua aivoihinne, kun näette todisteita siitä ja lopulta se tulee tietoiseksi itsestään. Koulutatte itseänne tulemaan tietoiseksi ja uskomaan. Muutoksen salliminen on itsenne kouluttamista hyväksymään asiat, jotka saattavat olla erilaisia. Työstätte sitä koko ajan. Myötätuntoinen persoonallisuus tulee hitaasti, ei kaikki kerralla. Älkää tunteko epäonnistuneenne siksi, että turhaudutte tai suututte. Se on vain muistutus, että te ette olleet vielä myötätuntoinen. Ja henkinen näkökyky tulee ajan kanssa, rakkaat ystävät – se tulee ajan kanssa.

 

Tulee aika, jolloin kaikki mitä katsotte, on Jumalan valossa – täysin eri perspektiivi. Tarjoilija joka tulee ravintolapöytäänne, ei ole lainkaan palvelija, vaan tämä henkilö on kaunis ihmisolento, joka kantaa Luojan valoa. Hymyilette tarjoilijalle ja haluatte halata tuota ihmistä ja sanoa kiitoksen pöytään tulemisesta. Onko tämä liian kummallista teille? Onko liian outoa nähdä ensin kauneus, tuomitsemisen ja kritiikin sijasta? Kohtelette toisia lopulta eri tavalla, eikä se ole heikkoutta. Suurin vahvuus joka teillä voi koskaan olla ihmisenä, on nähdä Jumala toisissa. Ulkona näette Jumalan puissa ja tiedätte, että on jumalainen järjestelmä ja te olette osa sitä ja se on osa teitä. Voitte pakahtua ilosta ja rakkaudesta pelkästään sen vuoksi, että olette osa tuota järjestelmää. On siis erilaista, kuin teille opetettiin.

 

Viides

 

Numerologiassa "viisi" on muutos, ja se on yksi vaikeimmista ominaisuuksista, koska se edellyttää kärsivällisyyttä. Ihminen haluaa kaiken nyt. Näettekö? Tiedän, keitä täällä on! Teille on synnynnäistä, että haluatte asiat välittömästi. Olemme puhuneet tästä monta kertaa. Kun auktoriteetti puhuu, hän haluaa jotain nyt. Joka ikinen kerta kun on ohjeita jonkin suorittamiseen, on työntöä tehdä se tuossa hetkessä, ei myöhemmin. Ihmiset haluavat, että asiat toimitetaan heille nopeasti, ja he haluavat toiminnan tapahtuvan välittömästi.

 

Teidän täytyy harjoitella synkronismiin rentoutumista. Kuunnelkaa: ne asiat joita monet teistä pyytävät, ovat riippuvaisia toisten asioiden tapahtumisesta ensin! Rentoutukaa!

 

Nämä toiset asiat ovat asioita, joihin teillä ei näytä olevan kontrollia, mutta on mahdollisuuksia niiden muuttumiseen. Jos voitte odottaa sitä ja olla olematta turhautunut tai vihainen, se on tehtävä. Vuosia ja vuosia sitten kun aloitin kanavoinnin kumppanini kanssa, puhuimme lipusta junaan ja seisomisesta raiteilla. Olette ansainneet lipun ja maksaneet siitä. Juna tulee, mutta ette vain tiedä milloin! Koska olette kärsivällinen ihminen ja tiedätte, että juna tulee, rentoutukaa siis siihen ja viettäkää mukavaa aikaa odottaen sitä. Tämä on sen valittamisen sijasta, että se on myöhässä. Kärsivällisyyttä!

 

Henkinen kärsivällisyys on kultaa. Se on vaikeaa. Mikään näistä viidestä asiasta ei ole luontaista kenellekään teistä. Teillä ei syntyessänne ollut mitään niistä, ja siksi ne ovat vaikeita. Mutta ne ovat hyvin saavutettavia, rakkaat ystävät!

 

Älkää työstäkö niitä yksi kerrallaan, paitsi ensimmäistä. Tehkää siitä ensimmäinen. Tulkaa tietoiseksi siitä, mitä teette. Ymmärtäkää ja uskokaa, ja sitten muita voitte työstää kaikkia kerralla. Jotkut teistä ovat parempia yhdessä kuin toisessa, ja tämä johtuu siitä, että olette ainutlaatuinen ja persoonallisuutenne on summa entisten elämienne oppitunneista ja kokemuksista. Älkää verratko merkintöjä toisten kanssa ja sitten tunteko, että teette sen väärin. Kuulitteko minut? On taipumusta tulla yhteen ja homogenisoida kaikki luetteloksi, ja sitten ajatella niin, että jos ette vastaa yleisluetteloa, ette tee oikein. Ette voi tehdä näin – ette näissä asioissa, ette sieluyksilössä, joka olette ja joka on elänyt monta elämää.

 

Tiesittekö, että se mitä teitte viime kerrallanne täällä, vaikuttaa teihin tällä hetkellä? Se varjostaa sitä, miten hyvin pärjäätte näissä viidessä asiassa. Jotkut teistä ovat valmiita niihin, jotkut eivät. Ja joidenkin teistä täytyy harjoitella kovemmin kuin toisten. Lähestykää siis niitä kaikkia henkilökohtaisesti, ja kootkaa palapeliä itsenäisesti erossa siitä, mitä toiset kertovat teille, että teidän pitäisi tehdä. Eroatte kovasti toisistanne!

 

Haluan teidän tietävän, että kaikki tämä – ja sen oppiminen – on täysin normaalia ja hyväksyttävää Jumalan edessä. Te ette epäonnistu. Älkää verratko itseänne toisiin. Haluan teidän katsovan suoraan Luojan silmiin ja tietävän, että olette Luoja ja että kaikki mitä olen kertonut teille, on totta ja mahdollista. Se on vasta alkua. Tämän tulin kertomaan teille tänään.

 

Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan.

 

Ja niin se on.

 

Kryon

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.