KAKSINAISUUS – OSA 3

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
5.1.2020 Boulder, Colorado
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ensinnäkin: Missä ovat osat 1 ja 2?" Kaikki nämä puhtaaksikirjoitukset tehdään sadoista kanavointinauhoituksista, jotka ovat täällä. Ne on lajiteltu vuosittain ja paikoittain, joten voit helposti kuunnella osat 1 ja 2.

Onko sinulle koskaan opetettu, että kaksinaisuus tällä planeetalla on haaste niille, jotka ajattelevat henkisesti? Ajattele uudestaan. Kryon sanoo, että se on "suurin lahjamme". Tämä on kolmas osa esityksissä kaksinaisuudesta, ja se annettiin Boulderissa.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Boulderissa.

*******

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Sanon jotain jälleen niille, jotka ehkä sanoisivat: "No, en voinut olla huomaamatta, että tämä kanavointi tuli täällä hyvin, hyvin nopeasti." Jotkut aina sanovat: "No, se on todiste, ettei se ole oikeasti kanavointia, koska kaikki tietävät, että jos aiot kanavoida, sinun täytyy vetää monta kertaa syvään henkeä, puuskuttaa hetki, kääntää kasvot tiettyyn suuntaan ja syödä tietyllä tavalla." Kaikki se on muuttunut, rakkaat ystävät, sillä jokaisella täällä on kyky yhdistyä välittömästi.

En puhu istumisesta yleisön edessä mikrofonin kanssa. Puhun kyvystä tuntea asioita yli sen, mitä tietää, ja vastaanottaa informaatiota, joka ei välttämättä tule aivoista. Sitä tapahtuu tällä planeetalla, erityisesti vanhoilla sieluilla, ja se liittyy vapaaseen valintaan.

Tämä on kolmas kanavointi kolmen kanavoinnin sarjassa kaksinaisuudesta. Te jotka ette ole kuulleet kahta ensimmäistä, on tapa saada ne. Se on helppo tapa, ja silloin saatte nuo kaksi muuta viestiä. [www.kryon.com/freeaudio]

Kaksinaisuus

Tämä ei ole pitkä viesti, mutta se on syvällinen. Kerroimme teille, että "kaksinaisuus" ei ole negatiivinen sana, eikä se merkitse kamppailua. Vaikka jotkut määrittelisivät sen kamppailuksi, niin se on lahja. Se on alkuperäisestä Lähteestänne Jumalan antama lahja, joka salli teidän valita tuomitsematta.

Ihmisenä jolla on aistivuutta ja älykkyyttä, jokaisella teistä on kyky tehdä elämän palapeliä itse ja päättää, mitä energioita kohti haluatte hakeutua. On erittäin helppoa kutsua näitä energioita valoksi ja pimeydeksi, mutta se ei ole niin yksinkertaista. Teemme sen usein perusymmärryksen vuoksi. Mutta itse asiassa kaksinaisuus on tarkoituksenmukainen energia elämäänne varten, ja teidän täytyy tehdä valinta itse. Se on myös energia, joka on sopiva kulttuurillenne, planeetallenne ja ajallenne. Nuo sopivuusenergiat muuttuvat sukupolvien myötä, joten valinta ei ole helppo, koska tavoite muuttuu. Erottelukyvyn lahja toimii teillä. Planeetan vanhat sielut tunnistavat intuitiivisesti, että se toimii, mikä on lähimpänä Luojan alkuperäistä ydinenergiaa. Kaksinaisuus ei ole kamppailu, rakkaat ystävät. Se on arvokas valinta – vapaa valinta.

Yhtäkkiä tässä uudessa energiassa olette kuitenkin ajassa, jossa valinnat alkavat olla helpompia jonkin sellaisen vuoksi, mistä kerroimme teille viime kanavoinnissa: alatte saada apua. Jos haluatte kutsua tätä energiaa avuksi, niin antakaa palaa. Mutta se on itse asiassa te itsenne kanssa, rakkaat ystävät. Nimittäin yhtäkkiä valtava sielu joka on osa teitä ja on aina ollut, alkaa sallia teidän saada yleiskuvan ns. kentästä, jos haluatte kutsua sitä niin. Se tulee mahdollisuusenergioista, joita on kaikkialla ympärillänne, ja se alkaa olla intuitiivisesti tunnettavissa. Toisin sanoen, polkunne ei ole enää mysteeri. Sen voi aistia upealla uudella tavalla. Siis haluan antaa teille kolme suurinta valintaa, jotka ovat muuttuneet. No, varsinainen valinta ei ole muuttunut, vaan havainto siitä. Kykynne ilmentää se, on todellakin muuttunut.

Ensimmäinen valinta – Itsen määritelmä

Ensimmäinen vapaa valinta on täydellinen lupa määritellä itsenne. Ette ehkä oikein ymmärrä sitä, ennen kun annan teille tämän informaation.

Istukaa ja kysykää itseltänne: "Kuka minä olen?"

Haluan teidän visualisoivan kanssani hetken. Seisotte katsoen peiliin, päällänne on asu, joka sopii teille parhaiten, ja ihailette itseänne. Kaikki määritelmät siitä, kuka olette, ovat näkyviä teille. Jokainen niistä on liimattu teihin keltaisella huomiolapulla.

Ne ovat siinä kehollanne – kaikki nuo huomiolaput! Katsokaa niitä kanssani, myös niitä luottamuksellisia jotka määrittelevät teidät: syntymäpaikka, kulttuuri, kieli – tapanne käyttäytyä toisten kanssa, kulttuurissanne, kielessänne. Sukulinjanne on siinä, se joka on biologisessa DNA:ssanne. Perheenne on siinä, ja se mitä he ajattelevat teistä, on siinä. Huomiolappu, huomiolappu, huomiolappu, huomiolappu. [Kryon osoittaa esimerkkinä moneen paikkaan Leen keholla]

No, emme edes päässeet suuriin juttuihin, eikö niin? On ne järjestöt, joihin kuulutte ja jotka myös määrittävät kiinnostuksenne ja sen, kuka olette. Jos teillä oli ongelmia jonkin asian kanssa ja liityitte johonkin järjestöön, siitä on huomiolappu. Sitten ydin: on henkisiä järjestöjä, joihin teillä on ollut yhteys ja jotka ovat hyvin nopeasti kertomassa, kuka oikeasti olette. Joillakin teistä on yksi iso huomiolappu, jossa sanotaan "syntynyt likaisena". Se on teidän otsassanne, jos haluatte tietää. Se on iso juttu.

Siinä te siis olette, ja teillä on kenties satoja huomiolappuja kaikkialla, kun katsotte itseänne peilistä.

Nyt haluan antaa teille kehotuksen, ja kutsumme sitä "vapaaksi valinnaksi määritellä, kuka olette". Toteuttaaksenne tämän kehotuksen, haluan teidän ravistelevan itseänne kuin koira kylvyn jälkeen – vain ravistelkaa ja ravistelkaa ja ravistelkaa ja ravistelkaa. Antakaa noiden huomiolappujen pudota maahan. Antakaa jokaisen lapun pudota keholtanne ja maata maassa. Älkää pelästykö tästä, koska yksikään niistä ei pidä paikkaansa. Ei yksikään. Ei oikeasti. Ei edes sukupuolenne [Kryon hymyilee].

Uudelleenmäärittely

Aloitetaanpa sitten. "Kuka minä olen?" Tälle puhtaalle taululle, huomiolaputtomalle kehollenne, voitte alkaa kirjoittaa omianne ja sivuuttaa kaiken, mitä kukaan on koskaan sanonut, mukaan luettuna ne, joiden luotitte määrittelevän teidät. Rakkaat ystävät, useimmat ihmiset ovat tuomitsevia. Tämä on ihmisen perusohjelmointi- ja selviytymisominaisuus, mutta se ei ole aina kypsän vanhan sielun tietoisuudessa. Siis osa tätä harjoitusta on vaatia tuo kypsyys. Teillä on kyky vapaan valinnan myötä määritellä itsenne oikein. Loppujen lopuksi vain te tiedätte oikeasti, kuka olette. Te olette ainoa, joka voi tehdä tämän. Eivät muut.

Siis laitetaanpa uusi iso huomiolappu otsaanne: "Syntynyt suurenmoisena!" Tämä värähtelee totuutta ja näkyy joka kerta, kun katsotte itseänne peilistä. Voitte alkaa myös kirjoittaa noita muita määritelmä ja laittaa niitä ympäri itseänne. Olen rakkaus. Laittakaa se tähän [Kryon osoittaa sydämen aluetta]. Olen myötätunto. Laittakaa se tähän [Kryon osoittaa taas sydämen aluetta]. Olen terve. Laittakaa se tähän. Olen nuori. Laittakaa se tähän. Alkakaa laittaa näitä huomiolappuja ympäri itseänne, koska te olette ainoa, joka voi määritellä teidät!

Saatatte ajatella: "No, Kryon, se on melko selvää meille, jotka olemme tässä työssä." No, jos se on niin selvää, miksi kaikkia noita muita huomiolappuja on siinä? Monet valotyöntekijät ovat tosiaankin päättäneet määritellä itsensä, mutta miten moni ravisteli pois vanhat määritelmät? Hyvin harvat. Tämä johtaa syvään itsearvostuksen puutteeseen, rakkaat ystävät. Ajattelitteko koskaan sitä? Miksi tämän planeetan vanhat sielut, ne joilla on eniten informaatiota ja eniten kokemusta, ilmaisisivat suurinta itsearvostuksen puutetta? Vastaus? Liian monia vanhoja lappuja on edelleen kiinni teissä?

Puhun täällä monille ihmisille, jotka on määritelty ja jotka ovat uskoneet sen. Te uskoitte sen. Nyt on aika ymmärtää uudella tietoisuudella, että te olette ainoita, jotka voivat käyttää henkistä logiikkaa, henkistä tiedettä ja kaikkia muita asioita, jotka määrittelevät oikein, teidän omasta mielestänne, kuka todellisuudessa olette. Toisilla on tukku huomiolappuja, ja he ovat valmiita laittamaan niitä jokaiseen, joka sallii sen. Te olette sallineet. Tämä on numero yksi.

Toinen valinta – polun määritelmä

Numero kaksi on vapaa valinta määritellä oma polkunne. Saatatte ajatella, että tämä on myös ilmiselvä. Emme käytä huomiolappuja tällä kertaa, vaan käytämme niitä engrammeja ja synapseja aivoissanne, jotka on laitettu sinne alitajuisesti. Nämä "automaattiajattelun" tunteet reagoivat neuvoihin ja/tai informaatioon, jota teille on annettu, ja se menee suodattamattomana suoraan mieleenne. Mitä se olisi? Se on informaatiota, jota tulee ihmisiltä, joihin luotatte. Ovat he olleet sitten vanhempia, poliitikkoja, henkisiä johtajia tai mentoreita. Keitä tahansa he ovat, se liittyy informaatioon ja neuvoihin teidän polustanne.

Tästä tulee osa sitä, kuka olette, ja teidän polkunne tai osan siitä määrittelevät usein toiset. Nyt sanotte: "Odota hetki, Kryon, minä olen valinnut sen itse. Minua ei panostettu." Kyllä, rakkaat ystävät. Olette kuitenkin valinneet sen äärimmäisen ennakkoluuloisesti: kuunnelleen toisten neuvoja. Siis kuka oikeasti tekee tuon valitsemisen? Teidät saatiin vakuuttuneeksi. Te ette valinnut.

"No, Kryon, en usko, että minulle myytiin mitään. Siinä oli tolkkua, mitä sain niiltä ihmisiltä, joihin luotin ja joita rakastin. Tällä tavalla useimmat ihmiset saavat apua. Onko sinulla jokin vaihtoehtoinen ehdotus?" Kyllä, minulla on, ja se on tässä. Tänä päivänä teillä on uusi kommunikointikyky. Monet ovat kutsuneet sitä yhteydeksi kenttään – pääsette käsiksi mahdollisuuksiin, jotka ilmentyvät sillä hetkellä, kun annatte energiaa niille.

Oletteko koskaan oppineet jonkin uuden sanan, jota ette ollut kuullut koskaan ennen elämässänne, ja sitten seuraavalla viikolla kuulette sen kolme kertaa? Oivalsitteko, että olitte luonut sen? Se on paras esimerkki, jonka voin antaa teille oman todellisuutenne luomisesta. Silloin kun alatte keskittyä tietynlaisiin asioihin ja yhtäkkiä niitä tapahtuu, olette muuttaneet kenttää. Tämä on uutta. Kuunnelkaa: menneisyydessä neuvoja antoivat monet, jotka tekivät parhaansa, mutta he tiesivät vain oman aikansa energiasta. Oppikirjoja päivitetään usein sisältämään uudempaa ajattelua, joka johtuu uusista löydöistä. Sama pätee tässä.

Tässä on neuvoni. Ensimmäinen asia: olkaa yksin yhtenäisyystilassa Luojan kanssa, jossa olette rauhallinen ja onnellinen, ja tehkää tämä toteamus: "Rakas Henki, näytä minulle, mitä minun tarvitsee tietää." Teeskennellen sitä uuden energian sääntöä, että näin luotte oman todellisuutenne, odottakaa saavanne vastaus synkronismin avulla. Tämä muovaa polkuanne, eivät toisten neuvot. Tulette kokemaan sen.

Seuraava asia. Todetkaa: "Henki, tuo minulle ne, jotka tunnistan osaksi polkuani." Ja silloin, rakkaat ystävät, kumppanuuksia ilmestyy. Ja silloin, rakkaat ystävät, romanssi syntyy tai yltäkylläisyys alkaa muuttua elämässänne. Nimittäin toteamuksenne luo odotusenergian – todellisen energian joka menee kenttään. Oletteko kuulleet sen tänään tiedemieheltä? [Gregg Braden] Se on totuus. Olette syvästi oman polkunne kontrollissa.

Voi, tässä huoneessa on nyt kolme ihmistä, joiden täytyi kuulla se! Se mitä valitsette tänään, on hyvin erilaista kuin mikään, minkä toiset olisivat valinneet teille vanhemmassa energiassa. Kenties jotkut niistä jotka neuvoivat teitä tietyllä tavalla, ovat nyt siirtyneet verhon toiselle puolelle? Kerromme teille tämän: he taputtavat ja sanovat: "Kuuntele tuota kaveria tuolissa!" Koska he tietävät, että he tietävät. He ovat nyt hurrausjoukkonne. Tänä aikana paljastetaan suurempia totuuksia kuin minään muuna aikana ihmishistoriassa. Ei ole pettämistä löytää suurempi totuus, kuin teille opetettiin.

Kolmas valinta – oman energianne määritelmä tai valinta

Numero kolme. Teillä on valinta, vapaa valinta, määrittää oma henkilökohtainen energianne."Mitä se tarkkaan ottaen merkitsee, Kryon? Mitä tarkoitat "minun energiallani"?" Voitte kutsua sitä, miten haluatte, mutta kun ihmiset seisovat ympärillänne, mitä he tuntevat? Tietoisuus on energiaa. Siis, mikä on teidän tietoisuutenne? Mikä on se energia, jonka ihmiset tuntevat ollessaan vieressänne? Oletteko sellainen, jolla on vaikeuksia pelon kanssa? Monet valotyöntekijät pelkäävät usein jotain. Tämä ei ole syytös tai tuomitseminen, rakkaat ystävät, vaan se on fakta. Jotkut teistä ovat hyvin pelokkaita ihmisiä.

Kenties olet ihminen, jolla on ahdistusta monesta asiasta? Et ehkä halua olla tuo ihminen, mutta sitä sinä olet, kun istut siinä. Kenties siitä syystä olet täällä – auttaaksesi sillä? Tiedostatko, että lähetät kaikkea tuota pelkoenergiaa kaikkialle, minne menet?

Jotkut teistä ovat karkeita, ettekä tiedä sitä. Olemme puhuneet tästä aiemmin – valotyöntekijän alitajuisena luomuksena siitä, että on erilainen. Vanhemmassa energiassa jotkut teistä loivat persoonallisuuteensa asioita, jotka työntävät ihmisiä pois. Oletteko tietoinen siitä? Lähtevätkö ihmiset pois puhuttuanne heille? Oletteko koskaan analysoineet, miltä vaikutatte toisista ihmisistä? Kenties ette välitä? Olen kertonut teille, että tässä uudessa energiassa kaikki on muuttunut ja tarvitsemme valoanne … emme karkeuttanne.

Teillä on tänä päivänä vaihtoehto, ja voitte valita sen energian, kuka todellisuudessa olette, ja sen voi tehdä monin eri tavoin. Hyvin monet opettajat kertovat teille: "Näin teet sen." Annan teille ydinvastauksen nyt, kun istutte täällä, ja on vapaa valintanne kuulla ja hyväksyä se, tai sitten ei.

Todetkaa nämä asiat affirmaatioissanne: "Valitsen olla rauhallinen. Valitsen olla ahdistumatta asioista, joista ahdistuin ennen. En enää anna toisten suututtaa minua. Olen ystävällinen ja hyväntahtoinen ajattelija, ja sitä heijastan elämässäni."

Monien teistä täytyi kuulla se tänään!

"Kryon, onko mahdollista, että vain näiden asioiden sanominen auttaa minua?" Rakkaat ystävät, en pyytänyt teitä sanomaan niitä. Pyysin teitä "toteamaan ne". Tämä merkitsee, että teidän täytyy lopulta sisäistää ne. Ne ovat te! Teidän täytyy tietää ne korkeimpana totuutena, mitä on. Monet vanhat sielut yrittävät/kokeilevat monia asioita. Tämä ei ole yrittämistä/kokeilemista. Toteamus on affirmaatio todellisuudesta.

Rakkaat ystävät, on vapaa valintanne valita oma energianne.

Todetkaa: "Valitsen olla pelkäämättä. Valitsen olla rauhallinen. Nukuin upean rauhallisesti yöllä, koska olen liittoutunut luovan Lähteen kanssa ja nyt ymmärrän sen. Ymmärrän, että siitä mikä visualisoin olevani, tulee todellisuuttani. Kaikki kehoni solut kuuntelevat ensimmäistä kertaa. Valitsen olla terve tässä elämässä!"

Missä olette kuulleet tämän aiemmin? Näistä asioista jotka ovat tänään henkisiä, tulee fysiikan perusoletuksia huomenna.

Annan teille itsestäänselvyyden: tietoisuus on energiaa, ja siksi energiaa voidaan tutkia ja mitata. Tässä energiassa on niitä, jotka oivaltavat moniulotteisten asioiden kvanttitutkimusten avulla, miten tietoisuus voi tulla yhteen tavoilla, joilla se ei ole koskaan ennen tullut. He tutkivat, miten käytetään hyväntahtoista tietoisuutta yrityksen hallituksen kokoushuoneessa, jotta tehdään parempia päätöksiä ja parannetaan yhtenäisyyttä ihmisillä, jotka työskentelevät yrityksessä. Mikä käsite! Miksi he tekisivät niin? Koska yhtenäisyyden mittaaminen todistaa ensimmäistä kertaa, että kyllä, sellainen ryhmä myy paremmin, joka työskentelee yhtenäisyydessä ja hyväntahtoisuudessa. Muutkin asiat joiden kanssa organisaatioilla on vaikeuksia, muuttuvat myös, mukaan luettuna johdon tietoisuus niistä, jotka työskentelevät heillä. Voitteko kuvitella uuden kilpailun markkinoilla? Kenellä on paras yhtenäisyys? [Kryon hymyilee]

Sanoin sen aiemmin: voitteko visualisoida USA:n kongressin, pitkän, pitkän ajan päästä, jossa he pysähtyvät hetkeksi – kumpikin puoli – ja luovat yhtenäisyyden, jotta heidän päätöksensä tuona päivänä olisivat parhaita päätöksiä useimpien ihmisten kannalta? Tiedän, tiedän. Saattaisitte sanoa: "No, Kryon, selvästi se on toisella planeetalla." Ei, se ei ole. Se on kentässä, rakkaat ystävät.

Jos joku olisi sanonut: "No, se on mielenkiintoista. En ole koskaan ajatellut, että kongressimme pysähtyisi ja rukoilisi ketään tai mitään", niin he rukoilevat. He rukoilevat. Tarkoittavat he sitä tai eivät, niin heillä on tuo konsepti. Maassa jossa perustajat ja nykyjohtajat ylpeilevät "kirkon ja valtion erillisyysperiaatteella", valtio usein rukoilee yhdessä. Joku päivä tiede osoittaa: "Tietoisuuden yhtenäisyys on totta. Se muuttaa asioita, ja se voidaan mitata." Tämä alkaa muuttaa sitä, miten ihmisryhmät toimivat yhdessä. Se on tulossa.

Tämä on ensimmäinen vuoden 2020 kanavointisarjassa. Haluan teidän lähtevän erilaisena kuin tulitte – ideoiden, mahdollisuuksien ja rauhan kera.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.