MAAPALLON TILA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

4.6.2017 Big Sky, Montana

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on hyvin selkeä kanavointi siitä, mitä Kryon kutsuu "suureksi rakkaustarinaksi". Se on itse asiassa tulevasta sääsyklistä, plus muuta. Kryonin viestissä on kyse todellisesta tarinasta tulevan säätilamuutoksen takana ja siitä tosiasiasta, että se EI ole TUOMIO planeetalle yhtään sen enempää kuin edellinen sykli oli 1460–1550. Nuo vuodet olivat joitain tilastojen kylmimpiä Euroopassa ja sen aiheutti auringon aktiivisuus, ja se sykli on tulossa taas. Mutta rakkaustarina on se, miksi se tapahtuu.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Big Skyssa, Montanassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tänään haluan antaa teille tarinan. Se on rakkaustarina, ja se sattuu myös sisältämään planeetan historiaa, nyt ja tulevaisuudessa. Nämä ovat asioita, jotka haluan kertoa teille, ja asioita jotka haluan määritellä teille. Kutsutaanpa sitä nimellä "Maapallon tila kesäkuussa 2017."

Tämä on rakkaustarina sen vuoksi, mistä se alkaa ja miten se alkaa. Jos palataan 24 vuotta taaksepäin, Kryonin julkiset kanavoinnit alkoivat Kryon kirjasta 1. Tuo informaatio oli periaatteessa sen muutoksen esittelyä, jonka minä ja hyvin monet muut aloimme kertoa olevan tulossa. Se ei ollut esoteerista informaatiota minulta, vaan jotain mistä esi-isät ja muinaiset ihmiset tiesivät. He olivat katselleet tähtiä taivaalla tuhansia vuosia. He oivalsivat, että tähdet muuttuivat hienovaraisesti vuosikymmenestä toiseen, ja he alkoivat ymmärtää aurinkokunnan mekanismin ja Maan kiertoradan auringon ympäri paljon ennen moderneja teleskooppeja.

He saivat selville, että Maa kiertää aurinkoa ja planeetan täytyy huojua vähän, jotta taivas muuttui niin, kuin se muuttui. He myös laskivat tuon huojunnan erittäin hitaan keston ja ajan kuluessa sen ympärille kehittyi profetioita. Näiden muinaisten ihmisten profetiat olivat kuitenkin keskenään niin samanlaisia, että tänäkin päivänä ne jotka tutkivat tätä, ovat hämmästyneitä. Miten nämä tarinat voivat olla niin samanlaisia, kun muinaisihmiset eivät tunteneet toisiaan? Miten informaatio voi olla niin samanlaista, vaikka niitä erottivat valtavat välimatkat ja vuosisadat?

Ne muinaiskalenterit jotka ovat teille tuttuja, aloittivat pitkän laskentansa (yli 5000 vuotta), ja puhe tietoisuusmuutoksen mahdollisuudesta alkoi. Kalenterien loppu määrättiin tapahtumaan 2012 – huojunnan "keskittyminen".

Kumppanini alkoi puhua puolestani 1989, kaksi vuotta Harmonisen yhdentymisen jälkeen. Vuoteen 1993 mennessä kumppanini oli vastaanottanut ja julkaissut Kryon kirjan 1. Se oli paljastus siitä, mitä oli tulossa: muutos voi nyt tapahtua, kun monia asioita oli tapahtunut poistamaan maailmansodan mahdollisuuden. Kerroin teille, miksi Kryon-ryhmä oli täällä, mitä tapahtui, mitä voisi tapahtua seuraavaksi, sekä joitain profetioita siitä, mitä odottaa. Se on kryptinen kirja – ohut kirja, sillä kumppanini vasta opetteli, miten ollaan täysin yhtenäinen keskuslähteen kanssa (kanavointi). Kanavointi on parannettua intuitiota ja silta verhon toiselle puolelle. Kirja paljasti täydellisen rakkauden ja myötätunnon tuntemisen koko ihmiskuntaa kohtaan.

Tässä ensimmäisessä Kryon-kirjassa annoin teille informaatiota muutoksista planeetan magnetismissa ja muuta. Annoin myös muutaman lauseen, jotka sisälsivät vihjauksia tulevasta säämuutoksesta. Kumppanini tulkitsi sen näin: hän sanoi, että olisi aikoja ja paikkoja, joissa sataisi eikä olisi koskaan ennen satanut, ja paikkoja joissa sade lakkaisi ja olisi aina ennen satanut. Toisin sanoen, massiivinen ilmastomuutos oli käynnissä – ja se oli 1993.

Tämä edelsi sitä, mitä koette nyt planeetalla. Se ei ole tuomiotarina! Tämä on rakkaustarina, rakkaat ystävät, ja tarina on Jumalan rakkaudesta, keskuslähteen rakkaudesta ja kaiken olevaisen – Gaian – rakkaudesta ihmistä kohtaan. Kirjan otsikko oli Lopunajat, koska se oli vanhan energian loppu.

Siinä mitä nyt tapahtuu, on kyse teistä, rakkaat ystävät. Planeetan vanhat sielut ovat täällä tarkoituksella ja ajoissa. Ei ole mikään erehdys, että istut tuolillasi tällä hetkellä. Jotkut teistä vasta kuulevat näistä asioista ja jotkut teistä ovat jo hyvin tietoisia näistä asioista. Jokaisella teistä on oma polkunsa ja jokaisella ihmisellä on ainutlaatuinen päätös siitä, mihin uskoa ja mihin ei. Mutta olette täällä tarkoituksella!

Olen täällä tänä iltana kertomassa teille sen valtavan rakkaustarinan, että 1993 oli muutos tulossa ja Maa valmistautui siihen. Planeetan fysiikka asettui uutta ihmistä varten, jotta voisitte kehittyä ja oppia yhtenäisyydestä planeetan ja oman itsenne kanssa. Kaikki informaatio puhui ajasta, jolloin ihmiskunta alkaisi tulla pois siitä vanhasta energiasta, jota kutsutaan "ihmisluonteeksi". Tämä termi viittasi siihen, miten ihmiset käyttäytyivät. Se ei ollut koskaan muuttunut, mutta nyt se muuttuisi.

Profetioissa ei ollut niinkään kyse tapahtumista, kuin tietoisuusmuutoksesta. Sillä ei ollut merkitystä, oliko ne kirjoitettu Maya-kalenteriin vai Hopien profetiakallioon – ne olivat samoja. Ne kaikki puhuivat eri poluista, joita ihmiset pakotettaisiin valitseman muutoksen vuoksi, mutta aiheena oli pimeyden ja valon jakautuminen. Ne puhuivat omilla tavoillaan planeetasta, joka oli suuressa siirtymässä, ja jos ihmiskunta ei olisi tuhonnut itseään huojunnan keskittymiseen mennessä (21.12.2012, päivänseisausprekession keskikohta), jokin hämmästyttävä alkaisi – ihmiskunnan evoluutio tavalla, jota ette olleet koskaan ennen nähneet. Se alkaisi paremmalla ja viisaammalla tietoisuudella ja kaikella, mitä sen mukana tulee. Kerroimme teille 1993, että teillä täytyy olla maapallo, joka oli valmistautunut siihen, joten magneettiverkko muuttuisi, säätila muuttuisi ja myös paikkanne avaruudessa muuttuisi. Olette nähneet ne kaikki. Puhutaanpa kuitenkin näistä ensimmäisenä säätilasta.

Ennustettu säämuutos

Monta vuotta olen puhunut siitä, mitä säätilassanne tapahtuu. Kun aloitin, informaationi oli hyvin kiistanalaista, sillä se ei sopinut yhteen sen kanssa, mitä media teille kertoi. Nuo samat vuodet olitte nähneet ns. lämpenemistä. Kerroin teille, että kyse oli itse asiassa kylmenemisen alkamisesta. Tein tämän estääkseni sen, mitä aina tapahtuu tuomionjulistajien kanssa: halusin oikaista väärinkäsityksen, ennen kuin toiset tulisivat muodostamaan uuden tuomioskenaarion säämuutoksesta, mikä on hyvin yleistä ihmisillä. Pelko on vanhan energian ystävä, ja muutos aiheuttaa aina pelkoa.

Haluan tehdä julkilausuman: ihmiskunnan tuhoutumisskenaario on niin juurtunut teihin, että siitä on tullut tapa. Aina kun näette jotain epätavallista, ensimmäisenä pidätte sitä tuhoutumisena! Rakas ihminen, sinut koulutettiin ajattelemaan niin! Vanhassa energiassa se tuli historiasta, pyhistä kirjoituksista, vanhemmilta, kaikilta joiden kanssa olitte sosiaalisesti tekemisissä, sekä salaliittoteorioista, joissa kaikissa ihmiskunta päätyi kamalaan loppuun – ja näytti nauttivan olostaan tehdessään sen! Tuhoutumisskenaario, rakkaat ystävät, on tapa. Nykyiset elokuvanne eivät auta siinä, joidenkin niiden ollessa tuhoutumisskenaarioita sää- ja maamuutoksien vuoksi. Ette ole vielä yli siitä. Tuo tapa elää ja voi hyvin.

Tämä on kuitenkin rakkaustarina. Haluan kertoa teille säästä.

Jos haluaisitte jäljittää tieteellisesti, mitä tapahtuu, katsokaa vain auringon aktiivisuutta. Se on syy ja on aina ollut. Kryon ei tuonut tätä ihmisille. Voitte nähdä planeetalla sääsyklejä auringon aktiivisuussyklien vuoksi, kuten on tallennettu historiaan. Ne korreloivat, ja sitä on tapahtunut aiemmin. Se mitä näette tänä päivänä, ei lähesty tuhoutumista. Ei ole virhe, että uusi sykli on tulossa, ja kerroimme teille 14 vuotta sitten, että se tulisi. Kuunnelkaa: tuo sykli tulee riippumatta siitä, onko täällä ihmisiä vai ei. Pitäisikö meidän sanoa se uudestaan? Tuo sykli tulee riippumatta siitä, onko täällä ihmisiä vai ei.

Tämä on kiistanalaista. Antakaa ydinjäiden ja puun vuosirenkaiden näyttää, että tuo sykli on hyvin johdonmukainen. Se alkaa lämpenemisellä ja korkeilla hiilidioksiditasoilla, ja lopulta alkaa viilentyä. Tämä sykli on nähty uudestaan ja uudestaan kautta vuosisatain eri voimakkuuksina.

Tämä aika, aivan aikataulun mukaisesti, on pienen jääkauden alku. Ihmiset sanovat: "Milloin?" Jos olette kiinnittäneet huomiota, ette tarvitse profeettaa. Tarkastelkaa sen sijaan tuota sykliä menneisyyden taulukoista ja auringon käyttäytymisestä. Aikataulu on siellä, mutta kerron teille sen joka tapauksessa. Alatte nähdä kylmän osan 15 vuoden sisällä (2032).

Jotkut teistä nauttivat edelleen syklin lämpiämisosasta. Se alkaa hitaasti muuttua. Sen täytyy tulla ennen kylmenemistä, ja ne jotka tutkivat planeetan dynamiikkaa, tuntevat tuon skenaarion. Ongelmana tähän mennessä on ollut, että te ette ole kuulleet paljon tästä asiantuntijaryhmästä, koska hallitus usein työllistää heidät tai heillä on yliopistoapurahoja. Niinpä se mitä he ehkä haluavat kertoa teille, on vielä ristiriidassa sen suositun tarinan kanssa, jonka toiset haluavat teidän uskovan.

Pieni jääkausi on tulossa. "Kryon, eikö se tuhoa planeetan?" Monet ovat nähneet taiteilijan kuvaavan merkittäviä Maan kaupunkeja jään alla ja kaikkia muita asioita, jotka sopivat hyvin yhteen tieteiselokuvien kanssa. Se on pelkästään maalaus jonkun tuhoutumisskenaariosta, ei tuon syklin historiaan perustuva todellisuus. Jos haluatte tietää, millainen pieni jääkausi on, palatkaa takaisin historiassa ja tutkikaa, mitä tapahtui noin vuoden 1650 paikkeilla. Se oli pieni jääkausi. Golf-virran (meri) muuttumisen vuoksi, Thames-joki jäätyi Lontoossa. Rakkaat ystävät, oli kylmää, mutta se ei tuhonnut planeettaa. Se oli pieni jääkausi.

Sen kohtaatte, ja sanon sen uudestaan. Jos asutte kylmässä ilmastossa, ottakaa vaari tästä neuvosta: tulee kylmempää. Hankkiutukaa eroon verkosta! Löytäkää seuraavien 15 vuoden aikana tapa tuottaa sähköä itsenäisesti tai pienemmissä ryhmissä. Tämä voidaan tehdä asuinalueittain tai erikseen kodeissa. Tarvitsette tätä, rakkaat ystävät, koska verkko sellaisena, kuin se on ympäri maailmaa, ei ole valmistautunut tähän tulevaan kylmyyteen, ja verkko kaatuu. Tämä ei merkitse tuhoa ja hävitystä – se on vain käytännöllistä ja yleisesti tunnettua informaatiota. Sähköinfrastruktuurinne on hauras, liian hauras. Valmistautukaa kylmään toviin, joka saattaa kestää pari vuosikymmentä. Sitä se vain on. Teknologia laukkaa eteenpäin sallimaan tämän. Älkää antako politiikkojenne päästä selviytymisenne tielle.

Miksi tämä on rakkaustarina? Kuunnelkaa: miksi Gaia tekee tämän? Mikä on tällaisten asioiden tarkoitus? Annan sen teille vielä yhden kerran – se on kiistanalaista, myös uskomatonta monille. Miten monella teistä täällä on akvaario kotonanne kalojen hoitamista varten? Te jotka kuuntelette ja luette: miten monella teistä on ollut tai on akvaario? Teille joilla on, kerron jotain, minkä jo tiedätte: voitte tehdä ajan kuluessa, mitä tarvitsee, veden hoitamiseksi ja saadaksenne sen kestämään. Voitte muuttaa pH-tasoa, voitte muuttaa lämpötilaa ja voitte hiilihapottaa. Kuitenkin lopulta tulee aika, jolloin teidän täytyy vaihtaa vesi! Tästä lämpötilamuutoksissa on kyse planeetallanne.

Tämä on kiistanalaista. Planeetta ei voi "vaihtaa vettä". Se tekee sen "käynnistämällä elämän uudelleen meressä" käyttäen vesikiertoa. Pitäkää silmällä todisteita tästä, kun sitä tapahtuu, ja sitten muistakaa tämä kanavointi. Tämä vesikierto tapahtuu virkistämään elämää meressä, jotta jokainen planeetalla saa tarvitsemaansa ruokaa merestä. Gaia tekee tämän itse, on tehnyt sen aiemmin ja se tekee sen syystä – jotta se ei pysähdy.

Rakkaat ystävät, olette tosiaankin panneet pilaavia asioita ilmaan ja mereen, mutta se ei ole aiheuttanut tätä sykliä. Olemme sanoneet hyvin pitkään: lakatkaa tappamasta ympäristöä! Miksi? Se tappaa teidät, ei Gaiaa. Gaia on harvinaisen sinnikäs ja selviytyy kaikesta, mistä tekin. Te ette ehkä kuitenkaan selviä, jos jatkatte saastuttamista. Kaikki tämä alkaa muuttua tiedostamisellanne, ja alatte nähdä tämän ja muuttua sen kanssa. Mutta ihmiset eivät aiheuta ajankohtaista säämuutosta. Tämä tiedetään lopulta.

Se mitä tapahtuu, on tapahtunut aiemmin, ja se on melkein kuin merien uudelleenkäynnistys ja siinä on paljon ristiriitaisia tapahtumia. Näette raportteja kuolevasta merestä, mutta samaan aikaan näette epätavallisia raportteja liian suuresta kalamäärästä ja muusta merielämästä paikoissa, joissa olisi pitänyt olla vähenemistä. Näette meren elämänsyklin alkavan muuttua ja käynnistyä uudelleen.

Pääpelaaja tässä uudistumisessa on paikka, jota ette odottaisi: Etelänapamanner. Haluan teidän pitävän silmällä taikaa Etelänapamantereella. Se on aina ollut ydin mikrobien ja muunlaisen merielämän virkistämisessä, ja se on erityisen aktiivinen näiden pienien jääkausien aikana. Tämä prosessi aiheuttaa virtauksia mereen täytettäväksi uudella elämällä ja toimittaa ne kummallekin pallonpuoliskolle melkein kuin pinnanalainen kuljetushihna.

Siis miten tämä säämuutos vaikuttaa ihmisiin tässä rakkaustarinassa? Miten se itse asiassa toimii? Se merkitsee, että teillä sekä Maan pääelämänkierrolla on riittävästi syötävää! Meri antaa elämää, ruokaa planeetalle, Gaian elämänkierrolle. Maan täytyy tehdä tämä teidän vuoksenne, ja se kaikki liittyy kovasti auringon aktiivisuuteen ja paljon muuhun.

Rakkaustarina jatkuu, eikö vain? Katsokaa ajoitusta. Meri virkistäytyy heti muutoksen jälkeen. Mikä on tuo muutos? Se on uudistuminen, sivilisaation uudistuminen sellaisena, kuin tunnette sen. Ohititte merkkipaalun, jossa odotettiin tuhoutumista ja loppumista. Olette myöhässä sodasta, ja tiedätte sen. Sosiologit raapivat päätään. Tiedemiehetkin raapivat. Tämä on erittäin epätavallista aikaa ihmiskunnalle.

Olette tässä seminaarissa ja joukko ihmisiä opettaa teille totuutta siitä, mitä tapahtuu, ja he ovat tiedemiehiä! Ne ihmeet joita on edessänne ja joita he kuvaavat, rakkaat ystävät, ovat rakkaustarina! Maapalloa valmistellaan, jotta teillä on tarpeeksi ruokaa. Muutos on teidän päätöksenne – kaiken profetioidenne todennäköisyyden vastaisesti pysytte tällä planeetalla ettekä tuhoa itseänne. Olette matkalla korkeampaan tietoisuuteen, ja ideat joita alkaa tulla teille, hyväksytään lopulta eikä niitä torjuta. Sivilisaatiossanne tulee ensimmäinen kerta, jolloin nämä ideat alkavat olla hyväksyttyjä.

Korkeampaan tietoisuuteen liittyen lopulta tulee aika, jolloin ette tapa toisianne. Olen sanonut tämän aiemmin, rakkaat ystävät. Kuunnelkaa minua: sodan loppuminen maan päällä ei ole perimmäinen tavoite. Se on alku, sillä kun ei ole sotaa, teille annetaan keksintöjä ja fysiikkaa – uutta fysiikkaa, jota ette "aseista". Tästä se oikeasti alkaa. Tulee uusia tapoja ruokkia itsenne, pitää lämpimänä itsenne ja luoda paljon parempi terveys kaikille. Hitaasti suurempi lahjomattomuus ja myötätunto saavat aikaan kärsimyksen loppumisen planeetalla ja aloittavat politiikan, jossa on tolkkua, hallituksia jotka tulevat toimeen ja yleistä kulttuurien tulemista yhteen. Ette myöskään ylikansoita itseänne, kuten tuomionjulistajat kertovat teille. Väestöräjähdykselle on syy, eikä se ole matematiikkaa. Se on tietämättömyyttä. Miten teidän sen, mitä on tulossa? Olen nähnyt sen, olen nähnyt sen! Te ette ole, joten otatte tämän informaation, kävelette ulos ja pyörittelette silmiänne sanoen: "No, ehkä ei. Ehkä ei. Se on fantasiaa, joka ei voi tapahtua."

Se alkaa juuri nyt yhteiskunnallisesti. Oletteko huomanneet? Mikään ei jää entiselleen. Kun nämä muutokset alkavat, reaktiona on usein pelko. Kun näette talouden alkavan muuttua ja uuden toimintamallin lähtevän liikkeelle, on pelkoa. Uudet toimintamallit ovat täällä itse asiassa pelastamassa vanhat järjestelmät, jotka ovat systemaattisesti rikki. Mutta kun se alkaa, monet eivät pidä siitä. Ihmiset haluavat kaiken olevan samanlaista, ja kun muutos alkaa, on niitä, jotka nousevat ylös sanoen: "Näettekö? Se on planeetan loppu! Tässä se tulee! Kerroimme teille sen." He tekevät sitä jo.

Teillä on ollut viisi vuotta muutosta. Äiti, miten kauan kestää lapsen kasvattaminen? Kuulen yleisöstä "40 vuotta", mutta niin ei aina ole [naurua]. Sanotaan, että 20 vuotta. Tuona aikana rakkaustarina teiltä lapselle on aina olemassa, vaikka mitä tapahtuisi. Kun hän on 3 tai 5 tai 11 tai 17, rakkaustarina pysyy riippumatta siitä, saako hän itkupotkuraivarin, nimittelee teitä tai turhautuu elämään. Rakkaustarina jatkuu silloinkin, kun hän käy läpi itsearvostusongelmia tai masennusta. Olette siinä ja teette parhaanne, koska vanhemman rakkaus on verratonta.

Synnytätte uutta energiaa ja uutta toimintamallia planeetalla, ja olette 5-vuotias [aika muutoksen alkamisesta]. Alatte herätä ja esittää kysymyksiä: "Tapahtuuko tämä oikeasti? Onko tämä oikeasti muutos vai maailmanloppu, kuten meille kerrottiin vuosia sitten?" Tämä on ihmisluonne – mennä pelkoon kaikesta huolimatta.

Tulkaa kanssani ajassa taaksepäin, tuhannen vuoden taakse. Tulkaa taaksepäin ja teeskennelkää hetki olevanne pienessä ryhmässä, jota kutsutaan "israelilaisiksi". Olette kohta tekemässä jotain merkittävää – lähtemässä pois Egyptistä. Olette kärsineet vuosia ja vuosia kauhusta orjina. Väkenne ei elä kovin pitkään ja tiedätte syyn. Sukupolvi toisensa jälkeen teitä orjuutettiin, mutta yhtäkkiä se muuttui. Olet nähnyt tämän omin silmin, israelilainen. Olet nähnyt ihmeen toisensa jälkeen tapahtuvan, mikä muutti faaraon mielen. Näit ne juuri ennen suurta ihmettä – pääsiäistä. Sait nähdä sen omin silmin. Tämä ei ollut mitään esoteerista. Se oli tosielämää.

Oli aika paeta, ja keräsitte tavaranne ja menitte pienenä ryhmänä erämaan poikki, katsoen aina taaksenne odottaen ikävyyksiä. Tulitte Punaisen meren yli – pääsitte sen yli eikä faarao seurannut teitä. Se oli ihmeiden ihme! Teitte sen! Olitte vapaa! Olette nähneet sen omilla silmillänne, ja siitä kaivertui muisto aivoihinne. Havaitsitte sen, ja se oli totta.

Sitten kuljitte erämaassa luvattua maata – uutta maatanne – kohti. Mutta se ei näyttänyt koskaan tulevan. Aloitte kiertää ympyrää erämaassa, ja huutona oli: "Tässä se tulee! Luvattu maa tulee!" Se ei kuitenkaan tullut tarpeeksi nopeasti, eihän? Viidessä vuodessa olitte menettäneet osan hyvin viisaista senioreistanne, jotka olivat maastamuuton ydin. Ne jotka jäivät, yrittivät parhaansa mukaan antaa teille lisäopastusta kärsivällisyyden säilyttämiseksi, mutta se kaikui kuuroille korville. Nuoret ihmiset alkoivat vastustaa johtoa. Syvällinen sivilisaatio joka oli nähnyt henkilökohtaisesti "ainoan Jumalan" ihmeet, alkoi epäillä ja luoda muita jumalia. Se ei yksinkertaisesti tapahtunut riittävän nopeasti kenenkään kannalta, ja ryhmä oli turhautunut. Tunnistatteko kaavan? Olkaa tarkkana, rakkaat ystävät, että tunnistatte hitaan kasvun tarvittaessa ja viisauden tien. Älkää tulko niin kärsimättömäksi, että menetätte tuntuman siihen, mitä on tapahtunut.

Istuin näyttämöllä Israelissa vähän aikaa sitten ja kerroin nykypäivän israelilaisille jotain, mitä he eivät halunneet kuulla. Kerroin heille, että he kulkivat edelleen ympyrää ja että luvattu maa on Uusi Jerusalem. He kulkivat ympyrää vanhempiensa vanhan ajattelutavan kanssa: viha, pelko, sota ja saman odottaminen toiselta puolelta. Kerroin heille, että he jatkaisivat ympyrän kiertämistä, kunnes luopuisivat vanhoista tavoista. Muut toistensa aiemmat viholliset vain 70 vuoden takaa olivat luopuneet vanhasta tietoisuudestaan, mutta he eivät olleet – edes yli tuhannen vuoden jälkeen. Oli aika, ja he johtaisivat tietä rauhaan maan päällä.

Annan teille syvällisen totuuden nyt, rakkaat ystävät. Jumalan rakkaus ei lopeta tätä planeettaa, kun olette vasta 5-vuotias. Kaikki mitä on tapahtunut, on ollut omasta vapaasta valinnastanne. Päiväntasausprekessiolla on aikakehys, kun se kulkee raidan läpi taivalla [Linnunrata]. Kesti 18 vuotta päästä keskelle [muutos 21.12.2012] ja kestää 18 vuotta tulla ulos siitä. Se on yhteensä 36 vuotta – yhdeksän, loppuunsaattaminen.

Olette olleet vasta viisi vuotta 18-vuoden muutosikkunassa. Kerroimme teille, että tämä on aikaa, jolloin voitte vaikuttaa. Kuulkaa se, mitä tänään on esitetty, älkääkä pelätkö sitä, mitä toiset kehottavat teitä pelkäämään. Pieni jääkausi on tulossa puhdistamaan meren ja ruokkimaan tämän planeetan. Kuitenkin on niitä, jotka sanovat, että Maa on tuhoon tuomittu ja jäädytte kuoliaaksi. Niin paljon Jumala taitaa rakastaa teitä?

Voitteko kuvitella kaiken tämän läpikäymisen – käydä läpi muutos, alkaa saada kaikkea tätä uutta informaatiota, alkaa saada kaikkea tiedettä, jota on tulossa, ja taistella menestyksekkäästi pimeää armeijaa vastaan – ja sitten Jumala ja Gaia nitistävät teidät? Miltä tuntuu tähän mennessä? Rakkaat ystävät, se on fantasia tuhoutumisesta, joka on jäämä erittäin vanhasta energiasta.

Haluan teidän juhlivan Jumalan rakkautta ja syklejä, jotka ovat täällä. Ne ovat uusia teille, joten teidän täytyy nähdä, mitä ne tarkoittavat. Teidän täytyy kirjoittaa uudelleen se tuho- ja hävitysskenaario, jonka kanssa olette kasvaneet ja josta jatkuvasti kuulette.

Näitte elokuvan yhtenä iltana, erilaisen tieteiselokuvan [puhutaan elokuvasta Arrival, joka näytettiin osallistujille]. Se on yksi ensimmäisistä laatuaan niiden vuosien ja vuosien aikana, jolloin avaruusolennot ovat vierailleet maapallolla, ja he ovat hyvin kaltaisianne tietoisuudeltaan. He tarvitsevat apuanne. Tarinassa he eivät tulleet tuhoamaan teitä, he eivät tuoneet suuria aseita eivätkä he tulleet varastamaan kultaanne tai meriänne. Mikä ajatus!

Universumissa on elämää, rakkaat ystävät, joka on paljon kehittyneempää, kuin te olette. Tämä johtuu siitä, että he ovat olleet täällä paljon, paljon kauemmin kuin te. He ovat paljon kehittyneempiä. En sano, että heillä on suuremmat aivot. Puhun siitä, että heillä on myötätuntoa, viisautta ja älykkyyttä paljon enemmän kuin teillä. He ratkaisivat omat rauhaongelmansa vuosituhansia ennen teitä. Ne katselevat teitä, mutta heillä on näpit-irti-politiikka, koska teillä on vapaa valinta. He ovat aina katselleet teitä. He tulevat ja menevät eivätkä koskaan ilmoita itsestään. Olette nähneet monia heistä vuosituhansien saatossa, mutta he pitävät etäisyyttä, koska ette ole vielä valmiita.

Koette kohta lisää muutoksia. Kerroimme teille tänä aamuna, että pimeys hymyilee, kun pelkäätte. Riippuu teistä, miten paljon hymyily jatkuu. Kerroimme teille, että te ette voi tappaa pimeyttä ja ainoa tapa heikentää sitä on luoda lisää valoa. Mitä enemmän valoa on, sitä vähemmän teillä on pimeyttä planeetalla. Olette tällä hetkellä merkittävän yhteiskunnallisen löydön partaalla. Kuulitteko, mitä näyttämöllä esitettiin tänään? Tiede alkaa ymmärtää myötätunnon, yhtenäisyyden ja sydämen merkityksen ja tarkoituksen. Se saa selville, että tämä yhtenäisyys saa aikaan parantumista, suuria muutoksia ajattelussa ja on vastuussa myötätunnon tuomisesta niille, jotka eivät pitäneet sitä mahdollisena. Rakas ystävä, tämä on merkittävän ja suotuisan muutoksen alku, ei tuhoutumisen alku. Haluan sinun muistavan sen.

Kun lähdette tästä paikasta ja kuuntelette muita, on aina niitä, jotka kertovat teille, että loppu on lähellä. Kun kumppanini oli lapsi, ensimmäiseksi hän oppi kirkossaan: "Loppu on lähellä." Hän jatkoi vuosia saman teeman kuulemista toisilta: "Loppu on lähellä." Se näyttää olevan aina lähellä. Tätä yhteiskuntanne on odottanut monin tavoin vuosikymmeniä. Siksi se todellisuuslaatikko jonka kanssa olette kasvaneet, melkein vaatii teitä pelkäämään. Olemme pyytäneet teitä hajottamaan tuon laatikon. Kenties on aika luoda uusi uskomusmalli, joka sanoo, että kaikki muut aiemmin tulleet laatikot pirstotaan.

Vanha sielu, olette kaiken tulevan edelläkävijöitä. Muutos on syy istumiseesi tässä huoneessa tai tämän kanavoinnin kuuntelemiseen. Vanha sielu, ota tämä vakavasti. Jos joku kertoo sinulle, että on maailmanloppu, haluan sinun hymyilevän ja kertovan hänelle, miksi niin ei ole. Kerro hänelle, että Jumala rakastaa häntä liikaa sen tapahtumiseen. Se on vanha viesti, jonka kehittivät ihmiset eikä Jumala.

Se mitä nyt tapahtuu, on kaikkein suurin rakkaustarina – miten paljon Jumala rakastaa teitä. Selvisitte siirtymästä ja aloitte kiivetä muutosmäkeä. Pelottavaa? Voi olla. Kammottavaa? Voi olla. Vaikeaa? Tulee olemaan. Kuka on parempi tekemään tämän kuin sellainen, joka on elänyt satoja elämiä ja jolla on akaasian viisautta, josta ammentaa? Kuka on parempi auttamaan planeetan tästä kaikesta läpi? Vastaus on "sinä".

Se on kaikkein suurin rakkaustarina. Se on sinun ja hengen välillä. Voitko tuntea sen? Voitko tuntea kenties yhtenäisyyden sinun ja minun välillä, kun annan teille totuuden? Se on uutinen, joka on hyvä, tuore ja lupaava. Näette sen vielä. Asiat eivät ole aina, miltä näyttävät.

Lähtekää tästä paikasta erilaisena, kuin tulitte. Ymmärtäkää, että te ette ole yksin tässä. Se on Kryonin viesti. Annetaan olla niin.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.