KUN PERHONEN RÄPYTTÄÄ SIIPIÄÄN

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

4.12.2016 Newport, Kalifornia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi jatkaa puhetta niistä odottamattomista asioista, joita planeetta on saanut vuoden 2016 lopussa. Nämä kaksi kanavointia yhdessä (toinen 19.11.2016) voivat alkaa selittää, miksi asiat tapahtuvat niin, kuin tapahtuvat. Aikaympyrää on vaikea selittää, ja tiedemiehet alkavat nähdä, että asiat liittyvät toisiinsa hyvin oudolla tavalla. Kryon alkaa selittää enemmän tätä.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Newportissa, Kaliforniassa.

*********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta.

On joitain, joka ovat vakuuttuneita siitä, että tämä mies tuolissa kanavoi vain korkeampaa itseään. Kyse on paljon enemmästä, ja näiden monien vuosien aikana ei ole yritetty todistaa sitä tältä näyttämöltä. Syynä on, että teillä on vapaa valinta. Suurimmasta pienimpään havaintoon, mahdollisuutenne hyväksyä tai torjua on lahja teille tällä planeetalla, eikä Henki koskaan koske tähän vapauteenne.

Annatte Hengelle luvan siihen, mitä annatte sen tehdä. Voitte helposti estää totuuden tai hyväntahtoisuuden pelolla tai epäuskolla. Olette aina kontrollissa. Tässä on kysymys, joka on merkittävä tässä hetkessä: sallitteko itsenne hetken tuntea seurueen virtaavan täällä? Venyttääkö, rakas ihminen, uskoasi ajatella, että täällä on niitä, joita et voi nähdä, mikä venyttää sitä, mitä pidät fyysisesti mahdollisena? Venyttääkö uskoasi myös ajatella, että saattaa olla fysiikkaa, jolla on tietäminen tai tietoisuus? Kenties ette tiedä kaikkea vielä?

Laatikko jossa ihmiset asuvat, on suojalaatikko. Uskotte sen, mitä teille on kerrottu, ja katsotte myös, mitä on tapahtunut menneisyydessä. Näistä kahdesta asiasta tulee sitten todellisuutenne ja ne määrittelevät, mitä odotatte tulevaisuudelta. Missä kohtaa tuossa laatikossa on sen Jumalan kauneuden salliminen, joka on sen ulkopuolella, mitä teille on kerrottu? Luuletteko olevan mahdollista, kun kiipeätte kaappiin ja suljette oven, että on miljoonia meitä, jotka tietävät nimenne ja tilanteenne? Kenties olette kiivenneet kaappiin itkemään ja olemaan yksin, mutta teillä ei ole aavistustakaan, keitä siellä oikeasti on.

Tämä kanavointi voisi lähteä moneen suuntaan. Haluan kertoa teille, mitä planeetallanne tapahtuu nyt. Kun viimeksi istuin ihmisten edessä, tein vetoomuksen: siirtäkää ihmisyytenne hetkeksi sivuun, kuin olisitte tulleet toiselta planeetalta ja törmänneet juuri tähän opetukseen. Käyttäytykää niin, kuin ette osallistuisi mihinkään täällä maan päällä ja pelkästään tarkkailisitte. Tämä luo sisällenne täydellisen ennakkoasenteettomuuden kaikkea kohtaan, mitä koette.

Haluan asettaa näyttämön tälle perusoletuksella. Kun ihmiset projisoivat tulevaisuutta, he tekevät sen perustuen kaikkeen siihen, mitä he tietävät tapahtuneen menneisyydessä. Psykologiassa tätä kutsutaan ihmisluonnoksi. Se tapa jolla ihmiset käyttäytyivät eilen, luo odotuksen siitä, mitä tulee huomenna ja sen jälkeen. Jos menneisyydessä ei olisi koskaan tapahtunut mitään, mikä antaisi teille uuden perspektiivin, liittäisitte sen tulevaisuuteen, mitä on tapahtunut menneisyydessä.

Minäpä annan teille esimerkin. Olette kauniin 6-vuotiaan kanssa. Kenties se on teidän lapsenne, kenties ei, mutta olette yhdessä 6-vuotiaan kanssa. Katsotte hänen sydämeensä ja näette vain viattomuutta, rakkautta ja kauneutta. Sanotte tuolle 6-vuotiaalle: "Mitä rakastaisit saada tulevaisuudessa? Kerro minulle kaikki, miltä elämäsi näyttäisi, jos voisit maalata täydellisen kuvan, kauneimman asian jonka haluaisit tulevaisuudessa." Tuo 6-vuotias katsoisi teihin ja sanoisi: "Se on helppoa! Haluan kaikki lelut, joita voisi koskaan saada, tästä kuolemaani saakka. Haluan kaikki lelut. Sitten haluan olla kanssasi. Haluan sinun pitävän minua kädestä, kunnes kuolen, koska olen turvassa. Haluan mennä paikkoihin ja tehdä asioita kanssasi. Haluan nauttia siitä, mitä minulla on. Se olisi parasta! Ajattele kaikkia siistejä ja jännittäviä leluja ja vielä lisää leluja, joita minulla olisi!" Se on 6-vuotiaan täydellinen tulevaisuus.

Sitten vedätte syvään henkeä hetken ja oivallatte jotain. Lapsi ei maininnut lainkaan lainan lyhennystä tai terveyttä tai mitään muuta todella tärkeää aikuisen tulevaisuudelle, koska 6-vuotaalla on vain 6-vuotiaan elämä heijastettavana tulevaisuuteen. Näettekö, mitä sanon? Myös aikuisena heijastatte oman tulevaisuutenne vain sillä, mitä olette kokeneet menneisyydessä. Jos jokin muuttuu dramaattisesti, 6-vuotias heijastaa välittömästi pelkoa – ei iloa, ei leluja, vaan yksin olemisen kauhua. Aikuinen tekee saman aikuisen rajoilla, mutta odotukset ovat samat – tulevan mittaaminen sillä, mitä menneisyydessä on tapahtunut.

Rakas ihminen, älä aliarvioi muutosta [2012]. Teille on kerrottu siitä astrologiassa ja se on muinaisihmisten numerologiassa. Tähdet katsovat kaikkea, mitä täällä tapahtuu, ja ne tuntevat teidät. Tämä muutos jossa olette, alkaa kirjoittaa uudelleen ihmisen historiaa ja tulevaisuutta. Minäpä annan teille lähtökohdan: alatte tulla kotiin! Tämä ei ole sitä, mitä odotitte kuulevanne, eihän? Alatte tulla kotiin. "Mitä tarkoitat, Kryon, ja mikä on koti?"

Siirretäänpä tätä lähtökohtaa eteenpäin. Rakkaat vanhat sielut tässä huoneessa ja kuuntelemassa tätä, olette käyneet tämän läpi aiemmin, ettekä vain maaplaneetalla. Olette universumin lapsia ja tämä galaksi tuntee teidät hyvin. Nimittäin kirjaimellisesti miljoonia vuosia olette olleet biologinen olento jossain päin tätä galaksia, ja tuo muisto on erityispaikassa teidän akaasiassanne. Se on erityispaikka, joka alkaa herätä sisällänne, ja alatte tuntea jotain. Jotkut teistä alkavat ennakoida ja tuntea tämän muutoksen, ikään kuin tuntisitte sen entuudestaan. Se tuntuu tutulta ja planeetalla tapahtuu jotain, mutta ette saa oikein kiinni, mitä se on, koska sitä ei näytä olevan uutisissa tai missään muualla. Se on sisällä ja se on intuitiivista.

Tapahtuu hidas tiedostaminen ja muutos myös yhteiskunnassa siihen liittyen, mitä se haluaa ja mitä se ei halua. Tämä ei ole välttämättä kaikki metafyysistä, sillä tämä on valtavirtaa. Vanha sielu on kuitenkin se, joka on eturintamassa. Alatte saada informaatiota, joka tuntuu hyvältä. Se on intuitiivista tiedostamista ja se edustaa ihmisevoluutiota. Se on ensimmäinen paikka, josta se tulee. Toinen paikka on universaali akaasianne. Alatte muistaa tämän muutostapahtuman kaukaisesta menneisyydestänne muilla planeetoilla. Tämä sama muutos on tapahtunut eri tavoin jokaisella planeetalla, joka on päässyt ylösnousemustilaan. Tämä oli henkinen skenaario, ja se on täällä taas.

Tulette kotiin, koska koti on korkea tietoisuus, koti on viisaus, koti on rauha maan päällä, koti on myötätuntoinen toiminta, koti on, missä tiedätte voivanne olla, koti on rakkauteen perustuva elämä, koti on planeetan monia henkisiä järjestelmiä, jotka voivat olla hyvin erilaisia, mutta jotka kunnioittavat kaikkia niitä ja antavat niiden palvoa, miten valitsevat. Tämä on koti. Olette nähneet sen aiemmin ja tässä se taas tulee, hitaasti. Tänä aamuna kehotin teitä varomaan, mitä odotatte, koska se mitä ilmaisette sanoin tai kuvittelette, on usein se, mitä teille toimitetaan.

Vähän apua muutoksen läpi pääsemiseen

Numero yksi. Haluan antaa teille lähtökohdan, joka auttaa teitä työskentelemään tämän ihmiskunnan valtavan muutoksen kanssa. Rentoudu itseesi ja tiedä, että olet oma vanhempasi. Ihmisille tulee usein jotain muuta tilalle, kun he muuttavat pois kotoa. Se voi olla toinen ihminen tai kirkko tai jotain muuta, mikä auttaa heitä korvaamaan vanhempien energian. Ihmiset haluavat tarttua toista ihmistä tai energiaa kädestä, koska muuten maailma on hullu ja se pelottaa joitain.

Otatte kädestä Jumalaa sisällänne. Voitteko tehdä sen? Voitteko päästä siihen kehityspaikkaan, jossa tiedätte kaiken avun tulevan sisältä, ei ulkopuolelta? Jotkut teistä ovat huomanneet, että tässä uudessa energiassa on suurempia mielialavaihteluja. Tervetuloa uuteen Maahan! Näissä mielialavaihteluissa on taipumusta, erityisesti valotyöntekijöillä, huutaa välittömästi apua. He kysyvät: "Miksi minusta tuntuu tältä? Mikä on pielessä?" Vastustakaa tuota houkutusta huutaa. Tietäkää, että osa mielialavaihtelua on parempi kyky itsensä tasapainottamiseen kuin koskaan ennen. Haluan kertoa teille, rakkaat ystävät, että suuri ojennettu käsi odottaa tarttumista teidän käteenne, ja se on tuo kaunis korkeampi osanne, Jumala sisällä. Jumala on sisällä.

Numero kaksi. Kärsimisen loppuminen. Tämä on sellaista kärsimistä, jonka läpi laitatte itsenne jatkuvasti. Teille kerrotaan hyvin monilla alueilla syntymästä saakka, että jos kärsitte vähän, se on hyvä asia. Se on vanhan energian aksiooma, eikä se ole totta eikä ole koskaan ollutkaan. Kulttuurinne kertoo teille myös, että synnytte arvottomana, ja olette hyväksyneet sen. Tämä tuo taipumuksen liittää itseenne alempaa tietoisuutta, joka muuttuu usein sairaudeksi tai masennukseksi. Pyhä totuus on, että synnytte suurenmoisena!

Rakkaat ystävät, olette täällä juhlimassa! Antakaa elämänne heijastaa tätä. Vapaassa valinnassa on kyse ihmisistä, jotka tekevät, mitä haluavat, mutta he tuntevat myös suurta vetoa toisia ihmisiä kohtaan, jotka ovat hoksanneet tämän. Tasapainosta tulee hyvin houkuttelevaa. Tällä planeetalla on porukkaa, joka katsoo teitä roolimallina, kun osoitatte myötätuntoa ja tasapainoa, koska ihmisluonteessa on tapahtumassa muutos, vanha sielu. Olet eturintamassa ja saapumassa tuohon tasapainoon ensimmäisenä.

Te olette niitä, joilla on eniten kokemusta. Teillä on eniten valmennusta. Olette taistelleet tienne Maan läpi, jossa oli hyvin paljon vanhaa energiaa, ja se löi teidät alas. Teidät on poltettu roviolla. Teitä on loukattu, koska rakastitte Jumalaa omalla tavallanne, koska tiesitte enemmän asioita kuin muut ja koska teillä oli vähän taikaa. Nyt heräätte tässä energiassa ja kaikki mitä olen sanonut, alkaa tapahtua. On niitä, jotka näkevät, miten käsittelette sen kaiken, ja he näkevät, että ilmeenne on rauhallinen. He saattavat sanoa: "Saanko oleskella kanssasi jonkin aikaa?" Tämä johtuu siitä, ettei teillä ole mitään draamaa. Ette ole taantumuksellinen, vaan olette luoja. Tätä olet, vanha sielu, ja voit löytää sen sisältäsi. Sen voi löytää sieltä.

Numero kolme. Pelko. Olette selvittäneet sen. Pelon aiheuttaa pimeys, ja pimeyden aiheuttaa valonpuute. Teidän täytyy vain sytyttää valo eikä ole pelkoa! Olemme sanoneet uudestaan ja uudestaan, että ihmiset ovat taistelleet toistensa kanssa kautta historian, koska he eivät voineet nähdä toisiaan. He eivät ymmärtäneet yhteistä myötätuntoa, vaan näkivät vain pimeyden ympärillään. Kun sytytätte valon ja näette toisen ihmisen, näette jumalan tuon toisen sisällä! Sitten sanotte: "Hän on aivan kuin minä. En ehkä ole samaa mieltä hänen kanssaan, mutta hän on aivan kuin minä." Sitten alatte nähdä, mitä teillä on yhteistä toisten kanssa.

Kun tätä alkaa tapahtua useammille ihmisille, lakkaatte tappamasta toisianne. Monet ovat edelleen pimeydessä eivätkä ole oikeasti kohdanneet toisiaan. He tietävät toisensa vain sen perusteella, mitä toiset ovat kertoneet heille. Kun ihmiset sytyttävät valon, niin he näkevät lopultakin toiset. Valoa ei voi sytyttää silloin, kun pelkäätte. Valoa ei voi sytyttää, jos olet jo päättänyt pysyä pimeydessä, 6-vuotias. Mitä olet päättänyt tulevaisuudestasi? Onko se samaa vanhaa juttua kuin menneisyytesi?

Numero neljä. On tietoisuus suuremmasta kuvasta. 6-vuotias näkee vain sen, mitä on välittömästi hänen ympärillään. Vie 6-vuotias ajelulle kauppaan ja hän nauttii ajelusta. Hän kuuntelee, mitä autoradiosta tulee, ja nauttii lelusta, joka hänellä on mukanaan. Viet hänet kauppaan ja hän nauttii kaupasta. Hän katselee ympärilleen, näkee muita, kiinnostavia asioita, ruokaa josta hän pitää ja sitten viet hänet kotiin. 6-vuotias ei nähnyt liikennettä autosi ympärillä tai mikä nopeusrajoitus oli. Hän ei tiennyt tien sääntöjä. Täytyykö olla ajokortti ajaakseen siellä? Missä kauppa on? Onko kauppa auki vai ei? Onko sinulla riittävästi käteistä ostaa tuotteet, joita menit hakemaan? Kaikki nämä asiat ovat kaukana yli sen, mitä 6-vuotias näkisi tai havaitsisi.

Se suurempi tietoisuus joka teillä on ja alkaa olla, on paljon suurempi kuva siitä, mitä tapahtuu teille, perheellenne ja maallenne. Se alkaa olla planeettatietoisuutta ja tasapainottaa sitä, miten ajattelette. Olette olleet täällä aiemmin – tiedätte sen. Alatte katsella, mitä ympärillänne tapahtuu ja mitä tapahtuu kansallisesti ja koko planeetalla, ja näette energiat, jotka ovat erilaisia kuin 50 vuotta sitten. Alatte oivaltaa, että planeetta on myöhässä sodasta. Mitä tapahtui? Tietoisuutenne suuremmasta kuvasta on osa kehittyvää ihmishenkeä. Jos pysytte omassa pienessä laatikossanne, rakkaat ystävät, niin tiedätte vain sen, mitä on tapahtunut laatikossanne, ja sitä odotatte tulevaisuudelta.

Numero viisi. En voi painottaa tätä enempää. Valo alkaa loistaa ja siirrytte sitä kohti, ja tuota valoa kutsutaan arvoisuudeksi. Olette ehdottomasti kaiken arvoinen tällä hetkellä. Kaiken. Älkää antako kenenkään kertoa itsellenne, että te ette ole. Älkää antako noiden, jotka ovat henkisiä jossain isossa ja vaikuttavassa rakennuksessa, kertoa teille, että te ette ole. Älkää antako vanhempienne kertoa teille, että te ette ole. Älkää antako ystävienne kertoa teille, että te ette ole, koska heidät on johdatettu harhaan. Totuus on, että olette uskomattoman suurenmoinen ja arvokas!

Rakas vanha sielu, arvoisuutesi saa sinut yli tästä jatkuvasta ja toistuvasta elämäsi riistämisestä, josta sinulle kerrotaan uudestaan ja uudestaan. Akaasiasi aiheuttaa tämän ominaisuutesi! Et ole koskaan päässyt eteenpäin menneisyydessä, et valotyöntekijänä. Joka kerta kun käytit taikaa, sinua rangaistiin. Taika josta puhun, on henkistä maalaisjärkeä. Mutta toiset näkevät tämän taikana, koska sitä ei ole heidän havaintotavassaan. "Metafyysiset totuudet ovat kummallisia ja vaarallisia", monet sanovat. Joka kerta kun aloitte avata oven siihen, mitä tunsitte, teidät piestiin sen vuoksi. Tämä saa aikaan itsearvostuksen puutetta ja siitä tulee pelkokierre.

Uusi fysiikka

Rakas ystävä, haluan puhua vähän oivaltamattomasta tai oudosta fysiikasta. Haluan puhua tästä huolellisesti, ja haluan esittää jotain sinulle harkittavaksi. On monia, jotka kuullessaan tämän pyörittelevät silmiään eivätkä usko. Vasta aika näyttää teille sen paikkansapitävyyden, mistä puhun, ettekä ehkä silloinkaan usko sitä.

Fysiikassa on ominaisuuksia, joilla vasta leikittelette tällä hetkellä. Vaikka saisitte kuinka suuria kiihdyttimiä, ette silti löydä näitä asioita. On kahdenlaista fysiikkaa. On sellaista, jota voidaan manipuloida, ja sellaista joka on ehdotonta ja jota voidaan vain tarkkailla. On aliatomihiukkasia, jotka hallitsevat kumpaakin fysiikkaa. Tästä syystä olemme kertoneet teille alusta saakka, että voitte muuttaa kaiken massaa. Tämä johtuu siitä, että ne oivaltamattomat lait jotka sallivat teidän manipuloida fysiikkaa, tukevat tätä. Se vapauttaa teidät lopulta gravitaatiosta, kun voitte suunnitella minkä tahansa esineen massan. Se edustaa asioita, joita voitte manipuloida.

Sellaista fysiikkaa jota ei voida muuttaa, kutsun ydinfysiikaksi. Sitä voidaan vain tarkkailla. Suurin ja hämmentävin näistä teille on ajan arvoitus. On aliatomihiukkanen, jonka olette nimittäneet "Higgsin hiukkaseksi". Tätä hiukkasta etsitään, koska on fyysikkoja, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että se muuttaa ulottuvuuksia ja aikaa. Se on ydinhiukkanen, jota ei voi muuttaa.

Oletteko kuulleet aikamatkailusta? Kun tuo hiukkanen ymmärretään, se sallii tämän erityistavalla, sillä pystyisitte vaihtamaan toiseen ulottuvuusskenaarioon ja palaamaan taaksepäin ajassa tarkkailemaan menneisyyttä. Mutta ette voi muuttaa sitä, mitä tapahtuu tarkkaillussa ajassa [ei voi muuttaa menneisyyttä]. Se on fysiikan ydintekijä, joka pysyy samana ikuisesti. On toisia fysiikan ydintekijöitä. Itse asiassa sitä, josta kumppanini puhui tänään [Kryon-seminaarissa], kutsutaan "kentäksi". Nämä ovat ydintekijöitä, jotka ovat suotuisia sille, minkä kanssa ne tulevat kontaktiin, tai ne huokuvat harmonista energiaa ja yrittävät vetää asiat yhteen. Jos tietäisitte, miten se toimi ja miksi se toimi, se toisi hymyn kasvoillenne, koska se on fysiikkaa, jossa elätte tällä hetkellä.

Tärkeitä asioita nyt

Jos alkaisitte tutkia Higgsin hiukkasta, alkaisitte nähdä, miksi fraktaaliaika toimii niin, kuin toimii. Lakkaan olemasta tieteellinen ja teen tästä viestistä käytännönläheisemmän. On niitä, jotka sanovat, että aika on ympyrä. Itse asiassa aika leimaa siihen energioita, jotka sitten toistuvat usein. Olette luultavasti kuulleet sanonnan: "Aika toistaa itseään." Se toistaa. "Historia toistaa itseään." Se toistaa. Ja siksi tämä ajatus ajasta ympyrässä tai energioiden leimaamisesta ympyrään on oikea. Kun siis kierrätte aikaympyrää, joka teille on suora viiva, tulette kohtaan, jota kutsumme "menneisyyden energiamerkeiksi". Noilla energiamerkeillä saattaa hyvinkin olla mahdollisuus luoda se sama asia, jonka edellinen loi, ja tämä toistuu ympyrässä. Tässä se tulee taas, tässä se tulee taas, tässä se tulee taas.

Sosiologit, historioitsijat ja erityisesti aikafraktaaliteoreetikot uskovat, että teillä on sota myöhässä, rakkaat ystävät. Teille ei kuitenkaan tule sotaa! Olette ohittaneet tuon mahdollisuuden 16 vuotta sitten. Kaikki pyhien kirjoitusten profetiat kertoivat, että teille tulisi sota. Näettekö, miten fraktaaliaika on itse asiassa vaikuttanut kaikkiin noihin profetioihin? Ne odottivat tämän mahdollisuuden tapahtumista. Huomasitteko kuitenkin, ettei sitä tapahtunut? Kaiken todennäköisyyden vastaisesti sitä ei tapahtunut.

Miten monta vuotta on mentävä, ennen kuin ihmiskunta katsoo ja sanoo: "Sitä ei tapahtunut"? Kaikki nuo profetiat, kaikki nuo vuodet, saivat teidät pelkäämään ja valmistautumaan. Suuri osa ihmisistä odottaa edelleen sotaa. "Tässä se tulee", ihmiset sanovat edelleen. Jos katselette televisiota, jotkut tiedeohjelmat sanovat: "No, se on tulossa." Ne katselevat edelleen fraktaalienergiaa. Se on hyvin pelottavaa. Monet tieteiselokuvistanne perustuvat skenaarioon, jossa se on tullut jo! Kaikki tämä sen vuoksi, että teillä on odotus jostain aikaympyrässä.

Kuunnelkaa: aikafraktaalilla on hyvin mielenkiintoinen ominaisuus, ja sen halusin kertoa teille, koska tämä on hyvin hämmentävää hyvin monille. Jos muutatte merkittävästi jotain aikaympyrässä, kirjoitatte tulevaisuuden uudelleen. Toisin sanoen, fraktaalit joita oli aiemmin ja joilla oli tapana toistua, mitätöidään, ja luotte uusia mahdollisuuksia ympyrään. Voitaisiin sanoa, että siirryitte vähän eri ulottuvuuteen, jossa vanhoja profetioita ei tapahdu. Se on ehdottomasti totta ja fysiikka osoittaa sen, ja tämä löydetään jonain päivänä. Miksi siis kerron teille tämän? Ympyrän muuttaminen vaatii suurta tapahtumaa tai hyvin erilaista ajattelua. Vaikka Higgsin hiukkanen voi vain tarkkailla menneisyyttä, ihmistietoisuus voi muuttaa sitä! Ei ole tarkoitus mennä liian tekniseksi, mutta myös fysiikassa on niitä, jotka uskovat, että muutatte menneisyyttä, kun muutatte tulevaisuutta [retrokausaliteetti]!

Villikortti: pidin koko esityksen villikorteista viime kerralla, kun olin kanssanne. Luettelin monia niistä. Annoin teille villikorttien säännöt ja kerroin, että Henki ei luo niitä. Ne voivat olla keksintöjä, ihmisiä jotka ovat muuttaneet historiaa tai ideoita. Tapahtuu tämä: ihmiset siirtyvät eteenpäin ideoiden tai korkeamman tietoisuuden myötä, mikä sallii sitten Hengen antaa teille villikortin.

Esimerkiksi, oletteko huomanneet, että jotkut merkittävimmistä keksinnöistä ovat tulleet tälle planeetalle samaan aikaan ympäri maapalloa? Mikä sattuma! Vuosisatoja ilman lentoja ja sitten Wrightin veljekset voittivat ranskalaisen vain noin viikolla! Voidaan jatkaa ja jatkaa toisilla tällaisilla. Näyttää vain siltä, että Maahan annetaan informaatiota kaikille kerralla! Näin ei aivan ole. Emme anna teille mitään. Sen sijaan nostamme hieman verhoa ja ihmiset jotka pystyvät ajattelemaan näitä asioita, ajattelevat! Tätä on tapahtunut toistuvasti. Niinpä luotte villikortin omilla säännöillänne, omalla tietoisuudellanne ja omilla järjestelmillänne, kun on aika muuttaa aikafraktaalia – ja teitte juuri yhden muutoksen.

Kerroimme teille, että äskettäiset vaalinne toivat villikortin. Villikortin määritelmä on jotain täysin odottamatonta ja epäharmonista. Se muuttaa sitten asioita siitä eteenpäin. Teillä valittiin presidentiksi villikortti [kanavoitu joulukuussa 2016]. Nyt pyydän teitä pyyhkimään pois ennakkoasenteen. Se on vaikeaa jollekin! Pyyhkikää se pois ja kuunnelkaa tätä hetken, koska tämä on ensimmäinen kerta ja kenties viimeinen, kun koskaan kerron teille tämän: tällä planeetalla on tällä hetkellä niitä, jotka voivat aistia aikaympyrän fraktaalit. Heitä kutsutaan "ennaltatietäjiksi". Heillä on ennakkotieto sen tuntemisesta, mikä aikaympyrässä on tulossa toistamaan itsensä.

Hallituksenne tietää heistä ja itse asiassa antaa töitä heille! On muutamia, jotka voivat tuntea, mitä on jo olemassa, koska aika on ympyrä. Muistatteko? Fraktaaliaika edustaa energiaelementtejä, joita tulee teille tässä ympyrässä. Siksi ne voidaan tuntea ja tehdä ennustuksia.

Suuri ennustus

On yksi ennustus, joka erottuu, ja se alettiin nähdä viime vuonna tai vähän aiemmin. Fraktaaleihin perustuva ennuste on, että teillä on merkittävä, mahdollisesti täydellinen talousromahdus helmi- tai maaliskuussa 2017.

Monet teistä ovat kuulleet tästä, ja se on pelottavaa. Ennaltatietäjät alkoivat puhua siitä, ja sitten oli muita, jotka alkoivat puhua siitä. Mitä lähemmäs se tuli, sitä enemmän siitä puhuttiin. Tämäkin seuraa tiettyä logiikkaa, koska ne jotka tutkivat rahoituksen, arvopapereiden, investointien ja kansallisten velkojen malleja, näkevät myös tuon kuvion. He alkoivat huutaa myös: "Se tulee! Ettekö näe sitä?" Jotkut analyytikot kehottavat teitä laittamaan kaikki varanne toiseen muotoon välittömästi. Monet sanovat, että pankit kaatuvat pian. Haluan kertoa teille, että he olivat oikeassa. Fraktaalissa on tosiaan tuo energia!

Perhosvaikutus

Tiedättekö, mitä kerron teille seuraavaksi? Mies nimeltään Edward Lorenz antoi filosofian: kun perhonen räpyttää siipiään, jotain merkittävää voi tapahtua tulevaisuudessa. Tämä johtuu siitä, että pienet asiat muuttavat suurempia asioita ja suuremmat asiat vielä suurempia asioita. Hän on oikeassa, ja villikortti on valtava perhonen.

Tämän haluan kertoa teille tänään. Valtaosa odotti tiettyä lopputulosta vaaleissanne. Sen sijaan saitte villikortin. Minäpä kerron miksi: jos odotettu olisi tapahtunut, rahoitusjärjestelmät olisivat pysyneet täsmälleen ennallaan. Se jota odotitte, olisi ottanut paikan toiselta, ja järjestelmät jotka olivat väistämättä epäonnistumassa, olisivat menneet suoraan juuri siihen paikkaan ja räjähtäneet talouden toimimattomuudeksi. Ei olisi ollut syytä muuttaa mitään hänen vuokseen, jota odotitte, koska oli tunne, että kaikki toimi hyvin.

Teeskennelkää, että olette vierailija avaruudesta eikä teillä ole mitään omakohtaista kiinnostusta tai ennakkoasennetta kaikkeen, mitä on tapahtunut. Katsotte alas metafyysisesti ja sanotte: "Eikö ole mielenkiintoista, miten tämä villikortti muuttaa sitä, mitä olisi tapahtunut helmikuussa tai maaliskuussa?" Ymmärrättekö, mitä sanon teille?

Kenties nyt tarvitsi laittaa keppi kaikkeen ja kääntää sitä nopeasti?? Näin tapahtuisi, jotta voitaisiin muuttaa tuon täydellisen talousromahduksen haamu. Haluan teidän näkevän, mitä tapahtuu, ja olemaan pelkäämättä, kun joitain sen siemeniä voi edelleen tapahtua – kuten notkahdus järjestelmässä, kun se nousee liikaa. Mutta kerron teille, että ilman tätä villikorttia kaikki olisi ollut "samaa vanhaa" suoraan siihen, missä tuo ongelma olisi toteutunut. Silloin ennaltatietäjät olisivat olleet oikeassa. Fraktaaliaikamahdollisuudet olisivat osoittautuneet oikeiksi. Mutta sen sijaan rahoituskauhun pääenergia on mahdollisesti mitätöity villikortin vuoksi. Muistakaa, että ihmiset joilla on vapaa tahto, ja se vapaa järjestelmä jonka suunnittelitte, laittoivat tuon villikortin paikoilleen.

Siirtyminen eteenpäin

"Kryon, mitä seuraavaksi tapahtuu?" Rakkaat ystävät, se riippuu teistä. Mikä on suotuisin lopputulos? Se mitä sanotte ja teette, on kuin tilauksen tekemistä universumille ja kentälle. Minkä tilauksen aiotte tehdä seuraavina kuukausina? Ajatelkaa sitä oman versionne kirjoittamisena kaikesta tästä ja sen antamisena "universaalille tarjoilijalle". Mitä pöytäänne tulee? Ettekö ole kyllästynyt tilaamaan alinta odotusta? Ettekö ole kyllästynyt odottamaan kamalia asioita toisilta ihmisiltä ja sitten saamaan niitä? Mitä aiotte tehdä tässä? Fysiikka on teidän puolellanne, rakkaat ystävät, ja se turvaa selustanne. Te kuitenkin kontrolloitte odotuksillanne, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Kuten muissa villikorteissa joita saitte aiemmin, suunnitelma on, että voitte jatkaa ja tämä planeetta voi kasvaa nopeammin sen vuoksi. Siltä ei tarvitse viedä voimia vuosiksi ja vuosiksi ja vuosiksi maailmantalouden merkittävällä romahduksella. Tämä on päivän viesti.

Voitteko jo tuntea seurueen? Voitteko tuntea niiden hymyn ja ilon, jotka tietävät tulevaisuutenne mahdollisuudet? Te olette kontrollissa, kuitenkin jotkut teistä tuntevat olevansa täysin pois kontrollista. Haluan teidän miettivän tätä viestiä. Haluan teidän katselevan, mitä planeetalla tapahtuu, ja haluan teidän sopeutuvan tapaan, jossa voitte nousta aamulla ylös ja tehdä tilauksenne. Muistakaa ajatella suotuisinta lopputulosta kaikessa, mitä näette. Tilatkaa asioita, jotka ovat iloisia ja jotka heijastavat tietämättömän 6-vuotiaan päivien ohittamista. Antakaa kypsyyden, viisauden ja myötätunnon korvata se.

Toivon, että tämä valaisee, miten asiat toimivat tässä uudessa energiassa. Tulee enemmän ja enemmän villikortteja ja jotkut niistä ovat keksintöjä. Ne koskevat enimmäkseen ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja rauhallisuutta tällä planeetalla.

Lopetan nyt. On niitä, jotka kuuntelevat tätä ja kävelevät ulos sanoen: "Tämä on naurettavaa. Tunnen ihmisluonteen." Rakkaat ystävät, he ovat juuri tehneet tilauksensa!

Olkaa rauhallisia. Rentoutukaa itseenne ja olkaa oma vanhempanne. Ottakaa korkeampaa itseänne kädestä tänään, ja kun otatte, elätte kauemmin.

Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan ja hyvästä syystä.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.