KENTTÄ, OSA 1

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

3.7.2016 Laguna Hills, Kalifornia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko fysiikassa jotain, mikä saattaa olla vähän outoa? Voisiko ympärillämme olla kenttä, joka itse asiassa edistää harmoniaa ja suotuisuutta? Jos on, lisääntyykö se? Onko tiede nähnyt sen? Tosiaankin on, ja Kryon puhuu taas "fysiikasta asenteella".

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Laguna Hillsissä, Kaliforniassa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Haluan teidän vetävän henkeä hetken. Katsokaa nyt todellisuutta, joka on edessänne. Istutte pimeässä huoneessa kauniina sunnuntai-iltapäivänä kuuntelemassa miestä tuolissa. Teille kerrotaan, että se on "ääni tuolta puolen". Se tosiaan on, mutta onko tämä se kuvaus, jonka annatte, kun naapuri kysyy teiltä: "Mitä teit tänään?" Jos on, naapurustossanne pyöritellään paljon silmiä.

Se on erityisryhmä, joka näkee tämän tapahtuman todellisena rakkaus- ja viisausviestinä näkymättömältä lähteeltä verhon takaa. Tässäkin ryhmässä ja niissä, jotka kuuntelevat toisissa paikoissa, on epäilyä siitä, että viesti on totta. Tämä on ihmisten luonnollinen ennakkoasenne. Opitte yhden tavan ja kun toinen tapa tulee, kyseenalaistatte sen. On aina kysymys: "Onko se totta?" Nämä ovat siis asioita, joita kohtaatte ja joita luova lähde kohtaa. Tuleeko koskaan aikaa, jolloin ihmiset antavat ajattelussaan yhtään tilaa sille, mitä he eivät usko mahdolliseksi? Tuleeko koskaan aikaa, jolloin he alkavat tutkia todellisuutensa osia, jotka saattavat olla erilaisia, kuin he luulevat, mikä sitten avaa oven kanavoinnille antamaan informaatiota kauniista järjestelmästä?

Jumala on mestarifyysikko

Olen antanut kanavointeja menneisyydessä ja yksi niistä oli nimeltään "Physics with an attitude" (= fysiikkaa asenteella). Se kuvaa fysiikkaa, joka on erilaista kuin luulette, koska siinä on ennakkoasenne – siis ei yhtä tasapainoista lineaarisesti, kuin odotatte. Yhdistäkää pisteet ja käyttäkää henkistä maalaisjärkeä hetki. Kuka loi fysiikan? Kuka on kaikkien asioiden luoja? Vastaus on suuri "minä olen", luova lähde – Jumala. Se on sama Jumala, joka rakastaa teitä mittaamattomasti ja on luonut sen todellisuuspaikan, jossa olette ja elätte. Siis kaiken todellisuus, kaiken fysiikka luotiin keskuslähteestä. Luuletteko, että tuossa fysiikassa olisi kenties joitain hyväntahtoisia poikkeuksia, jotka indikoisivat, että Jumala on kuvassa mukana jossain? Luuletteko, että kenties olisi asioita, joita ette ole vielä löytäneet, joita vasta nyt tukitaan ja jotka näyttäisivät teille jotain, mitä ette odottaneet? Puhumme vähän lisää "fysiikasta asenteella", mutta tuo asenne on harmonia, yhteenkuuluvuudentunne, synkronismi ja rakkaus. Siitä haluan puhua.

Kenttä

Ei kestä kovin kauan, ennen kuin tiedemiehenne alkavat nähdä sen, mitä kutsun "kentäksi"! Tämä on nähty jo vähemmässä määrin ja siitä opettavat tämän päivän suuret metafyysiset opettajat. Se on jo "tuolla jossain" ja sitä katsotaan ja tutkitaan. Näin sanotaan: teillä kaikilla on oma värähtelynne – niin kuin instrumentin kieli värähtelee. Jos värähtelette vähän eri tavalla, voitte virittyä kosmoksen kanssa. Käytetään esimerkkinä värähtelytaajuuksia, jotka vaikuttavat toisiinsa. Oletteko koskaan laulaneet mitään suihkussa? Kun laulatte tiettyjä musiikkisäveliä tai –värähtelyjä, suihkutila kaikuu kovempaa noita säveliä. Tämän syy on, että laulamanne sävel on taajuus, joka resonoi suihkutilaan. Siksi olette juuri löytäneet suihkun resonanssitaajuuden äänenne kanssa, ja se kuulostaa kovemmalta ja kirkkaammalta, ja on hauskempaa laulaa.

Opettajat kertovat teille, että jos yhden instrumentin kieltä näppäillään riittävän kovaa, se vaikuttaa viereiseen kielisoittimeen, jossa on sama viritys. Toinenkin instrumentti alkaa värähdellä hieman, vaikkei sitä kosketeta. Tämä on myös värähtelytaajuuksien vaikutus.

Rakkaat ystävät, planeetan fysiikka on täynnä tätä ilmiötä. Se mitä kutsumme "kentäksi", on ympärillänne fyysinen tila, joka voi resonoida toisen lähteen kanssa. Jumala on luonut tavalla, joka on puolueellinen teidän hyväksenne. Teidät on ikään kuin suunniteltu resonoimaan jonkin kanssa, josta olette tietämätön, jos tiedostatte sen. Tämä värähtelyasenne on viritetty yhteenkuuluvuuteen ja harmoniaan, ja teitä aletaan pyytää kajahtelemaan tämän kentän tahtiin.

Tällä on muitakin identifioivia sanoja, ja jotkut ovat jo kenties kokeneet tämän. On ollut kanavia ja muita, jotka ovat kuvanneet pääsevänsä paikkaan, jossa resonoidaan siihen, mitä on ympärillä. Tämä on kenttä. Kenttä on hyväntahtoista ja harmonista värähtelyä, ja teidän on sitten määrä resonoida sen kanssa tietoisuudessanne ja näin aktivoitte solurakenteen ja elätte kauemmin. Tiesittekö, että harmonisoituminen ja resonoiminen kentän kanssa omassa tietoisuudessanne oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa voi itse asiassa aiheuttaa spontaanin remission? Oletteko miettineet koskaan, miten se on mahdollista? Ne jotka pystyvät täysin harmonisoitumaan kentän kanssa, voivat kontrolloida ja muuttaa tunnettua fysiikkaa! Oletteko historiassa koskaan kuulleet kestään mestarista, jolla näyttää olevan kontrolli fysiikkaan? Tosiaankin, monilla heistä oli. Tällä hetkellä planeetalla on niitä, jotka pystyvät tähän. Äskettäin Intiassa menehtyi yksi, joka osasi tämän.

Kerron teille jotain, mikä teidän täytyy tietää tässä uudessa energiassa. Vuodesta 2012 saakka kentän tietoisuus on kasvanut ja useammat ja useammat vanhat sielut näkevät, että he voivat harmonisoitua ja löytää tietoisuustaajuuksia, joita on tuossa kentässä. Kuten sanoimme, tieteellänne alkaa olla nimiä tälle, koska he tuntevat ja näkevät sen. Se on lineaarisuuden ulkopuolella ja he kutsuvat sitä "kvanttikietoutumiseksi" tai "lomittumiseksi". Samasta asiasta käytetään monia sanoja. Sanat merkitsevät: "asioita jotka haluavat toimia yhdessä kummallisella, epälineaarisella tavalla, joka on hyväntahtoinen ja harmoninen". Kirjaimellisesti asiat jotka eivät normaalisti toimi yhdessä, tekevät sen altistuessaan kentälle. Sitä tapahtuu enemmän ja enemmän.

Kentän käyttö

Haluan kertoa teille, miksi puhun tästä. Rakkaat ystävät, teissä on monia, jotka istuvat siellä sanoen: "No, olen yrittänyt ja yrittänyt. Menen tänne ja menen tuonne, enkä löydä tuota makeaa kohtaa. En löydä tuota paikkaa, joka harmonisoituu ja värähtelee luovan lähteen kanssa." Rakkaat ystävät, kenttä luotiin teille tässä uudessa energiassa – vanhoille sieluille. Se odottaa kirjaimellisesti aktivoitumista tietoisuutenne värähtelytaajuutena.

"Kryon, puhut ympäripyöreitä!" Rakkaat ystävät, on vaikeaa antaa teille tällaisia viestejä, jotka koskevat todellisuutta, jota ette ole nähneet aiemmin ja joka ei ole lineaarinen tai uskomusjärjestelmässänne. Eikö siinä ole tolkkua, erityisesti uudessa energiassa, että henki, luova lähde asettaisi fysiikan hyväntahtoiseksi ja hyödylliseksi? Eikö siinä ole tolkkua, että olisi monia asioita, jotka saattaisitte löytää ja joihin saattaisitte kiinnittyä – joissa on tolkkua ja jotka luovat ratkaisuja?

Kumppanini puhuu kokemuksestaan synkronismin luomisessa ja sen muuttamisessa, jota kutsuttaisiin "tuuriksi". Se tehdään kentän myötä. Kun hän nousee lentokoneesta, joka on palannut portille teknisten ongelmien vuoksi, hän odottaa apua ja resonoi kentän kanssa. Tämä osoittaa hänelle jotain harmonista ratkaisua, jota hänellä ei olisi koskaan ollut itsekseen. Voitte kutsua sitä "parantuneeksi intuitioksi", jos haluatte. Kenttä auttaa niitä, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, ja se koordinoi asioita. Se laittaa asioita yhteen. Se saa eri asiat harmonisoitumaan ja värähtelemään samalla taajuudella. Tulkitaanpa tuo harmonisoituminen ratkaisuksi ja elämäksi, jossa on tolkkua. Se on energia, joka vastaa ongelmiin silloin, kun ette uskoneet, että olisi lainkaan vastauksia!

On pikaraidejärjestelmä, joka auttaa teitä pääsemään kosketukseen kentän kanssa. Olette ehkä meditoineet, olette ehkä pyytäneet, olette ehkä rukoilleet, joten haluan antaa teille vähän apua tässä. Tiedättekö, mikä luontainen on? Luontaista on kutsuttu ihmisen fiksuksi kehoksi. Melkein kuin kehoherkkyys, joka on ulkopuolellanne ja sisällänne – se on osa kehoa, jota lihastestaatte [kinesiologia]. Tiesittekö, että voitte esittää kehollenne kysymyksiä tietyllä tapaa, ja saatte vastauksia, joita tietoisuutenne ei tiedä? Se on fiksu keho. Se on osa kehoa, joka tietää enemmän kuin te ja jota kutsutaan "luontaiseksi". Osa uutta energiaa on ominaisuus, joka alkaa rakentaa siltoja teidän ja luontaisen välille. Sitten kun silta on lopulta rakennettu, pystytte kaikki olemaan oma lääketieteellinen intuitiivinne! Tällä hetkellä ette ole. Kuitenkin luontainen on tuo salaisuus, ja vastaus on kentän käyttäminen. Luontainen on jo yhdistynyt kenttään. Se merkitsee, että TE olette jo yhdistynyt kenttään.

Oletteko koskaan ihmetelleet, miten homeopatia toimii? Laitatte kielen alle tinktuuraa, jossa on niin harvoja miljoonasosia, että se on melkein mittaamatonta tieteessä. Tinktuura on suunniteltu "aikomusohjelma", valmiina kertomaan keholle, mitä haluatte sen tekevän. Se viestittää keholle ohjeita pikkuruisella kemialla, joka on aivan liian pientä käynnistääkseen reaktion – kuitenkin keho näkee sen välittömästi. Homeopatia on monessa maassa tapa tehdä asioita, ja kuitenkaan tiede ei pysty todistamaan sitä. Luontainen näkee ohjeet kielen alla ja antaa sitten välittömästi keholle ohjeita.

Fiksu keho on hyvin fiksu. Se on vastuussa viestien näkemisestä ja niiden mukaan toimimisesta, jotta teidät yhdistetään kenttään. Kenttä on hyväntahtoista ja harmonista fysiikkaa ympärillänne, ja se tehostaa paranemista, luo rauhaa, antaa teidän olla ilossa, ja se on kaikkialla. Jonain päivänä kentällä on toinen nimi, mutta nyt kerron teille, että se on uuden energian salaisuus. Jos yritätte päästä kosketukseen kentän kanssa, olette meditoineet, olette pyytäneet ja istuneet turhautuneena, on aika päästä kosketukseen luontaisenne kanssa. Se on jo siinä, ja se on rakennettuna kehoonne.

Puhutaanpa hetki siitä, miten voitte puhua luontaisellenne. Haluan teidän ymmärtävän ja katsovan, mitä olemme opettaneet kolme vuotta. On uusia, merkittäviä voimia, joita ette tiedä vielä olevan. Ne ovat muodossanne ja puhuvat kovaa luontaisellenne. Kyse on teistä antamassa ohjeita kehollenne – kerrotte sille, mitä haluatte sen kuulevan. Se on tehokasta ja vanhan lähtökohdan aivan uusi parannus.

Suurin voima, vaikuttavin ja uusin tällä hetkellä, on hyvin suunnitellut affirmaatiot. Affirmaatio joka sanotaan ääneen, on sen positiivista ja tehokasta vahvistamista, kuka olette. Ette pyydä mitään hyvällä affirmaatiolla. Ette myöskään toivo mitään. Sen sijaan toteatte jotain, mikä on teidän, ja luontaisenne kuulee sen ensimmäisenä ja toimii sen mukaan. Luontainen kuuntelee koko ajan! Olette lihastestanneet sen avulla vuosia. Olette hoitaneet homeopatialla sitä vuosia! Se on antennin kanssa valmiina kuuntelemaan, eikä ole suurempaa vaikutusta, kuin äänenne ja tietoisuutenne toteamassa ääneen, kuka olette.

Vuosia ja vuosia sitten, vanhemmassa energiassa Kryonilta kysyttiin: "Onko tarpeellista sanoa affirmaatiota ääneen vai voimmeko sanoa ne mielessämme?" Vastaus oli: "Sanokaa ne sisällänne, koska sillä ei ole vaikutusta." Nyt tässä parannetussa energiassa muutan tarinaani. Tässä uudessa energiassa kenttä on lisääntynyt. Se on enemmän käytettävissä synkronisoitumiseen ja kietoutumiseen kuin koskaan ennen. Se on valmis laittamaan asiat teillä yhteen tilanteellisesti, biologisesti ja tietoisesti. Se on valmis paljastamaan teidät korkeammalle itsellenne tavalla, jota olette vain toivoneet aiemmin. Päätyökalu on puhua sille, ja tällä hetkellä paras tapa on affirmoida ääneen.

Siksi näette rähähdyksen ehdotetuissa affirmaatioissa ympäri planeettaa. Niitä on ollut yli vuosisadan, mutta rakkaat ystävät, nyt ne puhkeavat kukkaan. Syynä on, että voitte päästä kosketukseen sen kanssa, mitä on omassa älykkäässä kehossanne ja mikä on jo yhteydessä hyväntahtoiseen fysiikkaan nimeltään "kenttä".

Täällä istuu niitä, jotka sanovat: "No, toivon, että tietäisin, mitä Kryon sanoi. Sitä on joskus vaikea tajuta." Se on kaunista, eikö vain, ettei teidän tarvitse tietää? Teidän ei tarvitse tietää! Annoin teille työkalun, joka on käytännöllinen 3D:ssä, ja kerroin teille sen toiminnasta, sen pieniä yksityiskohtia ja sen syyt. Kuitenkin vain te voitte todentaa tämän. Sanon teille vain, että olkaa varovainen siinä, mitä sanotte. Suunnitelkaa positiivisesti, mitä sanotte kehollenne ja mikä on toteamuksenne siitä, kuka olette.

Olkaa varovaisia, sillä teissä on niitä, jotka ovat liian lineaarisia tehdessään tätä. Olette sairas ja yskitte, ja sitten alatte affirmoida, että voitte hyvin. Saatatte nähdä tämän ja sanotte: "Kiellän vain asian. Yskin tässä ja samaan aikaan väitän, että olen parantunut?" Ette voi alkuunkaan ymmärtää moniulotteisen ympyrän fysiikkaa. Tehostatte tulevaisuuden aikafraktaalia. Luotte sen, mikä ei ole vielä täällä (teidän ajattelunne mukaan), mutta meidän näkemistavallamme kenttä on jo siinä ja tekee ratkaisua. Se on jo olemassa.

Voitteko nähdä tämän potentiaalin? Voitteko sanoa sen mielenne yrittämättä laittaa yhteen eriarvoisia asioita? Sairas ihminen voi sanoa ääneen: "Olen parantunut, olen ehjä, kiitos." Sitten seuraavana hetkenä hän yskii! Ihminen joka ei ole yltäkylläinen, voi sanoa: "Minulla on yltäkylläisyyttä elämässäni, eikä minun tarvitse huolehtia päivästä toiseen. Minulla on, mitä tarvitsen, koska olen sen arvoinen." Samalla hetkellä hänellä ei ole mitään pankkitilillään. Ihminen joka on levoton joistain tilanteista tai suhteista, voi vakuuttaa täydellistä voittoa! "Olen rauhallinen. Kiitos henki, että sait minut läpi tästä kamalasta asiasta." Sitten kun hän herää tästä affirmaatiosta, hän on edelleen kamalassa asiassa!

Näettekö, mitä sanon? Alatte todeta, kuka olette, koska se teistä tulee. Lineaarisessa ajassanne sitä ei ole tapahtunut, mutta meille on! Kuunnelkaa, jokainen teistä joka kuuntelee tätä, tiedän, että sinulla on jotain sanottavaa kehollesi – tiedän sen. On aika yhdistyä kenttään! On lisää, sillä toinen osa on tulossa.

Rakkaat ystävät, teidät on jo varustettu. Yhteytenne tähän kenttään on jo olemassa. Fysiikalla on todellakin asenne, ja tuo asenne on hyväntahtoinen, käsi ojennettuna sanoen: "Tule katsomaan, miten voimme auttaa." Se on luojan ja tämän energian kauneutta tänään. Se pyytää teitä resonoimaan johonkin kauniiseen, sitten astumaan syrjään ja katselemaan sen toimintaa.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.