SALAISUUS HUONEESSA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
27.9.2020 "Emotional Tools for Our Time" -suoratoisto
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ajattele, että elämäsi on kuin talo, jossa on monta huonetta. Kryon haluaa, että harkitset katsovasi johonkin niistä, onko siellä mitään "piilossa". Mitä jos yhtä huonetta kutsutaan "todellisuudeksi", ja yhtäkkiä alkaa paljastua asioita, joita ei ollut ennen? Voitaisiinko nyt paljastua uusi salaisuus, että uutta energiaa on täällä? Voisiko siinä olla jotain todella suurta?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Joskus informaatiota on myös lisätty tai tiivistetty. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka suoratoistettiin "Emotional Tools for Our Time" -tapahtumassa (= tunnetyökaluja meidän aikaamme).

________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Informaatio jota olette saaneet tänään, on ydininformaatiota ihmisen suurenmoisuudesta [puhuen informaatiosta, jota annettiin suoratoistotapaamisessa]. Kehittynyt tietoisuus sallii teidän nähdä asioita, joita ette nähneet aiemmin. Tämä on erilaista, rakkaat ystävät. Se on erilaista, koska tätä teille ei ole opetettu. Katsokaa, mitä teille on opetettu: älyllinen tiedostamisenne perustuu informaatioon eikä tietoisuuteen. Toisin sanoen, teille kaikille opetettiin, että mitä enemmän opitte asioista, sitä paremmassa asemassa olette. Tämä on tietysti syy koulun käymiseen. Mutta missä oli se syvällinen informaatio, että tietoisuus on avain itsetietoisuuteen, terveyteen, pitkään elämään ja henkilökohtaisiin suhteisiin?

Lineaarinen elämänne on kuin talo, jossa on monia huoneita. Jokaisessa huoneessa on asioita, joita tarvitsette selviytymiseen: rakkaus, henkinen ja ei-henkinen tiedostaminen, perususkomukset asioiden tavasta toimia ja havaintonne siitä, mikä on totta tai mikä ei. Onko kuitenkin mahdollista, että todellisuushuoneeseenne on jotain hyvin piilotettuna, ja sinne kaikki nuo ideat ja tunteet joita kutsutaan tietoisuudeksi, on tallennettuna? Tervetuloa käsitykseen, joka alkaa mennä sen 4D-maailman yli, jonka kanssa te kaikki kasvoitte.

Planeetta käy läpi merkittävää muutosta nyt, kun annan tämän viestin. Vuosia sitten kerroin teille, että tämä muutos toisi epävarmuutta joillekin ja ahdistusta monille. Kerroin teille, ettei ihmisluonnetta voi saada aloittamaan muuttumista ilman, että tällaisia asioita tapahtuu.

Jos tunnette todellisuutenne ytimen alkavan siirtyä johonkin erilaiseen, mitä on ollut, monien ensireaktio on pelätä sitä! Syynä on, että useimmat ihmiset ovat panostaneet "haluun, että asiat pysyvät samanlaisena". Tämä pätee myös niihin, jotka katselevat tällaista ohjelmaa ja kutsuvat itseään valotyöntekijöiksi tai parantajiksi. Tämä johtuu siitä, että parantamisprosessien energia alkaa muuttua. Reaktiot kaikkeen tähän luovat paljon epävarmuutta.

Epävarmuus jota hyvin monet teistä tuntevat, johtaa suurempaan epävarmuuteen, ahdistukseen ja huoleen. Miten moni teistä herää jatkuvasti noina maagisina tunteina, joista opettajanne Shamir kertoi teille tänään [viitaten kokoontumiseen]? Siis kun teidät herätetään kolmelta aamulla, kun Henki usein kutsuu teitä meditoimaan … heräättekö sen sijaan sanoen: "Mistä minun pitäisi olla huolissani?" Rakkaat ystävät, tunnemme teidät erittäin hyvin, koska se tuntuu olevan yksi monista ensireaktioista, jonka hyvin monet teistä haluavat muuttaa, sallien uusien rakastavien energioiden tulla elämäänne. Älkää automaattisesti antako pelolle etulyöntiasemaa.

Muutokset saattavat teillä on hienovaraisia, mutta tunnette ne. Monet näistä muutoksista eivät ole asioita, jotka voitte linearisoida tai tietää tarkkaan. Kenties nämä asiat ovat pelkästään muuttuvaa energiaa ja poimitte sen? Tosiaankin, tätä tapahtuu planeetalla tällä hetkellä, rakkaat ystävät. Tunnette sen, mikä on eri tavalla – jotain mitä ette ole kokeneet aiemmin, ja tuo tunne ei ole polku, jota olette kulkeneet aiemmin.

On siis useita tapoja suhtautua tähän muutoksen, ja siitä on puhuttu tänään opetuksissa. Tosiaankin, olemme puhuneet tästä aiemmin, mutta nyt se on parempaa kuin koskaan.

Ensireaktio on usein pelko, ja monet menevät pahimpaan mahdolliseen skenaarioon ja sitten itse asiassa kehittävät sen. Kuulitteko sen? Ihmisellä on kyky ottaa jokin idea ja rakentaa mikä tahansa "talo", jonka hän haluaa. Se voi olla pelkotalo tai majakka (suom. huom. kirjaimellisesti "valotalo"). Ihmiset haluavat yleistää kaiken. He ottavat sen, mitä edessä on, ja kehittävät siitä johtopäätöksen vain sen perusteella, mitä he ovat nähneet aiemmin. Pelko synnyttää lisää pelkoa.

Sitten on niitä, jotka katsovat tätä ja sen sijaan tunnistavat, että sitä ennustettiin. He ihailevat sitä ja sanovat: "Tämä on sitä energiaa, josta muinaisihmiset puhuivat. Tästä Kryon puhui. Tästä monet opettajani ovat puhuneet. Olen tuntenut tämän luissani. Olen tuntenut tämän persoonassani. Alamme nähdä muuttuvan Maan."

On niitä, jotka menevät askeleen pidemmälle ja juhlistavat tätä kummallista uutta energiaa ja sanovat: "Tiedän, että on vaikeaa, mutta tässä se tulee: tässä tulee tilaisuus. Antakaa minun nähdä se kaikki, jotta tiedän, mihin suuntaan pitää kääntyä."

Taaskin sanon asioita, joita olen sanonut aiemmin: jos synkkiä ja kamalia asioita näyttää ryömivän tämän planeetan raoista ja näette ne ensimmäistä kertaa, muistakaa, että ne ovat aina olleet siellä. Nyt on aika nähdä ne ja päättää, haluatteko niiden jatkuvan vai ette.

Jos näin on teillä, muistakaa, että tämä on merkki, että valo alkaa lisääntyä planeetalla, vertauskuvallisesti. Siinä missä nämä asiat pysyivät aiemmin peitettynä ja siellä, missä ne olivat, nyt ne alkavat vain näkyä.

KÄTKETYT ASIAT

Mitä tapahtuu talossanne ja todellisuushuoneessanne? Alkaako näkyä asioita, joita pidätte rumina tai huolestuttavina? Ajattelitteko koskaan, että niin voisi tapahtua tarkoituksella, jotta voitte katsoa sellaista, mikä on aina ollut siinä? Tuo moniulotteinen luuta on aina ollut siinä, rakkaat ystävät. Korkeamman tietoisuuden luulta kysyy aina teiltä, pitäisikö sitä käyttää lakaisemaan pois vanhoja asioita vai ei. Auttaisi, jos lakaistaisiin pois kaikki nämä asiat, joista olemme puhuneet ja jotka ovat sopimattomia teidän suurenmoisuuteenne, mm. tulevaisuudesta huolehtiminen ja ahdistus, jota ehkä tunnette herätessänne varhain. Huoneessanne on piilossa jotain, ja tuo luuta voi paljastaa sen. Nimittäin piilossa on jotain, mikä on suuri lahja Hengeltä. Luuta on vertauskuva kyvystänne lakaista pois vanhat ajatukset ja paljastaa tämä salaisuus.

Haluaisin kertoa teille jostain, mitä ette odottaneet. Jälleen kerran, teillä on taipumusta linearisoida kaikki. Saatatte sanoa: "Okei, miten paljon työtä vaatii, jotta voin lakasta nämä asiat esiin tai muuttaa elämääni?" Monet teistä rakastavat tehdä luetteloita, eikö vain? Teillä on taipumusta linearisoida toiminnot elämässänne, koska se teille opetettiin koulussa. Mutta tähän kätkeytyy toinen energia. On salaisuus. Se on yksi parhaista salaisuuksista, joita voisin antaa teille.

Melkein kaikki teistä uskovat, että työnnätte tuota "elämäpalloa" mäkeä ylös voidaksenne päästä siihen paikkaan, missä haluatte olla. Uskotte, että myös jonkin henkinen paikka vaatii lisää työtä. Tämä on lineaarinen vertauskuva, joka sanoo, että mitä tahansa tapahtuu, se on ponnistelua ja vaikeaa. Kysymys: mitä jos homma ei toimi niin tässä uudessa energiassa?

Mitä jos kertoisin teille, että tuon pallon toisella puolella, jota työnnätte ylämäkeen, on kädet, jotka tarttuvat siihen ja alkavat työntää sitä ylös kanssanne? Tajuatteko tämän?

UUSI SALAISUUS

Henkisesti ihmisillä on aina ollut vapaa valinta. Voitte tehdä elämällänne, mitä haluatte, ilmaan mitään tuomioita. Olemme kertoneet teille tätä vuosia. Rakkaus on tällaista. Olemme rakastuneet teihin, ja annamme teidän olla. Lisäksi annamme teille merkkejä ja vinkkejä, mutta emme puuttumalla asioihin, mikä pakottaisi teidät tekemään jotain. Vapaa valinta on sellaista. Se on rakastava "näpit irti".

Tässä on salaisuus. Täällä alkaa uusi energia, joka on syvällistä ja josta teidän täytyy tietää: kun pääsette tiettyyn paikkaan, tiettyyn myötätuntoenergiaan ja halukkuuteen nähdä suuremman totuuden, kun alatte nähdä tuon polun, rakkaat ystävät, tietoisuutenne muuttuu. Tietoisuus on energiaa, ja kun energia muuttuu, asioita tapahtuu.

Vaikka teillä on vapaa valinta, tietoisuutenne alkaa antaa "lupa auttaa" -viestejä verhon toiselle puolelle. Melkein kuin valo menisi sieluunne ja alkaisi säteillä hyvin kirkkaasti moniulotteisella tavalla. Kuvitelkaa jotain kanssani: alatte muuttaa tapaanne hahmottaa asioita ja tietoisuutenne alkaa kirkastua. Yhtäkkiä kaikki nuo oppaat, auttajat, enkelit (miten haluattekin kutsua niitä) on hälytetty.

"Katsokaa! Katsokaa, mitä hän tekee. Katsokaa tuota valoa. Katsokaa tätä! Nyt voimme auttaa, koska tämä suurenmoinen ihminen on tehnyt valinnan muuttua. Vau! Tämä sielu on tehnyt valinnan katsoa. Tämän tietoisuuden valo on antanut luvan väliintuloon."

Sitten kun olette tehneet valinnan katsoa, havaintotapannekin muuttuu. Onko Jumala suurempi, kuin teille on kerrottu? Oletteko te suurempi, kuin teille on kerrottu? Alkaa ilmestyä prosesseja, jotka saattavat muuttaa tunnettanne todellisuudesta? Onko prosesseja, joista olette intuitiivisesti tietoinen ja jotka saattavat olla myös moniulotteisia? Onko mahdollista, että teitä opastetaan eikä teidän ehkä tarvitse työntää tuota palloa niin kovasti? Joillekin se tuntuu intuitionvastaiselta. Heillä korkeamman tason tiedostaminen voidaan saada aikaan vain työntämällä tuota palloa kovempaa. Tervetuloa salaisuuteen. Niin EI ole.

Se miten hahmotatte tämän viestin, on kuin valokatkaisin. Uskotteko sen? Jos uskotte, tietäkää tämä: kun alatte aktivoida näitä uuden tietoisuutenne uusia ideoita, saatte apua – paljon apua. Valotyöntekijä, valo tehostuu, kun alat ymmärtää, että olet uskomaton majakka. Voitaisiin myös sanoa, että kun alatte ymmärtää tämän, se levittää sieluvaloanne logaritmisesti. Se vahvistaa itseään tavalla, joka ei ole lineaarinen, ja voitte nähdä tuon avun tuloksia jokapäiväisessä elämässänne, melkein välittömästi. Rakkaus on sellaista.

Kun alussa tulin tälle planeetalle, annoin teille "perus-Kryon-vertauskuvan". Kerroin teille, että kun olette pimeässä huoneessa ja sytytätte tulitikun, mielenkiintoisia asioita tapahtuu. Ensimmäinen on, että kaikki voivat nähdä vähän paremmin – kaikki. Useimmat heistä eivät edes tiedä tuosta tulitikunkantajasta tai mistä valo tulee, mutta kaikki hyötyvät siitä, kun on vähän valoa.

Se on vertauskuva, joka merkitsee, että se mitä teette itsenne hyväksi, on usein suurempaa, kuin ajattelette, eikä se ole ainoastaan teidän hyväksenne. Onko liian mahtavaa sanoa, että kaikki ihmissielut saattaisivat tietää, milloin sytytätte tuon tulitikun? Muistakaa, että tietoisuudella on erittäin suuri moniulotteinen jalanjälki. Se ei ole lineaarinen.

Jotkut teistä saavat nyt laajan tietoisuuden tästä salaisuudesta ja sanovat: "Haluan kuulla näitä asioita uudestaan. Haluan alkaa käyttää joitain näitä ajatuksia." Jos tämä olet sinä, olet juuri vääntänyt aikomuskytkimestä. Yli 30 vuotta olemme antaneet teille informaatiota puhtaan aikomuksen voimasta aksioomana elämänne parantamiseen.

Tuota elämäpalloa jota työnnätte ylämäkeen päästäksenne eroon peloista ja ahdistuksesta … aletaan vetää ylämäkeen, kun työnnätte sitä. Tunnetteko sen? Tämä on tuo kätketty salaisuus. Vapaa tahto sisältää vapauden tarttua tietoisuuteen toteuttamiskelpoisena energiana, joka voi muuttaa koko todellisuutenne. Pystyttekö aloittamaan ajattelussanne myötätuntoisen toiminnan kaikkia kohtaan, myös niitä joiden kanssa ette halua olla missään tekemisissä? Voitteko rakastaa jotain sielua kaikesta riippumatta? Voitteko leijua omassa kodissanne, vai painaako teitä alas pelko ja haaste ja moni muu asia?

Rakkaus muuttaa kaiken. Se on muutakin kuin vain käsi, joka vetää tuota palloa auttaen teitä, rakkaat ystävät. Se on kohtalonne vanhana sieluna. Tosiaankin, kun alatte tutkia sellaista, mitä ette ole koskaan ennen tutkineet, ette lainkaan kulje tuntematonta polkua. Olette kauniilla polulla, jonka olette tunteneet kuuluvan teille. Olette oikeassa.

Annamme teille kaikki nämä asiat, koska nyt voimme. Kuitenkin ennen kaikkea tämä viesti annetaan teille, koska "päätitte katsoa" ja olla kanssamme täällä tänään.

Tämä ei ole ainoa kerta, kun esitämme tämän informaation kanavoinnissa, sillä tämä on sitä ydininformaatiota, jota tulimme antamaan teille, jos selviytyisitte sivilisaationa päiväntasausprekession yli. Te selvisitte!

Olet suurempi, kuin ajattelet – paljon suurenmoisempi, kuin ajattelet. Tiedämme nimesi.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.