EI DELETE-NÄPPÄINTÄ

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
27.9.2020 "Emotional Tools for Our Time" -suoratoisto
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä kanavointi on täydellinen selitys siitä, että meidän täytyy käsitellä se, minkä luomme, koska emme voi "poiskokea sitä". Lisäksi puhutaan siitä, mitä olemme oppineet tai meille on opetettu ja mikä on edelleen olemassa. Kenties on aika "kirjoittaa uudelleen" joitain asioita?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Joskus informaatiota on myös lisätty tai tiivistetty. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka suoratoistettiin "Emotional Tools for Our Time" -tapahtumassa (= tunnetyökaluja meidän aikaamme).

________

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Tänään on lyhyt tervetuliaisviesti, erityisesti niille jotka tulisivat tällaiseen tapaamiseen.

Monet ovat kysyneet: "Millaista se on? Mitä toiselta puolelta verhoa todellisuudessa näkyy, kun katsotaan ihmiskuntaa? Mitä näkyy, kun katsotaan yksilöitä?"

Rakkaat ystävät, näkisitte saman, kuin katsoessanne kaunista lasta. Näemme kauniin lapsen sisällänne. Näemme puhtaan rakkauden. Näemme teidät puhtautena, mutta näemme teidät myös peitettynä itse tekemillänne asioilla ja oman luomisenne tummilla asioilla. Nämä ovat luomianne asioita, jotka hidastavat teitä, ja siitä syystä tämä viesti luotiin.

Haluan antaa teille paljastuksen, vain hetkeksi, ennen kuin jatkan: Luoja jolla on vain rakkautta ja myötätuntoa sieluanne kohtaan, rakastaa teitä paljon enemmän, kuin voitte ajatella. Luoja joka ei tuomitse teitä mistään, pitää teitä arvossa. Rakkaat ystävät, haluan teidän nauttivan tästä viestistä. Viesti on tämä: ansaitsette olla täällä. Ei ole vahinko, että olette tällä planeetalla tai että kuuntelette tätä viestiä. Rakastaisin sitä, että tunnette ja visualisoitte rakastavan Jumalan käsivarret ympärillänne. Ja Luoja kuiskaa korvaanne: "Sinun on aika saada selville suurempi totuus, ja siksi olet täällä."

Suurempi totuus

On paljon suurempi totuus teistä ja suhteestanne siihen, mitä kutsutte Luojaksi. Tämän suuremman totuuden on erittäin vaikeaa murtautua sen läpi, mitä olette luoneet itsellenne. Koska selviytymisenne riippuu tietynlaisista asioista, joita teette elämässä, luotte monia valheellisia todellisuuksia pelkästään olemalla tällä planeetalla. Haluan näyttää teille, miten tämä toimii, ja antaa teille visualisoinnin "tietoisuutenne huoneesta" ja siitä, mitä tapahtuu teille ja myös suurimmalle osalla ihmisistä.

Olette lineaarinen, kun kuljette 3D-kehossanne, mutta tietoisuutenne ei ole. Tietoisuutenne on suurenmoinen ja voimakas eikä se ole lineaarinen. Tämä aiheuttaa ongelman monille, jotka kohtelevat sitä lineaarisesti.

Tietoisuuden huone

Tulkaa kanssani, rakkaat ystävät, visualisoimaan huone, yksi huone, joka edustaa koko elämäänne. Koko elämä on tarkoitus elää tässä huoneessa, ja se edustaa kaikkia ajatuksianne, todellisuuksianne, koulutuksianne ja ideoitanne. Jos tämä huone olisi lineaarinen (eikä se ole), siivoaisitte sen säännöllisesti. Asioita kerääntyy. Kun asutte tässä huoneessa, tulee myös jätettä ja asioita, jotka heitätte pois, kun ette tarvitse niitä enää. Mutta tietoisuushuoneessa ei ole roskakoria. Lukekaa rivien välistä: ei ole mitään delete-näppäintä, kuten tietokoneessa tai lineaarisessa tilanteessa, jossa voitte vain painaa näppäintä ja asiat häviävät. Sen sijaan ne jäävät tuohon huoneeseen.

Mitä teette noilla asioilla? No, normaalisti työnnätte ne vain alitajuisen mielenne nurkkaan (johon asioita kerääntyy ja niistä tulee usein vaarallisia). Entä asiat, joita teille kerrottiin lapsena? Mitä noille asioille tapahtui? Jotkut teistä sanoisivat: "No, ne olivat lapsen juttuja, ja tiedän nyt paremmin. Niinpä heitin ne pois." Niinkö? Mihin laitoitte ne?

Jos tämä olisi lineaarinen huone, avaisitte oven ja lakaisisitte roskat ulos. "Kryon, kaikki tuo oli, silloin kun olin kasvava lapsi, ja nyt osaan ajatella itse."

Rakas ystävä, luulet niin, mutta et voi tehdä sitä tietoisuuden osalta samalla tavalla, kuin teet lineaarisessa kodissasi, et oikeasti. Se kaikki vain "pysyy siellä". Aivoissa ei nimittäin ole delete-näppäintä.

Isä: "Et ole fiksu eikä sinusta tule mitään, ellet ota vastuuta ja siivoa huonettasi. Veljesi ovat paljon fiksumpia kuin sinä!"

Jos sinä kuulit tämän, käsitätkö, että se on edelleen siellä?

"Et nimittäin ole korttelin kaunein tyttö. Kuka kiinnostuisi sinusta?"

Jos olit nuori tyttö, joka kuuli tämän, käsitätkö, että se on edelleen siellä? Se ei ole ainoastaan edelleen siellä, vaan nämä asiat ovat enemmän kuin sanoja. Ne ovat pysyvä tunnejälki mielessäsi.

Mikä on tärkeää ja totta, ja mikä ei ole

Siis ajatelkaa kanssani: on pakko olla jokin järjestelmä, jossa voitte laittaa asiat oikeille paikoilleen ja tunnistaa, mikä on merkityksellistä ja mikä ei ole, mikä on totta ja mikä ei ole ja mikä pitää paikkansa ja on totuudenmukaista ja mikä ei ole. Sellainen on.

Miten moni teistä kuuluu johonkin poliittiseen puolueeseen, koska isänne ja äitinne kuului? Ymmärrättekö, että vaikka saatatte pitää kaikkia noita ajatuksia täysin ominanne, todellisuudessa ne "koulutettiin" tietoisuuteenne hyvin varhain? Miten paljon siitä, minkä uskotte todeksi, tulee ehdottomasta vapaasta valinnastanne ja miten paljon tulee olemisesta kotona vanhempienne kanssa, silloin kun kasvoitte? Useimmilla teistä ei ole mitään muistikuvaa, että olisitte päättäneet itse. Entä havaintonne Jumalasta?

Kaikki on edelleen siellä, kaikki yhdessä "auktoriteettikasassa", koska aivoissanne ei ole delete-näppäintä. Periaatteessa olette ehkä vain omaksuneet sen kaiken omaksi "totuudeksenne".

Olemme kanavoinneissamme puhuneet uudestaan ja uudestaan "sipulin kuorimisesta". Tämä fraasi on vertauskuva niiden asioiden kuorimisesta, jotka opitte ja jotka eivät pitäneet paikkaansa, mutta jumittivat tiukasti aivoissanne kaiken sen vuoksi, mitä niiden ympärillä oli. Näittekö koskaan joukon aikuisia tekemässä asioita ja tunsitte, että koska he osallistuvat siihen ja olivat aikuisia, sen oli pakko olla ok? Aloititteko kenties terveyden kannalta huonot tavat tämän vuoksi? Poimitteko fraaseja ja tapoja olla tekemisissä toisten ihmisten kanssa katselemalla vanhempianne?

Käsitättekö, että se kaikki on edelleen siellä?

Kuvataanpa tätä sipulia. Se on kirkkaan valkoinen (kuten sen pitäisi olla), mutta asiat joita keräätte matkan varrella, jotka ovat vaikuttaneet teihin eivätkä ole oikeasti teidän tietoisuuttanne, ovat väriltään tummia. Siis "elämän sipuli" alkaa usein tulla likaiseksi ja rumaksi ja myös mustua. Jos voisitte alkaa kuoria tuota sipulia, kerros kerrokselta, saattaisitte tulla tietoiseksi siitä, mikä on oikeasti "sinä" ja mikä teille on vain kerrottu.

Suuri ihmisvalhe

Mitä teille kerrottiin teistä itsestänne henkisellä tavalla? Oletteko arvokas vai ette? Mitä teille kerrottiin tuosta luovasta Lähteestä, tuosta kauniista luovasta Lähteestä, joka kokosi sielunne myötätunnossa, rakkaudessa ja kauneudessa? Kerrottiinko teille, että tuo rakastava luova Lähde näkee teidät epäpuhtaana? Kerrottiinko teille kenties, että "synnyitte likaisena" ettekä ansaitse mitään? Kerrottiinko teille, ettette voi puhua Jumalalle suoraan, koska ette ansaitse sitä? Analysoitteko koskaan sitä, vai menittekö vain kaikkien niiden aikuisten mukana, jotka olivat asuissaan ja joilla oli isoja, paksuja kirjoja, joita muut ihmiset olivat historiassa kirjoittaneet ja jotka kertoivat samaa tarinaa?

Mitä teille on kerrottu siitä, miten asiat toimivat tällä planeetalla? Kun katsotte ympärille selviytymismoodissa, miten pääsette eteenpäin? Onko teille kerrottu, että mitä vahvempia ja määrätietoisempia olette tilanteissa, sitä enemmän ihmiset kyyristyvät pelosta ja voitte siirtyä eteenpäin? Onko teille kerrottu, että tämä on välttämätöntä, koska teidän täytyy puskea eteenpäin voidaksenne olla olemassa tässä elämän ihmisviidakossa maan päällä?

Sipulista tulee tummempi ja tummempi, kun negatiiviset ja pelottavat asiat alkavat täyttää alitajuntanne ja huoneenne alkaa täyttyä asioista, jotka peittävät valon. Melko piian tämä huoneenne on täynnä roskaa: asioita joita olette oppineet lapsuudestanne tai varhaisselviytymisohjeistanne opettajilta ja ystäviltä … kaikki täynnä toimimatonta energiaa ja epämyötätuntoista energiaa – ja se kaikki on edelleen siellä.

Vaikka alatte herätä tämän viestin totuuteen, rakkaat ystävät, on turhautumista. Katsotaanpa, mitä monet sanovat juuri nyt: "Rakas Henki, haluan kovasti olla pelkäämättä. Haluan kovasti, ettei ympärilläni ole näitä tummia asioita, jotka usein saartavat minut ja aiheuttavat pelkoa. Haluan olla vapaa tästä, ja haluan ihmeen elämääni. Rakastaisin laulaa täysin palkein valostani, vaikka olen vaikeuksissa. Kuitenkin näen tulevaisuuden ja pelkään sitä, koska en ymmärrä sitä enkä tiedä, mitä seuraavaksi tulee."

Rakkaat ystävät, tämä on monien niiden valotyöntekijöiden toteamus, jotka kuuntelevat tai lukevat tätä nyt, tällä hetkellä. Melkein kuin istuisitte tuolissa tässä huoneessa, ja tuolilla on valo ja näin tiedätte, että Jumala on siinä, mutta ette tiedä, mitä pitää tehdä, voidaksenne raivata pois nuo rumat asiat. Nimittäin aivoissanne ei ole delete-näppäintä.

Tietoisuussipulin kuoriminen

Olemmeko jo kertoneet teille, että olette moniulotteinen? Te tosiaankin olette. Sielunne on moniulotteinen, rakkaus on moniulotteinen ja myös biologianne on moniulotteinen. Ajatteletteko, että tämä on epärealistista puhetta? Jos ajattelette, miksi sitten on "kvanttibiologeja"? Kuunnelkaa: ihmishenki ei ole lineaarinen, ja se on avain, koska silloin kun alatte astua pois siitä, mitä teille on kerrottu – moniulotteiseen oivallukseen, ei uskomukseen – niin alatte käyttää koko henkistä työkalusarjaanne, joka sallii teidän kuoria pois valheelliset asiat ja nähdä toteutumattomat mahdollisuudet.

Alatte oivaltaa: "Aa, voin kuoria sen, voin päästä ytimeen!"

Sitten alatte esittää suuria kysymyksiä: "Mitä jos voisin kuoria tämän sipulin siinä määrin, että voisin palata omaan alkuuni … ilman mitään agendaa historiastani? Mitä jos voisin kuoria sen ollakseni niin puhdas, ettei mikään mitä minulle on koskaan kerrottu, vaikuta minuun? Mitä jos voisin rakentaa elämän, jossa kaikki nuo alitajuiset asiat ovat edelleen siellä, mutta voin nyt tutkia niiden merkitystä ja järjestää ne? Mitä jos voisin nyt tuntea selvästi, mikä on tärkeää ja mikä ei ole, mikä on totuus ja mikä on vain välitetty totuutena?" Te voitte.

Suuri herääminen

Ettekö usko, että nämä työkalut annettaisiin teille tätä varten? Kaikessa rakkaudessa luovalta Lähteeltä, joka on odottanut teidän näkevän tämän, on tämä totuus: nämä työkalut voi nähdä vain valossa. Niiden käyttämisen aloittaminen vaatii heräämistä suurempaan totuuteen ja siihen mahdollisuuteen, että olette aina seisseet suurenmoisuutenne valossa ja hitaasti kaikki ympärillänne ovat määritelleet sielunne ja kertoneet teille, kuka pitää olla – ja tuosta puhtaasta sipulista joka te olitte, tuli tumma ja tahrattu disinformaatiolla ja negatiivisella energialla.

Eikö tässä visualisoinnissa ole mielenkiintoista, että kun alatte tehdä itsetutkimusta, huomaatte, että valheellisista asioista tulee pienempiä ja pienempiä ja pienempiä ja huoneesta tulee suurempi ja suurempi, ja valo alkaa loistaa kirkkaasti ja täyttää huoneen täysin? Mitä tapahtuu? Tässä vertauskuvassa huoneenne tulee suuremmaksi, koska niistä kätketyistä totuuksista, kuka oikeasti olette, tulee suurempia.

On myös toinen "sääntö", josta kerroin teille aiemmin. Kun löydätte valon tavan toimia, tulee paljon enemmän valoa, kuin olette yksin luoneet etsinnässänne. Kehonne solut ovat melkein kuin odottaneet, että tietoisuutenne "sytyttää valon". Sitten alatte saada apua, jota teillä ei ole koskaan ollut ennen sitä aikaa, jolloin ilmaisitte aikomuksen kuoria tuota sipulia. Tämä on moniulotteinen salainen vastaus siihen, miksi aivoissanne ei ole "delete-nappulaa". Teillä on itse asiassa jotain parempaa.

Kaikki nämä asiat ovat mahdollisia, rakkaat ystävät. Tiesittekö, että pelko kutistuu pois, kun valo sytytetään? Tiesittekö, että totuus säteilee niin kirkasta valoa, että kaikki asiat joita pelkäsitte, kutistuvat siihen verrattuna? Näin on, koska totuus näyttää niiden olevan valhetta.

Tänään sanon teille: antakaa totuuden säteillä niin kirkasta valoaan, että voitte nähdä sen välittömästi. Antakaa asioiden, jotka ovat epätotta, pienentyä ja häipyä ajatuksistanne. Sallikaa huoneenne laajentua niiden rajojen yli, joiden luulitte olevan "sinä". Nähkää se ydinsuurenmoisuutenne, jonka me näemme.

Ja niin se on.

Kryon

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.